• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • kex

Resultat för

Kex - Import och export

 1. KALFANY SÜSSE WERBUNG GMBH & CO. KG

  Tyskland

  I över 35 år har Kalfany Süße Werbung GmbH utvecklat och tillverkat sötsaker som reklamartiklar för sina kunder. Det som började med ett konditori i Schwarzwald utvecklades under grundaren Pieter Schuberts kreativa hand till ett ledande företag inom reklamartiklar.

 2. ANONA GMBH

  Tyskland

  Varumärket anona står för ett livsmedelsföretag som varit framgångsrika i mer än 180 år. Med fordran att kombinera tradition med framtidsorienterad teknik har anona utvecklats från en mjölkvarn till ett modernt livsmedelsföretag. Idag utvecklar och producerar vi produkter åt kunder i Tyskland, Europa och resten av världen. Det handlar om innovativa livsmedel med hög kvalitet på områdena hälsokost, sportnäring, vegansk näring samt glassprodukter. Och det från en pool med över 1 500 råvaror. Fler än 400 medarbetare ägnar sig dagligen åt att uppfylla våra höga krav vad gäller kvalitet, tillförlitlighet och kundservice – för våra kunders bästa. Och detta med en innovationslust, precision, kompetens och strikt kvalitetsstyrning. Våra produkter: Proteinbars, havrebars, sportnäring, glassbaser, preparat med aminosyror, dryckeskoncentrat, kosttillskott, sportdrycker, tabletter som beställningsarbete (livsmedel)

 3. BABBI S.R.L.

  Italien

  Företaget producerar halvfabrikat för tillverkning av glass, strutar och dosetter för glass, specialiteter inom gastronomisk konditorkonst av rån och choklad sedan 1952. BABBI S.R.L. har en bakverksavdelning som ägnar sig åt att skapa "unika enastående bakverk" genom att använda de finaste råvarorna som är särskilt utvalda, genuina. Bakningen görs enligt en lång och noggrann hantverkskonst.

 4. BLOOM&CIE

  Frankrike

 5. BISCUITERIE WHITE MARK

  Frankrike

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. SARL PIVERT

  Frankrike

 2. EBBO FOOD CONSULTANT

  Frankrike

 3. BISCUITERIE AFA

  Frankrike

 4. ALSACE BISCUITS TRADITION

  Frankrike

 5. BERGHOFER KÜRBISKERNPRODUKTE KG

  Österrike

 1. BISCOTTIFICIO SARTORELLI

  Italien

  Vårt bageri grundades 1952 i Costalissoio, som är en liten bergsby, i den högsta delen av kommunen Santo Stefano di Cadore, mitt i Dolomiterna. Det särskiljer sig inom konfektyrsektorn tack vare produktionen av klassiska "I Sartorelli"-kakor, som med tiden har blivit en succé och är vår egna produkt av högsta kvalitet som är känd och uppskattad i hela Italien och utomlands. Vårt bageri specialiserar sig allt mer på att tillverka kakor som är erkänt utsökta. Vårt antika, dyrbara recept, en bakningsmetod som fortfarande baseras på hantverk, ingredienser av absolut högsta kvalitet utgör tillsammans våra produkters unika och originalitet. Ur kombinationen av det förflutna, representerat av den skickliga omarbetningen av recepten från förr, och nutiden, med all teknik och den modernaste produktionsmetoden, föds ett brett utbud av kakor för alla som satsar på kvalitet.

 2. FORTUNE BAKERY GMBH

  Tyskland

  Företag – Fortune Bakery GmbH har sitt ursprung i ett traditionellt familjebageri. Produkt – Lyckokakor är en otroligt positiv produkt. Det är lätt att förmedla sitt budskap i en lyckokaka. Kvalitet – Vi använder endast de bästa råvarorna från lokala leverantörer för att kakorna ska få riktig bagerikvalitet. Och en rejäl dos tur. Inriktning – Vi fokuserar på stora partier i B2B-området, primärt partihandel, detaljhandel och marknadsföring. Förutom standardlösningar erbjuder vi även våra kunder produkter som sticker ut. Vi arbetar modulärt, och det innebär att kunden kan vara med och bestämma följande: För kakor: (färg och smak), lappar (visdomsord, form och färg), portionsförpackning (form och färg), försäljningsförpackning (storlek, form och färg), tillval (transportförpackning, tillägg etc.). Kontakta oss!

 1. KONDIPROM LLC

  Ryssland

  Välkommen till KONDIPROM LLC! Våra produkter: sockermastik, marsipan, karamellfärger, fettillsatser, mixer för konfektyr och bakning, geléer, förbättrare, livsmedelsingredienser. Vi är ett snabbt växande företag som fokuserar på långsiktiga samarbeten och individuellt bemötande av varje klient. Vi fokuserar på konsekvent hög kvalitet, att följa marknadstrender och att hjälpa våra kunder med feedback om produktförbättringar. Vi har alltid värdefulla och specifika erbjudanden. Vår kvalificerade personal har många års erfarenhet och hjälper dig att utvecklas på marknaden för godisskapare och bagare. Vi har erfarenhet av att samarbeta med varumärken. Sälla dig till gemenskapen av våra nöjda och framgångsrika kunder!

 2. AIDA BIO SRL

  Italien

  Paolo Giangreco, nuvarande ägare av A.I.D.A beslutade 1990 att förverkliga sin idé att sälja och få kunder att uppskatta allt som vår jord producerar, som förädlats i vårt laboratorium till diverse specialiteter, genom att tillämpa recept som hållits hemliga av familjen Giangerco. Dessa produkter distribuerades till en början på lokal nivå, senare även regionalt till att nå flera länder i Europa.

 3. BISCOTTI PAOLO FORTI SAS

  Italien

  Vi tar hand om våra produkter under alla produktionsfaserna: från valet av ingredienser, alltid äkta vara med hög kvalitet, till de olika genomförandefaserna och förpackningen. Vi väljer att förpacka våra produkter i tråg som skyddar dem mot stötar och skador med en genomskinlig film som gör att ni kan kontrollera gräddningsgraden. Allt detta för att ni ska få hem en god och vacker produkt… som om den nyss kommit ur ugnen!

 4. CANNOLIFICIO MONGIBELLO

  Italien

  Konditoriet Cannolificio Mongibello startade för över trettio år sedan vid foten av berget Etna, som det tog den tidigare och suggestiva beteckning av, och lyckades snabbt att etablera sig på konditorimarknaden och inom storskalig detaljhandel med cannoliskal, basprodukten för att framställa en av de utsöktaste sicilianska specialiteterna, kända i hela världen sedan sekler.

 5. PANIFICIO BISCOTTIFICIO PINA FORTI

  Italien

  Sedan tre generationer, erbjuder vi er ljuvliga stunder med våra dagsfärska kex, som beretts med samma passion som förr. Mattutini, riccioli, pastine, tricotti, taralle, boudoir-kex, così chini med fikon och mandel, bauletti, burrì, gocciolosi, cookies, mandorlotti, reginette, fullkornscruscolotti och pancacao är enkla produkter som framställts genom att välja ut de bästa råvarorna och en produktionsprocess som vi vår kontrollerar längs hela kedjan.

 6. ROBERTO MACRI' NON SOLO DOLCE

  Italien

  Konditor Non Solo Dolce erbjuder ett stort och varierat sortiment av söta specialiteter från när och fjärran. Från färska konditorivaror till kaffebryggning och glasstillverkning är vårt motto alltid "hantverkskvalitet". Vårt noggranna urval av råvaror är utan tvivel en av nycklarna till framgång för vår välkända konditori.

 7. PRODUCTOS VIRGEN DEL BREZO SA

  Spanien

  Njutning för alla sinnen. Industriella bageriprodukter. Smördegsbakverk, kakor, dietiska produkter och fullkornsprodukter.

 8. MARMELO GREEK FOOD PRODUCTS

  Grekland

 1. DAPEPPA

  Nederländerna

 2. FUOCO E GRANO S.A.S. DI NARDI KATIA & C

  Italien

 3. UKO TECHNIK GMBH

  Österrike

 4. SNACKBARON

  Tyskland

 5. AWAD GETRÄNKE GROSSHANDEL INH. HASSAN AWAD

  Tyskland

 6. PRIMAX

  Polen

 7. NAPOLI MARZIPAN

  Italien

 8. ERCIKEK BISCUIT

  Turkiet

 9. FORFUN FORTUNE COOKIE

  Turkiet

 10. CAKE ART DI ELISABETTA SABATINO

  Italien

Filter

Resultat för

Kex - Import och export

Antal resultat

2 733 företag