• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • pressar- hydrauliska

Resultat för

Pressar- hydrauliska - Import och export

 1. GEORG MASCHINENTECHNIK GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Georg Maschinentechnik är specialist på kulhållarstansautomater och smidespressar. Vårt sortiment omfattar bland annat mekaniska och hydrauliska pressar för plåtformning och kompletta, nyckelfärdiga automatiserade anläggningar. Dessutom erbjuder vi ekonomiska koncept för modernisering och eftermontering av befintliga pressar. Georg Maschinentechnik är en kompetent och tillförlitlig partner som levererar kraftfulla och robusta anläggningar anpassade till kundens behov.

 2. GFU MASCHINENBAU GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Engineering the Future - Gesellschaft für Umformung und Maschinenbau GmbH. Sedan 1989 utvecklar och skapar GFU - Maschinenbau GmbH måttanpassade koncept enligt kundens önskemål. Genom välgrundad kompetens, innovativ teknik och beprövad kvalitet kombineras GFU: s olika formningsprocesser. GFU har enastående koncept för både varm- som kallformning. Kunder från bilindustrin, flygindustrin, olje- och naturgasindustrin, byggindustrin och flera andra branscher förlitar sig på solida system från GFU.

 3. R+S AUTOMOTIVE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  65 års erfarenhet: maskiner och verktyg för bilindustrin. R+S Technik räknas i dag som ett marknadsledande företag när det gäller tillverkning av verktyg och maskiner för produktion av exteriör- och interiördetaljer inom bilindustrin. Vi utvecklar flexibla och individanpassade lösningar som hjälper kunder världen över att producera högkvalitativa interiör- och exteriördelar för transportfordon, person- och lastbilar.

 4. WILHELM WINTER GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Tillverkning, leverans och montering av maskiner, anläggningar och komponenter - montering av nya anläggningar (mekanik, hydraulsystem och elsystem) - modernisering och ombyggnad av produktionsanläggningar, reparationer och inspektioner - egen tillverkning med modern maskinpark och omfattande lagerhållning av standardkomponenter för snabb insats vid behov (t. ex. driftavbrott, haverier).

 5. AUGUST MÖSSNER GMBH + CO KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vi löser sågning, kapning, snittning och provning med automatiserade specialmaskiner. I centrum står integrationen av bandsågsmaskiner och robotteknik. Förutom våra produkter erbjuder vi en rad tjänster för utveckling, installation, driftstöd och utvärdering. Vi arbetar för att omsätta kundernas krav och önskningar i maskiner och anläggningar med högsta möjliga prestanda. Våra verksamhetsområden är gjutteknik, aluminiumbearbetning, bearbetning av slipande material och specialfältet nedmontering av kärnanläggningar. Vi välkomnar dock alltid nya kunder och är alltid beredda att överväga nya sätt att arbete eller nya projektområden. Som tjänsteleverantör med hög teknisk kompetens inom skräddarsydda lösningar och produkter sätter vi en ära i att arbeta snabbt, flexibelt och så okomplicerat som möjligt.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. HIDROBRASIL GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Våra hydraulpressar tillverkas i enlighet med tyska maskindirektiv, det europeiska maskindirektivet (2006/42/EG), harmoniserade europeiska standarder och EU: s säkerhetsföreskrifter. De uppfyller dessutom det brasilianska säkerhetsdirektivet NR 12, vilket är mer långtgående än kanadensiska och europeiska säkerhetskrav. Hydrauliksystemen består av komponenter från ledande europeiska tillverkare. Vår styrka ligger i tillverkningen av specialmaskiner och pressautomatiseringen. Vi specialtillverkar hydrauliska pressar efter kundens önskemål och i flera olika utföranden – allt till förvånansvärt bra pris. Företaget har ett brett utbud av mindre begagnade gaffeltruckar av alla slag och märken som: Schablonpressar, tvåståndarpressar, svanhalspressar (C-pressar), pelarpressar. Våra pressar används av nöjda kunder runtom i Tyskland och Europa. I vår kundkrets ingår också flera stora sydamerikanska företag, till exempel inom fordons- och petroleumindustrin.

 2. LASCO UMFORMTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  LASCO levererar verktygsmaskiner och tillverkningsanläggningar för plastisk bearbetning. Vi utvecklar, konstruerar och tillverkar individuella lösningar för industriella användare i fler än 60 länder över hela världen. Lönsamhet, kvalitet, och framsteg utgör grunden för det internationella erkännandet av LASCOs produkter inom områdena plastisk bearbetning och byggnadsmaterialtillverkning. Sedan mer än 150 år är vi en tillförlitlig branschpartner inom smide och metallformning. I början av 90-talet började vi dessutom utveckla högeffektiva maskiner och avancerad automationsteknik för byggnadsmaterialindustrin, vilket är ett mycket intressant användningsområde. Ledstjärnan för vår verksamhet är kundernas önskemål. Utifrån en solid, teknisk grund och med 150 års erfarenhet i bagaget utvecklar och genomför vi optimala lösningar för individuella krav. Det gäller såväl inom maskin-/anläggningskonstruktion och automationsteknik som vid modernisering av befintliga anläggningar.

 3. IPS-WERKZEUGTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Die ips - werkzeugtechnik Gmbh är helt inriktade på att möta kundernas behov. Vårt mål är att kunna leverera exakt den stanslösning som våra kunder behöver. Från själva utvecklingsstadiet till färdigställande, service och drift - vi har ett flexibelt förhållningssätt till olika behov och krav. Tack vare nära samarbete med våra kunder kan vi erbjuda specialanpassade lösningar för alla användningsområden och på så vis möta höga kvalitetskrav. Våra produkter: hydrauliska pressar, hydropneumatiska pressar, stansenheter (stansbygel) för pressar, krimpverktyg, mekaniska pressar, laserskärarenheter för rör, stansmaskiner, maskiner och utrustning för rörstansning, maskiner och enheter för profilstansning

 4. KW HYDRAULIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  KW Hydraulik GmbH utformar, tillverkar och saluför hydrauliska verktyg. Även: Service och försäljning av varumärkena: DYNASET, STANLEY INFRASTRUCTURE, EDILGRAPPA, DUBUIS, DOA, DERANCOURT, OGURA ... Hydraulpumpar, hydraulaggregat, Power Pack, Power Unit, högtryckspumpar, handpumpar, fotpumpar, elhydraulpumpar, batteridrivna pumpar, TracHorse, PTO, kraftuttag, generatorer, hydraulinverter, tryckomvandlar, skärverktyg, kabelkapning, maskiner för skärning och kapning, kabelsaxar, batteridrivna kabelsaxar, skärhuvuden, säkerhetsanordningar, säkerhetskapanordningar, kabeltänger, stålkabeltänger, recyclingsskärare, plåtsaxar, bultsaxar, kedjekapningsvektyg, pressning, kontaktpressning, presstänger, pressverktyg, verktygsinsatser, verktygshuvuden för pressning

 5. VOGT LABORMASCHINEN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vi bildades 1996 ur ett befintligt välrenommerat företag för laboratoriemaskiner, vilka var verksamma på marknaden under 100 år. Företaget ifråga var Ruth Schwabenthan Maschinenfabrik och vi ser oss som den ideala efterträdaren som fortsätter att erbjuda det befintliga produktsortimentet på samma marknad. En del trogna medarbetare från den tidigare personalstyrkan var delaktiga när vårt företag grundades. Det var väldigt svårt att komma igång efter denna brytpunkt, men redan från början har betydande medarbetare kunnat se tillbaka på omfattande och relevant erfarenhet från det ovannämnda företaget Schwabenthan. Dessutom har vårt företag många egna erfarenheter och egen kompetens tack vare utvecklingen av ett stort antal egna maskiner. Våra kunder återfinns inte bara i Tyskland utan allt oftare även i utlandet, t.o.m utanför Europa.

 1. CMS AUTOMATISME

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget CMS AUTOMATISME, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ingenjörsteknik - Studiekontor för industrin. Företaget är även verksamt inom Automation - Anläggningar och apparater, Allmän mekanik - Kontraktsbeställningar, Industriella robotar, Pressar, hydrauliska, tillverkning av specialmaskiner, industriell automation med robotteknik, Automation - Anläggningar och apparater, Allmän mekanik - Kontraktsbeställningar, och plastemballagemaskin. Företagets huvudkontor finns i Schweyen, Frankrike.

 2. PRO-DIS

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget PRO-DIS, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Pressar, hydrauliska. Företaget är även verksamt inom bockningspressar, guillotine shears, kantpressar för plåt, och mekaniska pressar. Företagets huvudkontor finns i Saint-Etienne, Frankrike.

 1. TECNOPRESS SRL UNIPERSONALE

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget TECNOPRESS SRL UNIPERSONALE, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Pressar, hydrauliska. Företaget är även verksamt inom teknisk assistans, SANDRETTO, digitalstyrda pressar, pressar med två armar, hydraulpressar, mekaniska pressar, kompaktorer för emballage, pressar för gjutning termoplastmaterial, och pneumatiska pressar. Företagets huvudkontor finns i Roma, Italien.

 2. ZEULENRODA PRESSTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget ZEULENRODA PRESSTECHNIK GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Pressar, hydrauliska. Företagets huvudkontor finns i Zeulenroda-Triebes, Tyskland.

 3. HIRSCH KOVIFLEX D.O.O.

  Slovenien

  Verified by europages badge

  Företaget HIRSCH KOVIFLEX D.O.O., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Allmän mekanik - Kontraktsbeställningar. Företaget är även verksamt inom Robotik, Pressar, hydrauliska, Böjning av stål och metall, Stål och metall - bearbetning, CNC milling machine, Våtlackering, Robotik, CNC processing, och tlačne posode. Företagets huvudkontor finns i Grosuplje, Slovenien.

 4. R&W FILTERTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Företaget R&W Filtertechnik GmbH med säte i Wuppertal och Köln grundades 1998 av verkställande direktörerna Lutz Werker och Thomas Rümmler. Vi är ett medelstort företag inriktade på separation av fasta ämnen/vätska med filterpressar, bandfilterpressar och helautomatiska snäckpressar. R&W Filtertechnik GmbH är en fullserviceleverantör som erbjuder kompletta lösningar för slamavvattning med filterpressar och bandpressar. Vi har reservdelar som exempelvis filterplattor ... eller begagnade kammarfilterpressar från kända tillverkare som Rittershaus & Blecher, Passavant, Schule, Schenk och Netzsch. Vi kan uppfylla alla dina önskningar.

 5. RHTC

  Nederländerna

  RHTC tillverkar och distribuerar hydrauliska verkstadspressar, C-rampressar, bomberingspressar, portalpressar, produktionspressar, fyrpelarpressar och många andra metallbearbetningsmaskiner. Vår motordrivna Profi Press tillverkas i Nederländerna och distribueras till över hundra återförsäljare i olika länder runtom i världen. Våra motoriserade verkstadspressar har rörliga cylindrar, två olika hastigheter och en extra handpump för precisionspressning och arbetsbordet för tunga arbeten är lätt att justera. Alla andra RHTC-maskiner tillverkas också i Europa i överensstämmelse med de senaste CE-förordningarna och av högsta möjliga kvalitet. Alla våra pressar kan anpassas till särskilda krav, oavsett om de gäller justeringar av hastighet, kontrollsystem eller geometri. Kontakta oss gärna om ni vill ha en offert på en viss maskin eller om ni vill ha mer information om våra hydraulpressar.

 6. IPR GMBH

  Tyskland

  Företaget ipr WERKZEUGE tillverkar hydrauliska verktyg. Innovation är vår passion! Nyutveckling vårt specialområde. Det är där vi skiljer oss från mängden. Hos ipr WERKZEUGE kan du förlita dig på vår personliga kompetens och långa erfarenhet när det gäller utveckling, tillverkning och försäljning av industriverktyg och -tillbehör på området strömförsörjning och inom allmän verktygsteknik. ipr – erfarenhet och kompetens för dig att dra nytta av! Vi tillverkar verktyg med stor glädje och framgång i tyska Neustadt bei Coburg och erbjuder tjänster som t.ex. underhåll och reparation av alla typer av hydrauliska verktyg. Därmed är vi en av de sista tillverkarna av denna typ av verktygssortiment i Tyskland. Det senaste året har vi sett över och förbättrat vårt moderna produktsortiment ännu en gång.

 7. EMG PRESSE ETS LONG SAS

  Frankrike

  Pressarna EMG är utformade och tillverkade av den franska konstruktören Etablissements LONG och används sedan över 35 år inom många industrisektorer, bl.a. inom: urmakeri, guldsmide, glasögontillverkning, elapparater, biltillverkning, hushållsapparater, leksaker, låssmide … EMG-pressarna är kända i hela världen för deras robusthet, tillförlitlighet och uthållighet. Med en styrka på mellan 200 kg och 80 ton, erbjuder EMG-sortimentet ett brett val av teknologier och alternativ för alla tillämpningar: manuella pressar, pneumatiska pressar, märkningspressar, mekaniska pressar, hydropneumatiska pressar, hydraulpressar för verkstäder, med automatisk lodrät skärm, med ljusbarriärer, ljudisolerade hytter, utrullare/uträtare, klippverktyg, diverse tillbehör … LONG behärskar hela utformnings-/tillverkningsprocessen, och kan därför åta sig att utforma och utrusta specialmaskiner som er verksamhet behöver.

 8. OLBRICH GMBH

  Tyskland

  Med passion för teknik – hos Olbrich har tradition och innovation stått i centrum i över 65 år. Vi har sex decenniers erfarenhet av att utveckla och ta fram de senaste teknikerna på vårt område. Sedan vi startade har våra interdisciplinära projekt- och ingenjörsteam arbetat fram en kunskapsbas och expertis som respekteras världen över. Vi utvecklar kundanpassade och intelligenta maskinlösningar och anläggningskoncept för tillverkningen av produkter som golvbeläggningar, mattor, tapeter, folier och tekniska textilier. Vi arbetar ständigt med att utveckla vår teknik för att kunna garantera våra kunder effektivitet, precision och mervärde. Att stå still är att ta ett steg tillbaka – därför ser OLBRICH ständigt framåt och arbetar aktivt med forskning och utveckling. OLBRICH – ett teknikledande företag med expertis du kan lita på!

 1. WEKO AUTOMATION + TOOLS GMBH

  Tyskland

  WEKO Entgratungstechnik GmbH grundades 1975 i Altenbuch i södra Tyskland. Från början tillverkade man gradningsverktyg i olika storlekar för gjuteribranschen. 1996 expanderade verksamheten och företaget flyttade till nya och större lokaler i Faulbach. Senare utökades sortimentet till att även omfatta hydrauliska gradningspressar. Genom att kombinera robotteknik med våra välbeprövade gradningspressar kan vi idag automatisera hela gjutanläggningar. 2009 bytte företaget namn till WEKO Automation + Tools GmbH. Idag omfattar verksamheten bland annat: - konstruktion- elektro- och programvaruutveckling - maskinteknik/anläggningskonstruktion - verktygskonstruktion Den stora bredden gör att vi kan uppfylla de högt ställda kraven från bilindustrin.

 2. DOGENDORF GMBH & CO. KG SCHMUCKTECHNIK

  Tyskland

  Sedan starten 1984 har familjeföretaget DOGENDORF i tyska Königsbach-Stein stått för innovation, kvalitet och kompetens inom smycketeknik. Tack vare mångårig erfarenhet från smycketillverkning och juvelerarhantverk optimerar och vidareutvecklar vi ständigt de smycketekniska metoderna. Vår ambition är alltid att hålla högsta kvalitet och dra nytta av vår erfarenhet. Det är helt enkelt nödvändigt för att lyckas. Detta arbetssätt leder oss ständigt in på nya vägar och har lett till flera unika och smått revolutionerande tekniska lösningar för smycketillverkning. Vi har arbetat enligt dessa principer i tre generationer och håller fast vid dem även i framtiden.

 3. PRESSTEC PRESSENTECHNOLOGIE GMBH

  Tyskland

  Som partner för bland annat VW, Porsche och Daimler AG ägnar vi oss i egenskap av formningsexperter åt högteknologiska pressar, stansmaskiner och smidesmaskiner, samt automationsteknik och underhåll av pressar. Våra kännetecken inom presstillverkning är innovationskraft och kunskap. Genom vår långa erfarenhet av att modernisera och underhålla pressar från olika tillverkare och av olika fabrikat känner vi till alla potentiella problemområden. Tack vare samma erfarenhet har vi även stor kunskap om för- och nackdelarna med olika modeller och typer. Den kunskapen använder vi målinriktat när vi tar fram nya produkter och kan därför utveckla presserier som även uppfyller framtida, höga krav. Vi utvecklar, konstruerar och tillverkar kraftfulla hydrauliska pressar.

 4. HIDRALMAC EUROPE GMBH

  Tyskland

  HIDRALMAC är en av Latinamerikas största tillverkare av hydrauliska pressar, kap- och bockningsmaskiner. Genom vårt europeiska dotterbolag HIDRALMAC Europe GmbH med försäljningskontor i Ennepetal och Gelsenkirchen kan vi leverera de bästa lösningarna på marknaden tack vare vårt stora utbud av både standard- och specialmodeller och vår höga tekniska kompetens. HIDRALMAC tillverkar kvalitetsmaskiner enligt det tyska maskindirektivet och EU-standard.

 5. OZKOC HYDRAULIC MACHINE CO.

  Turkiet

  OZKOC HYDRAULIC MACHINE CO. grundades 1964 och är en tillverkare av kalla och varma hydraulpressar från Turkiet. Vår produktion sträcker sig mellan 70 ton (700 kN) till 7 000 ton. Våra produkter innefattar dubbelverkande djupdragningspress, trippelverkande djupdragningspress, SMC-press, BMC-press, gjutningspress, formpress och sprutpress. De kan användas i kökssektorn, fordonssektorn och försvarssektorn. Vi exporterar till över 35 länder världen över! Kontakta oss för mer information!

 6. ULBRICH GMBH

  Tyskland

  Som företag med stor fackövergripande kännedom inom hydraulik, elektronik och maskinteknik konstruerar och framställer vi hydrauliska provningspressar, monteringspressar, produktionspressar och kraft- och positionsreglerade specialmaskin. Inom området hydraulik erbjuder vi tillsammans med våra kunder innovativa hydrauliska anläggningar för att höja produktiviteten och stärka konkurrenskraften för våra kunder

 7. ORIANCE

  Frankrike

  ORIANCE säljer och installerar industriell utrustning, främst inom plåtslageri. Med våra leverantörer har vi utvecklat ett sortiment verktygsmaskiner försedda med komponenter från kända märken som är anpassade till dagens behov inom industrin. Vår expertis, vår tekniska kunskap och vår reaktivitet ger oss möjlighet att snabbt svara på era specifika behov utanför de klassiska produkterna.

 8. PTC PRESSENGINEERING GMBH

  Tyskland

  Företaget PTC PRESSENGINEERING GMBH som tillhör SCHOLPP-gruppen är specialiserat på kontroller av pressar, reservdelar, reparationer, tjänster, modernisering genom höjning av prestandan, automatiseringar – modeller från alla tillverkare.

 9. ARISA

  Spanien

  Utformning, tillverkning och underhåll av pressar: transfer, för progressiv stansning, multifunktionspressar, servopressar, skärpressar, presslinjer, handpressar, pressar av alla slag. Verktygsbyte, transfer, staplare.

 10. FLEXICUTTING-GROUP

  Frankrike

  Företaget FLEXICUTTING-GROUP, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Pressar, hydrauliska. Företagets huvudkontor finns i Sèvremoine (49450) Saint-Macaire-En-Mauges, Frankrike.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis