• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • salt

Resultat för

Salt - Import och export

 1. MADAR

  Polen

 2. BIOCHEM BERNBURG GMBH

  Tyskland

  BIOCHEM Bernburg GmbH grundades 1991 som ett handels- och tillverkningsföretag. Våra verksamhetsområden ligger idag inom tillverkningen av dialysprodukter, kosttillskott, industrirengöring samt anskaffning och leverans av råvaror för tillverkning av läkemedel, livsmedel, kosmetika och kemikalier. Vi tillverkar dialyskoncentrat sedan 1998. Vårt företag är certifierat enligt IFS (Global Food Standard) och EN ISO 13485. Dessutom arbetar vi inom andra produktionsavdelningar som kontraktstillverkare av livsmedel, foder, akvarie- och kemiprodukter. Vi blandar, tappar och konfektionerar fasta och flytande produkter, även där har vi ekocertifikat (DE-ÖKO-034). Sedan 2020 tillverkar vi även desinfektionsmedel för hud, händer och ytor, samt säljer olika medicintekniska produkter som t.ex. medicinska engångsmasker och Corona-antikroppstester.

 3. EG ORGANIC HERBS

  Egypten

  2000 började vi exportera våra produkter direkt till marknader utrikes, eftar att ha utvecklat och lagt oss till med nya produktionslonjer så att vi kan tillhandahålla stora kvantiteter, i enighet med den ökande efterfrågan. 2001 exporterade kunde vi exportera produkter till många europeiska länder, tack vare vår höga produktkvalitet och konkurrenskraftiga priser. Vår fabrik ligger i ELFAYOUM, ett odlingsområde i Egypten för örter, kryddfrön och grönsaker. Det ger oss de bästa råvarorna att sälja till rimliga priser. Fabrik och lagerlokaler upptar över 4 000 kvadratmeter. Det gör att vi kan tillverka över fem produkter åt gången. 2006 kunde vi vidga vår export till USA, Kanada, Latinamerika och afrikanska marknader. Idag finns våra produkter i 28 länder världen över. Vi tillverkar: -Kryddblad -Örtfrön -Torkade örtblommor -Torkade örter och grönsaker -Salt. Vi strävar efter att tillhandahålla högkvalitativa produkter och pålitlig kundservice. Vi hoppas att du ska uppskatta vår hemsida och våra produkter lika mycket som vi uppskattar att få bistå dig. Vår verksamhet genomsyras av miljömedvetenhet. Vi värnar om miljön genom omsorgsfullt hanterade odlingar. Kunden är den viktigaste för oss - vare sig vi interagerar ansikte mot ansikte, i skrift eller via telefon. Tveka inte att kontakta oss för mer information om våra produkter och tjänster. Vi finns alltid här för att hjälpa dig.

 4. TERRACORE SWEDEN AB

  Sverige

  TERRACORE AB är en stor kemikalietillverkare baserad i Sverige och Turkiet. Vi grundade företaget 1995 och har nått stora framgångar som leverantör av rengöringsprodukter till distributörer internationellt. Med utvecklingen av internet har vi börjat skifta vårt fokus. Vi upptäckte en lucka i marknaden för ett företag som kan tillhandahålla industriella kemikalier i kvantiteter som passar för företag, organisationer och universitet. Vi sourcar material för industriella kemikalier i bulk och omförpackar dem till storlekar som passar för vardagligt bruk hos olika verksamheter. Vi är specialiserade på storlekar mellan 1 och 25 kilo, samt på tunnor och lastpallar med säckar. Våra produkter: - Salter - Peroxider - Oxosyror och andra syror - Komplexbildningar - Oxider - Organiska kemikalier - Hydroxider - Hydrat. Vi har utnyttjat vår djupgående branschkunskap för att tillhandahålla en onlinebaserad service som utvecklats av vår personal och riktar in sig på behoven hos professionella kunder, som använder våra produkter i sin dagliga verksamhet. Sedan vi började sälja via eBay och våra första hemsidor 2005 har marknaden växt väsentligt, och vi är nu ett av de ledande företagen i vår industri. Besök vår hemsida eller kontakta oss för mer information!

 5. SCHÜSSLER NOVACHEM GMBH

  Tyskland

  Salter är en stor del av våra liv. Vi stöter på dem var vi än går: De gör golv hårda, textilier mjuka, vägar säkra, källare torra och får en sur mage åter i balans. De används när man brygger öl, tillverkar ost och är allt vanligare inom kosttillskott som magnesiumtabletter och sportdrycker. Även vår egen kropp innehåller ca 5 % salt som vi förlorar när vi svettas och som vi behöver fylla på. För att du även i framtiden ska kunna dra nytta av vårt dagliga arbete investerar vi väldigt mycket i forskning och utveckling. Nya processer och patent hjälper oss att fram produkter baserade på kalcium, magnesium och natrium med lägre energiåtgång och med en högre kvalitet. Dessutom kan vi även använda och transportera dem bättre. Vi vill tacka delstaten Sachsen-Anhalt, den tyska regeringen och EU för allt stöd i dessa aktiviteter.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. DR. SPIESS CHEM. FABRIK GMBH

  Tyskland

  Namnet Dr. Spiess Chemische Fabrik GmbH är internationellt känt för att vara en traditionsrik specialist med hög kompetens och trevlig service. 1987 grundades vårt företag genom en avknoppning från den tiokemiska verksamheten hos C. E.F. Spiess & Sohn GmbH & Co. Det som började som ett forskningsprojekt efter andra världskrigets slut blev redan 1954 till ett eget företagsområde. Idag är vi ett helägt dotterbolag till GECHEM GmbH & Co KG, vilka förvärvat sina andelar från Spiess- Urania Chemicals GmbH i Hamburg 2006. Ända sedan 1950-talet har vi varit framgångsrika med att specialisera oss på tillverkning och försäljning av finkemikalier, vilka används som mellanprodukter i den kemiska industrin.

 2. ESPRIT DU SEL

  Frankrike

 3. ETG ENTSORGUNG + TRANSPORT GMBH

  Tyskland

 4. MUZIRIS

  Frankrike

 5. SAPHO GMBH

  Tyskland

 1. BILGRAM CHEMIE GMBH

  Tyskland

 2. RALINGER SALZ HANDELS-GMBH

  Tyskland

 1. CONTERIO E CO

  Italien

 2. SALINE STADTILM GMBH

  Tyskland

 3. SALZKONTOR KURPFALZ GMBH

  Tyskland

 4. NORBERT KÖNIG E.KFM.

  Tyskland

 5. PAG 91 D.O.O.

  Kroatien

  Vi erbjuder alla typer salt: salt för livsmedelsindustri och textilindustri, för produktion av märkesartiklar i shoppingcenter, tillverkning av foder för nötkreatur, för avhärdning av vatten, vägsalt för halkbekämpning på vägar, motorvägar, gator m.m. I våra produktionsanläggningar har vi moderna maskiner för saltspridning. Vid våra produktions- och lageranläggningar verkställer vi en komplett produktion och bearbetning av salt, inklusive tvätt, tork, malning, silning, tillsats av tillsatser och förpackning.

 6. SALINAS CORREDOR DO SOL

  Portugal

  SALINAS CORREDOR DO SOL, LDA utvinner varje år på hantverksmässigt sätt mellan 800 och 1 000 ton koksalt. Detta ”vita guldet” exporteras till Europa och länder i Afrika, förpackat i säckar om 1, 5, 10 och 20 kg eller i big-bag på ett ton. Vår flingsalt, producerat 100 % naturligt och special, samlas in på hantverksmässigt sätt utan förädling. Flingsaltet eller atlantsaltet är certifierat SATIVA – kontroll och certifiering av produkterna – ty vi har antagit HACCP-systemet.

 7. LAPACE INTERNATIONAL TRADE & MINING

  Egypten

  La pace Group Company är uppdelat i flera avdelningar enligt följande: Mineral: Vi har lång erfarenhet av mineralbrytning sedan 1995 och producerar följande mineral: kiselsand – kalcium fältspat – kalcinerat kaolin (chamotte) – Talksalt: I våra egyptiska saltfabriker producerar vi havssalt och bergsalt för avisning och industri. Cement : Vi producerar naturlig kalciumflourid (fluorspar) av hög kvalitet för vit cement och gråcement

 8. OLISOLIVA.COM

  Spanien

  Vi ligger i hjärtat av Santa Caterina-marknaden och erbjuder ett brett sortiment av produkter med olja och andra läckerheter. Över 200 sorter bland vilka ni kan finna de utsöktaste smakerna, bästa kvalitet och produkter av förnämaste ursprung. Även specialiserade på vinägrar, salter och skönhetsprodukter framtagna ur olivolja.

 1. SALZ CENTRALE OHG

  Tyskland

  Vi på Salz Centrale ser oss som ambassadörer för salt. Sedan mer än 14 år letar, testar och säljer vi natursalt världen över. Vi importerar från Pakistan, Indien, China, Peru, Hawaii, Afrika, Skandinavien och länderna runt medelhavet. Produkter: Badsalt, kryddkvarnar (handkvarnar) havssalt, natursalt, salt för rimning, saltkristallampor, saltkristallprodukter, salt- och pepparströare, bordssalt med jod, bergsalt, tvättnötter

 2. A.C.T. S.R.L.

  Italien

 3. MAYI TUZ

  Turkiet

 4. LIST SALZHANDEL GMBH

  Österrike

 5. SALZ-HELMREICH GMBH

  Tyskland

 6. CIHANBEYLI TUZ

  Turkiet

 7. SIWA SALT LTD

  Förenade kungariket

 8. WEINKONTOR FREUND GMBH

  Tyskland

 9. HBD HAUSTECHNIK BEDARF DIENSTLEISTUNG INH. PETER MÜLLER

  Tyskland

 10. MID TRADE S.R.L.

  Italien

Filter

Resultat för

Salt - Import och export

Antal resultat

981 företag