• Europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • kex

Resultat för

Kex - Import och export

 1. KALFANY SÜSSE WERBUNG GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  I över 35 år har Kalfany Süße Werbung GmbH utvecklat och tillverkat sötsaker som reklamartiklar för sina kunder. Det som började med ett konditori i Schwarzwald utvecklades under grundaren Pieter Schuberts kreativa hand till ett ledande företag inom reklamartiklar.

  Webbplats Open In New icon
 2. ANONA GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  Varumärket anona står för ett livsmedelsföretag som varit framgångsrika i mer än 180 år. Med fordran att kombinera tradition med framtidsorienterad teknik har anona utvecklats från en mjölkvarn till ett modernt livsmedelsföretag. Idag utvecklar och producerar vi produkter åt kunder i Tyskland, Europa och resten av världen. Det handlar om innovativa livsmedel med hög kvalitet på områdena hälsokost, sportnäring, vegansk näring samt glassprodukter. Och det från en pool med över 1 500 råvaror. Fler än 400 medarbetare ägnar sig dagligen åt att uppfylla våra höga krav vad gäller kvalitet, tillförlitlighet och kundservice – för våra kunders bästa. Och detta med en innovationslust, precision, kompetens och strikt kvalitetsstyrning. Våra produkter: Proteinbars, havrebars, sportnäring, glassbaser, preparat med aminosyror, dryckeskoncentrat, kosttillskott, sportdrycker, tabletter som beställningsarbete (livsmedel)

  Webbplats Open In New icon
 3. SLADO

  Ukraina

  Verified by Europages badge

  Slado har lyckats ta handgjorda konfektyrprodukter till massproduktion, genom att tillverka högkvalitativa och naturliga produkter. Slado är ett ukrainskt företag specialiserat på produktion, paketering och försäljning av konfektyrmixer i bulk, professionella dekoreringsprodukter och söta dekorationer för konfektyrprodukter. Vi har över 3 000 produkter grundade på marknadsundersökningar, unika recept och industriella designer och tillverkningsprocesser. Konfektyrälskare hittar alltid nya produkter att experimentera med hos oss. Det viktigaste för oss är den höga produktkvaliteten och den nöjda kunden! Slado handlar om smak och utseende!

  Webbplats Open In New icon
 4. BABBI S.R.L.

  Italien

  Verified by Europages badge

  Företaget producerar halvfabrikat för tillverkning av glass, strutar och dosetter för glass, specialiteter inom gastronomisk konditorkonst av rån och choklad sedan 1952. BABBI S.R.L. har en bakverksavdelning som ägnar sig åt att skapa "unika enastående bakverk" genom att använda de finaste råvarorna som är särskilt utvalda, genuina. Bakningen görs enligt en lång och noggrann hantverkskonst.

  Webbplats Open In New icon
 5. BLOOM&CIE

  Frankrike

  Verified by Europages badge
Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på Europages.
 1. BISCUITERIE WHITE MARK

  Frankrike

  Verified by Europages badge
 2. SARL PIVERT

  Frankrike

  Verified by Europages badge
 3. BISCUITERIE AFA

  Frankrike

  Verified by Europages badge
 4. ALSACE BISCUITS TRADITION

  Frankrike

  Verified by Europages badge
 5. FUOCO E GRANO S.A.S. DI NARDI KATIA & C

  Italien

  Verified by Europages badge
 1. EBBO FOOD CONSULTANT

  Frankrike

  Verified by Europages badge
 2. BERGHOFER KÜRBISKERNPRODUKTE KG

  Österrike

  Verified by Europages badge
 3. PASTICCERIA PIERROT DI D'ALONZO LORETTA

  Italien

  Verified by Europages badge
 4. BISCOTTIFICIO SARTORELLI

  Italien

  Vårt bageri grundades 1952 i Costalissoio, som är en liten bergsby, i den högsta delen av kommunen Santo Stefano di Cadore, mitt i Dolomiterna. Det särskiljer sig inom konfektyrsektorn tack vare produktionen av klassiska "I Sartorelli"-kakor, som med tiden har blivit en succé och är vår egna produkt av högsta kvalitet som är känd och uppskattad i hela Italien och utomlands. Vårt bageri specialiserar sig allt mer på att tillverka kakor som är erkänt utsökta. Vårt antika, dyrbara recept, en bakningsmetod som fortfarande baseras på hantverk, ingredienser av absolut högsta kvalitet utgör tillsammans våra produkters unika och originalitet. Ur kombinationen av det förflutna, representerat av den skickliga omarbetningen av recepten från förr, och nutiden, med all teknik och den modernaste produktionsmetoden, föds ett brett utbud av kakor för alla som satsar på kvalitet.

 5. IL MICHELANGELO DELLA PIZZA

  Italien

  IL Michelangelo della Pizza, etablerat i Albano Laziale nei Castelli Romani ( Rom ). Bageri med vedeldad ugn, produktion av bröd av lanttyp, bröd från Genzano, bröd från Lariano. Pizza på romerskt vis, pizza utan pålägg och med tomat, pizza Velletrana och produktion av traditionella bageriprodukter från Castelli Romani. Il Michelangelo della Pizza utmärker sig genom kvaliteten av sina autentiska produkter. Il Michelangelo della Pizza bereder varje dag pizzor med eller utan tomat, med naturlig jäst. Organiserar förfriskningar.

 6. FORTUNE BAKERY GMBH

  Tyskland

  Företag – Fortune Bakery GmbH har sitt ursprung i ett traditionellt familjebageri. Produkt – Lyckokakor är en otroligt positiv produkt. Det är lätt att förmedla sitt budskap i en lyckokaka. Kvalitet – Vi använder endast de bästa råvarorna från lokala leverantörer för att kakorna ska få riktig bagerikvalitet. Och en rejäl dos tur. Inriktning – Vi fokuserar på stora partier i B2B-området, primärt partihandel, detaljhandel och marknadsföring. Förutom standardlösningar erbjuder vi även våra kunder produkter som sticker ut. Vi arbetar modulärt, och det innebär att kunden kan vara med och bestämma följande: För kakor: (färg och smak), lappar (visdomsord, form och färg), portionsförpackning (form och färg), försäljningsförpackning (storlek, form och färg), tillval (transportförpackning, tillägg etc.). Kontakta oss!

 7. KONDIPROM LLC

  Ryssland

  Välkommen till KONDIPROM LLC! Våra produkter: sockermastik, marsipan, karamellfärger, fettillsatser, mixer för konfektyr och bakning, geléer, förbättrare, livsmedelsingredienser. Vi är ett snabbt växande företag som fokuserar på långsiktiga samarbeten och individuellt bemötande av varje klient. Vi fokuserar på konsekvent hög kvalitet, att följa marknadstrender och att hjälpa våra kunder med feedback om produktförbättringar. Vi har alltid värdefulla och specifika erbjudanden. Vår kvalificerade personal har många års erfarenhet och hjälper dig att utvecklas på marknaden för godisskapare och bagare. Vi har erfarenhet av att samarbeta med varumärken. Sälla dig till gemenskapen av våra nöjda och framgångsrika kunder!

 8. PAINS D'EPICES FORTWENGER

  Frankrike

  Det var 1768 som den unge Charles Fortwenger, bagarmästare, startade sin verksamhet i Gertwiller (Alsace) för att tillverka sina utsökta mjuka pepparkakor. Två sekel senare, tillverkas idag de beryktade mjuka pepparkakorna från Fortwenger med känsla för tradition, precis som deras skapare önskade: kvalitetsingredienser, en smula frosseri ... och en rejäl dos av know-how!

 9. AIDA BIO SRL

  Italien

  Paolo Giangreco, nuvarande ägare av A.I.D.A beslutade 1990 att förverkliga sin idé att sälja och få kunder att uppskatta allt som vår jord producerar, som förädlats i vårt laboratorium till diverse specialiteter, genom att tillämpa recept som hållits hemliga av familjen Giangerco. Dessa produkter distribuerades till en början på lokal nivå, senare även regionalt till att nå flera länder i Europa.

 10. BISCOTTI PAOLO FORTI SAS

  Italien

  Vi tar hand om våra produkter under alla produktionsfaserna: från valet av ingredienser, alltid äkta vara med hög kvalitet, till de olika genomförandefaserna och förpackningen. Vi väljer att förpacka våra produkter i tråg som skyddar dem mot stötar och skador med en genomskinlig film som gör att ni kan kontrollera gräddningsgraden. Allt detta för att ni ska få hem en god och vacker produkt… som om den nyss kommit ur ugnen!

 1. PANIFICIO BISCOTTIFICIO PINA FORTI

  Italien

  Sedan tre generationer, erbjuder vi er ljuvliga stunder med våra dagsfärska kex, som beretts med samma passion som förr. Mattutini, riccioli, pastine, tricotti, taralle, boudoir-kex, così chini med fikon och mandel, bauletti, burrì, gocciolosi, cookies, mandorlotti, reginette, fullkornscruscolotti och pancacao är enkla produkter som framställts genom att välja ut de bästa råvarorna och en produktionsprocess som vi vår kontrollerar längs hela kedjan.

 2. CANNOLIFICIO MONGIBELLO

  Italien

  Konditoriet Cannolificio Mongibello startade för över trettio år sedan vid foten av berget Etna, som det tog den tidigare och suggestiva beteckning av, och lyckades snabbt att etablera sig på konditorimarknaden och inom storskalig detaljhandel med cannoliskal, basprodukten för att framställa en av de utsöktaste sicilianska specialiteterna, kända i hela världen sedan sekler.

 3. A. LOACKER S.P.A.

  Italien

  Loacker, rån och chokladgodis tillverkade mitt i hjärtat av Dolomiterna. Kvalitet är Loacker-produkternas viktigaste egenskap. Grundpelarna i företagsfilosofin, som siktar på mycket hög standard, är respekt för natur och miljö, val av de bästa ingredienserna och användning av avancerad produktions- och förpackningsteknik. Allt detta säkerställer att miljontals konsumenter världen över väljer Loacker.

 4. ROBERTO MACRI' NON SOLO DOLCE

  Italien

  Konditor Non Solo Dolce erbjuder ett stort och varierat sortiment av söta specialiteter från när och fjärran. Från färska konditorivaror till kaffebryggning och glasstillverkning är vårt motto alltid "hantverkskvalitet". Vårt noggranna urval av råvaror är utan tvivel en av nycklarna till framgång för vår välkända konditori.

 5. PRODUCTOS VIRGEN DEL BREZO SA

  Spanien

  Njutning för alla sinnen. Industriella bageriprodukter. Smördegsbakverk, kakor, dietiska produkter och fullkornsprodukter.

 6. MARMELO GREEK FOOD PRODUCTS

  Grekland

 7. DAPEPPA

  Nederländerna

 8. UKO TECHNIK GMBH

  Österrike

 9. AWAD GETRÄNKE GROSSHANDEL INH. HASSAN AWAD

  Tyskland

 10. SNACKBARON

  Tyskland

Filter

Resultat för

Kex - Import och export

Antal resultat

2 768 företag