• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • naturligt mineralvatten

Resultat för

Naturligt mineralvatten - Import och export

 1. DRINK SHOP ONLINE

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget DRINK SHOP ONLINE, är ett Underleverantör, som är verksamt inom sektorn för Viner - Italien. Företaget är även verksamt inom Drycker - Import/Export, Öl, Naturligt mineralvatten, Champagne, mousserande vin och pärlande vin, likörer, hantverksmässigt framställd öl, Drycker - Import/Export, dryck, och Öl. Företagets huvudkontor finns i Nave, Italien.

 2. BOTELLEROS CMA

  Spanien

  Vi tillverkar flaskbackar och hållare till stora dunkar med mineralvatten på upp till 20 liter. Vårt företag tillverkar för närvarande behållare, flaskbackar och plastförpackningar. Vi har ett stort produktsortiment.

 3. AGUA SANA

  Spanien

  Naturligt mineralvatten, 1: a pris Termalia 2009. Svagt mineraliserat vatten. Naturligt mineralvatten som främjar hela kroppens hydratisering, speciellt rekommenderat för livsmedelsberedningar för barn.

 4. SICIL ACQUE MINERALI SRL

  Italien

  I Modica, på den stora bördiga kalkstensslätten av tektoniskt ursprung finner ni vårt företag i en anläggning på över 8 000 m²: SI.A.M (varumärke: Santa Maria), som kan tillgodose alla marknadens önskemål på Sicilien, i Kalabrien, på Malta och delvis i utlandet. Sökandet efter innovativa verktyg med högt tekniskt värde gör att företaget investerar i produktionsprocessen och distribution för att uppnå nya mål.

 5. OXYGEN GLOBAL BRANDS LTD

  Förenade kungariket

  Företaget OXYGEN GLOBAL BRANDS LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Naturligt mineralvatten. Företaget är även verksamt inom mineralvatten bra för hälsan, källvatten, och dricksvatten - funktion. Företagets huvudkontor finns i Windsor, Förenade kungariket.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. DINÇ SU

  Turkiet

  Företaget DINÇ SU, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Mineralvatten. Företaget är även verksamt inom Naturligt mineralvatten, Vattenproduktion, naturligt vatten, källvatten, Naturligt mineralvatten, och Vattenproduktion. Företagets huvudkontor finns i Domaniç, Turkiet.

 2. WATERBOY LTD

  Förenade kungariket

  Företaget WATERBOY LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Naturligt mineralvatten. Företaget är även verksamt inom Dricksvattenfontäner, vattenkylare, och Dricksvattenfontäner. Företagets huvudkontor finns i Rawtenstall, Förenade kungariket.

 3. ISTOK

  Ryssland

  Företaget ISTOK, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Naturligt mineralvatten. Företaget är även verksamt inom mineralvatten i parti, och drycker utan alkohol. Företagets huvudkontor finns i Penza, Ryssland.

 4. FONTI PREALPI S.R.L.

  Italien

  Företaget FONTI PREALPI S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mineralvatten. Företaget är även verksamt inom Naturligt mineralvatten, Kolsyrat vatten, kolsyrade drycker, Naturligt mineralvatten, och Kolsyrat vatten. Företagets huvudkontor finns i Almè, Italien.

 5. AQUA ANA MESRUBAT A.S.

  Turkiet

  Företaget AQUA ANA MESRUBAT A.S., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Drycker. Företaget är även verksamt inom Naturligt mineralvatten, och Naturligt mineralvatten. Företagets huvudkontor finns i Bursa, Turkiet.

 1. ORECHEM FOREIGN TRADE IMPORT EXPORT.

  Turkiet

  Företaget ORECHEM FOREIGN TRADE IMPORT EXPORT., är ett Agent/ Representant, som är verksamt inom sektorn för Import och export - agenturer. Företaget är även verksamt inom Naturligt mineralvatten, reklamskyltar, paneler för termisk isolering, varumarknadskorgar, och Naturligt mineralvatten. Företagets huvudkontor finns i Konya, Turkiet.

 2. MFU FOREIGN TRADE

  Turkiet

  Företaget MFU FOREIGN TRADE, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Naturligt mineralvatten. Företagets huvudkontor finns i Konya, Turkiet.

 1. INTEXIMA DIS TICARET AS

  Turkiet

  Företaget INTEXIMA DIS TICARET AS, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Naturligt mineralvatten. Företaget är även verksamt inom Organics - livsmedel, avtomobilski deli, Organics - livsmedel, stroj za vakuumsko pakiranje živil, och honungsextraktorer för biodling. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 2. VILLERS MONOPOLE

  Belgien

  Företaget VILLERS MONOPOLE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kolsyrade och alkoholfria drycker. Företaget är även verksamt inom Mineralvatten, Naturligt mineralvatten, Kolsyrat vatten, Mineralvatten, Naturligt mineralvatten, Kolsyrat vatten, och Kolsyrat vatten med fruktsmak. Företagets huvudkontor finns i Villers-Le-Gambon, Belgien.

 3. PANTUREX GLOBAL TRADE COMPANY

  Turkiet

  Företaget PANTUREX GLOBAL TRADE COMPANY, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Naturligt mineralvatten. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 4. AGUA MINERAL CRISTALINA, S.L

  Spanien

  Företaget AGUA MINERAL CRISTALINA, S.L, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Naturligt mineralvatten. Företaget är även verksamt inom Mineralvatten, Mineralvatten, svagt mineraliserat vatten, svagt mineraliserat vatten utan kolsyra, och mineralvatten i parti. Företagets huvudkontor finns i Molina De Segura, Spanien.

 5. YAZICI MAKINA KAPLAMA VE GIDA SANAYI TICARET LIMITED SIRKETI

  Turkiet

  Företaget YAZICI MAKINA KAPLAMA VE GIDA SANAYI TICARET LIMITED SIRKETI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Naturligt mineralvatten. Företaget är även verksamt inom Förpackning på beställning, och Förpackning på beställning. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 6. ESPACE EDENA

  Reunion

  Företaget ESPACE EDENA, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Naturligt mineralvatten. Företaget är även verksamt inom individualiserade fontäner. Företagets huvudkontor finns i La Possession, Reunion.

 7. YOI WATER SL

  Spanien

  Företaget YOI WATER SL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Naturligt mineralvatten. Företaget är även verksamt inom Vattenproduktion, Specialförpackningar på kundbeställning, Vattenproduktion, biologiskt nedbrytbara emballage, och Specialförpackningar på kundbeställning. Företagets huvudkontor finns i Saldaña, Spanien.

 8. ALVINA

  Frankrike

  Företaget ALVINA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Naturligt mineralvatten. Företaget är även verksamt inom livsmedelskomplement, naturliga läkemedel, och naturmedicin. Företagets huvudkontor finns i Alvignac, Frankrike.

 1. BALTIJOS MINERALINIU VANDENU KOMPANIJA, UAB

  Litauen

  Företaget BALTIJOS MINERALINIU VANDENU KOMPANIJA, UAB, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Sodavatten. Företaget är även verksamt inom Naturligt mineralvatten, Kolsyrat vatten, Alkoholfria drycker, Drycker - Import/Export, Naturligt mineralvatten, Kolsyrat vatten, Alkoholfria drycker, och Drycker - Import/Export. Företagets huvudkontor finns i TELSIAI, Litauen.

 2. WATER WORLD SOLUTION (WWS) SA

  Frankrike

  Företaget WATER WORLD SOLUTION (WWS) SA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Naturligt mineralvatten. Företaget är även verksamt inom Vattenproduktion, Vattenutvinning - system och utrustning, forskning och utveckling inom sektorn för försörjning och transport av vatten, påfyllning av dricksvatten, Vattenproduktion, och Vattenutvinning - system och utrustning. Företagets huvudkontor finns i Aix En Provence, Frankrike.

 3. ÁGUA DO FASTIO - COMÉRCIO E ENGARRAFAMENTO DE ÁGUAS MINERAIS S.A.

  Portugal

  Företaget ÁGUA DO FASTIO - COMÉRCIO E ENGARRAFAMENTO DE ÁGUAS MINERAIS S.A., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mineralvatten. Företaget är även verksamt inom Naturligt mineralvatten, och Naturligt mineralvatten. Företagets huvudkontor finns i Santinhos, Portugal.

 4. GREEN LAKE

  Turkiet

  Företaget GREEN LAKE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Naturligt mineralvatten. Företaget är även verksamt inom Majschips, och export. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 5. FOOD & MOOD SRO

  Slovakien

  Företaget FOOD & MOOD SRO, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Naturligt mineralvatten. Företaget är även verksamt inom Internationell handel - Rådgivning, och Internationell handel - Rådgivning. Företagets huvudkontor finns i Trnava, Slovakien.

 6. SWISS WATERS INTERNATIONAL

  Schweiz

  Företaget SWISS WATERS INTERNATIONAL, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Kolsyrade och alkoholfria drycker. Företaget är även verksamt inom Frukt- och grönsaksjuice, Mineralvatten, Naturligt mineralvatten, Kolsyrat vatten, Frukt- och grönsaksjuice, Mineralvatten, Naturligt mineralvatten, och Kolsyrat vatten. Företagets huvudkontor finns i Meggen, Schweiz.

 7. ZIÓŁKO

  Polen

  Företaget ZIÓŁKO, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Försäljare av medicinalväxter. Företaget är även verksamt inom Kaffe, te, Naturligt mineralvatten, Kaffe, te, mineralvatten, hudkrämer, och Naturligt mineralvatten. Företagets huvudkontor finns i Warszawa, Polen.

 8. WATER LOGISTICS GROUP

  Spanien

  Företaget WATER LOGISTICS GROUP, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Naturligt mineralvatten. Företagets huvudkontor finns i L'ametlla Del Vallès, Spanien.

 9. WÖRSINGER MINERALBRUNNEN GMBH

  Tyskland

  Företaget WÖRSINGER MINERALBRUNNEN GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kolsyrade och alkoholfria drycker. Företaget är även verksamt inom Frukt- och grönsaksjuice, Mineralvatten, Naturligt mineralvatten, Alkohol, Frukt- och grönsaksjuice, Mineralvatten, Naturligt mineralvatten, och Alkohol. Företagets huvudkontor finns i Bietigheim-Bissingen, Tyskland.

 10. RIDON HOLDING B.V

  Nederländerna

  Företaget RIDON HOLDING B.V, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Kolsyrade drycker, läskedrycker. Företaget är även verksamt inom Naturligt mineralvatten, Drycker - Import/Export, alkoholhaltiga drycker, energidrycker, Naturligt mineralvatten, och Drycker - Import/Export. Företagets huvudkontor finns i Berkel En Rodenrijs, Nederländerna.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis