• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • viner - italien

Resultat för

Viner - italien - Import och export

 1. MYNASTYA GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vi följer och kontrollerar druvornas utveckling noggrant under varje steg i vintillverkningen. Druvklasarna klipps för hand. Våra ägor gränsar till kända vindistrikt som Brunello och Quanti. En av företagets största stoltheter är teamet vi jobbar med. Våra erfarna vinexperter tar fram en individuell och teknisk landkarta för varje vinmarknad. Dessutom kontrollerar vi vinets kvalitet i varje fermenteringssteg, med hjälp av laboratorietester. Tack vare detta kan vi få en professionell uppfattning om vinets kvalitet. Druvorna skördas för hand om läggs i små 12-kiloslådor, där omogna och övermogna druvor rensas ut. Därefter skickas de skördade druvorna direkt till kantinen så att de inte hinner ruttna och förstöras. Detta ökar kvaliteten på våra viner. Våra två kantiner har den senaste utrustningen från vinbranschens ledande företag: Defranceschi. Vinkällaren BARRIQUE har de senaste SAYRI-faten av fransk ek. Vi lagrar våra viner i fat från de italienska företagen Mastro Bottaio och Garbellotto, som är väletablerade på marknaden. Vi skickar även vin till potentiella partners för provsmakning.

 2. FATTORIA LA TORRE

  Italien

  Verified by europages badge

  Jordbruksföretaget La Torre har fått sitt namn från det medeltida tornet från 1000-talet, som skickligt restaurerats och som än idag är den karaktäristiska delen av byn La Villa. Byn som är beläget på San Gimignanos kullar är i centrum av ett av de mest suggestiva och fascinerande landskapen i Italien och Toscana: ett land med vingårdar och olivlundar. Vi är producenter av fantastiska viner, grappa och extra virgin olivolja. Våra viner: vita, röda och rosé. Vår produktion i stor skala gör att vi kan vända oss till både direkta konsumenter och företag. Vi exporterar också alla våra produkter utomlands, toskanskt vin och olja som har kunnat bekräfta vår identitet genom att basera den på kvalitet.

 3. CASA VINICOLA MORANDO S.R.L.

  Italien

  Verified by europages badge

  Beläget mellan Asti, Cuneo och Alessandria, ett mycket känt område för vinodling, finns företaget Morando som producerar och förpackar viner i flaskor och boxar (40 miljoner enheter/år). Företaget vänder sig framför allt till stora återförsäljare som levererar piemontesiska och nationella viner, docg-, doc- och igt-märkta viner, mousserande viner, smaksatta vinbaserade drycker och boxviner; Det finns på marknaden med egna varumärken och med privata etiketter och är engagerad i co-packing-samarbeten med viktiga nationella företag i branschen.

 4. DS2VIN SASU

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget DS2VIN SASU, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Viner. Företaget är även verksamt inom Viner - Italien, vinkällare, Viner - Italien, franska viner, och champagnekällare. Företagets huvudkontor finns i Pont D Ain, Frankrike.

 5. DRINK SHOP ONLINE

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget DRINK SHOP ONLINE, är ett Underleverantör, som är verksamt inom sektorn för Viner - Italien. Företaget är även verksamt inom Drycker - Import/Export, Öl, Naturligt mineralvatten, Champagne, mousserande vin och pärlande vin, likörer, hantverksmässigt framställd öl, Drycker - Import/Export, dryck, och Öl. Företagets huvudkontor finns i Nave, Italien.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. CAVALLI GIUSEPPE & VINCENZO S.N.C.

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget CAVALLI GIUSEPPE & VINCENZO S.N.C., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Viner - Italien. Företaget är även verksamt inom saluföring av vin och must, torrt mousserande, vin från emilia, och viner från romagna. Företagets huvudkontor finns i Bagnara Di Romagna, Italien.

 2. LA PIEMONTINA S.S.A.

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget LA PIEMONTINA S.S.A., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Viner. Företaget är även verksamt inom Viner - Italien, jordbruksföretag, vinproduktionsföretag, Viner - Italien, vinotek, vitt vin, torrt mousserande, avsmakning av viner, och typiskt italienskt vin. Företagets huvudkontor finns i Sizzano, Italien.

 3. CANTINA COOPERATIVA DI PITIGLIANO SOC. COOP. A RL

  Italien

  I 50 år har vinkooperativet producerat vita och röda viner. Le Pressoir producerar extra jungfrulig olivolja. Särskild egenskap: produktion av vita och röda kosherviner tillverkade under rabbiniska föreskrifter från antikens tid. Förutom Bianco di Pitigliano DOC producerar vi även: Sovana DOC och Sangiovese Sovana Superiore lagrat i tunna. Andra viner med DOC och IGT klass, två mousserande viner Aldobrandesco, brut (torr) och sec (halvtorr). Och slutligen la Grappa del Fauno från Chardonnay-druvan.

 4. SOCIETA' AGRICOLA LE MIRE S.S.

  Italien

  Jordbruksföretaget Le Mire di Refrontolo producerar en utmärkt Prosecco DOGC. En egen Prosecco från gården, där moderna vintillverkningsmetoder gör att vi kan pressa druvorna på ett skonsamt sätt, följt av en jäsning av musten i tankar med kontrollerad temperatur och därefter en andra jäsning i slutna kärl. Produktion och provsmakning på gården. Familjen Liessis gård ligger på toppen av Mires kullar, i kommunen Refrontolo. Här produceras sedan tre generationer tillbaka fina viner som är typiska för territoriet, med elegant image och fantastisk smak. Vin av högsta kvalitet, från druvorna på Conegliano-Valdobbiadenes sluttningar, framställda med passion och professionalism. Bland de mest välkända: Prosecco Conegliano Valdobbiadene, Prosecco Superiore Brut DOCG, Prosecco Superiore Conegliano Valdobbiadene DOCG Millésimé Extra Dry, Le mire Idol - Röda viner som jäst i tunna IGT Colli Trevigiani Rosso, Rosso delle Mire. Säljer vin i bulk och flaska. Webbadress www.proseccolemire.it.

 5. CANTINA FORLI' PREDAPPIO SOCIETA' AGRICOLA COOPERATIVA

  Italien

  Vinkooperativet i Forlì grundades 1908 och omfattar tre anläggningar för framställning och förädling av vin belägna i Forlì, Predappio och Malmissole, som producerar viner av vindruvor från sina medlemmar. Det är druvsorterna från kullarna, från kullarnas fot eller från platån som garanterar druvornas kvalitet. Utöver de inhemsak druvsorterna Albana, Trebbiano, Sangiovese, Cagnina och Pagadebit tillsätts nya sorter av Chardonnay och Cabernet. Detta ger möjligheten att ta fram ett sortiment viner av mycket hög kvalitet.

 1. AZIENDA AGRICOLA DRUSIAN

  Italien

  Vingården Drusian Francesco, som ligger på de soldränkta kullarna i Valdobbiadene och ägnar sig åt vinodling, tillverkar det berömda vinet "Prosecco" DOCG de Valdobbiadene. Gården producerar cirka 800.000 flaskor, indelade i Prosecco mousserande vin som är ett klassiskt vin att avnjuta vid alla tillfällen och när som helst under dagen och Prosecco mousserande Ruralia, en Prosecco som tillverkats efter gamla metoder och som är resultatet av noggrant utvalda druvor och en utvecklad vinframställning.

 2. DP FOOD SRL

  Italien

  Dai Parmigiani grundades 1952 som försäljningsställe för charkuterivaror och ostar. Hittills har det alltid letts av samma familj och har breddat sin verksamhet för att bli en vinodlande och gastronomisk rörelse som uppskattas av de kräsnaste italienska och internationella läckergomarna. Försäljningsstället erbjuder prestigefulla traditionella produkter som kaviar, tryffel, lax, balsamvinäger, ostar, gåslever och ett helt sortiment brännviner, ryktbara AOC-viner och champagner från Italien och utländska vinodlingar.

 1. ETNASHIRE

  Italien

  Etnashire är en onlinebutik där ni hittar ett brett urval av de bästa vinerna från Etna och andra typiska produkter. Etna representerar idag med sin särpräglade rika natur en produktion som är världsunik. Etnashire vill vägleda er på resan och låta er upptäcka vulkanens alla smaker och färger. Upptäck vulkanens skatter, upptäck Etnashire !

 2. CANTINA SOCIALE LUCA GENTILE SOC. COOP.

  Italien

  La Cantina sociale Luca Gentile soc. coop. agricola har varit verksam i över 50 år som institution, med respekt för territoriet och särdragen hos de lokala druvsorterna, som levereras av våra över 400 medlemmar. Företaget har kapacitet att förädla 6 000 ton druvor och lagra upp till 54 500 hektoliter vin. Produktionsområdet, som främst är inriktat på vinodling, präglas av en kalkrik jord, torr men rik på mineralsalter.

 3. CONSORZIO DEL VINO BRUNELLO DI MONTALCINO

  Italien

  I Montalcino, provinsen Siena, ca 40 km från staden Siena, världsarvsklassad av Unesco, finner man sekelgamla vinodlingar med vilken man gör den förnäma och världsberyktade Brunello di Montalcino. Vi bevarar, sprider och för vidare denna vinodlingstradition genom att odla druvsorter som växer på en jord som berikats under de geologiska erorna som följt varandra och som tillför Brunello-vinet allt som utgör dess specificitet.

 4. CONSORZIO MARCHIO STORICO DEI LAMBRUSCHI MODENESI

  Italien

  Lambruscos historia har fascinerade redan de klassiska poeterna (Vergilius, Cato) som i sina verk nämner "Labrusca Vitis", ett vildvin som gav sträva druvor. Lambrusco, ett rött pärlande eller mousserande vin med en rubinröd färg, som ska serveras svalt mellan 12 och 14°C för att alla dess smaker och dofter ska komma till sin rätt, skapades i Modena och har spritts till de nationella och internationella marknaderna.

 5. ACRI WINE SERVICE

  Italien

  Företaget ACRI WINE SERVICE, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Viner - Italien. Företaget är även verksamt inom prosecco. Företagets huvudkontor finns i Gussago, Italien.

 6. CANTINE OLEIFICIO D'URSO S.R.L.

  Italien

  Företaget CANTINE OLEIFICIO D'URSO S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Viner - Italien. Företaget är även verksamt inom Viner - Apulien, Viner - Apulien, primitivo di manduria, och Extra jungfruolja. Företagets huvudkontor finns i VILLA CASTELLI, Italien.

 7. CANTINA SOCIALE COOPERATIVA DI LEVERANO

  Italien

  Företaget CANTINA SOCIALE COOPERATIVA DI LEVERANO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Viner - Apulien. Företaget är även verksamt inom Viner - Italien, Viner, Viner - Italien, Viner, och primitivo. Företagets huvudkontor finns i Leverano, Italien.

 8. CASCINA FEIPU DEI MASSARETTI

  Italien

  Företaget CASCINA FEIPU DEI MASSARETTI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Viner - Italien. Företaget är även verksamt inom Viner, vin från ligurien, vinproduktionsföretag, Viner, och kontrollerad ursprungsbeteckning a.o.c.. Företagets huvudkontor finns i Albenga, Italien.

 1. AZIENDA VITIVINICOLA FRANCESCO CANDIDO

  Italien

  Företaget AZIENDA VITIVINICOLA FRANCESCO CANDIDO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Viner. Företaget är även verksamt inom Viner - Italien, Viner - Apulien, Viner - Italien, Viner - Apulien, och fiano. Företagets huvudkontor finns i San Donaci, Italien.

 2. TENUTA CARBOGNANO

  Italien

  Företaget TENUTA CARBOGNANO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Viner - Italien. Företaget är även verksamt inom syrah. Företagets huvudkontor finns i Gemmano, Italien.

 3. LEONE DE CASTRIS

  Italien

  Företaget LEONE DE CASTRIS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Viner. Företaget är även verksamt inom Viner - Italien, Viner - Apulien, Viner - Italien, Viner - Apulien, och primitivo. Företagets huvudkontor finns i Salice Salentino, Italien.

 4. AZIENDA AGRICOLA LA TORRE

  Italien

  Företaget AZIENDA AGRICOLA LA TORRE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Viner - Italien. Företaget är även verksamt inom Viner - Toscana, Viner, Viner - Toscana, brunello di montalcino, och Viner. Företagets huvudkontor finns i Montalcino, Italien.

 5. AMANTI DI VINO VINI SFUSI DOLCEZZE E PRELIBATEZZE SICILIANE

  Italien

  Företaget AMANTI DI VINO VINI SFUSI DOLCEZZE E PRELIBATEZZE SICILIANE, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Viner. Företaget är även verksamt inom Viner - Italien, vinframställning, Viner - Italien, och vinproduktionsföretag. Företagets huvudkontor finns i Siracusa, Italien.

 6. WINZERS WEINE E.K.

  Tyskland

  Företaget WINZERS WEINE E.K., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Viner - Italien. Företagets huvudkontor finns i Prittriching, Tyskland.

 7. ITALIAN WINE SHOPPING DI LUCA LATTENE

  Italien

  Företaget ITALIAN WINE SHOPPING DI LUCA LATTENE, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Viner. Företaget är även verksamt inom Viner - Italien, Öl, Viner - Italien, och Öl. Företagets huvudkontor finns i Sorrento, Italien.

 8. CANTINE DUE TORRI NELLA VAL D'ENZA

  Italien

  Företaget CANTINE DUE TORRI NELLA VAL D'ENZA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Viner - Italien. Företaget är även verksamt inom typiskt italienskt vin, viner, och vin från emilia. Företagets huvudkontor finns i Montecchio Emilia, Italien.

 9. MEDICI ERMETE & FIGLI SRL

  Italien

  Företaget MEDICI ERMETE & FIGLI SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Viner - Italien. Företaget är även verksamt inom bordsvin, saluföring av vin och must, typiskt italienskt vin, och viner. Företagets huvudkontor finns i Reggio Emilia, Italien.

 10. CONTERNO FANTINO

  Italien

  Företaget CONTERNO FANTINO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Viner. Företaget är även verksamt inom Viner - Italien, Viner - Piemonte, Viner - Italien, Viner - Piemonte, barolo, och barbera d'alba. Företagets huvudkontor finns i Monforte D'alba, Italien.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis