• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • boskap- import-export

Resultat för

Boskap- import-export - Import och export

 1. NOOR IMPORTS APS

  Danmark

  Verified by europages badge

  Mårtenssons Partiaffär AB exporterar i genomsnitt till 80 länder utspridda på alla världens kontinenter. Sedan vi påbörjade verksamheten för 20-25 år sedan, så har vi hörsammat globala livsmedelsstandarder och blivit synonyma med kvalitetsmat. Det har gjort oss till ett internationellt respekterat och erkänt märke. Vår fenomenala produktkvalitet gör oss unika. Vi uppnår den genom toppmodern, specialiserad assistans till lantleverantörerna, riktlinjer för organisering, associering och utveckling, samt projekt för djurhållning, näring och kvalitetsförbättring genom avel. Vi har strikta kvalitetskontroller genom hela produktionscykeln och förbättrar ständigt produktionslinjerna för att leva upp till de striktaste riktlinjerna i världen. Ta chansen att knyta kontakt med den bästa onlinebutiken för fruset fläsk idag. Kontakta oss!

 2. KURT NISGAARD

  Danmark

  Verified by europages badge

  Företaget KURT NISGAARD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Boskap - Import/Export. Företaget är även verksamt inom Mjölkkor, Nötkreatur, Svin, Levande boskap för uppfödning, Mjölkkor, mink, mjölkkor, Boskap, import-export, och Nötkreatur. Företagets huvudkontor finns i Skjern, Danmark.

 3. MOULES DE BOUCHOT DE LA CÔTE D'OPALE

  Frankrike

  Företaget MOULES DE BOUCHOT DE LA CÔTE D'OPALE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Boskap - Import/Export. Företaget är även verksamt inom snäckor, skaldjur, och havssnäckor. Företagets huvudkontor finns i Boulogne Sur Mer, Frankrike.

 4. AMIPLAY SP. Z O.O.

  Polen

  Företaget AMIPLAY SP. Z O.O., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Boskap - Import/Export. Företaget är även verksamt inom Säkerhetshalsband med reflexer för hundar. Företagets huvudkontor finns i Częstochowa, Polen.

 5. FERME SNAILSECO

  Vitryssland

  Företaget FERME SNAILSECO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Boskap - Import/Export. Företagets huvudkontor finns i Région De Brest, Vitryssland.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. WEITRANS HOLDING B.V.

  Nederländerna

  Företaget WEITRANS HOLDING B.V., är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Boskap - Import/Export. Företaget är även verksamt inom fläsk fryst, frysta slakteriprodukter, oxkött fryst, och Färsk och fryst kyckling. Företagets huvudkontor finns i Oudendijk, Nederländerna.

 2. DAMIZLIK ITHALAT

  Turkiet

  Företaget DAMIZLIK ITHALAT, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Boskap - Import/Export. Företagets huvudkontor finns i Ankara, Turkiet.

 3. GANADOS RUIGAN S.L

  Spanien

  Företaget GANADOS RUIGAN S.L, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Boskap - Import/Export. Företaget är även verksamt inom Boskap, import-export. Företagets huvudkontor finns i Toledo, Spanien.

 4. EXIMWELL LIVESTOCK TRADING AND LOGISTICS TURKEY

  Turkiet

  Företaget EXIMWELL LIVESTOCK TRADING AND LOGISTICS TURKEY, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Slaktkalvar och nötkreatur. Företaget är även verksamt inom nötkreatur för avel, och Boskap, import-export. Företagets huvudkontor finns i Izmir, Turkiet.

 5. ROTECNA, S.A.

  Spanien

  Företaget ROTECNA, S.A., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Boskap - Import/Export. Företaget är även verksamt inom anläggningar och utrustningar för uppfödning av svin. Företagets huvudkontor finns i Agramunt, Spanien.

 1. ACO FUNKI

  Frankrike

  Företaget ACO FUNKI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Uppfödning av boskap - Maskiner och utrustning. Företaget är även verksamt inom Boskap - Import/Export, byggnader för plantskolor, och Boskap - Import/Export. Företagets huvudkontor finns i Landerneau, Frankrike.

 2. KOSOGLOU S.A.

  Grekland

  Företaget KOSOGLOU S.A., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Boskap - Import/Export. Företaget är även verksamt inom blandad transport väg-båt, och turistservice. Företagets huvudkontor finns i Iraklion Crete, Grekland.

 1. PAJARERÍA SAMU

  Spanien

  Företaget PAJARERÍA SAMU, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Boskap - Import/Export. Företaget är även verksamt inom Fåglar, husdjur, föda för tama fåglar, och Fåglar, husdjur. Företagets huvudkontor finns i Estepa, Spanien.

 2. PLATINUM COMERCIAL PECUARIA INTERNACIONAL, S. L.

  Spanien

  Företaget PLATINUM COMERCIAL PECUARIA INTERNACIONAL, S. L., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Boskap - Import/Export. Företagets huvudkontor finns i Guitiriz, Spanien.

 3. KOSSEN LIVESTOCK GMBH

  Tyskland

  Företaget KOSSEN LIVESTOCK GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Boskap - Import/Export. Företagets huvudkontor finns i Haren, Tyskland.

 4. SUER GLOBAL IMPORT EXPORT

  Turkiet

  Företaget SUER GLOBAL IMPORT EXPORT, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Import och export - agenturer. Företaget är även verksamt inom Järn- och stålindustri och metallurgi - Import/Export, Boskap - Import/Export, Import och export av energi och råvaror, Järn- och stålindustri och metallurgi - Import/Export, livsmedel - import/export, Boskap - Import/Export, och Import och export av energi och råvaror. Företagets huvudkontor finns i Van, Turkiet.

 5. AMTRAW GRZEGORZ MALCZYK

  Polen

  Företaget AMTRAW GRZEGORZ MALCZYK, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Boskap - Import/Export. Företaget är även verksamt inom živi polži. Företagets huvudkontor finns i Warszawa, Polen.

 6. AGROVITA

  Ukraina

  Företaget AGROVITA, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Boskap - Import/Export. Företaget är även verksamt inom Jordbruk - Import/Export, Import/Export - jordbruksprodukter, hirs, kikärtor, Jordbruk - Import/Export, och Import/Export - jordbruksprodukter. Företagets huvudkontor finns i Odessa, Ukraina.

 7. NEMEGHEER

  Belgien

  Företaget NEMEGHEER, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Boskap - Import/Export. Företaget är även verksamt inom Mjölkkor, och Mjölkkor. Företagets huvudkontor finns i Tielt, Belgien.

 8. KALKAN GENETIK HAYVANCILIK VE TARIM ÜRÜN EXPORT IMPORT .LTD

  Turkiet

  Företaget KALKAN GENETIK HAYVANCILIK VE TARIM ÜRÜN EXPORT IMPORT .LTD, är ett Agent/ Representant, som är verksamt inom sektorn för Boskap - Import/Export. Företagets huvudkontor finns i Konya, Turkiet.

 1. EPOL

  Estland

  Företaget EPOL, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Boskap - Import/Export. Företagets huvudkontor finns i Luige, Estland.

 2. LYSOFORM VETFARM GMBH

  Tyskland

  Företaget LYSOFORM VETFARM GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Spannmål för boskap och fjäderfä. Företaget är även verksamt inom Boskap - Import/Export, Boskap - Import/Export, veterinärläkemedel, och desinficeringsmedel för djur. Företagets huvudkontor finns i Berlin, Tyskland.

 3. GENETICA ESPAÑOLA S.L

  Spanien

  Företaget GENETICA ESPAÑOLA S.L, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Boskap - Import/Export. Företagets huvudkontor finns i Los Palacios y Vfca, Spanien.

 4. GREEN SHELL PC

  Grekland

  Företaget GREEN SHELL PC, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Boskap - Import/Export. Företaget är även verksamt inom Sniglar att tillaga. Företagets huvudkontor finns i Nafplio, Grekland.

 5. CARACOLETA DE BORBA - FELIPE FERNANDES & FILIPA FERNANDES LDA.

  Portugal

  Företaget CARACOLETA DE BORBA - FELIPE FERNANDES & FILIPA FERNANDES LDA., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Boskap - Import/Export. Företaget är även verksamt inom snigelodling, och snigeluppfödning. Företagets huvudkontor finns i Lisboa, Portugal.

 6. WEGER ITALY GMBH

  Italien

  Företaget WEGER ITALY GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Slaktkalvar och nötkreatur. Företaget är även verksamt inom Boskap, import-export. Företagets huvudkontor finns i Sand In Taufers, Italien.

 7. DANISH LIVESTOCK EXPORT A/S

  Danmark

  Företaget DANISH LIVESTOCK EXPORT A/S, är ett Agent/ Representant, som är verksamt inom sektorn för Boskap - Import/Export. Företagets huvudkontor finns i Nørager, Danmark.

 8. LUCASK9

  Polen

  Företaget LUCASK9, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Boskap - Import/Export. Företagets huvudkontor finns i Łask, Polen.

 9. EURASIA LTD

  Lettland

  Företaget EURASIA LTD, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Boskap - Import/Export. Företaget är även verksamt inom nötkreatur, Kvigor, fårkött, och tjurar. Företagets huvudkontor finns i Riga, Lettland.

 10. APICOLTURA IL PINO

  Italien

  Företaget APICOLTURA IL PINO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Boskap - Import/Export. Företagets huvudkontor finns i Chiusi, Italien.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
Filter

Resultat för

Boskap- import-export - Import och export

Antal resultat

6 614 Företag