• Europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • drycker - tillsatsämnen

Resultat för

Drycker - tillsatsämnen - Import och export

 1. CBS CUSTOMIZED BREWING SOLUTIONS

  Belgien

  Verified by Europages badge
 2. SAHRAY

  Ryssland

  SAHRAY producerar ekologiska drycker av vilda päron, briarrot och hagtorn. Vi inhandlar råvaror lokalt och stöttar regionens utveckling. Vi är belägna nedanför Kaukasus i Adygeiska republiken, i distriktet Majkop. Vi tillverkar alkoholfria drycker: "Grusha Dichka"; "Boiarishnik"; "Shipovnik". I vår dryckestillverkning strävar vi efter att bevara råvarornas nyttiga egenskaper. Det gör våra produkter bra för hälsan. SAHRAY är relativt ny på marknaden, men har redan fått ryktet om sig som en pålitlig samarbetspartner.

 3. IE MYTSYKOV V. M.

  Ryssland

  V.M. Mytsykovs familjegård tillverkar 100 % naturliga örtteer. Alla steg i produktionen, från odling av råvarorna till paketering, sker på plats i Goncharka (Adygeiska republiken). Odling och bearbetning av de naturliga örterna på plats garanterar teernas ekologiska renhet. Ekologiskt te från V.M. Mytsykov tillverkas utefter unika recept, med en omfattande samling och användning av moderna tekniker för råvaruhantering. Företaget grundades år 2000 och har skapat drycker med specifika egenskaper av växter och medicinalörter i över 20 år; varje ekologisk tesort löser ett specifikt problem. Teerna görs utan smaktillsatser och doftar härligt av örtblandningarna. V.M. Mytsykovs familjegård erbjuder örtteer som bidrar till en oslagbar mental och fysisk hälsa, tack vare naturens gåvor.

 4. I. NICCOLAI DI C. CAPPELLINI SRL

  Italien

 5. COLD ICE FACTORY

  Libanon

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på Europages.
 1. COCKTAILBALL

  Belgien

 2. BERME' SERVICE SRL

  Italien

 3. DALLARI ROBERTO SRL

  Italien

 4. SHANDONG TIANMEI BIOTECH CO., LTD

  Kina

 5. PARADISE FOOD ( UK ) LTD

  Förenade kungariket

 1. SHANDONG SCENTS JIANYUAN BIOTECH CO LTD

  Kina

 2. DONGGUAN SUNO PACKING CO.,LTD

  Kina

 3. INFOCUS GLOBAL TRADE S.A.

  Costa Rica

 4. BERMEJO AGENTES

  Spanien

 5. FLASKE

  Nederländerna

 6. FRUTIS GROUP AG

  Schweiz

 7. FORZA BLU SRL

  Italien

 8. DANIELA DI LEO DISTRIBUZIONE E RAPPRESENTANZE HORECA

  Italien

 9. NIZONA INC.

  Japan

 10. ANTES KAHVE VE GIDA LTD.ŞTI.

  Turkiet

 1. XUZHOU HENG KANG FOOD CO,.LTD

  Kina

 2. HENAN SUNLIGHT GROUP

  Kina

 3. G.V.G. VENDING S.A.S.

  Italien

 4. ANONA GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  Varumärket anona står för ett livsmedelsföretag som varit framgångsrika i mer än 180 år. Med fordran att kombinera tradition med framtidsorienterad teknik har anona utvecklats från en mjölkvarn till ett modernt livsmedelsföretag. Idag utvecklar och producerar vi produkter åt kunder i Tyskland, Europa och resten av världen. Det handlar om innovativa livsmedel med hög kvalitet på områdena hälsokost, sportnäring, vegansk näring samt glassprodukter. Och det från en pool med över 1 500 råvaror. Fler än 400 medarbetare ägnar sig dagligen åt att uppfylla våra höga krav vad gäller kvalitet, tillförlitlighet och kundservice – för våra kunders bästa. Och detta med en innovationslust, precision, kompetens och strikt kvalitetsstyrning. Våra produkter: Proteinbars, havrebars, sportnäring, glassbaser, preparat med aminosyror, dryckeskoncentrat, kosttillskott, sportdrycker, tabletter som beställningsarbete (livsmedel)

  Webbplats Open In New icon
 5. INNOVANTA, LLC

  Ryssland

  Verified by Europages badge

  Företagsgruppen Innovanta innehar 40 % av marknadsdelen för speciallivsmedel i Ryssland och erbjuder sjukhuskost och dietkost som har visat sig vara effektiv och säker i kliniska studier. Våra produkter stärker hälsan och förebygger vissa sjukdomar. Vi äger vår tillverkningslokal, som är över 1 000 kvadratmeter stor och lever upp till standarderna ISO 22000 och HACCP. Vår avdelning för forskning och utveckling lägger största vikt vid receptframtagning och använder bara naturliga ingredienser. Dessutom är minst 70 % av ingredienserna lokala. Det innebär att priser inte hänger på dollarns växlingskurs, och produkterna bibehåller ett rimligt pris för våra samarbetspartners. Vår personal tar ansvar för produkternas kvalitet och smak. Vi tillverkar inte bara sjukhuskost, utan även hälsosam kost för vuxna och barn, sportkost, vitamintillkott och produkter för viktnedgång, viktuppgång och viktstabilisering.

  Webbplats Open In New icon
 6. PIPELINEPHARMA

  Litauen

  Verified by Europages badge

  Pipelinepharma.com är en B2B-marknadsplats för läkemedel, som kopplar ihop läkemedelstillverkare med köpare över hela världen. För köpare ─ distributörer, försäljnings- och marknadsföringsverksamheter, inlicenserade företag, apotekskedjor, partiförsäljare ─ vi skapar direktförbindelser genom att sammanknyta dem med kvalificerade tillverkare världen över. För säljare ─ ägare av CTD-underlag, läkemedelstillverkare, utlicenserande företag ─ vi hjälper till att hitta köpare, slutföra avtal, göra reklamavtal och minska tidåtgången mot marknaden. Vi hjälper läkemedelsleverantörer att bredda sina marknader genom att förbinda dem med över 10 000 kvalificerade köpare med höga köppotential i 127 länder. Vi är baserade i EU och är den enda europeiska B2B-marknadsplatsen för läkemedel, med färdiga dosformler med verifierade, uppdaterade underlag. Vi har över 85 000 CTD-underlag med färgiga dosformler från 1 800 GMP-tillverkare. Som en av de största expertframtagna databaserna för mediciner globalt är Pipelinepharma.com ett självklart val för sourcing av differentierade, svåråtkomliga och biosimilara läkemedel. Läkemedelsartiklar och näringsämnen kommer att göras tillgängliga på plattformen under 2022. Pipelinepharma.com har ett team med över trettio experter, agenter och konsulter inom affärsutveckling för läkemedelsbranschen, med en gedigen historik inom europeisk läkemedelshandel.

  Webbplats Open In New icon
 7. BHI BIOHEALTH INTERNATIONAL GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  VÅRT VERKSAMHETSOMRÅDE Biohealth International GmbH – kontraktstillverkare av innovativa produkter inom: • Kosttillskott • Livsmedel för idrottare • Functional food-produkter • Dietlivsmedel och ortomolekylära produkter. Tillsammans hittar vi rätt lösning för dig, vi har allt från kapslar till pulverblandningar och olika flytande produkter. Vi har gedigen erfarenhet inom vårt område och hjälper dig hela vägen från produktidé till färdig produkt. Vi gör alltid vårt yttersta för att ta fram innovativa produkter som uppfyller kundernas högt ställda krav. Du kan alltid känna dig trygg med att vi är en stabil partner som förstår vikten av ett välfungerande teamwork. Vi står vid din sida hela vägen, kommer med idéer, hjälper till i utvecklingsfasen och tillverkar slutligen den färdiga produkten. VÅR EGEN GRAFISKA AVDELNING Ser till att dina produkter får en attraktiv förpackning Idé | Förverkligande | Slutprodukt

  Webbplats Open In New icon
 8. BHJ ROMANIA SRL

  Rumänien

 9. BOCUS, A.S.

  Tjeckiska republiken

 10. BHJ UK PROTEIN FOODS LIMITED

  Förenade kungariket