• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • tilläggsutrustning för vajrar

Resultat för

Tilläggsutrustning för vajrar - Import och export

 1. PATELEC-ELPENA SP. Z O.O.

  Polen

  Patelec Grouphar funnits på marknaden i över 50 år. Vi är verksamma inom koppartillverkning och -bearbetning. Våra produkter riktar sig till fabriker som utformar eldrivna verktyg, försänkbara pumpar, medicinska instrument och mycket mer. Alla våra elektriska kablar, trådar och remsor testas för styrka och åldrande. Koppartrådsbearbetningen utförs enligt EN 13602 och EN 60228. Vi utför strikta kontroller genom hela tillverkningsprocessen. Vi tillverkar även: – elektriska pluggar; – flatkablar och delade flatkablar; – PVC-kablar; – runda kablar och spiralkablar; – elektriska skaddar; – valstråd. Vår huvudprodukt är lågspänningskablar med PVC- eller gummiisolering för 300/500 V– 450/750 V. Våra sladdar lever upp till standarder som SPT, SV, VCTF och SJ. Vi tillverkar även kablage som passar för maskineri i blöta miljöer, nedsänkt under vatten eller på vattenytan. Våra tekniska lösningar innefattar Ghelios-produkter, som tillverkas för användning inom områden som kräver låg rökutsläppsnivå och giftighet vid brand, samt Thorex-produkter för farliga (ATEX) områden. Vi rekommenderar en patenterad Hercules-design för överföringar med hög kapacitet som kräver vatten- eller oljeresistens.

 2. BEMKA CABLE

  Turkiet

  Bemka Cable grundades 1986 och inledde sin tillverkning i Istanbul i Turkiet. Vi betjänar kunder nationellt och internationellt med anslutningssladdar som följer befintliga kvalitetsstandarder, med ett prisvänligt och högkvalitativt förhållningssätt. Vi kombinerar vår produktionskapacitet med föränderliga teknologier, och tillhandahåller högkvalitativa och moderna produkter till våra kunder utefter deras specifika behov. Vår produktionsanläggning har en teknisk infrastruktur som möjliggör tillverkning av kablar och sladdar i världsklass. Våra linjer och maskiner: •4 helautomatiska tillverkningsmaskiner för kopplingskablar •15 kabelpressar från Hanke •4 formsprutningsmaskiner •8 paketeringslinjer •4 kabellinjer •1 tillverkningsmaskin för PVC-granulat •1 kopparböjningslinje •1 isoleringsböjningslinje. Vi har ett brett produktsortiment: •PVC-kablar som H05VV-F/H05VVH2-F, H03VVH2-F/H07VV-K , H05VV-K/H05V2V2-F. 2 x 0, 5 till 3 x 1, 5. •Anslutningskablar: 2, 5A/16A HYDROPONISK, 16A EUROPEISK, 16A TURKISK och mycket mer. Allt finns på vår hemsida! Vårt uppdrag är att följa kvalitetsstandarder och organisatoriska system på ett sätt som skapar förtroende och tillfredsställelse hos inhemska och utländska kunder, med en djupgående förståelse för behovet av betjänlig kundservice under och efter produktion. Tveka inte att kontakta oss för mer information!

  Alla produkter för "tilläggsutrustning för vajrar"

 3. CENTER GLOBAL SOLUTIONS LLC

  Förenta Staterna

  I över tjugo år har vårt företag legat i framkant i utvecklingen av industriella komponenter och förnödenheter, och betjänat över 450 projekt världen över. Vårt huvudmål är att hjälpa företag att minska sina kostnader och öka sin kvalitet, samtidigt som vi tillhandahåller friktionsfria leveransprocesser utan pålagda kostnader för våra högt värderade kunder. Vår expertis ligger i leveransen av högkvalitativa delar och komponenter, med ett starkt fokus på individuell uppmärksamhet och kontinuerliga förbättringar.

 4. KORTPACK

  Nederländerna

  Företaget KORTPACK, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Tilläggsutrustning för vajrar. Företaget är även verksamt inom Plast - Produkter för byggnadsindustri, och Plast - Produkter för byggnadsindustri. Företagets huvudkontor finns i Gorinchem, Nederländerna.

 5. LEMMENS

  Belgien

  Företaget LEMMENS, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Tilläggsutrustning för vajrar. Företaget är även verksamt inom Lyftremmar och lastning, Taljor och vinschar, Linor och snören, Lyftanordningar - utrustning och tillbehör, Nät och linor, Vajrar och kablar i stål, Lyftremmar och lastning, Taljor och vinschar, och metallkablar. Företagets huvudkontor finns i Sprimont, Belgien.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. CARL STAHL TECHNOCABLES GMBH

  Tyskland

  Företaget CARL STAHL TECHNOCABLES GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Tilläggsutrustning för vajrar. Företaget är även verksamt inom Bowdenkabel, Ädelstållinor, rep, Kabeltalja, och Styrrullar. Företagets huvudkontor finns i Süßen, Tyskland.

 2. TECHNIQUES ELINGUES SERVICES

  Frankrike

  Företaget TECHNIQUES ELINGUES SERVICES, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Tilläggsutrustning för vajrar. Företaget är även verksamt inom Lyftanordningar - utrustning och tillbehör, Överbyggnad, sling, Lyftanordningar - utrustning och tillbehör, vajrar och tillbehör för trädklättring, Överbyggnad, stag av galvat stål, tillbehör för lyftning, och Lyftutrustning. Företagets huvudkontor finns i Mimet, Frankrike.

 3. HAMBURGER DRAHTSEILEREI A. STEPPUHN GMBH

  Tyskland

  Företaget HAMBURGER DRAHTSEILEREI A. STEPPUHN GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Tilläggsutrustning för vajrar. Företagets huvudkontor finns i Bad Oldesloe, Tyskland.

 4. PÖTZ & SAND GMBH & CO KG

  Tyskland

  Företaget PÖTZ & SAND GMBH & CO KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Tilläggsutrustning för vajrar. Företaget är även verksamt inom Plastkedjor, Kedjor - tillbehör, Trådfjädrar, Plastkedjor, Kedjor - tillbehör, och Trådfjädrar. Företagets huvudkontor finns i Monheim, Tyskland.

 5. LORTEL

  Luxemburg

  Företaget LORTEL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Lyftanordningar - utrustning och tillbehör. Företaget är även verksamt inom Lyftkranar, Tilläggsutrustning för vajrar, Kedjor, Taljor och vinschar, Säkerhetsbälten, Lyftremmar och lastning, Portalkranar och lyftkranar med bock, Lyftkranar, och Tilläggsutrustning för vajrar. Företagets huvudkontor finns i Bettembourg, Luxemburg.

 1. LS+S LIFTING SUPPLY + SERVICE GMBH

  Tyskland

  Företaget LS+S LIFTING SUPPLY + SERVICE GMBH, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Tilläggsutrustning för vajrar. Företagets huvudkontor finns i Bochum, Tyskland.

 2. ASMUS GMBH

  Tyskland

  Asmus GmbH är ett medelstort företag som sysslar med utveckling, uthyrning, försäljning och service av vajerstyrda lyftanordningar och arbetsplattformar. Andra fokus för verksamheten i vårt företag är tillträdessystem för rotorbladsservice och specialkonstruktioner för installation av hissystem utan behov av byggnadsställning. Asmus tillträdessystem levereras över hela världen och går inom EU enkelt att hyra med fullservice. Eventuell uthyrning utanför EU avgörs från fall till fall och beror på den gällande tullagstiftningen samt import- och exportreglerna för det aktuella landet utanför EU. Asmus tillträdessystem är TÜV- eller typgodkända enligt EN1808 och kan anpassas maximalt genom specialkonstruktion och individuell tillverkning. Våra certifierade instruktörer ger produktträning och utbildning i handhavandet av arbetsplattformarna ute på fältet eller på vårt företags huvudkontor. Hos oss gäller fortfarande Made in Germany!

