• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • naturgödsel

Resultat för

Naturgödsel - Import och export

 1. REKYVA, AB

  Litauen

  Rekyva, SC är en av de största torvtillverkarna i Baltikum. Företaget ligger i Litauen och tillverkar naturtorv och professionella torvsubstrat för både hobby- och yrkesodlare. Vi kan förbereda alla sorters blandningar vid efterfrågan. Vår torv är gjord av högvuxen vitmossa och är perfekt för plantering av många olika frön samt skottframtagning och odling. Våra huvudprodukter: Vit/brun/svart naturtorv, pH-reglerande torv, torv med gödsel, professionella substrat.Förpackningar: 20 l, 45 l, 70 l, 250 l, 300 l, 3 till 6 kubikmeter stora balar. Andelar: 0-4, 0-7, 0-20, 7-20, 20-40, 0-40, 20-60. Vi har en ständig modernisering, innovering och uppdatering av våra maskiner, och använder oss av höga internationella verksamhetsstandarder för att kunna bli en av världens ledande tillverkare av torv och substrat. Kontakta oss eller besök vår hemsida för mer information. Vi hjälper gärna till.

 2. EDAGUM SM RUS LLC

  Ryssland

  Edagum SM Rus LLC tillverkar ekologiska gödselmedel och näringstillskott under märket EDAGUM®, vars höga kvalitet och effektivitet har blivit kliniskt bevisad av över trettio ryska och utländska forskningsinstitut. Gödselmedlet EDAGUM® stimulerar naturlig tillväxt och förbättrar jorden. Medlet är gjort av miljövänliga växtmaterial. Det är samtidigt humiskt (40-50 g/l) och biofertiliserande (15 sorters bakterier), vilket garanterar den höga effektiviteten: upp till 50 % ökad avkastning, upp till 40 % besparingar på mineralbaserade gödselmedel och bekämpningsmedel. Näringstillskottet EDAGUM® görs av en blandning av olika naturliga råvaror och används för att öka produktiviteten och minska sjukdomsuppkomst hos bondgårdsdjur, fjäderfän och fiskfarmar. Det ökar produkternas kvalitet och miljövänlighet. Det är ett utmärkt alternativ till antibiotika.

 3. SENAPRO GMBH

  Tyskland

  Försäljnings- och marknadsföringsföretaget SeNaPro® GmbH är ett dotterbolag till Carl Sebald Söhne KG, ett företag som har varit verksamt i naturstensbranschen i mer än 150 år. SeNaPro® har tagit sig an att så effektivt som möjligt bearbeta stenarterna som utvinns i det bayerska bergsområdet Fränkischer Jura till gödselmedel av hög kvalitet samt att leverera optimala blandningar av dessa gödselmedel till jordbruket och skogsbruket. Systematiskt know-how och konsekvent användning av naturliga produktionskomponenter utgör den viktigaste basen för en produktstrategi som ska röna framgång även i framtiden. Vi är certifierade enligt DIN ISO 9001: 2008 av den tyska tekniska övervakningsorganisationen TÜV. Kärnkompetensen hos SeNaPro ligger i vår förmåga att flexibelt och snabbt anpassa oss efter de individuella önskemålen hos våra mångsidiga kunder.

 4. TECHSEALAB

  Frankrike

 5. BIOCOMPIG BV

  Nederländerna

  BIOCOMPIG är ett företag som erbjuder assistans och rådgivning kring organisk gödning i granulatform på den europeiska marknaden och världsmarknaden. Vi ger råd och levererar till jordbruk, trädgårdsodling och ekologiska segment på marknaden. Det organiska gödningsgranulatet produceras och levereras enligt normer och lagar. Vi kan leverera homogena produkter hela året i BIGBAGS, 25-kilossäckar eller bulk (utblåsning, tippning).

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. FERM O FEED

  Nederländerna

 2. FALTER NATURPRODUKTE GMBH

  Tyskland

 3. BENEFERT

  Nederländerna

 4. BTU-CENTER

  Ukraina

 5. BIOERA-MOSCOW, LLC

  Ryssland

  BioEra tillverkar och säljer bioprodukter för odlingsjordbruk, inklusive biogödsel från maskkompost, svamp- och bakteriebaserade växtskyddsmedel, rena aminosyror samt bakteriella gödselmedel och jordstruktursförbättrare. Företaget har tillhandahållit den ryska marknaden med produkter sedan 2016, och har utvidgat sitt försäljningsområde till grannländer som Serbien, Belarus, Georgien, Kazakstan, Uzbekistan och Kyrgyzstan sedan 2022. Företaget är för närvarande under förhandlingar för att påbörja export till afrikanska länder. Företaget tillverkar och tillhandahåller: : Betning; - Bladnäring; - Ingrepp för ökad och bevarad bördighet i jorden (inklusive markrehabilitering); - Daggmaskar för komposthantering och framställning av biohumus; - Utrustning för vermikompostering och framställning av biohumus; - Fast biohumus; Bakteriella kompositioner (biofungicid, formler för bindning av kväve, fosfor och kalium). BioEra tillhandahåller ett brett utbud av tjänster som understödjer jordbruksutvecklingen, genom att förse industrin med formler av högsta kvalitet. Företagets specialister tar fram bruksscheman, övervakar resultaten och kontrollerar alla steg i de levererade formlernas användningsprocess.

 1. ETS HUON

  Frankrike

  ETS HUON: Tillverkar ekologisk gödsel, gödningsämnen, jordförbättringsmedel - både ekologiskt och konventionellt sortiment. Huons ekologiska gödningsmedel är framtagna med största respekt för miljön. Grunden för de flesta av våra komposter är enligt normerna för ekologiskt jordbruk. Vår metod för kompostering (med en temperatur upp till 70°C) och kallpelletering ger oss mer hygieniska komposter samtidigt som man bibehåller ett mikrobiellt liv.

 2. FIBRE VERTE SARL

  Frankrike

 1. CHENGDU CHELATION BIOLOGY TECHNOLOGY CO.LTD

  Kina

 2. HERMES AGRI-COMPANY LTD

  Ukraina

 3. VERMIS TARIM VE HAYVANCILIK. LTD. ŞTI.

  Turkiet

 4. VERIM GÜBRE ANONIM ŞIRKETI

  Turkiet

 5. VIA PORTIC AGRO.COM

  Spanien

 6. SHANGHAI VITALYIELD BIOTECH CO., LTD.

  Kina

 7. EFAKO AGRICULTURE

  Nederländerna

 8. J3C AGRI

  Frankrike

 1. GÜRSOY TARIM GÜBRE ÜRETIMI

  Turkiet

 2. ORGANIC TERRA

  Ukraina

 3. MNTP SOILS.

  Ukraina

 4. NATURAORGANICA SRL

  Italien

 5. ENERGY INVESTMENT COMPANY

  Ukraina

 6. KNK INTERNATIONAL TRADE & CONSULTANCY CO. LTD.

  Turkiet

 7. GENEROSA

  Portugal

 8. BIOCAREGREEN GMBH & CO.KG

  Tyskland

 9. BIOATLANTIS

  Irland

 10. ALOE ECO PARK SA DE CV

  Mexiko

Filter

Resultat för

Naturgödsel - Import och export

Antal resultat

654 företag