• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • kött och charkuterivaror

Resultat för

Kött och charkuterivaror - Import och export

 1. UMIXMART

  Förenade arabstaterna

  Verified by europages badge

  Umixmart är en livsmedelsleverantör som har byggt långvariga kundrelationer genom att tillhandahålla högkvalitativa livsmedelsprodukter i alla prisklasser. Vi strävar efter att expandera marknaden i länder i Mellanöstern. Vårt utbud består främst av produkter från ukrainska, brasilianska och argentinska gårdar. Vi exporterar till länder i Mellanöstern, Europa och Asien. Vårt kycklingsortiment består av: kyld eller fryst hel kyckling, lår, benlös kyckling (shawarma), klubbor, kycklingvingar, fötter osv. Köttprodukterna vi förbereder för våra kunder innefattar stycken som: entrecôte, bavette, lägg, hals, rulle, flank, skuldra och ländstycke. Vi har även rostbiff, vingar, bringa, skuret, magar, lever och flankar. Att tillhandahålla näringsrik kost som stärker folks välmående är väldigt viktigt för vårt företag. Som den främsta leverantören av livsmedel och drycker på marknaden i Förenade arabemiraten och länder i Mellanöstern möter vi kundernas växande efterfrågan för hälsosamma livsmedelsprodukter och ingredienser. Vi samarbetar bara med fabriker som är certifierade utefter internationell standard för livsmedelsbearbetning. För den muslimska marknaden har vi certifierade Halalprodukter.

 2. SAN BONO SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget SAN BONO SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kött och charkuterivaror. Företaget är även verksamt inom Charkuterivaror och skinkor, charkuteri av blandat kött, fläsk, Charkuterivaror och skinkor, fläskkött, grossistförsäljning av mortadella, vakuumförpackning, coppa di testa (charkuteri), och export skinka. Företagets huvudkontor finns i Ponte Dell'olio, Italien.

 3. CAN KIKU ARTESANOS DE LA CARNE

  Spanien

  Verified by europages badge

  Företaget CAN KIKU ARTESANOS DE LA CARNE, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Kött och charkuterivaror. Företaget är även verksamt inom Ostar, kalvkött, griskött, fårkött, fågelkött, Ostar, och hamburgare. Företagets huvudkontor finns i Sant Feliu De Guixols-Girona, Spanien.

 4. JOKO GASTRONOMIE

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget JOKO GASTRONOMIE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gastronomiska specialiteter. Företaget är även verksamt inom Kött och charkuterivaror, Hantverk, gastronomiska produkter, gastronomiska produkter, fläsk, charkuteri, oxcharkuteri, charkuterivaror av vilt, och charkuteri av gris. Företagets huvudkontor finns i Lyon, Frankrike.

 5. ILCO FOOD

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget ILCO FOOD, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Kött och charkuterivaror. Företaget är även verksamt inom Kalvkött, Inälvor, fläsk, Kalvkött, Lamm- och fårkött, och Inälvor. Företagets huvudkontor finns i Rungis Cedex, Frankrike.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. GOLDEN MEAT SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget GOLDEN MEAT SRL, är ett Agent/ Representant, som är verksamt inom sektorn för Import och export - agenturer. Företaget är även verksamt inom Djupfryst kött, Kött och charkuterivaror, nötkött, kött, Djupfryst kött, köttberedning, och Kött och charkuterivaror. Företagets huvudkontor finns i Desenzano Del Garda, Italien.

 2. AGRIFOOD TOSCANA SOC. AGROALIMENTARE ARL

  Italien

  Våra dotterbolag Azienda Lecciola di Rendina Luciana, Azienda Passeri Angelo e Figli och Cooperativa Agricola Zootecnica Casa del Corto - som bildats av Agrifood Toscana och ett tiotal medlemmar som är producenter i området - har gått samman för att grunda bolaget Val di Paglia Alleva Srl, som saluför märket Agriqualità under kod nr 309, enligt toscanaregionens beslut 1652 av den 21.3.2005, med certifiering av hela produktions- och förädlingskedjan.

 3. COURTIN HERVOUET

  Frankrike

  Företaget COURTIN HERVOUET, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Färskt kött och fjäderfä. Företaget är även verksamt inom Charkuterivaror och skinkor, Gåslever, Kött och charkuterivaror, Charkuterivaror och skinkor, Gåslever, halalcertifiering, och Kött och charkuterivaror. Företagets huvudkontor finns i Rungis, Frankrike.

 4. CR ONLINE SHOP S.N.C DI NICOLA CINI & C.

  Italien

  Företaget CR ONLINE SHOP S.N.C DI NICOLA CINI & C., är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Kött och charkuterivaror. Företagets huvudkontor finns i Marciano Della Chiana, Italien.

 5. HANS ADLER OHG

  Tyskland

  Företaget HANS ADLER OHG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Skinkor. Företaget är även verksamt inom Kött och charkuterivaror, och Kött och charkuterivaror. Företagets huvudkontor finns i Bonndorf, Tyskland.

 1. JAMONES Y EMBUTIDOS JUAN FERNÁNDEZ S.L. EL BIERZO

  Spanien

  Företaget JAMONES Y EMBUTIDOS JUAN FERNÁNDEZ S.L. EL BIERZO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kött och charkuterivaror. Företagets huvudkontor finns i Toral De Los Vados-León-España, Spanien.

 2. BONSABOR

  Spanien

  Företaget BONSABOR, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Kött och charkuterivaror. Företagets huvudkontor finns i Salamanca, Spanien.

 1. WINDAU GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget WINDAU GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kött och charkuterivaror. Företaget är även verksamt inom salame, och Rillettes. Företagets huvudkontor finns i Harsewinkel, Tyskland.

 2. ÁNGEL ARÉVALO

  Spanien

  Företaget ÁNGEL ARÉVALO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Färskt kött och fjäderfä. Företaget är även verksamt inom Lagerhus, kylförvaring, Kött och charkuterivaror, styckningssalar, Lagerhus, kylförvaring, och Kött och charkuterivaror. Företagets huvudkontor finns i Madrid, Spanien.

 3. FRIGORIFICO ANDINO S.A

  Korea

  Företaget FRIGORIFICO ANDINO S.A, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kött och charkuterivaror. Företaget är även verksamt inom fläsk fryst, och oxkött fryst. Företagets huvudkontor finns i Quilicura, Santiago,, Korea.

 4. NAVARRETINTO IBERICOS

  Spanien

  Företaget NAVARRETINTO IBERICOS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kött och charkuterivaror. Företagets huvudkontor finns i Alcobendas-Madrid, Spanien.

 5. EMBUTIDOS LEFRAMA

  Spanien

  Företaget EMBUTIDOS LEFRAMA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Livsmedelsspecialiteter. Företaget är även verksamt inom Kött och charkuterivaror, och Kött och charkuterivaror. Företagets huvudkontor finns i Tudela (navarra), Spanien.

 6. POLSKAMP S.A.

  Polen

  Företaget POLSKAMP S.A., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kött och charkuterivaror. Företaget är även verksamt inom fågelkött djupfryst, och kalkonkött. Företagets huvudkontor finns i Wiązowna, Polen.

 7. Frigorífico Karmac Spa

  Korea

  Företaget Frigorífico Karmac Spa, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Slaktkalvar och nötkreatur. Företaget är även verksamt inom Färskt kött och fjäderfä, Kött och charkuterivaror, Färskt kött och fjäderfä, urbenat kött, och Kött och charkuterivaror. Företagets huvudkontor finns i Santiago, Korea.

 8. EUROTRADER BUSINESS SRL

  Rumänien

  Företaget EUROTRADER BUSINESS SRL, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Livsmedel - Import/Export. Företaget är även verksamt inom Drycker, Djupfryst kött, Köttkonserver, Kött och charkuterivaror, Drycker, Djupfryst kött, Köttkonserver, och Kött och charkuterivaror. Företagets huvudkontor finns i Bucuresti, Rumänien.

 1. VALEDEAL, LDA

  Portugal

  Företaget VALEDEAL, LDA, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Livsmedel - Import/Export. Företaget är även verksamt inom Kött och charkuterivaror, fryst kött, frozen products, kött, och Kött och charkuterivaror. Företagets huvudkontor finns i Setúbal, Portugal.

 2. VALLÉGRAIN

  Frankrike

  Företaget VALLÉGRAIN, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kött och charkuterivaror. Företagets huvudkontor finns i Coudray Au Perche, Frankrike.

 3. LESAGE ET FILS

  Frankrike

  Företaget LESAGE ET FILS, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Kött och charkuterivaror. Företagets huvudkontor finns i Chemy, Frankrike.

 4. HERMANOS BERNAL HERNANDEZ, S.L.

  Spanien

  Företaget HERMANOS BERNAL HERNANDEZ, S.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kött och charkuterivaror. Företaget är även verksamt inom charkuteri av gris, köttfärs och biprodukter, färskt kött i parti, och mognad torkad skinka. Företagets huvudkontor finns i Zaragoza, Spanien.

 5. EMBUTIDOS HOMPANERA

  Spanien

  Företaget EMBUTIDOS HOMPANERA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kött och charkuterivaror. Företagets huvudkontor finns i León, Spanien.

 6. VITESSE

  Belgien

  Företaget VITESSE, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Charkuterivaror och skinkor. Företaget är även verksamt inom Kött och charkuterivaror, och Kött och charkuterivaror. Företagets huvudkontor finns i Grobbendonk, Belgien.

 7. KEURSLAGER VAN HOOF

  Belgien

  Företaget KEURSLAGER VAN HOOF, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Färskt kött och fjäderfä. Företaget är även verksamt inom Kött och charkuterivaror, färskt kött, bufféer, utegrillar, och Kött och charkuterivaror. Företagets huvudkontor finns i Mol, Belgien.

 8. JOSEF UND ISABELLA TEUFL GMBH

  Österrike

  Företaget JOSEF UND ISABELLA TEUFL GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kött och charkuterivaror. Företagets huvudkontor finns i Ruprechtshofen, Österrike.

 9. EMBUTIDOS ELE

  Spanien

  Företaget EMBUTIDOS ELE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kött och charkuterivaror. Företagets huvudkontor finns i Zamora, Spanien.

 10. DISTRIBUCIONES DEL JAMÓN CEREZO

  Spanien

  Företaget DISTRIBUCIONES DEL JAMÓN CEREZO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kött och charkuterivaror. Företagets huvudkontor finns i Barcelona, Spanien.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
Filter

Resultat för

Kött och charkuterivaror - Import och export

Antal resultat

6 072 Företag