• europages
  • >
  • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
  • >
  • torkad korv

Resultat för

Torkad korv - Import och export

  1. VE.MA.C. SRL

    Italien

    Vemac är ett ledande företag inom utformning och tillverkning av automatiska förädlingslinjer för bearbetning av färskt, kokt och kryddat kött. Vemac uppfyller alla krav för hantering, automatisering och robotteknik inom köttindustrin. Företaget har automatiska lossningsmaskiner för kött, fryssystem, automatiska linjer för upphängning av charkuterier och system för urval för kontroll av skinka.

  2. ALPEN SEPP CHEESES & SAUSAGES

    Österrike

    Företaget ALPEN SEPP CHEESES & SAUSAGES, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ostar. Företaget är även verksamt inom hårda ostar, halvhårda ostar, torkad korv, och regionala charkuterivaror. Företagets huvudkontor finns i Schwarzach, Österrike.

  3. LE BATISTOU SA

    Frankrike

    Företaget LE BATISTOU SA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Charkuterivaror och skinkor. Företaget är även verksamt inom Saltat och torkat kött, Saltat och torkat kött, korv, handel, lufttorkad skinka, och torkad korv. Företagets huvudkontor finns i Saint-André-Le-Puy, Frankrike.

  4. ARCOS

    Frankrike

    Företaget ARCOS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Livsmedelsindustri - Maskiner och utrustning. Företaget är även verksamt inom maskiner för jordbruksprodukter, torkar för korv och torkad korv, och torkugnar för industriellt bruk. Företagets huvudkontor finns i Gorrevod, Frankrike.

  5. PROBAR

    Portugal

    Företaget PROBAR, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Charkuterivaror och skinkor. Företaget är även verksamt inom Korv och salami, beredda rätter för kök, torkad korv, Korv och salami, och export skinka. Företagets huvudkontor finns i Coimbra, Portugal.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
  1. BARBELHOEVE

    Nederländerna

    Företaget BARBELHOEVE, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Delicatessen. Företaget är även verksamt inom hantverksmässig pasta, och torkad korv. Företagets huvudkontor finns i Nieuwleusen, Nederländerna.

  2. SACOR

    Frankrike

    Företaget SACOR, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Charkuterivaror och skinkor. Företaget är även verksamt inom charkuteri i parti, export skinka, torkad korv, och korv. Företagets huvudkontor finns i Villefranche De Rouergue, Frankrike.

  3. HAZAI HÚS ZRT.

    Ungern

    Företaget HAZAI HÚS ZRT., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Saltat och torkat kött. Företaget är även verksamt inom korv, och torkad korv. Företagets huvudkontor finns i Budapest, Ungern.

  4. O.S. PANTO S.R.L.

    Italien

  5. CÔTE2BOEUF

    Frankrike

    Verified by europages badge

    COTE2BOEUF, tillverkare av hantverksmässiga, insaltade produkter från Aveyron, är en hyllning till ett emblem för den franska gastronomin: torkad korv! Tillverkningen sker som förr, med endast 3 ingredienser: utvalt kött från uppfödningar i Aveyron, i Frankrike, salt från Guérande, Kampotpeppar IGP. Inget konserveringsmedel, inga färgämnen, ingen nitrit! Endast 3 ingredienser, precis som förr. Coppa, lonzo, torkat skinkinnanlår, torkat oxkött från Aubrac, chorizo, guanciale, torkad korv, "saucisson", utgör vårt sortiment charkuterivaror utan nitrit som vi producerar hos oss i Laissac, i Aveyron. COTE2BOEUF har också uppfunnit Popiner: fint skivat kött i 100 % återvinningsbar och pantbar glasburk. När den väl vakuumförseglats, håller Popinen i 3 månader vid rumstemperatur. Tillgänglig i 3 format (Popine, Marmite, Chaudron), är det idealt till era racletter på vintern och era charkuteribrickor under de varma månaderna.

  1. VELATI - TECNOLOGIE ALIMENTARI DAL 1867

    Italien

    Verified by europages badge

    Företaget Velati har en lång historia. Vis starten tillverkade företaget köttkvarnar för små och medelstora företag inom sektorn. Senare började man erbjuda ett brett sortiment maskiner för köttförädling och framställer sig på marknaden som ett företag som tillverkar och monterar kompletta linjer för att producera torkad korv, mortadella, frankfurterkorv, hamburgare. Idag kan Velati utveckla komplexa projekt

  2. SALUMIFICIO BOVO DAL 1987 MASSIMO BORTOLAZZI

    Italien

    Sedan 1987 erbjuder charkuteriet Salumificio Bovo, från Bortolazzi Massimo, i Verona, hantverkstillverkade produkter som soppressa (torkad korv med vitlök), torkad korv, korv, rullat späck, salamella (sorts korv), cotechino (korv att steka), färskt kött, lagrade specialiteter. Salumificio Bovo utgör valet av alla som vill erbjuda sina kunder bästa möjliga kvalitet och smak därför att det positionerar sig som kundens privilegierads partner och ställer till dennes förfogande ett stort val av korv och torkad korv av premiumkvalitet.

  1. SALUMI CORSINI SRL

    Italien

    Lonza, lonzini, skinkor, korvar och torkad korv: läckra specialiteter beredda med noggrant selekterat fläskkött som skickligt aromatiserats av våra sakkunniga hantverkare. Vi garanterar minsta möjliga förädling av råvaran och detta, tillsammans med det idealiska klimat där de produceras, gör varje produkt smakrik och delikat. Vår tradition av förädling av fläskkött sträcker sig över tre generationer. Lyhördhet för marknaden, kvalitetslagring, autenticitet, snabb och noggrann service är våra styrkor.

  2. BERTAZZONI SPA

    Italien

    I Guastalla, mellan Reggio Emilia och Parma, kombinerar ett familjedrivet företag de bästa traditionerna av Emilia-Romagna, dvs. kokkonst och ingenjörskonst. Bertazzoni är arvtagaren av regionens gastronomiska arv, vilket består av produkter som Parmaskinka, torkad korv och mortadella, Parmigiano Reggiano och balsamvinäger. Det är därför som de som tycker om att laga mat använder Bertazzonis kök och hällar, tillverkade med passion och kompetens av köksexperter.

  3. LUALCO SL

    Spanien

    LUALCO S.L. är ett företag inom köttsektorn specialiserat på styckning och försäljning av färskt, kylt och fruset kött. Deras EEG-godkända anläggningar är belägna i Vilamoure Santiago de Saa (Lugo, Spanien). Bland deras viktigaste aktiviteter och produkter: styckning, charkuterivaror (chorizo från Galicien, torkad korv, rillons, trast, etc.), insaltning (skinka från Galicien, bröst, tarmar, etc.), köttfärs, kyllager, inälvor och biprodukter.

  4. AURELIO CASTRO Y GONZÁLEZ SA

    Spanien

    Verified by europages badge

    Iberiska skinkor och charkuterivaror. Våra iberiska produkter återspeglar miljön de kommer ifrån: ängarna, naturens gåva där våra enastående grisar växer till sig för att erbjuda de bästa iberiska produkterna. Hos Castro y González lägger vi prioriteten vid omsorgen om och den hållbara utvecklingen av denna livets källa, och vi är medvetna om att varje bäck, stenek, korkek, slätt och källa på våra betesmarker är väsentliga för våra produkter.

  5. JAMONES PESÓN

    Spanien

    Verified by europages badge

    Företaget JAMONES PESÓN, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Skinkor. Företaget är även verksamt inom spansk skinka, mognad torkad skinka, export skinka, korv, soppressa (charkuteri), torkad skinka, skinka i parti, Chorizos, och chorizo cular ibérico. Företagets huvudkontor finns i Monroyo (teruel), Spanien.

  6. CÉSAR NIETO

    Spanien

    Verified by europages badge

    Företaget CÉSAR NIETO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Skinkor. Företaget är även verksamt inom Chorizos, lonza, KORV, Iberiska charkuterier, iberisk skinka "bellota", torkad fläskytterfilé "lomo de bellota", och iberijske šunke. Företagets huvudkontor finns i Guijuelo-Salamanca, Spanien.

  7. SARL FRANSAL

    Frankrike

    Företaget SARL FRANSAL, som är verksamt inom sektorn för Charkuterivaror och skinkor. Företaget är även verksamt inom Korv och salami, Korv och salami, korv, och tillagad torkad korv. Företagets huvudkontor finns i Montreuil Bellay, Frankrike.

  8. QUINTA DOS FUMEIROS

    Portugal

    Företaget QUINTA DOS FUMEIROS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Saltat och torkat kött. Företaget är även verksamt inom Chorizos, och korv. Företagets huvudkontor finns i Ponte De Lima, Portugal.

  1. DE BAETS VLEESWAREN BVBA

    Belgien

    Företaget DE BAETS VLEESWAREN BVBA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Charkuterivaror och skinkor. Företaget är även verksamt inom Saltat och torkat kött, Saltat och torkat kött, charkuterier, förkokt korv, och korvar. Företagets huvudkontor finns i Evergem, Belgien.

  2. ENTREPEÑAS

    Spanien

    Företaget ENTREPEÑAS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Saltat och torkat kött. Företaget är även verksamt inom korv. Företagets huvudkontor finns i Geras de Gordon, Spanien.

  3. EUROFOOD SJ

    Polen

    Företaget EUROFOOD SJ, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Saltat och torkat kött. Företaget är även verksamt inom korv, och hönskött. Företagets huvudkontor finns i Białystok, Polen.

  4. THIERY FREDERIC

    Belgien

    Företaget THIERY FREDERIC, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Saltat och torkat kött. Företaget är även verksamt inom Charkuterivaror och skinkor, Korv och salami, Charkuterivaror och skinkor, korv, Korv och salami, och köttaffär. Företagets huvudkontor finns i Mussy La Ville, Belgien.

  5. MACELLERIA GALVANO DAL 1971- PRODUZIONE SALUMI ARTIGIANALI

    Italien

    Företaget MACELLERIA GALVANO DAL 1971- PRODUZIONE SALUMI ARTIGIANALI, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Kött och charkuterivaror. Företaget är även verksamt inom handel med charkuterivaror, mognad torkad skinka, och korvar. Företagets huvudkontor finns i Raffadali, Italien.

  6. MAGEROTTE ENTREPRISES

    Belgien

    Företaget MAGEROTTE ENTREPRISES, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Charkuterivaror och skinkor. Företaget är även verksamt inom Färskt kött och fjäderfä, Färskt kött och fjäderfä, köttaffär, torkad skinka, och korv. Företagets huvudkontor finns i Nassogne, Belgien.

  7. ANTONIJOAN S.A

    Spanien

    Företaget ANTONIJOAN S.A, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Saltat och torkat kött. Företaget är även verksamt inom fläsk, och korvar. Företagets huvudkontor finns i Ripollet (Barcelona), Spanien.

  8. HENRI RAFFIN

    Frankrike

    Företaget HENRI RAFFIN, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Charkuterivaror och skinkor. Företaget är även verksamt inom Korv och salami, korv, torkad skinka, korvar, och Korv och salami. Företagets huvudkontor finns i LA ROCHETTE, Frankrike.

  9. SCHINAS DELICATESSEN

    Grekland

    Företaget SCHINAS DELICATESSEN, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Charkuterivaror och skinkor. Företaget är även verksamt inom korv, och torkad skinka. Företagets huvudkontor finns i KALAMATA, Grekland.

  10. J. RASMUSSEN, KOD EN GROS, A/S

    Danmark

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

  • Endast relevanta leverantörer
  • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
  • 100% gratis