• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • plåt och rör

Resultat för

Plåt och rör - Import och export

 1. DF LOCHBLECHE GMBH & CO KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Dillinger Fabrik gelochter Bleche GmbH grundades redan 1895 och har mer än 120 års erfarenhet av att tillverka perforerad plåt. Tillsammans med dotter- och systerföretag sysselsätter Dillinger Fabrik som koncern mer än 300 medarbetare, varav ca 200 i sätet i Dillingen. Våra produkter av perforerad plåt levereras direkt eller via våra utländska partners till mer än 20 europeiska och utomeuropeiska länder. Vi vill med vår internetnärvaro visa upp oss som en ledande, europeisk tillverkare av perforerad plåt, med ett ovanligt brett produktsortiment: Från perforerad tunn plåt upp till 30 mm tjocka hålplåtar, från komplexa hus för elektriska kopplingsanläggningar till mellanstora anläggningar, från perforerade siktrör till monteringsfärdiga sikttrummor och siktplåtar för stora bearbetnings- och sorteringsverk. Hos oss hittar du allt på ett ställe.

 2. EUROPONTEX IMPORTAÇÂO & EXPORTAÇÂO

  Portugal

  Verified by europages badge

  Företaget EUROPONTEX IMPORTAÇÂO & EXPORTAÇÂO, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Svetsning av stål och metall. Företaget är även verksamt inom Byggnadsmaterial, Profilplåtar - järnhaltig metall, Plåt och rör, Rör och rörsystem i rostfritt stål, Byggnadsmaterial, konstruktionsstål, stål för metallkonstruktion, Profilplåt, och Profilplåtar - järnhaltig metall. Företagets huvudkontor finns i Lisboa, Portugal.

 3. NINGBO TOWER INDUSTRY CO.,LTD

  Kina

  Verified by europages badge

  Ningbo Tower Machinery Co., Ltd är en grupp av tillverkare sedan 13 år tillbaka. Vi är den enskilda hållplatsen för metallprodukter av hög kvalitet till en total lägre kostnad i Kina. Vi kan tillverka alla möjliga sorters metalldelar, som plåt och metallark, CNC-maskinbearbetade delar, böjda rördelar, svetsade delar och särskilt monterbara delar. Marknader för våra produkter är bland annat fordonsindustrin, sjukvården, jordbruksmaskineri, sportindustrin och så vidare.

 4. DOGRAR METAL

  Turkiet

  Verified by europages badge

  Företaget DOGRAR METAL, är ett Underleverantör, som är verksamt inom sektorn för Plåtar - Industriell bearbetning. Företaget är även verksamt inom Laser - Maskiner för svetsning och skärning, Plåt och rör, Profiljärn - järnhaltig metall, Böjning av stål och metall, Verktygsmaskiner för krökning, Rör och rörsystem i rostfritt stål, Plåtslageri, laserskärning, och Laser - Maskiner för svetsning och skärning. Företagets huvudkontor finns i Denizli, Turkiet.

 5. BENE INOX - RACCORDS & ROBINETTERIE

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget BENE INOX - RACCORDS & ROBINETTERIE, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Rörskarvar - järnhaltig metall. Företaget är även verksamt inom Industriella kranar och ventiler, Plåt och rör, Industriventiler och -kranar, manöverutrustning, skarvstycken i rostfritt stål, Magnetventiler, rörtillbehör, rostfria byglar, spännband, och tallriksventiler. Företagets huvudkontor finns i Saint Priest, Frankrike.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. CESAL ELEKTRO S.R.O.

  Tjeckiska republiken

  Verified by europages badge

  Företaget CESAL ELEKTRO S.R.O., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Plåt och rör. Företaget är även verksamt inom plåt, svetsning, böjning, kanthuggning med cnc, metal sheet, metallskåp, plåtstämpling, kantpressar för plåt, och plåtar i metall. Företagets huvudkontor finns i Blovice , Tjeckiska republiken.

 2. PELCZ METALLVERARBEITUNGS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget PELCZ METALLVERARBEITUNGS GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Plåt och rör. Företagets huvudkontor finns i Stetten, Tyskland.

 3. GDH METALLVERARBEITUNGS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget GDH METALLVERARBEITUNGS GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Plåt och rör. Företagets huvudkontor finns i Bad Marienberg, Tyskland.

 4. HERKULES WETZLAR GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget HERKULES WETZLAR GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Plåt och rör. Företagets huvudkontor finns i Solms, Tyskland.

 5. JEHLE AG

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Företaget JEHLE AG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Plåt och rör. Företagets huvudkontor finns i Etzgen, Schweiz.

 1. ADRIAN MICHEL GROUP AG

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Företaget ADRIAN MICHEL GROUP AG, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Plåt och rör. Företagets huvudkontor finns i Schmiedrued, Schweiz.

 2. HUWER MASCH-TEC GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget HUWER MASCH-TEC GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Plåt och rör. Företagets huvudkontor finns i Oberreidenbach, Tyskland.

 1. COLDEX

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Företaget COLDEX, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Plåt och rör. Företagets huvudkontor finns i Unterägeri, Schweiz.

 2. GUSTAV MASSOPUST GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget GUSTAV MASSOPUST GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Plåt och rör. Företagets huvudkontor finns i Alfdorf, Tyskland.

 3. ERNST VOGELSANG GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget ERNST VOGELSANG GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Plåt och rör. Företagets huvudkontor finns i Herscheid, Tyskland.

 4. THOMAN BIEGEMASCHINEN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget THOMAN BIEGEMASCHINEN GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Plåt och rör. Företagets huvudkontor finns i Breisach, Tyskland.

 5. CMM MECCANICA

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget CMM MECCANICA, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Stål och metall - bearbetning. Företaget är även verksamt inom Plåt och rör, bearbetning av metall, svetsning av metaller, Plåt och rör, och skärningsarbete i metall. Företagets huvudkontor finns i Santa Lucia Di Piave, Italien.

 6. FEINBLECH FESTL GBR

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget FEINBLECH FESTL GBR, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Plåt och rör. Företagets huvudkontor finns i Scheyern, Tyskland.

 7. NEUMETALL AG

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Företaget NEUMETALL AG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Plåt och rör. Företagets huvudkontor finns i Erschwil, Schweiz.

 8. KAISER PROTOTYPENBAU GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget KAISER PROTOTYPENBAU GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Plåt och rör. Företagets huvudkontor finns i Erndtebrück, Tyskland.

 1. GMAK KALTFORMTEILE GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget GMAK KALTFORMTEILE GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Plåt och rör. Företagets huvudkontor finns i Wuppertal, Tyskland.

 2. SINCON TECHNOLOGY GMBH

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Företaget SINCON TECHNOLOGY GMBH, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Plåt och rör. Företagets huvudkontor finns i Einsiedeln, Schweiz.

 3. ID ALLOYS - DISTRIBUTEUR ALLIAGES DE NICKEL ET COBALT

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget ID ALLOYS - DISTRIBUTEUR ALLIAGES DE NICKEL ET COBALT, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Laminat - järnfri metall. Företaget är även verksamt inom Stänger - järnfri metall, Plåt och rör, Rör och rörsystem i järnfri metall, Stänger - järnfri metall, stänger av nickellegering, nickellegeringar, Plåt och rör, Rör och rörsystem i järnfri metall, och metallurgi. Företagets huvudkontor finns i Amblainville, Frankrike.

 4. HUSTER & SANTENBERG GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget HUSTER & SANTENBERG GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Plåt och rör. Företagets huvudkontor finns i Chemnitz, Tyskland.

 5. PROMEX BG

  Bulgarien

  Verified by europages badge

  Företaget PROMEX BG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Stål och metall - bearbetning. Företaget är även verksamt inom Plåtar - Industriell bearbetning, Skärning av stål och metall, Böjning av stål och metall, Laser - Maskiner för svetsning och skärning, Verktygsmaskiner för krökning, Plåt och rör, Pressningsplåtar, Verktygsmaskiner för skärning av metall, och Fräsmaskiner - Verktygsmaskiner. Företagets huvudkontor finns i Sofia, Bulgarien.

 6. NIRONIT EDELSTAHL GMBH & CO. KG

  Tyskland

  NIRONIT EDELSTAHL GmbH & Co. KG är sedan snart 40 år tillbaka kända för anskaffning, lagring och hantering av rostfritt stål av högsta kvalitet. Vi erbjuder plåtar, rör och stångstål av rostfritt stål i alla standard- och specialkvaliteter, såsom nickellegeringar och titan. I våra toppmoderna skäranläggningar skär vi med hjälp av vattenstrålar, plasma och såg enligt kundens önskemål och dessutom med kort varsel. NIRONIT levererar rostfritt stål över hela världen och efterfrågas inom de flesta branscher: kemi- och petrokemi, kraftverkskonstruktion, maskinteknik, offshore- och onshoreteknik, varvsindustrin, pumpkonstruktion, konstruktion av spårvägs- och nyttofordon, skärteknik, miljöteknik, socker- och jordbruksindustrin samt stålindustrin.

 7. TGS GAS SPRINGS LTD. CO.

  Turkiet

  TGS inledde sin verksamhet under tidigt 70-tal genom att tillverka maskinbearbetningsprodukter för gasfjädrar och olika industrifält. Våra första steg mot gasfjädersproduktion började 1992. Dag för dag förbättrade vi våra tillverkningsteknologier och vår maskinutrustning, och uppnådde världsstandard. Alla våra produkter är utformade, tillverkade och levererade i enighet med de mest strikta kvalitetsstandarderna. Våra erfarna och specialutbildade personal överser samstämigheten med kvalitetskraven genom varje fas i produktionsprocessen. Vi är certifierade enligt DIN ISO 9001: 2008. Vårt kvalitetsprogram börjar redan vid strikta kvalitetskontroller över våra inköpstransaktioner. 2008 började vi exportera våra produkter till europeiska länder, och startade exportföretaget Tunatek Ltd. Co. för att organisera vår exportverksamhet. nära en kvarts århundrade av erfarenhet inom gasfjäderstillverkning ger oss självförtroendet att tillhandahålla våra produkter till högnivåsmarknader. Idag tillverkar vi sju olika serier av material av stål och rostfritt stål, med dussintals olika funktioner. Kunder från omkring 50 länder i ett dussin industriella sektorer förlitar sig på olika sorters gasfjädrar från TGS. Våra produkter testas kontinuerligt för att garantera pålitlighet, tålighet och generell produktsäkerhet, för bästa möjliga kundnöjdhet. Vårt team för forskning och utveckling strävar ständigt efter att utveckla våra produkter och tekniker. Kontakta oss för mer information!

 8. BALTIC TUBE SERVICE, UAB

  Litauen

  Aktiebolaget Baltic Tube Service grundades 2006 och företaget säljer nya och begagnade rör och stålplåtar. Sedan företagets bildande har Baltic tube service varit engagerat i många projekt i olika europeiska länder, med leverans till hamnar, pipelinedragning och operationer som genomförs med schaktfri teknik. Baltic tube service garanterar snabba leveranser från sitt lager till alla länder i Europa. Vår personal hjälper er att välja den optimala lösningen.

 9. STAL S.A.

  Polen

  INTERSTAL S.A. är ett centrum för stålbearbetning som har varit verksamt i över 25 år med att tillverka stålplåt, stålband och standardiserade och specialtillverkade delar av galvaniserat stål av grad DX-51D, S350 och Magnelis. INTERSTAL S.A. är en ledande tillverkare kallformade stålformer och -rör för konstrukions- och industriell bearbetning. Vi gör produkter i standardformat och specialprofiler i anpassade storlekar och former utifrån kundens projektbehov. INTERSTAL S.A tillhandahåller bearbetning av rör och profiler från början till slut, inklusive laserskärning i 2D och 3D på en 2.0 x 6 m arbetsbänk, fästande av uttag, avsmalnande, böjning, svetsning, gravyr, perforering och borrning. INTERSTAL S.A. är tillverkaren bakom INTERFIX, ett patentskyddat system för upphängda rörledningar, och INTEROSOLAR, ett soldrivet modulstödssystem. Våra produkter tillverkas i enlighet med ISO 9001, och kontrolleras och utsätts för laboratorietester in-house för produktkvaliteten.

 10. ART METAL

  Frankrike

  Dynamic Metals levererar metaller av hög kvalitet som t.ex. titanplåt och rostfritt stål som 17/4PH, AMS 5643 och AMS 5629. Deras team har omfattande erfarenhet som specialmetallsleverantörer, kunskap, expertis och kontakter för att ge råd och erbjuda kunderna ett brett sortiment av metaller av flygplanstillverkningsklass. Dessa kan levereras utan minsta ordermängd och, i de flesta fallen, sammma dag eller dagen efter ordern.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
Filter

Resultat för

Plåt och rör - Import och export

Antal resultat

6 250 Företag