• europages
  • >
  • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
  • >
  • kött och charkuterivaror

Resultat för

Kött och charkuterivaror

FrankrikeTolouse och Midi-Pyrénées
  1. BOUSQUET VIANDE

    Frankrike

    Företaget BOUSQUET VIANDE, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Köttstyckning. Företaget är även verksamt inom Griskött, Charkuterivaror och skinkor, Fårkött, Griskött, Charkuterivaror och skinkor, oxkött, och Fårkött. Företagets huvudkontor finns i Luc La Primaube, Frankrike.

  2. STE D'EXPL CHARCUTERIE ANTOINE

    Frankrike

    Företaget STE D'EXPL CHARCUTERIE ANTOINE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Charkuterivaror och skinkor. Företaget är även verksamt inom Patéer och pastejer, charkuteri, livsmedelskonserver, och Patéer och pastejer. Företagets huvudkontor finns i Castres, Frankrike.

  3. SARL GUIRAUD DISTRIBUTION

    Frankrike

    Företaget SARL GUIRAUD DISTRIBUTION, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Komage. Företaget är även verksamt inom naturtarmar. Företagets huvudkontor finns i Aussillon, Frankrike.

  4. VIANDES OCCITANES

    Frankrike

    Företaget VIANDES OCCITANES, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Nötkött. Företagets huvudkontor finns i Montauban, Frankrike.

  5. OBERTI

    Frankrike

    Företaget OBERTI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Charkuterivaror och skinkor. Företaget är även verksamt inom Korv och salami, Skinkor, Korv och salami, och Skinkor. Företagets huvudkontor finns i Lacaune, Frankrike.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
  1. SA SEIGNEURIE & FILS

    Frankrike

    Företaget SA SEIGNEURIE & FILS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Charkuterivaror och skinkor. Företaget är även verksamt inom Patéer och pastejer, charkuteri i parti, Patéer och pastejer, och färska slakteriprodukter. Företagets huvudkontor finns i Fonsorbes, Frankrike.

  2. GAILHOU ET DURDOS ENTREPRISE ARTISANALE

    Frankrike

    Företaget GAILHOU ET DURDOS ENTREPRISE ARTISANALE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Patéer och pastejer. Företaget är även verksamt inom Kött- och korvkonserver, Gåslever, Kött- och korvkonserver, Gåslever, block med hel anklever, och leverantörer av färdiglagade rätter. Företagets huvudkontor finns i Tournay, Frankrike.

  3. MAISON MILHAU

    Frankrike

    Företaget MAISON MILHAU, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Charkuterivaror och skinkor. Företaget är även verksamt inom Patéer och pastejer, charkuteri, Patéer och pastejer, och livsmedelsingredienser för insaltning. Företagets huvudkontor finns i Lacaune, Frankrike.

  4. CHARCUTERIE ROUCH

    Frankrike

    Företaget CHARCUTERIE ROUCH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Charkuterivaror och skinkor. Företaget är även verksamt inom Korv och salami, Patéer och pastejer, Gåslever, Korv och salami, Patéer och pastejer, och Gåslever. Företagets huvudkontor finns i Foix, Frankrike.

  5. SAS MICOULEAU

    Frankrike

    Företaget SAS MICOULEAU, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Charkuterivaror och skinkor. Företaget är även verksamt inom Patéer och pastejer, Gåslever, Patéer och pastejer, Gåslever, och leverantörer av grytor. Företagets huvudkontor finns i Beaumont De Lomagne, Frankrike.

  1. BOUSQUET A. SARL

    Frankrike

    Företaget BOUSQUET A. SARL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kött- och korvhandel - Maskiner och utrustning. Företaget är även verksamt inom Köttstyckning, Köttstyckning, kött i parti, och maskiner för att skära och skära upp kött. Företagets huvudkontor finns i Luc La Primaube, Frankrike.

  2. SA SALAISONS PYRENEENNES

    Frankrike

    Företaget SA SALAISONS PYRENEENNES, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Charkuterivaror och skinkor. Företaget är även verksamt inom Skinkor, Utrustning för charkuterivaror, Skinkor, Utrustning för charkuterivaror, och bergsskinka. Företagets huvudkontor finns i Ibos, Frankrike.

  1. SA SALAISONS DU LACAUNAIS

    Frankrike

    Företaget SA SALAISONS DU LACAUNAIS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Korv och salami. Företaget är även verksamt inom Charkuterivaror och skinkor, Skinkor, Patéer och pastejer, Charkuterivaror och skinkor, Skinkor, och Patéer och pastejer. Företagets huvudkontor finns i Lacaune, Frankrike.

  2. CONSERVERIE ARTISANALE LARROQUE SA

    Frankrike

    Företaget CONSERVERIE ARTISANALE LARROQUE SA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Färskt kött och fjäderfä. Företaget är även verksamt inom Färsk anka, och Färsk anka. Företagets huvudkontor finns i Montauban, Frankrike.

  3. SARL LES GORGES DE L AVEYRON

    Frankrike

    Företaget SARL LES GORGES DE L AVEYRON, som är verksamt inom sektorn för Charkuterivaror och skinkor. Företaget är även verksamt inom Korv och salami, och Korv och salami. Företagets huvudkontor finns i La Bastide-L' Évêque, Frankrike.

  4. MICHEL TOULZE

    Frankrike

    Företaget MICHEL TOULZE, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Färskt kött och fjäderfä. Företaget är även verksamt inom Griskött, och Griskött. Företagets huvudkontor finns i Pinsaguel, Frankrike.

  5. STE DES PRODUITS D ARMAGNAC

    Frankrike

    Företaget STE DES PRODUITS D ARMAGNAC, som är verksamt inom sektorn för Charkuterivaror och skinkor. Företaget är även verksamt inom Alkohol, Patéer och pastejer, Alkohol, och Patéer och pastejer. Företagets huvudkontor finns i Eauze, Frankrike.

  6. ALLIANCE PORCI D OC

    Frankrike

    Företaget ALLIANCE PORCI D OC, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Färskt kött och fjäderfä. Företaget är även verksamt inom Griskött, och Griskött. Företagets huvudkontor finns i Ste Radegonde, Frankrike.

  7. VIANDAGRI

    Frankrike

  8. FERME CARLES

    Frankrike

  1. SARL NORD AVEYRON PORCS

    Frankrike

  2. SOC D'EXPLOITATION ABATTOIRS BOULONNAIS

    Frankrike

  3. CODEVIA

    Frankrike

  4. AVEYRON BOYAUX

    Frankrike

  5. CÔTE2BOEUF

    Frankrike

    Verified by europages badge

    COTE2BOEUF, tillverkare av hantverksmässiga, insaltade produkter från Aveyron, är en hyllning till ett emblem för den franska gastronomin: torkad korv! Tillverkningen sker som förr, med endast 3 ingredienser: utvalt kött från uppfödningar i Aveyron, i Frankrike, salt från Guérande, Kampotpeppar IGP. Inget konserveringsmedel, inga färgämnen, ingen nitrit! Endast 3 ingredienser, precis som förr. Coppa, lonzo, torkat skinkinnanlår, torkat oxkött från Aubrac, chorizo, guanciale, torkad korv, "saucisson", utgör vårt sortiment charkuterivaror utan nitrit som vi producerar hos oss i Laissac, i Aveyron. COTE2BOEUF har också uppfunnit Popiner: fint skivat kött i 100 % återvinningsbar och pantbar glasburk. När den väl vakuumförseglats, håller Popinen i 3 månader vid rumstemperatur. Tillgänglig i 3 format (Popine, Marmite, Chaudron), är det idealt till era racletter på vintern och era charkuteribrickor under de varma månaderna.

  6. BOUSQUET BOUSSAC BRIGITTE

    Frankrike

  7. CHARCUTERIE LIESTA

    Frankrike