• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • salt

Resultat för

Salt - Import och export

 1. MADAR

  Polen

  MaDar är en livsmedelsgrossist från Polen med nästan trettio års erfarenhet. Vi levererar våra produkter till olika aktörer, så som matvarubutiker, restauranger, företag med olika profiler, institutioner och privatpersoner. Vi strävar efter att leverera produkter av högsta kvalitet till de bästa priserna, för att nå 100 % kundnöjdhet. Därför kommer du att hitta ett brett utbud av utmärkta livsmedelsprodukter hos oss. Vi har ett brett utbud, med produkter som: •Pasta, •Processat och konserverat kött, •Frön, •Olika typer av mjöl, •Mejeriprodukter, •Socker, •Kryddor, och du kan utforska mer av vårt sortiment på vår hemsida! Vi garanterar: •Snabb beställningshantering, •Goda priser, •Ett brett utbud, •Leverans världen över. Våra produkter importeras från pålitliga leverantörer och lokala gårdar, för att produkterna ska ha den bästa kvaliteten och den bästa smaken. Med oss får du unika smakupplevelser på ditt bord. Tveka inte att kontakta oss för mer information!

 2. EG ORGANIC HERBS

  Egypten

  2000 började vi exportera våra produkter direkt till marknader utrikes, eftar att ha utvecklat och lagt oss till med nya produktionslonjer så att vi kan tillhandahålla stora kvantiteter, i enighet med den ökande efterfrågan. 2001 exporterade kunde vi exportera produkter till många europeiska länder, tack vare vår höga produktkvalitet och konkurrenskraftiga priser. Vår fabrik ligger i ELFAYOUM, ett odlingsområde i Egypten för örter, kryddfrön och grönsaker. Det ger oss de bästa råvarorna att sälja till rimliga priser. Fabrik och lagerlokaler upptar över 4 000 kvadratmeter. Det gör att vi kan tillverka över fem produkter åt gången. 2006 kunde vi vidga vår export till USA, Kanada, Latinamerika och afrikanska marknader. Idag finns våra produkter i 28 länder världen över. Vi tillverkar: -Kryddblad -Örtfrön -Torkade örtblommor -Torkade örter och grönsaker -Salt. Vi strävar efter att tillhandahålla högkvalitativa produkter och pålitlig kundservice. Vi hoppas att du ska uppskatta vår hemsida och våra produkter lika mycket som vi uppskattar att få bistå dig. Vår verksamhet genomsyras av miljömedvetenhet. Vi värnar om miljön genom omsorgsfullt hanterade odlingar. Kunden är den viktigaste för oss - vare sig vi interagerar ansikte mot ansikte, i skrift eller via telefon. Tveka inte att kontakta oss för mer information om våra produkter och tjänster. Vi finns alltid här för att hjälpa dig.

 3. BIOCHEM BERNBURG GMBH

  Tyskland

  BIOCHEM Bernburg GmbH grundades 1991 som ett handels- och tillverkningsföretag. Våra verksamhetsområden ligger idag inom tillverkningen av dialysprodukter, kosttillskott, industrirengöring samt anskaffning och leverans av råvaror för tillverkning av läkemedel, livsmedel, kosmetika och kemikalier. Vi tillverkar dialyskoncentrat sedan 1998. Vårt företag är certifierat enligt IFS (Global Food Standard) och EN ISO 13485. Dessutom arbetar vi inom andra produktionsavdelningar som kontraktstillverkare av livsmedel, foder, akvarie- och kemiprodukter. Vi blandar, tappar och konfektionerar fasta och flytande produkter, även där har vi ekocertifikat (DE-ÖKO-034). Sedan 2020 tillverkar vi även desinfektionsmedel för hud, händer och ytor, samt säljer olika medicintekniska produkter som t.ex. medicinska engångsmasker och Corona-antikroppstester.

 4. SCHÜSSLER NOVACHEM GMBH

  Tyskland

  Salter är en stor del av våra liv. Vi stöter på dem var vi än går: De gör golv hårda, textilier mjuka, vägar säkra, källare torra och får en sur mage åter i balans. De används när man brygger öl, tillverkar ost och är allt vanligare inom kosttillskott som magnesiumtabletter och sportdrycker. Även vår egen kropp innehåller ca 5 % salt som vi förlorar när vi svettas och som vi behöver fylla på. För att du även i framtiden ska kunna dra nytta av vårt dagliga arbete investerar vi väldigt mycket i forskning och utveckling. Nya processer och patent hjälper oss att fram produkter baserade på kalcium, magnesium och natrium med lägre energiåtgång och med en högre kvalitet. Dessutom kan vi även använda och transportera dem bättre. Vi vill tacka delstaten Sachsen-Anhalt, den tyska regeringen och EU för allt stöd i dessa aktiviteter.

 5. DR. SPIESS CHEM. FABRIK GMBH

  Tyskland

  Namnet Dr. Spiess Chemische Fabrik GmbH är internationellt känt för att vara en traditionsrik specialist med hög kompetens och trevlig service. 1987 grundades vårt företag genom en avknoppning från den tiokemiska verksamheten hos C. E.F. Spiess & Sohn GmbH & Co. Det som började som ett forskningsprojekt efter andra världskrigets slut blev redan 1954 till ett eget företagsområde. Idag är vi ett helägt dotterbolag till GECHEM GmbH & Co KG, vilka förvärvat sina andelar från Spiess- Urania Chemicals GmbH i Hamburg 2006. Ända sedan 1950-talet har vi varit framgångsrika med att specialisera oss på tillverkning och försäljning av finkemikalier, vilka används som mellanprodukter i den kemiska industrin.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. ESPRIT DU SEL

  Frankrike

  Företaget ESPRIT DU SEL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Salt. Företaget är även verksamt inom Parfymerat salt, karameller, och saltkar. Företagets huvudkontor finns i La Rochelle, Frankrike.

 2. SAPHO GMBH

  Tyskland

  Företaget SAPHO GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Salt. Företagets huvudkontor finns i Ostrach, Tyskland.

 3. MUZIRIS

  Frankrike

  Företaget MUZIRIS, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Kryddor. Företaget är även verksamt inom Salt, peppar, Salt, biologiska livsmedel, och gurkmeja. Företagets huvudkontor finns i Renaison, Frankrike.

 4. ETG ENTSORGUNG + TRANSPORT GMBH

  Tyskland

  Företaget ETG ENTSORGUNG + TRANSPORT GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Salt. Företagets huvudkontor finns i Göppingen, Tyskland.

 5. BILGRAM CHEMIE GMBH

  Tyskland

  Företaget BILGRAM CHEMIE GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Salt. Företagets huvudkontor finns i Ostrach, Tyskland.

 1. SALZ WITTE GMBH

  Tyskland

  Företaget SALZ WITTE GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Salt. Företagets huvudkontor finns i Versmold, Tyskland.

 2. CONTERIO E CO

  Italien

  Företaget CONTERIO E CO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Salt. Företaget är även verksamt inom ekologiska gödningsmedel, artiklar för biologiskt jordbruk, och kalciumklorid. Företagets huvudkontor finns i Torino, Italien.

 1. SALINE STADTILM GMBH

  Tyskland

  Företaget SALINE STADTILM GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Salt. Företagets huvudkontor finns i Stadtilm, Tyskland.

 2. SALZKONTOR KURPFALZ GMBH

  Tyskland

  Företaget SALZKONTOR KURPFALZ GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Salt. Företagets huvudkontor finns i Kronau, Tyskland.

 3. NORBERT KÖNIG E.KFM.

  Tyskland

  Företaget NORBERT KÖNIG E.KFM., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Salt. Företagets huvudkontor finns i Lutherstadt Wittenberg, Tyskland.

 4. PAG 91 D.O.O.

  Kroatien

  Vi erbjuder alla typer salt: salt för livsmedelsindustri och textilindustri, för produktion av märkesartiklar i shoppingcenter, tillverkning av foder för nötkreatur, för avhärdning av vatten, vägsalt för halkbekämpning på vägar, motorvägar, gator m.m. I våra produktionsanläggningar har vi moderna maskiner för saltspridning. Vid våra produktions- och lageranläggningar verkställer vi en komplett produktion och bearbetning av salt, inklusive tvätt, tork, malning, silning, tillsats av tillsatser och förpackning.

 5. LAPACE INTERNATIONAL TRADE & MINING

  Egypten

  La pace Group Company är uppdelat i flera avdelningar enligt följande: Mineral: Vi har lång erfarenhet av mineralbrytning sedan 1995 och producerar följande mineral: kiselsand – kalcium fältspat – kalcinerat kaolin (chamotte) – Talksalt: I våra egyptiska saltfabriker producerar vi havssalt och bergsalt för avisning och industri. Cement : Vi producerar naturlig kalciumflourid (fluorspar) av hög kvalitet för vit cement och gråcement

 6. SALINAS CORREDOR DO SOL

  Portugal

  SALINAS CORREDOR DO SOL, LDA utvinner varje år på hantverksmässigt sätt mellan 800 och 1 000 ton koksalt. Detta ”vita guldet” exporteras till Europa och länder i Afrika, förpackat i säckar om 1, 5, 10 och 20 kg eller i big-bag på ett ton. Vår flingsalt, producerat 100 % naturligt och special, samlas in på hantverksmässigt sätt utan förädling. Flingsaltet eller atlantsaltet är certifierat SATIVA – kontroll och certifiering av produkterna – ty vi har antagit HACCP-systemet.

 7. OLISOLIVA.COM

  Spanien

  Vi ligger i hjärtat av Santa Caterina-marknaden och erbjuder ett brett sortiment av produkter med olja och andra läckerheter. Över 200 sorter bland vilka ni kan finna de utsöktaste smakerna, bästa kvalitet och produkter av förnämaste ursprung. Även specialiserade på vinägrar, salter och skönhetsprodukter framtagna ur olivolja.

 8. SALZ CENTRALE OHG

  Tyskland

  Vi på Salz Centrale ser oss som ambassadörer för salt. Sedan mer än 14 år letar, testar och säljer vi natursalt världen över. Vi importerar från Pakistan, Indien, China, Peru, Hawaii, Afrika, Skandinavien och länderna runt medelhavet. Produkter: Badsalt, kryddkvarnar (handkvarnar) havssalt, natursalt, salt för rimning, saltkristallampor, saltkristallprodukter, salt- och pepparströare, bordssalt med jod, bergsalt, tvättnötter

 1. A.C.T. S.R.L.

  Italien

 2. LIST SALZHANDEL GMBH

  Österrike

 3. MAYI TUZ

  Turkiet

 4. SALZ-HELMREICH GMBH

  Tyskland

 5. RALINGER SALZ HANDELS-GMBH

  Tyskland

 6. SALTON SALT

  Turkiet

 7. CIHANBEYLI TUZ

  Turkiet

 8. SIWA SALT LTD

  Förenade kungariket

 9. HBD HAUSTECHNIK BEDARF DIENSTLEISTUNG INH. PETER MÜLLER

  Tyskland

 10. WEINKONTOR FREUND GMBH

  Tyskland

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
Filter

Resultat för

Salt - Import och export

Antal resultat

997 Företag