• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • kött och charkuterivaror

Resultat för

Kött och charkuterivaror - Import och export

 1. LES FERMIERS D'ARGOAT

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget LES FERMIERS D'ARGOAT, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Ägg. Företaget är även verksamt inom Jordbruk - Import/Export, Kött och charkuterivaror, Jordbruk - Import/Export, jordbruksprodukter, fjäderfän, och Kött och charkuterivaror. Företagets huvudkontor finns i Ploufragan, Frankrike.

 2. CAN KIKU ARTESANOS DE LA CARNE

  Spanien

  Verified by europages badge

  Företaget CAN KIKU ARTESANOS DE LA CARNE, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Kött och charkuterivaror. Företaget är även verksamt inom Ostar, kalvkött, griskött, fårkött, fågelkött, Ostar, och hamburgare. Företagets huvudkontor finns i Sant Feliu De Guixols-Girona, Spanien.

 3. JOKO GASTRONOMIE

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget JOKO GASTRONOMIE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gastronomiska specialiteter. Företaget är även verksamt inom Kött och charkuterivaror, Hantverk, gastronomiska produkter, gastronomiska produkter, fläsk, charkuteri, oxcharkuteri, charkuterivaror av vilt, och charkuteri av gris. Företagets huvudkontor finns i Lyon, Frankrike.

 4. ILCO FOOD

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget ILCO FOOD, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Kött och charkuterivaror. Företaget är även verksamt inom Kalvkött, Inälvor, fläsk, Kalvkött, Lamm- och fårkött, och Inälvor. Företagets huvudkontor finns i Rungis Cedex, Frankrike.

 5. GOLDEN MEAT SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget GOLDEN MEAT SRL, är ett Agent/ Representant, som är verksamt inom sektorn för Import och export - agenturer. Företaget är även verksamt inom Djupfryst kött, Kött och charkuterivaror, nötkött, kött, Djupfryst kött, köttberedning, och Kött och charkuterivaror. Företagets huvudkontor finns i Desenzano Del Garda, Italien.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. AGRIFOOD TOSCANA SOC. AGROALIMENTARE ARL

  Italien

  Våra dotterbolag Azienda Lecciola di Rendina Luciana, Azienda Passeri Angelo e Figli och Cooperativa Agricola Zootecnica Casa del Corto - som bildats av Agrifood Toscana och ett tiotal medlemmar som är producenter i området - har gått samman för att grunda bolaget Val di Paglia Alleva Srl, som saluför märket Agriqualità under kod nr 309, enligt toscanaregionens beslut 1652 av den 21.3.2005, med certifiering av hela produktions- och förädlingskedjan.

 2. COURTIN HERVOUET

  Frankrike

  Företaget COURTIN HERVOUET, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Färskt kött och fjäderfä. Företaget är även verksamt inom Charkuterivaror och skinkor, Gåslever, Kött och charkuterivaror, Charkuterivaror och skinkor, Gåslever, halalcertifiering, och Kött och charkuterivaror. Företagets huvudkontor finns i Rungis, Frankrike.

 3. CR ONLINE SHOP S.N.C DI NICOLA CINI & C.

  Italien

  Företaget CR ONLINE SHOP S.N.C DI NICOLA CINI & C., är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Kött och charkuterivaror. Företagets huvudkontor finns i Marciano Della Chiana, Italien.

 4. HANS ADLER OHG

  Tyskland

  Företaget HANS ADLER OHG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Skinkor. Företaget är även verksamt inom Kött och charkuterivaror, och Kött och charkuterivaror. Företagets huvudkontor finns i Bonndorf, Tyskland.

 5. JAMONES Y EMBUTIDOS JUAN FERNÁNDEZ S.L. EL BIERZO

  Spanien

  Företaget JAMONES Y EMBUTIDOS JUAN FERNÁNDEZ S.L. EL BIERZO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kött och charkuterivaror. Företagets huvudkontor finns i Toral De Los Vados-León-España, Spanien.

 1. SAN BONO SRL

  Italien

  Företaget SAN BONO SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kött och charkuterivaror. Företaget är även verksamt inom Charkuterivaror och skinkor, charkuteri av blandat kött, fläsk, Charkuterivaror och skinkor, och fläskkött. Företagets huvudkontor finns i Ponte Dell'olio, Italien.

 2. BONSABOR

  Spanien

  Företaget BONSABOR, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Kött och charkuterivaror. Företagets huvudkontor finns i Salamanca, Spanien.

 1. WINDAU GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget WINDAU GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kött och charkuterivaror. Företaget är även verksamt inom salame, och Rillettes. Företagets huvudkontor finns i Harsewinkel, Tyskland.

 2. FRIGORIFICO ANDINO S.A

  Korea

  Företaget FRIGORIFICO ANDINO S.A, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kött och charkuterivaror. Företaget är även verksamt inom fläsk fryst, och oxkött fryst. Företagets huvudkontor finns i Quilicura, Santiago,, Korea.

 3. ÁNGEL ARÉVALO

  Spanien

  Företaget ÁNGEL ARÉVALO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Färskt kött och fjäderfä. Företaget är även verksamt inom Lagerhus, kylförvaring, Kött och charkuterivaror, styckningssalar, Lagerhus, kylförvaring, och Kött och charkuterivaror. Företagets huvudkontor finns i Madrid, Spanien.

 4. EMBUTIDOS LEFRAMA

  Spanien

  Företaget EMBUTIDOS LEFRAMA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Livsmedelsspecialiteter. Företaget är även verksamt inom Kött och charkuterivaror, och Kött och charkuterivaror. Företagets huvudkontor finns i Tudela (navarra), Spanien.

 5. POLSKAMP S.A.

  Polen

  Företaget POLSKAMP S.A., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kött och charkuterivaror. Företaget är även verksamt inom fågelkött djupfryst, och kalkonkött. Företagets huvudkontor finns i Wiązowna, Polen.

 6. NAVARRETINTO IBERICOS

  Spanien

  Företaget NAVARRETINTO IBERICOS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kött och charkuterivaror. Företagets huvudkontor finns i Alcobendas-Madrid, Spanien.

 7. Frigorífico Karmac Spa

  Korea

  Företaget Frigorífico Karmac Spa, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Slaktkalvar och nötkreatur. Företaget är även verksamt inom Färskt kött och fjäderfä, Kött och charkuterivaror, Färskt kött och fjäderfä, urbenat kött, och Kött och charkuterivaror. Företagets huvudkontor finns i Santiago, Korea.

 8. MARMO

  Belgien

  Företaget MARMO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kött och charkuterivaror. Företaget är även verksamt inom Kött för slakt, tillagning av måltider, och kött. Företagets huvudkontor finns i Molenstede, Belgien.

 1. DE BRUYCKER

  Belgien

  Företaget DE BRUYCKER, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Kött och charkuterivaror. Företaget är även verksamt inom Djupfryst kött, Restauranger, cateringfirma och leverans av måltider, Djupfryst kött, häst-, får- och nötkött, bufféer, och Restauranger, cateringfirma och leverans av måltider. Företagets huvudkontor finns i Nazareth-Eke, Belgien.

 2. NICE TO MEAT

  Nederländerna

  Företaget NICE TO MEAT, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Kött och charkuterivaror. Företaget är även verksamt inom Charkuterivaror och skinkor, färskt kött, och Charkuterivaror och skinkor. Företagets huvudkontor finns i Almere, Nederländerna.

 3. JOSEF UND ISABELLA TEUFL GMBH

  Österrike

  Företaget JOSEF UND ISABELLA TEUFL GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kött och charkuterivaror. Företagets huvudkontor finns i Ruprechtshofen, Österrike.

 4. HERMANOS BERNAL HERNANDEZ, S.L.

  Spanien

  Företaget HERMANOS BERNAL HERNANDEZ, S.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kött och charkuterivaror. Företaget är även verksamt inom charkuteri av gris, köttfärs och biprodukter, färskt kött i parti, och mognad torkad skinka. Företagets huvudkontor finns i Zaragoza, Spanien.

 5. LESAGE ET FILS

  Frankrike

  Företaget LESAGE ET FILS, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Kött och charkuterivaror. Företagets huvudkontor finns i Chemy, Frankrike.

 6. EMBUTIDOS LACALLE

  Spanien

  Företaget EMBUTIDOS LACALLE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kött och charkuterivaror. Företagets huvudkontor finns i Baños Del Rio Tobia, Spanien.

 7. VFM MEAT DEALS

  Förenade kungariket

  Företaget VFM MEAT DEALS, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Kött och charkuterivaror. Företaget är även verksamt inom hönskött, nötkött, och kalkon. Företagets huvudkontor finns i Barry, Förenade kungariket.

 8. CASEIFICIO E SALUMIFICIO PIERAGNOLI NILO SRL

  Italien

  Företaget CASEIFICIO E SALUMIFICIO PIERAGNOLI NILO SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kött och charkuterivaror. Företaget är även verksamt inom Grönsaker inlagda i ättika och olja, och Grönsaker inlagda i ättika och olja. Företagets huvudkontor finns i Vaiano, Italien.

 9. NUTRIALIZ, LDA

  Portugal

  Företaget NUTRIALIZ, LDA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kött och charkuterivaror. Företaget är även verksamt inom regionala charkuterivaror, färskt kött, export charkuteri, och korvar. Företagets huvudkontor finns i Leiria, Portugal.

 10. ISMAELS KEBAB S.L

  Spanien

  Företaget ISMAELS KEBAB S.L, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Kött och charkuterivaror. Företagets huvudkontor finns i Alcala De Guadaira, Spanien.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
Filter

Resultat för

Kött och charkuterivaror - Import och export

Antal resultat

6 082 Företag