 1. REBE GMBH

  Tyskland

  ReBe GmbH i Velbert. Din specialist på styrkablar, manöver- och kopplingsutrustning i Tyskland. ReBe GmbH står för kometens och kvalitet i allt som rör växlar och kablar. Genom att ställa höga krav på produktion, montering och försäljning av bowden- och transmissionskablar, växlingskablar och mekaniska och elektronisk fjärrmanövrering för anläggnings- och jordbruksmaskiner, har företaget byggt upp en solid kundbas från en rad olika branscher och industrigrenar världen över. Vi erbjuder en hög grad av vertikal integration, korta ledtider och flexibilitet i alla steg. Kvalificerad personal, avancerade maskiner och schyssta priser och leveranstider. Tysk kvalitet från början till slut!

 2. HUBERT WALTERMANN EISENWARENFABRIK & GESENKSCHMIEDE GMBH & CO.

  Tyskland

  Hubert Waltermann Eisenwarenfabrik und Gesenkschmiede GmbH & Co. Er heltäckande partner för: Kabeltillbehör, kättingsystem, vajersystem för byggnader. Vårt företag är verksamt över hela världen. Vi exporterar våra produkter till alla världsdelar och åtnjuter ett förtroendefullt samarbete med våra partner hemma och i utlandet. Sedan 1982 har vi en filial i Frankrike som hittils varit mycket framgångsrik. Vårt företag har under loppet av de senaste årtiondena ständigt utvecklats vidare och lokaler och produktion har utökats. Företaget lever och frodas. Företagsledningen tas om hand av Waltermann-familjens tredje generation.

 3. ELKY GESELLSCHAFT FÜR TECHNISCHE ENTWICKLUNGEN MBH

  Tyskland

  Elky är specialist på specialtillverkade tunna vajrar med minsta diameter enligt tillämpliga standarder och kundspecifikationer. Vi erbjuder en bred användarteknisk kompetens för skräddarsydda lösningar. Särskilt kunderna inom bilindustrin värdesätter denna utvecklingskompetens och använder våra tunna vajrar för att säkerställa mekaniska funktioner i bilen. Men vi erbjuder intressanta lösningar även för andra komplexa, finmekaniska system som transmissions-, lås- och styrningselement och känsliga medicinska produkter. Ni kan lita på vårt kunnande och vår erfarenhet. Vi erbjuder rådgivning och hittar rätt lösning av tunna vajrar och fästanordningar för just er applikation. Vi specialtillverkar din produkt i så gott som vilket antal som helst och med repeterbara precision och kvalitet. Vår erfarenhet från ett enormt antal olika uppdrag garanterar smarta lösningar, som är kostnadseffektiva och hållbara. Vi levererar tråd, fina trådar och vajrar.

 4. A2E

  Spanien

  a2e är det varumärke som används av Alianza 2 Emprendedores, S.L. Vi ägnar oss åt forskning och utveckling av patent och modeller, tillverkning av dessa och användning av immateriella rättigheter samt försäljning och distribution av produkter som härrör från dessa.

 5. CABLE EQUIPEMENTS

  Frankrike

  Câble Equipements är specialister på underhåll av kablar, maskiner för renovering av kablar, skydd för markkabel, automatiska kabelvinschar och lösningar för dragning och blåsning av kabel. Câble Equipements hjälper er med rådgivning för lagring, avrullning, mätning, upprullning av kabel, fiberoptik, slangar och alla produkter som kan rullas upp. Câble Equipements är även specialister på kabelskydd på marken för gångtrafikanter och fordon.

 6. BELRAM SA/NV

  Belgien

 7. HUA WEI INDUSTRIAL CO., LTD.

  Taiwan R.O.C.

 8. VALDINOX

  Spanien

 1. HAMBURGER TAUWERK-FABRIK GMBH & CO.KG KNUT KAEDING

  Tyskland

 2. IMPERA ELEKTRONIK

  Turkiet

 3. KAS METAL ELEKTRONIK

  Turkiet

 4. M & O WEIDMANN GMBH

  Tyskland

 5. RUDOLF SELDIS GMBH & CO KG

  Tyskland

 6. CARL STAHL HEBETECHNIK GMBH

  Tyskland

 7. JKB HANDELS GMBH

  Tyskland

 8. STAHL-DRAHTSEILE

  Tyskland

 9. MC-PRO GMBH

  Schweiz

 10. TECHNODIAMENT SP. Z O.O.

  Polen

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis