• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • gåslever

Resultat för

Gåslever - Import och export

 1. MADJAROV 92

  Bulgarien

  Verified by europages badge

  Företaget MADJAROV 92, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Jordbruk - Import/Export. Företaget är även verksamt inom Medicinalväxter och örter, Svamp, Gåslever, Trä - Artiklar, Torkad frukt, lavendel, saffran, valnötter, och hasselnötter. Företagets huvudkontor finns i Kubrat, Bulgarien.

 2. FERME DE GREZELADE

  Frankrike

  Ferme de Grezelade ligger i Quercy-Périgord, en region där vi garanterar kulinariska produkter från det berömda franska köket. Vi är ett familjeföretag som specialiserat sig på framställning av konserver med anklever som råvara. Företaget producerar såväl färska produkter som egna konserver. Vi kan erbjuda anklever (i block, hel anklever och halvkokt anklever), ankbröstfiléer, confiteringar och färdiga rätter. Vi saluför även entrérätter som ank-rilleter och patéer med anklever, liksom specialiteter som konfiterad anka med apelsin och cassoulet från Lanzac. La Ferme de Grezelade kan även erbjuda ett stort sortiment presentförpackningar med produkter från regionen. Produkterna säljs i våra egna butiker, delikatessbutiker och restauranger. Under 2016 bygger vi ut gården med en konferensanläggning med restaurang.

 3. PM WORLD TRADE KFT.

  Ungern

  Företaget PM WORLD TRADE KFT., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gåslever. Företagets huvudkontor finns i Szeged, Ungern.

 4. LA COMBE DE JOB

  Frankrike

  Företaget LA COMBE DE JOB, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gåslever. Företaget är även verksamt inom lokala produkter, Företagspresenter, Gourmetgåvor för företag, och regionala produkter. Företagets huvudkontor finns i Objat, Frankrike.

 5. COURTIN HERVOUET

  Frankrike

  Företaget COURTIN HERVOUET, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Färskt kött och fjäderfä. Företaget är även verksamt inom Charkuterivaror och skinkor, Gåslever, Kött och charkuterivaror, Charkuterivaror och skinkor, Gåslever, halalcertifiering, och Kött och charkuterivaror. Företagets huvudkontor finns i Rungis, Frankrike.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. LA DROSERA GOURMANDE

  Frankrike

  Företaget LA DROSERA GOURMANDE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kött- och korvkonserver. Företaget är även verksamt inom Gåslever, Presentartiklar - företag, medaljer, Gåslever, Presentartiklar - företag, och regionala produkter. Företagets huvudkontor finns i Laguiole, Frankrike.

 2. EUROVOLAILLES

  Frankrike

  Företaget EUROVOLAILLES, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Färskt kött och fjäderfä. Företaget är även verksamt inom Gåslever, fjäderfän, vilt, och Gåslever. Företagets huvudkontor finns i Rungis Cedex, Frankrike.

 3. VALETTE FOIE GRAS

  Frankrike

  Företaget VALETTE FOIE GRAS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gåslever. Företaget är även verksamt inom Färdiga maträtter och gastronomiska specialiteter, block med hel anklever, leverantörer av ankkonserver, svart tryffel, och Färdiga maträtter och gastronomiska specialiteter. Företagets huvudkontor finns i Gourdon, Frankrike.

 4. ETABLISSEMENTS SUDREAU

  Frankrike

  Företaget ETABLISSEMENTS SUDREAU, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gåslever. Företaget är även verksamt inom block med hel anklever, ankkött, leverantörer av grytor, och leverantörer av ankkonserver. Företagets huvudkontor finns i Cahors, Frankrike.

 5. ETABLISSEMENT JACK BLANC SA

  Frankrike

  Företaget ETABLISSEMENT JACK BLANC SA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gåslever. Företagets huvudkontor finns i Terrasson Lavilledieu, Frankrike.

 1. TEDIMEX LTD

  Bulgarien

  Företaget TEDIMEX LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gåslever. Företaget är även verksamt inom Anklår. Företagets huvudkontor finns i Haskovo, Bulgarien.

 2. EURALIS GASTRONOMIE

  Frankrike

  Företaget EURALIS GASTRONOMIE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kött- och korvkonserver. Företaget är även verksamt inom Gåslever, Färdiga maträtter och gastronomiska specialiteter, Gåslever, Färdiga maträtter och gastronomiska specialiteter, block med hel anklever, och leverantörer av ankkonserver. Företagets huvudkontor finns i Lescar Cedex, Frankrike.

 1. JEAN LARNAUDIE

  Frankrike

  Företaget JEAN LARNAUDIE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gåslever. Företaget är även verksamt inom Färdiga maträtter och gastronomiska specialiteter, block med hel anklever, ankkött, regionala charkuterivaror, och Färdiga maträtter och gastronomiska specialiteter. Företagets huvudkontor finns i Figeac, Frankrike.

 2. LAFITTE

  Frankrike

  Företaget LAFITTE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gåslever. Företaget är även verksamt inom Gastronomiska specialiteter, block med hel anklever, leverantörer av ankkonserver, och Gastronomiska specialiteter. Företagets huvudkontor finns i Montaut, Frankrike.

 3. ALBY FOIE GRAS / CONSERVERIES PIERRE LASCROUX

  Frankrike

  Företaget ALBY FOIE GRAS / CONSERVERIES PIERRE LASCROUX, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gåslever. Företaget är även verksamt inom Färdiga maträtter och gastronomiska specialiteter, Anklår, och Färdiga maträtter och gastronomiska specialiteter. Företagets huvudkontor finns i Albi, Frankrike.

 4. ARNABAR

  Frankrike

  Företaget ARNABAR, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gåslever. Företaget är även verksamt inom Gastronomiska specialiteter, block med hel anklever, Gastronomiska specialiteter, leverantörer av ankkonserver, och lokala produkter. Företagets huvudkontor finns i OSSES, Frankrike.

 5. BARTHOUIL

  Frankrike

  Företaget BARTHOUIL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gastronomiska specialiteter. Företaget är även verksamt inom Gåslever, Störkaviar, Gåslever, block med hel anklever, och rökt lax. Företagets huvudkontor finns i PEYREHORADE, Frankrike.

 6. FAMILLE DUMECQ

  Frankrike

  Företaget FAMILLE DUMECQ, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gåslever. Företaget är även verksamt inom leverantörer av ankkonserver, block med hel anklever, ankkött, och pastej anka. Företagets huvudkontor finns i Pomarez, Frankrike.

 7. LA FERME D'ARTAGNAN

  Belgien

  Företaget LA FERME D'ARTAGNAN, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Djur och uppfödning. Företaget är även verksamt inom Gåslever, bondgårdar, odling av fruktträd, Kycklingavel, och Gåslever. Företagets huvudkontor finns i Haccourt, Belgien.

 8. SELECTOS DE CASTILLA SA

  Spanien

  Företaget SELECTOS DE CASTILLA SA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gåslever. Företaget är även verksamt inom leverantörer av ankkonserver, pastej anka, Delikatessprodukter, och gås- anklever. Företagets huvudkontor finns i Villamartín De Campos - Palencia, Spanien.

 1. LA FERME UHARTIA

  Frankrike

  Företaget LA FERME UHARTIA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gåslever. Företaget är även verksamt inom ankkött, block med hel anklever, presentset, och leverantörer av ankkonserver. Företagets huvudkontor finns i Barcus, Frankrike.

 2. LA BASSE-COUR DE CASTELNAU

  Frankrike

  Företaget LA BASSE-COUR DE CASTELNAU, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gåslever. Företaget är även verksamt inom Affärspresenter och företagsgåvor, anpassningsbara, och presentset. Företagets huvudkontor finns i Castelnau-Chalosse, Frankrike.

 3. GRENIER DES GASTRONOMES

  Frankrike

  Företaget GRENIER DES GASTRONOMES, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gåslever. Företaget är även verksamt inom block med hel anklever, leverantörer av ankkonserver, ankkött, och pastej anka. Företagets huvudkontor finns i Hagetmau, Frankrike.

 4. BESSE FOIE GRAS

  Frankrike

  Företaget BESSE FOIE GRAS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gåslever. Företaget är även verksamt inom Gastronomiska specialiteter, block med hel anklever, leverantörer av grytor, Gastronomiska specialiteter, och leverantörer av ankkonserver. Företagets huvudkontor finns i Hagetmau, Frankrike.

 5. DOMAINE DE BARBE

  Frankrike

  Företaget DOMAINE DE BARBE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gåslever. Företaget är även verksamt inom block med hel anklever, pastej anka, och leverantörer av ankkonserver. Företagets huvudkontor finns i Badefols Sur Dordogne, Frankrike.

 6. LESVERRINESDEMAX

  Frankrike

  Företaget LESVERRINESDEMAX, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gåslever. Företaget är även verksamt inom Konserverat fläskkött, Champagne, Konserver, Konserverat fläskkött, Champagne, leverantörer av pastejer, och Konserver. Företagets huvudkontor finns i Reims, Frankrike.

 7. RAMOND & FILS

  Frankrike

  Företaget RAMOND & FILS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kött- och korvkonserver. Företaget är även verksamt inom Färskt kött och fjäderfä, Gåslever, Färskt kött och fjäderfä, leverantörer av färdiglagade rätter, viner, och Gåslever. Företagets huvudkontor finns i Caylus, Frankrike.

 8. NIVO FINESS

  Belgien

  Företaget NIVO FINESS, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Gåslever. Företaget är även verksamt inom tryffelolja, och tryffel. Företagets huvudkontor finns i Antwerpen, Belgien.

 9. SOULEILLES FOIE GRAS

  Frankrike

  Företaget SOULEILLES FOIE GRAS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gåslever. Företaget är även verksamt inom block med hel anklever, pastej anka, och leverantörer av ankkonserver. Företagets huvudkontor finns i Frespech, Frankrike.

 10. LA FERME DU ROC

  Frankrike

  Företaget LA FERME DU ROC, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gåslever. Företaget är även verksamt inom livsmedelskonserver, och ankor. Företagets huvudkontor finns i Cambiac, Frankrike.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis