• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • torkat kött

Resultat för

Torkat kött - Import och export

 1. PROFIL EXPORT VIANDES

  Frankrike

  Verified by europages badge

  PROFIL EXPORT familjestruktur med säte i Isère, specialiserad på styckningen av häst, färdigmat av häst & förädling hästkött. Hästuppfödning, slaktning av häst, utbening, styckning häst, förädling av hästkött, vakuumförpackning, i låda, i bulk, på burk, distribution. Behärskar alla led i franska hästbranschen. IFS-certifiering på vår produktionsanläggning.

 2. BLUEPET LLC

  Estland

  Företaget BLUEPET LLC, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Hundmat. Företaget är även verksamt inom fisk torkad, och torkat kött. Företagets huvudkontor finns i Pärnu, Estland.

 3. CASUM PODJETJE ZA TRGOVINO IN STORITVE D.O.O.

  Slovenien

  Företaget CASUM PODJETJE ZA TRGOVINO IN STORITVE D.O.O., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Saltat och torkat kött. Företaget är även verksamt inom Torkat kött, och Torkat kött. Företagets huvudkontor finns i Metlika, Slovenien.

 4. THE ORIGINAL BILTONG COMPANY

  Förenade kungariket

  Företaget THE ORIGINAL BILTONG COMPANY, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Torkat kött. Företagets huvudkontor finns i Chesham, Förenade kungariket.

 5. FRIBER S.A. "EMBUTIDOS PAJARIEL"

  Spanien

  Företaget FRIBER S.A. "EMBUTIDOS PAJARIEL", är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Charkuterivaror och skinkor. Företaget är även verksamt inom Torkat kött, Skinkor, Chorizos, Torkat kött, och Skinkor. Företagets huvudkontor finns i Ponferrada, Spanien.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. SALAISONS SALAMONE

  Belgien

  Företaget SALAISONS SALAMONE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Charkuterivaror och skinkor. Företaget är även verksamt inom Torkat kött, Torkat kött, italienskt charkuteri, och Chorizos. Företagets huvudkontor finns i Casteau, Belgien.

 2. F R BENSON & PARTNERS LTD

  Förenade kungariket

  Företaget F R BENSON & PARTNERS LTD, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Import och export - agenturer. Företaget är även verksamt inom Torkat kött, Torkat kött, torkad svamp, och livsmedel utan gluten. Företagets huvudkontor finns i Kings Langley, Förenade kungariket.

 3. THE WESTON BILTONG COMPANY LTD

  Förenade kungariket

  Företaget THE WESTON BILTONG COMPANY LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Torkat kött. Företagets huvudkontor finns i Crewe, Förenade kungariket.

 4. BAREFOOT BILTONG

  Förenade kungariket

  Företaget BAREFOOT BILTONG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Torkat kött. Företagets huvudkontor finns i Bridlington, Förenade kungariket.

 5. SOCARDENNE

  Belgien

  Företaget SOCARDENNE, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Torkat kött. Företaget är även verksamt inom charkuterivaror av vilt, och laboratorier för köttuppskärning. Företagets huvudkontor finns i Houffalize, Belgien.

 1. COMERCIAL PPLU

  Spanien

  Företaget COMERCIAL PPLU, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Charkuterivaror och skinkor. Företaget är även verksamt inom Skinkor, Torkat kött, Chorizos, Skinkor, och Torkat kött. Företagets huvudkontor finns i Irun, Spanien.

 2. ABCTEST GMBH

  Tyskland

  Företaget ABCTEST GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Djupfryst kött. Företaget är även verksamt inom torkat kött, anläggningar och utrustningar för behandling av kött och förpackade produkter, anläggningar och utrustningar för att avbena kött, och biologiskt kött. Företagets huvudkontor finns i Berlin, Tyskland.

 1. MESNA INDUSTRIJA BRACA PIVAC D.O.O.

  Kroatien

  Företaget MESNA INDUSTRIJA BRACA PIVAC D.O.O., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Frystorkat kött. Företaget är även verksamt inom Torkat kött, Charkuterivaror och skinkor, Torkat kött, och Charkuterivaror och skinkor. Företagets huvudkontor finns i Vrgorac, Kroatien.

 2. GREISINGER GMBH

  Österrike

  Företaget GREISINGER GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Färskt kött och fjäderfä. Företaget är även verksamt inom Köttkonserver, Frystorkat kött, Torkat kött, Köttkonserver, Frystorkat kött, och Torkat kött. Företagets huvudkontor finns i Münzbach, Österrike.

 3. BALATONI HÚS KISTELEK

  Ungern

  Företaget BALATONI HÚS KISTELEK, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Torkat kött. Företaget är även verksamt inom regionala charkuterivaror. Företagets huvudkontor finns i Budapest, Ungern.

 4. BRODOKOMERC NOVA D.O.O.

  Kroatien

  Företaget BRODOKOMERC NOVA D.O.O., är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Varuhus och stormarknader. Företaget är även verksamt inom Torkat kött, Frystorkad fisk, Torkat kött, och Frystorkad fisk. Företagets huvudkontor finns i Rijeka, Kroatien.

 5. GABRIEL FLEURY S.A.

  Schweiz

  Företaget GABRIEL FLEURY S.A., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kött- och korvkonserver. Företaget är även verksamt inom Torkat kött, och Torkat kött. Företagets huvudkontor finns i Granges, Schweiz.

 6. DOBRA GMBH

  Tyskland

  Företaget DOBRA GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Saltat och torkat kött. Företaget är även verksamt inom Torkat kött, Livsmedelsextrakt, Torkat kött, och Livsmedelsextrakt. Företagets huvudkontor finns i Verden, Tyskland.

 7. CAMARCO BROS A D

  Bulgarien

  Företaget CAMARCO BROS A D, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Charkuterivaror och skinkor. Företaget är även verksamt inom Torkat kött, Marinerad fisk, Torkat kött, och Marinerad fisk. Företagets huvudkontor finns i Sofia, Bulgarien.

 8. KZ KRKA Z.O.O.

  Slovenien

  Företaget KZ KRKA Z.O.O., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Blomsterodling. Företaget är även verksamt inom Torkat kött, Plantor, blomsterlökar och frö, Torkat kött, och Plantor, blomsterlökar och frö. Företagets huvudkontor finns i Novo Mesto, Slovenien.

 1. ERNST DEHNING GMBH

  Tyskland

  Företaget ERNST DEHNING GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Färskt kött och fjäderfä. Företaget är även verksamt inom Kött- och korvkonserver, Torkat kött, Kött- och korvkonserver, och Torkat kött. Företagets huvudkontor finns i Schneverdingen, Tyskland.

 2. HENNINGSEN NEDERLAND B.V.

  Nederländerna

  Företaget HENNINGSEN NEDERLAND B.V., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kött- och korvkonserver. Företaget är även verksamt inom Torkat kött, och Torkat kött. Företagets huvudkontor finns i Waalwijk, Nederländerna.

 3. MIP D.D.

  Slovenien

 4. SAVANNAH CO. LTD

  Förenade kungariket

 5. ALOIS SCHLOGL

  Österrike

 6. MESOKOMBINAT KAZANLAK AD

  Bulgarien

 7. PRODUITS EPAGNY (GRUYERE) S.A., FABRIQUE DE SALAMI ET DE VIANDES SECHEES

  Schweiz

 8. REZEKNES GALAS KOMBINATS

  Lettland

 9. DALMESSO D.O.O.

  Kroatien

 10. G.M.F. GRANDI MAGAZZINI FIORONI S.P.A.

  Italien

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis