• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • prevoz blaga

Resultat för

Prevoz blaga - Import och export

 1. NOORD CONNECT LLC

  Ryssland

  NORD CONNECT LLC är en internationell speditör som erbjuder ett omfattande utbud av tjänster inom lagring, bearbetning, transport och tullklarering av varor inom många olika kategorier. Nord Connect LLC bistår med godsförsäkring, konsulttjänster inom logistik samt leverans av reservdelar och komponenter för luftfarkoster och helikoptrar. Företagets huvudspecialisering är export via luftfart och multimodal transport till länder i Asien och Afrika samt vägfrakt från länder inom EU till Ryssland, länder i Centralasien och länder i Mellanöstern. NORD CONNECT LLC har stor erfarenhet av transport till svårtillgängliga och isolerade regioner. Hittills har företaget transporterat olika typer av gods till 184 destinationer i 84 länder över hela världen. NORD CONNECT LLC har ett nätverk av aktörer som täcker nära 90 % av alla flygplatser och flygfält i världen.

 2. ALBERANI LOGISTICS LTD.

  Ryssland

  Alberani Logistics är ett pålitligt fraktbolag med över femton års erfarenhet inom godstransport. Vi utför följande typer av arbeten: Transport av alla typer av last, med alla typer av transport: via luftfart, landsväg, järnväg och fartyg; Tullklarering; Fraktförsäkring; Fysisk godseskort med beväpnade vakter; Leverans av samförsändelser; Transport av tungt och skrymmande gods; Transport av farligt gods. Med vår värdefulla samlade erfarenhet, vårt breda kontaktnät och vårt team av erfarna och kvalificerade specialister kan vi bidra med den perfekta lösningen för leveransen av just ditt gods, utefter dina specifika villkor. Vår godstransport garanterar pålitlighet, kvalitet och säkerhet. Vi mäter våra framgångar i att företag som utnyttjat våra tjänster blir permanenta samarbetspartners.

 3. OCEANS GROUP LOGISTICS AND CONSULTANCY LIMITED COMPANY

  Turkiet

  För att bli marknadsledare i Turkiet har Oceans Group tillhandahållit tullklareringstjänster, produktleverans, global flygtransport, sjötransport, vägtransport och projekttransport sedan 2016. Oceans Group har tillhandahållit tullklareringstjänster, produktleverans, global flygtransport, sjötransport, vägtransport och projekttransport sedan 2016. Vi är din strategiska affärspartner för regionala och sektorsbaserade lösningar. Vi har ett brett utbud av tjänster för tullklarering och logistik, och har expertis inom olika sektorer som flygfart, snabbrörliga konsumentvaror, sjukvård och textil. Vi bibehåller positionen som ett företag med 100 % turkiskt kapital, och organiserar tjänster för över 2 000 frakter för kunder över hela världen varje år. Vi arbetar med Turkiets ledande märken och kunder med utveckling och tillväxtpotential. De förlitar sig på våra flexibla, effektiva beslutsprocesser och låga kostnader. Vårt uppdrag är att skapa innovativa och kostnadsorienterade lösningar, med vår erfarna personal och professionella affärspartners över hela världen - även för de mest komplexa logistiska processerna. Oceans Group ser till att ditt värdefulla gods fraktas säkert och effektivt. Tveka inte att kontakta oss för mer information!

 4. MS ALLIANCE

  Frankrike

 5. STB TRANSPORT & LOGISTIQUE

  Frankrike

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. EXACONTACT

  Frankrike

 2. TBE -TRANS' BEAU EXPRESS

  Frankrike

 3. BILOGISTIK, S.A.

  Spanien

 4. DIRCO EXPRESS CARGO

  Belgien

 5. STRANZINGER LOGISTIK SERVICE GMBH

  Österrike

 1. RESPED LOGISTIKA D.O.O.

  Slovenien

 2. MIMO BY PD.MEDIENLOGISTIK GMBH

  Tyskland

 1. SOMMER KRANVERLEIH GMBH

  Tyskland

 2. THYSSENKRUPP MILLSERVICES & SYSTEMS GMBH

  Tyskland

 3. SP TRANSPORT EXPRESS

  Frankrike

 4. LTI - LOGISTIQUE TRANSPORT INFORMATIQUE

  Frankrike

 5. SGT TRANSPORTS

  Frankrike

 6. LT TRANS'EXPRESS

  Frankrike

 7. C.D. TRANSPORT S.R.L.

  Italien

 8. TRANSPORT EXPRESS VARIOT

  Frankrike

 1. VALDAMBRINI TRASPORTI

  Italien

 2. EU-ROAD LOGISTIQUE

  Frankrike

 3. EMERGENCE SERVICE

  Frankrike

 4. LASTK

  Frankrike

 5. S.A.S ACTIV LINA

  Frankrike

 6. ORTRANS S.R.L.

  Italien

 7. NEXT TO BUSINESS SRLS

  Italien

 8. TRANS NEGOCE EXPRESS

  Frankrike

 9. TRANSPORT BENEUT

  Frankrike

 10. LAZIO TRASPORTI SRL

  Italien

Filter

Resultat för

Prevoz blaga - Import och export

Antal resultat

9 685 företag