• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • frysta och djupfrysta livsmedel

Resultat för

Frysta och djupfrysta livsmedel - Import och export

 1. E.H.W. WORLDWIDE

  Nederländerna

  Verified by europages badge

  E.H.W. Worldwide grundades 2011 på Cypern och är en global aktör inom sourcing och distribuering av kvalitetsprodukter till enastående priser. Vår princip - kvalitetsprodukter till de bästa priserna - ligger bakom vår året runt-tillgänglighet. Vi väljer noggrant ut premiumleverantörer för att säerställa att bara de bästa produkterna når våra kunder. Med räckvidd över Europa, Afrika, Mellanöstern, Asien och de amerikanska kontinenterna importerar vi från ledande källor som Chile, Uruguay, Sydafrika m fl. Vi har nyligen breddat oss till Tyskland och betjänar en mångfald av marknader samtidigt som vi kultiverar långiktiga samarbeten. Vår kommande logistiska central i Sydafrika är ett exempel på vår strategiska tillväxt. Med vårt hängivna team har E.H.W. Worldwide blomstrat som marknadsledare, genom att tillhandahålla en ojämförlig kundupplevelse. På E.H.W. Worldwide ser vi vårt uppdrag som grundläggande för vår hängivenhet. Vi vill ge våra kunder en trancendent upplevelse med tillskanskning, leverans och distribtion av produkter om överskrider förväntningar. Vi spränger gränser och går tvärs genom industrier, men bibehåller vår hängivenhet till att göra varje affärsinteraktion till en oförglömlig resa med ojämförbar kvalitet och ojämförbart värde.

 2. CAVAS INTERNATIONAL B.V.

  Nederländerna

  Verified by europages badge

  Välkommen till Cavas International BV – din exklusiva partner på den globala marknaden för livsmedelsingredienser. Vi har vår bas i Nederländerna och hela verksamheten genomsyras av både excellens och tillförlitlighet. Vår framgång bygger på starka samarbeten med leverantörer i världsklass, vilket säkerställer högsta kvalitet och service för våra värdefulla kunder. Det som får oss att stå ut är konkurrenskraftiga priser, marknadsinsikter och det faktum att vi skapar långvariga samarbeten med välrenommerade företag. Vårt breda produktsortiment inkluderar färskfrysta frukter och grönsaker. Vi på Cavas International BV förenklar processerna samtidigt som vi fokuserar på dina unika behov. Vi erbjuder bulkförpackningar för industrikunder och mervärdestjänster såsom sortering, kalibrering och blandning. För våra återförsäljare säkerställer vi flexibilitet med kundanpassade förpackningslösningar för detaljhandeln. Följ med på vår smakresa av högsta kvalitet, med produkter anpassade för just dig.

 3. ASIA EUROPE TRADE

  Belgien

  Verified by europages badge

  Asia Europe Trade (AET) är ett europeiskt företag med kontor i Europa och Asien, och som är specialiserat på handel 1) i snabbrörliga konsumtionsvaror /FMCG) 2) Egna varumärken (konfekt, dryck, mat, ej livsmedel) 3) A-toppvarumärken internationell varumärkeshandel 4) One stop lösning och leverans door-2-door, port-2-port av varor till stormarknader, hypermarknader och e-handel 5) Viner, whisky och alkohol 6) Mjölk och dagligvaror. 7). ost (frusen eller färsk) 8). frukt och grönsaker. Kontakta oss, vi ger dig ett snabbt, effektivt och konkurrenskraftigt svar. Vi handlar med minimimängden en pall per SKU och kan konsolidera containrar på 20 och 40 for. AET kan leverera: P&G, Unilever, Ferrero, internationella öl- och mineralvattenmärken, Coca-Cola, Pepsi, Nestle, Kraft, Cadbury, Kimberly-Clark, Henkel, Ritter Sport, Mondelez. 7) Varor som inte är livsmedel (matlagningskärl, mode, kosmetik, skönhet och hälsa, parfymer, batterier). Vi arbetar utan lager för att garantera de färskaste produkterna och det bästa priset.

 4. BRAZIL FROZEN FOOD EXPORTERS

  Brasilien

  Verified by europages badge

  Välkommen till Brazil Frozen Food Exporters, en ledande internationell producent och distributör av fryst kyckling, fläsk och nötkött. Vi är verksamma i Europa, Mellanöstern, Asien, Nord- och Sydamerika samt Afrika. Med belägenhet i Asien och expertis inomm logistikkedjor betjänar vi över 600 globala företag och institutioner. Tack vare vår långa erfarenhet kan vi utforma lösningar som möter kundens specifika behov. Vårt processorienterade förhållningssätt får oss att sticka ut från mängden, med förbättrade resultat genom specialiserade tjänster. Vi samarbetar med världsledande materialtillverkare och sänker den totala produktionskostnaden som primär leverantör. Vårt nätverk av fabriker och distributionssystem säkerställer effektiva lösningar för kunder över hela världen. Våra grundvärderingar innefattar hårt arbete, ärlighet, genomsynlighet, påitlighet och integritet. Vi prioriterar kundnöjdhet, leverantörsrelationer, lönsamhet för aktieägarna samt välmåendet hos vårt team.

 5. LEZZA FOODS

  Belgien

  Verified by europages badge

  Vi på Lezza Foods är stolta över att kunna erbjuda unik och delikat specialkost utan tillsatser till folk över hela världen. Vårt uppdrag är enkelt men tydligt: att göra god och hälsosam specialkost tillgänglig för alla – med hjälp av ett brett sortiment av olika varumärken. Vi tillverkar och fryser produkter för den europeiska och nordamerikanska marknaden. Lezza Foods har flera moderna produktionsanläggningar i Turkiet och specialiserar sig på frysta delikatesser med högsta kvalitet. Vår expertis sträcker sig över flera härliga kategorier, inklusive bakverk, tårtor , turkisk baklava, lyxig gräddglass, och en mängd veganska produkter – allt noggrant kontrollerat för att uppfylla de högsta standarderna för kvalitet och säkerhet. Vår 100 % tillförlitliga och konsekventa kvalitetskontroll ser till att varje Lezza-produkt är ett mästerverk vad gäller smak, färskhet och utseende, och detta innefattar även valet av de bästa ingredienserna, noggrann packning och tillförlitliga leveranser.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. EURO PIZZA PRODUCTS

  Nederländerna

  Verified by europages badge

  Som producent och specialist betjänar vi sedan 1993 en mycket varierad marknad för pizzadeg av hög kvalitet i Nederländerna och utomlands. Som stolt producent och leverantör i vår egen kedja – New York Pizza (mer än 150 restauranger) – vet vi exakt vad som behövs för att bereda en perfekt pizza. Inom företaget finns kunskaper och expertis som gör oss till den ideala partnern för alla aktörer, från de minsta till de största, på världsmarknaden för pizza.

 2. FROSTY FOODS EGYPT

  Egypten

  Verified by europages badge

  Frosty är ett ledande egyptiskt företag inom bearbetning av högkvalitativa inhemska jordbruksprodukter, som frysta frukter och grönsaker, färska frukter och grönsaker samt produkter i lake. Vår främsta resurs är vår personal, som har över tio års erfarenhet av jordbruktsprodukter och en stark hängivenhet till att vara ledande inom vårt fält. Vårt samarbete med de största gårdsägarna och vår erfarenhet av att producera och tillhandahålla råvaror gör oss till en av Egyptens leverantörer med de bästa priserna.

 3. PACS CORPORATION

  Spanien

  Verified by europages badge

  PACS International är ett spanskt företag etablerat i Barcelona specialiserat på internationell distribution av kompletta lösningar för råämnen, ingredienser, förpackningar (glas, plast, aluminium, PVC / PVDC) och för tillverkning för tredje part, läkemedelsindustrin, kosmetika, personlig hygien och livsmedel.

 4. CTI PROCESS APS

  Danmark

  Verified by europages badge

  Företaget CTI PROCESS APS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Frysta och djupfrysta livsmedel. Företaget är även verksamt inom Spisar, Maskiner för livsmedelstillverkning, Food-processing cookers, maskiner för livsmedelsprodukter, Produktionssystem och linjer, automatisering av produktionslinjer, Relocation of complete production lines, modernisation of production lines, och Spisar. Företagets huvudkontor finns i København, Danmark.

 5. AQUALIS SEAFOOD

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget AQUALIS SEAFOOD, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Frysta och djupfrysta livsmedel. Företaget är även verksamt inom Djupfrysta färdiga maträtter, Djupfrysta skaldjur, Djupfrysta färdiga maträtter, Djupfrysta skaldjur, djupfrysta färdiglagade rätter med fisk, och fisk djupfryst. Företagets huvudkontor finns i Sète, Frankrike.

 1. DOGAL FOOD

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget DOGAL FOOD, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Frysta och djupfrysta livsmedel. Företaget är även verksamt inom oxkött djupfryst, kött djupfryst, grönsaker djupfrysta, djupfrysta pommes frites, och djupfrysta stekta produkter. Företagets huvudkontor finns i Sarcelles, Frankrike.

 2. FC FOOD SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget FC FOOD SRL, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Livsmedel - Import/Export. Företaget är även verksamt inom Frysta och djupfrysta livsmedel, grundrecept för pizzadeg, och Frysta och djupfrysta livsmedel. Företagets huvudkontor finns i Giarre, Italien.

 1. FOODILAB S.R.L.

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget FOODILAB S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Djupfrysta pizzor. Företaget är även verksamt inom Förkokt torkad mat, Frysta och djupfrysta livsmedel, djupfrysta livsmedel - produktion, Förkokt torkad mat, djupfrysta livsmedel i parti, Frysta och djupfrysta livsmedel, djupfrysta livsmedel, djupfrysta bageriprodukter, och frysta bageriprodukter. Företagets huvudkontor finns i Pomezia, Italien.

 2. ENDORI FOOD GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget ENDORI FOOD GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Frysta och djupfrysta livsmedel. Företagets huvudkontor finns i Stegaurach, Tyskland.

 3. IMPORT-EXPORT ALTUN LEBENSMITTEL-GROSSHANDEL E.K.

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget IMPORT-EXPORT ALTUN LEBENSMITTEL-GROSSHANDEL E.K., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Livsmedel - Import/Export. Företaget är även verksamt inom Fiskkonserver, Grönsakskonserver, Ostar, Oliver, Kryddor, Frysta och djupfrysta livsmedel, Fiskkonserver, färska grönsaker, och Grönsakskonserver. Företagets huvudkontor finns i Berlin, Tyskland.

 4. FRIGLO DOO SECANJ - SUTJESKA

  Serbien

  Verified by europages badge

  Företaget FRIGLO DOO SECANJ - SUTJESKA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Djupfrysta grönsaker. Företaget är även verksamt inom Djupfryst frukt, Frysta och djupfrysta livsmedel, Djupfryst frukt, Frysta och djupfrysta livsmedel, frysta ärter, Djupfrysta bär, grönsaker djupfrysta, Sockermajs, och bönor. Företagets huvudkontor finns i Sutjeska, Serbien.

 5. UMIXMART

  Förenade arabstaterna

  Umixmart är en livsmedelsleverantör som har byggt långvariga kundrelationer genom att tillhandahålla högkvalitativa livsmedelsprodukter i alla prisklasser. Vi strävar efter att expandera marknaden i länder i Mellanöstern. Vårt utbud består främst av produkter från ukrainska, brasilianska och argentinska gårdar. Vi exporterar till länder i Mellanöstern, Europa och Asien. Vårt kycklingsortiment består av: kyld eller fryst hel kyckling, lår, benlös kyckling (shawarma), klubbor, kycklingvingar, fötter osv. Köttprodukterna vi förbereder för våra kunder innefattar stycken som: entrecôte, bavette, lägg, hals, rulle, flank, skuldra och ländstycke. Vi har även rostbiff, vingar, bringa, skuret, magar, lever och flankar. Att tillhandahålla näringsrik kost som stärker folks välmående är väldigt viktigt för vårt företag. Som den främsta leverantören av livsmedel och drycker på marknaden i Förenade arabemiraten och länder i Mellanöstern möter vi kundernas växande efterfrågan för hälsosamma livsmedelsprodukter och ingredienser. Vi samarbetar bara med fabriker som är certifierade utefter internationell standard för livsmedelsbearbetning. För den muslimska marknaden har vi certifierade Halalprodukter.

 6. MARISCOS CASTELLAR

  Spanien

  Castellar är det varumärke och den plats där ni finner de största skaldjurprodukterna i den spanska livsmedelssektorn. Marknadens stora acceptans och efterfrågan på produkter utanför provinsen Jaén har gjort att Mariscos Castellar har anpassat sina färska traditionella produkter till en industriell produktion och nu kan erbjuda frysta produkter som inte har tappat något av den färska produktens smak och kännetecken.

 7. FRIO SESEÑA

  Spanien

  Upptäck vårt stora utbud av djupfrysta och beredda produkter av högsta kvalitet. Våra beredda produkter kan presenteras med kundernas eller distributörernas egna varumärken. Vi har egen distribution och kylbilar. På internationell nivå anlitar vi välrenommerade transportföretag för bästa lagringsförhållanden. Vi finns i stora delar av Europa och USA.

 8. AMERICAN DESSERTS

  Frankrike

  AMERICAN DESSERTS tillverkar frysta, gräddade konditorivaror: amerikanska eller franska desserter, cookies, brownies, muffins, smulpajer, pajer, m.m. Våra GMO-fria desserter och bakelser, förpackade i individuella emballage eller i lösvikt, kan beredas antingen enligt era egna recept med egna emballage eller etiketter. Våra produkter är avsedda för alla typer av restaurangverksamhet: kommersiell, kollectiv, catering för flyg och järnväg, bageri, konditori och automater.

 1. KOCH SNC

  Italien

  Koch är ett ledande företag inom sektorn för tillverkning av frysta produkter och ekologiska frysta produkter, bland annat potatisgnocchi, smördeg och lasagneplattor. Vi samarbetar med kvalitetsmärken som medförpackare. Våra produkter är avsedda för catering- och restaurangföretag, grossister samt detaljhandel och leverantörskedjor i Italien och andra länder.

 2. SPOLDZIELNIA OGRODNICZA

  Polen

  Horticultural Cooperation (Spółdzielnia Ogrodnicza) i Boby är en organisation som producerar frukt och grönsaker. Företaget grundades 1993. Företagets främsta syfte är att skapa och främja försäljningen av trädgårdsprodukter. Vi siktar på att uppnå detta genom att öka försäljningseffektiviteten både färsk och förädlad frukt som produceras av företagets aktietägare. Idag omfattar företaget 64 aktieägare/jordbrukare och samarbetar med ett flertal trädgårdsindustriorganisationer.

 3. CORSAR SRL

  Italien

  Vårt företag som är på marknaden sedan många år arbetar med frysta och/eller djupfrysta produkter. Vår erfarenhet tillsammans med det ständiga sökandet efter nya produkter gör att vi kan erbjuda er en tjänst som kan motsvara era kunders krav.

 4. PAREN SRL

  Italien

  Djupfrysta färdiglagade rätter. Företaget Paren garanterar direkt produktion av hela sitt sortiment av grönsaker genom att kontrollera hela produktionskedjan, från sådd till skörd.

 5. FOOD OF SICILY

  Spanien

  Företaget FOOD OF SICILY, som är verksamt inom sektorn för Frysta och djupfrysta livsmedel. Företaget är även verksamt inom Djupfrysta färdiga maträtter, Kex och kaffebröd, Djupfrysta färdiga maträtter, och Kex och kaffebröd. Företagets huvudkontor finns i Tenerife, Spanien.

 6. H.A.E.C.S. RAMO ALIMENTAR LDA

  Portugal

  Företaget H.A.E.C.S. RAMO ALIMENTAR LDA, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Frysta och djupfrysta livsmedel. Företaget är även verksamt inom livsmedel - import/export, djupfrysta livsmedel, distribution livsmedelssektorn, och kebab. Företagets huvudkontor finns i Vila Nova De Gaia, Portugal.

 7. VIRGILIO C. MOREIRA, LDA.

  Portugal

  Företaget VIRGILIO C. MOREIRA, LDA., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Frysta och djupfrysta livsmedel. Företaget är även verksamt inom Djupfryst fisk, Djupfryst fisk, och skaldjur frysta. Företagets huvudkontor finns i Sangalhos, Portugal.

 8. MR. CROQUETTE

  Grekland

  Företaget MR. CROQUETTE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Frysta och djupfrysta livsmedel. Företaget är även verksamt inom vegetabiliska kroketter. Företagets huvudkontor finns i THESSALONIKI, Grekland.

 9. CORNIC-NOVAMER

  Frankrike

  Företaget CORNIC-NOVAMER, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Frysta och djupfrysta livsmedel. Företaget är även verksamt inom fisk och skaldjur, djupfrysta produkter från havet, pilgrimsmusslor, och Torsk. Företagets huvudkontor finns i Thérouldeville, Frankrike.

 10. MAUN DIS TIC. LTD. STI

  Turkiet

  Företaget MAUN DIS TIC. LTD. STI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Frysta och djupfrysta livsmedel. Företaget är även verksamt inom Patéer och pastejer, Patéer och pastejer, och marknader för partiförsäljning. Företagets huvudkontor finns i Denizli, Turkiet.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
Filter

Resultat för

Frysta och djupfrysta livsmedel - Import och export

Antal resultat

4 853 Företag