• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • vajrar och kablar i koppar

Resultat för

Vajrar och kablar i koppar - Import och export

 1. PATELEC-ELPENA SP. Z O.O.

  Polen

  Verified by europages badge

  Patelec Grouphar funnits på marknaden i över 50 år. Vi är verksamma inom koppartillverkning och -bearbetning. Våra produkter riktar sig till fabriker som utformar eldrivna verktyg, försänkbara pumpar, medicinska instrument och mycket mer. Alla våra elektriska kablar, trådar och remsor testas för styrka och åldrande. Koppartrådsbearbetningen utförs enligt EN 13602 och EN 60228. Vi utför strikta kontroller genom hela tillverkningsprocessen. Vi tillverkar även: – elektriska pluggar; – flatkablar och delade flatkablar; – PVC-kablar; – runda kablar och spiralkablar; – elektriska skaddar; – valstråd. Vår huvudprodukt är lågspänningskablar med PVC- eller gummiisolering för 300/500 V– 450/750 V. Våra sladdar lever upp till standarder som SPT, SV, VCTF och SJ. Vi tillverkar även kablage som passar för maskineri i blöta miljöer, nedsänkt under vatten eller på vattenytan. Våra tekniska lösningar innefattar Ghelios-produkter, som tillverkas för användning inom områden som kräver låg rökutsläppsnivå och giftighet vid brand, samt Thorex-produkter för farliga (ATEX) områden. Vi rekommenderar en patenterad Hercules-design för överföringar med hög kapacitet som kräver vatten- eller oljeresistens.

 2. BEMKA CABLE

  Turkiet

  Bemka Cable grundades 1986 och inledde sin tillverkning i Istanbul i Turkiet. Vi betjänar kunder nationellt och internationellt med anslutningssladdar som följer befintliga kvalitetsstandarder, med ett prisvänligt och högkvalitativt förhållningssätt. Vi kombinerar vår produktionskapacitet med föränderliga teknologier, och tillhandahåller högkvalitativa och moderna produkter till våra kunder utefter deras specifika behov. Vår produktionsanläggning har en teknisk infrastruktur som möjliggör tillverkning av kablar och sladdar i världsklass. Våra linjer och maskiner: •4 helautomatiska tillverkningsmaskiner för kopplingskablar •15 kabelpressar från Hanke •4 formsprutningsmaskiner •8 paketeringslinjer •4 kabellinjer •1 tillverkningsmaskin för PVC-granulat •1 kopparböjningslinje •1 isoleringsböjningslinje. Vi har ett brett produktsortiment: •PVC-kablar som H05VV-F/H05VVH2-F, H03VVH2-F/H07VV-K , H05VV-K/H05V2V2-F. 2 x 0, 5 till 3 x 1, 5. •Anslutningskablar: 2, 5A/16A HYDROPONISK, 16A EUROPEISK, 16A TURKISK och mycket mer. Allt finns på vår hemsida! Vårt uppdrag är att följa kvalitetsstandarder och organisatoriska system på ett sätt som skapar förtroende och tillfredsställelse hos inhemska och utländska kunder, med en djupgående förståelse för behovet av betjänlig kundservice under och efter produktion. Tveka inte att kontakta oss för mer information!

 3. EXPERT-CABLE, LLC

  Ryssland

  Kabelfabriken EXPERT-CABLE LTD står för modern tillverkning av högkvalitativa kabelprodukter. Den ligger i staden Orel i Ryssland. I början av 2020 hade fabriken över 25 000 kvadratmeter i lokalutrymme för produktion och distribution. EXPERT-CABLE står för ung, högteknologisk och multifunktionell produktion. Koppartillverkning: Vi har bulktillverkning av koppartråd av diameter 8-25 mm. Rullar: Vi har implementerat en tillverkningsprocess för kopparstycken i olika former. Bulkproduktion strömskenor av koppar i enighet med GOST 434-78. Utbudet sträcker sig från 200 till 3 800 mm, med en bredd på upp till 240 mm. Kablar och ledningar: Vi har över 50 uppdaterade produktionslinjer från ledande globala tillverkare. Vi levererar våra produkter till hela Ryssland och världen. Våra kablar används i allmännyttiga byggnader, militära anläggningar, värmeenergisektorn, underjordisk industri, tung industri, hushåll och kommunala tjänster.

 4. GINEXO

  Frankrike

  Som specialist på koppar erbjuder GINEXO böjliga eller styva anslutningar, halvfabrikat i koppar och legeringar, och kan ge råd för tillverkningen av dessa produkter samt för er strategi för att köpa koppar. Sladdar: jordflätor, effektshuntar, lamellshuntar pressvetsade eller nitade, flexibla/styva kompositunderenheter, vatten/luft-kylda kablar, högströmskablar, koppartrikå. Styva anslutningar: tillverkade utifrån stänger, plåt, profiler, rör, skivor, metallband … genom maskinbearbetning, svarvning, vattenskärning, laserskärning, pressning, stansning, bockning, hårdlödning. Halvfabrikat i koppar: profiler, hålprofiler, industrirör, fyrkantiga rör, rektangulära rör, profiler, skivor, nakna eller mantlade sladdar, stänger, platta flätor, runda flätor, avskärmningshöljen, tvinnade kablar, sammanslagna, Litzsladdar, nyanser: CuA1, CuOF, CuBe, CuCrZr, CuTe … Tjänster: lagring, logistik, råd för tillverkning av böjliga komponenter

 5. PENA METAUX SAS

  Frankrike

  PENA METAUX är ett företag för internationell handel med metall, metallåtervinning, lagring av råvaror. Köper, samlar in bearbetar järnfria metaller, helhetsservice för industri. Våra femtio års erfarenhet gör att vi kan erbjuda inköp av alla produkter som innehåller järnfria metaller. Återvinning, insamling, inköp, handel med industrirester, biprodukter, nytt industriavfall, slagg, aska, katoder, koppar, aluminium, zink, bly, tenn, mässing, specialstål, nickel, legeringar.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. KASAB KABLO ELEKTRIK SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Turkiet

  Företaget KASAB KABLO ELEKTRIK SAN. VE TIC. LTD. STI., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Elkablar. Företaget är även verksamt inom Vajrar och kablar i koppar, och Vajrar och kablar i koppar. Företagets huvudkontor finns i Denizli, Turkiet.

 2. PHOENIX DYNAMICS

  Förenade kungariket

  Företaget PHOENIX DYNAMICS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vajrar och kablar i koppar. Företaget är även verksamt inom optiska fibrer. Företagets huvudkontor finns i Newcastle-Under-Lyme, Förenade kungariket.

 3. ENERCABLES

  Frankrike

  Företaget ENERCABLES, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vajrar och kablar i koppar. Företaget är även verksamt inom tillbehör och förlängningar till ledare, elledningar och elkabel, och specialkablar för el. Företagets huvudkontor finns i Montpellier, Frankrike.

 4. KABLOMAK

  Turkiet

  Företaget KABLOMAK, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vajrar och kablar i koppar. Företaget är även verksamt inom maskiner för tillverkning av flerpoliga kablar, och strängningsmaskiner. Företagets huvudkontor finns i Denizli, Turkiet.

 5. TESORAX

  Frankrike

  Företaget TESORAX, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Elmotorer och delar. Företaget är även verksamt inom Vajrar och kablar i koppar, Kopparfläta, Litztråd, och Vajrar och kablar i koppar. Företagets huvudkontor finns i Thionville, Frankrike.

 1. FEINDRAHTWERK ADOLF EDELHOFF GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget FEINDRAHTWERK ADOLF EDELHOFF GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vajrar och kablar i koppar. Företaget är även verksamt inom bronstråd, ståltråd, mässingstråd, och galvaniserade galler. Företagets huvudkontor finns i Iserlohn, Tyskland.

 2. BEMKA KUPFERLACKDRAHT GMBH

  Tyskland

  Företaget BEMKA KUPFERLACKDRAHT GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vajrar och kablar i koppar. Företaget är även verksamt inom emaljerad koppartråd. Företagets huvudkontor finns i Düsseldorf, Tyskland.

 1. BORSAN SRL

  Italien

  Företaget BORSAN SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vajrar och kablar i koppar. Företaget är även verksamt inom specialkablage, och elkablar. Företagets huvudkontor finns i Paderno Dugnano, Italien.

 2. HUNTURK KABLO TEKSTIL GIDA MAKINE SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Turkiet

  Företaget HUNTURK KABLO TEKSTIL GIDA MAKINE SAN. VE TIC. LTD. STI., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vajrar och kablar i koppar. Företaget är även verksamt inom El- och telefonkablar och ledningar, servetter, elkablar, El- och telefonkablar och ledningar, och hemtextilprodukter. Företagets huvudkontor finns i Denizli, Turkiet.

 3. ELKI ELEKTRIK KABLO SAN. TIC. A.Ş.

  Turkiet

  Företaget ELKI ELEKTRIK KABLO SAN. TIC. A.Ş., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vajrar och kablar i koppar. Företagets huvudkontor finns i Manisa, Turkiet.

 4. TRIO KABLO IMALATI SANAYI VE TIC. LTD. ŞTI.

  Turkiet

  Företaget TRIO KABLO IMALATI SANAYI VE TIC. LTD. ŞTI., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vajrar och kablar i koppar. Företaget är även verksamt inom koaxkablar. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 5. BOBIMAT

  Belgien

  Företaget BOBIMAT, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Industrianläggningar - Bygg. Företaget är även verksamt inom Vajrar och kablar i koppar, Vajrar och kablar i aluminium, Elektrisk isolering, Vajrar och kablar i koppar, Vajrar och kablar i aluminium, kablar med isoleringsmaterial, och Elektrisk isolering. Företagets huvudkontor finns i Kalmthout, Belgien.

 6. TUSTA TRADING S.L.

  Spanien

  Företaget TUSTA TRADING S.L., är ett Agent/ Representant, som är verksamt inom sektorn för Internationell handel - Rådgivning. Företaget är även verksamt inom Vajrar och kablar i koppar, Bly och legeringar, Rör och rörsystem i koppar, Ferrokrom, Vajrar och kablar i koppar, Bly och legeringar, och Rör och rörsystem i koppar. Företagets huvudkontor finns i Barcelona, Spanien.

 7. DENKAB

  Turkiet

  Företaget DENKAB, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vajrar och kablar i koppar. Företagets huvudkontor finns i Denizli, Turkiet.

 8. BALKAN CABLES LTD

  Grekland

  Företaget BALKAN CABLES LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vajrar och kablar i koppar. Företagets huvudkontor finns i Korinthos, Grekland.

 1. ELKAKON D.O.O.

  Kroatien

  Företaget ELKAKON D.O.O., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vajrar och kablar i koppar. Företaget är även verksamt inom Vajrar och kablar - järnhaltig metall, koppartråd, Vajrar och kablar - järnhaltig metall, och ståltråd. Företagets huvudkontor finns i Zagreb, Kroatien.

 2. JSC SAKCABLE (SAKCABLE)

  Georgien

  Företaget JSC SAKCABLE (SAKCABLE), är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vajrar och kablar i aluminium. Företaget är även verksamt inom Tvinnade kablar, Vajrar och kablar i koppar, Tvinnade kablar, Vajrar och kablar i koppar, halogenfria kablar mot toxiska gaser, och inomhuskablar. Företagets huvudkontor finns i Tbilisi, Georgien.

 3. NASTA TRADINGS GMBH

  Tyskland

  Företaget NASTA TRADINGS GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Vajrar och kablar i koppar. Företaget är även verksamt inom energidrycker, Ekologiskt kakaopulver, gaständare, och skummjölk. Företagets huvudkontor finns i Hamburg, Tyskland.

 4. AR-EL KABLO PLS. SAN. TIC. LTD. STI

  Turkiet

  Företaget AR-EL KABLO PLS. SAN. TIC. LTD. STI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vajrar och kablar i koppar. Företaget är även verksamt inom kablar med propp. Företagets huvudkontor finns i Kayseri, Turkiet.

 5. ERCOPPER

  Turkiet

  Företaget ERCOPPER, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vajrar och kablar i koppar. Företaget är även verksamt inom anläggningar och maskiner för förmässning av metall. Företagets huvudkontor finns i Kartepe, Turkiet.

 6. TISAMETAL

  Spanien

  Företaget TISAMETAL, som är verksamt inom sektorn för Elkablar. Företaget är även verksamt inom Vajrar och kablar i koppar, extra flexibla kablar, energikablar, Vajrar och kablar i koppar, och Anslutningskablar. Företagets huvudkontor finns i Cervelló-Barcelona, Spanien.

 7. ALVES CABLE ENERGY CABLE MANUFACTURING CO

  Turkiet

  Företaget ALVES CABLE ENERGY CABLE MANUFACTURING CO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vajrar och kablar i koppar. Företaget är även verksamt inom tråd och kablar för elektronik- och telekommunikationsindustrin. Företagets huvudkontor finns i Ankara, Turkiet.

 8. DE BO

  Belgien

  Företaget DE BO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vajrar och kablar i koppar. Företaget är även verksamt inom Metallband för emballage, avhaspling av tråd, Metallband för emballage, snören, och rosetter. Företagets huvudkontor finns i Waregem, Belgien.

 9. RN KABLO SAN. VE TIC. A.S.

  Turkiet

  Företaget RN KABLO SAN. VE TIC. A.S., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vajrar och kablar i koppar. Företaget är även verksamt inom lågspänningskablar, specialkablar för låg- och medelspänning, elkablar, och elledningar för lindning. Företagets huvudkontor finns i Denizli/turkey, Turkiet.

 10. ERC CABLE

  Turkiet

  Företaget ERC CABLE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vajrar och kablar i koppar. Företaget är även verksamt inom anläggningar och maskiner för förmässning av metall. Företagets huvudkontor finns i Kartepe, Turkiet.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis