• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • hundar och katter - artiklar

Resultat för

Hundar och katter - artiklar - Import och export

 1. H3D FRANCE

  Frankrike

  1994 hade den franska veterinären Denis HEITZ problem med att avlägsna fästingar från sina fyrfotade patienter. Han uppfann då en enkel och effektiv fästinghake, registrerade patentet och började sälja den under beteckningen O’TOM® och senare Tick Twister®. 1995 sålde han sin veterinärmottagning och bildade företaget H3D. Fästingborttagaren Tick Twister® blev snabbt en storsäljare som såldes i över 2 miljoner exemplar per år i mer än 35 länder i världen. 2010 lanserade H3D en ny produkt: BambooStick®, en öronpinne som tagits fram speciellt för att rengöra hundarnas öron. Precis som fästingborttagaren Tick Twister®, mötte öronpinnen BambooStick® en världssuccé och såldes i miljontal överallt i världen. H3D är etablerade i Jura och drar 60 % av sin omsättning från export och arbetar med yrkesfolk inom olika sektorer: veterinärer, djuraffärer, apotek, friluftsbutiker m.fl. H3D säljer produkter under sina egna märken (Tick Twister® och BambooStick®), men levererar också till många återförsäljare och laboratorier i världen. H3D privilegierar "Made in France" för att bevara fransk know-how och minska transportavstånden för våra produkter. Med ett kompetent och dynamiskt team på 6 personer svarar H3D på alla sina kunders förfrågningar. Om ni önskar veta mer om våra produkter, tveka inte att kontakta oss för ytterligare information.

  Alla produkter för "hundar och katter - artiklar"

 2. TAILPETZ

  Turkiet

 3. CHIEN CONTEMPORAIN

  Frankrike

 4. ROMIAQ'S

  Frankrike

 5. MABELPIEL

  Spanien

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. DOG SOFA DI ZIRALDO ALBERTO

  Italien

  DOGSOFA är resultatet av 38 års erfarenhet på marknaden för soffor och sängar med madrass och är synonym med ett nytt projekt som är bra mycket mer än en passion: Soffor för små och medelstora hundar, för deras komfort och för vår stil. DOGSOFA är verkliga soffor som tillverkats hantverksmässigt och avsedda för våra fyrbenta vänner, verkliga soffor och kuddar vars överdrag kan plockas av och tvättas, tillverkade med valfria impregnerade och fläckfria tyger, bekväma för ert favorithusdjur. Den höga kvalitén, det italienska ursprunget, individualiseringen av modellerna gör DOGSOFA till ett verkligt inredningsföremål som integreras perfekt i alla miljöer i ert hem. Artiklarna är tillgängliga i olika mått men, oroa er inte för de andra storlekarna, vi tillverkar nämligen också "måttbeställda" soffor. Soffor med tyg i högpresterande tekniska fibrer, mjuka och angenäma att ta på, ett tyg gjort för inredning, som för våra egna soffor, fast med egenskaper som, eftersom de ska användas av våra fyrbenta vänner, är enastående!

 2. HEMISSI FOOD SOURCE HB

  Sverige

  Handel och marknadsföring av livsmedels produkter. Vi samarbetar med producenter från hela världen, Vi är också leverantörer för Olivecoal (Ekologiska grill briketter) från Tunisien. Vi sköter alla beställningar samt handlingar på ett professionellt sätt, inget krångel. Ni önskar, vi uppfyller.

  Alla produkter för "hundar och katter - artiklar"

 3. GROC GROC BY FÉREY&VIDAL

  Spanien

 4. SUZIRIA COMPANY GROUP

  Ukraina

 5. PETCRAFT

  Turkiet

 1. NATURALY CAT

  Frankrike

 2. PEGGY HAYVAN SAGLIGI TIC. LTD. STI.

  Turkiet

 1. SUZY'S CREATIONS

  Belgien

 2. DFC PET IC VE DIS TIC.LTD.STI.

  Turkiet

 3. BAMBOL - LEGOWISKA DLA PSÓW I KOTÓW

  Polen

 4. PETTYCOMFORT

  Turkiet

 5. VERY CHIC DOG

  Frankrike

 6. MCP-E-COMMERCE GBR

  Tyskland

 7. PRIMENOVE SRL

  Italien

 8. CIFTSAN PLASTIK

  Turkiet

 1. HUNDESHOP4U

  Schweiz

 2. BUBBLE'S PRODUCTS, S.L.

  Spanien

 3. SS GROUP GLOBAL COMPANY

  Turkiet

 4. EYM TEXTILES

  Turkiet

 5. WHESCO TRADING

  Danmark

 6. SNOEL UG

  Tyskland

 7. DONMEZOGLU GROUP

  Turkiet

 8. RED NOA

  Spanien

 9. SICSA

  Frankrike

 10. NARÚ

  Spanien