• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • vajrar och kablar i aluminium

Resultat för

Vajrar och kablar i aluminium - Import och export

 1. WAGNER-TECH-TEXTIL GMBH

  Tyskland

  Med 17 års erfarenhet levererar vi till textil- och metallindustrin över hela Europa. Våra produkter har förtroende från kunder inom bandvävning, stickning, bred vävning, fordonsindustri, trådvävning, trådbroderi och trådflätning. Våra produkter: metalliska garner, aluminiumtråd, rostfri ståltråd, järntråd, koppartråd

 2. TIANJIN ZHONGHUAN ASCEND TECHNOLOGIES CO., LTD.

  Kina

  Ascend Technologies är den första tillverkaren av matare med cellplastisolering och luftdielektriska kablar i Kina. Vi har varit verksamma sedan 1983, och är specialiserade inom mobilkommunikation samt sändningssystem för radio och TV. Våra produkter innefattar: 50Ohm RF-kabel (koppar- och aluminummatare med cellplast), luftdragna kabel, läckande kabel, flätade kablar, testkablar och högtemperaturståliga kablar, kopplingar (N, DIN, 4.3-10, EIA-fläns) samt alla tillbehör. Ascend tillhandahåller fullständiga serier av plastcellssolerade och korrugerade kablar från 1/4″ superflexibla till 3″. Ascend tillverkar luftdielektriska kablar från 1/2″ till 5″. Vi har tillhandahållit luftdragna kablar och tillbehör åt 90 % kinesiska ompaketeringsprojekt, och även exporterat till många andra länder. Med avancerad utrustning från Tyskland & USA, och med över 40 års erfarenhet av tillverkning och service, genom ständiga ansträngningar och förbättringar, har vårt företag certifierats som tillverkare och leverantör av många högt stående kunder i Europa och USA, och har etablerat långsiktiga, strategiska samarbeten med dem.

 3. VUKMETALS

  Österrike

  Företaget VUKMETALS, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Vajrar och kablar i aluminium. Företagets huvudkontor finns i Wien, Österrike.

 4. ALGENMAX NORD GMBH

  Tyskland

  Företaget ALGENMAX NORD GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Vajrar och kablar i aluminium. Företagets huvudkontor finns i Hannover, Tyskland.

 5. HESMER ANTRIEBSTECHNIK GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget HESMER ANTRIEBSTECHNIK GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Stål. Företaget är även verksamt inom Vajrar och kablar i aluminium, Mekaniska transmissioner - Komponenter, Hälsa och säkerhet i arbetet, Vajrar och kablar i aluminium, och Mekaniska transmissioner - Komponenter. Företagets huvudkontor finns i Werdohl, Tyskland.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. CREMA ALLUMINIO DEUTSCHLAND GMBH

  Tyskland

  Företaget CREMA ALLUMINIO DEUTSCHLAND GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Aluminium och legeringar. Företaget är även verksamt inom Rör och rörsystem i aluminium, Vajrar och kablar i aluminium, aluminiumprofiler, aluminiumstänger, Rör och rörsystem i aluminium, Vajrar och kablar i aluminium, mässingsprofiler, rör i mässing, och mässingstänger. Företagets huvudkontor finns i Düsseldorf, Tyskland.

 2. EXPERT-CABLE, LLC

  Ryssland

  Kabelfabriken EXPERT-CABLE LTD står för modern tillverkning av högkvalitativa kabelprodukter. Den ligger i staden Orel i Ryssland. I början av 2020 hade fabriken över 25 000 kvadratmeter i lokalutrymme för produktion och distribution. EXPERT-CABLE står för ung, högteknologisk och multifunktionell produktion. Koppartillverkning: Vi har bulktillverkning av koppartråd av diameter 8-25 mm. Rullar: Vi har implementerat en tillverkningsprocess för kopparstycken i olika former. Bulkproduktion strömskenor av koppar i enighet med GOST 434-78. Utbudet sträcker sig från 200 till 3 800 mm, med en bredd på upp till 240 mm. Kablar och ledningar: Vi har över 50 uppdaterade produktionslinjer från ledande globala tillverkare. Vi levererar våra produkter till hela Ryssland och världen. Våra kablar används i allmännyttiga byggnader, militära anläggningar, värmeenergisektorn, underjordisk industri, tung industri, hushåll och kommunala tjänster.

 3. MG HANDEL AG

  Tyskland

  MG Handel AG – din specialist på allt som rör metall. Vi levererar metaller och legeringar i alla former, från halvfabrikat till monteringsfärdig produkt. Vi erbjuder alla tänkbara typer av bearbetning, så vad du än är ute efter är det bara att fråga. Våra produkter: aluminium, aluminiumtråd, aluminiumrör, skarvfria aluminiumrör, rostfritt stål, elinstallationsrör av aluminium, jordkablar, luftledningar, koppartråd, kopparstång, metallhandel, icke-järnmetaller, stålhandel

 4. DRAHTWERKE WAGENER GMBH & CO KG

  Tyskland

  Vi tillverkar fjäderståls- och ståltrådar i alla vanliga diametrar, ytskikt och utföranden. Tillverkning enligt aktuella nationella och internationella standarder och enligt kundönskemål.

 5. TELMAKSAN

  Turkiet

 1. WALTER OTTO MÜLLER GMBH & CO. KG

  Tyskland

 2. RBB ALUMINIUM-PROFILTECHNIK AG

  Tyskland

 1. ALTRATEC AUTOMATION GMBH

  Tyskland

 2. CAMTEL BOBINAJ VE TRAFO TELLERI

  Turkiet

 3. GMBH CABLETRADE

  Tyskland

 4. KELLER ALUMINIUMGIESSEREI AG

  Schweiz

 5. HONGLIANG CABLE CO., LTD

  Kina

 6. SARCAM WINDING WIRES INC.

  Turkiet

 7. ESTANHEX

  Portugal

 8. NASTA TRADINGS GMBH

  Tyskland

 1. ELTEC

  Belgien

 2. ERSAN KABLO ELEKTRONIK SANAYI VE LIMITED ŞIRKETI

  Turkiet

 3. JSC SAKCABLE (SAKCABLE)

  Georgien

 4. TH ODESKABEL

  Ukraina

 5. BMS TEC SARL

  Frankrike

 6. MEYER ALU-BEARBEITUNG GMBH

  Tyskland

 7. BARANKABLO

  Turkiet

 8. BERTOLI CAVI S.R.L.

  Italien

 9. E KABLO

  Turkiet

 10. ZET CONSULTING

  Turkiet

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis