• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • ostar

Resultat för

Ostar - Import och export

 1. GRISTIREN LIMITED

  Grekland

  Verified by europages badge

  Gristiren Ltd är en ledande grekisk tillverkare av utsökta och nyttiga ostsubstitut och veganska ostprodukter. Vi vill tillhandahålla de bästa lösningarna för butiker och catering genom vårt breda produktsortiment som kan tillfredsställa de olika behoven hos våra kunder. Våra ostsubstitut och veganska ostprodukter är gjorda av de bästa växtbaserade ingredienserna, som soja, nötter och frön. De är fria från mjölk, laktos och andra animaliska ämnen. Vi levererar produkter som inte bara smakar gott, utan dessutom är nyttiga och miljövänliga. Produkterna finns i olika förpackningsstorlekar, som block, skivor eller rivna - för att de ska passa till olika användningsområden. Vare sig du behöver produkter för restaurang, café eller butik, så har vi den rätta förpackningsstorleken för dig. På Gristiren Ltd är vi stolta över våra toppmoderna anläggningar som använder den senaste teknologin och utrustningen för att säkerställa den högsta kvalitetsstandarden på våra produkter. Vi har strikta kvalitetskontrollsrutiner för att säkerställa att varje produkt som lämnar våra anläggningar lever upp til våra rigorösa standarder vad gäller smak, textur och kvalitet. Oavsett om du har en butik eller en serveringsverksamhet, så var vi de rätta produkterna och förpackningsstorlekarna för dina behov. Välj oss för välsmakande, högkvalitativa och miljövänliga ostsubstitut och veganska ostprodukter.

 2. SOMEXPORT

  Frankrike

  Verified by europages badge

  SOMEXPORT grundades 1994. Vi levererar till inköpscentraler, provianteringsfartyg, och speciellt till Afrika, Västindien, kunder i Indiska oceanen och Stilla havet, men också till Mellanöstern. Vi är ett import/exportföretag för torra, färska och djupfrysta produkter. Vi arbetar med fler än 300 franska och europeiska leverantörer. Vi är specialiserade på jordbrukslivsmedelsprodukter: - Mejeriprodukter (ostar, yoghurt, mjölk, grädde ...), - Charkuteri- och saltade produkter, - Bakverk och kaffebröd, - Halalprodukter, - Specerivaror, - produkter från havet, - Djupfryst. Vi kan erbjuda olika sortiment livsmedelsprodukter. SOMEXPORT är er exportpartner. Vi hjälper er nämligen att upptäcka de bästa produkterna från världens olika hörn som uppfyller era kunders behov och efterfrågan. I mer än 20 år har vi rest världen runt i vårt sökande efter regionala produkter, lokala specialiteter och traditionella recept. Vi tillhandahåller också specifika ingredienser och produkter på våra kunders begäran. Allt detta tack vare möten med producenter, uppfödare, chefer, återförsäljare, konsumenter och många andra aktörer inom jordbruk och livsmedelsjordbruk. Tveka inte att kontakta oss för ytterligare information.

 3. FLEVOTRADE WORLDWIDE FOOD TRADER

  Nederländerna

  Verified by europages badge

  FlevoTrade Worldwide Food Trader är en expert på lök. Vi är engagerade i lökodling med vår specialiserade sorterings- och förpackningsstation. Löken sorteras med en kapacitet på 75 ton per timme. Högteknisk utrustning kombinerad med yrkesskicklighet har gjort FlevoTrades lök världskänd för sin kvalitet. FlevoTrade erbjuder också ett brett sortiment "hyllfärdiga" produkter under eget märke. Med år av erfarenhet inom import och export, väljs våra produkter noggrant ut och exporteras till mer än 70 länder i världen. Etablerade i Flevoland, i Nederländerna, levererar vi interna tjänster av hög kvalitet och stor lagringskapacitet. Tack vare vårt globala nätverk sköter vi logistiken från åkern till kundens hand, vilket garanterar en smak av hög kvalitet över hela världen.

 4. CASEIFICIO VALD'ORCIA

  Italien

  Verified by europages badge

  Produktionen av Cacio di Pienza är en tradition som har rötter långt tillbaka i tiden och har överförts från generation till generation ända fram i våra dagar. Mjölkproducenterna samlades i kooperativet i Contignano där de använt och behållit de typiska bearbetningsmetoderna: leverans av mjölk med speciella aromer som ges av örter som är typiska för betesmarkerna i Val d'Orcia, raffinerade lagringstider och framför allt en särskild omsorg för ostens kvalitet.

 5. SARCA S.R.L.

  Italien

  Verified by europages badge

  Sarca, baserad i Soragna, arbetar med att vakuumförpacka i Cryovac, termoformad och med modifierad atmosfär i plastfilm och påse med hårda och halvhårda ostar, Parmigiano Reggiano och Grana Padano. Organisation för transporter i Italien och utomlands med lastning av containrar, groupage, montering, lagringstjänster och fraktplattformar.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. DALTER ALIMENTARI S.P.A.

  Italien

  Verified by europages badge

  Vi är specialister på tillverkning, urval och förpackning av riven ost och ost i portionsförpackningar: sortimentet omfattar lagrade italienska ostar med ursprungsbeteckningen DOP (Parmigiano Reggiano, Grana Padano, Pecorino Romano), ostar som liknar grana padano, ostblandningar och andra hårdostar. Våra ostar är särskilt framtagna för att uppfylla kraven från restauranger, cateringföretag och livsmedelsgrossister. Vi levererar produkterna till europeiska livsmedelsindustrier och till de största kedjorna med storskalig handel med privat märke.

 2. CAROZZI FORMAGGI SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  I över femtio år har vi strävat efter att kombinera de värdefulla hantverksfärdigheterna hos ostmakare med de moderna smakpreferenserna. Resultatet är ett brett utbud av unika ostar, som är resultatet av en stark passion och några lyckliga insikter som under åren har fått prestigefulla utmärkelser.

 3. FOODCOM S.A.

  Polen

  Verified by europages badge

  Vi är ett handelsföretag inom livsmedelsindustrin. Vi är inriktade på handel med mejeriprodukter; vegetabiliska proteiner; livsmedels- och fodertillsatser. Vi riktar oss till företag inom B2B. Tack vare vårt professionella team har vi fått många lojala handelspartners och fortsätter att växa. 2019 vann vi det prestigefulla priset för snabbast växande företag inom livsmedelssektorn i Polen. För närvarande är företaget registrerat i fyra europeiska länder - Polen, Tyskland, Nederländerna och Italien.

 4. CASEIFICIO ARGIVA

  Italien

  Verified by europages badge

  Osttillverkarföretaget Caseificio Argiva S.r.l. föddes 2022 ur den idé och flerårig erfarenhet inom parti- och detaljhandel och distribution av mejeriprodukter. Företaget producerar livsmedelsprodukter från mjölk, det vill säga mozzarella, ricotta, buffel-scamorza, och vänder sig till både restaurangsektorn och cateringverksamheter plus barer och glassbarer som strikt serverar hantverksprodukter.

 5. MATHOT - SOFRA

  Belgien

  Verified by europages badge

  Företaget MATHOT - SOFRA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mjölkprodukter. Företaget är även verksamt inom Ostar, Belgisk osttillverkning, Ostar, belgisk smörtillverkning, smör, ost från Rochefort, Smör från Celles sur Lesse, smör från Val de Lesse, och smör från Rochefort. Företagets huvudkontor finns i Celles, Belgien.

 1. GEORG FLES GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget GEORG FLES GMBH, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Ostar. Företagets huvudkontor finns i Hamburg, Tyskland.

 2. BRUNNER-ANLIKER MASCHINEN AG

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Företaget BRUNNER-ANLIKER MASCHINEN AG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Torkad frukt. Företaget är även verksamt inom Ostar, mango, pommes frites, tomater, grönsaker, Ostar, pvapenan, och kaffe. Företagets huvudkontor finns i Opfikon, Schweiz.

 1. FROMAGERIE CAP'RÉ

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget FROMAGERIE CAP'RÉ, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ostar. Företaget är även verksamt inom Import/Export - jordbruksprodukter, getost, ostar i parti, ostproducenter, och Import/Export - jordbruksprodukter. Företagets huvudkontor finns i Le Busseau, Frankrike.

 2. CENTRO FORM SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget CENTRO FORM SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ostar. Företaget är även verksamt inom ostproducenter, och mogna ostar. Företagets huvudkontor finns i Aidone, Italien.

 3. PATURAGES COMTOIS

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget PATURAGES COMTOIS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ostar. Företaget är även verksamt inom EKOLOGISKT JORDBRUK, osttillverkning, brie, tomme, camembert, schweizerost, mogning av ostar, förädling och tillverkning av ost, och smält ost. Företagets huvudkontor finns i Aboncourt-Gesincourt, Frankrike.

 4. SELEZIONE ALIMENTARE ITALIA - TERUGGI S.A.S. DI TERUGGI GIACOMO & C.

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget SELEZIONE ALIMENTARE ITALIA - TERUGGI S.A.S. DI TERUGGI GIACOMO & C., är ett Agent/ Representant, som är verksamt inom sektorn för Gastronomiska specialiteter. Företaget är även verksamt inom Mjölkprodukter, buffelmozzarella, biologiska livsmedel, Mjölkprodukter, och ost. Företagets huvudkontor finns i Grignasco, Italien.

 5. CASTELLANZA FORMAGGI SPA

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget CASTELLANZA FORMAGGI SPA, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Ostar. Företaget är även verksamt inom pvapenan, ost, och getost. Företagets huvudkontor finns i Busto Arsizio, Italien.

 6. ALBORA

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget ALBORA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Maskiner och anläggningar för osttillverkning. Företaget är även verksamt inom Ostar, Mjölk- och ostindustri - Maskiner och utrustning, ostproducenter, livsmedel, livsmedel - import/export, tradicionalni sir, ekologisk ost, Ostar, och Mjölk- och ostindustri - Maskiner och utrustning. Företagets huvudkontor finns i Mamirolle, Frankrike.

 7. SEREM SOCOREM

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget SEREM SOCOREM, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Emballering och packning - Maskiner och utrustning. Företaget är även verksamt inom Ostar, förpackningslinjer för ost, Ostar, renovering ALPMA, ostförpackning, maskiner för ostframställning, renovering av förpackningsmaskiner, översyn av förpackningsmaskiner för ost, och åtgärdande av förpackningsmaskiner för ost. Företagets huvudkontor finns i Chambray Les Tours, Frankrike.

 8. AH IMP-EXP

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget AH IMP-EXP, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Inköpscentraler. Företaget är även verksamt inom Embalaža za živila, Ostar, Embalaža za živila, drycker, Ostar, och frukt och grönsaker. Företagets huvudkontor finns i Saint-Etienne, Frankrike.

 1. MOZZARELLA NAPOLI

  Spanien

  Verified by europages badge

  Företaget MOZZARELLA NAPOLI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ostar. Företaget är även verksamt inom Maskiner och anläggningar för osttillverkning, osttillverkning, mozzarella, Maskiner och anläggningar för osttillverkning, ostfabriker, ostproducenter, Napoli, och mjölkberedningar. Företagets huvudkontor finns i Olmedo-Valladolid, Spanien.

 2. BERTELLI FORMAGGI S.R.L.

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget BERTELLI FORMAGGI S.R.L., är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Ostar. Företaget är även verksamt inom getost, färska ostar, hårda ostar, emmental, asiago, caciotta, fontina, schweizerost, och rökt provola. Företagets huvudkontor finns i Fidenza, Italien.

 3. CHEVRARDENNES

  Belgien

  Verified by europages badge

  Företaget CHEVRARDENNES, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ostar. Företaget är även verksamt inom getost, koostar, färska ostar, ost och mejeriprodukter, ekologisk ost, ostar i parti, halvhårda ostar, lantostar, och förädling och tillverkning av ost. Företagets huvudkontor finns i Nivelles, Belgien.

 4. HELENE DELICES GRECS

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget HELENE DELICES GRECS, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Livsmedelsspecialiteter. Företaget är även verksamt inom Livsmedel - Import/Export, Olivolja, Kryddor, Delikatessprodukter, Livsmedel - Import/Export, biologisk extrajungfrulig olivolja, Grško oljčno olje, Greek Olive Oil Extra Virgin, och Olivolja. Företagets huvudkontor finns i Cologne, Frankrike.

 5. IMPORT-EXPORT ALTUN LEBENSMITTEL-GROSSHANDEL E.K.

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget IMPORT-EXPORT ALTUN LEBENSMITTEL-GROSSHANDEL E.K., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Livsmedel - Import/Export. Företaget är även verksamt inom Fiskkonserver, Grönsakskonserver, Ostar, Oliver, Kryddor, Frysta och djupfrysta livsmedel, Fiskkonserver, färska grönsaker, och Grönsakskonserver. Företagets huvudkontor finns i Berlin, Tyskland.

 6. DIESCH WARENHANDEL INH. ROBERT DIESCH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget DIESCH WARENHANDEL INH. ROBERT DIESCH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Ostar. Företagets huvudkontor finns i Argenbühl, Tyskland.

 7. CAN KIKU ARTESANOS DE LA CARNE

  Spanien

  Verified by europages badge

  Företaget CAN KIKU ARTESANOS DE LA CARNE, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Kött och charkuterivaror. Företaget är även verksamt inom Ostar, kalvkött, griskött, fårkött, fågelkött, Ostar, och hamburgare. Företagets huvudkontor finns i Sant Feliu De Guixols-Girona, Spanien.

 8. RIVOIRE JACQUEMIN

  Frankrike

  RIVOIRE JACQUEMIN tillverkar och exporterar franska ostar Comté, Morbier, Gruyères de Comté, hela ostar eller förpackade bitar, ost från Franche-Comté enligt skyddad ursprungsbeteckning AOC Comté och kontrollerad ursprungsbeteckning AOP. Vi exporterar våra ostar Comté AOP och AOC från Franche-Comté till Europa och hela världen. Vi mognar och handlar med ostar Comté hela ostar eller förpackade bitar, franska ostar comté AOP, förpackade Comté-ostar, Gruyère de Comté hela ostar eller förpackade bitar. RIVOIRE JACQUEMIN säljer och exporterar franska ostar av hög kvalitet från Franche-Comté: Morbier, Mont d'Or, Tomme du Jura, Bleu de Gex. Sedan 1860 har Rivoire Jacquemin arbetat med att mogna franska hårdostar av hög kvalitet, med skyddad ursprungsbeteckning AOC och AOP från Franche-Comté. Hårdostar AOC Franche-Comté. Morbiers skyddad ursprungsbeteckning AOC. Morbiers kontrollerad ursprungsbeteckning AOC. Franska hårdostar av hög kvalitet från Comté (AOC och AOP).

 9. LEHA GMBH

  Tyskland

  LeHA GmbH är ett litet, innovativt företag i södra Sachsen-Anhalt med huvudkontor mitt i Tysklands nordligaste vinregion, Saale-Unstrut Tal. LeHA har varit verksamt på den tyska livsmedelsmarknaden sedan 2002 och kan blicka tillbaka på en riktig framgångssaga. Tack vare en hög innovationskraft har man hela tiden kunnat bygga ut och vidareutveckla produktportföljen. På så sätt utvecklades företaget från en lokal leverantör av laktosfri gräddersättning med växtbaserat innehåll till ett företag som är verksamt i hela Europa med en mängd olika äkta veganprodukter. Vårt märke Schlagfix är idag ett av de mest kända märkena för äkta växtbaserade mjölkersättningsprodukter. Ett särskilt kvalitetskännetecken hos Schlagfix-produkterna är deras unika autentiska smak och problemfria användbarhet som ofta ger kunden större möjligheter jämfört med animaliska produkter, vilket även tilltalar ”icke veganer”. Färre kalorier, helt kompatibelt, laktosfritt, utan gluten och kolesterol… Det finns många argument för produkter från Schlagfix. Bred representation i den tyska detaljhandeln har lett till en ständig tillväxt. Idag är våra kunder i Tyskland t.ex.: Edeka, REWE, Real, Kaufland, Globus, Bela, Metro, Tegut, Netto och Netto Stavenhagen. Vi är även leverantörer åt enskilda kliniker och sjukhus.

 10. SENRASDAIRY - PORTUGUESE ARTISAN CHEESES

  Portugal

  SenrasDairy tillverkar hantverksmässiga ostar med komjölk från familjens gård. Våra runda ostar med unik smak är: - tillverkade med pastöriserad komjölk, mjölksyrabakterier, koagulanter, salt och lysozym, - färska, lagrade i 1, 3 till 6 månader - mjuka, krämiga eller halvfasta - med slät, enhetlig skorpa, färsk eller torr, utan mögel - med blekgul färg. Vi säljer till detaljhandlare, grossister, stormarknadskedjor. Vi tillverkar också hantverksmässig glass.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
Filter

Resultat för

Ostar - Import och export

Antal resultat

5 105 Företag