• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • oorganisk kemi - basprodukter och derivat

Resultat för

Oorganisk kemi - basprodukter och derivat - Import och export

 1. SARL ALUMINES DURMAX

  Frankrike

  ALUMINES DURMAX tillverkas för en mängd användningsområden, såväl för små hantverk som för industrin. Vi tillverkar aluminiumoxider, aluminiumhydroxider, kalcinerade aluminider eller hydrerade aluminider, metallografiska aluminider, brandskyddsmedel, laddningar för brandskydd och specialladdningar för konstharts. Korunder och aluminider för specialkeramik. Vi tillverkar kalciumfluorid med hög renhetsgrad och bornitrid. Med ett brett utbud av cirka 200 specialaluminider erbjuder vårt företag kundanpassade produkter till kunder över hela världen. Vissa aluminider används för polering inom metallografin och mineralogin för polering med hög precision på alla typer av material. Andra (hydrerade eller kalcinerade) används som specialladdningar för konstharts och gummi m.m., för att förbättra deras egenskaper (brandskydd, slitskydd, utseende, viskositet och lätthet).

 2. PACA GMBH

  Tyskland

  Lagom är bäst - med det mottot startade Paca GmbH sin verksamhet för över 30 år sedan. Och det med en enda produkt: Super Lube. I dag tillverkar vi inte bara smörjmedel utan också specialrengöringsmedel och underhållsprodukter, helst med våra kunders egna varumärken. Antingen enligt kundens förlaga eller helt nya produkter - framtagna av vårt interna kreativa team. Våra produkter är naturligtvis inte gratis, men med våra smarta koncept uppnår vi kostnadsneutralitet och i de flesta fall till och med ytterligare vinst. Vårt eget produktutbud är mycket överskådligt. Det har att göra med de stränga måttstockar vi har för att ta in produkter i vårt sortiment: Potentiell kostnadssänkning, snabb hantering och höga marginaler för våra kunder. En optimal utveckling av konsumentnyttan för våra produkter kräver dessutom kompetent och tillförlitlig service.

 3. LANHIT LTD

  Ryssland

  LANHIT LTD tillverkar kemiska föreningar med hög renhetsgrad: oorganiska baser och föreningar, sällsynta jordartsmetaller, jodider och andra kemiska produkter för export och import. Kemikalietillverkaren producerar över 400 olika föreningar av 60 element ur det periodiska systemet, baserade på egen forskning och utveckling: vattenfria och ultratorra metallhalogenider (klorider, bromider, jodider) i kristallform, pulverform, som monodispregerade pärlor (kulor); sällsynta jordartsmetaller (oxider, halider, karbonater, nitrater, sulfater, acetater, oxalater) med en renhetsgrad på 99, 9-99, 999 %; metaller och metalloxider med hög renhetsgrad, inklusive alkalimetaller som är vakuumpaketerade i ampuller. Alla fasta anställda hos företaget är akademiker, och nyckelrollerna hålls av personer med kandidat- och doktorsexamen. Baskemikalier och härledda produkter från LANHIT kan användas i många branscher inom forskning och teknik: metallurgi, mikroelektronik och optoelektronik; i organisk syntes, med mera.

 4. ABCR GMBH

  Tyskland

  abcr. Kemi av hög kvalitet. Vår service gör skillnad. abcr är din kompletta leverantör för försäljning, produktion samt forskning och utveckling av organiska, oorganiska och metallorganiska specialkemikalier – vi har mer än 260 000 produkter i vår onlinekatalog och webbshop som du enkelt kan välja och beställa. Behöver du synteser? Inga problem. Vårt kompetenta FoU-team skapar unika innovationer på uppdrag av dig. abcr labs – specialkemikalier i egen produktion. När du väljer abcr labs litar du på kvaliteten hos egenframställda kemikalier, vilka vi producerar i Europa, för den internationella marknaden. På en 6 000 kvm stor produktionsareal erbjuder vårt internationella team av erfarna tekniker kompetens inom forskning och utveckling av synteser, produktionsutveckling och Scale-up och ända upp till produktion i större skala. För produktion av mängder ifrån kilo och upp till ton står ett laboratorium och anläggningar med reaktorer av olika storlek till förfogande.

 5. CHRISTIANI CHEMIE GMBH

  Tyskland

  Christiani Chemie GmbH grundades i Tyska Arnsberg och köper in organiska och oorganiska kemikalier från utvalda tillverkare för att sedan sälja dessa vidare till era kunder. I processen bearbetas kundordrar och produktleveranser så att kemikalierna transporteras direkt från tillverkaren till kunden. Produkttransporten hanteras av speditörer som anlitas av Christiani Chemie GmbH. Vår VD och våra medarbetare har lång erfarenhet av handel med kemikalier och kan tillhandahålla hög kvalitet genom hela processen från beställning till leverans. Det gäller särskilt den kontroll av speditören som genomförs i samband med varje kemikalietransport för det aktuella uppdraget. Genom att använda moderna programvaruverktyg strävar vi efter en fullständig bearbetning och kontroll.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. RHEIN-CHEMOTECHNIK GMBH

  Tyskland

  RHEIN-CHEMOTECHNIK GMBH. Vi är specialister på betongtillsatser och ytskyddsprodukter för betongindustrin. Vårt sortiment omfattar mer än 200 produkter på områdena: betongtillsatser, ytskyddsprodukter, betongsläppmedel, rengöringsmedel och skötselprodukter, stengranulat som rep- och lagerskydd samt doseringsutrustning. Erfarna betongingenjörer och rådgivare hjälper dig att välja rätt produkt, genomföra lämplighetstester i laboratorium eller fabrik samt att ta fram specialanpassade lösningar vid behov. Alla produkter och tjänster testas och utvärderas enligt kvalitetssystemet DIN EN ISO 9001. Dessutom uppfyller alla betongtillsatser som används till oarmerad betong-, stål- och spännbetong, betong som blandas på plats eller är förblandad samt färdiga betongdelar standarden EN 934-2. Den fabriksegna produktionskontrollen är certifierad enligt ett oberoende övervakningsorgan (MPA NRW).

 2. NEOVIA GMBH & CO.KG

  Tyskland

  NEOVIA® GmbH und Co. KG grundades 1988 och har sitt huvudkontor i tyska Rotenburg an der Wümme. Företaget började sin verksamhet med tillverkning och försäljning av biologiskt nedbrytningsbara desinfektionsmedel som ANTI-KEIM och NeoBubble® samt måttsydd teknik. 2005 utökade NEOVIA® sitt produktsortiment med affärsområdet biotillgängliga näringstillskott för växter och djur och lanserade Silamol® och SilProVit® / SilProVit®L på marknaden. Tack vare hög teknisk standard och miljövänliga koncept är vi idag en av de ledande leverantörerna inom bevattnings-, klimat- och reglerteknik. Sedan 2007 erbjuder NEOVIA® med sina NEOFOGG®-system även smarta dimsystem för alla branscher.

 3. CFL- CHEMISCHE FABRIK LEHRTE GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Framställning av högrena salter. Kalcium- och magnesiumklorid står i centrum här. Dessutom löser, kristalliserar, torkar, pulveriserar och packar vi in och om åt dig. Vi kan leverera samtliga produkter i utbudet. I centrum står kalcium- och magnesiumklorid. En nyhet i sortimentet är blandningar av havssalt. Dessutom löser, kristalliserar, torkar, pulveriserar och packar vi in och om åt dig. Du hittar samtliga produkter i vår produktlista. GMP-laboratoriet hanterar också externa analysuppdrag och förfogar över en ICP OES och en ICP MS för elementanalys inom spårning.

 4. MATCO

  Belgien

  Handel med och distribution av kemikalier för livsmedel, rengöringsmedel, häftämnen, målarfärg, textil- och plastindustri. Returvaror PVB för formsprutning, extrudering och gjutningsindustrin i PP, PE, PVC för plast, textil och bilindustri. Återvinning av specialkemikalier. Framställning och blandning av skräddarsydda kemikalier för mattor och konstgräsunderlag (EVA-baserade sammansättningar). Avfallshantering (farligt och ofarligt). ADR-godkänt företag med verksamhet i EU, EEG, Mellanöstern, Indien och Kina.

 5. LAMBERT CHEMICALS SRL

  Belgien

 1. ROBERT TIMM GMBH

  Tyskland

 2. KETTLITZ-CHEMIE GMBH & CO KG

  Tyskland

 1. INTEGRATED CHEMICALS SPECIALTIES

  Nederländerna

 2. PETER W. THIELEMANN GMBH

  Tyskland

 3. ADDITIVE MANUFACTURING & RESEARCH UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT)

  Tyskland

 4. TRADICON GMBH

  Tyskland

 5. PROCHEM GMBH

  Tyskland

 6. MCW MÜLLER CHEMIKALIEN WERTSTOFFE GMBH

  Tyskland

 7. LIEBAU CHEMIE HANDELSGES. MBH

  Tyskland

 8. CHEMISCHE FABRIK KALK GMBH

  Tyskland

 1. VLIESSTOFF KASPER GMBH

  Tyskland

 2. NEWOS GMBH

  Tyskland

 3. GWT GESELLSCHAFT FÜR WASSERTECHNIK MBH

  Tyskland

 4. CARL DICKE GMBH & CO. KG.

  Tyskland

 5. CHEM - SOLUTIONS GMBH

  Tyskland

 6. HEYMANN

  Tyskland

 7. PENTA CHEMICALS

  Tjeckiska republiken

 8. BÜFA CHEMIKALIEN GMBH & CO. KG

  Tyskland

  BÜFA Chemikalien är en del av BÜFA-koncernen, ett medelstort och oberoende familjeföretag inom den kemiska industrin. Vi har varit verksamma inom handeln med kemikalier sedan 1883. Denna erfarenhet utnyttjar vi för att ge dig omfattande, kompetent och individuell rådgivning. Vårt tjänsteutbud består numera av mycket mer än handel med grundkemikalier. Vi framställer, lagrar och distribuerar kemikalier i nästintill alla klasser av farligt gods – och det både snabbt, flexibelt och tillförlitligt. Teamen vid våra två distributionscenter – Altmoorhausen i närheten av Oldenburg och Almelo i Nederländerna – garanterar att din leverans sker på utsatt tid. Vi hanterar givetvis även just-in-time-uppdrag, t.ex. genom nivåmätning på plats hos er. Våra medarbetare ger er gärna råd och håller alltid koll på de ständigt föränderliga miljökraven, lagkraven samt de tekniska möjligheterna.

 9. WISTEMA GMBH

  Tyskland

  WISTEMA GmbH är sedan det grundades av Winfried och Helena Friedel 1990 aktiva inom kemikaliedistribution. Som ett ständigt växande familjeföretag har vi en stark global ställning på de dynamiska marknaderna och har dotterbolag samt representanter både i Europa och på andra sidan Atlanten. Vår verksamhet är fokuserad på kvalitetsdestillat inom lösningsmedel, alkohol, oljor och fettsyror. Dessutom företräder vi producenter av kvalitetsprodukter, vilka vi uteslutande betjänar inom områdena LifeScience (mellanprodukter till läkemedelsindustrin, personvård, hushållsrengöring), livsmedel samt teknik. Vårt dotterbolag i Kerpen har hand om verksamhetsområdena polymerer, vax samt skrotförsäljning. Som certifierad avfallsanläggning tar vi fram individuella återvinningskoncept och ger våra kunder gedigen rådgivning från fackpersonal som genomgår löpande fortbildning. WISTEMA har 30 medarbetare och en årlig omsättning på ca 50 miljoner euro.

 10. VINK CHEMICALS GMBH & CO. KG

  Tyskland

  VINK CHEMICALS GmbH & Co. KG är specialister på biocider och biocidprodukter. Med vår specialisering på användningsspecifik produktion av individuella biocidformler och skräddarsydda tjänster på området täpper vi till en viktig lucka på den tyska och internationella marknaden för biocider. Vi har ett modernt lager för farligt gods och egna anläggningar för tillverkning av biocidprodukter enligt de senaste standarderna. Produktutveckling och kvalitetskontroller sker i det egna labbet. Försäljning av specialkemikalier rundar av vårt utbud perfekt. Vink Chemicals är er tillförlitliga partner för biocider, kosmetiska råvaror, industrikemikalier och systemrengöring. Vi levererar inte bara skräddarsydda biocidformler utan har också ett utsökt sortiment av viktiga handelskemikaler och råvaror för er verksamhet.

Hitta anbud för

Filter

Resultat för

Oorganisk kemi - basprodukter och derivat - Import och export

Antal resultat

7 182 företag