• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • återvinning av avloppsvatten

Resultat för

Återvinning av avloppsvatten - Import och export

 1. SEWEC OZON GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Kärnan i SEWEC OZONs verksamhet är utveckling, tillverkning och försäljning av ozoneringsanläggningar, kompletta ozonsystem och systemkomponenter samt frånluftsreningssystem. Våra produkter och tjänster består av: Ozonsystem; Ozonförstöring; Ozonmaskiner; Desinfektion av livsmedel; Till- och frånluftsventiler; Statiska blandare; Hotellbadrum; Luftteknikanläggningar för livsmedelsbranschen; Vattendesinfektionsanläggningar; Mätare för kylgränstemperatur

 2. FLOTTWEG SE

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Med säte i Tyskland utvecklar och tillverkar vi dekanteringscentrifuger, separatorer, bandpressar och anläggningar med extremt höga prestanda och mycket god tillförlitlighet. Våra produkter används inom flera olika industriapplikationer för sådana funktioner som vätskeklarning, separation av vätskeblandningar, koncentrering och avvattning. Flottweg är ett av världens ledande företag när lösningar och centrifugtillverkning för mekanisk separering. Våra dekanteringscentrifuger, separatorer och bandpressar tillverkas uteslutande i Tyskland, vilket är en förutsättning för att kunna hålla produktionens höga effektivitet och slutprodukternas utmärkta kvalitet. Flottwegs premiumprodukter och system används inom den petrokemiska och kemiska industrin, inom livsmedels- och läkemedelsindustrin, samt inom gruvindustrin och vid behandling av avloppsvatten och oljeslam. Besök oss på: www.flottweg.com.

 3. KLEEMEIER, SCHEWE UND CO. KSH GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vi tillverkar filtermunstycken och dräneringssystem för vatten- och avloppsrening. Egen utveckling, verktygstillverkning och produktion gör att vi snabbt och flexibelt kan uppfylla dina önskemål.

 4. MAYI TREATMENT FRANCE - TRAITEMENT DES EAUX USÉES

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget MAYI TREATMENT FRANCE - TRAITEMENT DES EAUX USÉES, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Rening av industriavloppsvatten. Företaget är även verksamt inom Återvinning av avloppsvatten, återvinning av vatten, vattenrening, Återvinning av avloppsvatten, och obdelava proti vodnemu kamnu. Företagets huvudkontor finns i Paris, Frankrike.

 5. G. & S. PHILIPP CHEMISCHE PRODUKTE VERTRIEBSGESELLSCHAFT

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget G. & S. PHILIPP CHEMISCHE PRODUKTE VERTRIEBSGESELLSCHAFT, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Återvinning av avloppsvatten. Företaget är även verksamt inom Dränering, anläggningar och utrustning, Kemiska bindemedel, Dränering, anläggningar och utrustning, och Kemiska bindemedel. Företagets huvudkontor finns i Thaining, Tyskland.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. OVIVO DEUTSCHLAND GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget OVIVO DEUTSCHLAND GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Återvinning av avloppsvatten. Företagets huvudkontor finns i Ditzingen, Tyskland.

 2. BELKI FILTERTECHNIK GMBH

  Tyskland

  BELKI teknik ApS grundades 1888 som en liten bylåssmedja. Den gamla smedjan är fortfarande fullt funktionsduglig och utgör numera ett museum. Företaget övertogs 1945 av den äldre K. Skjellerup, den nuvarande ägarens far. På sextiotalet togs en nybyggd verkstad i drift, vilket möjliggjorde en förbättrad produktutveckling och högre produktionskapacitet hos företaget. 1979 övertogs så firman av sonen, Ivan Skjellerup. På åttiotalet utvecklades det första BELKI-pappersbandfiltret och därmed föddes BELKI teknik. År 1994 flyttade BELKI teknik av kapacitetsskäl till Rødkærsbro, där man nu har mer än 2 000 m2 produktions- och kontorsyta. Under nittiotalet expanderade ny- och vidareutvecklingen av filtersystem och oljeavskiljare ytterligare och centralanläggningen byggdes ut. Samtidigt utförde man service- och legoarbeten åt företag i grannskapet.

 3. HEIN CHEMISCHE VERFAHRENSTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Vi har funnits på marknaden sedan 1995 och har därmed hunnit samla på oss lång erfarenhet och mycket fackkunskap. Vi använder uteslutande produkter som vi själva har utvecklat och tillverkat. Våra produkter och processer är säkra och reproducerbara. Våra kvalificerade medarbetare jobbar endast med industriell vattenrening och avloppsvatten från livsmedelsindustrin "COD", men det gör de med perfektion. Det här är vad vi erbjuder. Våra produkter har utvecklats och optimerats utifrån praktisk användning. Lösningarna är baserade på analyser av vattenprover och uppmätta data. Vi avlägsnar era avloppsvattenproblem snabbt och effektivt. Vår styrka ligger i vår kompetens att ställa problemdiagnoser och det medvetna valet av rätt produkt för att åtgärda problemet. Dessutom levererar vi doseringsteknik och kompletta avloppsreningsverk i alla dimensioner. Syreförbrukning – syrereduktion för avloppsvatten från mejerier, slakterier, ysterier, läderindustrier, matoljetillverkning som olivolja och palmolja

 4. SEPARATOREN-TECHNIK & ANLAGENBAU GMBH

  Tyskland

  STA har sedan starten 1992 varit ett kundorienterat, familjelett verkstadsföretag och har idag drygt 40 medarbetare. Med god applikationskännedom och noggrann systemdesign integrerar vi våra lösningar i kundernas produktionsprocesser. Tack vare moderna teknikresurser uppfyller vi även specialönskemål snabbt och tillförlitligt. Baserat på erfarenheterna från över 2 000 installerade avskiljare världen över och enligt gällande säkerhetsstandarder utvecklar vi kraftfulla och säkra maskiner med lång livslängd. Vi granskar de fluiddynamiska egenskaperna i våra maskiner och genomför omfattande fälttester. På så vis säkerställer vi att STA-avskiljarna är effektiva och konkurrenskraftiga även i framtiden. Vi garanterar att produkterna lever upp till det höga kvalitetskraven dels genom egen förädling i våra 800 m² stora lokaler och dels genom tillämpningen av certifierade processer (WHG 19 L, ISO 9001).

 5. JÄGER UMWELT-TECHNIK GMBH

  Tyskland

  - Vi tillverkar mer än 25 miljoner membran och luftare för globalt ledande konstruktörer av reningsanläggningar – Vi har fått mer än 30 patent inom området luftningsteknik – Vi stödjer våra kunder med tekniska lösningar för att göra användningen ekonomisk – Vi förbättrar kontinuerligt livslängden och energieffektiviteten hos våra luftare

 1. XL CARWASH PARTS OHG

  Tyskland

  Reservdelar och tillbehör för biltvättar från alla ledande tillverkare, bland annat Washtec och Wesumat. Våra produkter: Borstar för biltvättar, tillbehör för biltvättar, reservdelar för biltvättar, nyttofordonstvättar, biltvättar, avloppsvattenbehandlingsanläggningar för biltvättar, begagnade biltvättar.

 2. WILMS GMBH

  Tyskland

  Företaget WILMS GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Återvinning av avloppsvatten. Företaget är även verksamt inom underhåll av vattenreningsanläggningar, och Ytförädling, galvanisk. Företagets huvudkontor finns i Unna, Tyskland.

 1. DAYSIL SILICONE

  Turkiet

  Företaget DAYSIL SILICONE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Återvinning av avloppsvatten. Företagets huvudkontor finns i Izmir, Turkiet.

 2. ENVICON GMBH

  Tyskland

  Företaget ENVICON GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Dränering, anläggningar och utrustning. Företaget är även verksamt inom Återvinning av avloppsvatten, filtrering av avloppsvatten, Återvinning av avloppsvatten, kompletta system för vattenrening, och Arbeten för reningsanläggning. Företagets huvudkontor finns i Dinslaken, Tyskland.

 3. SCHUBERT ELEKTROANLAGEN GMBH

  Österrike

  Företaget SCHUBERT ELEKTROANLAGEN GMBH, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Distribution av elektricitet. Företaget är även verksamt inom Hydroelektriska kraftverk, Återvinning av avloppsvatten, Hydroelektriska kraftverk, Förnybara energikällor, och Återvinning av avloppsvatten. Företagets huvudkontor finns i Ober-Grafendorf, Österrike.

 4. CUSS CHRIWA UMWELT-SYSTEMTECHNIK UND SERVICE GMBH

  Tyskland

  Företaget CUSS CHRIWA UMWELT-SYSTEMTECHNIK UND SERVICE GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Återvinning av avloppsvatten. Företaget är även verksamt inom Biogas - Anläggningar, anläggningar och utrustningar för biologisk behandling av slam och avloppsvatten, energiåtervinning, Obdelava odplak in odpadne vode, och Biogas - Anläggningar. Företagets huvudkontor finns i Hambühren, Tyskland.

 5. SIROX CLEANECH GMBH

  Schweiz

  Företaget SIROX CLEANECH GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Elektronski sestavni deli. Företaget är även verksamt inom Återvinning av avloppsvatten, anläggningar för biologisk vattenrening, anläggningar för elektronisk och magnetisk avhärdning av vatten, Återvinning av avloppsvatten, och magnetbehandling mot kalk. Företagets huvudkontor finns i Otelfingen, Schweiz.

 6. KRYSTELINE GROUP LTD

  Förenade kungariket

  Företaget KRYSTELINE GROUP LTD, som är verksamt inom sektorn för Återanvändning av industriskrot. Företaget är även verksamt inom Återvinning av avloppsvatten, Återvinning av avloppsvatten, och tillverkning av maskiner för återvinning. Företagets huvudkontor finns i Wimborne, Förenade kungariket.

 7. HYBRAIN AIR AND LIQUID SEPARATION GMBH

  Österrike

  Företaget HYBRAIN AIR AND LIQUID SEPARATION GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vattenbehandling - Produkter. Företaget är även verksamt inom Återvinning av avloppsvatten, aktivt kol, anläggningar för rening av dricksvatten, och Återvinning av avloppsvatten. Företagets huvudkontor finns i Wien, Österrike.

 8. APATEQ

  Luxemburg

  Företaget APATEQ, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Återvinning av avloppsvatten. Företaget är även verksamt inom Rening av industriavloppsvatten, Vattenrening, rening av stadsavloppsvatten, Rening av industriavloppsvatten, och Vattenrening. Företagets huvudkontor finns i Luxembourg, Luxemburg.

 1. ENVIROZONE INSTRUMENTS & EQUIPMENTS

  Indien

  Företaget ENVIROZONE INSTRUMENTS & EQUIPMENTS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Återvinning av avloppsvatten. Företagets huvudkontor finns i New Delhi, Indien.

 2. FRACCAROLI E BALZAN S.P.A.

  Italien

  Företaget FRACCAROLI E BALZAN S.P.A., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vattenåtervinning - utrustning och installation. Företaget är även verksamt inom Återvinning av avloppsvatten, Återvinning av avloppsvatten, filtrering av avloppsvatten, och utrustningar för rening av avloppsvatten. Företagets huvudkontor finns i Pescantina, Italien.

 3. LRT INFRASTRUCTURE CONSTRUCTION LTD. STI.

  Turkiet

  Företaget LRT INFRASTRUCTURE CONSTRUCTION LTD. STI., är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Återvinning av avloppsvatten. Företaget är även verksamt inom Vattendistribution, Vattendistribution, material för bevattning, ventiler i gjutjärn, och utloppsrör. Företagets huvudkontor finns i Ankara, Turkiet.

 4. QINGDAO YIMEI ENVIRONMENT PROJECT CO.,LTD

  Kina

  Företaget QINGDAO YIMEI ENVIRONMENT PROJECT CO.,LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Återvinning av avloppsvatten. Företagets huvudkontor finns i Qingdao, Kina.

 5. INOPSYS

  Belgien

  Företaget INOPSYS, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Rening av industriavloppsvatten. Företaget är även verksamt inom Återvinning av avloppsvatten, Återvinning av avloppsvatten, återanvändning av vatten, och rening av industriellt avloppsvatten. Företagets huvudkontor finns i Mechelen, Belgien.

 6. CHEMTRADE INTERNATIONAL BV

  Nederländerna

  Företaget CHEMTRADE INTERNATIONAL BV, är ett Agent/ Representant, som är verksamt inom sektorn för Rening av industriavloppsvatten. Företaget är även verksamt inom Återvinning av avloppsvatten, rening av industriellt avloppsvatten, och Återvinning av avloppsvatten. Företagets huvudkontor finns i Bussum, Nederländerna.

 7. G&G ERSATZTEILE KG

  Tyskland

  Företaget G&G ERSATZTEILE KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bilverkstäder och servicestationer - Utrustning och anläggningar. Företaget är även verksamt inom Biltvätt - Anläggningar, Utbredda tyger, Import och export - agenturer, Återvinning av avloppsvatten, Biltvätt - Anläggningar, Utbredda tyger, Import och export - agenturer, och Återvinning av avloppsvatten. Företagets huvudkontor finns i Iphofen, Tyskland.

 8. CANADIAN CLEAR

  Indien

  Företaget CANADIAN CLEAR, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Återvinning av avloppsvatten. Företaget är även verksamt inom återvinning av vatten, och avsaltning. Företagets huvudkontor finns i Chennai, Indien.

 9. RESONET

  Frankrike

  Företaget RESONET, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Behandling av vatten - Apparater och anläggningar. Företaget är även verksamt inom Återvinning av avloppsvatten, och Återvinning av avloppsvatten. Företagets huvudkontor finns i Gimont, Frankrike.

 10. EPUR

  Belgien

  Företaget EPUR, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Rening av industriavloppsvatten. Företaget är även verksamt inom Vattenrening, Återvinning av avloppsvatten, Vattenrening, och Återvinning av avloppsvatten. Företagets huvudkontor finns i Grâce-Hollogne, Belgien.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis