• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • frysta och djupfrysta livsmedel

Resultat för

Frysta och djupfrysta livsmedel - Import och export

 1. E.H.W. WORLDWIDE

  Nederländerna

  Företaget E.H.W. WORLDWIDE, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Livsmedel - Import/Export. Företaget är även verksamt inom Öl, Champagne, mousserande vin och pärlande vin, Lastpallar, Träkol, Ved, Frysta och djupfrysta livsmedel, Djupfryst fisk, alkoholhaltiga drycker, och Öl. Företagets huvudkontor finns i Woerden, Nederländerna.

 2. UMIXMART

  Förenade arabstaterna

  Umixmart är en livsmedelsleverantör som har byggt långvariga kundrelationer genom att tillhandahålla högkvalitativa livsmedelsprodukter i alla prisklasser. Vi strävar efter att expandera marknaden i länder i Mellanöstern. Vårt utbud består främst av produkter från ukrainska, brasilianska och argentinska gårdar. Vi exporterar till länder i Mellanöstern, Europa och Asien. Vårt kycklingsortiment består av: kyld eller fryst hel kyckling, lår, benlös kyckling (shawarma), klubbor, kycklingvingar, fötter osv. Köttprodukterna vi förbereder för våra kunder innefattar stycken som: entrecôte, bavette, lägg, hals, rulle, flank, skuldra och ländstycke. Vi har även rostbiff, vingar, bringa, skuret, magar, lever och flankar. Att tillhandahålla näringsrik kost som stärker folks välmående är väldigt viktigt för vårt företag. Som den främsta leverantören av livsmedel och drycker på marknaden i Förenade arabemiraten och länder i Mellanöstern möter vi kundernas växande efterfrågan för hälsosamma livsmedelsprodukter och ingredienser. Vi samarbetar bara med fabriker som är certifierade utefter internationell standard för livsmedelsbearbetning. För den muslimska marknaden har vi certifierade Halalprodukter.

 3. ASIA EUROPE TRADE

  Belgien

  Asia Europe Trade (AET) är ett europeiskt företag med kontor i Europa och Asien, och som är specialiserat på handel 1) i snabbrörliga konsumtionsvaror /FMCG) 2) Egna varumärken (konfekt, dryck, mat, ej livsmedel) 3) A-toppvarumärken internationell varumärkeshandel 4) One stop lösning och leverans door-2-door, port-2-port av varor till stormarknader, hypermarknader och e-handel 5) Viner, whisky och alkohol 6) Mjölk och dagligvaror. 7). ost (frusen eller färsk) 8). frukt och grönsaker. Kontakta oss, vi ger dig ett snabbt, effektivt och konkurrenskraftigt svar. Vi handlar med minimimängden en pall per SKU och kan konsolidera containrar på 20 och 40 for. AET kan leverera: P&G, Unilever, Ferrero, internationella öl- och mineralvattenmärken, Coca-Cola, Pepsi, Nestle, Kraft, Cadbury, Kimberly-Clark, Henkel, Ritter Sport, Mondelez. 7) Varor som inte är livsmedel (matlagningskärl, mode, kosmetik, skönhet och hälsa, parfymer, batterier). Vi arbetar utan lager för att garantera de färskaste produkterna och det bästa priset.

 4. BRAZIL FROZEN FOOD EXPORTERS

  Brasilien

  Företaget BRAZIL FROZEN FOOD EXPORTERS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Frysta och djupfrysta livsmedel. Företaget är även verksamt inom Nötkött, Djupfryst kött, Färskt höns- och kycklingkött, Livsmedel - Import/Export, Nötkött, fläsk fryst, oxkött djupfryst, djupfrysta livsmedel, och Djupfryst kött. Företagets huvudkontor finns i São Paulo, Brasilien.

 5. EURO PIZZA PRODUCTS

  Nederländerna

  Som producent och specialist betjänar vi sedan 1993 en mycket varierad marknad för pizzadeg av hög kvalitet i Nederländerna och utomlands. Som stolt producent och leverantör i vår egen kedja – New York Pizza (mer än 150 restauranger) – vet vi exakt vad som behövs för att bereda en perfekt pizza. Inom företaget finns kunskaper och expertis som gör oss till den ideala partnern för alla aktörer, från de minsta till de största, på världsmarknaden för pizza.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. MARGHERITA SRL

  Italien

  Djupfrysta pizzor av hög kvalitet, hantverksmässigt tillagade, för distribution till detaljhandel, hemmaköket, hemförsäljning. Djupfrysta snacks, "bruschetta" och baguetter med olika fyllningar som snabbmat. Våra pizzor är resultatet av ett kvalitetsarbete, som alla riktiga pizzor. Våra pizzabagare knådar och sträcker degen noga för hand, vilket ger pizzans viktigaste ingrediens dess ojämförliga lätthet.

 2. FROSTY FOODS EGYPT

  Egypten

  Frosty är ett ledande egyptiskt företag inom bearbetning av högkvalitativa inhemska jordbruksprodukter, som frysta frukter och grönsaker, färska frukter och grönsaker samt produkter i lake. Vår främsta resurs är vår personal, som har över tio års erfarenhet av jordbruktsprodukter och en stark hängivenhet till att vara ledande inom vårt fält. Vårt samarbete med de största gårdsägarna och vår erfarenhet av att producera och tillhandahålla råvaror gör oss till en av Egyptens leverantörer med de bästa priserna.

 3. PACS CORPORATION

  Spanien

  PACS International är ett spanskt företag etablerat i Barcelona specialiserat på internationell distribution av kompletta lösningar för råämnen, ingredienser, förpackningar (glas, plast, aluminium, PVC / PVDC) och för tillverkning för tredje part, läkemedelsindustrin, kosmetika, personlig hygien och livsmedel.

 4. AQUALIS SEAFOOD

  Frankrike

  Företaget AQUALIS SEAFOOD, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Frysta och djupfrysta livsmedel. Företaget är även verksamt inom Djupfrysta färdiga maträtter, Djupfrysta skaldjur, Djupfrysta färdiga maträtter, Djupfrysta skaldjur, djupfrysta färdiglagade rätter med fisk, och fisk djupfryst. Företagets huvudkontor finns i Sète, Frankrike.

 5. FOODILAB S.R.L.

  Italien

  Företaget FOODILAB S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Djupfrysta pizzor. Företaget är även verksamt inom Förkokt torkad mat, Frysta och djupfrysta livsmedel, djupfrysta livsmedel - produktion, Förkokt torkad mat, djupfrysta livsmedel i parti, Frysta och djupfrysta livsmedel, djupfrysta livsmedel, djupfrysta bageriprodukter, och frysta bageriprodukter. Företagets huvudkontor finns i Pomezia, Italien.

 1. FC FOOD SRL

  Italien

  Företaget FC FOOD SRL, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Livsmedel - Import/Export. Företaget är även verksamt inom Frysta och djupfrysta livsmedel, grundrecept för pizzadeg, och Frysta och djupfrysta livsmedel. Företagets huvudkontor finns i Giarre, Italien.

 2. OTTO FRANCK IMPORT GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget OTTO FRANCK IMPORT GMBH & CO. KG, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Grönsakskonserver. Företaget är även verksamt inom Fiskkonserver, Konserverad frukt, Frysta och djupfrysta livsmedel, Fiskkonserver, Konserverad frukt, espressokaffe, Frysta och djupfrysta livsmedel, och fryst kött. Företagets huvudkontor finns i Augsburg, Tyskland.

 1. CHURROS CASIMIRO

  Spanien

  Företaget CHURROS CASIMIRO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Frysta och djupfrysta livsmedel. Företaget är även verksamt inom churros, frysta churros, djupfrysta churros, tillverkning av churros, tillverkar churros, tillverkning av churros, och friterade frysta churros. Företagets huvudkontor finns i Salamanca, Spanien.

 2. IMPORT-EXPORT ALTUN LEBENSMITTEL-GROSSHANDEL E.K.

  Tyskland

  Företaget IMPORT-EXPORT ALTUN LEBENSMITTEL-GROSSHANDEL E.K., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Livsmedel - Import/Export. Företaget är även verksamt inom Fiskkonserver, Grönsakskonserver, Ostar, Oliver, Kryddor, Frysta och djupfrysta livsmedel, Fiskkonserver, färska grönsaker, och Grönsakskonserver. Företagets huvudkontor finns i Berlin, Tyskland.

 3. ENDORI FOOD GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget ENDORI FOOD GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Frysta och djupfrysta livsmedel. Företagets huvudkontor finns i Stegaurach, Tyskland.

 4. FRIGLO DOO SECANJ - SUTJESKA

  Serbien

  Företaget FRIGLO DOO SECANJ - SUTJESKA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Djupfrysta grönsaker. Företaget är även verksamt inom Djupfryst frukt, Frysta och djupfrysta livsmedel, Djupfryst frukt, Frysta och djupfrysta livsmedel, frysta ärter, Djupfrysta bär, grönsaker djupfrysta, Sockermajs, och bönor. Företagets huvudkontor finns i Sutjeska, Serbien.

 5. SCHNEIDERS GEMÜSELAND LANDESPRODUKTENHANDELS GESMBH

  Österrike

  Företaget SCHNEIDERS GEMÜSELAND LANDESPRODUKTENHANDELS GESMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Färska ärtväxter. Företaget är även verksamt inom Frysta och djupfrysta livsmedel, Potatis, ekologiska grönsaker, löklökar, selleri, Frysta och djupfrysta livsmedel, och Potatis. Företagets huvudkontor finns i Groß-Enzersdorf, Österrike.

 6. NS TRADE SP Z O O

  Polen

  Företaget NS TRADE SP Z O O, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Livsmedel - Import/Export. Företaget är även verksamt inom Tropiska frukter, Livsmedel för spädbarn, Drycker, Mjölkprodukter, Kolsyrade drycker, läskedrycker, Kolsyrade och alkoholfria drycker, Alkoholfria drycker, Frysta och djupfrysta livsmedel, och Farmaceutprodkter. Företagets huvudkontor finns i Szczecin, Polen.

 7. LIMITED LIABILITY COMPANY FRESHBERRY

  Ryssland

  FRESHBERRY LLC är specialiserade på att plocka och bearbeta vilda bär och svampar samt vilda och odlade läkemedelsörter. Företaget sköter plockning samt export och import av kostspecifika och naturliga livsmedel: snabbfrysta bär (tranbär, hjortron, blåbär, lingon) upp till 4 000 årligen, med en stadigt ökande plockvolym. FRESHBERRYs eget leverantörnätverk i nio regioner i Ryssland och Belarus låter företaget överse produktkvaliteten genom hela produktionsprocessen: från plockningen av svamp och bär, infrysningen, rensningen och bearbetningen till frakten till konsumenten. Företagets produktionslinje för infrysning och rensning av bär, grönsaker och frukt är försedd med utrustning från ledande europeiska tillverkare. Produkterna genomgår individuell snabbfrysning i en tunnelfrys. Företaget använder optiska och laserbaserade sorteringsmaskiner för att rensa ut främmande element och defektiva råmaterial, och för att sortera naturliga produkter enligt justerbara parametrar. FRESHBERRYs säsongslokaler anställer över 100 arbetare. Utrustningens produktionskapacitet gör det möjligt att öka den årliga bearbetningsvolymen till upp till 12 000 ton bär. Vi är certifierade med livsmedelssäkerhetssystem FSSC 22000, och kontrollerar strålningshalt på alla råmaterial och färdiga produkter i vårt laboratorium.

 8. TANDEMUS, JSC

  Litauen

  JSC TANDEMUS är verksamma med import och export av vild och odlad svamp, vilda och odlade bär, grönsaker och frukt i olika beredningar. Produkterna sorteras, kalibreras och förpackas i enlighet med kundens önskemål. Vårt företag är tillverkare, grossist och detaljist av träbehållare för olika typer av funktioner - korgar och lådor, flätade bastkorgar av olika storlekar.

 1. MARISCOS CASTELLAR

  Spanien

  Castellar är det varumärke och den plats där ni finner de största skaldjurprodukterna i den spanska livsmedelssektorn. Marknadens stora acceptans och efterfrågan på produkter utanför provinsen Jaén har gjort att Mariscos Castellar har anpassat sina färska traditionella produkter till en industriell produktion och nu kan erbjuda frysta produkter som inte har tappat något av den färska produktens smak och kännetecken.

 2. FRIO SESEÑA

  Spanien

  Upptäck vårt stora utbud av djupfrysta och beredda produkter av högsta kvalitet. Våra beredda produkter kan presenteras med kundernas eller distributörernas egna varumärken. Vi har egen distribution och kylbilar. På internationell nivå anlitar vi välrenommerade transportföretag för bästa lagringsförhållanden. Vi finns i stora delar av Europa och USA.

 3. KOCH SNC

  Italien

  Koch är ett ledande företag inom sektorn för tillverkning av frysta produkter och ekologiska frysta produkter, bland annat potatisgnocchi, smördeg och lasagneplattor. Vi samarbetar med kvalitetsmärken som medförpackare. Våra produkter är avsedda för catering- och restaurangföretag, grossister samt detaljhandel och leverantörskedjor i Italien och andra länder.

 4. SPOLDZIELNIA OGRODNICZA

  Polen

  Horticultural Cooperation (Spółdzielnia Ogrodnicza) i Boby är en organisation som producerar frukt och grönsaker. Företaget grundades 1993. Företagets främsta syfte är att skapa och främja försäljningen av trädgårdsprodukter. Vi siktar på att uppnå detta genom att öka försäljningseffektiviteten både färsk och förädlad frukt som produceras av företagets aktietägare. Idag omfattar företaget 64 aktieägare/jordbrukare och samarbetar med ett flertal trädgårdsindustriorganisationer.

 5. CORSAR SRL

  Italien

  Vårt företag som är på marknaden sedan många år arbetar med frysta och/eller djupfrysta produkter. Vår erfarenhet tillsammans med det ständiga sökandet efter nya produkter gör att vi kan erbjuda er en tjänst som kan motsvara era kunders krav.

 6. PAREN SRL

  Italien

  Djupfrysta färdiglagade rätter. Företaget Paren garanterar direkt produktion av hela sitt sortiment av grönsaker genom att kontrollera hela produktionskedjan, från sådd till skörd.

 7. MR. CROQUETTE

  Grekland

 8. H.A.E.C.S. RAMO ALIMENTAR LDA

  Portugal

 9. VIRGILIO C. MOREIRA, LDA.

  Portugal

 10. MAUN DIS TIC. LTD. STI

  Turkiet

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
Filter

Resultat för

Frysta och djupfrysta livsmedel - Import och export

Antal resultat

4 881 Företag