• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • djupfryst kött

Resultat för

Djupfryst kött - Import och export

 1. EDEN SPEED NEGOCE

  Tunisien

  Verified by europages badge

  EDEN FARMER är ett produktion- och exportföretag och ledande specialist inom vegetabiliska oljor av solrosfrön, majs, palm samt inom tillverkningen av konserver med frukt och grönsaker, nötter, frystorkad mjölk, såser och pastaprodukter. Vi är stolta att kunna erbjuda ett brett utbud färska och frysta produkter av hög kvalitet odlade på ett hållbart och miljövänligt vis. Våra kvalitetsoljor, som olivolja, solrosolja, majsolja, är noggrant utvalda för deras kvalitet och enastående smak. Vi arbetar med lokala jordbrukare och internationella leverantörer. Vårt team som är inriktat på yrkesfolk inom export och på distribution har djupt expertkunnande inom detta område och kan svara på varje kunds specifika behov (importörer, exportörer, grossister, inköpscentraler, jordbruksindustrin, m.m.) Hos Eden Farmer åtar vi oss att leverera de bästa produkterna och sunda och utsökta livsmedel till alla våra kunder i Frankrike och på export genom att stödja våra lokala och internationella leverantörer.

 2. DAMIJA SIA

  Lettland

  Verified by europages badge

  Damija Sia är baserat i Lettland och är ett erfaret import-/exportföretag som varit verksamt sedan 2000. Företagets kärnkompetens är handel med second hand-produkter, livsmedel, kött och korv. Företaget växer ständigt och exporterar cirka 300 ton second hand-produkter till Ukraina och Afrika samt 100–140 ton livsmedel till Europa varje månad. Damija Sia riktar sig inte bara till företag utan förser flera kommuner i Ukraina med förstklassiga second hand-produkter. Damija Sia driver även en sorteringsanläggning för second hand-kläder i Lettland. Damija Sias tjänster innefattar inte bara import och export av varor, utan även organisering av pålitlig transport och effektiv tullklarering för sina kunder. Företaget har ett nära samarbete med olika second hand-producenter och insamlare för att säkerställa ett brett och förstklassigt sortiment av varor. Vi letar alltid efter nya partner inom second hand-textil och livsmedel, i synnerhet kött.

 3. BRAZIL FROZEN FOOD EXPORTERS

  Brasilien

  Verified by europages badge

  Välkommen till Brazil Frozen Food Exporters, en ledande internationell producent och distributör av fryst kyckling, fläsk och nötkött. Vi är verksamma i Europa, Mellanöstern, Asien, Nord- och Sydamerika samt Afrika. Med belägenhet i Asien och expertis inomm logistikkedjor betjänar vi över 600 globala företag och institutioner. Tack vare vår långa erfarenhet kan vi utforma lösningar som möter kundens specifika behov. Vårt processorienterade förhållningssätt får oss att sticka ut från mängden, med förbättrade resultat genom specialiserade tjänster. Vi samarbetar med världsledande materialtillverkare och sänker den totala produktionskostnaden som primär leverantör. Vårt nätverk av fabriker och distributionssystem säkerställer effektiva lösningar för kunder över hela världen. Våra grundvärderingar innefattar hårt arbete, ärlighet, genomsynlighet, påitlighet och integritet. Vi prioriterar kundnöjdhet, leverantörsrelationer, lönsamhet för aktieägarna samt välmåendet hos vårt team.

 4. PROFIL EXPORT VIANDES

  Frankrike

  Verified by europages badge

  PROFIL EXPORT familjestruktur med säte i Isère, specialiserad på styckningen av häst, färdigmat av häst & förädling hästkött. Hästuppfödning, slaktning av häst, utbening, styckning häst, förädling av hästkött, vakuumförpackning, i låda, i bulk, på burk, distribution. Behärskar alla led i franska hästbranschen. IFS-certifiering på vår produktionsanläggning.

 5. DOGAL FOOD

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget DOGAL FOOD, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Frysta och djupfrysta livsmedel. Företaget är även verksamt inom oxkött djupfryst, kött djupfryst, grönsaker djupfrysta, djupfrysta pommes frites, och djupfrysta stekta produkter. Företagets huvudkontor finns i Sarcelles, Frankrike.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. EXOTIC CITY

  Belgien

  Verified by europages badge

  Företaget EXOTIC CITY, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Livsmedelsspecialiteter. Företaget är även verksamt inom Ris, Livsmedel - Import/Export, Import/Export - jordbruksprodukter, Drycker - Import/Export, Kaffe, te, Kryddor, Frukt och grönsaker - Import/export, Djupfrysta grönsaker, och Djupfryst frukt. Företagets huvudkontor finns i Alleur, Belgien.

 2. AIMARETTI SPA

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget AIMARETTI SPA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Charkuterivaror och skinkor. Företaget är även verksamt inom Djupfryst kött, slaktning kött, mogning skinkor, Djupfryst kött, skinka, och charkuteri i parti. Företagets huvudkontor finns i Villafranca Piemonte, Italien.

 3. MVO DISTRIBUTION

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget MVO DISTRIBUTION, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Djupfryst kött. Företaget är även verksamt inom fläsk fryst. Företagets huvudkontor finns i Lyon, Frankrike.

 4. GOLDEN MEAT SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget GOLDEN MEAT SRL, är ett Agent/ Representant, som är verksamt inom sektorn för Import och export - agenturer. Företaget är även verksamt inom Djupfryst kött, Kött och charkuterivaror, nötkött, kött, Djupfryst kött, köttberedning, och Kött och charkuterivaror. Företagets huvudkontor finns i Desenzano Del Garda, Italien.

 5. OPTIMEAT LTD.

  Rumänien

  Optimeat arbetar med fläsk, oxkött, fårkött, lamm, fjäderfän, rått kött och kött i detaljförpackning, färskt, kylt och fryst. De flesta av Optimeats råvaror består av rått kött för bearbetningsanläggningar, styckcentraler och konserveringsindustri, och vi kan erbjuda olika produkter som: hela kroppar, styckade delar med och utan ben, slaktavfall, fett och inälvor. Grossistsektorn förses med prima styckningsdetaljer och specialiteter, olika förpackningar och allt det ovanstående. Optimeat-gruppen har en EU-godkänd anläggning för styckning och packning, där slaktkroppar och styckningsdetaljer benas ur och förpackad för detaljhandel som varuhus, outlets, restaurang, hotell och catering. Optimeat-gruppen har EU-godkända kyllager i centrala Bukarest och ett logistiksystem för distribution. Optimeats mål är att bli er optimala köttleverantör, med de färskaste produkterna för att möta EU: s krav och kundanpassade styckningsdetaljer, till konkurrenskraftiga priser.

 1. ANDREA CONTICELLI MEAT & FOOD TRADING

  Italien

  Andrea Conticelli Meat & Food Trading Import Export kött från Spanien är en nyckelpartner för ledande spanska företag i branschen och täcker alla typer av kött som begärs på marknaden. Tack vare ett tätt nätverk av kommersiella kontakter, professionalismen hos våra medarbetare, bedriver vi handel och mäklarverksamhet. Erfarenheterna från branschen av utländskt kött och en noggrann övervakning av de europeiska marknadernas prestanda gör att vi kan erbjuda våra kunder den allra bästa kvaliteten och konkurrenskraftiga priser. Vi väljer personligen de tillverkningsföretag som ska erbjudas våra kunder med särskild uppmärksamhet på kvalitetsstandarderna. Vi tillhandahåller en konstant och effektiv assistanstjänst före, under och efter försäljningen. Andrea Conticelli Meat & Food Trading bedriver mäklarservice, agerar mellanhand och är verksam inom internationell handel med utländskt kött. Företaget representerar de ledande bolagen på den europeiska marknaden och använder sig av samarbete mellan de mest pålitliga partnerna.

 2. MK-FLEISCH GMBH

  Tyskland

  ”En perfekt partner för internationell kötthandel.” MK-Fleisch GmbH är en IFS Higher Level-, QS- och eko-certifierad importör och exportör av färska och djupfrysta köttvaror av nöt, kalv, lamm och fågel. Bland våra kunder finns korv- och charkuteriproducenter, styckningsföretag, grossister, underleverantörer till restauranger, hämtgrossister, saluhallar samt tillverkare av biprodukter. Vi levererar produkter från Europa, USA, Sydamerika, Australien och Nya Zeeland. Premiumkött som till exempel Angus och halal finns normalt i vårt beställningssortiment. Tillförlitliga, flexibla, erfarna och kompetenta. Det är de egenskaper som utmärker oss och som vi också har gjort till hörnpelare i vår företagsfilosofi. Dessa värden vägleder oss i vårt dagliga arbete för att göra kunder och samarbetspartners nöjd.

 1. CORSAR SRL

  Italien

  Vårt företag som är på marknaden sedan många år arbetar med frysta och/eller djupfrysta produkter. Vår erfarenhet tillsammans med det ständiga sökandet efter nya produkter gör att vi kan erbjuda er en tjänst som kan motsvara era kunders krav.

 2. CAPI FOOD B.V.

  Nederländerna

  Företaget CAPI FOOD B.V., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Djupfryst kött. Företaget är även verksamt inom Livsmedel - Import/Export, Livsmedel - Import/Export, färskt kött, oxkött djupfryst, och oxskelett. Företagets huvudkontor finns i Enschede, Nederländerna.

 3. GICARNS SL

  Spanien

  Företaget GICARNS SL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Djupfryst kött. Företaget är även verksamt inom köttbullar, fryst kött i parti, och oxkött fryst. Företagets huvudkontor finns i Riudellots De La Selva, Spanien.

 4. APM FROZEN MEAT

  Spanien

  Företaget APM FROZEN MEAT, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Djupfryst kött. Företaget är även verksamt inom kött, import export av kött, fryst kött i parti, och export fryst kött. Företagets huvudkontor finns i Bullas, Spanien.

 5. PRODWAY INTERNATIONAL

  Frankrike

  Företaget PRODWAY INTERNATIONAL, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Djupfryst fisk. Företaget är även verksamt inom Frysta och djupfrysta livsmedel, Fiskar, Djupfryst kött, Djupfrysta skaldjur, Frysta och djupfrysta livsmedel, Fiskar, Djupfryst kött, och Djupfrysta skaldjur. Företagets huvudkontor finns i Paris, Frankrike.

 6. DEDES TÜRKISCHE SPEZIALITÄTEN INH. B.ENG. ENES AKDEMIR

  Tyskland

  Företaget DEDES TÜRKISCHE SPEZIALITÄTEN INH. B.ENG. ENES AKDEMIR, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Djupfryst kött. Företaget är även verksamt inom Frysta och djupfrysta livsmedel, Djupfrysta färdiga maträtter, Pasta, Färdiga maträtter och gastronomiska specialiteter, Frysta och djupfrysta livsmedel, Djupfrysta färdiga maträtter, Pasta, och Färdiga maträtter och gastronomiska specialiteter. Företagets huvudkontor finns i Schorndorf, Tyskland.

 7. SAUDAL GREEN

  Portugal

  Företaget SAUDAL GREEN, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Djupfryst kött. Företaget är även verksamt inom Socker, Olivolja, Mjölk, Viner, Socker, Olivolja, Mjölk, och Viner. Företagets huvudkontor finns i Lisboa, Portugal.

 8. CELAME

  Frankrike

  Företaget CELAME, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Djupfryst kött. Företaget är även verksamt inom utrustning för fast-food, Livsmedelsemballage, och pommes frites. Företagets huvudkontor finns i Saint-Pierre-Les-Elbeuf, Frankrike.

 1. AKSER FINE FOOD GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget AKSER FINE FOOD GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Djupfryst kött. Företaget är även verksamt inom hamburgare. Företagets huvudkontor finns i Duisburg, Tyskland.

 2. IRMÃOS MONTEIRO LDA

  Portugal

  Företaget IRMÃOS MONTEIRO LDA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Import/Export - jordbruksprodukter. Företaget är även verksamt inom Djupfryst kött, kött, och Djupfryst kött. Företagets huvudkontor finns i Gafanha Da Encarnação, Portugal.

 3. MT SRL

  Italien

  Företaget MT SRL, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Nötkött. Företaget är även verksamt inom Djupfryst kött, Djupfryst kött, och djupfrysta slaktbiprodukter. Företagets huvudkontor finns i Bussolengo, Italien.

 4. EUROTRADER BUSINESS SRL

  Rumänien

  Företaget EUROTRADER BUSINESS SRL, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Livsmedel - Import/Export. Företaget är även verksamt inom Drycker, Djupfryst kött, Köttkonserver, Kött och charkuterivaror, Drycker, Djupfryst kött, Köttkonserver, och Kött och charkuterivaror. Företagets huvudkontor finns i Bucuresti, Rumänien.

 5. KAR FOOD MANUFACTURA

  Spanien

  Företaget KAR FOOD MANUFACTURA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Djupfryst kött. Företaget är även verksamt inom hönskött. Företagets huvudkontor finns i Malaga, Spanien.

 6. 1VITAL-FLEISCH GMBH

  Tyskland

  Företaget 1VITAL-FLEISCH GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Svin. Företaget är även verksamt inom Djupfryst kött, och Djupfryst kött. Företagets huvudkontor finns i Speyer, Tyskland.

 7. PAMPAFOODS

  Brasilien

  Företaget PAMPAFOODS, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Djupfryst kött. Företaget är även verksamt inom Nötkött, Färskt höns- och kycklingkött, Griskött, djupfrysta slaktbiprodukter, Nötkött, Färskt höns- och kycklingkött, och Griskött. Företagets huvudkontor finns i Porto Alegre, Brasilien.

 8. ASSETREND IMPORT-EXPORT LDA

  Portugal

  Företaget ASSETREND IMPORT-EXPORT LDA, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Djupfryst kött. Företaget är även verksamt inom oxkött djupfryst. Företagets huvudkontor finns i Alvor, Portugal.

 9. DE BRUYCKER

  Belgien

  Företaget DE BRUYCKER, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Kött och charkuterivaror. Företaget är även verksamt inom Djupfryst kött, Restauranger, cateringfirma och leverans av måltider, Djupfryst kött, häst-, får- och nötkött, bufféer, och Restauranger, cateringfirma och leverans av måltider. Företagets huvudkontor finns i Nazareth-Eke, Belgien.

 10. ANTICA MACELLERIA

  Italien

  Företaget ANTICA MACELLERIA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Djupfryst kött. Företagets huvudkontor finns i Napoli, Italien.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis