• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • tilläggsutrustning för vajrar

Resultat för

Tilläggsutrustning för vajrar - Import och export

 1. PATELEC-ELPENA SP. Z O.O.

  Polen

  Verified by europages badge

  Patelec Grouphar funnits på marknaden i över 50 år. Vi är verksamma inom koppartillverkning och -bearbetning. Våra produkter riktar sig till fabriker som utformar eldrivna verktyg, försänkbara pumpar, medicinska instrument och mycket mer. Alla våra elektriska kablar, trådar och remsor testas för styrka och åldrande. Koppartrådsbearbetningen utförs enligt EN 13602 och EN 60228. Vi utför strikta kontroller genom hela tillverkningsprocessen. Vi tillverkar även: – elektriska pluggar; – flatkablar och delade flatkablar; – PVC-kablar; – runda kablar och spiralkablar; – elektriska skaddar; – valstråd. Vår huvudprodukt är lågspänningskablar med PVC- eller gummiisolering för 300/500 V– 450/750 V. Våra sladdar lever upp till standarder som SPT, SV, VCTF och SJ. Vi tillverkar även kablage som passar för maskineri i blöta miljöer, nedsänkt under vatten eller på vattenytan. Våra tekniska lösningar innefattar Ghelios-produkter, som tillverkas för användning inom områden som kräver låg rökutsläppsnivå och giftighet vid brand, samt Thorex-produkter för farliga (ATEX) områden. Vi rekommenderar en patenterad Hercules-design för överföringar med hög kapacitet som kräver vatten- eller oljeresistens.

 2. CENTER GLOBAL SOLUTIONS LLC

  Förenta Staterna

  Verified by europages badge

  I över tjugo år har vårt företag legat i framkant i utvecklingen av industriella komponenter och förnödenheter, och betjänat över 450 projekt världen över. Vårt huvudmål är att hjälpa företag att minska sina kostnader och öka sin kvalitet, samtidigt som vi tillhandahåller friktionsfria leveransprocesser utan pålagda kostnader för våra högt värderade kunder. Vår expertis ligger i leveransen av högkvalitativa delar och komponenter, med ett starkt fokus på individuell uppmärksamhet och kontinuerliga förbättringar.

 3. KORTPACK

  Nederländerna

  Verified by europages badge

  Företaget KORTPACK, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Tilläggsutrustning för vajrar. Företaget är även verksamt inom Plast - Produkter för byggnadsindustri, och Plast - Produkter för byggnadsindustri. Företagets huvudkontor finns i Gorinchem, Nederländerna.

 4. LEMMENS

  Belgien

  Verified by europages badge

  Företaget LEMMENS, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Tilläggsutrustning för vajrar. Företaget är även verksamt inom Lyftremmar och lastning, Taljor och vinschar, Linor och snören, Lyftanordningar - utrustning och tillbehör, Nät och linor, Vajrar och kablar i stål, Lyftremmar och lastning, Taljor och vinschar, och metallkablar. Företagets huvudkontor finns i Sprimont, Belgien.

 5. HAMBURGER DRAHTSEILEREI A. STEPPUHN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget HAMBURGER DRAHTSEILEREI A. STEPPUHN GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Tilläggsutrustning för vajrar. Företaget är även verksamt inom Bowdenkabel, Ädelstållinor, rep, och Kabeltalja. Företagets huvudkontor finns i Bad Oldesloe, Tyskland.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. CARL STAHL TECHNOCABLES GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget CARL STAHL TECHNOCABLES GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Tilläggsutrustning för vajrar. Företaget är även verksamt inom Bowdenkabel, Ädelstållinor, rep, Kabeltalja, och Styrrullar. Företagets huvudkontor finns i Süßen, Tyskland.

 2. TECHNIQUES ELINGUES SERVICES

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget TECHNIQUES ELINGUES SERVICES, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Tilläggsutrustning för vajrar. Företaget är även verksamt inom Lyftanordningar - utrustning och tillbehör, Överbyggnad, sling, Lyftanordningar - utrustning och tillbehör, vajrar och tillbehör för trädklättring, Överbyggnad, stag av galvat stål, tillbehör för lyftning, och Lyftutrustning. Företagets huvudkontor finns i Mimet, Frankrike.

 3. PÖTZ & SAND GMBH & CO KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget PÖTZ & SAND GMBH & CO KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Tilläggsutrustning för vajrar. Företaget är även verksamt inom Plastkedjor, Kedjor - tillbehör, Trådfjädrar, Plastkedjor, Kedjor - tillbehör, Trådbockningsdetaljer, kedjor i rostfritt stål, kedjor svetsade, och Schacklar. Företagets huvudkontor finns i Monheim, Tyskland.

 4. LORTEL

  Luxemburg

  Verified by europages badge

  Företaget LORTEL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Lyftanordningar - utrustning och tillbehör. Företaget är även verksamt inom Lyftkranar, Tilläggsutrustning för vajrar, Kedjor, Taljor och vinschar, Säkerhetsbälten, Lyftremmar och lastning, Portalkranar och lyftkranar med bock, Lyftkranar, och Tilläggsutrustning för vajrar. Företagets huvudkontor finns i Bettembourg, Luxemburg.

 5. LS+S LIFTING SUPPLY + SERVICE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget LS+S LIFTING SUPPLY + SERVICE GMBH, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Tilläggsutrustning för vajrar. Företagets huvudkontor finns i Bochum, Tyskland.

 1. ASMUS GMBH

  Tyskland

  Asmus GmbH är ett medelstort företag som sysslar med utveckling, uthyrning, försäljning och service av vajerstyrda lyftanordningar och arbetsplattformar. Andra fokus för verksamheten i vårt företag är tillträdessystem för rotorbladsservice och specialkonstruktioner för installation av hissystem utan behov av byggnadsställning. Asmus tillträdessystem levereras över hela världen och går inom EU enkelt att hyra med fullservice. Eventuell uthyrning utanför EU avgörs från fall till fall och beror på den gällande tullagstiftningen samt import- och exportreglerna för det aktuella landet utanför EU. Asmus tillträdessystem är TÜV- eller typgodkända enligt EN1808 och kan anpassas maximalt genom specialkonstruktion och individuell tillverkning. Våra certifierade instruktörer ger produktträning och utbildning i handhavandet av arbetsplattformarna ute på fältet eller på vårt företags huvudkontor. Hos oss gäller fortfarande Made in Germany!

 2. REBE GMBH

  Tyskland

  ReBe GmbH i Velbert. Din specialist på styrkablar, manöver- och kopplingsutrustning i Tyskland. ReBe GmbH står för kometens och kvalitet i allt som rör växlar och kablar. Genom att ställa höga krav på produktion, montering och försäljning av bowden- och transmissionskablar, växlingskablar och mekaniska och elektronisk fjärrmanövrering för anläggnings- och jordbruksmaskiner, har företaget byggt upp en solid kundbas från en rad olika branscher och industrigrenar världen över. Vi erbjuder en hög grad av vertikal integration, korta ledtider och flexibilitet i alla steg. Kvalificerad personal, avancerade maskiner och schyssta priser och leveranstider. Tysk kvalitet från början till slut!

 1. HUBERT WALTERMANN EISENWARENFABRIK & GESENKSCHMIEDE GMBH & CO.

  Tyskland

  Hubert Waltermann Eisenwarenfabrik und Gesenkschmiede GmbH & Co. Er heltäckande partner för: Kabeltillbehör, kättingsystem, vajersystem för byggnader. Vårt företag är verksamt över hela världen. Vi exporterar våra produkter till alla världsdelar och åtnjuter ett förtroendefullt samarbete med våra partner hemma och i utlandet. Sedan 1982 har vi en filial i Frankrike som hittils varit mycket framgångsrik. Vårt företag har under loppet av de senaste årtiondena ständigt utvecklats vidare och lokaler och produktion har utökats. Företaget lever och frodas. Företagsledningen tas om hand av Waltermann-familjens tredje generation.

 2. ELKY GESELLSCHAFT FÜR TECHNISCHE ENTWICKLUNGEN MBH

  Tyskland

  Elky är specialist på specialtillverkade tunna vajrar med minsta diameter enligt tillämpliga standarder och kundspecifikationer. Vi erbjuder en bred användarteknisk kompetens för skräddarsydda lösningar. Särskilt kunderna inom bilindustrin värdesätter denna utvecklingskompetens och använder våra tunna vajrar för att säkerställa mekaniska funktioner i bilen. Men vi erbjuder intressanta lösningar även för andra komplexa, finmekaniska system som transmissions-, lås- och styrningselement och känsliga medicinska produkter. Ni kan lita på vårt kunnande och vår erfarenhet. Vi erbjuder rådgivning och hittar rätt lösning av tunna vajrar och fästanordningar för just er applikation. Vi specialtillverkar din produkt i så gott som vilket antal som helst och med repeterbara precision och kvalitet. Vår erfarenhet från ett enormt antal olika uppdrag garanterar smarta lösningar, som är kostnadseffektiva och hållbara. Vi levererar tråd, fina trådar och vajrar.

 3. A2E

  Spanien

  a2e är det varumärke som används av Alianza 2 Emprendedores, S.L. Vi ägnar oss åt forskning och utveckling av patent och modeller, tillverkning av dessa och användning av immateriella rättigheter samt försäljning och distribution av produkter som härrör från dessa.

 4. CABLE EQUIPEMENTS

  Frankrike

  Câble Equipements är specialister på underhåll av kablar, maskiner för renovering av kablar, skydd för markkabel, automatiska kabelvinschar och lösningar för dragning och blåsning av kabel. Câble Equipements hjälper er med rådgivning för lagring, avrullning, mätning, upprullning av kabel, fiberoptik, slangar och alla produkter som kan rullas upp. Câble Equipements är även specialister på kabelskydd på marken för gångtrafikanter och fordon.

 5. BELRAM SA/NV

  Belgien

  Företaget BELRAM SA/NV, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Tilläggsutrustning för vajrar. Företaget är även verksamt inom Tillbehör till audio och video, kablar i optiska fibrer, kablar för industrin, kontakter och specialkablar, och Tillbehör till audio och video. Företagets huvudkontor finns i Bruxelles, Belgien.

 6. ONELECS ELECTRICAL PRODUCTS

  Turkiet

  Företaget ONELECS ELECTRICAL PRODUCTS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Tilläggsutrustning för vajrar. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 7. IMPERA ELEKTRONIK

  Turkiet

  Företaget IMPERA ELEKTRONIK, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Tilläggsutrustning för vajrar. Företaget är även verksamt inom elkablage. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 8. HAMBURGER TAUWERK-FABRIK GMBH & CO.KG KNUT KAEDING

  Tyskland

  Företaget HAMBURGER TAUWERK-FABRIK GMBH & CO.KG KNUT KAEDING, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Tilläggsutrustning för vajrar. Företaget är även verksamt inom seldon, och tågvirke. Företagets huvudkontor finns i Hamburg, Tyskland.

 1. VALDINOX

  Spanien

  Företaget VALDINOX, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Tilläggsutrustning för vajrar. Företaget är även verksamt inom Rostfria kabelrännor, tillverkning av elmateriel, stöd elektriska kablage, och kabelränna av trådnät. Företagets huvudkontor finns i San Mamés De Meruelo/cantabria, Spanien.

 2. KAS METAL ELEKTRONIK

  Turkiet

  Företaget KAS METAL ELEKTRONIK, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kontrolltavlor - elektricitet. Företaget är även verksamt inom Tilläggsutrustning för vajrar, Utrustning för datacenter, Tilläggsutrustning för vajrar, och skåp för elektroteknik. Företagets huvudkontor finns i Eskişehir, Turkiet.

 3. CARL STAHL HEBETECHNIK GMBH

  Tyskland

  Företaget CARL STAHL HEBETECHNIK GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Tilläggsutrustning för vajrar. Företaget är även verksamt inom Lyftanordningar - utrustning och tillbehör, tillbehör till kabel, Skyddshjälmar, Lyftanordningar - utrustning och tillbehör, och arbetshjälmar. Företagets huvudkontor finns i Süßen, Tyskland.

 4. RUDOLF SELDIS GMBH & CO KG

  Tyskland

  Företaget RUDOLF SELDIS GMBH & CO KG, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Tilläggsutrustning för vajrar. Företagets huvudkontor finns i Hamburg, Tyskland.

 5. M & O WEIDMANN GMBH

  Tyskland

  Företaget M & O WEIDMANN GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Tilläggsutrustning för vajrar. Företagets huvudkontor finns i Stuttgart, Tyskland.

 6. JKB HANDELS GMBH

  Tyskland

  Företaget JKB HANDELS GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Tilläggsutrustning för vajrar. Företaget är även verksamt inom Gumijasta tesnila, Tätningar och tätningsringar, Gummi och derivat, Gumijasta tesnila, kablar av naturfiber, Tätningar och tätningsringar, och Gummi och derivat. Företagets huvudkontor finns i Sulzbach, Tyskland.

 7. STAHL-DRAHTSEILE

  Tyskland

  Företaget STAHL-DRAHTSEILE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Tilläggsutrustning för vajrar. Företagets huvudkontor finns i Köln, Tyskland.

 8. MC-PRO GMBH

  Schweiz

  Företaget MC-PRO GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Tilläggsutrustning för vajrar. Företagets huvudkontor finns i Seftigen, Schweiz.

 9. TECHNODIAMENT SP. Z O.O.

  Polen

  Företaget TECHNODIAMENT SP. Z O.O., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Tilläggsutrustning för vajrar. Företaget är även verksamt inom Diamantverktyg, rörledningar, och Diamantverktyg. Företagets huvudkontor finns i Warszawa, Polen.

 10. FORTATECH AG

  Schweiz

  Företaget FORTATECH AG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Tilläggsutrustning för vajrar. Företaget är även verksamt inom Bowdenkabel, Kabeltalja, tillbehör till kabel, och S-krok. Företagets huvudkontor finns i St. Gallen, Schweiz.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis