• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • tilläggsutrustning för vajrar

Resultat för

Tilläggsutrustning för vajrar - Import och export

 1. ELKY GESELLSCHAFT FÜR TECHNISCHE ENTWICKLUNGEN MBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Elky är specialist på specialtillverkade tunna vajrar med minsta diameter enligt tillämpliga standarder och kundspecifikationer. Vi erbjuder en bred användarteknisk kompetens för skräddarsydda lösningar. Särskilt kunderna inom bilindustrin värdesätter denna utvecklingskompetens och använder våra tunna vajrar för att säkerställa mekaniska funktioner i bilen. Men vi erbjuder intressanta lösningar även för andra komplexa, finmekaniska system som transmissions-, lås- och styrningselement och känsliga medicinska produkter. Ni kan lita på vårt kunnande och vår erfarenhet. Vi erbjuder rådgivning och hittar rätt lösning av tunna vajrar och fästanordningar för just er applikation. Vi specialtillverkar din produkt i så gott som vilket antal som helst och med repeterbara precision och kvalitet. Vår erfarenhet från ett enormt antal olika uppdrag garanterar smarta lösningar, som är kostnadseffektiva och hållbara. Vi levererar tråd, fina trådar och vajrar.

  Webbplats Open In New icon
 2. KORTPACK

  Nederländerna

  Verified by europages badge
 3. LEMMENS

  Belgien

  Verified by europages badge
 4. CARL STAHL TECHNOCABLES GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge
 5. HAMBURGER DRAHTSEILEREI A. STEPPUHN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge
Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. TECHNIQUES ELINGUES SERVICES

  Frankrike

  Verified by europages badge
 2. PÖTZ & SAND GMBH & CO KG

  Tyskland

  Verified by europages badge
 3. CTI WIRE & CABLE CO., LTD.

  Taiwan R.O.C.

  Verified by europages badge
 4. FORTATECH AG

  Schweiz

  Verified by europages badge
 5. LORTEL

  Luxemburg

  Verified by europages badge
 1. LS+S LIFTING SUPPLY + SERVICE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge
 2. IN-TRA-FLEX- S.P.A.

  Italien

  Verified by europages badge
 3. PATELEC-ELPENA SP. Z O.O.

  Polen

  Verified by europages badge
 4. ASMUS GMBH

  Tyskland

  Asmus GmbH är ett medelstort företag som sysslar med utveckling, uthyrning, försäljning och service av vajerstyrda lyftanordningar och arbetsplattformar. Andra fokus för verksamheten i vårt företag är tillträdessystem för rotorbladsservice och specialkonstruktioner för installation av hissystem utan behov av byggnadsställning. Asmus tillträdessystem levereras över hela världen och går inom EU enkelt att hyra med fullservice. Eventuell uthyrning utanför EU avgörs från fall till fall och beror på den gällande tullagstiftningen samt import- och exportreglerna för det aktuella landet utanför EU. Asmus tillträdessystem är TÜV- eller typgodkända enligt EN1808 och kan anpassas maximalt genom specialkonstruktion och individuell tillverkning. Våra certifierade instruktörer ger produktträning och utbildning i handhavandet av arbetsplattformarna ute på fältet eller på vårt företags huvudkontor. Hos oss gäller fortfarande Made in Germany!

 5. REBE GMBH

  Tyskland

  ReBe GmbH i Velbert. Din specialist på styrkablar, manöver- och kopplingsutrustning i Tyskland. ReBe GmbH står för kometens och kvalitet i allt som rör växlar och kablar. Genom att ställa höga krav på produktion, montering och försäljning av bowden- och transmissionskablar, växlingskablar och mekaniska och elektronisk fjärrmanövrering för anläggnings- och jordbruksmaskiner, har företaget byggt upp en solid kundbas från en rad olika branscher och industrigrenar världen över. Vi erbjuder en hög grad av vertikal integration, korta ledtider och flexibilitet i alla steg. Kvalificerad personal, avancerade maskiner och schyssta priser och leveranstider. Tysk kvalitet från början till slut!

 6. HUBERT WALTERMANN EISENWARENFABRIK & GESENKSCHMIEDE GMBH & CO.

  Tyskland

  Hubert Waltermann Eisenwarenfabrik und Gesenkschmiede GmbH & Co. Er heltäckande partner för: Kabeltillbehör, kättingsystem, vajersystem för byggnader. Vårt företag är verksamt över hela världen. Vi exporterar våra produkter till alla världsdelar och åtnjuter ett förtroendefullt samarbete med våra partner hemma och i utlandet. Sedan 1982 har vi en filial i Frankrike som hittils varit mycket framgångsrik. Vårt företag har under loppet av de senaste årtiondena ständigt utvecklats vidare och lokaler och produktion har utökats. Företaget lever och frodas. Företagsledningen tas om hand av Waltermann-familjens tredje generation.

 7. A2E

  Spanien

  a2e är det varumärke som används av Alianza 2 Emprendedores, S.L. Vi ägnar oss åt forskning och utveckling av patent och modeller, tillverkning av dessa och användning av immateriella rättigheter samt försäljning och distribution av produkter som härrör från dessa.

 8. CABLE EQUIPEMENTS

  Frankrike

  Câble Equipements är specialister på underhåll av kablar, maskiner för renovering av kablar, skydd för markkabel, automatiska kabelvinschar och lösningar för dragning och blåsning av kabel. Câble Equipements hjälper er med rådgivning för lagring, avrullning, mätning, upprullning av kabel, fiberoptik, slangar och alla produkter som kan rullas upp. Câble Equipements är även specialister på kabelskydd på marken för gångtrafikanter och fordon.

 9. BELRAM SA/NV

  Belgien

 10. IMPERA ELEKTRONIK

  Turkiet

 1. HAMBURGER TAUWERK-FABRIK GMBH & CO.KG KNUT KAEDING

  Tyskland

 2. VALDINOX

  Spanien

 3. KAS METAL ELEKTRONIK

  Turkiet

 4. RUDOLF SELDIS GMBH & CO KG

  Tyskland

 5. CARL STAHL HEBETECHNIK GMBH

  Tyskland

 6. HUA WEI INDUSTRIAL CO., LTD.

  Taiwan R.O.C.

 7. M & O WEIDMANN GMBH

  Tyskland

 8. STAHL-DRAHTSEILE

  Tyskland

 9. JKB HANDELS GMBH

  Tyskland

 10. TECHNODIAMENT SP. Z O.O.

  Polen