• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • vattenledningar - järnhaltig metall

Resultat för

Vattenledningar - järnhaltig metall - Import och export

 1. COPIER MACHINERY

  Nederländerna

  Verified by europages badge

  Copier Machinery grundades 1997 och har kommit en lång väg från sin uppkomst i Giessen i Nederländerna. Vi tillhandahåller maskiner och helhetslösningar för metallrörstillverkning, med snabb och effektiv service, till hela världen. Vi har ett brett utbud av maskiner för rörskärning, böjning, rörändsbearbetning, svetsning och fasning med emfas på innovation, stabilitet, pålitlighet och hög kvalitet. Vi är experter på maskiner för industriell rörutformning. Vi är specialiserade på roterande svarvmaskiner (RTL). Vår målsättning är att identifiera kundens specifika problem och erbjuda en lösning. Den målsättningen är nyckeln till våra framgångar. Våra standardmaskiner kan därför bli modifierade för att passa kundens specifika behov. Genom våra kunskaper om marknaden, vår erfarenhet, vårt kundorienterade fokus och våra resurser har vi utformat, tillverkat och levererat över 400 rörmaskiner till över 40 länder.

 2. IVT GMBH & CO. KG

  Tyskland

  IVT GmbH & Co. KG är industrihandelspartner, grossist och tillverkare. Närhet till kunderna, god service och leveranser på utsatt tid, samt långsiktiga och framgångsrika affärsrelationen är en viktig del av vår företagsfilosofi och genomsyrar vår verksamhet. Vi erbjuder rådgivning för industri, maskinteknik, anläggningskonstruktion, hantverkare och installatörer och för en lång rad andra företag som använder våra produkter dagligen. Dessutom hjälper våra ingenjörer och arkitekter till på plats hos kunden under planeringsfasen och bidrar därmed till att bygga upp en optimal struktur på ett tidigt stadium och till att utforma projektet på effektivast möjliga sätt. Tillverkning och försäljning av gallerrännor som återförsäljare för företaget: Siltec A/S Funder Kirkefej 7 DK-8600 Silkeborg Danmark. Våra produkter: Kabelkanaler av metall och rostfritt stål, trådstegar, trådkanaler, kabelkanaler av stål.

 3. GONSTAL KAROL WALENCIK

  Polen

  Vi levererar rörledningar för energi och värme, processer och industri, samt noder och system för värme och processer. Våra tjänster inbegriper ett fullständigt sortiment av uppgifter i samband med montering, modernisering och reparation av rörledningssystem. Vi är medvetna om de priser som gäller i samband med montering av rörledningssystem och försöker pressa produktionskostnaderna till ett minimum, för att se till att erbjuda de rimligaste priserna utan att ge avkall på kvaliteten.

 4. STEEL GATE

  Rumänien

  Företaget STEEL GATE, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Rör och rörsystem i stål. Företaget är även verksamt inom Vattenledningar - järnhaltig metall, Rör utan svetsning - järnhaltig metall, Import/Export - Stål och metall, Vattenledningar - järnhaltig metall, Rör utan svetsning - järnhaltig metall, och Import/Export - Stål och metall. Företagets huvudkontor finns i Bucuresti, Rumänien.

 5. ELITEC ELEKTROTECHNIK HANDELSGESELLSCHAFT M.B.H.

  Österrike

  Företaget ELITEC ELEKTROTECHNIK HANDELSGESELLSCHAFT M.B.H., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Vattenledningar - järnhaltig metall. Företagets huvudkontor finns i Graz, Österrike.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. GUSTAV GRAAF GMBH

  Tyskland

  Företaget GUSTAV GRAAF GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vattenledningar - järnhaltig metall. Företagets huvudkontor finns i Hamburg, Tyskland.

 2. BIM CELIK & STEEL PIPE

  Turkiet

  Företaget BIM CELIK & STEEL PIPE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vattenledningar - järnhaltig metall. Företaget är även verksamt inom Rör och rörsystem i stål, Rör och rörsystem i stål, spiralrör, och svetsade rör - skarvar - varmvattenbehållare. Företagets huvudkontor finns i Hatay, Turkiet.

 3. BARAD KABELKANÄLE GMBH

  Tyskland

  Företaget BARAD KABELKANÄLE GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vattenledningar - järnhaltig metall. Företagets huvudkontor finns i Cadolzburg, Tyskland.

 4. ELITEC ELEKTROTECHNIK HANDELSGESELLSCHAFT M.B.H.

  Österrike

  Företaget ELITEC ELEKTROTECHNIK HANDELSGESELLSCHAFT M.B.H., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Vattenledningar - järnhaltig metall. Företagets huvudkontor finns i Oftering, Österrike.

 5. FRANCE CALFEUTRAGE

  Frankrike

  Företaget FRANCE CALFEUTRAGE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Profilstänger och stänger - järnhaltig metall. Företaget är även verksamt inom Tätningar och tätningsringar, Vattenledningar - järnhaltig metall, Tätningar och tätningsringar, Vattenledningar - järnhaltig metall, och isolering. Företagets huvudkontor finns i Fourqueux, Frankrike.

 1. KAYNAR METAL ÇELIK BORU PROFIL VE PASLANMAZ SAN TIC LTD ŞTI

  Turkiet

  Företaget KAYNAR METAL ÇELIK BORU PROFIL VE PASLANMAZ SAN TIC LTD ŞTI, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Vattenledningar - järnhaltig metall. Företaget är även verksamt inom Rör och rörsystem i stål, Handel med stålindustriprodukter, Rör och rörsystem i rostfritt stål, Rör och rörsystem i stål, Handel med stålindustriprodukter, rostfria byglar, och Rör och rörsystem i rostfritt stål. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 2. VHL TECHNICS

  Belgien

  Företaget VHL TECHNICS, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Vattenledningar - järnhaltig metall. Företaget är även verksamt inom schaktningsarbeten, och Horisontell borrning. Företagets huvudkontor finns i Manage, Belgien.

 1. ELITEC ELEKTROTECHNIK HANDELSGESELLSCHAFT M.B.H.

  Österrike

  Företaget ELITEC ELEKTROTECHNIK HANDELSGESELLSCHAFT M.B.H., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Vattenledningar - järnhaltig metall. Företagets huvudkontor finns i Wien, Österrike.

 2. MONTER INSTALL GROUP. INSTALACJE PRZEMYSLOWE, RUROCIAGI. PIOTR BUJAK

  Polen

  Företaget MONTER INSTALL GROUP. INSTALACJE PRZEMYSLOWE, RUROCIAGI. PIOTR BUJAK, som är verksamt inom sektorn för Vattenledningar - järnhaltig metall. Företaget är även verksamt inom stommar stål, och industriella hydraulanläggningar. Företagets huvudkontor finns i Pastuchow, Polen.

 3. AD IZOLIR

  Serbien

  Företaget AD IZOLIR, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vattenledningar - järnhaltig metall. Företagets huvudkontor finns i Zrenjanin, Serbien.

 4. VARESCO S.R.L.

  Italien

  Företaget VARESCO S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Offentliga arbeten och vägarbeten - Företag. Företaget är även verksamt inom Rivning - Företag, Vattenledningar - järnhaltig metall, Rivning - Företag, och Vattenledningar - järnhaltig metall. Företagets huvudkontor finns i Egna, Italien.

 5. POTRUBI PRAHA,SPOL. S R.O.

  Tjeckiska republiken

  Företaget POTRUBI PRAHA,SPOL. S R.O., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Profilstänger och stänger - järnhaltig metall. Företaget är även verksamt inom Lätta metallkonstruktioner, Vattenledningar - järnhaltig metall, Lätta metallkonstruktioner, och Vattenledningar - järnhaltig metall. Företagets huvudkontor finns i Praha 9, Tjeckiska republiken.

 6. PLAIN SISTEM S.N.C. DI PILOT FERDINANDO & BUCCIOL GIANLUCA

  Italien

  Företaget PLAIN SISTEM S.N.C. DI PILOT FERDINANDO & BUCCIOL GIANLUCA, är ett Underleverantör, som är verksamt inom sektorn för Vattenledningar - järnhaltig metall. Företaget är även verksamt inom läggning av bärande rörledningar, och luftledningar för luftkonditioneringssystem. Företagets huvudkontor finns i Pasiano Di Pordenone, Italien.

 7. CENTROMET AD

  Bulgarien

  Företaget CENTROMET AD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Profilstänger och stänger - järnhaltig metall. Företaget är även verksamt inom Rör och rörsystem i järnfri metall, Vattenledningar - järnhaltig metall, Rör och rörsystem i järnfri metall, och Vattenledningar - järnhaltig metall. Företagets huvudkontor finns i Vratsa, Bulgarien.

 8. STATS (UK) LTD.

  Förenade kungariket

  Företaget STATS (UK) LTD., som är verksamt inom sektorn för Profilstänger och stänger - järnhaltig metall. Företaget är även verksamt inom Vattenledningar - järnhaltig metall, och Vattenledningar - järnhaltig metall. Företagets huvudkontor finns i Aberdeen, Förenade kungariket.

 1. MOSTERT PIJPLEIDINGEN B.V.

  Nederländerna

  Företaget MOSTERT PIJPLEIDINGEN B.V., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Profilstänger och stänger - järnhaltig metall. Företaget är även verksamt inom Vattenledningar - järnhaltig metall, och Vattenledningar - järnhaltig metall. Företagets huvudkontor finns i Papendrecht, Nederländerna.

 2. IDROMET SIDER SRL

  Italien

  Företaget IDROMET SIDER SRL, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Vattenledningar - järnhaltig metall. Företaget är även verksamt inom rör för akvedukter, och avloppsrör. Företagets huvudkontor finns i Bari, Italien.

 3. NKT FLEXIBLES I/S

  Danmark

  Företaget NKT FLEXIBLES I/S, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Profilstänger och stänger - järnhaltig metall. Företaget är även verksamt inom Vattenledningar - järnhaltig metall, och Vattenledningar - järnhaltig metall. Företagets huvudkontor finns i Broendby, Danmark.

 4. TUBOSIDER S.P.A.

  Italien

  Företaget TUBOSIDER S.P.A., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vattenledningar - järnhaltig metall. Företaget är även verksamt inom anläggning av stadsgatubelysningssystem, och anläggning av gatubelysning utanför städerna. Företagets huvudkontor finns i Asti, Italien.

 5. CONDOTTE GRAZIOSI DI GRAZIOSI ENNIO

  Italien

  Företaget CONDOTTE GRAZIOSI DI GRAZIOSI ENNIO, som är verksamt inom sektorn för Vattenledningar - järnhaltig metall. Företaget är även verksamt inom läggning av bärande rörledningar, och luftledningar för luftkonditioneringssystem. Företagets huvudkontor finns i Corridonia, Italien.

 6. METALLITYO VAINIO OY

  Finland

  Företaget METALLITYO VAINIO OY, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Lätta metallkonstruktioner. Företaget är även verksamt inom Vattenledningar - järnhaltig metall, och Vattenledningar - järnhaltig metall. Företagets huvudkontor finns i Iisalmi, Finland.

 7. WESTAFLEX IBERICA SA

  Spanien

  Företaget WESTAFLEX IBERICA SA, som är verksamt inom sektorn för Profilstänger och stänger - järnhaltig metall. Företaget är även verksamt inom Vattenledningar - järnhaltig metall, och Vattenledningar - järnhaltig metall. Företagets huvudkontor finns i Murcia, Spanien.

 8. ZAKLAD BUDOWY APARATURY S.A.

  Polen

  Företaget ZAKLAD BUDOWY APARATURY S.A., är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Vattenledningar - järnhaltig metall. Företaget är även verksamt inom Metallbehållare, och Metallbehållare. Företagets huvudkontor finns i Plock, Polen.

 9. RODINA BALTIC OÜ

  Estland

  Företaget RODINA BALTIC OÜ, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Vattenledningar - järnhaltig metall. Företagets huvudkontor finns i Tallinn, Estland.

 10. BENTELER TRGOVINA, D.O.O.

  Slovenien

  Företaget BENTELER TRGOVINA, D.O.O., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Vattenledningar - järnhaltig metall. Företagets huvudkontor finns i Sentjanz Pri Dravogradu, Slovenien.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
Filter

Resultat för

Vattenledningar - järnhaltig metall - Import och export

Antal resultat

2 438 Företag