• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • sport - livsmedel

Resultat för

Sport - livsmedel - Import och export

 1. BIOFOODLAB LLC

  Ryssland

  BioFoodLab är det främsta företaget i Ryssland inom tillverkning av nyttiga tilltugg för vuxna och barn. Vårt mål var att skapa en inhemsk produkt av hög kvalitet som inte fanns på marknaden, och som vi kunde vara stolta över. Sju år senare kan vi erbjuda vi våra samarbetspartners färdiga lösningar för hälsosam kosthållning. Vi har 100 innovativa och populära produkter i vårt sortiment. Idag är våra produkter lätta att hitta på Rysslands stormarknader och i fjorton länder världen över; exempelvis i Japan, Kina och Förenade arabemiraten. Vårt mål är fortfarande detsamma — vi vill underlätta för vuxna och barn att ta enkla steg mot en hälsosam livsstil, varje dag.

 2. PIPELINEPHARMA

  Litauen

  Pipelinepharma.com är en B2B-marknadsplats för läkemedel, som kopplar ihop läkemedelstillverkare med köpare över hela världen. För köpare ─ distributörer, försäljnings- och marknadsföringsverksamheter, inlicenserade företag, apotekskedjor, partiförsäljare ─ vi skapar direktförbindelser genom att sammanknyta dem med kvalificerade tillverkare världen över. För säljare ─ ägare av CTD-underlag, läkemedelstillverkare, utlicenserande företag ─ vi hjälper till att hitta köpare, slutföra avtal, göra reklamavtal och minska tidåtgången mot marknaden. Vi hjälper läkemedelsleverantörer att bredda sina marknader genom att förbinda dem med över 10 000 kvalificerade köpare med höga köppotential i 127 länder. Vi är baserade i EU och är den enda europeiska B2B-marknadsplatsen för läkemedel, med färdiga dosformler med verifierade, uppdaterade underlag. Vi har över 85 000 CTD-underlag med färgiga dosformler från 1 800 GMP-tillverkare. Som en av de största expertframtagna databaserna för mediciner globalt är Pipelinepharma.com ett självklart val för sourcing av differentierade, svåråtkomliga och biosimilara läkemedel. Läkemedelsartiklar och näringsämnen kommer att göras tillgängliga på plattformen under 2022. Pipelinepharma.com har ett team med över trettio experter, agenter och konsulter inom affärsutveckling för läkemedelsbranschen, med en gedigen historik inom europeisk läkemedelshandel.

 3. LABORATOIRE PYC

  Frankrike

  Laboratoire PYC är en underleverantör av dietprodukter och kosttillskott. Vårt yrke: utveckling, produktion och förpackning på beställning för tredje part. Pulvren är förpackade i burkar, påsar, doypacks eller sticks. Erbjudande: proteinrika pulver, proteinrika matbitar, måltidsersättningar, näringsprodukter för idrottsmän, kosttillskott (viktminskning, hälsa, näringskosmetiska). Utveckling av skräddarsydda produkter clean label, glutenfria eller vegan.

 4. WELL PLUS TRADE VERTRIEBS GMBH CO. KG

  Tyskland

  Välkommen till WELL PLUS TRADE Vertriebs GmbH & Co. KG! Tack för visat intresse för våra produkter. Vi svarar med glädje på era frågor. Kontakta oss! Våra produkter: Läkemedel, receptfria; Dietlivsmedel; Kontraktstillverkning av dietlivsmedel; Näringstillsatser; Näringsprodukter (specialkost); Proteinkoncentrat; Sportnäring; Dryckespulver; Druvsockertabletter; Kontraktstillverkning av kosttillskott

 5. JOSE PELLUZ BERNAL

  Spanien

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. MBASARAN SAGLIK LTD

  Turkiet

 2. AMIX LEVANTE

  Spanien

 3. KCDRINKS

  Spanien

 4. NORFOOD

  Frankrike

 5. DIETETICI QUARANTA

  Italien

 1. PURE LIFE - ZENTRUM FÜR GESUNDE ERNÄHRUNG

  Österrike

 2. EIBAR SPORT

  Spanien

 1. L'HEXAGONE

  Frankrike

 2. NATURAL ALTERNATIVES INTERNATIONAL EUROPE S.A.

  Schweiz

 3. GENERAL NUTRITION AGENCY UG

  Tyskland

 4. CORPOREA GIMNASIO

  Spanien

 5. ZUMUB S.A.

  Portugal

 6. BALANSJELICHAAM

  Nederländerna

 7. TIME4NUTRITION

  Nederländerna

 8. RTT ENTRENADOR PERSONAL

  Spanien

 1. TRYBU NUTRITION

  Frankrike

 2. BARIATRIX EUROPE

  Frankrike

 3. CONSERVAS 5Ñ DE SANTOÑA

  Spanien

 4. ITALIAN ELITE

  Italien

 5. 4+ NUTRITION

  Italien

 6. BOXING SHOP - FULL ACTION

  Frankrike

 7. DINEINSECTS.DE

  Tyskland

 8. ERNÄHRUNGSBERATUNG FITNESS COACHING - BALANCECODE

  Tyskland

 9. NATURALLY ORGANIX

  Nederländerna

 10. COLLELLDEVALL S.L.U.

  Spanien