• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • kex

Resultat för

Kex - Import och export

 1. ANONA GMBH

  Tyskland

  Varumärket anona står för ett livsmedelsföretag som varit framgångsrika i mer än 180 år. Med fordran att kombinera tradition med framtidsorienterad teknik har anona utvecklats från en mjölkvarn till ett modernt livsmedelsföretag. Idag utvecklar och producerar vi produkter åt kunder i Tyskland, Europa och resten av världen. Det handlar om innovativa livsmedel med hög kvalitet på områdena hälsokost, sportnäring, vegansk näring samt glassprodukter. Och det från en pool med över 1 500 råvaror. Fler än 400 medarbetare ägnar sig dagligen åt att uppfylla våra höga krav vad gäller kvalitet, tillförlitlighet och kundservice – för våra kunders bästa. Och detta med en innovationslust, precision, kompetens och strikt kvalitetsstyrning. Våra produkter: Proteinbars, havrebars, sportnäring, glassbaser, preparat med aminosyror, dryckeskoncentrat, kosttillskott, sportdrycker, tabletter som beställningsarbete (livsmedel)

 2. KALFANY SÜSSE WERBUNG GMBH & CO. KG

  Tyskland

  I över 35 år har Kalfany Süße Werbung GmbH utvecklat och tillverkat sötsaker som reklamartiklar för sina kunder. Det som började med ett konditori i Schwarzwald utvecklades under grundaren Pieter Schuberts kreativa hand till ett ledande företag inom reklamartiklar.

 3. GOURMANDISES MÉDIÉVALES

  Frankrike

  GOURMANDISES MEDIEVALES, hantverksmässig, medeltida kexfabrik etablerad i PROVINS, i Parisområdet, erbjuder ett brett sortiment traditionella och originella kex och kakor. Dame Corinne bjuder på en verklig resa genom tiden och historien, och aktualiserar recept från medeltiden. En värld av läckerheter i vilken kökskonst och historia går hand i hand! Alla våra kex och kakor är utan färgämnen, utan syntetiska smakämnen, utan konserveringsmedel, och de ingredienser som används kommer från ekologiskt jordbruk. Upptäck vår sortiment kex gjorda enligt historiska recept som kommer att hänföra era kunder: - keltiska kakor, - medeltida macaroner, - medeltida marsipaner, - pepparkaksbröd. Våra kex säljs redan i Frankrike och i Europa, i synnerhet på historiska platser. Söker ni efter en present som smakar gott, är originell och som kommer att göra intryck genom sin egenhet? Vi hjälper er att utveckla er marknadsföringsstrategi: - skapa kundlojalitet, - tacka affärspartner. Önskar ni skänka gourmetlådor (jul/nyår, företagsfest, seminarier)? Dame Corinne erbjuder skräddarsydda förslag för att era medarbetare och kunder m.m. ska avnjuta våra godsaker. En individualiserad present? Sätt personlig prägel på era kex. Kexen tillverkas för hand för att svara på era förväntningar och behov. Kontakta oss för ytterligare information om våra olika medeltida recept som inspirerats av gamla manuskript. Dame Corinne svarar snabbt på era förfrågningar.

 4. BABBI S.R.L.

  Italien

  Företaget producerar halvfabrikat för tillverkning av glass, strutar och dosetter för glass, specialiteter inom gastronomisk konditorkonst av rån och choklad sedan 1952. BABBI S.R.L. har en bakverksavdelning som ägnar sig åt att skapa "unika enastående bakverk" genom att använda de finaste råvarorna som är särskilt utvalda, genuina. Bakningen görs enligt en lång och noggrann hantverkskonst.

 5. BLOOM&CIE

  Frankrike

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. FLAVIE'S & CO

  Frankrike

 2. SARL PIVERT

  Frankrike

 3. SAS LIMOUZI SAVEURS

  Frankrike

 4. BISCUITERIE WHITE MARK

  Frankrike

 5. TURRÓN D'ARNOULD

  Frankrike

 1. ALSACE BISCUITS TRADITION

  Frankrike

 2. BERGHOFER KÜRBISKERNPRODUKTE KG

  Österrike

 1. PASTICCERIA FRANCALANZA

  Italien

 2. KOEKJES BOSSUYT

  Belgien

 3. BISCOTTIFICIO SARTORELLI

  Italien

  Vårt bageri grundades 1952 i Costalissoio, som är en liten bergsby, i den högsta delen av kommunen Santo Stefano di Cadore, mitt i Dolomiterna. Det särskiljer sig inom konfektyrsektorn tack vare produktionen av klassiska "I Sartorelli"-kakor, som med tiden har blivit en succé och är vår egna produkt av högsta kvalitet som är känd och uppskattad i hela Italien och utomlands. Vårt bageri specialiserar sig allt mer på att tillverka kakor som är erkänt utsökta. Vårt antika, dyrbara recept, en bakningsmetod som fortfarande baseras på hantverk, ingredienser av absolut högsta kvalitet utgör tillsammans våra produkters unika och originalitet. Ur kombinationen av det förflutna, representerat av den skickliga omarbetningen av recepten från förr, och nutiden, med all teknik och den modernaste produktionsmetoden, föds ett brett utbud av kakor för alla som satsar på kvalitet.

 4. FORTUNE BAKERY GMBH

  Tyskland

  Företag – Fortune Bakery GmbH har sitt ursprung i ett traditionellt familjebageri. Produkt – Lyckokakor är en otroligt positiv produkt. Det är lätt att förmedla sitt budskap i en lyckokaka. Kvalitet – Vi använder endast de bästa råvarorna från lokala leverantörer för att kakorna ska få riktig bagerikvalitet. Och en rejäl dos tur. Inriktning – Vi fokuserar på stora partier i B2B-området, primärt partihandel, detaljhandel och marknadsföring. Förutom standardlösningar erbjuder vi även våra kunder produkter som sticker ut. Vi arbetar modulärt, och det innebär att kunden kan vara med och bestämma följande: För kakor: (färg och smak), lappar (visdomsord, form och färg), portionsförpackning (form och färg), försäljningsförpackning (storlek, form och färg), tillval (transportförpackning, tillägg etc.). Kontakta oss!

 5. BISCOTTI PAOLO FORTI SAS

  Italien

  Vi tar hand om våra produkter under alla produktionsfaserna: från valet av ingredienser, alltid äkta vara med hög kvalitet, till de olika genomförandefaserna och förpackningen. Vi väljer att förpacka våra produkter i tråg som skyddar dem mot stötar och skador med en genomskinlig film som gör att ni kan kontrollera gräddningsgraden. Allt detta för att ni ska få hem en god och vacker produkt… som om den nyss kommit ur ugnen!

 6. PANIFICIO BISCOTTIFICIO PINA FORTI

  Italien

  Sedan tre generationer, erbjuder vi er ljuvliga stunder med våra dagsfärska kex, som beretts med samma passion som förr. Mattutini, riccioli, pastine, tricotti, taralle, boudoir-kex, così chini med fikon och mandel, bauletti, burrì, gocciolosi, cookies, mandorlotti, reginette, fullkornscruscolotti och pancacao är enkla produkter som framställts genom att välja ut de bästa råvarorna och en produktionsprocess som vi vår kontrollerar längs hela kedjan.

 7. CANNOLIFICIO MONGIBELLO

  Italien

  Konditoriet Cannolificio Mongibello startade för över trettio år sedan vid foten av berget Etna, som det tog den tidigare och suggestiva beteckning av, och lyckades snabbt att etablera sig på konditorimarknaden och inom storskalig detaljhandel med cannoliskal, basprodukten för att framställa en av de utsöktaste sicilianska specialiteterna, kända i hela världen sedan sekler.

 8. ROBERTO MACRI' NON SOLO DOLCE

  Italien

  Konditor Non Solo Dolce erbjuder ett stort och varierat sortiment av söta specialiteter från när och fjärran. Från färska konditorivaror till kaffebryggning och glasstillverkning är vårt motto alltid "hantverkskvalitet". Vårt noggranna urval av råvaror är utan tvivel en av nycklarna till framgång för vår välkända konditori.

 1. PRODUCTOS VIRGEN DEL BREZO SA

  Spanien

  Njutning för alla sinnen. Industriella bageriprodukter. Smördegsbakverk, kakor, dietiska produkter och fullkornsprodukter.

 2. MARMELO GREEK FOOD PRODUCTS

  Grekland

 3. BISCUITERIE AFA

  Frankrike

 4. DAPEPPA

  Nederländerna

 5. SNACKBARON

  Tyskland

 6. FUOCO E GRANO S.A.S. DI NARDI KATIA & C

  Italien

 7. AWAD GETRÄNKE GROSSHANDEL INH. HASSAN AWAD

  Tyskland

 8. UKO TECHNIK GMBH

  Österrike

 9. NAPOLI MARZIPAN

  Italien

 10. PRIMAX

  Polen

Filter

Resultat för

Kex - Import och export

Antal resultat

2 549 företag