• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • kex

Resultat för

Kex - Import och export

 1. KALFANY SÜSSE WERBUNG GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  I över 35 år har Kalfany Süße Werbung GmbH utvecklat och tillverkat sötsaker som reklamartiklar för sina kunder. Det som började med ett konditori i Schwarzwald utvecklades under grundaren Pieter Schuberts kreativa hand till ett ledande företag inom reklamartiklar.

 2. GOURMANDISES MÉDIÉVALES

  Frankrike

  Verified by europages badge

  GOURMANDISES MEDIEVALES, hantverksmässig, medeltida kexfabrik etablerad i PROVINS, i Parisområdet, erbjuder ett brett sortiment traditionella och originella kex och kakor. Dame Corinne bjuder på en verklig resa genom tiden och historien, och aktualiserar recept från medeltiden. En värld av läckerheter i vilken kökskonst och historia går hand i hand! Alla våra kex och kakor är utan färgämnen, utan syntetiska smakämnen, utan konserveringsmedel, och de ingredienser som används kommer från ekologiskt jordbruk. Upptäck vår sortiment kex gjorda enligt historiska recept som kommer att hänföra era kunder: - keltiska kakor, - medeltida macaroner, - medeltida marsipaner, - pepparkaksbröd. Våra kex säljs redan i Frankrike och i Europa, i synnerhet på historiska platser. Söker ni efter en present som smakar gott, är originell och som kommer att göra intryck genom sin egenhet? Vi hjälper er att utveckla er marknadsföringsstrategi: - skapa kundlojalitet, - tacka affärspartner. Önskar ni skänka gourmetlådor (jul/nyår, företagsfest, seminarier)? Dame Corinne erbjuder skräddarsydda förslag för att era medarbetare och kunder m.m. ska avnjuta våra godsaker. En individualiserad present? Sätt personlig prägel på era kex. Kexen tillverkas för hand för att svara på era förväntningar och behov. Kontakta oss för ytterligare information om våra olika medeltida recept som inspirerats av gamla manuskript. Dame Corinne svarar snabbt på era förfrågningar.

 3. BABBI S.R.L.

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget producerar halvfabrikat för tillverkning av glass, strutar och dosetter för glass, specialiteter inom gastronomisk konditorkonst av rån och choklad sedan 1952. BABBI S.R.L. har en bakverksavdelning som ägnar sig åt att skapa "unika enastående bakverk" genom att använda de finaste råvarorna som är särskilt utvalda, genuina. Bakningen görs enligt en lång och noggrann hantverkskonst.

 4. IPSAGO

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget IPSAGO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kex. Företaget är även verksamt inom salta kex, biologiska livsmedel, och ekologiska kex. Företagets huvudkontor finns i Aix-En-Provence, Frankrike.

 5. BLOOM&CIE

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget BLOOM&CIE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kex och kaffebröd. Företaget är även verksamt inom karameller, choklad, kakor, och kex. Företagets huvudkontor finns i Nice, Frankrike.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. MAISON CRAQUELIN - BISCUITS ARTISANAUX

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget MAISON CRAQUELIN - BISCUITS ARTISANAUX, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kex. Företagets huvudkontor finns i La Ciotat, Frankrike.

 2. SAS LIMOUZI SAVEURS

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget SAS LIMOUZI SAVEURS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kex. Företaget är även verksamt inom Vit nougat med nötter, KONFEKT, Kolakarameller, Hantverksmässig chokladtillverkning, choklad, caschewnötter, mandelbiskvier, Madeleinebakelser, och chokladkakor. Företagets huvudkontor finns i Objat, Frankrike.

 3. BISCUITERIE WHITE MARK

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget BISCUITERIE WHITE MARK, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kex. Företaget är även verksamt inom fyllda kex, salta kex, och kexfabrik. Företagets huvudkontor finns i Montauroux, Frankrike.

 4. FLAVIE'S & CO

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget FLAVIE'S & CO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kex. Företaget är även verksamt inom Snacks, saltade, Kex och kaffebröd, salta kex, Snacks, saltade, produktion kex, och Kex och kaffebröd. Företagets huvudkontor finns i Plérin, Frankrike.

 5. O DOCINHO CONFEITARIA

  Portugal

  Verified by europages badge

  Företaget O DOCINHO CONFEITARIA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bakverk. Företaget är även verksamt inom hantverksmässigt konditori, bakverk i parti, produktion av mellanmål, och kex. Företagets huvudkontor finns i Sto. António Da Charneca, Portugal.

 1. ALSACE BISCUITS TRADITION

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget ALSACE BISCUITS TRADITION, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kex och kaffebröd. Företaget är även verksamt inom Kex, Kex, Kex, Kex, müsli, och skorpor. Företagets huvudkontor finns i Geudertheim, Frankrike.

 2. KOEKJES BOSSUYT

  Belgien

  Verified by europages badge

  Företaget KOEKJES BOSSUYT, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kex. Företaget är även verksamt inom Kex utan tillsats av socker. Företagets huvudkontor finns i Moen, Belgien.

 1. SMAKULI

  Ukraina

  Verified by europages badge

  Företaget SMAKULI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Livsmedel - Import/Export. Företaget är även verksamt inom Kex, Kex, Snacks, saltade, Kex, produktion kex, kexfabrik, Kex, livsmedel utan gluten, och glutenfria kex. Företagets huvudkontor finns i Lviv, Ukraina.

 2. BISCOTTIFICIO SARTORELLI

  Italien

  Vårt bageri grundades 1952 i Costalissoio, som är en liten bergsby, i den högsta delen av kommunen Santo Stefano di Cadore, mitt i Dolomiterna. Det särskiljer sig inom konfektyrsektorn tack vare produktionen av klassiska "I Sartorelli"-kakor, som med tiden har blivit en succé och är vår egna produkt av högsta kvalitet som är känd och uppskattad i hela Italien och utomlands. Vårt bageri specialiserar sig allt mer på att tillverka kakor som är erkänt utsökta. Vårt antika, dyrbara recept, en bakningsmetod som fortfarande baseras på hantverk, ingredienser av absolut högsta kvalitet utgör tillsammans våra produkters unika och originalitet. Ur kombinationen av det förflutna, representerat av den skickliga omarbetningen av recepten från förr, och nutiden, med all teknik och den modernaste produktionsmetoden, föds ett brett utbud av kakor för alla som satsar på kvalitet.

 3. IL MICHELANGELO DELLA PIZZA

  Italien

  IL Michelangelo della Pizza, etablerat i Albano Laziale nei Castelli Romani ( Rom ). Bageri med vedeldad ugn, produktion av bröd av lanttyp, bröd från Genzano, bröd från Lariano. Pizza på romerskt vis, pizza utan pålägg och med tomat, pizza Velletrana och produktion av traditionella bageriprodukter från Castelli Romani. Il Michelangelo della Pizza utmärker sig genom kvaliteten av sina autentiska produkter. Il Michelangelo della Pizza bereder varje dag pizzor med eller utan tomat, med naturlig jäst. Organiserar förfriskningar.

 4. FORTUNE BAKERY GMBH

  Tyskland

  Företag – Fortune Bakery GmbH har sitt ursprung i ett traditionellt familjebageri. Produkt – Lyckokakor är en otroligt positiv produkt. Det är lätt att förmedla sitt budskap i en lyckokaka. Kvalitet – Vi använder endast de bästa råvarorna från lokala leverantörer för att kakorna ska få riktig bagerikvalitet. Och en rejäl dos tur. Inriktning – Vi fokuserar på stora partier i B2B-området, primärt partihandel, detaljhandel och marknadsföring. Förutom standardlösningar erbjuder vi även våra kunder produkter som sticker ut. Vi arbetar modulärt, och det innebär att kunden kan vara med och bestämma följande: För kakor: (färg och smak), lappar (visdomsord, form och färg), portionsförpackning (form och färg), försäljningsförpackning (storlek, form och färg), tillval (transportförpackning, tillägg etc.). Kontakta oss!

 5. PAINS D'EPICES FORTWENGER

  Frankrike

  Det var 1768 som den unge Charles Fortwenger, bagarmästare, startade sin verksamhet i Gertwiller (Alsace) för att tillverka sina utsökta mjuka pepparkakor. Två sekel senare, tillverkas idag de beryktade mjuka pepparkakorna från Fortwenger med känsla för tradition, precis som deras skapare önskade: kvalitetsingredienser, en smula frosseri ... och en rejäl dos av know-how!

 6. BISCOTTI PAOLO FORTI SAS

  Italien

  Vi tar hand om våra produkter under alla produktionsfaserna: från valet av ingredienser, alltid äkta vara med hög kvalitet, till de olika genomförandefaserna och förpackningen. Vi väljer att förpacka våra produkter i tråg som skyddar dem mot stötar och skador med en genomskinlig film som gör att ni kan kontrollera gräddningsgraden. Allt detta för att ni ska få hem en god och vacker produkt… som om den nyss kommit ur ugnen!

 7. CANNOLIFICIO MONGIBELLO

  Italien

  Konditoriet Cannolificio Mongibello startade för över trettio år sedan vid foten av berget Etna, som det tog den tidigare och suggestiva beteckning av, och lyckades snabbt att etablera sig på konditorimarknaden och inom storskalig detaljhandel med cannoliskal, basprodukten för att framställa en av de utsöktaste sicilianska specialiteterna, kända i hela världen sedan sekler.

 8. PANIFICIO BISCOTTIFICIO PINA FORTI

  Italien

  Sedan tre generationer, erbjuder vi er ljuvliga stunder med våra dagsfärska kex, som beretts med samma passion som förr. Mattutini, riccioli, pastine, tricotti, taralle, boudoir-kex, così chini med fikon och mandel, bauletti, burrì, gocciolosi, cookies, mandorlotti, reginette, fullkornscruscolotti och pancacao är enkla produkter som framställts genom att välja ut de bästa råvarorna och en produktionsprocess som vi vår kontrollerar längs hela kedjan.

 1. ROBERTO MACRI' NON SOLO DOLCE

  Italien

  Konditor Non Solo Dolce erbjuder ett stort och varierat sortiment av söta specialiteter från när och fjärran. Från färska konditorivaror till kaffebryggning och glasstillverkning är vårt motto alltid "hantverkskvalitet". Vårt noggranna urval av råvaror är utan tvivel en av nycklarna till framgång för vår välkända konditori.

 2. PRODUCTOS VIRGEN DEL BREZO SA

  Spanien

  Njutning för alla sinnen. Industriella bageriprodukter. Smördegsbakverk, kakor, dietiska produkter och fullkornsprodukter.

 3. CONFEITARIA MONTE VERDE LDA

  Portugal

  Företaget CONFEITARIA MONTE VERDE LDA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bakverk. Företaget är även verksamt inom Kex, och Kex. Företagets huvudkontor finns i Casal De Santa Cecília, Caldas Da Rainha, Portugal.

 4. MARMELO GREEK FOOD PRODUCTS

  Grekland

  Företaget MARMELO GREEK FOOD PRODUCTS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kex. Företagets huvudkontor finns i Kavala, Grekland.

 5. SARL PIVERT

  Frankrike

  Företaget SARL PIVERT, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Kex. Företaget är även verksamt inom Kex och kaffebröd, Diet- och bionäring, Kex och kaffebröd, Diet- och bionäring, och Kex utan tillsats av socker. Företagets huvudkontor finns i La Fouillade, Frankrike.

 6. BISCUITERIE AFA

  Frankrike

  Företaget BISCUITERIE AFA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kex. Företaget är även verksamt inom Kex och kaffebröd, och Kex och kaffebröd. Företagets huvudkontor finns i Appietto, Frankrike.

 7. TURRÓN D'ARNOULD

  Frankrike

  Företaget TURRÓN D'ARNOULD, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Kakao och choklad. Företaget är även verksamt inom Kex, Vit nougat med nötter, Kex, vanilj, Vit nougat med nötter, och praliner. Företagets huvudkontor finns i Englos, Frankrike.

 8. DAPEPPA

  Nederländerna

  Företaget DAPEPPA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kakmixar. Företaget är även verksamt inom Kex, salta kex, Kex, och popcorn. Företagets huvudkontor finns i Amsterdam, Nederländerna.

 9. AWAD GETRÄNKE GROSSHANDEL INH. HASSAN AWAD

  Tyskland

  Företaget AWAD GETRÄNKE GROSSHANDEL INH. HASSAN AWAD, är ett Agent/ Representant, som är verksamt inom sektorn för Kex. Företagets huvudkontor finns i Berlin, Tyskland.

 10. UKO TECHNIK GMBH

  Österrike

  Företaget UKO TECHNIK GMBH, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Kex. Företagets huvudkontor finns i Hallein, Österrike.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
Filter

Resultat för

Kex - Import och export

Antal resultat

2 572 Företag