• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • import och export - agenturer

Resultat för

Import och export - agenturer - Import och export

 1. GB TRADE TRANSPORT

  Turkiet

  Verified by europages badge

  GB LOGISTICS hanterar land-, luft- och sjötransporter. Vi grundades i Izmir. GB Logistics har kundnöjdheten som främsta princip, och uppnr den genom att erbjuda den bästa servicen till de bästa priserna med sitt breda nätverk. Vårt expertteam kan svara till företags utrikeshandel och logistiska behov. GB Logistics investerar i mänskliga resurser och teknologi genom att dra nytta av globaliseringens automatiserings- och digitaliseringsmöjligheter. På så vis organiserar vi de logistiktjänster kunderna behöver i linje med förväntningarna och behoven, och skapar helt unika lösningar. GB Logistics drar fördel av våra organisatoriska resurser, och strävar efter att utveckla produkter och tjänster ytterligare samt höja vårt bolagsvärde. För att nå ut till så många som möjligt med vår framtidsvision har vi tagit fram ett nytt företagsbudskap: "UTVECKLA DINA DRÖMMAR". Tveka inte att kontakta oss för mer information!

  Webbplats Open In New icon
 2. MANGUENGA STEEV CONSTRUCTION

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget MANGUENGA STEEV CONSTRUCTION är en tjänsteförmedlare grundad 2013 som arbetar inom sektorn Bygg - Maskiner och utrustning. Det är också verksamt inom byggutrustning, försäljning av olika produkter och gör-de-själv-artiklar. Det är etablerat i Le Kremlin-Bicetre, i Frankrike. Med åren har företaget ägnat sig åt att bredda sitt tjänsteutbud och idag hjälper vi er också med era projekt inom import och export, samt i era behov av försäljning och uthyrning av fordon, uthyrning av privatfordon, privat persontransport, utgivning och försäljning av litterära verk m.m. Har ni planerat några projekt inom byggnad, utgivning av verk eller om ni behöver en tjänsteförmedlare för olika tjänster? Tveka inte att kontakta vårt team per mejl eller telefon för att berätta om era projekt!

 3. EKINOKS IC VE DIS TICARET LTD STI

  Turkiet

  Verified by europages badge

  Ekinoks är en partiförsäljare som sourcar och levererar märkesvaror över hela världen. Vårt hängivna team för import och export hjälper kunder, detaljhandlare och tillverkare att expandera sina märken eller verksamheter, lokalt eller över hela kontinenter. Med över tio års exporterfarenhet kan vi hjälpa våra kunder att marknadsföra och vidga sina produktsortiment, uppnå säljmål och växa globalt. Våra tjänster innefattar: •Rengöringsutrustning för hushåll •Sanitetspapper •Skönhet och personlig vård •Livsmedel och drycker •Hushållskemikalier, och mycket mer som finns att upptäcka på vår hemsida! Vi verkar över kontinenter för att leverera dina produkter till de bästa marknaderna. Som Ekinoks tillhandahåller vi enkel och lättillgänglig kundservice dygnet runt. Vårt mål är att erbjuda våra kunder de bästa och mest innovativa lösningarna. Därför gör vi alltid vårt bästa för att prioritera våra kunders behov. Tveka inte att kontakta oss för mer information!

  Webbplats Open In New icon
 4. CHANNEL SEA FOOD

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Sedan mer än 30 år är Channel Sea Food, etablerat i Boulogne-sur-Mer (Frankrike), en av de främsta europeiska leverantörerna av djupfrysta havsprodukter och etniska produkter: skaldjur, blötdjur, fisk, bläckfiskar, grodlår, frukt, grönsaker och färdigprodukter … Vid ankomst i Frankrike lagras produkterna i ett avsett magasin. Detta medger en spårbarhet av produkten från produktionsstället till kunden och möjligheten att erbjuda en viss flexibilitet för kombinerade sändningar.

  Webbplats Open In New icon
 5. OCEANS GROUP LOGISTICS AND CONSULTANCY LIMITED COMPANY

  Turkiet

  Verified by europages badge

  För att bli marknadsledare i Turkiet har Oceans Group tillhandahållit tullklareringstjänster, produktleverans, global flygtransport, sjötransport, vägtransport och projekttransport sedan 2016. Oceans Group har tillhandahållit tullklareringstjänster, produktleverans, global flygtransport, sjötransport, vägtransport och projekttransport sedan 2016. Vi är din strategiska affärspartner för regionala och sektorsbaserade lösningar. Vi har ett brett utbud av tjänster för tullklarering och logistik, och har expertis inom olika sektorer som flygfart, snabbrörliga konsumentvaror, sjukvård och textil. Vi bibehåller positionen som ett företag med 100 % turkiskt kapital, och organiserar tjänster för över 2 000 frakter för kunder över hela världen varje år. Vi arbetar med Turkiets ledande märken och kunder med utveckling och tillväxtpotential. De förlitar sig på våra flexibla, effektiva beslutsprocesser och låga kostnader. Vårt uppdrag är att skapa innovativa och kostnadsorienterade lösningar, med vår erfarna personal och professionella affärspartners över hela världen - även för de mest komplexa logistiska processerna. Oceans Group ser till att ditt värdefulla gods fraktas säkert och effektivt. Tveka inte att kontakta oss för mer information!

  Webbplats Open In New icon
Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. DELTA GROUP LTD

  Ryssland

  Verified by europages badge

  Delta Group Ltd. är en speditör som tillhandahåller ett omfattande utbud av tjänster inom import och export av gods till och från Ryssland. Delta Group Ltd. snabbar på tullklareringen och minskar logistikkostnaderna. Delta Group Ltd. är en speditör som tillhandahåller ett omfattande utbud av tjänster inom import och export av gods till och från Ryssland. Våra tjänster innefattar: Tullklarering under kontrakt med en kund eller ett speditionsföretag. Snabb tullklarering: från 2 timmar. Godstransport via luftfart, sjöfart, väg eller järnväg vartsomhelst inom Ryssland och tullunionen. Konsolidering av samlastat gods. Certifikat för enhetlighet med tullunionens tekniska regulationer. Fraktförsäkring. Konsolidering av gods, ompaketering, märkning, vägning och pappersarbete. Outsourcing av export- och importverksamhet: utformning och samstämning av kontrakt, pengatransaktioner, valutakontroll, speditionstjänster.

  Webbplats Open In New icon
 2. GOLDEN MEAT SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Golden Meat srl har i över trettio år arbetat som representant och med försäljning av färskt och fryst nötkött, både nationellt och utländskt, och alla slaktbiprodukter samt ett brett utbud av fryst kalvkött, nötkött och nötköttsprodukter, såsom lever, hjärtan, njurar, grisfötter, tungor, svansar och trimningsdelar. Det italienska köttet kommer från produktionskedjans gårdar, det utländska från de allra bästa franska och spanska företagen. Våra kunder är uteslutande grossister och stormarknader.

 3. PRENASPIRE

  Frankrike

  Verified by europages badge
 4. LIEBL INDUSTRY PARTNERS

  Tyskland

  Verified by europages badge
 5. BEASY WORLD SOURCING

  Frankrike

  Verified by europages badge
 1. NATURAL POLAND

  Polen

  Verified by europages badge
 2. ALFALOT LTD. & CO. INDUSTRIEAUSRÜSTUNG

  Tyskland

  Verified by europages badge
 3. ALTERNATIVE PLASTICS

  Frankrike

  Olika alternativa plastmaterial erbjuds i samarbete med företaget Symphony Environnemental, en unik teknik som gör det möjligt att bryta ner polymerer. Vårt produktsortiment omfattar avfallspåsar, påsar till flergångsbackar, frukt- och grönsakspåsar samt alla slags polymerer i folie- och filmform, termoformade eller sprutformade. Våra produkter uppfyller kraven enligt standarderna ASTM 6954, ISO 14855 och Afnor ACT 51 808. De biologiskt nedbrytbara råvarorna är märkta med Eco label typ 1 enligt standarderna ISO14020 och 14025 vilket gör att vi kan validera positiva miljöeffekter utan farlighet för miljön. Våra påsar och filmer är 100% återvinningsbara utan att störa de klassiska kedjorna för återvinning av plast. Alternative Plastics levererar material från ekologiska källor och är ensam distributör av tillsatser d2w för nedbrytning av plast i Frankrike och i Afrika.

 4. SALENDUS AB

  Sverige

  Salendus grundades av Henrik Lyckvind, Fredrik Lyckvind, Magnus Persson och David Tistelgren.Fördelarna med att arbeta tillsammans var uppenbart. Med våra olika erfarenheter och kompletterande kompetenser - inom försäljning, marknadsföring, finans och företagsledning - såg vi ett sätt att bygga något speciellt. Planen? Att bygga ett företag dit kunder vänder sig för att lansera nya produkter på den Skandinaviska marknaden. Ett företag som är känt för smarta idéer, smart tänkande. Att utnyttja våra nära nätverk med tillverkare, återförsäljare och produktutvecklare, och vår erfarenhet av import, lager, marknadsföring och försäljning, vårt mål är att hjälpa alla våra kunder att expandera lönsamt i Skandinavien. Det är i vårt blod att sälja och marknadsföra produkter och det är mer än bara ett jobb, Det är vår passion!

 5. MFDM GROUP

  Portugal

  MFDM är ett portugisiskt företag som ägnar sig åt import och export. Distributör som är specialiserad på leverans av gods och varor i hela världen. Vi följer era produkter, utför era transporter, ombesörjer tullklarering snabbt och säkert. Våra verksamhetsområden: - Import och export - Utveckling av nya produkter, nya marknader och nya leverantörer - Uppföljning av varutransporter - Logistik - Transitering.

 6. SAMBE HOLDINGS

  Senegal

  SAMBE HOLDINGS är ett väletablerat import- och exportföretag i Senegal. Vi erbjuder import och export av livsmedelsprodukter (ris, mjöl, spannmål, mjölk osv….), import och export av nytt och begagnat industrimaterial. Import och export av tyger (bazin och andra tyger för kvinnor). Import och export av metaller, ädelstenar, guld och diamanter. Vi är specialiserade på export och import i hela Ecowas-regionen (Västafrikanska staternas ekonomiska gemenskap).

 7. AND-TRANS

  Ryssland

  AND- TRANS tillhandahåller kompletta tjänster för transport av kommersiella laster med olika transportsätt till Ryssland och OSS-länderna, samt tullklarering av gods. Vi har direktavtal med Rysslands järnvägar (RZD OJSC), Vitrysslands järnvägar (BCh) och våra kontakter med de största operatörerna inom fordonsflottan, hamnkontoren i S: t Petersburg (FCT, PLP, NW) och Novorossiysk (NUTEP, NLE) gör att vi kan erbjuda logistiklösningar som påverkar kundens kostnader på ett mycket positivt sätt.

 8. HWH HANSETRADING GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Välkommen till HWH Hansetrading Gmbh & Co. KB! Tack för ditt intresse för våra produkter! Vi besvarar gärna dina frågor. Kontakta oss! Våra produkter och tjänster: Uppköp av specialartiklar och artiklar från restlager, konkurslager, restlager (utgående produkter), produkter för hemmet, trädgårdsutrustning, livsmedel, textilier, möbler, prydnadsfigurer, elektroniska reklamartiklar.

 9. RENGAT AB

  Sverige

  Handel med div varor inom EU, städtjänster m.m

 10. AKS GEÇIŞ TEKNOLOJILERI AŞ.

  Turkiet

 1. ROSALIOU IMPORT- EXPORT SL

  Spanien

 2. VALMAR JB ASOCIADOS

  Spanien

 3. EASY CHINA

  Italien

 4. NEXTKEY SRL

  Italien

 5. EASYBUYRPC.CO;LTD

  HongKong

 6. 2M INTERNATIONAL

  Frankrike

 7. ZEHR SA

  Frankrike

 8. S.A.R.L TIJARA-DISCOUNT

  Marocko

 9. BRANDSTROM

  Frankrike

 10. ABC ASESORES EN EXPORTACIÓN, C.A.

  Venezuela

Filter

Resultat för

Import och export - agenturer - Import och export

Antal resultat

21 721 företag

Länder