• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • vajrar och kablar i aluminium

Resultat för

Vajrar och kablar i aluminium - Import och export

 1. WAGNER-TECH-TEXTIL GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Med 17 års erfarenhet levererar vi till textil- och metallindustrin över hela Europa. Våra produkter har förtroende från kunder inom bandvävning, stickning, bred vävning, fordonsindustri, trådvävning, trådbroderi och trådflätning. Våra produkter: metalliska garner, aluminiumtråd, rostfri ståltråd, järntråd, koppartråd

 2. THYSSENKRUPP SCHULTE GMBH, ZWEIGNIEDERLASSUNG EISENMETALL, STUTTGART

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Tack vare vårt fleråriga samarbete med tillverkare och partner inom metallhandeln har vi de bästa kontakterna på upphandlingsmarknaden. Speciallösningar och brådskande behov kan därför tillgodoses snabbt. Modernt servicetänkande innebär mer än att tillhandahålla och sälja material. Som goda rådgivare och problemlösare ser vi det som vår uppgift att uppfylla dina krav. För det mesta är det den perfekta kombinationen som gör en tjänst till en kvalitetstjänst: Att kunna erbjuda den önskade produkten med lämplig kvalitet vid rätt tid och till rätt pris. Samspelet mellan dessa faktorer ger på lång sikt framgång åt våra kunder. Vårt utomordentligt breda produktsortiment och omfattande materiallager för halvfabrikat av icke-järn ger en snabb och flexibel orderbehandling. Vi levererar aluminium, koppar, mässing, brons, nysilver, rostfritt stål och många andra specialmaterial eller -legeringar i form av band, plåtar, plattor, stänger, rör, profiler och mycket mer. Dessutom erbjuder vi inte bara standardprodukter, utan också mindre vanliga produkter, små eller stora diametrar, mellan- och specialmått, specialformat samt specialprodukter. Utnyttja våra metallspecialisters rådgivningstjänst – oavsett om det gäller blyfria legeringar eller användningsmöjligheter för olika legeringar eller hållfasthetsgrader.

 3. ENGSTKABEL GMBH & CO.KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  engstKabel GmbH & Co. KG grundades 2016 av den verkställande delägaren Dr. Ing. Wilhelm Engst. Konceptet med gummikablar med en mycket flexibel aluminiumledare utvecklades för cirka 20 år sedan och det innovativa ALUKAFLEX®-kabelkonceptet nu står i fokus för vår affärsverksamhet. ALUKAFLEX® aluminiumkablar består av högflexibla, fintrådiga aluminiumledare (klass 5, enligt DIN VDE 0295, eller IEC 60228) och är mantlade med högkvalitativa gummi- eller PUR-material och bildar i kombination med tillförlitlig anslutningsteknik för aluminium ett innovativt kabelkoncept som underlättar arbetet avsevärt och sänker kostnaderna för professionella och industriella användare. Kablarna är upp till 60% lättare än konventionella gummislangskablar med kopparledare och har minst samma strömförande kapacitet, tack vare de mantel- och isoleringsmaterial som används och som är särskilt temperatur- och väderbeständiga. Detta gör ALUKAFLEX®-produktserien idealisk för tillfällig och mobil strömförsörjning t.ex. på byggarbetsplatser och vid evenemang, samt inom maskin- och anläggningskonstruktion, där det krävs hög flexibilitet för elkablarna. Aluminium, som är betydligt mer kostnadseffektiv än koppar, minskar inköpskostnaderna. Risken för stöld minskar också avsevärt. Vi rekommenderar dig att börja arbeta med oss. Info: www.engst-kabel.de

 4. TIANJIN ZHONGHUAN ASCEND TECHNOLOGIES CO., LTD.

  Kina

  Verified by europages badge

  Ascend Technologies är den första tillverkaren av matare med cellplastisolering och luftdielektriska kablar i Kina. Vi har varit verksamma sedan 1983, och är specialiserade inom mobilkommunikation samt sändningssystem för radio och TV. Våra produkter innefattar: 50Ohm RF-kabel (koppar- och aluminummatare med cellplast), luftdragna kabel, läckande kabel, flätade kablar, testkablar och högtemperaturståliga kablar, kopplingar (N, DIN, 4.3-10, EIA-fläns) samt alla tillbehör. Ascend tillhandahåller fullständiga serier av plastcellssolerade och korrugerade kablar från 1/4″ superflexibla till 3″. Ascend tillverkar luftdielektriska kablar från 1/2″ till 5″. Vi har tillhandahållit luftdragna kablar och tillbehör åt 90 % kinesiska ompaketeringsprojekt, och även exporterat till många andra länder. Med avancerad utrustning från Tyskland & USA, och med över 40 års erfarenhet av tillverkning och service, genom ständiga ansträngningar och förbättringar, har vårt företag certifierats som tillverkare och leverantör av många högt stående kunder i Europa och USA, och har etablerat långsiktiga, strategiska samarbeten med dem.

 5. VUKMETALS

  Österrike

  Verified by europages badge

  Företaget VUKMETALS, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Vajrar och kablar i aluminium. Företagets huvudkontor finns i Wien, Österrike.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. HESMER ANTRIEBSTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget HESMER ANTRIEBSTECHNIK GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Stål. Företaget är även verksamt inom Vajrar och kablar i aluminium, Mekaniska transmissioner - Komponenter, Hälsa och säkerhet i arbetet, Vajrar och kablar i aluminium, och Mekaniska transmissioner - Komponenter. Företagets huvudkontor finns i Werdohl, Tyskland.

 2. WESTFÄLISCHE DRAHTINDUSTRIE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget WESTFÄLISCHE DRAHTINDUSTRIE GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Stål. Företaget är även verksamt inom Vajrar och kablar i aluminium, Byggnadsstål, Stål för former och verktyg, Blankstål, tråd till fjädrar, tråd till vajrar, automatiskt stål, ståltråd, och aluminiumtråd. Företagets huvudkontor finns i Hamm, Tyskland.

 3. EXPERT-CABLE, LLC

  Ryssland

  Kabelfabriken EXPERT-CABLE LTD står för modern tillverkning av högkvalitativa kabelprodukter. Den ligger i staden Orel i Ryssland. I början av 2020 hade fabriken över 25 000 kvadratmeter i lokalutrymme för produktion och distribution. EXPERT-CABLE står för ung, högteknologisk och multifunktionell produktion. Koppartillverkning: Vi har bulktillverkning av koppartråd av diameter 8-25 mm. Rullar: Vi har implementerat en tillverkningsprocess för kopparstycken i olika former. Bulkproduktion strömskenor av koppar i enighet med GOST 434-78. Utbudet sträcker sig från 200 till 3 800 mm, med en bredd på upp till 240 mm. Kablar och ledningar: Vi har över 50 uppdaterade produktionslinjer från ledande globala tillverkare. Vi levererar våra produkter till hela Ryssland och världen. Våra kablar används i allmännyttiga byggnader, militära anläggningar, värmeenergisektorn, underjordisk industri, tung industri, hushåll och kommunala tjänster.

 4. MG HANDEL AG

  Tyskland

  MG Handel AG – din specialist på allt som rör metall. Vi levererar metaller och legeringar i alla former, från halvfabrikat till monteringsfärdig produkt. Vi erbjuder alla tänkbara typer av bearbetning, så vad du än är ute efter är det bara att fråga. Våra produkter: aluminium, aluminiumtråd, aluminiumrör, skarvfria aluminiumrör, rostfritt stål, elinstallationsrör av aluminium, jordkablar, luftledningar, koppartråd, kopparstång, metallhandel, icke-järnmetaller, stålhandel

 5. FOKA SP. Z O.O.

  Polen

  Inom Europeiska unionen är Foka en av de största tillverkarna av tråd för att binda upp humleplantor – ledande trådar, uppbindande trådar och spikar.

 1. DRAHTWERKE WAGENER GMBH & CO KG

  Tyskland

  Vi tillverkar fjäderståls- och ståltrådar i alla vanliga diametrar, ytskikt och utföranden. Tillverkning enligt aktuella nationella och internationella standarder och enligt kundönskemål.

 2. N&H TECHNOLOGY GMBH

  Tyskland

  Företaget N&H TECHNOLOGY GMBH, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Vajrar och kablar i aluminium. Företaget är även verksamt inom tangentbord med membran, Plastkapslingar, och tangentbord skyddade mot skadegörelse. Företagets huvudkontor finns i Willich, Tyskland.

 1. TELMAKSAN

  Turkiet

  Företaget TELMAKSAN, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vajrar och kablar i aluminium. Företaget är även verksamt inom aluminiumlegeringar. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 2. WALTER OTTO MÜLLER GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget WALTER OTTO MÜLLER GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vajrar och kablar i aluminium. Företagets huvudkontor finns i Itzehoe, Tyskland.

 3. ALGENMAX NORD GMBH

  Tyskland

  Företaget ALGENMAX NORD GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Vajrar och kablar i aluminium. Företagets huvudkontor finns i Hannover, Tyskland.

 4. RBB ALUMINIUM-PROFILTECHNIK AG

  Tyskland

  Företaget RBB ALUMINIUM-PROFILTECHNIK AG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vajrar och kablar i aluminium. Företagets huvudkontor finns i Wallscheid, Tyskland.

 5. ALTRATEC AUTOMATION GMBH

  Tyskland

  Företaget ALTRATEC AUTOMATION GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vajrar och kablar i aluminium. Företagets huvudkontor finns i Schwieberdingen, Tyskland.

 6. CAMTEL BOBINAJ VE TRAFO TELLERI

  Turkiet

  Företaget CAMTEL BOBINAJ VE TRAFO TELLERI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vajrar och kablar i aluminium. Företaget är även verksamt inom Elektriska lindningar, Elektriska lindningar, oljetransformatorer, och Močnostni transformatorji. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 7. GMBH CABLETRADE

  Tyskland

  Företaget GMBH CABLETRADE, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Vajrar och kablar i aluminium. Företaget är även verksamt inom kablar för industrin. Företagets huvudkontor finns i Duesseldorf, Tyskland.

 8. TH ODESKABEL

  Ukraina

  Företaget TH ODESKABEL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för El- och telefonkablar och ledningar. Företaget är även verksamt inom Vajrar och kablar i aluminium, Högspänningskablar, elkablar och elledningar, luftkablar, Vajrar och kablar i aluminium, och Högspänningskablar. Företagets huvudkontor finns i Odessa, Ukraina.

 1. KELLER ALUMINIUMGIESSEREI AG

  Schweiz

  Företaget KELLER ALUMINIUMGIESSEREI AG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vajrar och kablar i aluminium. Företagets huvudkontor finns i Steinmaur, Schweiz.

 2. BARANKABLO

  Turkiet

  Företaget BARANKABLO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vajrar och kablar i aluminium. Företagets huvudkontor finns i Kocaeli, Turkiet.

 3. E KABLO

  Turkiet

  Företaget E KABLO, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Vajrar och kablar i aluminium. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 4. ERSAN KABLO ELEKTRONIK SANAYI VE LIMITED ŞIRKETI

  Turkiet

  Företaget ERSAN KABLO ELEKTRONIK SANAYI VE LIMITED ŞIRKETI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vajrar och kablar i aluminium. Företaget är även verksamt inom koaxkablar. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 5. JSC SAKCABLE (SAKCABLE)

  Georgien

  Företaget JSC SAKCABLE (SAKCABLE), är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vajrar och kablar i aluminium. Företaget är även verksamt inom Tvinnade kablar, Vajrar och kablar i koppar, Tvinnade kablar, Vajrar och kablar i koppar, halogenfria kablar mot toxiska gaser, och inomhuskablar. Företagets huvudkontor finns i Tbilisi, Georgien.

 6. ZET CONSULTING

  Turkiet

  Företaget ZET CONSULTING, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Vajrar och kablar i aluminium. Företaget är även verksamt inom Diet- och bionäring, och Diet- och bionäring. Företagets huvudkontor finns i Ankara, Turkiet.

 7. BOBIMAT

  Belgien

  Företaget BOBIMAT, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Industrianläggningar - Bygg. Företaget är även verksamt inom Vajrar och kablar i koppar, Vajrar och kablar i aluminium, Elektrisk isolering, Vajrar och kablar i koppar, Vajrar och kablar i aluminium, kablar med isoleringsmaterial, och Elektrisk isolering. Företagets huvudkontor finns i Kalmthout, Belgien.

 8. BMS TEC SARL

  Frankrike

  Företaget BMS TEC SARL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vajrar och kablar i aluminium. Företaget är även verksamt inom Plåtar - Industriell bearbetning, Vajrar och kablar i stål, Plåtar - Industriell bearbetning, och Vajrar och kablar i stål. Företagets huvudkontor finns i Wittelsheim, Frankrike.

 9. MEYER ALU-BEARBEITUNG GMBH

  Tyskland

  Företaget MEYER ALU-BEARBEITUNG GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Vajrar och kablar i aluminium. Företagets huvudkontor finns i Klettgau, Tyskland.

 10. CREMA ALLUMINIO DEUTSCHLAND GMBH

  Tyskland

  Företaget CREMA ALLUMINIO DEUTSCHLAND GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Aluminium och legeringar. Företaget är även verksamt inom Rör och rörsystem i aluminium, Vajrar och kablar i aluminium, aluminiumprofiler, aluminiumstänger, Rör och rörsystem i aluminium, och Vajrar och kablar i aluminium. Företagets huvudkontor finns i Düsseldorf, Tyskland.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis