• Europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • viner - frankrike

Resultat för

Viner - frankrike - Import och export

 1. MAISON RIVIERE

  Frankrike

  Verified by Europages badge

  Maison RIVIERE, vinproducent och grossisthandlare, är ett familjeföretag etablerat i Saint-Emilion sedan 1875. Vi brukar 90 hektar vinodlingar över de mest framstående appellationerna från Bordeaux: Saint-Emilion Grand Cru, Montagne, Lussac Saint-Emilion, Bordeaux Supérieur. Vi har skapat en verklig domän sammanställd av skilda egendomar över de mest framstående appellationerna från Bordeaux: 1/ EXCELLENS Clos des Menuts, Saint-Emilion Grand Cru, 2/ Clos des Menuts, Saint-Emilion Grand Cru, 3/ Château Cheval Brun, Saint-Emilion Grand Cru, 4/ Château Beaulieu, Montagne St Emilion 5/ Château Haut Piquat, Lussac Saint-Emilion, 6/ Château Picampeau, Lussac Saint-Emilion, 7/ Château de Lavagnac, Bordeaux Supérieur. Det är kring vindruvorna som vi uttrycker vår passion, som förvärvats år efter år och som styrts av sökandet efter vår jords kvalitet och stolthet! Vi kompletterar vår familjeproduktion med ett noggrant urval viner från mindre producenter, passionerade vinodlare med vilka vi har ett nära samarbete sedan långa år över samtliga appellationer från Bordeaux (Pauillac - Saint Julien- Saint Estèphe - Margaux-Pomerol ...)."Obs! Hög konsumtion av alkohol är farligt för hälsan. Förbruka med måttlighet. Alkoholhalt: 13° till 13, 5° beroende på viner."

  Webbplats Open In New icon
 2. DOMAINES FABRE

  Frankrike

  Verified by Europages badge

  Vi är fria och oberoende, och tror på och åtar oss sedan länge att skapa autentiska kvalitetsviner som respekterar ekosystemen och skänker glädje åt alla vinfantaster. Domaines Fabre är en familjeegendom sedan 3 generationer, under appellationerna Haut-Médoc och Margaux. Alla våra viner är certifierade med högt miljövärde (HVE) av nivå 3. Vi arbetar hårt för att bevara den biologiska mångfalden och för att begränsa vår energiförbrukning. Sammanlagt täcker Domaines Fabre 90 hektar vinrankor. De producerade vinerna säljs på export i mer 30 olika länder. Vi säljer alla våra viner direkt till importörer och återförsäljare, över korta leveranskedjor, utanför handeln. Våra åtaganden gentemot våra kunder vilar på de tre hörnstenarna som är spårbarheten av våra viner, kontrollen över våra priser och valet av ett nätverk utvalda partner/återförsäljare. 4 av våra egendomar är klassade "Crus Bourgeois". Obs! Hög konsumtion av alkohol är farligt för hälsan. Förtär med måttlighet. Alkoholhalt: ca 13, 5 % beroende på vinerna.

  Webbplats Open In New icon
 3. EARL DOMAINE SIBILLE

  Frankrike

  Verified by Europages badge
 4. DOMAINE LA GOUJONNE

  Frankrike

  Verified by Europages badge
 5. DOMAINE KARCHER ET FILS

  Frankrike

  Verified by Europages badge
Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på Europages.
 1. VIGNERONS & PATRIMOINE

  Frankrike

  Verified by Europages badge
 2. LE VIN ÉMOI

  Frankrike

  Verified by Europages badge
 3. SOCIÉTÉ ACHAT DISCOUNT

  Frankrike

  Verified by Europages badge
 4. GRANDS VINS DE GIRONDE

  Frankrike

  De stora vinerna (Grands Vins) från Gironde-trakten går tillbaka till 1820 då huset De Luze grundades, en av pionjärerna på Bordeaux marknadsplats. Idag samlar koncernen GVG alla kompetenser och verktyg för att välja ut, blanda, lagra på fat, buteljera, förvara, namnge och marknadsföra stora viner. Med en gediget rykte klassas GVG bland de 10 främsta vinhandlarna i Bordeaux, med över 30 miljoner flaskor sålda i 75 länder. För sina 2 300 kunder erbjuder GVG-koncernen: - ett brett urval av 350 olika viner under slottsnamn eller märken bestående av 90 % Bordeaux-vin (alla appellationer) - ett prestigefullt utbud av "grands crus classés" - ett sortiment mousserande viner - möjligheten att sammanställa sitt eget vin, 100 % individualiseringsbart. Teamet GRANDS VINS DE GIRONDE kan uppfylla era behov av viner från Bordeaux eller andra regioner, stilla eller brusande, i Frankrike och internationellt.

 5. CHÂTEAU LE BREZEGUET

  Frankrike

  Egendomen CHATEAU LE BREZEGUET köptes 1999 och producerar viner från vinrankor som i genomsnitt är 25 år utifrån druvsorten Malbec. För att producera vinerna, sker vinifieringen i ungefär tre veckor, vinet lagras sedan i minst 18 månader. CHÂTEAU LE BREZEGUET producerar också en cuvée med sina gamla vinrankor som är mellan 35 och 40 år gamla. Det är en cuvée 100 % Malbec, vinframställningen är 3 till 4 veckor lång med varm slutvinifiering, och lagringen sker endast i nya ekfat i minst 18 månader. Slutligen producerar CHÂTEAU LE BREZEGUET också ett vin utifrån yngre rankor: CHEMIN DE COMPOSTELLE. Druvsorterna som används är Malbec och Merlot. Det är väldigt aromatiska, röda och roséviner med låg alkoholhalt. Tack vare ägarnas hängivelse prisbelönas dessa viner med jämna mellanrum. Vinodlingen utökades 2015 med köpet av den 12 hektar stora vingården CHÂTEAU GRAND CHÊNE.

 1. CHÂTEAU TAYAC

  Frankrike

  Château TAYAC är en familjeegendom. Vingården som sträcker sig över 37 hektar på Soussans grusiga kullar ligger i hjärtat av den ansedda appellationen Margaux, i Médoc. Château TAYAC förvaltas av familjen PORTET, som äger och skördar odlingarna sedan fyra generationer. Metoden COUSINIE tillämpas på domänen och tillför vinrankorna generösa mängder näringsämnen samtidigt som den i hög grad begränsar behandlingarna. Jorden når på så vis en jämvikt och förstärks naturligt mot angrepp. Vinrankorna, liksom druvorna, drar full fördel av dessa privilegierade förhållanden. Avlövningen och grön skördning ger också möjlighet att behärska avkastningen och optimera kvaliteten av vinet som lagras i franska ekfat i 12 månader. Vinet Château TAYAC säljs till handeln i Bordeaux-området, vinkällare, restauranger, samt direkt på export.

 2. CHATEAU SAINT SERNIN

  Frankrike

  Sedan generationer är CHATEAU SAINT SERNIN en av de äldsta familjeegendomarna med appellationen Cahors (Sydvästra Frankrike). Egendomen sträcker sig över 44 hektar vinrankor, bestående väsentligen av Merlot, Tannat och kungen av dem Malbec (85 %), även kallad Cot och Auxerrois. Den familjeägda vinodlingen omfattar också 6 hektar lantvin för att framställa röda viner baserade på druvsorten Ségalin och torra och söta roséviner baserade på Malbec. Egendomen producerar torra vita viner på druvsorten Chardonnay och vita söta viner på Petit Manseng. CHATEAU SAINT SERNIN säljer sina viner i Frankrike och internationellt. Egendomen försöker också att utveckla sig i Europa. CHATEAU SAINT SERNIN belönas med jämna mellanrum i de största internationella tävlingarna och i de största franska och internationella handböckerna. CHATEAU SAINT SERNIN producerar således de största vinerna från Cahors.

 3. CAVES DES PRODUCTEURS DE JURANÇON

  Frankrike

  La Cave de Gan-Jurançon, producent av viner från Jurançon och Béarn, ligger i hjärtat av distriktet Sud-Ouest, som omfattar de skyddade ursprungsbeteckningarna (AOC) Jurançon (söta, torra och sent skördade viner) och Béarn (rött och rosé). Vi samlar 300 anslutna medlemmar som odlar två tredjedelar av vinodlingarna i Jurançon (750 ha) och tre fjärdedelar av vinodlingarna i Béarn (150 ha). Vi äger också 40 ha vinodlingar som vi sköter och underhåller hela året med vårt eget arbetslag. Tack vare de olika jordmånerna, vinodlarnas förnuft, den begränsade avkastningen, skörden som sker för hand och kunnandet hos våra vinmakare, kan vi ta fram kvalitetsviner enligt de gamla traditionerna. Vår buteljeringscentral som invigdes 2011, vittnar om utrustningens modernitet (certifierad enligt ISO 9001, 14001 och FSSC 22000) och gör att vi kan optimera lagringsförhållandena och orderhanteringen. Gårdsbutik, gratis besök och provsmakning, turist- och handikappanpassat.

 4. CHÂTEAU LA CAMINADE

  Frankrike

  Vingården CHÂTEAU LA CAMINADE grundades 1895 och har legat inom familjen sedan fyra generationer. Beläget inom området för appellationen Cahors, i Sydvästra Frankrike, sträcker sig vinodlingen över 35 hektar och består huvudsakligen av den emblematiska druvsorten MALBEC samt de två tilläggssorterna MERLOT och TANNAT. Slottet framställer 5 olika viner, varav tre viner från Cahors och två viner från Pays du Lot. Bland dessa fem viner är fyra röda viner och en rosévin. Gården odlar 35 hektar på miljömedvetet sätt och använder inte någon behandling på systematiskt vis, ingen kvävegödsling, för en total respekt av jordmånen. Våra viner som producerats med största omsorg är viner av hög kvalitet. De prisbelönas regelbundet i olika nationella och internationella tävlingar, guider och tidningar. Våra viner säljs till återförsäljare, importörer, cavister, grossister, kaféer, hotell och restauranger, samt den storskaliga detaljhandeln i Frankrike och internationellt.

 5. FROM TERROIR

  Frankrike

  FROM TERROIR är specialiserade på sökning och distribution av autentisk ostproduktion och ostar från trakten. From Terroir erbjuder specialprodukter inom området viner, sällsynt whisky, calvados, Cognac, Armagnac, pepparkaka och hantverksmässiga sylter samt italienska specialiteter. From Terroir levererar över hela Europa. För att göra reklam för sitt breda sortiment av produkter och deras kvalitet, organiserar From Terroir olika evenemang

 6. CHAMPAGNE MOUTARD - DILLIGENT

  Frankrike

  Vinodlare från far till son sedan 1600-talet, vår know-how inom blandning av viner att lagra ger oss möjlighet att erbjuda ett komplett sortiment att avsmaka på plats: Champagne, Bourgogne, exceptionella viner, fruktlikörer, champagnedrav, Chablis, gamla årgångar. Vårt destilleri bakom murarna är ett av de sista hantverksmässiga champagnedestillerierna som producerar champagnemarc och ratafia de champagne, eaux-de-vie och fruktlikör.

 7. SELECTION DES VINS SCB

  Frankrike

  SELECTION DES VINS S C B vinodlare i COTES DE BOURG, vingård CHRISTIAN BERNIER slottet CONILH HAUTE LIBARDE kvalitet "tradition" och "excellens" och slotten FONT GUILHEM kvalitet "tradition" och "stjärna". SELECTION DES VINS S C B är en grossistförsäljare för franska viner med multipla appellationer av vinodlingar från Frankrike.

 8. LA CAVE DE RUNGIS

  Frankrike

 9. CAMPANEUS

  Frankrike

 10. GROUPE UCCOAR SA

  Frankrike

 1. CHATEAU CAILLOU

  Frankrike

 2. BARRIERE FRERES SA

  Frankrike

 3. DOMAINE DE GRANGE NEUVE

  Frankrike

 4. CHATEAU LA CADERIE

  Frankrike

 5. DOMAINE LAURENS

  Frankrike

 6. DOMAINE LE BOUT DU LIEU

  Frankrike

 7. JET IMPORT

  Belgien

 8. DRINKS CENTER FONTANA

  Belgien

 9. CARRETERO EDOUARD ET FILS - CHATEAU RIOUBLANC

  Frankrike

 10. DOMAINE ROTIER

  Frankrike