• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • viner

Resultat för

Viner - Import och export

 1. AURIAN SAS

  Frankrike

  AURIAN SAS är vindestillatör och vin- och Armagnac-handlare sedan 1880. Huset AURIAN framställer och handlar med smaksatta viner, likörer och spritdrycker som är etablerat mitt i Sydvästra Frankrike. Dess ursprung går tillbaka till 1880, då M. Dupeyron var en de viktigaste handlarna av Armagnac och viner från Gascogne. Några decennier senare, specialiserade sig grundarens sonson, Philippe Aurian, på produktionen av hantverksmässiga, smaksatta viner, likörer och spritdrycker, samtidigt som försäljningen av Armagnac fortsatte. Idag marknadsför företaget mer än 500 000 flaskor per år inom alla regioner i Frankrike. Alla AURIANs produkter framställs för hand med dekokter av lokal frukt, naturligt smaksatta och oftast en blandning av båda. I september 2018 blev Florent och Isabella Soulhol ägare av huset AURIAN, vars mål är att fullfölja den hantverksmässiga traditionen som M. Aurian startade och att sprida huset AURIANs specialiteter på de utländska marknaderna. Tveka inte att kontakta oss för ytterligare information!

 2. SAS 007BUSINESS PRAGEN

  Frankrike

  SAS 007BUSINESS PRAGEN är ett multiserviceföretag grundat 2016, etablerat i Paris och styrt av “Princess Aggeex HUTIN”, styrelseordförande och grundare / artist och utbildad jurist. Enastående och sällsynt dynamik och kreativitet, det har nio nationella och internationella utnämningar. En unik BUSINESS MODEL: DE FÖRENKLADE PRAGEN-FRANCHISEN: enastående, sällsynta och originella är PRAGEN-partnernas. En "made in FRANCE" som hämtar inspiration från afrikanska växter med multipla effekter, med ett deltagandebaserat och ekoansvarigt ekonomiskt mål, av solidariska medborgare. Den är källa till unika lösningar och tillfällen idealiska för bättre social och yrkesmässig integrering och sammanhållning av samhällen och folk, WIN-WIN-samarbeten och via sin enorma potential av sällsynta och banbrytande mervärde via sin mångfald och kompletterande mångsidighet. Därför är PRAGEN-experimentet den bästa risken som alla visionära investerar kan ta. Konstnärliga kulturella kreationer; kommersiell, administrativ och juridisk erfarenhet, som inspirerar sina partneravtal kring avsmakningsevent för de parisiska och Champagneversionerna av jordbruksbusiness, rådgivning och utbildningar, olika PRAGEN-tjänster: resor, penningöverföringar, m.m. Över 20 år inom matservering och livsmedelsförädling, ekologi, växtbaserade kosmetikakreationer

 3. MAISON RIVIERE

  Frankrike

  Maison RIVIERE, vinproducent och grossisthandlare, är ett familjeföretag etablerat i Saint-Emilion sedan 1875. Vi brukar 90 hektar vinodlingar över de mest framstående appellationerna från Bordeaux: Saint-Emilion Grand Cru, Montagne, Lussac Saint-Emilion, Bordeaux Supérieur. Vi har skapat en verklig domän sammanställd av skilda egendomar över de mest framstående appellationerna från Bordeaux: 1/ EXCELLENS Clos des Menuts, Saint-Emilion Grand Cru, 2/ Clos des Menuts, Saint-Emilion Grand Cru, 3/ Château Cheval Brun, Saint-Emilion Grand Cru, 4/ Château Beaulieu, Montagne St Emilion 5/ Château Haut Piquat, Lussac Saint-Emilion, 6/ Château Picampeau, Lussac Saint-Emilion, 7/ Château de Lavagnac, Bordeaux Supérieur. Det är kring vindruvorna som vi uttrycker vår passion, som förvärvats år efter år och som styrts av sökandet efter vår jords kvalitet och stolthet! Vi kompletterar vår familjeproduktion med ett noggrant urval viner från mindre producenter, passionerade vinodlare med vilka vi har ett nära samarbete sedan långa år över samtliga appellationer från Bordeaux (Pauillac - Saint Julien- Saint Estèphe - Margaux-Pomerol ...)."Obs! Hög konsumtion av alkohol är farligt för hälsan. Förbruka med måttlighet. Alkoholhalt: 13° till 13, 5° beroende på viner."

 4. RNC BUSINESS INTERNATIONAL

  Frankrike

  RNC BUSINESS INTERNATIONAL grundades 2020 och är etablerat i Asnières Sur Seine, Frankrike. Företaget är specialiserat på import-export av livsmedelsprodukter, bl.a. vitlök, rovor, apelsiner, olivolja, vin, m.m. Jordbrukslivsmedelsindustrin producerar konsumtionsvaror utifrån jordbruks- och uppfödningsprodukter. Produkter som yoghurt, ost, fryst färdigmat, pasta, choklad och annan konfekt kommer från dessa företag. Kontakta oss gärna för mer information.

 5. MOONKEY GROUP

  Frankrike

  Företaget MOONKEY GROUP, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Tobak och artiklar för rökare. Företaget är även verksamt inom Drycker, Viner, Platta skärmar, Drycker, Viner, alkoholhaltiga drycker, Platta skärmar, och Internationell handel. Företagets huvudkontor finns i Paris, Frankrike.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. SCEA DOMAINE TOUR CAMPANETS

  Frankrike

  VÄLKOMMEN till Domaine Tour Campanets! Beläget på kommunen Puy-Sainte-Réparade, mellan Luberon och Medelhavet, 20 min från Aix-en-Provence, sträcker sig vår förtjusande domän över 60 hektar skog och 35 hektar vinodlingar, på 250 m höjd. VÅRA VINRANKOR har planterats i en ler- och kalkhaltig jordmån, och förädlas med stor omsorg, i ekologiskt jordbruk, för att uttrycka hela potentialen av vårt mäktiga läge. VÅRA VINER: Vi framställer våra viner på traditionellt vis med lagring på fina jäsningsrester, lång kalljäsning, syresättnings- och temperaturkontroll, begränsad tillförsel av sulfiter och tillsatser. Vår paroll: druvan först! KÄLLAREN: Symbolen för vår gård är vårt vinlagringstorn på 4 våningar som är ett unikt koncept i Frankrike. Det är innoverande och medger kvalitetsinriktad vinåldring genom självtyngd: "Här sjunker det nedåt i cirkel, i mjukhet". Vårt mål: erbjuda angenäma viner att dela med andra ...

 2. MYNASTYA GMBH

  Tyskland

  Vi följer och kontrollerar druvornas utveckling noggrant under varje steg i vintillverkningen. Druvklasarna klipps för hand. Våra ägor gränsar till kända vindistrikt som Brunello och Quanti. En av företagets största stoltheter är teamet vi jobbar med. Våra erfarna vinexperter tar fram en individuell och teknisk landkarta för varje vinmarknad. Dessutom kontrollerar vi vinets kvalitet i varje fermenteringssteg, med hjälp av laboratorietester. Tack vare detta kan vi få en professionell uppfattning om vinets kvalitet. Druvorna skördas för hand om läggs i små 12-kiloslådor, där omogna och övermogna druvor rensas ut. Därefter skickas de skördade druvorna direkt till kantinen så att de inte hinner ruttna och förstöras. Detta ökar kvaliteten på våra viner. Våra två kantiner har den senaste utrustningen från vinbranschens ledande företag: Defranceschi. Vinkällaren BARRIQUE har de senaste SAYRI-faten av fransk ek. Vi lagrar våra viner i fat från de italienska företagen Mastro Bottaio och Garbellotto, som är väletablerade på marknaden. Vi skickar även vin till potentiella partners för provsmakning.

 3. STEWART HILL WALKER

  Förenade kungariket

  Företaget STEWART HILL WALKER, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Viner - Rioja. Företaget är även verksamt inom Viner, Viner - Spanien, Viner - Navarra, rött vin, Vinexportör, Viner, Viner - Spanien, Viner - Navarra, och Viner - Argentina. Företagets huvudkontor finns i London, Förenade kungariket.

 4. AZIENDA AGRICOLA CASERE

  Italien

  Lantbruksföretaget CASERE utmärker sig för sin privilegierade position i området San Stino di Livenza (Venedig), som är en D.O.C.-zon. Lison - Pramaggiore. Tack vare jordens egenskaper har den fruktsamma odlingen lett till produktion av högkvalitativa viner, både vita och röda. Och detta engagemang erkändes av Consorzio Volontario Vini doc Lison - Pramaggiore, där åtta viktiga kvalitetsegenskaper belönades. Vinframställningsupplevelsen som kännetecknar oss fortsätter att leda oss på vägen för naturligt urval av druvor och perfekt harmoni mellan jord och klimat. En produktionsprocess som följs med noggrannhet och uppmärksamhet, från odling till slutförpackning, för att garantera genuina produkter, med en oöverträffad arom och av överlägsen klass.

 5. MAISON VIGNES & MER

  Frankrike

  MAISON VIGNES & MER är ett företag grundat i Provence (Frankrike) 2016. Vinrankorna är väldigt välhållna och brukade sedan många år i vindistriktet Bandol, kring kommunen Cadière d'Azur. Etablerade i rosévinernas hembygd, erbjuder vi ett sortiment roséviner, som "vin de pays", som Côtes de Provence och Bandol. Vi har också vit, rosé och röd Bandol som är kraftfulla men av kvalitet. Bandol-viner är uppskattade sedan sekler i Frankrike men också utomlands. Bandol var även ett av kung Ludvig XV: s favoritviner och blev ett måste vid de kungliga banketterna. Vid kusten, i departementet Var, sträcker vinodlingen ut sig över kullar som vetter rakt söderut, i terrasser kallade "restanques". Tveka inte att kontakta oss för mer information!

 1. FATTORIA LA TORRE

  Italien

  Jordbruksföretaget La Torre har fått sitt namn från det medeltida tornet från 1000-talet, som skickligt restaurerats och som än idag är den karaktäristiska delen av byn La Villa. Byn som är beläget på San Gimignanos kullar är i centrum av ett av de mest suggestiva och fascinerande landskapen i Italien och Toscana: ett land med vingårdar och olivlundar. Vi är producenter av fantastiska viner, grappa och extra virgin olivolja. Våra viner: vita, röda och rosé. Vår produktion i stor skala gör att vi kan vända oss till både direkta konsumenter och företag. Vi exporterar också alla våra produkter utomlands, toskanskt vin och olja som har kunnat bekräfta vår identitet genom att basera den på kvalitet.

 2. BODEGAS IBAÑESAS DE EXPORTACIÓN

  Spanien

  Bodegas ibañesas exporterar vin och must litervis på internationell nivå. Vi är inte bara ett vinhus, utan snarare ett familjeprojekt som vill uttrycka vårt sätt att leva med jorden och vinet, att dra nytta av dem och dela med oss av dem. Vårt vinhus verkar inom ramen för ursprungsbeteckningen Manchuela. Vita viner. Röda viner. Roséviner. Must.

 1. CASALE FALCHINI

  Italien

  Casale Falchini, som ligger bara en kilometer från San Gimignano i provinsen Siena, sträcker sig över cirka 40 hektar, planterade med vingårdar för produktion av viner och extra jungfruolivolja. Den gamla bondgården som området har fått sitt namn från, var tidigare ett munkloster, som tack vare sitt strategiska läge på kullen kunde njuta av rikedomen i den mark som fortfarande omger den.

 2. CASA VINICOLA MORANDO S.R.L.

  Italien

  Beläget mellan Asti, Cuneo och Alessandria, ett mycket känt område för vinodling, finns företaget Morando som producerar och förpackar viner i flaskor och boxar (40 miljoner enheter/år). Företaget vänder sig framför allt till stora återförsäljare som levererar piemontesiska och nationella viner, docg-, doc- och igt-märkta viner, mousserande viner, smaksatta vinbaserade drycker och boxviner; Det finns på marknaden med egna varumärken och med privata etiketter och är engagerad i co-packing-samarbeten med viktiga nationella företag i branschen.

 3. CANTINE IANNELLA S.N.C. DI IANNELLA MARIANTONIETTA

  Italien

  CANTINE IANNELLA 1920 ligger i CUSO och grundades 1920 av familjen Giovanni Iannellas anfader. Till en början begränsades produktionen av bara 5000 l vin. Vinerna som producerades var Aglianico (som har satt denna lilla samnitiska by på kartan efter DOC-erkännandet) samt Coda di volpe. 90-talet innebar en viktig vändpunkt,

 4. DOMAINE ENCLOS DES ANGES

  Frankrike

  Tänk er en sjöman från Irland, van vid svåra och regniga klimat, som arbetar i ett kargt landskap under Skönhetens ös stekheta sol , och en önologiprofessor från Montpellier, passionerad både för vin och människor (inklusive sin barn och sina djur). Tillsammans skapar de den milda och lyckliga galenskap som råder vid L’Enclos. Detta fina samarbete har gett två vinsortiment: Sesto och Fratecillo.

 5. CHATEAU BOIS MALOT

  Frankrike

  CHATEAU BOIS MALOT & CHATEAU VALENTONS-CANTELOUP är ett familjeföretag beläget nära Bordeaux. Med 25 ha vinrankor klassade AOC Bordeaux Supérieur odlar vi druvsorter som är typiska för Bordeaux-området: Merlot, Cabernets, Sauvignon Blanc & Gris … Vi producerar en stor mångfald vita, rosé- och röda viner och skiljer oss från konkurrenterna genom att sälja röda, ofta prisbelönta, lagringsviner med förskjutna årgångar. Hög konsumtion av alkohol är skadlig för hälsan. Drick med måttfullhet.

 6. UNIVERS DRINK

  Belgien

  Night Orient är ett sortiment viner och pärlande viner utan alkohol, garanterat 0, 0 %. Snarlik men ändå skild från världen av mousserande viner och champagne, blev pärlande Night Orient med sina små bubblor utsedd till årets produkt 2013 av konsumenterna. Night Orient finns idag i 14 länder och distribueras huvudsakligen via stormarknader. Vårt sortiment av alkoholfria drycker passar perfekt för att fira alla viktiga evenemang.

 7. CHÂTEAU DU GARDE

  Frankrike

  Företaget CHÂTEAU DU GARDE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Viner. Företaget är även verksamt inom Viner - Bordeaux, franska viner, Viner - Bordeaux, rött vin, vitt vin, torrt vitt vin, och velika vina. Företagets huvudkontor finns i Cénac, Frankrike.

 8. DIXVINS

  Frankrike

  Företaget DIXVINS, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Viner. Företaget är även verksamt inom Alkohol, Viner - Frankrike, franska viner, Viner - Bordeaux, Viner - Bourgogne, rosévin, rött vin, rött franskt vin, och vitt vin. Företagets huvudkontor finns i Auxerre, Frankrike.

 1. WL-WEINE / INH. LASHA PACHULIA

  Österrike

  Företaget WL-WEINE / INH. LASHA PACHULIA, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Viner. Företagets huvudkontor finns i Innsbruck, Österrike.

 2. DOMAINE DU CARDONA

  Frankrike

  Företaget DOMAINE DU CARDONA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Viner. Företagets huvudkontor finns i Fraisse Des Corbieres, Frankrike.

 3. SCEA CHATEAU BRANDE-BERGERE

  Frankrike

  Företaget SCEA CHATEAU BRANDE-BERGERE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Viner. Företaget är även verksamt inom Viner - Bordeaux, franska viner, rött vin, AOC-viner, och Viner - Bordeaux. Företagets huvudkontor finns i Les Églisottes-Et-Chalaures, Frankrike.

 4. VIGNOBLES KANDLER

  Frankrike

  Företaget VIGNOBLES KANDLER, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Viner. Företaget är även verksamt inom Viner - Rhone-dalen, Viner - Languedoc Roussillon, Viner - Frankrike, Viner - Rhone-dalen, Viner - Languedoc Roussillon, franska viner, Côte-du-Rhône, biologiskt vin, och AOC-viner. Företagets huvudkontor finns i Roubia, Frankrike.

 5. DOMAINE GRAIN D'ORIENT

  Frankrike

  Företaget DOMAINE GRAIN D'ORIENT, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Viner. Företaget är även verksamt inom Ekologiska viner, och besök i vingårdar och källare. Företagets huvudkontor finns i Caudiès De Fenouillèdes, Frankrike.

 6. DOMAINE GAEL MARTIN

  Frankrike

  Företaget DOMAINE GAEL MARTIN, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Viner - Frankrike. Företaget är även verksamt inom Viner, Viner - Bourgogne, Drycker - Import/Export, vinproducenter, vinframställning, franska viner, regionala viner, Viner, och Viner - Bourgogne. Företagets huvudkontor finns i Saint-Vérand, Frankrike.

 7. ARFOC- GESTÃO DE INVESTIMENTOS UNIP. LDA

  Portugal

  Företaget ARFOC- GESTÃO DE INVESTIMENTOS UNIP. LDA, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Kemisk gödsel. Företaget är även verksamt inom Viner, Kemi - Import/Export, Kemikalier - basprodukter och derivat, kemikalier för läkemedelsindustrin, rött vin, kemiska tillsatser för livsmedels- och konservindustrin, kemiska tillsatser, rosévin, och mousserande. Företagets huvudkontor finns i Azurara, Portugal.

 8. EDELWEISS GROUPE

  Frankrike

  Företaget EDELWEISS GROUPE, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Solrosfrön. Företaget är även verksamt inom Kost och drycker - ingredienser, Vodka, Drycker - Import/Export, Viner, Bröd, Grönsakskonserver, Drycker, Alkohol, och Kaffe, te. Företagets huvudkontor finns i Geispolsheim, Frankrike.

 9. CAVE COOPERATIVE MUSCAT DE LUNEL

  Frankrike

  Företaget CAVE COOPERATIVE MUSCAT DE LUNEL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Viner. Företaget är även verksamt inom Viner - Frankrike, Viner - Frankrike, och vitt vin. Företagets huvudkontor finns i Entre-Vignes, Frankrike.

 10. HÄNNSL AM ORT - WEINGUT

  Italien

  Företaget HÄNNSL AM ORT - WEINGUT, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Viner. Företaget är även verksamt inom Mousserande viner, Viner - Trent-Sydtyrolen, vinproduktionsföretag, vinframställning, Mousserande viner, Viner - Trent-Sydtyrolen, mousserande vin, vinodling, och jordbruksföretag. Företagets huvudkontor finns i Lana, Italien.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
Filter

Resultat för

Viner - Import och export

Antal resultat

11 833 Företag