• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • viner

Resultat för

Viner - Import och export

 1. AURIAN SAS

  Frankrike

  Verified by europages badge

  AURIAN SAS är vindestillatör och vin- och Armagnac-handlare sedan 1880. Huset AURIAN framställer och handlar med smaksatta viner, likörer och spritdrycker som är etablerat mitt i Sydvästra Frankrike. Dess ursprung går tillbaka till 1880, då M. Dupeyron var en de viktigaste handlarna av Armagnac och viner från Gascogne. Några decennier senare, specialiserade sig grundarens sonson, Philippe Aurian, på produktionen av hantverksmässiga, smaksatta viner, likörer och spritdrycker, samtidigt som försäljningen av Armagnac fortsatte. Idag marknadsför företaget mer än 500 000 flaskor per år inom alla regioner i Frankrike. Alla AURIANs produkter framställs för hand med dekokter av lokal frukt, naturligt smaksatta och oftast en blandning av båda. I september 2018 blev Florent och Isabella Soulhol ägare av huset AURIAN, vars mål är att fullfölja den hantverksmässiga traditionen som M. Aurian startade och att sprida huset AURIANs specialiteter på de utländska marknaderna. Tveka inte att kontakta oss för ytterligare information!

 2. MAISON RIVIERE

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Maison RIVIERE, vinproducent och grossisthandlare, är ett familjeföretag etablerat i Saint-Emilion sedan 1875. Vi brukar 90 hektar vinodlingar över de mest framstående appellationerna från Bordeaux: Saint-Emilion Grand Cru, Montagne, Lussac Saint-Emilion, Bordeaux Supérieur. Vi har skapat en verklig domän sammanställd av skilda egendomar över de mest framstående appellationerna från Bordeaux: 1/ EXCELLENS Clos des Menuts, Saint-Emilion Grand Cru, 2/ Clos des Menuts, Saint-Emilion Grand Cru, 3/ Château Cheval Brun, Saint-Emilion Grand Cru, 4/ Château Beaulieu, Montagne St Emilion 5/ Château Haut Piquat, Lussac Saint-Emilion, 6/ Château Picampeau, Lussac Saint-Emilion, 7/ Château de Lavagnac, Bordeaux Supérieur. Det är kring vindruvorna som vi uttrycker vår passion, som förvärvats år efter år och som styrts av sökandet efter vår jords kvalitet och stolthet! Vi kompletterar vår familjeproduktion med ett noggrant urval viner från mindre producenter, passionerade vinodlare med vilka vi har ett nära samarbete sedan långa år över samtliga appellationer från Bordeaux (Pauillac - Saint Julien- Saint Estèphe - Margaux-Pomerol ...)."Obs! Hög konsumtion av alkohol är farligt för hälsan. Förbruka med måttlighet. Alkoholhalt: 13° till 13, 5° beroende på viner."

 3. SAS 007BUSINESS PRAGEN

  Frankrike

  Verified by europages badge

  SAS 007BUSINESS PRAGEN är ett multiserviceföretag grundat 2016, etablerat i Paris och styrt av “Princess Aggeex HUTIN”, styrelseordförande och grundare / artist och utbildad jurist. Enastående och sällsynt dynamik och kreativitet, det har nio nationella och internationella utnämningar. En unik BUSINESS MODEL: DE FÖRENKLADE PRAGEN-FRANCHISEN: enastående, sällsynta och originella är PRAGEN-partnernas. En "made in FRANCE" som hämtar inspiration från afrikanska växter med multipla effekter, med ett deltagandebaserat och ekoansvarigt ekonomiskt mål, av solidariska medborgare. Den är källa till unika lösningar och tillfällen idealiska för bättre social och yrkesmässig integrering och sammanhållning av samhällen och folk, WIN-WIN-samarbeten och via sin enorma potential av sällsynta och banbrytande mervärde via sin mångfald och kompletterande mångsidighet. Därför är PRAGEN-experimentet den bästa risken som alla visionära investerar kan ta. Konstnärliga kulturella kreationer; kommersiell, administrativ och juridisk erfarenhet, som inspirerar sina partneravtal kring avsmakningsevent för de parisiska och Champagneversionerna av jordbruksbusiness, rådgivning och utbildningar, olika PRAGEN-tjänster: resor, penningöverföringar, m.m. Över 20 år inom matservering och livsmedelsförädling, ekologi, växtbaserade kosmetikakreationer

 4. RNC BUSINESS INTERNATIONAL

  Frankrike

  Verified by europages badge

  RNC BUSINESS INTERNATIONAL grundades 2020 och är etablerat i Asnières Sur Seine, Frankrike. Företaget är specialiserat på import-export av livsmedelsprodukter, bl.a. vitlök, rovor, apelsiner, olivolja, vin, m.m. Jordbrukslivsmedelsindustrin producerar konsumtionsvaror utifrån jordbruks- och uppfödningsprodukter. Produkter som yoghurt, ost, fryst färdigmat, pasta, choklad och annan konfekt kommer från dessa företag. Kontakta oss gärna för mer information.

 5. SCEA DOMAINE TOUR CAMPANETS

  Frankrike

  Verified by europages badge

  VÄLKOMMEN till Domaine Tour Campanets! Beläget på kommunen Puy-Sainte-Réparade, mellan Luberon och Medelhavet, 20 min från Aix-en-Provence, sträcker sig vår förtjusande domän över 60 hektar skog och 35 hektar vinodlingar, på 250 m höjd. VÅRA VINRANKOR har planterats i en ler- och kalkhaltig jordmån, och förädlas med stor omsorg, i ekologiskt jordbruk, för att uttrycka hela potentialen av vårt mäktiga läge. VÅRA VINER: Vi framställer våra viner på traditionellt vis med lagring på fina jäsningsrester, lång kalljäsning, syresättnings- och temperaturkontroll, begränsad tillförsel av sulfiter och tillsatser. Vår paroll: druvan först! KÄLLAREN: Symbolen för vår gård är vårt vinlagringstorn på 4 våningar som är ett unikt koncept i Frankrike. Det är innoverande och medger kvalitetsinriktad vinåldring genom självtyngd: "Här sjunker det nedåt i cirkel, i mjukhet". Vårt mål: erbjuda angenäma viner att dela med andra ...

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. MYNASTYA GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vi följer och kontrollerar druvornas utveckling noggrant under varje steg i vintillverkningen. Druvklasarna klipps för hand. Våra ägor gränsar till kända vindistrikt som Brunello och Quanti. En av företagets största stoltheter är teamet vi jobbar med. Våra erfarna vinexperter tar fram en individuell och teknisk landkarta för varje vinmarknad. Dessutom kontrollerar vi vinets kvalitet i varje fermenteringssteg, med hjälp av laboratorietester. Tack vare detta kan vi få en professionell uppfattning om vinets kvalitet. Druvorna skördas för hand om läggs i små 12-kiloslådor, där omogna och övermogna druvor rensas ut. Därefter skickas de skördade druvorna direkt till kantinen så att de inte hinner ruttna och förstöras. Detta ökar kvaliteten på våra viner. Våra två kantiner har den senaste utrustningen från vinbranschens ledande företag: Defranceschi. Vinkällaren BARRIQUE har de senaste SAYRI-faten av fransk ek. Vi lagrar våra viner i fat från de italienska företagen Mastro Bottaio och Garbellotto, som är väletablerade på marknaden. Vi skickar även vin till potentiella partners för provsmakning.

 2. MOONKEY GROUP

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget MOONKEY GROUP, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Tobak och artiklar för rökare. Företaget är även verksamt inom Drycker, Viner, Platta skärmar, Drycker, Viner, alkoholhaltiga drycker, Platta skärmar, och Internationell handel. Företagets huvudkontor finns i Paris, Frankrike.

 3. VINS ET PASSIONS

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Välkommen till VINS ET PASSIONS SAS, er privilegierade partner inom exklusiva viner. Vårt företag är specialiserat på försäljningen av Grand cru-viner från Bordeaux och särskiljer sig genom sitt engagemang för excellens, förtroende och kundnöjdhet. Vårt enastående erbjudande: Med ett brett sortiment Grand cru-viner från Bordeaux, vänder sig VINS ET PASSIONS SAS till krävande yrkesfolk. Vårt utbud noggrant utvalda produkter omfattar kvalitetsviner från starka partnersamarbeten med vinagenter och framstående vingårdar. En internationell närvaro: Med ett team på 14 medarbetare, varav 8 som med jämna mellanrum reser över alla kontinenter, kan vi effektivt svara på våra kunders behov i mer än 40 länder. Denna internationella närvaro ger oss möjlighet att upprätthålla tillförlitliga och hållbara handelsrelationer samtidigt som vi anpassar vårt erbjudande till varje marknads enskilda preferenser. Logistikexcellens: Medvetna om logistikens betydelse inom vinsektorn, ägnar vi stor vikt vid optimeringen av lagringsförhållandena. Våra viner förvaras i en omgivning med styrd temperatur och fuktighet, vilket garanterar optimalt bevarande av deras egenskaper. Upplev excellens, mångfald och förtroende i varje butelj som vi ställer till ert förfogande.

 4. MAISON VIGNES & MER

  Frankrike

  Verified by europages badge

  MAISON VIGNES & MER är ett företag grundat i Provence (Frankrike) 2016. Vinrankorna är väldigt välhållna och brukade sedan många år i vindistriktet Bandol, kring kommunen Cadière d'Azur. Etablerade i rosévinernas hembygd, erbjuder vi ett sortiment roséviner, som "vin de pays", som Côtes de Provence och Bandol. Vi har också vit, rosé och röd Bandol som är kraftfulla men av kvalitet. Bandol-viner är uppskattade sedan sekler i Frankrike men också utomlands. Bandol var även ett av kung Ludvig XV: s favoritviner och blev ett måste vid de kungliga banketterna. Vid kusten, i departementet Var, sträcker vinodlingen ut sig över kullar som vetter rakt söderut, i terrasser kallade "restanques". Tveka inte att kontakta oss för mer information!

 5. FATTORIA LA TORRE

  Italien

  Verified by europages badge

  Jordbruksföretaget La Torre har fått sitt namn från det medeltida tornet från 1000-talet, som skickligt restaurerats och som än idag är den karaktäristiska delen av byn La Villa. Byn som är beläget på San Gimignanos kullar är i centrum av ett av de mest suggestiva och fascinerande landskapen i Italien och Toscana: ett land med vingårdar och olivlundar. Vi är producenter av fantastiska viner, grappa och extra virgin olivolja. Våra viner: vita, röda och rosé. Vår produktion i stor skala gör att vi kan vända oss till både direkta konsumenter och företag. Vi exporterar också alla våra produkter utomlands, toskanskt vin och olja som har kunnat bekräfta vår identitet genom att basera den på kvalitet.

 1. AZIENDA AGRICOLA CASERE

  Italien

  Verified by europages badge

  Lantbruksföretaget CASERE utmärker sig för sin privilegierade position i området San Stino di Livenza (Venedig), som är en D.O.C.-zon. Lison - Pramaggiore. Tack vare jordens egenskaper har den fruktsamma odlingen lett till produktion av högkvalitativa viner, både vita och röda. Och detta engagemang erkändes av Consorzio Volontario Vini doc Lison - Pramaggiore, där åtta viktiga kvalitetsegenskaper belönades. Vinframställningsupplevelsen som kännetecknar oss fortsätter att leda oss på vägen för naturligt urval av druvor och perfekt harmoni mellan jord och klimat. En produktionsprocess som följs med noggrannhet och uppmärksamhet, från odling till slutförpackning, för att garantera genuina produkter, med en oöverträffad arom och av överlägsen klass.

 2. BODEGAS IBAÑESAS DE EXPORTACIÓN

  Spanien

  Verified by europages badge

  Bodegas ibañesas exporterar vin och must litervis på internationell nivå. Vi är inte bara ett vinhus, utan snarare ett familjeprojekt som vill uttrycka vårt sätt att leva med jorden och vinet, att dra nytta av dem och dela med oss av dem. Vårt vinhus verkar inom ramen för ursprungsbeteckningen Manchuela. Vita viner. Röda viner. Roséviner. Must.

 1. DOMAINE ENCLOS DES ANGES

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Tänk er en sjöman från Irland, van vid svåra och regniga klimat, som arbetar i ett kargt landskap under Skönhetens ös stekheta sol , och en önologiprofessor från Montpellier, passionerad både för vin och människor (inklusive sin barn och sina djur). Tillsammans skapar de den milda och lyckliga galenskap som råder vid L’Enclos. Detta fina samarbete har gett två vinsortiment: Sesto och Fratecillo.

 2. CASA VINICOLA MORANDO S.R.L.

  Italien

  Verified by europages badge

  Beläget mellan Asti, Cuneo och Alessandria, ett mycket känt område för vinodling, finns företaget Morando som producerar och förpackar viner i flaskor och boxar (40 miljoner enheter/år). Företaget vänder sig framför allt till stora återförsäljare som levererar piemontesiska och nationella viner, docg-, doc- och igt-märkta viner, mousserande viner, smaksatta vinbaserade drycker och boxviner; Det finns på marknaden med egna varumärken och med privata etiketter och är engagerad i co-packing-samarbeten med viktiga nationella företag i branschen.

 3. CANTINE IANNELLA S.N.C. DI IANNELLA MARIANTONIETTA

  Italien

  Verified by europages badge

  CANTINE IANNELLA 1920 ligger i CUSO och grundades 1920 av familjen Giovanni Iannellas anfader. Till en början begränsades produktionen av bara 5000 l vin. Vinerna som producerades var Aglianico (som har satt denna lilla samnitiska by på kartan efter DOC-erkännandet) samt Coda di volpe. 90-talet innebar en viktig vändpunkt,

 4. CASALE FALCHINI

  Italien

  Verified by europages badge

  Casale Falchini, som ligger bara en kilometer från San Gimignano i provinsen Siena, sträcker sig över cirka 40 hektar, planterade med vingårdar för produktion av viner och extra jungfruolivolja. Den gamla bondgården som området har fått sitt namn från, var tidigare ett munkloster, som tack vare sitt strategiska läge på kullen kunde njuta av rikedomen i den mark som fortfarande omger den.

 5. MOSAIC BEVERAGE LTD

  Cypern

  Verified by europages badge

  Mosaic Beverage Co. är en familjeägd vindistributör som köper in och exporterar fina viner från Argentina, Chile, Nya Zeeland, Australien och Sydafrika. Med ett engagemang för kvalitet och autenticitet erbjuder vi en bred blandning av smaker och upplevelser för vinentusiaster över hela världen. Vi förser kunderna med ett utbud av väl utvalda viner och strävar efter att skapa pålitliga och lönsamma partnerskap över hela världen baserat på en oöverträffad omsorg om naturen. Kontakta vårt team idag för att upptäcka våra viner!

 6. CHATEAU BOIS MALOT

  Frankrike

  Verified by europages badge

  CHATEAU BOIS MALOT & CHATEAU VALENTONS-CANTELOUP är ett familjeföretag beläget nära Bordeaux. Med 25 ha vinrankor klassade AOC Bordeaux Supérieur odlar vi druvsorter som är typiska för Bordeaux-området: Merlot, Cabernets, Sauvignon Blanc & Gris … Vi producerar en stor mångfald vita, rosé- och röda viner och skiljer oss från konkurrenterna genom att sälja röda, ofta prisbelönta, lagringsviner med förskjutna årgångar. Hög konsumtion av alkohol är skadlig för hälsan. Drick med måttfullhet.

 7. UNIVERS DRINK

  Belgien

  Verified by europages badge

  Night Orient är ett sortiment viner och pärlande viner utan alkohol, garanterat 0, 0 %. Snarlik men ändå skild från världen av mousserande viner och champagne, blev pärlande Night Orient med sina små bubblor utsedd till årets produkt 2013 av konsumenterna. Night Orient finns idag i 14 länder och distribueras huvudsakligen via stormarknader. Vårt sortiment av alkoholfria drycker passar perfekt för att fira alla viktiga evenemang.

 8. DIGBY

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget DIGBY, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Viner. Företaget är även verksamt inom Barer och kaféer - Maskiner och utrustning, Livsmedel - maskiner och utrustning, avsmakning av viner, Barer och kaféer - Maskiner och utrustning, och Livsmedel - maskiner och utrustning. Företagets huvudkontor finns i Parçay-Meslay, Frankrike.

 1. CHÂTEAU DU GARDE

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget CHÂTEAU DU GARDE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Viner. Företaget är även verksamt inom Viner - Bordeaux, franska viner, Viner - Bordeaux, rött vin, vitt vin, torrt vitt vin, och velika vina. Företagets huvudkontor finns i Cénac, Frankrike.

 2. DS2VIN SASU

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget DS2VIN SASU, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Viner. Företaget är även verksamt inom Viner - Italien, vinkällare, Viner - Italien, franska viner, och champagnekällare. Företagets huvudkontor finns i Pont D Ain, Frankrike.

 3. DIXVINS

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget DIXVINS, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Viner. Företaget är även verksamt inom Alkohol, Viner - Frankrike, franska viner, Viner - Bordeaux, Viner - Bourgogne, rosévin, rött vin, rött franskt vin, och vitt vin. Företagets huvudkontor finns i Auxerre, Frankrike.

 4. LA CAVE ÉCLAIRÉE

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget LA CAVE ÉCLAIRÉE, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Viner. Företaget är även verksamt inom Alkohol, Alkohol, rom, champagne, och whisky. Företagets huvudkontor finns i Issy-Les-Moulineaux, Frankrike.

 5. HÄNNSL AM ORT - WEINGUT

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget HÄNNSL AM ORT - WEINGUT, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Viner. Företaget är även verksamt inom Mousserande viner, Viner - Trent-Sydtyrolen, mousserande vin, Mousserande viner, vinframställning, Viner - Trent-Sydtyrolen, vinbutiker, mousserande, och skumrande viner i parti. Företagets huvudkontor finns i Lana, Italien.

 6. WL-WEINE / INH. LASHA PACHULIA

  Österrike

  Verified by europages badge

  Företaget WL-WEINE / INH. LASHA PACHULIA, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Viner. Företagets huvudkontor finns i Innsbruck, Österrike.

 7. ARFOC- GESTÃO DE INVESTIMENTOS UNIP. LDA

  Portugal

  Verified by europages badge

  Företaget ARFOC- GESTÃO DE INVESTIMENTOS UNIP. LDA, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Kemisk gödsel. Företaget är även verksamt inom Viner, Kemi - Import/Export, Kemikalier - basprodukter och derivat, kemikalier för läkemedelsindustrin, rött vin, kemiska tillsatser för livsmedels- och konservindustrin, kemiska tillsatser, rosévin, och mousserande. Företagets huvudkontor finns i Azurara, Portugal.

 8. CAVE COOPERATIVE MUSCAT DE LUNEL

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget CAVE COOPERATIVE MUSCAT DE LUNEL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Viner. Företaget är även verksamt inom Viner - Frankrike, Viner - Frankrike, och vitt vin. Företagets huvudkontor finns i Entre-Vignes, Frankrike.

 9. DOMAINE GRAIN D'ORIENT

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget DOMAINE GRAIN D'ORIENT, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Viner. Företaget är även verksamt inom Ekologiska viner, och besök i vingårdar och källare. Företagets huvudkontor finns i Caudiès De Fenouillèdes, Frankrike.

 10. LA CAVE DU BON TANIN

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget LA CAVE DU BON TANIN, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Viner. Företaget är även verksamt inom franska viner, rosévin, vitt vin, och rött vin. Företagets huvudkontor finns i Vernon, Frankrike.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
Filter

Resultat för

Viner - Import och export

Antal resultat

11 776 Företag