Produktionen av Cacio di Pienza är en tradition som har rötter långt tillbaka i tiden och har överförts från generation till generation ända fram i våra dagar. Mjölkproducenterna samlades i kooperativet i Contignano där de använt och behållit de typiska bearbetningsmetoderna: leverans av mjölk med speciella aromer som ges av örter som är typiska för betesmarkerna i Val d'Orcia, raffinerade lagringstider och framför allt en särskild omsorg för ostens kvalitet.

Företagets webbplats

  • Huvudsajt
  • Huvudsajt
  • Huvudsajt
  • Huvudsajt
  • Huvudsajt

Verksamhetsområde

Bilder som postats av detta företag

Nyckelord förknippade med detta företag

  • Ostar
  • färska ostar
  • pecorino från pienza
  • sardisk pecorino

Kompletterande info

Nyckelsiffror

  • 11 – 50
    Antal anställda

Organisation

  • Företagets natur Företagets natur Säte, Moderbolag
  • Huvudverksamhet Huvudverksamhet Tjänsteföretag

Marknader och utbytesområde

Omland

Regional
Nationell
Europeisk
Internationell
täckt zon
zon utan täckning

Detta företag har inte fyllt i dessa uppgifter.

Detta företag har inte fyllt i dessa uppgifter.

Försäljningsinformation

Incoterms

Detta företag har inte fyllt i dessa uppgifter.

Betalningssätt

Detta företag har inte fyllt i dessa uppgifter.

Banker

Detta företag har inte fyllt i dessa uppgifter.

S67717790 1660 p v