• Europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • ostar

Resultat för

Ostar - Import och export

 1. SOMEXPORT

  Frankrike

  Verified by Europages badge

  SOMEXPORT grundades 1994. Vi levererar till inköpscentraler, provianteringsfartyg, och speciellt till Afrika, Västindien, kunder i Indiska oceanen och Stilla havet, men också till Mellanöstern. Vi är ett import/exportföretag för torra, färska och djupfrysta produkter. Vi arbetar med fler än 300 franska och europeiska leverantörer. Vi är specialiserade på jordbrukslivsmedelsprodukter: - Mejeriprodukter (ostar, yoghurt, mjölk, grädde ...), - Charkuteri- och saltade produkter, - Bakverk och kaffebröd, - Halalprodukter, - Specerivaror, - produkter från havet, - Djupfryst. Vi kan erbjuda olika sortiment livsmedelsprodukter. SOMEXPORT är er exportpartner. Vi hjälper er nämligen att upptäcka de bästa produkterna från världens olika hörn som uppfyller era kunders behov och efterfrågan. I mer än 20 år har vi rest världen runt i vårt sökande efter regionala produkter, lokala specialiteter och traditionella recept. Vi tillhandahåller också specifika ingredienser och produkter på våra kunders begäran. Allt detta tack vare möten med producenter, uppfödare, chefer, återförsäljare, konsumenter och många andra aktörer inom jordbruk och livsmedelsjordbruk. Tveka inte att kontakta oss för ytterligare information.

  Webbplats Open In New icon
 2. AS VI LEVERER

  Norge

  Verified by Europages badge

  As Vi Leverer är ett högteknologiskt handels- och tillverkningsföretag. Vi har tillverkat organisk och ickeorganisk gödningsutrustning de senaste tjugo åren. Vår utrustning säljs i 75 länder och är den populäraste utrustningen inom jordbruksgödning globalt. Med vår EMCC kan du alltid få en helhetslösning med rådgivning, designer, utrustning, installation, utbildning, akut understöd, fältunderstöd, reservdelar, rutinunderhåll. Vi har ett brett produktsortiment, bland annat drycker (kolsyrade drycker, energidrycker, ölsorter osv), torkade frukter och kryddor, oljor (solrosolja, nötolja osv), hälso- och sjukvårdsrelaterad utrustning (ansiktsskydd, handskar osv), mejeriprodukter, träpellets och mycket mer, som kan hittas på vår hemsida! Vi är inte bara grundade i den inhemska marknaden, utan riktar oss även mot internationella marknader. Vi har förbättrat vår teknik, organisering och andra aspekter med hjälp av svenska Las Daktronics. Genom att toppstyra vision och strategi, och genom att utföra produkthantering (organiseringskvalitet, teknik, testning och produktion) utefter internationella standarder skapar vi förstklassig teknik och service, och kräver perfektion genom hela verksamheten för våra kunders skull. Vi exporterar våra produkter till Kazakstan, Indien, Indonesien, Turkiet, Kanada, Afrika, och andra länder och regioner. Kontakta oss för mer information!

  Webbplats Open In New icon
 3. CASEIFICIO VALD'ORCIA

  Italien

  Verified by Europages badge

  Produktionen av Cacio di Pienza är en tradition som har rötter långt tillbaka i tiden och har överförts från generation till generation ända fram i våra dagar. Mjölkproducenterna samlades i kooperativet i Contignano där de använt och behållit de typiska bearbetningsmetoderna: leverans av mjölk med speciella aromer som ges av örter som är typiska för betesmarkerna i Val d'Orcia, raffinerade lagringstider och framför allt en särskild omsorg för ostens kvalitet.

  Webbplats Open In New icon
 4. SARCA S.R.L.

  Italien

  Verified by Europages badge

  Sarca, baserad i Soragna, arbetar med att vakuumförpacka i Cryovac, termoformad och med modifierad atmosfär i plastfilm och påse med hårda och halvhårda ostar, Parmigiano Reggiano och Grana Padano. Organisation för transporter i Italien och utomlands med lastning av containrar, groupage, montering, lagringstjänster och fraktplattformar.

  Webbplats Open In New icon
 5. CASEIFICIO SAN VINCENZO MOZZARELLA DI BUFALA DOP

  Italien

  Verified by Europages badge

  Mejeriet Podere San Vincenzo tillverkar buffelmozzarella Mozzarella di Bufala Campana Dop. 800 uppfödda bufflar frigående utomhus. Kvalitets- och spårbarhetscertifierat företag, den första buffeluppfödaren i Italien. Buffelmjölksprodukter: Mozzarella, stor mozzarella, buffelmozzarella i portionsbitar, rökt provola, scamorza, mozzarellafläta, stor mozzarellafläta, burrata och buffelyoghurt från Battipaglia gjord av fermenterad mjölk från våra bufflar.

  Webbplats Open In New icon
Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på Europages.
 1. DALTER ALIMENTARI S.P.A.

  Italien

  Verified by Europages badge

  Vi är specialister på tillverkning, urval och förpackning av riven ost och ost i portionsförpackningar: sortimentet omfattar lagrade italienska ostar med ursprungsbeteckningen DOP (Parmigiano Reggiano, Grana Padano, Pecorino Romano), ostar som liknar grana padano, ostblandningar och andra hårdostar. Våra ostar är särskilt framtagna för att uppfylla kraven från restauranger, cateringföretag och livsmedelsgrossister. Vi levererar produkterna till europeiska livsmedelsindustrier och till de största kedjorna med storskalig handel med privat märke.

  Webbplats Open In New icon
 2. SERVI DORYL

  Frankrike

  Verified by Europages badge
 3. MATHOT - SOFRA

  Belgien

  Verified by Europages badge
 4. GEORG FLES GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 5. CENTRALE D

  Frankrike

  Verified by Europages badge
 1. OJSC BYELOVEZHSKIJE SYRY

  Vitryssland

  Verified by Europages badge
 2. CENTRO FORM SRL

  Italien

  Verified by Europages badge
 3. CASEIFICIO TOMASONI SRL

  Italien

  Verified by Europages badge
 4. PATURAGES COMTOIS

  Frankrike

  Verified by Europages badge
 5. BATTISTELLA FORMAGGI SAS DI BATTISTELLA SANDRO & C.

  Italien

  Verified by Europages badge
 6. CASTELLANZA FORMAGGI SPA

  Italien

  Verified by Europages badge
 7. MOZZARELLA NAPOLI

  Spanien

  Verified by Europages badge
 8. SEREM SOCOREM

  Frankrike

  Verified by Europages badge
 9. CHEVRARDENNES

  Belgien

  Verified by Europages badge
 10. IMPORT-EXPORT ALTUN LEBENSMITTEL-GROSSHANDEL E.K.

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 1. FLAD GASTROPRODUKTE

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 2. LANDKÄSEREI HERZOG GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 3. PREPARE4IT GMBH / RATION1.DE

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 4. CASEIFICIO SEPERTINO

  Italien

  Verified by Europages badge
 5. DIESCH WARENHANDEL INH. ROBERT DIESCH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 6. AU FROMAGER DE RUNGIS

  Frankrike

  "Au Fromager de Rungis.com" en expert på internationell distribution av exklusiva ostar med export av ostar. Ostexperternas erfarenhet i Rungis i livsmedelsberedningsyrkenas tjänst. De bästa ostarna levererade överallt i världen. Några av våra exklusiva ostar i Rungis: Emmental, Cantal, Gruyère från bergsbetesmark , Brie från Melun, Comté, Époisses, Salers, Tête de Moine, Camembert, Beaufort, Morbier, Livarot. Au Fromager de Rungis .com är en tjänst från huset Prodilac som befinner sig i utrymmet avsett åt mejeriprodukter i byggnad D4. PRODILAC SNC grundades 2002, vid sammanslagningen av Beurlait, grossist för mejeriprodukter; och La maison du Gruyère, specialister på pressade ostar (Comté, Emmental, Gruyère, Cantal, Salers) som finns på den internationella marknaden i Rungis sedan 1969.

 7. PUCHEZH CHEESE FACTORY

  Ryssland

  Ostfabriken Puchezh är ett ledande förädlingsföretag i Ivanovoregionen. Våra signaturprodukter är rökt mjukost och smör. Vi är specialiserade på tillverkning av: Rökt mjukost; Hård ostmassa, som "Dutch" och "Russian"; Smörmärkena "Krestianskoe", "Liubitelskoe", "Traditsionnoe", "Detskoe" och "S semenami konopli". Vi har nyligen utökat sortimentet med exklusiva ostar: "Parmesan", "Gruyere", och "Puchezh Premium". Mjölken genomgår laboratorieanalys, filtrering, varsam uppvärmning till 72 grader samt avsvalning. Det gör att mjölken bibehåller sina nyttiga egenskaper. Företaget använder CIP av senaste slag, vilket gör att vi kan hålla utrustningen skinande ren.

 8. RIVOIRE JACQUEMIN

  Frankrike

  RIVOIRE JACQUEMIN tillverkar och exporterar franska ostar Comté, Morbier, Gruyères de Comté, hela ostar eller förpackade bitar, ost från Franche-Comté enligt skyddad ursprungsbeteckning AOC Comté och kontrollerad ursprungsbeteckning AOP. Vi exporterar våra ostar Comté AOP och AOC från Franche-Comté till Europa och hela världen. Vi mognar och handlar med ostar Comté hela ostar eller förpackade bitar, franska ostar comté AOP, förpackade Comté-ostar, Gruyère de Comté hela ostar eller förpackade bitar. RIVOIRE JACQUEMIN säljer och exporterar franska ostar av hög kvalitet från Franche-Comté: Morbier, Mont d'Or, Tomme du Jura, Bleu de Gex. Sedan 1860 har Rivoire Jacquemin arbetat med att mogna franska hårdostar av hög kvalitet, med skyddad ursprungsbeteckning AOC och AOP från Franche-Comté. Hårdostar AOC Franche-Comté. Morbiers skyddad ursprungsbeteckning AOC. Morbiers kontrollerad ursprungsbeteckning AOC. Franska hårdostar av hög kvalitet från Comté (AOC och AOP).

 9. FROM TERROIR

  Frankrike

  FROM TERROIR är specialiserade på sökning och distribution av autentisk ostproduktion och ostar från trakten. From Terroir erbjuder specialprodukter inom området viner, sällsynt whisky, calvados, Cognac, Armagnac, pepparkaka och hantverksmässiga sylter samt italienska specialiteter. From Terroir levererar över hela Europa. För att göra reklam för sitt breda sortiment av produkter och deras kvalitet, organiserar From Terroir olika evenemang

 10. SENRASDAIRY - PORTUGUESE ARTISAN CHEESES

  Portugal

  SenrasDairy tillverkar hantverksmässiga ostar med komjölk från familjens gård. Våra runda ostar med unik smak är: - tillverkade med pastöriserad komjölk, mjölksyrabakterier, koagulanter, salt och lysozym, - färska, lagrade i 1, 3 till 6 månader - mjuka, krämiga eller halvfasta - med slät, enhetlig skorpa, färsk eller torr, utan mögel - med blekgul färg. Vi säljer till detaljhandlare, grossister, stormarknadskedjor. Vi tillverkar också hantverksmässig glass.

Filter

Resultat för

Ostar - Import och export

Antal resultat

5 599 företag