• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • återvinning av avloppsvatten

Resultat för

Återvinning av avloppsvatten - Import och export

 1. SEWEC OZON GMBH

  Tyskland

  Kärnan i SEWEC OZONs verksamhet är utveckling, tillverkning och försäljning av ozoneringsanläggningar, kompletta ozonsystem och systemkomponenter samt frånluftsreningssystem. Våra produkter och tjänster består av: Ozonsystem; Ozonförstöring; Ozonmaskiner; Desinfektion av livsmedel; Till- och frånluftsventiler; Statiska blandare; Hotellbadrum; Luftteknikanläggningar för livsmedelsbranschen; Vattendesinfektionsanläggningar; Mätare för kylgränstemperatur

 2. SEPARATOREN-TECHNIK & ANLAGENBAU GMBH

  Tyskland

  STA har sedan starten 1992 varit ett kundorienterat, familjelett verkstadsföretag och har idag drygt 40 medarbetare. Med god applikationskännedom och noggrann systemdesign integrerar vi våra lösningar i kundernas produktionsprocesser. Tack vare moderna teknikresurser uppfyller vi även specialönskemål snabbt och tillförlitligt. Baserat på erfarenheterna från över 2 000 installerade avskiljare världen över och enligt gällande säkerhetsstandarder utvecklar vi kraftfulla och säkra maskiner med lång livslängd. Vi granskar de fluiddynamiska egenskaperna i våra maskiner och genomför omfattande fälttester. På så vis säkerställer vi att STA-avskiljarna är effektiva och konkurrenskraftiga även i framtiden. Vi garanterar att produkterna lever upp till det höga kvalitetskraven dels genom egen förädling i våra 800 m² stora lokaler och dels genom tillämpningen av certifierade processer (WHG 19 L, ISO 9001).

 3. FLOTTWEG SE

  Tyskland

  Med säte i Tyskland utvecklar och tillverkar vi dekanteringscentrifuger, separatorer, bandpressar och anläggningar med extremt höga prestanda och mycket god tillförlitlighet. Våra produkter används inom flera olika industriapplikationer för sådana funktioner som vätskeklarning, separation av vätskeblandningar, koncentrering och avvattning. Flottweg är ett av världens ledande företag när lösningar och centrifugtillverkning för mekanisk separering. Våra dekanteringscentrifuger, separatorer och bandpressar tillverkas uteslutande i Tyskland, vilket är en förutsättning för att kunna hålla produktionens höga effektivitet och slutprodukternas utmärkta kvalitet. Flottwegs premiumprodukter och system används inom den petrokemiska och kemiska industrin, inom livsmedels- och läkemedelsindustrin, samt inom gruvindustrin och vid behandling av avloppsvatten och oljeslam. Besök oss på: www.flottweg.com.

 4. KLEEMEIER, SCHEWE UND CO. KSH GMBH

  Tyskland

  Vi tillverkar filtermunstycken och dräneringssystem för vatten- och avloppsrening. Egen utveckling, verktygstillverkning och produktion gör att vi snabbt och flexibelt kan uppfylla dina önskemål.

 5. G. & S. PHILIPP CHEMISCHE PRODUKTE VERTRIEBSGESELLSCHAFT

  Tyskland

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. ENVICON GMBH

  Tyskland

 2. OVIVO DEUTSCHLAND GMBH

  Tyskland

 3. HEIN CHEMISCHE VERFAHRENSTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Vi har funnits på marknaden sedan 1995 och har därmed hunnit samla på oss lång erfarenhet och mycket fackkunskap. Vi använder uteslutande produkter som vi själva har utvecklat och tillverkat. Våra produkter och processer är säkra och reproducerbara. Våra kvalificerade medarbetare jobbar endast med industriell vattenrening och avloppsvatten från livsmedelsindustrin "COD", men det gör de med perfektion. Det här är vad vi erbjuder. Våra produkter har utvecklats och optimerats utifrån praktisk användning. Lösningarna är baserade på analyser av vattenprover och uppmätta data. Vi avlägsnar era avloppsvattenproblem snabbt och effektivt. Vår styrka ligger i vår kompetens att ställa problemdiagnoser och det medvetna valet av rätt produkt för att åtgärda problemet. Dessutom levererar vi doseringsteknik och kompletta avloppsreningsverk i alla dimensioner. Syreförbrukning – syrereduktion för avloppsvatten från mejerier, slakterier, ysterier, läderindustrier, matoljetillverkning som olivolja och palmolja

 4. BELKI FILTERTECHNIK GMBH

  Tyskland

  BELKI teknik ApS grundades 1888 som en liten bylåssmedja. Den gamla smedjan är fortfarande fullt funktionsduglig och utgör numera ett museum. Företaget övertogs 1945 av den äldre K. Skjellerup, den nuvarande ägarens far. På sextiotalet togs en nybyggd verkstad i drift, vilket möjliggjorde en förbättrad produktutveckling och högre produktionskapacitet hos företaget. 1979 övertogs så firman av sonen, Ivan Skjellerup. På åttiotalet utvecklades det första BELKI-pappersbandfiltret och därmed föddes BELKI teknik. År 1994 flyttade BELKI teknik av kapacitetsskäl till Rødkærsbro, där man nu har mer än 2 000 m2 produktions- och kontorsyta. Under nittiotalet expanderade ny- och vidareutvecklingen av filtersystem och oljeavskiljare ytterligare och centralanläggningen byggdes ut. Samtidigt utförde man service- och legoarbeten åt företag i grannskapet.

 5. JÄGER UMWELT-TECHNIK GMBH

  Tyskland

  - Vi tillverkar mer än 25 miljoner membran och luftare för globalt ledande konstruktörer av reningsanläggningar – Vi har fått mer än 30 patent inom området luftningsteknik – Vi stödjer våra kunder med tekniska lösningar för att göra användningen ekonomisk – Vi förbättrar kontinuerligt livslängden och energieffektiviteten hos våra luftare

 1. XL CARWASH PARTS OHG

  Tyskland

  Reservdelar och tillbehör för biltvättar från alla ledande tillverkare, bland annat Washtec och Wesumat. Våra produkter: Borstar för biltvättar, tillbehör för biltvättar, reservdelar för biltvättar, nyttofordonstvättar, biltvättar, avloppsvattenbehandlingsanläggningar för biltvättar, begagnade biltvättar.

 2. DAYSIL SILICONE

  Turkiet

 1. WILMS GMBH

  Tyskland

 2. QINGDAO YIMEI ENVIRONMENT PROJECT CO.,LTD

  Kina

 3. LRT INFRASTRUCTURE CONSTRUCTION LTD. STI.

  Turkiet

 4. CUSS CHRIWA UMWELT-SYSTEMTECHNIK UND SERVICE GMBH

  Tyskland

 5. APATEQ

  Luxemburg

 6. SCHUBERT ELEKTROANLAGEN GMBH

  Österrike

 7. FRACCAROLI E BALZAN S.P.A.

  Italien

 8. VEOLIA WATER TECHNOLOGIES DEUTSCHLAND GMBH

  Tyskland

 1. INOPSYS

  Belgien

 2. HYBRAIN AIR AND LIQUID SEPARATION GMBH

  Österrike

 3. SIROX CLEANECH GMBH

  Schweiz

 4. CMI PROSPEROL

  Frankrike

 5. KRYSTELINE GROUP LTD

  Förenade kungariket

 6. RESONET

  Frankrike

 7. SNOEK TECHNOLOGY

  Belgien

 8. SUEZ ENVIRONNEMENT

  Frankrike

 9. DNA CEVRE VE ARITMA TEKNOLOJILERI LTD. ŞTI.

  Turkiet

 10. YIIMA TECH CO., LTD

  Taiwan R.O.C.