• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • drycker - tillsatsämnen

Resultat för

Drycker - tillsatsämnen - Import och export

 1. CBS CUSTOMIZED BREWING SOLUTIONS

  Belgien

 2. SAHRAY

  Ryssland

  SAHRAY producerar ekologiska drycker av vilda päron, briarrot och hagtorn. Vi inhandlar råvaror lokalt och stöttar regionens utveckling. Vi är belägna nedanför Kaukasus i Adygeiska republiken, i distriktet Majkop. Vi tillverkar alkoholfria drycker: "Grusha Dichka"; "Boiarishnik"; "Shipovnik". I vår dryckestillverkning strävar vi efter att bevara råvarornas nyttiga egenskaper. Det gör våra produkter bra för hälsan. SAHRAY är relativt ny på marknaden, men har redan fått ryktet om sig som en pålitlig samarbetspartner.

 3. IE MYTSYKOV V. M.

  Ryssland

  V.M. Mytsykovs familjegård tillverkar 100 % naturliga örtteer. Alla steg i produktionen, från odling av råvarorna till paketering, sker på plats i Goncharka (Adygeiska republiken). Odling och bearbetning av de naturliga örterna på plats garanterar teernas ekologiska renhet. Ekologiskt te från V.M. Mytsykov tillverkas utefter unika recept, med en omfattande samling och användning av moderna tekniker för råvaruhantering. Företaget grundades år 2000 och har skapat drycker med specifika egenskaper av växter och medicinalörter i över 20 år; varje ekologisk tesort löser ett specifikt problem. Teerna görs utan smaktillsatser och doftar härligt av örtblandningarna. V.M. Mytsykovs familjegård erbjuder örtteer som bidrar till en oslagbar mental och fysisk hälsa, tack vare naturens gåvor.

 4. I. NICCOLAI DI C. CAPPELLINI SRL

  Italien

 5. BERME' SERVICE SRL

  Italien

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. COCKTAILBALL

  Belgien

 2. COLD ICE FACTORY

  Libanon

 3. DALLARI ROBERTO SRL

  Italien

 4. SHANDONG SCENTS JIANYUAN BIOTECH CO LTD

  Kina

 5. INFOCUS GLOBAL TRADE S.A.

  Costa Rica

 1. FLASKE

  Nederländerna

 2. FRUTIS GROUP AG

  Schweiz

 1. ANTES KAHVE VE GIDA LTD.ŞTI.

  Turkiet

 2. HENAN SUNLIGHT GROUP

  Kina

 3. G.V.G. VENDING S.A.S.

  Italien

 4. NIZONA INC.

  Japan

 5. PARADISE FOOD ( UK ) LTD

  Förenade kungariket

 6. XUZHOU HENG KANG FOOD CO,.LTD

  Kina

 7. SHANDONG TIANMEI BIOTECH CO., LTD

  Kina

 8. BERMEJO AGENTES

  Spanien

 1. DANIELA DI LEO DISTRIBUZIONE E RAPPRESENTANZE HORECA

  Italien

 2. DONGGUAN SUNO PACKING CO.,LTD

  Kina

 3. FORZA BLU SRL

  Italien

 4. ANONA GMBH

  Tyskland

  Varumärket anona står för ett livsmedelsföretag som varit framgångsrika i mer än 180 år. Med fordran att kombinera tradition med framtidsorienterad teknik har anona utvecklats från en mjölkvarn till ett modernt livsmedelsföretag. Idag utvecklar och producerar vi produkter åt kunder i Tyskland, Europa och resten av världen. Det handlar om innovativa livsmedel med hög kvalitet på områdena hälsokost, sportnäring, vegansk näring samt glassprodukter. Och det från en pool med över 1 500 råvaror. Fler än 400 medarbetare ägnar sig dagligen åt att uppfylla våra höga krav vad gäller kvalitet, tillförlitlighet och kundservice – för våra kunders bästa. Och detta med en innovationslust, precision, kompetens och strikt kvalitetsstyrning. Våra produkter: Proteinbars, havrebars, sportnäring, glassbaser, preparat med aminosyror, dryckeskoncentrat, kosttillskott, sportdrycker, tabletter som beställningsarbete (livsmedel)

 5. PIPELINEPHARMA

  Litauen

  Pipelinepharma.com är en B2B-marknadsplats för läkemedel, som kopplar ihop läkemedelstillverkare med köpare över hela världen. För köpare ─ distributörer, försäljnings- och marknadsföringsverksamheter, inlicenserade företag, apotekskedjor, partiförsäljare ─ vi skapar direktförbindelser genom att sammanknyta dem med kvalificerade tillverkare världen över. För säljare ─ ägare av CTD-underlag, läkemedelstillverkare, utlicenserande företag ─ vi hjälper till att hitta köpare, slutföra avtal, göra reklamavtal och minska tidåtgången mot marknaden. Vi hjälper läkemedelsleverantörer att bredda sina marknader genom att förbinda dem med över 10 000 kvalificerade köpare med höga köppotential i 127 länder. Vi är baserade i EU och är den enda europeiska B2B-marknadsplatsen för läkemedel, med färdiga dosformler med verifierade, uppdaterade underlag. Vi har över 85 000 CTD-underlag med färgiga dosformler från 1 800 GMP-tillverkare. Som en av de största expertframtagna databaserna för mediciner globalt är Pipelinepharma.com ett självklart val för sourcing av differentierade, svåråtkomliga och biosimilara läkemedel. Läkemedelsartiklar och näringsämnen kommer att göras tillgängliga på plattformen under 2022. Pipelinepharma.com har ett team med över trettio experter, agenter och konsulter inom affärsutveckling för läkemedelsbranschen, med en gedigen historik inom europeisk läkemedelshandel.

 6. PRINOVA EUROPE LTD

  Förenade kungariket

 7. ROVITA GMBH

  Tyskland

 8. ESPACE COURTAGE PROTEINES

  Frankrike

 9. MIQUEL JUNCA SA

  Spanien

 10. DERA FOOD TECHNOLOGY HUNGARY LIMITED LIABILITY COMPANY DERA FOOD LTD.

  Ungern