• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • verktygsmaskiner - bearbetning av metaller

Resultat för

Verktygsmaskiner - bearbetning av metaller - Import och export

 1. GEBR. HELLER MASCHINENFABRIK GMBH

  Tyskland

  I spänningsfältet mellan traditionella medelstora familjeföretag och globala aktörer inom innovativa lösningar för bearbetningsproduktion utvecklar HELLER-gruppen en unik och global företagskultur. HELLER är ett framgångsrikt medelstort familjeföretag sedan 120 år tillbaka. Kontinuitet på social nivå och i ledarskapet är och förblir en riktlinje. I mitten av 2013 började barnbarnsbarnet till företagets grundare, alltså fjärde generationen i familjen, förbereda sig för ett generationsskifte inom företaget. Berndt Heller är fortfarande en del av styrelsen. Det som för 120 år sedan började med sju gesäller och tre lärlingar har idag vuxit till ett globalt företag med mer än 2 500 kvalificerade medarbetare som kan vara stolta över denna framgångssaga och blicka framåt med stor tillförsikt.

 2. EUGEN LÄGLER GMBH

  Tyskland

  LÄGLER® är din trygga partner när det gäller hantverksmässig golvläggning. Tekniskt nytänkande och högsta kvalitetsstandard har gjort oss till en internationellt ledande tillverkare av parkettslipar. Här är det inte bara det tekniska försprånget som varit avgörande, utan även förmågan att ta tillvara det. Detta vet och utnyttjar våra kunder. I mer än 50 års tid har vi tack vare våra nya idéer och maskinkoncept på avgörande sätt präglat och revolutionerat golvsliptekniken. Flera av våra banbrytande innovationer, som slipteknik med slipband, centrifugalverkan eller med tre slipskivor, har satt ny, internationell standard.

 3. EMSIL TECHTRANS SRL

  Rumänien

  Emsil grundades 1995 i Rumänien, och började med att designa, tillverka och sälja CNC-maskinverktyg. Det första CNC-verktyget installerades i Finland 1997. Emsils strategi var att diversifiera och expandera kapacitet och flexibilitet till att tillverka ett brett utbud av produkter till många olika industrier. Emsil tar sig gärna an tekniska utmaningar, inom maskinverktygsbranschen eller inom svetsning och ståltillverkning. Vi har blivit en stark leverantör och samarbetspartner med tiden. Därför expanderade vi ytterligare 2007. Gemil fick fokusera på svetsning av stora stålkonstruktioner, för att täcka efterfrågan för den typen av tjänster. Samtidigt började Emsil fasa över produktionen av maskinverktygens huvudkomponenter från gjutjärn till kolstål. Ett tredje företag, Siltech, bildades 2007 för konsultationsunderstöd och omformades till ett ståltillverkningsföretag 2012. Idag ligger Siltech i Aiud - vår tredje anläggning. 2011 köpte Emsil upp ett franskt teknikföretags rumänska dotterbolag, och trädde in i den aeronautiska industrin. Här tillverkas apparater och stålkonstruktioner för flygplanskomponenter. Vi är idag aktiva i tre rumänska städer, och tillverkar högteknologiska CNC-maskinverktyg och stålkonstruktioner av kolstål och rostfritt stål. Vi har närvaro i industrier som: sjöfart, energi, olja och gas, flyg, transport och vakuum.

 4. KOFRA - LIVARNA D.O.O.

  Slovenien

  Kofra - livarna D.O.O. är ett familjeföretag som grundades 1999 i Slovenien av mr. Gregor Fras och mr. Blaž Fras. Företaget är specialiserat på högtrycksgjutning, ytbehandling och specialutformade produkter av aluminiumlegeringar på beställning. Vår huvudaktivitet är tryckgjutning av aluminium. Vi arbetar med olika typer av aluminiumlegeringar, men vi är specialiserade på EN AB 46100, EN AB 47100 och EN AB 44300. Vi tillverkar ett brett utbud av aluminiumgjutningar till motordelar, elektroddelar, bildelar, traktordelar, pumpar, kraftdrivna verktyg, manuella verktyg med mera. Vi införlivar gjutjärn utefter kundens önskemål och behov. Vår månatliga produktion överstiger 130 ton. Vi är certifierade för kvalitetskontrollsstandarden ISO 9001/2008 och förbereder vår certifiering för ISO/TS 16949 och ISO 14001. Företagets största marknader är den slovenska och den tyska, men vi expanderar alltmer. Vårt produktionsprogram är anpassat till efterfrågan från elindustrin och fordonsindustrin. Besök vår hemsida eller kontakta oss för mer information - vi hjälper gärna till.

 5. STÜWE GMBH & CO. KG

  Tyskland

  I tyska Hattingen, invid floden Ruhr ligger STÜWE® GmbH & Co. KG. En världsledande tillverkare av friktionsanslutningar mellan axel och nav. Vi utvecklar högspecialiserade friktionsanslutningar av högsta kvalitet för särskilt krävande användningsområden. Välkända företag världen över uppskattar de fördelar som våra produkter ger och förlitar sig sedan länge på vårt gedigna kunnande och vår höga kvalitet. Det förpliktigar. Krympskivor, spännsatser, axelkopplingar, flänskopplingar, kraftöverföringsaxelanslutningar och kundanpassad specialtillverkning är bara några exempel på vad som finns i vårt breda produktsortiment. Upptäck vår tysktillverkade kvalitetsteknik du också.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. VWH GMBH

  Tyskland

  Verktygs- och formtillverkning är ytterligare en viktig verksamhet. Där ligger fokus på gjutformar för plastformsprutning av avancerade tekniska detaljer. Över 30 års erfarenhet inom detta område utgör grunden för innovativa idéer, professionell produktion och en problemfri projektprocess. In- och outsert-formsprutningsteknik och kvalitetssäkring av formar för formsprutning tillhör vår standard, och vårt eget formsprutningsgjuteri har möjlighet att reagera spontant på dina önskemål. Vi kan leverera 0-serier, prototyper och förserier inom mycket kort tid. VWH har en bred kompetens, från utveckling av de första idéerna och utkasten via tillverkning och till förpackning. På så sätt säkerställer vi hög kvalitet från första minut. Det tjänar både kunden och slutprodukten på.

 2. WKV DR. GROCHOWSKI ANLAGENTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Ing. Horst Grochowski, uppfinnare och företagare, var först i världen med att i slutet av 1980-talet utveckla och patentera en torr avgasreningsprocess i motströmsdrift. Genom hårt arbete, konstant vidareutveckling och ett öga för detaljer växte tekniken utanför Tysklands gränser och slutligen även utanför Europas gränser. Sedan mitten av 1990-talet finns det anläggningar i Japan, sedan spreds även tekniken via Taiwan och Korea till Kina, där den numera bidrar till ”Blue Sky”-initiativet. Grochowski och hans arbetslag av erfarna ingenjörer arbetar än idag nära licensägare som Babcock, Ude, Mitsui, Hyundai, Samsung-Corning, Ansteel, BaoWu-Steel etc. Tack vare en nära och målinriktad kontakt med licensägare och slutkunder samt en tydlig teknisk styrning har WKV-tekniken (CSCR®) slutligen även etablerat sig i Kina.

 3. DÜSTERLOH FLUIDTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Sedan 100 år tillbaka utvecklar, tillverkar och säljer Düsterloh hydraulik- och pneumatiska motorer. Kunder från hela världen uppskattar att våra stjärn-, växel- och kugghjulsmotorer är tillförlitliga även under extrema förhållanden. Precisionsdrivenheterna garanterar synkron drift även vid de lägsta varvtalen. Düsterloh Fluidtechnik GmbH är även en helhetslösning för särskilda krav, speciallösningar för tillverkning av aggregat och snabba leveranser. Vår egen utvecklings- och konstruktionsavdelning och det ägarledda företagets breda produktsortiment garanterar flexibilitet och kundanpassning.

 4. RÖMHELD GMBH FRIEDRICHSHÜTTE

  Tyskland

  ROEMHELD bildar tillsammans med spänntekniksspecialisterna HILMA och STARK en företagsgrupp som erbjuder ett omfattande produktsortiment inom spännteknik för tillverkningsindustrin. Produktsortimentet utökas av flera hydraulelement för allmän industrianvändning samt komponenter och system för monterings- och drivteknik. Tack vare det breda produktutbudet och den långa erfarenheten kan ROEMHELD-gruppen utveckla och erbjuda företagsövergripande och kundanpassade lösningar. Totalt omfattar ROEMHELD-gruppen ca 510 medarbetare och har en årlig omsättning på omkring 105 miljoner euro. Förutom de inhemska kunderna som tas om hand via 17 försäljningsbyråer och försäljningspartners i Tyskland ökar exportens betydelse hela tiden. Redan idag uppvisar Römheld en exportandel på omkring 50 % som ökar till 65 % med indirekt export inräknad.

 5. HOCHRAINER GMBH

  Tyskland

  På vår anläggning i bayerska Freilassing skapar vi monteringssystem och produktionsanläggningar från idéstadiet till driftsättning. Med cirka 130 medarbetare, en strömlinjeformad organisation och stort produktionsdjup inom maskinteknik kan vi som företag snabbt och flexibelt hjälpa våra kunder med deras behov. På området automation och rationalisering har vi kunder från en rad branscher: fordonsindustrin, elteknik, maskinteknik, beslag, hushållsapparater, verktyg, säkerhetsteknik och medicinteknik. Dra nytta av vår 40-åriga erfarenhet som systemleverantör inom monteringsteknik och anläggningskonstruktion.

 1. GRAZIOLI CESARE GROUP

  Italien

  Företaget Grazioli Cesare srl är ett italienskt familjeföretag, som verkar globalt inom automation och jordbrukskomponenter. Ända sedan början, grundades vårt företag på principer som tillförlitlighet, flexibilitet, punktlighet, fördelar som vi fortfarande verkar för med stor stolthet. Assistenstjänsten från Grazioli Group garanterar lönsamheten hos produktionsanläggningarna som tillhandahålls våra kunder och garanterar en konstant säkerhet och närvaron av vår personal under hela produktionen. Bland de åtgärder som maskinen kan utföra, vill vi nämna profilering, skärning, rullning och gängning utan att ta bort material. Sedan över 50 år ägnar vi oss åt att tillverka maskiner och innovativa anläggningar för bearbetning av rör av stål och metall som inte innehåller järn, samt även personligt anpassade maskiner. Detta eftersom marknaden alltid behöver skräddarsydda lösningar för enskilda behov.

 2. SURPLEX GMBH

  Tyskland

  Surplex är en leverantör av begagnade maskiner som specialiserar sig på försäljning av begagnade metall- och träbearbetningsmaskiner, och särskilt på att genomföra kompletta nedläggningar av företag.Säljare från industri och hantverk drar nytta av våra professionella och skräddarsydda lösningar – allt samlat på ett ställe: Surplex har mångårig erfarenhet inom uppköp och försäljning av fristående maskiner, maskinpaket och hela företag. Maskinerna marknadsförs via en modern marknadsplats online med ca 500 000 besökare från hela världen per månad och auktioneras med kort varsel eller säljs på traditionellt sätt beroende på säljarens målsättning.Surplex är en stark partner för konkursförvaltare vid stora industriauktioner efter nedläggningar av fabriker eller omstruktureringar. Ett affärsområde som växer sedan flera år tillbaka. Erfarna experter tar hand om hela försäljningsprocessen före, under och efter auktionen.

 1. ISOLOC SCHWINGUNGSTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Målet för det nya företaget isoloc är att utveckla innovativa produkter av hög tysk kvalitet på området uppställning och vibrationsdämpning från maskiner och anläggningar av alla de slag. Detta mål arbetar vi ständigt vidare med tillsammans med vårt team bestående av kvalificerad, fackkunnig personal. Vårt företag är idag verksamt inom industrins alla områden runt om i världen. Här spelar storleken på maskinen ingen roll. Vi lagerför både mindre verktygsmaskiner och större smidespressar, men även maskiner för plastisk formgivning, plastmaterial, tryck och papper, kemi, träbearbetning, livsmedel, el- och byggindustrin. Vårt breda utbud omfattar även isolering av byggnader som t.ex. den Schweiziska ambassaden i Berlin, och avancerade maskinfundament (vibrationsfundament) för stora maskiner och anläggningar. Nöjda kunder är vårt mål!

 2. SMW-AUTOBLOK SPANNSYSTEME GMBH

  Tyskland

  SMW-AUTOBLOK är teknikledande inom roterande och stationär fastspänningen för arbetsstycken. Företaget exporterar produkter över hela världen och har två toppmoderna produktionsanläggningar i Meckenbeuren/Tyskland och Capri/Italien. SMW-AUTOBLOK har ett världsomspännande försäljnings- och servicenätverk och finns representerat i över 50 länder. För kunderna är det viktigt med professionell och lösningsorienterad rådgivning och förstklassig after sales-support på den egna orten. Optimerad distributionslogistik säkerställer dessutom snabb leverans av reservdelar till jordens alla hörn. SMW-AUTOBLOK har teknikpartnerskap med kunder världen över. Det stora antalet patentansökningar är ett annat tydligt exempel på den innovationskraft som finns inom företagets väggar. De nyutvecklade, högteknologiska produkterna kräver mycket lite underhåll, ger korta ställtider och är för det mesta Industri 4.0-kompatibla och lämpade för automatiserade bearbetningsprocesser.

 3. CHEMEGRA CHEMISCHE UND MECHANISCHE GRANULATVERARBEITUNG GMBH & CO. KG

  Tyskland

  CHEMEGRA är din kompetenta partner för mekanisk behandling av diverse slagg för sandblästring (slaggbaserade blästringsmedel) och andra granulat för olika användningsområden. CHEMEGRA tar särskilt fram silikonfria engångsblästermedel i den kornstorlek och den förpackning du önskar. Dessa är till för bland annat till för sanering av broar för korrosionsskydd, ytbehandling av karosser, betongsanering, restaurering av fasader m.m. Tillverkning av blästermedel i olika kornstorlekar, grus och blästermedel för olika användningsområden, samt byggnadsmaterial för markförbättring och fyllning. Vi åtar oss kontraktspåfyllnings- och ompackningsuppdrag där vi förpackar ditt lösmaterial och dammande material på bara några dagar i Big Bags (flexibla storsäckar). Även på plats ute hos dig (mobila anläggningar).

 4. WERKZEUGMASCHINENFABRIK WALDRICH COBURG GMBH

  Tyskland

  Hos WALDRICH COBURG utvecklar och tillverkar uppfinningsrika ingenjörer och kvalificerade experter exakta storskaliga verktygsmaskiner. Därför fäster vi som global aktör stor vikt vid vår spetsutbildning och vårt goda rykte som arbetsgivare. Högsta kvalitetsstandard och konsekvent kundorientering hör till våra ledmotiv. Vid företagets säte i Coburg tillverkar vi portalfräsmaskiner, vertikalsvarvar och slipmaskiner för högprecision. Våra maskiner används i nästan alla branscher över hela världen, t.ex. vid framställning av dieselmotorhus, inom kraftverks- och maskinteknik samt inom konstruktion av verktyg och gjutformar. Vi är alltid helt rätt partner för våra kunder när det finns särskilt höga krav med avseende på precision, skärningseffektivitet, verktygsdimensioner, komplexa tekniker och produktivitet vid bearbetningen av arbetsstyckena. Med andra ord: WALDRICH COBURG står för kvalitet, teknik och innovation Made in Germany.

 5. SFS GROUP GERMANY GMBH

  Tyskland

  GESIPA Blindniettechnik GmbH har utvecklats till ett internationellt ledande företag inom blindnitsteknik. Den höga kvaliteten, GESIPA®-blindnitarnas och blindmuttrarnas tillförlitlighet samt de innovativa och högklassiga sättverktygen har gjort GESIPA® till en uppskattad partner för både handels- och industriverktyg.

 6. MR INDUSTRIES

  Danmark

  MR INDUSTRIES är ett privatägt företag specialiserat på att vara underleverantör av CNC-maskinbarbetning inom tillverkning av svarvade och frästa komponenter. Genom åren har vi etablerat oss som en förstklassig underleverantör av maskinbearbetade komponenter i flera olika industrier. Våra omfattande kompetenser gör att vi kan tillverka komponenter av alla önskade mängder, från prototyper till storvolymsbeställningar. Med en längdstångskapacitet från 1-32 mm i diameter kan vi ta emot ett brett omfång av efterfrågningar. MR Industries har erhållit ett stadigt ryke för att leverera precisionsbearbetade komponenter och delar, med fokus på kostnadseffektivitet och effektivitet. Vår användning av avancerad teknik låter oss hantera allt från prototyper och småskaliga projekt till storskaliga projekt som innefattar precisionsbearbetade komponenter och delar. Med toppmoderna CNC-maskinscentraler hanterar vi helautomatiska stångmatare för en oavbruten produktion. Det gör att vi tillhandahåller de effektivaste leveranstiderna och exceptionell service när du behöver högkvalitativa precisionsbearbetade komponenter. Vi ser fram emot möjligheten att ha dig som vår högt värderade affärspartner. Tveka inte att kontakta oss för mer information eller vid frågor.

 7. WORLDWIDE MACHINING SPARE PARTS

  Turkiet

  Välkommen till Worldwide Machining, din främsta knutpunkt för perfekta tillverkningslösningar. Vi levererar ett oämförbart utbud av skräddarsydda tillverkningstjänster. I hjärtat av Ankara i Turkiet specialiserar vi oss på maskinbearbetning och tillhandahåller ett dynamiskt tjänsteutbud som utformas för att överstiga dina förväntningar. Vi fokuserar på projektbaserade samarbeten som täcker en mångfald av tillverkningsprocesser. Från gjutning, svetsning och smide till vaxgjutning, värmebehandling, laserskärning, maskinbearbetning, sprutformning av plast och ytbehandling; vi kan tillfredsställa alla dina behov. Vår expertis sträcker sig över många olika material, som aluminium, brons och rostfritt stål. Vi fokuserar på sourcande och tillverkning av de bästa råmaterialen så att dina produkter ska leva upp till de allra högsta standarderna. Vår resa börjar med en provdelning, så att våra idéer ska stämma överens med dina visioner. Det är ett personaliserat förhållningssätt som ser till att slutprodukten är helt i samklang med det du velat uppnå. Vårt uppdrag: Genom att utnyttja vår inneboende tillverkningsskicklighet och vår strömlinjeformade användning av råmaterial levererar vi exceptionell kvalitet till konkurrenskraftiga priser. Våra tjänster: •Gjutning •Svetsning •Smide •Växellådor •Vaxgjutning •Värmebehandling •Laserskärning •Maskinbearbetning •Sprutformning av plast •Ytbehandling. Dina produktionsframgångar är bara ett samtal bort. Kontakta oss för mer information!

 8. SCHNELL SPA

  Italien

  1962 – 2021. År av utmaningar och målsättningar. Nästan 60 år efter dess grundande är Schnell idag världsledande inom sektorn för automatiska maskiner för bearbetning av armerad betong, för produktion av elektrosvetsade nät och hanteringsprogramvara. Företaget grundades 1962 och har ett komplett utbud av konfigurerbara maskiner, som täcks av över 150 patent och produceras på en 40 000 kvadratmeter produktionsyta i fyra fabriker runt om i världen, och företaget har över 350 anställda. Schnell är moderbolag till en stor multinationell industrikoncern. Företaget arbetar i mer än 150 länder världen över genom sina 11 dotterbolag, mer än 50 agenter och återförsäljare och ett tätt nätverk av kundservicecenter. Det senaste grundades 2017 och är det nya servicecentret ”Schnell Kundendienst”, en teknisk kundtjänst för eftermarknadsservice och reservdelar, både på fältet och genom teletjänst, avsett för kunder på den tyska marknaden.

 1. WISSNER GESELLSCHAFT FÜR MASCHINENBAU MBH

  Tyskland

  Wissner CNC Technologies är ett medelstort företag med huvudkontor i Göttingen. Sedan grundandet 1986 har Wissner tagit fram, konstruerat, byggt och installerat mycket exakta CNC-fräsar och laserskärmaskiner med stor framgång. Flera års erfarenhet och en mycket innovativ strategi gör att företaget kan erbjuda en mängd olika toppmoderna maskiner.Wissner är stolta över att vara en ledande tillverkare av tillförlitliga HSC-fräsar och lasermaskiner. HSC-fräsar från Wissner är mycket exakta och av högsta kvalitet. Tack vare den patenterade ”Hold & Press”-tekniken kan kunderna göra stora besparingar i sina produktionsprocesser. Produktsortimentet från Wissner omfattar maskiner, verktyg och tjänster för olika områden som exempelvis maskinteknik, flygindustrin, reklam och belysningsbranschen, möbelindustrin, leksaksindustrin och tandläkarbranschen.

  Alla produkter för "verktygsmaskiner - bearbetning av metaller"

 2. LVD

  Belgien

  LVD är en tillverkare av precisionskantpressar som grundades 1952. Med uppköpet av Strippit, Inc. har LVD vuxit till ett marknadsledande företag internationellt. Vi har laserskärningssystem, stansverktyg, kantpressar, skärmaskiner och CAD/CAM-programvara. Dessutom är vi specialiserade på att utforma, tillverka och leverera CNC-maskiner för laserskärning, bockning och stansning, samt integrerade programvarulösningar för plåtbearbetning. Vi levererar till hela världen. Våra produkter kan användas till att skapa produkter för en mängd olika områden i vardagslivet, som spiskåpor, lyktstolpar, högfartståg, hissar, industriella kök i rostfritt stål och mycket mer! LVD är verksamt i över 45 länder, med lokaliserade försäljnings- och serviceprinciper i varje region. Vi har fem tillverkningslokaler. LVD: s världsomspännande kundservice innefattar över 180 skickliga fälttekniker som tillhandahåller högsta möjliga kvalitetssupporten för att bevara din verksamhets produktivitet och vinstmöjlighet.

 3. MECANOR SA

  Schweiz

  Mecanor är specialisten på området högprecisa stansprodukter för mikroteknik genom innovativa processer och präglingsverktyg av hög kvalitet. Sedan grundandet år 1948 har Mecanor ständigt utvecklat sina produkter och färdigheter för att kunna hänga med när kraven förändras inom mikrotekniken på de olika marknaderna. Från början nästan uteslutande för klockindustrin men numera har utbudet utökats till ett varierat sortiment med komponenter för medicinteknik, bilindustri och mikroenheter.

 4. ZETEK SP. Z O.O.

  Polen

  ZETEK SP Z.O.O har över 20 års erfarenhet inom design, utveckling och tillverkning - det innefattar precisionsmaskinsbearbetning med CNC-verktyg, tillverkning av verktyg och prototyper, samt framtagning och utförande av ovanliga projekt och konstruktioner. Vi grundades 1997 som PKM och transformerades till ZETEK Sp. z o. o., som är verksamt inom fordonsindustrin, luftfartsindustrin med flera. Vårt företag är certifierat ISO 9001: 2015.

 5. BEHRINGER GMBH

  Tyskland

  BEHRINGER GmbH är ett ägarlett, medelstort familjeföretag i tredje generationen. Traditionella värden, solid teknik och en hög vertikal integration kännetecknar oss. Vi är ett ledande företag vad gäller kompetens och teknik inom band- och cirkelsågar med en passion för sågprocessen. Behringer är en av få totalleverantörer på marknaden för sågteknik.

 6. ASLI MACHINE INDUSTRY

  Turkiet

  Företaget ASLI MACHINE INDUSTRY, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Stål och metall - bearbetning. Företaget är även verksamt inom Verktygsmaskiner - Bearbetning av metaller, Gruvor och schakt - Maskiner och utrustning, Aluminium och titan för avstickning, cnc-bockning, cnc-fräsning, CNC milling, lamineringsmaskiner - tillverkning, precisionssvarv för bearbetning av metall, och svarvar för bearbetning av metall. Företagets huvudkontor finns i Izmit, Turkiet.

 7. SELMACH MACHINERY LTD

  Förenade kungariket

  Företaget SELMACH MACHINERY LTD, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Verktygsmaskiner - Bearbetning av metaller. Företaget är även verksamt inom Plasmaskärning - Maskiner, Maskiner och material - begagnat, Plasmaskärning - Maskiner, Maskiner och material - begagnat, svarvar för bearbetning av metall, och Stansmaskin. Företagets huvudkontor finns i Hereford, Förenade kungariket.

 8. SURCOTEC SA

  Schweiz

  Företaget SURCOTEC SA, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Stål och metall - bearbetning. Företaget är även verksamt inom Värmebehandling av stål och metall, Stål och metall - ytbehandling och bearbetning, Galvanisering av stål och metall, Verktygsmaskiner - Bearbetning av metaller, Värmebehandling av stål och metall, Stål och metall - ytbehandling och bearbetning, Galvanisering av stål och metall, och Verktygsmaskiner - Bearbetning av metaller. Företagets huvudkontor finns i Plan-Les-Ouates Ge, Schweiz.

 9. STENZEL GMBH

  Tyskland

  Företaget STENZEL GMBH, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Verktygsmaskiner - Bearbetning av metaller. Företaget är även verksamt inom Maskiner och material - begagnat, Maskiner och material - begagnat, kantfräs CNC, fräsar, used machine tools, och Universal lathe. Företagets huvudkontor finns i Oestrich-Winkel, Tyskland.

 10. BV INTERNATIONAL

  Frankrike

  Företaget BV INTERNATIONAL, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Verktygsmaskiner - Bearbetning av metaller. Företagets huvudkontor finns i Marcy L'Etoile, Frankrike.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
Filter

Resultat för

Verktygsmaskiner - bearbetning av metaller - Import och export

Antal resultat

34 532 Företag