• Europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • viner - sydvästra frankrike

Resultat för

Viner - sydvästra frankrike - Import och export

 1. MAISON RIVIERE

  Frankrike

  Verified by Europages badge

  Maison RIVIERE, vinproducent och grossisthandlare, är ett familjeföretag etablerat i Saint-Emilion sedan 1875. Vi brukar 90 hektar vinodlingar över de mest framstående appellationerna från Bordeaux: Saint-Emilion Grand Cru, Montagne, Lussac Saint-Emilion, Bordeaux Supérieur. Vi har skapat en verklig domän sammanställd av skilda egendomar över de mest framstående appellationerna från Bordeaux: 1/ EXCELLENS Clos des Menuts, Saint-Emilion Grand Cru, 2/ Clos des Menuts, Saint-Emilion Grand Cru, 3/ Château Cheval Brun, Saint-Emilion Grand Cru, 4/ Château Beaulieu, Montagne St Emilion 5/ Château Haut Piquat, Lussac Saint-Emilion, 6/ Château Picampeau, Lussac Saint-Emilion, 7/ Château de Lavagnac, Bordeaux Supérieur. Det är kring vindruvorna som vi uttrycker vår passion, som förvärvats år efter år och som styrts av sökandet efter vår jords kvalitet och stolthet! Vi kompletterar vår familjeproduktion med ett noggrant urval viner från mindre producenter, passionerade vinodlare med vilka vi har ett nära samarbete sedan långa år över samtliga appellationer från Bordeaux (Pauillac - Saint Julien- Saint Estèphe - Margaux-Pomerol ...)."Obs! Hög konsumtion av alkohol är farligt för hälsan. Förbruka med måttlighet. Alkoholhalt: 13° till 13, 5° beroende på viner."

  Webbplats Open In New icon
 2. DOMAINES FABRE

  Frankrike

  Verified by Europages badge

  Vi är fria och oberoende, och tror på och åtar oss sedan länge att skapa autentiska kvalitetsviner som respekterar ekosystemen och skänker glädje åt alla vinfantaster. Domaines Fabre är en familjeegendom sedan 3 generationer, under appellationerna Haut-Médoc och Margaux. Alla våra viner är certifierade med högt miljövärde (HVE) av nivå 3. Vi arbetar hårt för att bevara den biologiska mångfalden och för att begränsa vår energiförbrukning. Sammanlagt täcker Domaines Fabre 90 hektar vinrankor. De producerade vinerna säljs på export i mer 30 olika länder. Vi säljer alla våra viner direkt till importörer och återförsäljare, över korta leveranskedjor, utanför handeln. Våra åtaganden gentemot våra kunder vilar på de tre hörnstenarna som är spårbarheten av våra viner, kontrollen över våra priser och valet av ett nätverk utvalda partner/återförsäljare. 4 av våra egendomar är klassade "Crus Bourgeois". Obs! Hög konsumtion av alkohol är farligt för hälsan. Förtär med måttlighet. Alkoholhalt: ca 13, 5 % beroende på vinerna.

  Webbplats Open In New icon
 3. CHÂTEAU LE BREZEGUET

  Frankrike

  Egendomen CHATEAU LE BREZEGUET köptes 1999 och producerar viner från vinrankor som i genomsnitt är 25 år utifrån druvsorten Malbec. För att producera vinerna, sker vinifieringen i ungefär tre veckor, vinet lagras sedan i minst 18 månader. CHÂTEAU LE BREZEGUET producerar också en cuvée med sina gamla vinrankor som är mellan 35 och 40 år gamla. Det är en cuvée 100 % Malbec, vinframställningen är 3 till 4 veckor lång med varm slutvinifiering, och lagringen sker endast i nya ekfat i minst 18 månader. Slutligen producerar CHÂTEAU LE BREZEGUET också ett vin utifrån yngre rankor: CHEMIN DE COMPOSTELLE. Druvsorterna som används är Malbec och Merlot. Det är väldigt aromatiska, röda och roséviner med låg alkoholhalt. Tack vare ägarnas hängivelse prisbelönas dessa viner med jämna mellanrum. Vinodlingen utökades 2015 med köpet av den 12 hektar stora vingården CHÂTEAU GRAND CHÊNE.

 4. CHATEAU SAINT SERNIN

  Frankrike

  Sedan generationer är CHATEAU SAINT SERNIN en av de äldsta familjeegendomarna med appellationen Cahors (Sydvästra Frankrike). Egendomen sträcker sig över 44 hektar vinrankor, bestående väsentligen av Merlot, Tannat och kungen av dem Malbec (85 %), även kallad Cot och Auxerrois. Den familjeägda vinodlingen omfattar också 6 hektar lantvin för att framställa röda viner baserade på druvsorten Ségalin och torra och söta roséviner baserade på Malbec. Egendomen producerar torra vita viner på druvsorten Chardonnay och vita söta viner på Petit Manseng. CHATEAU SAINT SERNIN säljer sina viner i Frankrike och internationellt. Egendomen försöker också att utveckla sig i Europa. CHATEAU SAINT SERNIN belönas med jämna mellanrum i de största internationella tävlingarna och i de största franska och internationella handböckerna. CHATEAU SAINT SERNIN producerar således de största vinerna från Cahors.

 5. CAVES DES PRODUCTEURS DE JURANÇON

  Frankrike

  La Cave de Gan-Jurançon, producent av viner från Jurançon och Béarn, ligger i hjärtat av distriktet Sud-Ouest, som omfattar de skyddade ursprungsbeteckningarna (AOC) Jurançon (söta, torra och sent skördade viner) och Béarn (rött och rosé). Vi samlar 300 anslutna medlemmar som odlar två tredjedelar av vinodlingarna i Jurançon (750 ha) och tre fjärdedelar av vinodlingarna i Béarn (150 ha). Vi äger också 40 ha vinodlingar som vi sköter och underhåller hela året med vårt eget arbetslag. Tack vare de olika jordmånerna, vinodlarnas förnuft, den begränsade avkastningen, skörden som sker för hand och kunnandet hos våra vinmakare, kan vi ta fram kvalitetsviner enligt de gamla traditionerna. Vår buteljeringscentral som invigdes 2011, vittnar om utrustningens modernitet (certifierad enligt ISO 9001, 14001 och FSSC 22000) och gör att vi kan optimera lagringsförhållandena och orderhanteringen. Gårdsbutik, gratis besök och provsmakning, turist- och handikappanpassat.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på Europages.
 1. CHÂTEAU LA CAMINADE

  Frankrike

  Vingården CHÂTEAU LA CAMINADE grundades 1895 och har legat inom familjen sedan fyra generationer. Beläget inom området för appellationen Cahors, i Sydvästra Frankrike, sträcker sig vinodlingen över 35 hektar och består huvudsakligen av den emblematiska druvsorten MALBEC samt de två tilläggssorterna MERLOT och TANNAT. Slottet framställer 5 olika viner, varav tre viner från Cahors och två viner från Pays du Lot. Bland dessa fem viner är fyra röda viner och en rosévin. Gården odlar 35 hektar på miljömedvetet sätt och använder inte någon behandling på systematiskt vis, ingen kvävegödsling, för en total respekt av jordmånen. Våra viner som producerats med största omsorg är viner av hög kvalitet. De prisbelönas regelbundet i olika nationella och internationella tävlingar, guider och tidningar. Våra viner säljs till återförsäljare, importörer, cavister, grossister, kaféer, hotell och restauranger, samt den storskaliga detaljhandeln i Frankrike och internationellt.

 2. CHATEAU ARMANDIERE

  Frankrike

  CHÂTEAU ARMANDIERE är en familjedriven vingård belägen på fyra väl åtskilda terrasser som är registrerade i Cahors. Vingården drivs nu av den fjärde generationen. Den består av 25 hektar vinstockar, främst av druvsorten Malbec, den druva som huvudsakligen används i viner med den skyddade ursprungsbeteckningen Cahors. Alla viner från CHÂTEAU ARMANDIERE produceras med hänsyn till principen om måttlig bekämpning. Vingården erbjuder ett komplett sortiment av viner, rött, vitt, rosé samt starkvin. Bland vinerna från CHÂTEAU ARMANDIERE, finner ni ett rött AOP CAHORS 100% Malbec, ett rosé IGP 100% Malbec, ett vitt vin de France 100% Chenin och ett starkvin 100% Malbec. Varje vin har koppling till en specifik odling, vilket skapar en diversifiering av dofter och smaker. Våra viners doft och smak har gett vingården CHÂTEAU ARMANDIERE många medaljer och priser.

 3. SARL MENARD

  Frankrike

 4. QUIEN WINE

  Frankrike

 5. CHÂTEAU NOZIERES

  Frankrike

 1. CHATEAU LA FRANCE

  Frankrike

 2. DOMAINE CAUSSE MARINES

  Frankrike

 3. DOMAINE DUFFAU

  Frankrike

 4. CHATEAU DE PANIGON

  Frankrike

 5. JJ MORTIER ET CIE

  Frankrike

 6. JOSEPH JANOUEIX

  Frankrike

 7. AQUITAINE WINE COMPANY

  Frankrike

 8. SCEV MICHEL GONET ET FILS

  Frankrike

 9. COMPAGNET VINS

  Frankrike

 10. CHATEAU HAUT MENEAU

  Frankrike

 1. CHATEAU TEYSSIER

  Frankrike

 2. DOMAINE LAURENS

  Frankrike

 3. VIGNOBLES PION

  Frankrike

 4. TOUR DE BELFORT

  Frankrike

 5. CHÂTEAU DE SALETTES

  Frankrike

 6. VIGNOBLES ALAIN MEYRE

  Frankrike

 7. CHÂTEAU BÉLINGARD

  Frankrike

 8. CAVES ET VIGNOBLES DU GERS

  Frankrike

 9. DOMAINES ALAIN AUBERT

  Frankrike

 10. COMPAGNIE DES VINS DE BORDEAUX ET DE LA GIRONDE

  Frankrike