• europages
  • >
  • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
  • >
  • gåslever

Resultat för

Gåslever

FrankrikeTolouse och Midi-Pyrénées
  1. FERME DE GREZELADE

    Frankrike

    Ferme de Grezelade ligger i Quercy-Périgord, en region där vi garanterar kulinariska produkter från det berömda franska köket. Vi är ett familjeföretag som specialiserat sig på framställning av konserver med anklever som råvara. Företaget producerar såväl färska produkter som egna konserver. Vi kan erbjuda anklever (i block, hel anklever och halvkokt anklever), ankbröstfiléer, confiteringar och färdiga rätter. Vi saluför även entrérätter som ank-rilleter och patéer med anklever, liksom specialiteter som konfiterad anka med apelsin och cassoulet från Lanzac. La Ferme de Grezelade kan även erbjuda ett stort sortiment presentförpackningar med produkter från regionen. Produkterna säljs i våra egna butiker, delikatessbutiker och restauranger. Under 2016 bygger vi ut gården med en konferensanläggning med restaurang.

  2. LA DROSERA GOURMANDE

    Frankrike

    Företaget LA DROSERA GOURMANDE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kött- och korvkonserver. Företaget är även verksamt inom Gåslever, Presentartiklar - företag, medaljer, Gåslever, Presentartiklar - företag, och regionala produkter. Företagets huvudkontor finns i Laguiole, Frankrike.

  3. VALETTE FOIE GRAS

    Frankrike

    Företaget VALETTE FOIE GRAS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gåslever. Företaget är även verksamt inom Färdiga maträtter och gastronomiska specialiteter, block med hel anklever, leverantörer av ankkonserver, svart tryffel, och Färdiga maträtter och gastronomiska specialiteter. Företagets huvudkontor finns i Gourdon, Frankrike.

  4. JEAN LARNAUDIE

    Frankrike

    Företaget JEAN LARNAUDIE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gåslever. Företaget är även verksamt inom Färdiga maträtter och gastronomiska specialiteter, block med hel anklever, ankkött, regionala charkuterivaror, och Färdiga maträtter och gastronomiska specialiteter. Företagets huvudkontor finns i Figeac, Frankrike.

  5. ALBY FOIE GRAS / CONSERVERIES PIERRE LASCROUX

    Frankrike

    Företaget ALBY FOIE GRAS / CONSERVERIES PIERRE LASCROUX, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gåslever. Företaget är även verksamt inom Färdiga maträtter och gastronomiska specialiteter, Anklår, och Färdiga maträtter och gastronomiska specialiteter. Företagets huvudkontor finns i Albi, Frankrike.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
  1. ETABLISSEMENTS SUDREAU

    Frankrike

    Företaget ETABLISSEMENTS SUDREAU, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gåslever. Företaget är även verksamt inom block med hel anklever, ankkött, leverantörer av grytor, och leverantörer av ankkonserver. Företagets huvudkontor finns i Cahors, Frankrike.

  2. LA FERME DU ROC

    Frankrike

    Företaget LA FERME DU ROC, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gåslever. Företaget är även verksamt inom livsmedelskonserver, och ankor. Företagets huvudkontor finns i Cambiac, Frankrike.

  3. CHARCUTERIE ROUCH

    Frankrike

    Företaget CHARCUTERIE ROUCH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Charkuterivaror och skinkor. Företaget är även verksamt inom Korv och salami, Patéer och pastejer, Gåslever, Korv och salami, Patéer och pastejer, och Gåslever. Företagets huvudkontor finns i Foix, Frankrike.

  4. MAISON GODARD

    Frankrike

    Företaget MAISON GODARD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gåslever. Företaget är även verksamt inom Färdiga maträtter och gastronomiska specialiteter, block med hel anklever, Färdiga maträtter och gastronomiska specialiteter, och svart tryffel. Företagets huvudkontor finns i Gourdon, Frankrike.

  5. SAS MICOULEAU

    Frankrike

    Företaget SAS MICOULEAU, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Charkuterivaror och skinkor. Företaget är även verksamt inom Patéer och pastejer, Gåslever, Patéer och pastejer, Gåslever, och leverantörer av grytor. Företagets huvudkontor finns i Beaumont De Lomagne, Frankrike.

  1. RAMOND & FILS

    Frankrike

    Företaget RAMOND & FILS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kött- och korvkonserver. Företaget är även verksamt inom Färskt kött och fjäderfä, Gåslever, Färskt kött och fjäderfä, leverantörer av färdiglagade rätter, viner, och Gåslever. Företagets huvudkontor finns i Caylus, Frankrike.

  2. GAILHOU ET DURDOS ENTREPRISE ARTISANALE

    Frankrike

    Företaget GAILHOU ET DURDOS ENTREPRISE ARTISANALE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Patéer och pastejer. Företaget är även verksamt inom Kött- och korvkonserver, Gåslever, Kött- och korvkonserver, Gåslever, block med hel anklever, och leverantörer av färdiglagade rätter. Företagets huvudkontor finns i Tournay, Frankrike.

  1. VOLVESTRE FOIE GRAS

    Frankrike

    Företaget VOLVESTRE FOIE GRAS, som är verksamt inom sektorn för Kött- och korvkonserver. Företaget är även verksamt inom Gåslever, och Gåslever. Företagets huvudkontor finns i Montesquieu Volvestre, Frankrike.

  2. SARL QUERCY VILLAGE

    Frankrike

    Företaget SARL QUERCY VILLAGE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kött- och korvkonserver. Företaget är även verksamt inom Gåslever, och Gåslever. Företagets huvudkontor finns i Catus, Frankrike.

  3. FERME CARLES

    Frankrike

  4. SARL JEAN DOUGNAC

    Frankrike