• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • salt

Resultat för

Salt - Import och export

 1. MADAR

  Polen

  Verified by europages badge

  MaDar är en livsmedelsgrossist från Polen med nästan trettio års erfarenhet. Vi levererar våra produkter till olika aktörer, så som matvarubutiker, restauranger, företag med olika profiler, institutioner och privatpersoner. Vi strävar efter att leverera produkter av högsta kvalitet till de bästa priserna, för att nå 100 % kundnöjdhet. Därför kommer du att hitta ett brett utbud av utmärkta livsmedelsprodukter hos oss. Vi har ett brett utbud, med produkter som: •Pasta, •Processat och konserverat kött, •Frön, •Olika typer av mjöl, •Mejeriprodukter, •Socker, •Kryddor, och du kan utforska mer av vårt sortiment på vår hemsida! Vi garanterar: •Snabb beställningshantering, •Goda priser, •Ett brett utbud, •Leverans världen över. Våra produkter importeras från pålitliga leverantörer och lokala gårdar, för att produkterna ska ha den bästa kvaliteten och den bästa smaken. Med oss får du unika smakupplevelser på ditt bord. Tveka inte att kontakta oss för mer information!

 2. EG ORGANIC HERBS

  Egypten

  Verified by europages badge

  2000 började vi exportera våra produkter direkt till marknader utrikes, eftar att ha utvecklat och lagt oss till med nya produktionslonjer så att vi kan tillhandahålla stora kvantiteter, i enighet med den ökande efterfrågan. 2001 exporterade kunde vi exportera produkter till många europeiska länder, tack vare vår höga produktkvalitet och konkurrenskraftiga priser. Vår fabrik ligger i ELFAYOUM, ett odlingsområde i Egypten för örter, kryddfrön och grönsaker. Det ger oss de bästa råvarorna att sälja till rimliga priser. Fabrik och lagerlokaler upptar över 4 000 kvadratmeter. Det gör att vi kan tillverka över fem produkter åt gången. 2006 kunde vi vidga vår export till USA, Kanada, Latinamerika och afrikanska marknader. Idag finns våra produkter i 28 länder världen över. Vi tillverkar: -Kryddblad -Örtfrön -Torkade örtblommor -Torkade örter och grönsaker -Salt. Vi strävar efter att tillhandahålla högkvalitativa produkter och pålitlig kundservice. Vi hoppas att du ska uppskatta vår hemsida och våra produkter lika mycket som vi uppskattar att få bistå dig. Vår verksamhet genomsyras av miljömedvetenhet. Vi värnar om miljön genom omsorgsfullt hanterade odlingar. Kunden är den viktigaste för oss - vare sig vi interagerar ansikte mot ansikte, i skrift eller via telefon. Tveka inte att kontakta oss för mer information om våra produkter och tjänster. Vi finns alltid här för att hjälpa dig.

 3. DR. SPIESS CHEM. FABRIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Namnet Dr. Spiess Chemische Fabrik GmbH är internationellt känt för att vara en traditionsrik specialist med hög kompetens och trevlig service. 1987 grundades vårt företag genom en avknoppning från den tiokemiska verksamheten hos C. E.F. Spiess & Sohn GmbH & Co. Det som började som ett forskningsprojekt efter andra världskrigets slut blev redan 1954 till ett eget företagsområde. Idag är vi ett helägt dotterbolag till GECHEM GmbH & Co KG, vilka förvärvat sina andelar från Spiess- Urania Chemicals GmbH i Hamburg 2006. Ända sedan 1950-talet har vi varit framgångsrika med att specialisera oss på tillverkning och försäljning av finkemikalier, vilka används som mellanprodukter i den kemiska industrin.

 4. SO.G.I.S. INDUSTRIA CHIMICA SPA

  Italien

  Verified by europages badge

  SO.G.I.S grundades 1962 av tre italienska familjer. Från att ha startat som ett ingenjörsföretag, förvandlades det kort därpå till en produktionsanläggning, först för stearater och sen för glycerin, sedan fettsyrederivat och glycerin. 1990 tecknar SO.G.I.S. ett avtal med Baerlocher GmbH som är världsledande inom produktionen av tillsatsmedel för PVC. Verkar på marknaderna över hela världen.

 5. SAPHO GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget SAPHO GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Salt. Företagets huvudkontor finns i Ostrach, Tyskland.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. ETG ENTSORGUNG + TRANSPORT GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget ETG ENTSORGUNG + TRANSPORT GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Salt. Företagets huvudkontor finns i Göppingen, Tyskland.

 2. SALZ WITTE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget SALZ WITTE GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Salt. Företagets huvudkontor finns i Versmold, Tyskland.

 3. BILGRAM CHEMIE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget BILGRAM CHEMIE GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Salt. Företagets huvudkontor finns i Ostrach, Tyskland.

 4. SALINE STADTILM GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget SALINE STADTILM GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Salt. Företagets huvudkontor finns i Stadtilm, Tyskland.

 5. SALZKONTOR KURPFALZ GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget SALZKONTOR KURPFALZ GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Salt. Företagets huvudkontor finns i Kronau, Tyskland.

 1. SCHÜSSLER NOVACHEM GMBH

  Tyskland

  Salter är en stor del av våra liv. Vi stöter på dem var vi än går: De gör golv hårda, textilier mjuka, vägar säkra, källare torra och får en sur mage åter i balans. De används när man brygger öl, tillverkar ost och är allt vanligare inom kosttillskott som magnesiumtabletter och sportdrycker. Även vår egen kropp innehåller ca 5 % salt som vi förlorar när vi svettas och som vi behöver fylla på. För att du även i framtiden ska kunna dra nytta av vårt dagliga arbete investerar vi väldigt mycket i forskning och utveckling. Nya processer och patent hjälper oss att fram produkter baserade på kalcium, magnesium och natrium med lägre energiåtgång och med en högre kvalitet. Dessutom kan vi även använda och transportera dem bättre. Vi vill tacka delstaten Sachsen-Anhalt, den tyska regeringen och EU för allt stöd i dessa aktiviteter.

 2. PAG 91 D.O.O.

  Kroatien

  Vi erbjuder alla typer salt: salt för livsmedelsindustri och textilindustri, för produktion av märkesartiklar i shoppingcenter, tillverkning av foder för nötkreatur, för avhärdning av vatten, vägsalt för halkbekämpning på vägar, motorvägar, gator m.m. I våra produktionsanläggningar har vi moderna maskiner för saltspridning. Vid våra produktions- och lageranläggningar verkställer vi en komplett produktion och bearbetning av salt, inklusive tvätt, tork, malning, silning, tillsats av tillsatser och förpackning.

 1. LAPACE INTERNATIONAL TRADE & MINING

  Egypten

  La pace Group Company är uppdelat i flera avdelningar enligt följande: Mineral: Vi har lång erfarenhet av mineralbrytning sedan 1995 och producerar följande mineral: kiselsand – kalcium fältspat – kalcinerat kaolin (chamotte) – Talksalt: I våra egyptiska saltfabriker producerar vi havssalt och bergsalt för avisning och industri. Cement : Vi producerar naturlig kalciumflourid (fluorspar) av hög kvalitet för vit cement och gråcement

 2. SALINAS CORREDOR DO SOL

  Portugal

  SALINAS CORREDOR DO SOL, LDA utvinner varje år på hantverksmässigt sätt mellan 800 och 1 000 ton koksalt. Detta ”vita guldet” exporteras till Europa och länder i Afrika, förpackat i säckar om 1, 5, 10 och 20 kg eller i big-bag på ett ton. Vår flingsalt, producerat 100 % naturligt och special, samlas in på hantverksmässigt sätt utan förädling. Flingsaltet eller atlantsaltet är certifierat SATIVA – kontroll och certifiering av produkterna – ty vi har antagit HACCP-systemet.

 3. SALDOSA

  Spanien

  Alla typer av salt för livsmedelsindustrin, animaliska livsmedel, konserver, för hushåll, livsmedelskedjor och industriprocesser, elektrokemi och elektrolys, vattenbehandling, diskmaskiner. Torrt salt, fuktigt salt, salt med jod, saltlake.

 4. OLISOLIVA.COM

  Spanien

  Vi ligger i hjärtat av Santa Caterina-marknaden och erbjuder ett brett sortiment av produkter med olja och andra läckerheter. Över 200 sorter bland vilka ni kan finna de utsöktaste smakerna, bästa kvalitet och produkter av förnämaste ursprung. Även specialiserade på vinägrar, salter och skönhetsprodukter framtagna ur olivolja.

 5. SALZ CENTRALE OHG

  Tyskland

  Vi på Salz Centrale ser oss som ambassadörer för salt. Sedan mer än 14 år letar, testar och säljer vi natursalt världen över. Vi importerar från Pakistan, Indien, China, Peru, Hawaii, Afrika, Skandinavien och länderna runt medelhavet. Produkter: Badsalt, kryddkvarnar (handkvarnar) havssalt, natursalt, salt för rimning, saltkristallampor, saltkristallprodukter, salt- och pepparströare, bordssalt med jod, bergsalt, tvättnötter

 6. ESPRIT DU SEL

  Frankrike

  Företaget ESPRIT DU SEL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Salt. Företaget är även verksamt inom Parfymerat salt, karameller, och saltkar. Företagets huvudkontor finns i La Rochelle, Frankrike.

 7. A.C.T. S.R.L.

  Italien

  Företaget A.C.T. S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Salt. Företaget är även verksamt inom fint havssalt för matlagning. Företagets huvudkontor finns i Scarlino, Italien.

 8. T111 INTERNATIONAL FOOD IMPORT EXPORT

  Turkiet

  Företaget T111 INTERNATIONAL FOOD IMPORT EXPORT, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Salt. Företaget är även verksamt inom mineralsalt, allmänna marknader livsmedelssektorn, bordssalt, och hushållssalt. Företagets huvudkontor finns i Ankara, Turkiet.

 1. LIST SALZHANDEL GMBH

  Österrike

  Företaget LIST SALZHANDEL GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Salt. Företagets huvudkontor finns i Hallein, Österrike.

 2. MAYI TUZ

  Turkiet

  Företaget MAYI TUZ, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Salt. Företagets huvudkontor finns i antalya, Turkiet.

 3. MUZIRIS

  Frankrike

  Företaget MUZIRIS, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Kryddor. Företaget är även verksamt inom Salt, peppar, Salt, biologiska livsmedel, och gurkmeja. Företagets huvudkontor finns i Renaison, Frankrike.

 4. SALZ-HELMREICH GMBH

  Tyskland

  Företaget SALZ-HELMREICH GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Salt. Företaget är även verksamt inom Industriellt salt, bergssalt, badsalt, och Industriellt salt. Företagets huvudkontor finns i Nürnberg, Tyskland.

 5. RALINGER SALZ HANDELS-GMBH

  Tyskland

  Företaget RALINGER SALZ HANDELS-GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Salt. Företagets huvudkontor finns i Föhren, Tyskland.

 6. SALTON SALT

  Turkiet

  Företaget SALTON SALT, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Salt. Företaget är även verksamt inom obehandlat havssalt, badsalt, och bergssalt. Företagets huvudkontor finns i Tekirdag, Turkiet.

 7. CIHANBEYLI TUZ

  Turkiet

  Företaget CIHANBEYLI TUZ, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Salt. Företaget är även verksamt inom salt för diskmaskiner, och industrisalter. Företagets huvudkontor finns i Konya, Turkiet.

 8. SIWA SALT LTD

  Förenade kungariket

  Företaget SIWA SALT LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Salt. Företagets huvudkontor finns i Barnet, Förenade kungariket.

 9. WEINKONTOR FREUND GMBH

  Tyskland

  Företaget WEINKONTOR FREUND GMBH, är ett Agent/ Representant, som är verksamt inom sektorn för Kryddor. Företaget är även verksamt inom Salt, Färdiga maträtter och gastronomiska specialiteter, Viner, Salt, choklad, Färdiga maträtter och gastronomiska specialiteter, och Viner. Företagets huvudkontor finns i Borgholzhausen, Tyskland.

 10. HBD HAUSTECHNIK BEDARF DIENSTLEISTUNG INH. PETER MÜLLER

  Tyskland

  Företaget HBD HAUSTECHNIK BEDARF DIENSTLEISTUNG INH. PETER MÜLLER, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Salt. Företagets huvudkontor finns i Berlin, Tyskland.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
Filter

Resultat för

Salt - Import och export

Antal resultat

1 010 Företag