• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • naturgödsel

Resultat för

Naturgödsel - Import och export

 1. REKYVA, AB

  Litauen

  Verified by europages badge

  Rekyva, SC är en av de största torvtillverkarna i Baltikum. Företaget ligger i Litauen och tillverkar naturtorv och professionella torvsubstrat för både hobby- och yrkesodlare. Vi kan förbereda alla sorters blandningar vid efterfrågan. Vår torv är gjord av högvuxen vitmossa och är perfekt för plantering av många olika frön samt skottframtagning och odling. Våra huvudprodukter: Vit/brun/svart naturtorv, pH-reglerande torv, torv med gödsel, professionella substrat.Förpackningar: 20 l, 45 l, 70 l, 250 l, 300 l, 3 till 6 kubikmeter stora balar. Andelar: 0-4, 0-7, 0-20, 7-20, 20-40, 0-40, 20-60. Vi har en ständig modernisering, innovering och uppdatering av våra maskiner, och använder oss av höga internationella verksamhetsstandarder för att kunna bli en av världens ledande tillverkare av torv och substrat. Kontakta oss eller besök vår hemsida för mer information. Vi hjälper gärna till.

 2. TECHSEALAB

  Frankrike

  Verified by europages badge
 3. SCANDINAVIAN CHEMICALS INTERNATIONAL AB

  Sverige

  Verified by europages badge

  Skandikem är en ledande global leverantör av specialiserade kemikalier för olika industrier. Med innovation och hållbarhet som ledord erbjuder vi ett omfattande sortiment av högkvalitativa kemikalier och tjänster som är utformade för våra klienters unika behov. Företaget är byggt på en grund av expertis, pålitlighet och kundnöjdhet. På Skandikem förstår vi vikten vid kemikaliers roll i framsteg inom ett otal olika sektorer. Vårt mångfaldiga produktsortiment sträcker sig över områden som läkemedel, personlig vård, industriell tillverkning, jordbruk och många fler. Vi har ett nära samarbete med våra kunder för att utveckla skräddarsydda lösningar som förhöjer deras processer, förbättrar deras effektivitet och understödjer deras tillväxt. Innovation är vår verksamhets hjärta. Vi investerar i toppmodern forskning och utveckling för att fortsätta ligga i framkant när det gäller kemiska framsteg. Genom att ständigt utforska nya möjligheter och testa gränser skträvar vi efter att utveckla hållbara och miljövänliga lösningar som lever upp till de föränderliga behoven hos industrierna vi riktar oss till. Vår globala närvaro låter oss betjäna kunder över hela världen. Med en stadig leveranskedja och effektiva distributionskanaler kan vi leverera våra produkter snabbt och säkert, oavsett geografiska gränser. Skandikem bidrar till sina klienters framgångar och tillväxter, både lokalt och internationellt.

 4. SENAPRO GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Försäljnings- och marknadsföringsföretaget SeNaPro® GmbH är ett dotterbolag till Carl Sebald Söhne KG, ett företag som har varit verksamt i naturstensbranschen i mer än 150 år. SeNaPro® har tagit sig an att så effektivt som möjligt bearbeta stenarterna som utvinns i det bayerska bergsområdet Fränkischer Jura till gödselmedel av hög kvalitet samt att leverera optimala blandningar av dessa gödselmedel till jordbruket och skogsbruket. Systematiskt know-how och konsekvent användning av naturliga produktionskomponenter utgör den viktigaste basen för en produktstrategi som ska röna framgång även i framtiden. Vi är certifierade enligt DIN ISO 9001: 2008 av den tyska tekniska övervakningsorganisationen TÜV. Kärnkompetensen hos SeNaPro ligger i vår förmåga att flexibelt och snabbt anpassa oss efter de individuella önskemålen hos våra mångsidiga kunder.

 5. ZOBERBAC AGROCOMPANY S.L.

  Spanien

  Verified by europages badge

  Företaget ZOBERBAC AGROCOMPANY S.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Jordbruk - Service. Företaget är även verksamt inom Näringstillsatser, dietprodukter för sport, Plantor och gödning, Livsmedelsextrakt, Naturgödsel, Gödsel och produkter för jordförbättring, rådgivning i jordbruk, ekologiskt jordbruk, livsmedelsindustrin, och organic and biological fertilizer. Företagets huvudkontor finns i Sant Pere De Ribes, Spanien.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. SPN AGROBIO®

  Frankrike

  Verified by europages badge

  SPN AGROBIO® tar fram, tillverkar och säljer lösningar i form av allmänkemikalier, flytgödsel, dekokter, infusioner, varav den kändaste är nässelvatten (Urtica dioica) och blandningar som kan användas inom ekologisk odling utifrån utvalda växter. Vi erbjuder ett komplett utbud produkter avsedda för spannmålsodling, grönsaksodling, trädodling, trädgårdsodling, vinodling, golfer, grönområden, myndigheter och hobbyodlare. Vi står till ert förfogande för att svara på alla era frågor om våra svampbekämpnings-, insektsbekämpnings- och spindelbekämpningslösningar.

 2. SERKIM KIMYA

  Turkiet

  Verified by europages badge

  Serkim Kimya ligger i Bursa i Turkiet och är en förstklassig tillverkare av animaliska aminosyror och naturliga gödningsmedel. Vår etos: kvalitet, etik, hållbarhet. HALAL-principer styr vår sourcing. Vårt erbjudande innefattar ett brett utbud av naturliga, ekologiska och halal aminosyror för olika användningsområden. Våra produkter är perfekta inom jorbruket och fungerar som högkvalitativa fodertillskott. Kontakta oss för mer information!

 3. BIOCOMPIG BV

  Nederländerna

  Verified by europages badge

  BIOCOMPIG är ett företag som erbjuder assistans och rådgivning kring organisk gödning i granulatform på den europeiska marknaden och världsmarknaden. Vi ger råd och levererar till jordbruk, trädgårdsodling och ekologiska segment på marknaden. Det organiska gödningsgranulatet produceras och levereras enligt normer och lagar. Vi kan leverera homogena produkter hela året i BIGBAGS, 25-kilossäckar eller bulk (utblåsning, tippning).

 4. BENEFERT

  Nederländerna

  Verified by europages badge

  Företaget BENEFERT, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Naturgödsel. Företaget är även verksamt inom flytande gödningsmedel, aminosyror, Fulvosyra, biostimulantia, Gödningsmedel för hållbar utveckling, organic and biological fertilizer, biostimulatorer - gödningsämnen, artiklar för biologiskt jordbruk, och Naturliga produkter för jordförbättring. Företagets huvudkontor finns i Eindhoven, Nederländerna.

 5. FKL FERTILIZERS

  Belgien

  Verified by europages badge

  Företaget FKL FERTILIZERS, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Gödsel och produkter för jordförbättring. Företaget är även verksamt inom Naturgödsel, organiska gödningsmedel, kompost, jordbruksprodukter biologiska, Naturgödsel, och organic and biological fertilizer. Företagets huvudkontor finns i Kallo, Belgien.

 1. HERMES AGRI-COMPANY LTD

  Ukraina

  Verified by europages badge

  Företaget HERMES AGRI-COMPANY LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Daggmaskodling. Företaget är även verksamt inom Gödsel och produkter för jordförbättring, Naturgödsel, Torv och mylla, Gödsel och produkter för jordförbättring, Naturgödsel, organiska gödningsmedel, flytande gödningsmedel, Gödning för spannmålsodling, och Gödningsmedel för trädodlare. Företagets huvudkontor finns i Znamianka, Ukraina.

 2. LA VAGUE ECO

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget LA VAGUE ECO, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för EKOLOGISKT JORDBRUK. Företaget är även verksamt inom Naturgödsel, Torkat blod, Naturgödsel, organiska gödningsmedel, och kaolin. Företagets huvudkontor finns i Trebedan, Frankrike.

 1. BIOERA-MOSCOW, LLC

  Ryssland

  BioEra tillverkar och säljer bioprodukter för odlingsjordbruk, inklusive biogödsel från maskkompost, svamp- och bakteriebaserade växtskyddsmedel, rena aminosyror samt bakteriella gödselmedel och jordstruktursförbättrare. Företaget har tillhandahållit den ryska marknaden med produkter sedan 2016, och har utvidgat sitt försäljningsområde till grannländer som Serbien, Belarus, Georgien, Kazakstan, Uzbekistan och Kyrgyzstan sedan 2022. Företaget är för närvarande under förhandlingar för att påbörja export till afrikanska länder. Företaget tillverkar och tillhandahåller: : Betning; - Bladnäring; - Ingrepp för ökad och bevarad bördighet i jorden (inklusive markrehabilitering); - Daggmaskar för komposthantering och framställning av biohumus; - Utrustning för vermikompostering och framställning av biohumus; - Fast biohumus; Bakteriella kompositioner (biofungicid, formler för bindning av kväve, fosfor och kalium). BioEra tillhandahåller ett brett utbud av tjänster som understödjer jordbruksutvecklingen, genom att förse industrin med formler av högsta kvalitet. Företagets specialister tar fram bruksscheman, övervakar resultaten och kontrollerar alla steg i de levererade formlernas användningsprocess.

 2. EDAGUM SM RUS LLC

  Ryssland

  Edagum SM Rus LLC tillverkar ekologiska gödselmedel och näringstillskott under märket EDAGUM®, vars höga kvalitet och effektivitet har blivit kliniskt bevisad av över trettio ryska och utländska forskningsinstitut. Gödselmedlet EDAGUM® stimulerar naturlig tillväxt och förbättrar jorden. Medlet är gjort av miljövänliga växtmaterial. Det är samtidigt humiskt (40-50 g/l) och biofertiliserande (15 sorters bakterier), vilket garanterar den höga effektiviteten: upp till 50 % ökad avkastning, upp till 40 % besparingar på mineralbaserade gödselmedel och bekämpningsmedel. Näringstillskottet EDAGUM® görs av en blandning av olika naturliga råvaror och används för att öka produktiviteten och minska sjukdomsuppkomst hos bondgårdsdjur, fjäderfän och fiskfarmar. Det ökar produkternas kvalitet och miljövänlighet. Det är ett utmärkt alternativ till antibiotika.

 3. ETS HUON

  Frankrike

  ETS HUON: Tillverkar ekologisk gödsel, gödningsämnen, jordförbättringsmedel - både ekologiskt och konventionellt sortiment. Huons ekologiska gödningsmedel är framtagna med största respekt för miljön. Grunden för de flesta av våra komposter är enligt normerna för ekologiskt jordbruk. Vår metod för kompostering (med en temperatur upp till 70°C) och kallpelletering ger oss mer hygieniska komposter samtidigt som man bibehåller ett mikrobiellt liv.

 4. FIBRE VERTE SARL

  Frankrike

  Företaget FIBRE VERTE SARL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gödsel och produkter för jordförbättring. Företaget är även verksamt inom Dekoration av trädgårdar, Trädgårdar och parker - Tekniska kontor, Naturgödsel, Dekoration av trädgårdar, Trädgårdar och parker - Tekniska kontor, och Naturgödsel. Företagets huvudkontor finns i Fabregues, Frankrike.

 5. VERMIS TARIM VE HAYVANCILIK. LTD. ŞTI.

  Turkiet

  Företaget VERMIS TARIM VE HAYVANCILIK. LTD. ŞTI., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Naturgödsel. Företaget är även verksamt inom organiska gödningsmedel. Företagets huvudkontor finns i Izmir, Turkiet.

 6. ENERGY INVESTMENT COMPANY

  Ukraina

  Företaget ENERGY INVESTMENT COMPANY, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Naturgödsel. Företagets huvudkontor finns i Kiev, Ukraina.

 7. VERIM GÜBRE ANONIM ŞIRKETI

  Turkiet

  Företaget VERIM GÜBRE ANONIM ŞIRKETI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Naturgödsel. Företaget är även verksamt inom kemiska gödningsmedel, kompost, organiska gödningsmedel, och specialgödning. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 8. FALTER NATURPRODUKTE GMBH

  Tyskland

  Företaget FALTER NATURPRODUKTE GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Naturgödsel. Företaget är även verksamt inom Naturliga gödningsämnen, och ekologiska gödningsmedel. Företagets huvudkontor finns i Pleiskirchen, Tyskland.

 1. FERM O FEED

  Nederländerna

  Företaget FERM O FEED, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Naturgödsel. Företaget är även verksamt inom organiska gödningsmedel, organic and biological fertilizer, flytande gödningsmedel, och aminosyror. Företagets huvudkontor finns i Schijndel, Nederländerna.

 2. VIA PORTIC AGRO.COM

  Spanien

  Företaget VIA PORTIC AGRO.COM, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Daggmaskodling. Företaget är även verksamt inom Naturgödsel, och Naturgödsel. Företagets huvudkontor finns i Paterna, Spanien.

 3. AGRO BULL PRODUCTS FOR NATURE, S.L.

  Spanien

  Företaget AGRO BULL PRODUCTS FOR NATURE, S.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kemisk gödsel. Företaget är även verksamt inom Naturgödsel, tillverkning av organiska gödningmedel, Naturgödsel, biostimulatorer - gödningsämnen, och gödningsmedel. Företagets huvudkontor finns i Aielo De Malferti, Spanien.

 4. EFAKO AGRICULTURE

  Nederländerna

  Företaget EFAKO AGRICULTURE, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Naturgödsel. Företaget är även verksamt inom humusjord, bioaktivatorer, och Humussyra. Företagets huvudkontor finns i S-Hertogenbosch, Nederländerna.

 5. GÜRSOY TARIM GÜBRE ÜRETIMI

  Turkiet

  Företaget GÜRSOY TARIM GÜBRE ÜRETIMI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Naturgödsel. Företagets huvudkontor finns i Eskisehir, Turkiet.

 6. J3C AGRI

  Frankrike

  Företaget J3C AGRI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Naturgödsel. Företaget är även verksamt inom ekologiska gödningsmedel, och stallurin. Företagets huvudkontor finns i Segré En Anjou Bleu, Frankrike.

 7. ORGANIC TERRA

  Ukraina

  Företaget ORGANIC TERRA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Naturgödsel. Företagets huvudkontor finns i Kyiv, Ukraina.

 8. MNTP SOILS.

  Ukraina

  Företaget MNTP SOILS., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Naturgödsel. Företagets huvudkontor finns i Kiev, Ukraina.

 9. NATURAORGANICA SRL

  Italien

  Företaget NATURAORGANICA SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Naturgödsel. Företaget är även verksamt inom organiska gödningsmedel, organiska jordförbättringsmedel, och Gödningsmedel för frilandsodling. Företagets huvudkontor finns i Este, Italien.

 10. KNK INTERNATIONAL TRADE & CONSULTANCY CO. LTD.

  Turkiet

  Företaget KNK INTERNATIONAL TRADE & CONSULTANCY CO. LTD., är ett Agent/ Representant, som är verksamt inom sektorn för Naturgödsel. Företaget är även verksamt inom biologisk extrajungfrulig olivolja, jordnötter, och engångsmasker. Företagets huvudkontor finns i Izmir, Turkey, Turkiet.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis