• Europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • viner - italien

Resultat för

Viner - italien - Import och export

 1. CASA VINICOLA MORANDO S.R.L.

  Italien

  Verified by Europages badge

  Beläget mellan Asti, Cuneo och Alessandria, ett mycket känt område för vinodling, finns företaget Morando som producerar och förpackar viner i flaskor och boxar (40 miljoner enheter/år). Företaget vänder sig framför allt till stora återförsäljare som levererar piemontesiska och nationella viner, docg-, doc- och igt-märkta viner, mousserande viner, smaksatta vinbaserade drycker och boxviner; Det finns på marknaden med egna varumärken och med privata etiketter och är engagerad i co-packing-samarbeten med viktiga nationella företag i branschen.

  Webbplats Open In New icon
 2. AZIENDA AGRICOLA GIOVANNI DI CADORE PATRIZIA

  Italien

  Verified by Europages badge
 3. DRINK SHOP ONLINE

  Italien

  Verified by Europages badge
 4. AMANTI DI VINO VINI SFUSI DOLCEZZE E PRELIBATEZZE SICILIANE

  Italien

  Verified by Europages badge
 5. AMANTI DI VINO VINI SFUSI DOLCEZZE E PRELIBATEZZE SICILIANE

  Italien

  Verified by Europages badge
Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på Europages.
 1. CAVALLI GIUSEPPE & VINCENZO S.N.C.

  Italien

  Verified by Europages badge
 2. CANTINA COOPERATIVA DI PITIGLIANO SOC. COOP. A RL

  Italien

  I 50 år har vinkooperativet producerat vita och röda viner. Le Pressoir producerar extra jungfrulig olivolja. Särskild egenskap: produktion av vita och röda kosherviner tillverkade under rabbiniska föreskrifter från antikens tid. Förutom Bianco di Pitigliano DOC producerar vi även: Sovana DOC och Sangiovese Sovana Superiore lagrat i tunna. Andra viner med DOC och IGT klass, två mousserande viner Aldobrandesco, brut (torr) och sec (halvtorr). Och slutligen la Grappa del Fauno från Chardonnay-druvan.

 3. CANTINA FORLI' PREDAPPIO SOCIETA' AGRICOLA COOPERATIVA

  Italien

  Vinkooperativet i Forlì grundades 1908 och omfattar tre anläggningar för framställning och förädling av vin belägna i Forlì, Predappio och Malmissole, som producerar viner av vindruvor från sina medlemmar. Det är druvsorterna från kullarna, från kullarnas fot eller från platån som garanterar druvornas kvalitet. Utöver de inhemsak druvsorterna Albana, Trebbiano, Sangiovese, Cagnina och Pagadebit tillsätts nya sorter av Chardonnay och Cabernet. Detta ger möjligheten att ta fram ett sortiment viner av mycket hög kvalitet.

 4. SOCIETA' AGRICOLA LE MIRE S.S.

  Italien

  Jordbruksföretaget Le Mire di Refrontolo producerar en utmärkt Prosecco DOGC. En egen Prosecco från gården, där moderna vintillverkningsmetoder gör att vi kan pressa druvorna på ett skonsamt sätt, följt av en jäsning av musten i tankar med kontrollerad temperatur och därefter en andra jäsning i slutna kärl. Produktion och provsmakning på gården. Familjen Liessis gård ligger på toppen av Mires kullar, i kommunen Refrontolo. Här produceras sedan tre generationer tillbaka fina viner som är typiska för territoriet, med elegant image och fantastisk smak. Vin av högsta kvalitet, från druvorna på Conegliano-Valdobbiadenes sluttningar, framställda med passion och professionalism. Bland de mest välkända: Prosecco Conegliano Valdobbiadene, Prosecco Superiore Brut DOCG, Prosecco Superiore Conegliano Valdobbiadene DOCG Millésimé Extra Dry, Le mire Idol - Röda viner som jäst i tunna IGT Colli Trevigiani Rosso, Rosso delle Mire. Säljer vin i bulk och flaska. Webbadress www.proseccolemire.it.

 5. AZIENDA AGRICOLA DRUSIAN

  Italien

  Vingården Drusian Francesco, som ligger på de soldränkta kullarna i Valdobbiadene och ägnar sig åt vinodling, tillverkar det berömda vinet "Prosecco" DOCG de Valdobbiadene. Gården producerar cirka 800.000 flaskor, indelade i Prosecco mousserande vin som är ett klassiskt vin att avnjuta vid alla tillfällen och när som helst under dagen och Prosecco mousserande Ruralia, en Prosecco som tillverkats efter gamla metoder och som är resultatet av noggrant utvalda druvor och en utvecklad vinframställning.

 1. DP FOOD SRL

  Italien

  Dai Parmigiani grundades 1952 som försäljningsställe för charkuterivaror och ostar. Hittills har det alltid letts av samma familj och har breddat sin verksamhet för att bli en vinodlande och gastronomisk rörelse som uppskattas av de kräsnaste italienska och internationella läckergomarna. Försäljningsstället erbjuder prestigefulla traditionella produkter som kaviar, tryffel, lax, balsamvinäger, ostar, gåslever och ett helt sortiment brännviner, ryktbara AOC-viner och champagner från Italien och utländska vinodlingar.

 2. ETNASHIRE

  Italien

  Etnashire är en onlinebutik där ni hittar ett brett urval av de bästa vinerna från Etna och andra typiska produkter. Etna representerar idag med sin särpräglade rika natur en produktion som är världsunik. Etnashire vill vägleda er på resan och låta er upptäcka vulkanens alla smaker och färger. Upptäck vulkanens skatter, upptäck Etnashire !

 3. CANTINA SOCIALE LUCA GENTILE SOC. COOP.

  Italien

  La Cantina sociale Luca Gentile soc. coop. agricola har varit verksam i över 50 år som institution, med respekt för territoriet och särdragen hos de lokala druvsorterna, som levereras av våra över 400 medlemmar. Företaget har kapacitet att förädla 6 000 ton druvor och lagra upp till 54 500 hektoliter vin. Produktionsområdet, som främst är inriktat på vinodling, präglas av en kalkrik jord, torr men rik på mineralsalter.

 4. FRANCIS BERNARD

  Belgien

  Söker ni bankettviner till era företagsevenemang, klassificerade viner från Bordeaux som ni kan ge till kunder och medarbetare eller helt enkelt julgåvor? Då kan Francis Bernard hjälpa er med råd och idéer. Vi är specialiserade på företagsgåvor och kan erbjuda fina presentpaket av bra kvalitet till förmånliga priser samt tar även ta hand om era leveranser. "Tax free för export".

 5. CONSORZIO MARCHIO STORICO DEI LAMBRUSCHI MODENESI

  Italien

  Lambruscos historia har fascinerade redan de klassiska poeterna (Vergilius, Cato) som i sina verk nämner "Labrusca Vitis", ett vildvin som gav sträva druvor. Lambrusco, ett rött pärlande eller mousserande vin med en rubinröd färg, som ska serveras svalt mellan 12 och 14°C för att alla dess smaker och dofter ska komma till sin rätt, skapades i Modena och har spritts till de nationella och internationella marknaderna.

 6. CONSORZIO DEL VINO BRUNELLO DI MONTALCINO

  Italien

  I Montalcino, provinsen Siena, ca 40 km från staden Siena, världsarvsklassad av Unesco, finner man sekelgamla vinodlingar med vilken man gör den förnäma och världsberyktade Brunello di Montalcino. Vi bevarar, sprider och för vidare denna vinodlingstradition genom att odla druvsorter som växer på en jord som berikats under de geologiska erorna som följt varandra och som tillför Brunello-vinet allt som utgör dess specificitet.

 7. ACRI WINE SERVICE

  Italien

 8. CANTINA SOCIALE COOPERATIVA DI LEVERANO

  Italien

 9. CASCINA FEIPU DEI MASSARETTI

  Italien

 10. WINZERS WEINE E.K.

  Tyskland

 1. TENUTA CARBOGNANO

  Italien

 2. AZIENDA AGRICOLA LA TORRE

  Italien

 3. LEONE DE CASTRIS

  Italien

 4. AZIENDA VITIVINICOLA FRANCESCO CANDIDO

  Italien

 5. ITALIAN WINE SHOPPING DI LUCA LATTENE

  Italien

 6. LONGHERA DI MIGLIOLI ALBERTO

  Italien

 7. MEDICI ERMETE & FIGLI SRL

  Italien

 8. CANTINE DUE TORRI NELLA VAL D'ENZA

  Italien

 9. AMASTUOLA SOCIETÀ AGRICOLA S.S.

  Italien

 10. MIDI ITAL PRODOTTI

  Frankrike