• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • potatisflingor och -preparat

Resultat för

Potatisflingor och -preparat - Import och export

 1. BRUWIER POTATOES

  Belgien

  Verified by europages badge

  Export av tvättad och otvättad potatis, förpackade och för industri - stort urval av röda och gula potatissorter, lök och morötter. Bruwier Potatoes n.v. har ett unikt världsrykte i potatisbranschen. Namnet borgar för kvalitet, förtroende och gott samarbete. Dessa kvaliteter är avgörande på en marknad för så känsliga produkter och med så varierande priser.

 2. RTL PATAT

  Belgien

  Verified by europages badge

  Företaget Rik Tanghe är en välkänd aktör i potatisindustrin. Med stöd av långårig erfarenhet som förts vidare från far till son, har Rik Tange blivit en förstahandspartner för producenter specialiserade på potatis vid den belgiska gränsen. Företaget Rik Tanghe är välkänt för sina kvalitetsprodukter och har bland sina kunder många välkända företag från Belgien och andra länder. Söker ni en expert på potatis? Då har ni kommit rätt!

 3. POGAR POTATO FACTORY (PPF)

  Ryssland

  Pogar Potato Factory JSC (PKF) odlar och bearbetar potatis till potatismospulver, blandningar och potatiskorn. PKF JSC har funnits på livsmedelsmarknaden sedan 1999 och är den enda leverantören av potatisflingor till hotell-, restaurang- och cafébranschen i Ryssland. Vi paketerar potatisflingorna i små förpackningar på 200-300 gram, HoReCa-förpackningar på 1-20 kg, och påsar ppå 17-1 000 kilo för industriellt bruk. Vårt produktsortiment innefattar potatiskorn med densitet på 250-580 gram/liter i gräddvitt, ljusgult, gult och klargult. Företaget odlar dessutom vete, rapsfrön, lupiner och andra grödor. Vi handlar med egna sädartiklar av potatis och grönsaker. Torkat potatismos från PKF används i tillverkning av halvfärdiga produkter, chips och snacks, potatismos, fukthetskontroll vid bakning och tillverkning av purésoppor. Vi levererar potatismospulver till över 20 länder, bland annat till USA och till länder i Europa och Centralamerika.

 4. BART'S POTATO COMPANY

  Belgien

  Bart’s Potato Company är ett oberoende familjeföretag, grundat för över 40 år sedan under J. Lamaires ledning. Bart’s Potato Company är specialiserat på potatis för alla ändamål. Bart's Potato Company breddar och utvecklar sin verksamhet och drar fördel av de nya tendenserna och marknaderna med stark potential. Företaget odlar och levererar potatis och förädlad potatis, och erbjuder också ett brett sortiment lök, grönsaker och frukt. Våra produkter uppskattas i i hela världen.

 5. CLAREBOUT POTATOES

  Belgien

  Företaget CLAREBOUT POTATOES, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Potatis. Företaget är även verksamt inom Potatisflingor och -preparat, Potatisflingor och -preparat, tillagad potatis, friterad potatis, och potatisflingor. Företagets huvudkontor finns i Nieuwkerke, Belgien.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. FÁBRICA DE PATATAS FRITAS LA SANTAMARÍA

  Spanien

  Företaget FÁBRICA DE PATATAS FRITAS LA SANTAMARÍA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Potatisflingor och -preparat. Företaget är även verksamt inom pommes frites, torkad frukt, och konserver. Företagets huvudkontor finns i Pinto-Madrid, Spanien.

 2. XION

  Kina

  Företaget XION, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Potatisflingor och -preparat. Företagets huvudkontor finns i Zhangjiakou, Kina.

 3. LUTOSA

  Belgien

  Företaget LUTOSA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Potatisflingor och -preparat. Företaget är även verksamt inom Frysta och djupfrysta livsmedel, Frysta och djupfrysta livsmedel, djupfrysta pommes frites, Torkad potatismos, och Färska, frysta och djupfrysta pommes frites. Företagets huvudkontor finns i Leuze En Hainaut, Belgien.

 4. OWEL - GHIJS

  Belgien

  Företaget OWEL - GHIJS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Potatis. Företaget är även verksamt inom Potatisflingor och -preparat, Potatisflingor och -preparat, sättpotatis, nypotatis, och potatisleverantör. Företagets huvudkontor finns i Ronse, Belgien.

 5. HEISSHOF SCHÄLKARTOFFELN GMBH

  Tyskland

  Företaget HEISSHOF SCHÄLKARTOFFELN GMBH, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Potatisflingor och -preparat. Företagets huvudkontor finns i Ismaning, Tyskland.

 1. VERHAGEN HOLLAND

  Nederländerna

  Företaget VERHAGEN HOLLAND, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Potatis. Företaget är även verksamt inom Potatisflingor och -preparat, Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar, frukt och grönsaker import/export - tillverkning och försäljning, förhårdnader, Potatisflingor och -preparat, och Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar. Företagets huvudkontor finns i Dinteloord, Nederländerna.

 2. VERBIST AARDAPPELEN

  Belgien

  Företaget VERBIST AARDAPPELEN, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar. Företaget är även verksamt inom Potatisflingor och -preparat, potatis, Potatisflingor och -preparat, potatis för industri, och potatis - Bintje. Företagets huvudkontor finns i Hulshout, Belgien.

 1. 11ER NAHRUNGSMITTEL GMBH

  Österrike

  Företaget 11ER NAHRUNGSMITTEL GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Färdiga maträtter och gastronomiska specialiteter. Företaget är även verksamt inom Potatisflingor och -preparat, och Potatisflingor och -preparat. Företagets huvudkontor finns i Frastanz, Österrike.

 2. ULRICH GROCHOLL OHG

  Tyskland

  Företaget ULRICH GROCHOLL OHG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Färdiga maträtter och gastronomiska specialiteter. Företaget är även verksamt inom Potatisflingor och -preparat, och Potatisflingor och -preparat. Företagets huvudkontor finns i Clenze, Tyskland.

 3. AARDAPPELCENTRALE

  Belgien

  Företaget AARDAPPELCENTRALE, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Potatis. Företaget är även verksamt inom Potatisflingor och -preparat, Potatisflingor och -preparat, och friterad potatis. Företagets huvudkontor finns i Ekeren, Belgien.

 4. MC CAIN FOODS BELGIUM

  Belgien

  Företaget MC CAIN FOODS BELGIUM, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Potatisflingor och -preparat. Företaget är även verksamt inom djupfrysta livsmedel, och friterad potatis. Företagets huvudkontor finns i Grobbendonk, Belgien.

 5. BELPACO

  Belgien

  Företaget BELPACO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar. Företaget är även verksamt inom Potatisflingor och -preparat, potatis förpackade, Potatisflingor och -preparat, distribution av potatis, och nypotatis. Företagets huvudkontor finns i Kalken, Belgien.

 6. MYDIBEL

  Belgien

  Företaget MYDIBEL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Frysta och djupfrysta livsmedel. Företaget är även verksamt inom Potatisflingor och -preparat, Potatisflingor och -preparat, djupfrysta pommes frites, och potatis förpackade. Företagets huvudkontor finns i Mouscron, Belgien.

 7. DE AARDAPELHOEVE

  Belgien

  Företaget DE AARDAPELHOEVE, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar. Företaget är även verksamt inom Potatisflingor och -preparat, Potatisflingor och -preparat, potatis, och potatis för industri. Företagets huvudkontor finns i Tielt, Belgien.

 8. KNÖDELCONNECTION GMBH

  Tyskland

  Företaget KNÖDELCONNECTION GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Spannmål och sädeskorn. Företaget är även verksamt inom Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar, Färdiga maträtter och gastronomiska specialiteter, Potatisflingor och -preparat, Import/Export - jordbruksprodukter, Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar, Färdiga maträtter och gastronomiska specialiteter, Potatisflingor och -preparat, och Import/Export - jordbruksprodukter. Företagets huvudkontor finns i München, Tyskland.

 1. AGRISTO NAZARETH

  Belgien

  Företaget AGRISTO NAZARETH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Potatisflingor och -preparat. Företaget är även verksamt inom friterad potatis, Majschips, och beredningar för potatismos. Företagets huvudkontor finns i Nazareth, Belgien.

 2. PFANNI GMBH & CO. OHG

  Tyskland

  Företaget PFANNI GMBH & CO. OHG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Spannmål och sädeskorn. Företaget är även verksamt inom Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar, Frukt, Färdiga maträtter och gastronomiska specialiteter, Potatisflingor och -preparat, Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar, Frukt, Färdiga maträtter och gastronomiska specialiteter, och Potatisflingor och -preparat. Företagets huvudkontor finns i Stavenhagen, Tyskland.

 3. MÜNZNER' S KNÖDELPRODUKTION ROLAND & MATTHIAS MÜNZNER GBR

  Tyskland

  Företaget MÜNZNER' S KNÖDELPRODUKTION ROLAND & MATTHIAS MÜNZNER GBR, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Spannmål och sädeskorn. Företaget är även verksamt inom Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar, Frukt, Färdiga maträtter och gastronomiska specialiteter, Potatisflingor och -preparat, Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar, Frukt, Färdiga maträtter och gastronomiska specialiteter, och Potatisflingor och -preparat. Företagets huvudkontor finns i Marienberg, Tyskland.

 4. TERRALOG AG

  Schweiz

  Företaget TERRALOG AG, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Spannmål och sädeskorn. Företaget är även verksamt inom Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar, Frukt, Potatisflingor och -preparat, Foder för djuruppfödning, Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar, Frukt, Potatisflingor och -preparat, och Foder för djuruppfödning. Företagets huvudkontor finns i Rüdtligen-Alchenflüh, Schweiz.

 5. NETZER GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget NETZER GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Spannmål och sädeskorn. Företaget är även verksamt inom Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar, Frukt, Färdiga maträtter och gastronomiska specialiteter, Potatisflingor och -preparat, Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar, Frukt, Färdiga maträtter och gastronomiska specialiteter, och Potatisflingor och -preparat. Företagets huvudkontor finns i Hiddenhausen, Tyskland.

 6. LAMB WESTON MEIJER BV

  Nederländerna

  Företaget LAMB WESTON MEIJER BV, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Färdiga maträtter och gastronomiska specialiteter. Företaget är även verksamt inom Potatisflingor och -preparat, Potatisflingor och -preparat, och potatis för industri. Företagets huvudkontor finns i Kruiningen, Nederländerna.

 7. LAMB WESTON MEYER POTATOES BELGIUM

  Nederländerna

  Företaget LAMB WESTON MEYER POTATOES BELGIUM, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Potatisflingor och -preparat. Företaget är även verksamt inom friterad potatis, och potatisleverantör. Företagets huvudkontor finns i Kruiningen, Nederländerna.

 8. BIOHOF NIEDERMAYER

  Österrike

  Företaget BIOHOF NIEDERMAYER, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar. Företaget är även verksamt inom Frukt, Färdiga maträtter och gastronomiska specialiteter, Potatisflingor och -preparat, Frukt, Färdiga maträtter och gastronomiska specialiteter, och Potatisflingor och -preparat. Företagets huvudkontor finns i Aspersdorf, Österrike.

 9. FUCHSBERGER GESMBH

  Österrike

  Företaget FUCHSBERGER GESMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar. Företaget är även verksamt inom Frukt, Färdiga maträtter och gastronomiska specialiteter, Potatisflingor och -preparat, Frukt, Färdiga maträtter och gastronomiska specialiteter, och Potatisflingor och -preparat. Företagets huvudkontor finns i Eberschwang, Österrike.

 10. GROKAR GMBH

  Tyskland

  Företaget GROKAR GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar. Företaget är även verksamt inom Frukt, Färdiga maträtter och gastronomiska specialiteter, Potatisflingor och -preparat, Frukt, Färdiga maträtter och gastronomiska specialiteter, och Potatisflingor och -preparat. Företagets huvudkontor finns i Großenhain, Tyskland.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis