• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • koppar

Resultat för

Koppar - Import och export

 1. CONCEPT METAL

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Concept Metal erbjuder halvfabrikat och färdiga delar i järnfri metall och specialmetall enligt ritningar. Maskinbearbetning och tillverkning av enstaka stycken och små, medelstora och stora serier. Concept Metals specialitet är att leverera halvfabrikat utanför standardmåtten (t.ex. stora arbetsstycken, block, plåtar, rör …). Expertisen hos Concept Metal ligger också i rådgivning och hjälp vid valet av specialmetaller i era prover med volfram, molybden, tantal… Vi kan också hjälpa till vid konstruktion, montering eller svetsning av dessa specialmetaller efter förstudier som utförs av vårt tekniska team. Våra ingenjörer kan ingripa inom olika sektorer som mekanik, plastinjektion, sprutpressning, djuppressning, flygindustri, kärnkraftssektorn, kemisk sektor, bygg- och anläggningssektorn, jordbrukssektorn, metallindustri, stålindustri, varvsindustri, järnväg, forskning, försvar.

 2. KARE-PACK

  Turkiet

  Verified by europages badge

  Kare Pack är en tillverkare av miljövänliga och säkra förpackningar från Turkiet. Vi tillverkar högkvalitativa pappersskålar av högkvalitativt papper. Våra skålar har fått alla relavanta hälsocertifikat (inklusive BRC) och används världen över. Ta en titt på de medföljande bilderna. Vi kan tillgodose alla möjliga tryckbehov du kan ha för dina skålar. Våra lock med perfekt passform ger dig ytterst tillfredsställda slutkunder. Vi har mycket konkurrenskraftiga priser och ledtider. Vår grundläggande princip är att uppnå 100 % kundnöjdhet; därför förnyar vi oss ständigt genom att följa tekologiska utvecklingar, så att vi kan erbjuda våra högt värderade kunder ännu bättre kvalitet, ännu stadigare produkter och ännu mer detaljfokus på design. Vid frågor, tveka inte att kontakta oss. Vi ser fram emot ett framgångsrikt samarbete.

 3. HANS BERG GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Om helheten ska fungera perfekt måste varenda detalj vara felfri. Det har varit vårt motto sedan starten 1950. Hans Berg GmbH & Co. KG är en internationellt verksam tillverkare av dragpressade detaljer och metallrörkomponenter för en lång rad olika branscher. Koncernen har anläggningar i Reichshof (huvudkontor), Florstadt och Dilovasi/Istanbul (Turkiet) och sysselsätter cirka 600 medarbetare och är specialiserad på kallbearbetning, sammanfogning, gängning och teknik för skärande bearbetning. Berg är teknik- och marknadsledande inom anslutningsteknik för värmeelement, radiatorer och konvektorelement. Andra viktiga affärsområden är värmeframställning, klimatteknik samt bilindustrin, för vilken Berg fungerar som utvecklingspartner och leverantör av precisions- och säkerhetskomponenter för t.ex. vibrationsdämpning och gasgeneratorer för krockkuddar.

 4. BASEDO STEEL GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Fem saker som talar för BASEDO STEEL: Kompetens: Vi kan de särskilda förhållandena i ståltillverkande företag. Och hur höga era krav än är; och hur olikartade materialen och måtten än är: Tar vi oss an det. I synnerhet är exotiska material inget problem för oss. Tjänster: I vårt moderna lager i Düsseldorf har vi många material på plats. Med våra högeffektiva bandsågsautomater sågar vi ert stål till den längd ni vill. Nätverk: Om vi inte har ett material på plats vänder vi oss till ett stort internationellt nätverk av återförsäljare, tillverkare, smides- och bearbetningsföretag. Så blir er förfrågan inte liggande. Logistik: Det må gälla budtjänster, spedition, sjöfrakt eller luftfrakt – vi vet vem man ska vända sig till för att få jobbet gjort. Snabbt, tillförlitligt och till ett bra pris.

 5. ANKARA BRONZ

  Turkiet

  Verified by europages badge

  ANKARA BRONZ grundades 1974 och har finslipat sitt hantverk inom ett flertal olika gjutningsmetoder med härstamning från Turkiet. Vår expertis innefattar gjutning med brons, aluminium och mässing samt speciella kopparlegeringar som utformats för olika områden. Bland våra legeringar finns tenn-brons, aluminium-brons, magnesium-brons, kiselbrons, blyinfattat tennbrons, tennbrons med hög blyhalt samt versatilt nickel-tenn-brons. Vårt sortiment omfattar ett rikt utbud av legeringar av mässing, aluminium och specialkoppar. I den ständigt växande metallteknologin axlar vi ansvaret att dela toppmoderna innovationer med våra högt aktade klienter. Grundprincipen hos ANKARA BRONZ är bergfast - att leverera kontinuerlig kvalitet i ett ständigt rörligt landskap. Våra horisonter sträcker sig längre än gjutning, och omfamnat ett eklektiskt utbud av metaller: Brons, aluminium, koppar, mässing, importerat nodulärt gjutjärn, Peak-stål, rostfritt stål, kvicksilverstål, oljehärdat stål med mera. Vi är stolta över att även ha teknisk plast som kestamid, polyamid, politef, Pom C, PVC och fiber. Erfarenhet lägger grunden till den djupa expertis och avant-gardiska skickligheten i gjutning och material som du kan ta del av genom att kontakta oss idag. ANKARA BRONZ står stadigt som en beständig samarbetspartner med årtionden av samlad visdom inom den dynamiska metallvärlden.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. SUZHOU CSL PRECISION CO., LTD

  Kina

  Verified by europages badge

  Suzhou CSL Precision är en erkänd tillverkare av precisionskomponenter inom industrin. Vi grundades 2016. CSL Precision har två huvudfabriker i Suzhou med en yta på totalt 4 000 kvadratmeter samt 85 anställda. 80 % av våra produkter exporteras till Nordamerika, Europa & Japan. Vårt expertteam är dedikerade till att förse våra partners inom olika branscher med de bästa lösningarna som marknaden har att erbjuda. Vi är specialiserade på tekniska lösningar och tillverkning för följande sektorer: luftfart, telekommunikation, halvledare, medicin och fordon. Med vårt fokus på dessa områden kan du vara säker på att lösningar från CSL Precision är högkvalitativa och kostnadseffektiva. CSL erbjuder innovativa lösningar som varmsmide, extrudering, precisionsgjutning och prägling för att hjälpa våra kunder att optimera kostnaderna, så att vi och kunderna kan växa tillsammans. - Noll dimensionsavvikelse, med 100 % visuell kontroll. - Enheter i hundratal till miljontal. - PPAP för varje enhet. - Snabb prototypframställning & korta ledtider för mängdproduktion. - Konsignationslagerhållning. Tveka inte att kontakta oss för mer information, eller besök vår hemsida!

 2. DR.-ING. MAX SCHLÖTTER GMBH & CO. KG.

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Dr.-Ing. Max Schlötter GmbH & Co.KG - Information - Schlötter står för expertis inom elektroplätering. Mer än 100 års erfarenhet av utveckling av elektrolyter för galvaniska ytskikt och tillhörande anläggningsteknik ligger till grund för vår framgång. Som ett företag specialiserat på elektroplätering erbjuder vi heltäckande lösningar: för kemi, anläggningsteknik och service. Kemi: Kundanpassade och innovativa lösningar inom alla områden av ytteknik - Anläggningsteknik: Kundanpassade system och holistiska lösningar som är skräddarsydda exakt efter dina behov · Service: Heltäckande service för dina system och kemiska produkter. Vi ser oss alltid som en partner till våra kunder: Vårt mål är att möjliggöra innovativa och högpresterande ytskikt och beläggningar och att på bästa sätt stödja våra kunder i utvecklingen av nya beläggningssystem: från koncept till genomförande. Schlötter står för ekologiska och resursbesparande kundlösningar: Energivänliga metoder för att optimera och minska energiförbrukningen - Intelligent användning av våra resurser - från återanvändning av avloppsvatten till att sluta materialkretslopp - Materialcykler visualiseras och miljöpåverkan analyseras med hjälp av databaser och programvara för livscykelanalys.

 3. BREMETALL GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget BREMETALL GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Plåt och band, aluminium. Företaget är även verksamt inom Mässing, bronsband, band i rostfritt stål, kopparband, Koppartråd, mässingsband, aluminium, rostfritt, och koppar. Företagets huvudkontor finns i Bremen, Tyskland.

 4. DR. PAUL LOHMANN GMBH & CO. KGAA

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget DR. PAUL LOHMANN GMBH & CO. KGAA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Farmaceutprodkter. Företaget är även verksamt inom Farmakologiprodukter av bas- och hjälppreparatstyp, Industriellt salt, Farmakologiprodukter av bas- och hjälppreparatstyp, Industriellt salt, mineralsalt, järn, zink, Magnesium, och koppar. Företagets huvudkontor finns i Emmerthal, Tyskland.

 5. MODENA METALLI SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget MODENA METALLI SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gjuterier koppar, brons, mässing. Företaget är även verksamt inom Koppar, stänger i brons, aluminiumbrons, Koppar, och tennbrons. Företagets huvudkontor finns i Torrile, Italien.

 1. KUNSTGIESSEREI OTTO STREHLE

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget KUNSTGIESSEREI OTTO STREHLE, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Koppar. Företagets huvudkontor finns i Winhöring, Tyskland.

 2. DELTA METAL

  Frankrike

  DELTA METAL är specialiserat på inköp och försäljning av kopparlegeringar, specialbrons, volfram, molybden och titan. Vi har också kapacitet att tillverka delar enligt ritning samt stora centrifugerade kronor på omkring 2, 5 m i diameter. Vårt sortiment består av över 50 varianter, bland annat följande: CuSn6P - CuSn12 - CuSn12P - CuSn7Pb7Zn4 - CuSn7 - CuSn9P - CuAl9Ni3Fe2 - CuAl10Ni5Fe4 - CuAl11Ni6Fe5 - CuAl12Ni6Fe5 - CuCr1Zr - CuNiSiCr - CuNi2Si, osv… Vi är experter på kopparlegeringar och specialbrons upp till 420HB, och har kunnat utveckla vår verksamhet i Europa, där vi är verksamma inom alla industrisektorer och sektorer för underleverantörer, exempelvis vapen, marinen, stålindustri, bilindustri, mekanik, formsprutning av plast, sprutpressning med mera. Vår försäljningsavdelning lyssnar på er och möter era behov med korta tidsfrister under hela året.

 1. MAGRO VERBINDUNGSELEMENTE GMBH

  Tyskland

  Fasta förbindelser världen över! MAGRO minskar dina investeringskostnader för industriella anslutningsdelar och erbjuder såväl service som kvalificerad teknisk och logistisk rådgivning. MAGRO Factory-nätverket, som sträcker sig över hela Europa, förenar tillverkarkompetens och förmånlig legotillverkning. Genom intensiv teknisk och logistisk rådgivning kan vi erbjuda våra kunder avsevärda kostnadsbesparingar på inköpssidan. Reducerade anskaffningskostnader erbjuder servicefördelar som kvalificerad teknisk och logistisk rådgivning.

 2. ALUDIS

  Frankrike

  Företaget ALUDIS tillverkar färdiga och halvfärdiga produkter i aluminium och titan sedan mer än 20 år: Vi är specialister på aluminium- och titanplåt, aluminium- och titanstänger, aluminiumrör, aluminium- och titantråd, standardskivor och profiler, även efter ritning, i alla format, även ovanliga. Vi strävar efter att erbjuda de bästa priserna och de kortaste leveranstiderna utan att kompromissa med produktkvaliteten som uppfyller europeiska och internationella standarder. Våra produkter är avsedda för industriella tillämpningar, flyg-, petrokemiska och medicinska sektorerna. Vi kan också svara på behov i andra material som t.ex. rostfritt stål, koppar, mässing, brons eller inconel. Vårt sortiment har nyligen utökats med produkter i koppar och mässing i olika former. Vi har ett centralt lager med plåt i aluminium och titanplåt, stänger i aluminium och titanplåt, rör i aluminium, produkter i koppar och mässing, tråd i aluminium och titanplåt, standard eller specialbeställda skivor och profiler.Vi försöker hålla så många produkter i lager som möjligt för att kunna skicka dem till våra kunder så snabbt som möjligt och bevara stabila prisnivåer. ALUDIS policy är att erbjuda produkter av hög kvalitet för att garantera era utrustningars säkerhet och goda funktion. 

 3. SINTER - M JSC

  Bulgarien

  Sinter-M JSC. är ett industriellt maskinföretag som specialiserat sig på produktion, design och tillämpning av olika verktyg och tekniker, som omfattar de många möjligheter som erbjuds av metoden med sintring (även kallad P/M) vid produktion av delar och artiklar. Våra produkter har många tillämpningsområden inom olika industrier. Vid produktionen används metallpulver av hög kvalitet (järn, mässing, koppar, stål, rostfritt stål, brons, aluminium) från Sverige, Italien, Tyskland och Rumänien. Vi kan producera alla slags sintrade delar och artiklar som inte nämns ovan men efterfrågas av kunden. De typiska tillämpningsområdena för sintrade mekaniska utrustningsdelar är bland annat: • tillverkning av bilar och andra fordon • hydraulik och pneumatik • textilmaskiner • mätinstrument • lås och maskinvara • olika elektriska maskinvaror • Vi kan också producera dekorativa element möbler, staket och räcken.

 4. RECUPERADORA CANARIA

  Spanien

  Företag godkänt av myndigheterna på Kanarieöarna för återvinning av använda batterier och järnskrot. Selektiv sortering (koppar, mässing, aluminium, ...). Miljörådgivning. Mobil press för skrotning av bilar och metaller. Sortering av elapparater och elektroniska apparater (RAESS).

 5. BRONCES CERÓN

  Spanien

  Metallstrukturer. Rostfritt stål.

 6. MODYMA

  Tjeckiska republiken

  Företaget MODYMA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fräsmaskiner - Verktygsmaskiner. Företaget är även verksamt inom tillverkning av snickerimaskiner och utrustning i stål, koppar, koppar, och järnfri metall. Företagets huvudkontor finns i Jaromer, Tjeckiska republiken.

 7. JINTIAN COPPER

  Tyskland

  Företaget JINTIAN COPPER, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Brons och legeringar. Företaget är även verksamt inom koppar och legeringar, koppar, koppar, och neodymmagneter. Företagets huvudkontor finns i Frankfurt Am Main, Tyskland.

 8. GUVEN BRONZ METAL

  Turkiet

  Företaget GUVEN BRONZ METAL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Koppar. Företaget är även verksamt inom kuggväxlar med ändlös skruv för transmissioner. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 1. CM METAL ÜRÜNLERİ A.Ş

  Turkiet

  Företaget CM METAL ÜRÜNLERİ A.Ş, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Koppar. Företaget är även verksamt inom ringar, bronsföremål, Ringventiler, och Kovine. Företagets huvudkontor finns i Kocaeli̇, Turkiet.

 2. REAL VOTIVA SRL

  Italien

  Företaget REAL VOTIVA SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Koppar. Företaget är även verksamt inom begravningskonst, konstruktion av begravningsmonument, begravningsartiklar, och gravvårdar. Företagets huvudkontor finns i Melissano, Lecce, Italien.

 3. CEFAIL ALUMINIUM

  Turkiet

  Företaget CEFAIL ALUMINIUM, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Aluminiumlegeringar. Företaget är även verksamt inom koppar, aluminium, och extrudering. Företagets huvudkontor finns i Kartepe, Turkiet.

 4. LORIAN MARKETING LTD

  Förenade kungariket

  Företaget LORIAN MARKETING LTD, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Icke järnhaltig malm. Företaget är även verksamt inom Mineraler, järnhaltiga och järnfri metall, järnfri metall, koppar, och zink. Företagets huvudkontor finns i Poynton, Förenade kungariket.

 5. ARDEVUR COMMODITIES

  Malta

  Företaget ARDEVUR COMMODITIES, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Profilstänger - järnfri metall. Företaget är även verksamt inom aluminium, koppar, Magnesium, och metalliskt kisel. Företagets huvudkontor finns i Mosta, Malta.

 6. METAL-SERWIS

  Polen

  Företaget METAL-SERWIS, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Stål och metall. Företaget är även verksamt inom Koppar, Mässing, järnfri metall, aluminium, Koppar, och Mässing. Företagets huvudkontor finns i Kielce, Polen.

 7. ALCUSTEEL S.R.O.

  Tjeckiska republiken

  Företaget ALCUSTEEL S.R.O., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Brons och legeringar. Företaget är även verksamt inom tennbrons, aluminiumbrons, koppar, och aluminium. Företagets huvudkontor finns i Ostrava, Tjeckiska republiken.

 8. F. GONÇALVES RAMOS & FILHOS, LDA

  Portugal

  Företaget F. GONÇALVES RAMOS & FILHOS, LDA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gjuterier koppar, brons, mässing. Företaget är även verksamt inom gjuteri, köp av järnskrot, koppar, och mässing i tackor. Företagets huvudkontor finns i Maia, Portugal.

 9. Sodeka Méca

  Frankrike

  Företaget Sodeka Méca, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Tenn och legeringar. Företaget är även verksamt inom Elektrolys - ytbehandling, koppar, zink, nickel, och Elektrolys - ytbehandling. Företagets huvudkontor finns i Le Blanc Mesnil, Frankrike.

 10. EMERALD

  Frankrike

  Företaget EMERALD, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Mineraler. Företaget är även verksamt inom koppar. Företagets huvudkontor finns i Antibes, Frankrike.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis