• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • hundar och katter - artiklar

Resultat för

Hundar och katter - artiklar - Import och export

 1. THE PETFOOD COMPANY B.V.

  Nederländerna

  Verified by europages badge

  Upptäck CHAMP ett enastående hundmatsmärke som erbjuder kvalitet till ett exportvänligt pris. CHAMP är noggrant utformat och lever upp till de strikta standarderna hos ISO 9001 och H.A.C.C.P. Våra recept lever även upp till de krävande standarderna hos US NRC och Aafco; det understryker vår hängivenhet till att klara de allra högsta ribborna. CHAMP innhåller en oslagbar sammansättning av högkvalitativa proteiner och fetter i en noggrant utformad balans för att ge din hund den optimala näringsblandningen. Vi har tillsatt viktiga vitaminer för att skapa en komplett och välrundad diet. Genom en skicklig kombination av råmaterial och en extruderingsprocess uppnår vi en enastående matsmältning och banar vägen för en bättre näringsupptagning. De högteknologiska teknikerna för skapandet av CHAMP tillsammans med urvalet av ingredienser garanterar en smakupplevelse som hundar älskar. CHAMP är förstahandsvalet för hundägare som letar efter torrfoder som ger energi och stimulans till deras hundar. Utöver slutkunder riktar CHAMP in sig på yrkespersoner inom olika fält, som institutioner som militären och polisenheter. Uppfödare och detaljhandlare kan förlita sig på konsekvent kvalitet och pålitlighet med CHAMP. Champ finns tillgängligt varje dag i 22 länder som Egypten, Saudiarabien, Qatar, Kuwait och Malaysia. Välkommen till vår hemsida för att ta reda på mer. CHAMP, PROFFSENS VAL

 2. ROMIAQ'S

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget ROMIAQ'S, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Hundar och katter - artiklar. Företagets huvudkontor finns i Retaud, Frankrike.

 3. MABELPIEL

  Spanien

  Verified by europages badge

  Företaget MABELPIEL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Husdjur - Produkter. Företaget är även verksamt inom Hundar och katter - artiklar, hundtillbehör, och Hundar och katter - artiklar. Företagets huvudkontor finns i Cordoba, Spanien.

 4. SUBRTEX GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget SUBRTEX GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Madrasser. Företaget är även verksamt inom Sänglinne, Soffor, Bord och stolar, Hundar och katter - artiklar, Madrassöverdrag, stolar, Sänglinne, maskinklippning, och sovkuddar med gåsdun. Företagets huvudkontor finns i Düsseldorf, Tyskland.

 5. DOG SOFA DI ZIRALDO ALBERTO

  Italien

  DOGSOFA är resultatet av 38 års erfarenhet på marknaden för soffor och sängar med madrass och är synonym med ett nytt projekt som är bra mycket mer än en passion: Soffor för små och medelstora hundar, för deras komfort och för vår stil. DOGSOFA är verkliga soffor som tillverkats hantverksmässigt och avsedda för våra fyrbenta vänner, verkliga soffor och kuddar vars överdrag kan plockas av och tvättas, tillverkade med valfria impregnerade och fläckfria tyger, bekväma för ert favorithusdjur. Den höga kvalitén, det italienska ursprunget, individualiseringen av modellerna gör DOGSOFA till ett verkligt inredningsföremål som integreras perfekt i alla miljöer i ert hem. Artiklarna är tillgängliga i olika mått men, oroa er inte för de andra storlekarna, vi tillverkar nämligen också "måttbeställda" soffor. Soffor med tyg i högpresterande tekniska fibrer, mjuka och angenäma att ta på, ett tyg gjort för inredning, som för våra egna soffor, fast med egenskaper som, eftersom de ska användas av våra fyrbenta vänner, är enastående!

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. HEMISSI FOOD SOURCE HB

  Sverige

 2. PETCRAFT

  Turkiet

  Företaget PETCRAFT, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Hundar och katter - artiklar. Företaget är även verksamt inom hundkojor, tillbehör för husdjur, och påsar för transport av husdjur. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 3. SUZIRIA COMPANY GROUP

  Ukraina

  Företaget SUZIRIA COMPANY GROUP, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Hundar och katter - artiklar. Företaget är även verksamt inom livsmedel för papegojor, tillbehör för husdjur, och föda för gnagare. Företagets huvudkontor finns i Kharkiv, Ukraina.

 4. BIMORDISCOS PET PRODUCTS

  Spanien

  Företaget BIMORDISCOS PET PRODUCTS, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Hundmat. Företaget är även verksamt inom Hundar och katter - artiklar, Tillverkning av husdjursprodukter, Hundar och katter - artiklar, hundar, och naturlig hundmat. Företagets huvudkontor finns i Albacete, Spanien.

 5. CHIEN CONTEMPORAIN

  Frankrike

  Företaget CHIEN CONTEMPORAIN, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Hundar och katter - artiklar. Företagets huvudkontor finns i Paris, Frankrike.

 1. DFC PET IC VE DIS TIC.LTD.STI.

  Turkiet

  Företaget DFC PET IC VE DIS TIC.LTD.STI., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Hundar och katter - artiklar. Företaget är även verksamt inom Kattmat, Hundmat, Foder för husdjur, Kattmat, Hundmat, och Foder för husdjur. Företagets huvudkontor finns i Izmir, Turkiet.

 2. GROC GROC BY FÉREY&VIDAL

  Spanien

  Företaget GROC GROC BY FÉREY&VIDAL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Hundar och katter - artiklar. Företaget är även verksamt inom hundkläder. Företagets huvudkontor finns i Alicante, Spanien.

 1. PEGGY HAYVAN SAGLIGI TIC. LTD. STI.

  Turkiet

  Företaget PEGGY HAYVAN SAGLIGI TIC. LTD. STI., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Husdjur. Företaget är även verksamt inom Hundar och katter - artiklar, tillbehör för husdjur, och Hundar och katter - artiklar. Företagets huvudkontor finns i Umraniye, Turkiet.

 2. SUZY'S CREATIONS

  Belgien

  Företaget SUZY'S CREATIONS, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Hundar och katter - artiklar. Företaget är även verksamt inom hundkappor, hundkojor, hundkorgar, och djurtransporter. Företagets huvudkontor finns i Knokke-Heist, Belgien.

 3. NATURALY CAT

  Frankrike

  Företaget NATURALY CAT, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Hundar och katter - artiklar. Företaget är även verksamt inom tillbehör för husdjur. Företagets huvudkontor finns i Toulon, Frankrike.

 4. BAMBOL - LEGOWISKA DLA PSÓW I KOTÓW

  Polen

  Företaget BAMBOL - LEGOWISKA DLA PSÓW I KOTÓW, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Hundar och katter - artiklar. Företaget är även verksamt inom hundmattor, kattsand, och tillbehör för husdjur. Företagets huvudkontor finns i Białystok, Polen.

 5. VERY CHIC DOG

  Frankrike

  Företaget VERY CHIC DOG, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Hundar och katter - artiklar. Företaget är även verksamt inom hundtillbehör, och hundkläder. Företagets huvudkontor finns i La Teste De Buch, Frankrike.

 6. MCP-E-COMMERCE GBR

  Tyskland

  Företaget MCP-E-COMMERCE GBR, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Hundar och katter - artiklar. Företagets huvudkontor finns i Knetzgau, Tyskland.

 7. PETTYCOMFORT

  Turkiet

  Företaget PETTYCOMFORT, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Hundar och katter - artiklar. Företaget är även verksamt inom Husdjur - Produkter, Husdjur - Produkter, och tillbehör för husdjur. Företagets huvudkontor finns i Kocaeli, Turkiet.

 8. PRIMENOVE SRL

  Italien

  Företaget PRIMENOVE SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Hundar och katter - artiklar. Företaget är även verksamt inom tillbehör för husdjur, Tillbehör för husdjur, djurtillbehör, och koppel. Företagets huvudkontor finns i Pescara, Italien.

 1. CIFTSAN PLASTIK

  Turkiet

  Företaget CIFTSAN PLASTIK, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Hundar och katter - artiklar. Företaget är även verksamt inom väskor för verktyg, korgar för fiske, och containrar för redskap. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 2. BUBBLE'S PRODUCTS, S.L.

  Spanien

  Företaget BUBBLE'S PRODUCTS, S.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Hundar och katter - artiklar. Företagets huvudkontor finns i Palma De Gandia, Spanien.

 3. HUNDESHOP4U

  Schweiz

  Företaget HUNDESHOP4U, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Hundar och katter - artiklar. Företagets huvudkontor finns i Rüti Zh, Schweiz.

 4. SS GROUP GLOBAL COMPANY

  Turkiet

  Företaget SS GROUP GLOBAL COMPANY, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Hundar och katter - artiklar. Företaget är även verksamt inom katter. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 5. EYM TEXTILES

  Turkiet

  Företaget EYM TEXTILES, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Hundar och katter - artiklar. Företaget är även verksamt inom hundmattor, hundtillbehör, och pasji ovratnik. Företagets huvudkontor finns i Kocaeli, Turkiet.

 6. WHESCO TRADING

  Danmark

  Företaget WHESCO TRADING, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Hundar och katter - artiklar. Företaget är även verksamt inom Vårdartiklar för djur. Företagets huvudkontor finns i Struer, Danmark.

 7. BRT"DONI EL"

  Ukraina

  Företaget BRT"DONI EL", är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Hundar och katter - artiklar. Företaget är även verksamt inom hundar, och valpar med stamtavla. Företagets huvudkontor finns i Kharkov, Ukraina.

 8. DONMEZOGLU GROUP

  Turkiet

  Företaget DONMEZOGLU GROUP, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Hundar och katter - artiklar. Företaget är även verksamt inom Husdjur - Produkter, och Husdjur - Produkter. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 9. SICSA

  Frankrike

  Företaget SICSA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Hundar och katter - artiklar. Företaget är även verksamt inom industriella absorptionsmedel. Företagets huvudkontor finns i Courbehaye, Frankrike.

 10. RED NOA

  Spanien

  Företaget RED NOA, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Hundar och katter - artiklar. Företaget är även verksamt inom katter. Företagets huvudkontor finns i Bilbao, Spanien.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis