• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • import och export - agenturer

Resultat för

Import och export - agenturer - Import och export

 1. GB TRADE TRANSPORT

  Turkiet

  Verified by europages badge

  GB LOGISTICS hanterar land-, luft- och sjötransporter. Vi grundades i Izmir. GB Logistics har kundnöjdheten som främsta princip, och uppnr den genom att erbjuda den bästa servicen till de bästa priserna med sitt breda nätverk. Vårt expertteam kan svara till företags utrikeshandel och logistiska behov. GB Logistics investerar i mänskliga resurser och teknologi genom att dra nytta av globaliseringens automatiserings- och digitaliseringsmöjligheter. På så vis organiserar vi de logistiktjänster kunderna behöver i linje med förväntningarna och behoven, och skapar helt unika lösningar. GB Logistics drar fördel av våra organisatoriska resurser, och strävar efter att utveckla produkter och tjänster ytterligare samt höja vårt bolagsvärde. För att nå ut till så många som möjligt med vår framtidsvision har vi tagit fram ett nytt företagsbudskap: "UTVECKLA DINA DRÖMMAR". Tveka inte att kontakta oss för mer information!

 2. EKINOKS IC VE DIS TICARET LTD STI

  Turkiet

  Verified by europages badge

  Ekinoks är en partiförsäljare som sourcar och levererar märkesvaror över hela världen. Vårt hängivna team för import och export hjälper kunder, detaljhandlare och tillverkare att expandera sina märken eller verksamheter, lokalt eller över hela kontinenter. Med över tio års exporterfarenhet kan vi hjälpa våra kunder att marknadsföra och vidga sina produktsortiment, uppnå säljmål och växa globalt. Våra tjänster innefattar: •Rengöringsutrustning för hushåll •Sanitetspapper •Skönhet och personlig vård •Livsmedel och drycker •Hushållskemikalier, och mycket mer som finns att upptäcka på vår hemsida! Vi verkar över kontinenter för att leverera dina produkter till de bästa marknaderna. Som Ekinoks tillhandahåller vi enkel och lättillgänglig kundservice dygnet runt. Vårt mål är att erbjuda våra kunder de bästa och mest innovativa lösningarna. Därför gör vi alltid vårt bästa för att prioritera våra kunders behov. Tveka inte att kontakta oss för mer information!

 3. PRENASPIRE

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget PRENASPIRE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Import och export - agenturer. Företaget är även verksamt inom Fjädrar, Fjädrar, omhöljning, Kabelrännor av plast, kabelledare, och kabel. Företagets huvudkontor finns i St Germain Les Arlay, Frankrike.

 4. TURKISH MANUFACTURERS UNION

  Turkiet

  Verified by europages badge

  Företaget TURKISH MANUFACTURERS UNION, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Livsmedel - Import/Export. Företaget är även verksamt inom Kompressorer, Motorcyklar och skotrar, Kosmetika, Import och export - agenturer, Internationell handel - Rådgivning, Marknadsföringsstrategi - rådgivning, Förpackning, frukt färsk, och rengöringsmedel. Företagets huvudkontor finns i Yalova, Turkiet.

 5. LIEBL INDUSTRY PARTNERS

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget LIEBL INDUSTRY PARTNERS, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Import och export - agenturer. Företagets huvudkontor finns i Kiel, Tyskland.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. NATURAL POLAND

  Polen

  Verified by europages badge

  Företaget NATURAL POLAND, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Import och export - agenturer. Företaget är även verksamt inom koncentrerade blötläggningsmedel, förbrukningsartiklar till parfymeri och kosmetika, växtextrakt, och vegetabiliska oljor för kosmetika. Företagets huvudkontor finns i Warszawa, Polen.

 2. CEDAR CENTRE DE DÉVELOPPEMENT ET D'ANIMATION RURALE

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Företaget CEDAR CENTRE DE DÉVELOPPEMENT ET D'ANIMATION RURALE, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Import/Export - jordbruksprodukter. Företaget är även verksamt inom Jordbruk - Import/Export, Livsmedel - Import/Export, Frukt och grönsaker - Import/export, Hortikultur - Import/Export, Import och export - agenturer, Jordbruk - Import/Export, livsmedel - import/export, Livsmedel - Import/Export, och Frukt och grönsaker - Import/export. Företagets huvudkontor finns i Biel / Bienne, Schweiz.

 3. GOLDEN MEAT SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget GOLDEN MEAT SRL, är ett Agent/ Representant, som är verksamt inom sektorn för Import och export - agenturer. Företaget är även verksamt inom Djupfryst kött, Kött och charkuterivaror, nötkött, kött, Djupfryst kött, köttberedning, och Kött och charkuterivaror. Företagets huvudkontor finns i Desenzano Del Garda, Italien.

 4. ALTERNATIVE PLASTICS

  Frankrike

  Olika alternativa plastmaterial erbjuds i samarbete med företaget Symphony Environnemental, en unik teknik som gör det möjligt att bryta ner polymerer. Vårt produktsortiment omfattar avfallspåsar, påsar till flergångsbackar, frukt- och grönsakspåsar samt alla slags polymerer i folie- och filmform, termoformade eller sprutformade. Våra produkter uppfyller kraven enligt standarderna ASTM 6954, ISO 14855 och Afnor ACT 51 808. De biologiskt nedbrytbara råvarorna är märkta med Eco label typ 1 enligt standarderna ISO14020 och 14025 vilket gör att vi kan validera positiva miljöeffekter utan farlighet för miljön. Våra påsar och filmer är 100% återvinningsbara utan att störa de klassiska kedjorna för återvinning av plast. Alternative Plastics levererar material från ekologiska källor och är ensam distributör av tillsatser d2w för nedbrytning av plast i Frankrike och i Afrika.

 5. DELTA GROUP LTD

  Ryssland

  Delta Group Ltd. är en speditör som tillhandahåller ett omfattande utbud av tjänster inom import och export av gods till och från Ryssland. Delta Group Ltd. snabbar på tullklareringen och minskar logistikkostnaderna. Delta Group Ltd. är en speditör som tillhandahåller ett omfattande utbud av tjänster inom import och export av gods till och från Ryssland. Våra tjänster innefattar: Tullklarering under kontrakt med en kund eller ett speditionsföretag. Snabb tullklarering: från 2 timmar. Godstransport via luftfart, sjöfart, väg eller järnväg vartsomhelst inom Ryssland och tullunionen. Konsolidering av samlastat gods. Certifikat för enhetlighet med tullunionens tekniska regulationer. Fraktförsäkring. Konsolidering av gods, ompaketering, märkning, vägning och pappersarbete. Outsourcing av export- och importverksamhet: utformning och samstämning av kontrakt, pengatransaktioner, valutakontroll, speditionstjänster.

 1. SALENDUS AB

  Sverige

  Salendus grundades av Henrik Lyckvind, Fredrik Lyckvind, Magnus Persson och David Tistelgren.Fördelarna med att arbeta tillsammans var uppenbart. Med våra olika erfarenheter och kompletterande kompetenser - inom försäljning, marknadsföring, finans och företagsledning - såg vi ett sätt att bygga något speciellt. Planen? Att bygga ett företag dit kunder vänder sig för att lansera nya produkter på den Skandinaviska marknaden. Ett företag som är känt för smarta idéer, smart tänkande. Att utnyttja våra nära nätverk med tillverkare, återförsäljare och produktutvecklare, och vår erfarenhet av import, lager, marknadsföring och försäljning, vårt mål är att hjälpa alla våra kunder att expandera lönsamt i Skandinavien. Det är i vårt blod att sälja och marknadsföra produkter och det är mer än bara ett jobb, Det är vår passion!

 2. MFDM GROUP

  Portugal

  MFDM är ett portugisiskt företag som ägnar sig åt import och export. Distributör som är specialiserad på leverans av gods och varor i hela världen. Vi följer era produkter, utför era transporter, ombesörjer tullklarering snabbt och säkert. Våra verksamhetsområden: - Import och export - Utveckling av nya produkter, nya marknader och nya leverantörer - Uppföljning av varutransporter - Logistik - Transitering.

 1. SAMBE HOLDINGS

  Senegal

  SAMBE HOLDINGS är ett väletablerat import- och exportföretag i Senegal. Vi erbjuder import och export av livsmedelsprodukter (ris, mjöl, spannmål, mjölk osv….), import och export av nytt och begagnat industrimaterial. Import och export av tyger (bazin och andra tyger för kvinnor). Import och export av metaller, ädelstenar, guld och diamanter. Vi är specialiserade på export och import i hela Ecowas-regionen (Västafrikanska staternas ekonomiska gemenskap).

 2. HWH HANSETRADING GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Välkommen till HWH Hansetrading Gmbh & Co. KB! Tack för ditt intresse för våra produkter! Vi besvarar gärna dina frågor. Kontakta oss! Våra produkter och tjänster: Uppköp av specialartiklar och artiklar från restlager, konkurslager, restlager (utgående produkter), produkter för hemmet, trädgårdsutrustning, livsmedel, textilier, möbler, prydnadsfigurer, elektroniska reklamartiklar.

 3. ANF DI ANTONINO FINOCCHIARO

  Italien

  ANF DI Antoniono Finocchiaro utövar följande verksamheter: kommersiella mäklaruppdrag, import-export av olika produkter inom branscher som kläder, byggnation, heminredning, kemi, vin, mekanik, elektronik, bilar, skor, hälsovård och mycket annat. ANF erbjuder nyckelfärdiga tjänster.

 4. MINERAL CORPORATION

  Sverige

  Vårt team noggrann utvalda agenter som precis anpassad för en lyckad affär så att alla parter känner sig trygga och vi utför gemensamt en lönsam affär, bla. har vi gruvingenjörer i vårt team som noggrann väljer ut den perfektet råvaran och som kommer direkt från den iranska källan. Vi är nischad inom gruv och stål industrin men erbjuder en rad av andra sorter produkter. Vi erbjuder en säker frakt med lämpliga försäkringar och erbjuder smidiga betallösningar.

 5. RENGAT AB

  Sverige

  Handel med div varor inom EU, städtjänster m.m

 6. EASYBUYRPC.CO;LTD

  HongKong

  Företaget EASYBUYRPC.CO;LTD, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Reklamprodukter och artiklar. Företaget är även verksamt inom Import och export - agenturer, Import och export - agenturer, försäljningsagent, assistans import-export, och personliga reklamartiklar. Företagets huvudkontor finns i Hong-Kong, HongKong.

 7. 2M INTERNATIONAL

  Frankrike

  Företaget 2M INTERNATIONAL, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Import och export - agenturer. Företaget är även verksamt inom Produktupphandling, prylar och reklamsaker, företagsrådgivning, och B2B-marketing. Företagets huvudkontor finns i La Ravoire, Frankrike.

 8. ZEHR SA

  Frankrike

  Företaget ZEHR SA, är ett Agent/ Representant, som är verksamt inom sektorn för Import och export - agenturer. Företaget är även verksamt inom Precisionsfjädrar, Precisionsavstickning, Precisionsfjädrar, Plastinsprutning, och Kallhamrat. Företagets huvudkontor finns i Paris, Frankrike.

 1. VALMAR JB ASOCIADOS

  Spanien

  Företaget VALMAR JB ASOCIADOS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Import och export - agenturer. Företagets huvudkontor finns i Valencia, Spanien.

 2. S.A.R.L TIJARA-DISCOUNT

  Marocko

  Företaget S.A.R.L TIJARA-DISCOUNT, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Import och export - agenturer. Företaget är även verksamt inom Vegetabiliska oljor, kosmetika baserad på naturprodukter, Vegetabiliska oljor, kosttillskott på bas av essentiella oljor, och Skönhet - Produkter. Företagets huvudkontor finns i Meknes, Marocko.

 3. EASY CHINA

  Italien

  Företaget EASY CHINA, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Import och export - agenturer. Företagets huvudkontor finns i Milano,, Italien.

 4. NEXTKEY SRL

  Italien

  Företaget NEXTKEY SRL, är ett Agent/ Representant, som är verksamt inom sektorn för Laser - Maskiner för svetsning och skärning. Företaget är även verksamt inom Import och export - agenturer, laserskärning, metallstrukturer, Import och export - agenturer, och Maskinbearbetning stålrör. Företagets huvudkontor finns i Acquafredda, Italien.

 5. AKS GEÇIŞ TEKNOLOJILERI AŞ.

  Turkiet

  Företaget AKS GEÇIŞ TEKNOLOJILERI AŞ., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Import och export - agenturer. Företaget är även verksamt inom kortläsare. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 6. ROSALIOU IMPORT- EXPORT SL

  Spanien

  Företaget ROSALIOU IMPORT- EXPORT SL, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Import och export - agenturer. Företaget är även verksamt inom Grossist inom frukt och grönsaker. Företagets huvudkontor finns i Vila-Real, Spanien.

 7. LOTUS CONSULTING PARTNERS

  Italien

  Företaget LOTUS CONSULTING PARTNERS, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Import och export - agenturer. Företagets huvudkontor finns i Torino, Italien.

 8. SARPES FOREIGN TRADE LTD. CO.

  Turkiet

  Företaget SARPES FOREIGN TRADE LTD. CO., är ett Agent/ Representant, som är verksamt inom sektorn för Import och export - agenturer. Företaget är även verksamt inom Metallsilos, Träartiklar för inredning, Möbler för undervisning, Metallsilos, Träartiklar för inredning, vetenskapligt laboratorium, och Möbler för undervisning. Företagets huvudkontor finns i Eskisehir, Turkiet.

 9. CREISCENDO

  Frankrike

  Företaget CREISCENDO, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Import och export - agenturer. Företaget är även verksamt inom Industriventiler och -kranar, manöverutrustning, Gruvor och schakt - Maskiner och utrustning, Transformatorer, omformare, likriktare, Industriventiler och -kranar, manöverutrustning, Gruvor och schakt - Maskiner och utrustning, termoisolering - material, och Transformatorer, omformare, likriktare. Företagets huvudkontor finns i Landes Le Gaulois, Frankrike.

 10. ABC ASESORES EN EXPORTACIÓN, C.A.

  Venezuela

  Företaget ABC ASESORES EN EXPORTACIÓN, C.A., är ett Agent/ Representant, som är verksamt inom sektorn för Import och export - agenturer. Företaget är även verksamt inom Varuhus och stormarknader, Varuhus och stormarknader, raw materials, agave, och Kakaobönor. Företagets huvudkontor finns i Caracas, Venezuela.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
Filter

Resultat för

Import och export - agenturer - Import och export

Antal resultat

18 236 Företag

Länder