• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • mjölk

Resultat för

Mjölk - Import och export

 1. MILKONAL (GROUPE HAITONAL)

  Belgien

  Verified by europages badge

  Haitonal särskiljer sig som företag specialiserat på internationell försäljning av mejeriprodukter, som etablerar sitt rykte som referens inom leveransen av flytande mjölk, mjölkpulver och vasslepulver. Vårt osvikliga engagemang är att garantera och leverera enastående produkter, som endast kommer från europeiska bondgårdar beryktade för deras oöverträffade expertkunskap i fråga om mjölkproduktion, samtidigt som vi förblir överkomliga för alla budgetar. Milkonal, en pulvermjölk som överskrider gränserna för att erbjuda en oöverträffad mjölkupplevelse över världen. Vårt märke förkroppsligar höjden av kvalitet inom mjölkpulver och håller på att bli en världsreferens inom denna kategori av mejeriprodukter. Varje partikel av mjölkpulver från Milkonal är en kompromisslös symbol för kvalitet. Vår tillverkningsprocess har noggrant utvecklats för att tillvarata mjölkens naturliga renhet och rikedom vid förädlingen till pulver. Vi utför en noggrann selektering av de bästa mjölkingredienserna och håller stränga kontroll- och kvalitetsstandarder för att garantera att varje produktparti blir oklanderligt.

 2. REGILAIT

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Régilait, grundat för 60 års sedan, är marknadsledande på mjölk i pulverform och en viktig aktör på marknaderna för kondenserad mjölk och barnmjölk. Régilait är verksamt i över 60 länder. Régilait säljer också söta drycker och bredbara smörgåspålägg. Régilait är ett dotterbolag till de två största franska mejerikooperativen (Laïta och Sodiaal) som samlar in mjölk från mer än 14 000 engagerade franska producenter som är passionerade av sitt yrke.

 3. GLOBAL COMMODITIES TRADING SOLUTIONS

  Frankrike

  Verified by europages badge

  GLOBAL COMMODITIES TRADING SOLUTIONS, er förtroendepartner etablerad i Cergy, specialiserad på handelslösningar för ett brett utbud artiklar. Vi är specialiserade på handel med oljeprodukter, i synnerhet socker ICUMSA 45 från Brasilien, vegetabiliska oljor som solros-, soja-, raps-, majs-, olivolja, samt ris från Thailand, Vietnam och Kambodja. Vår portfölj omfattar också ris, majs och många andra produkter på begäran. Tack vare vår erfarenhet och expertis har vi med åren upprättat starka samarbeten med beryktade och tillförlitliga leverantörer inom livsmedel och andra varor. Vi strävar efter att erbjuda individualiserad och fackmässig service för att svara på era specifika behov i fråga om handel med olika produkter. Våra team är redo att svara på alla era frågor och förfrågningar.

 4. CASEIFICIO VALD'ORCIA

  Italien

  Verified by europages badge

  Produktionen av Cacio di Pienza är en tradition som har rötter långt tillbaka i tiden och har överförts från generation till generation ända fram i våra dagar. Mjölkproducenterna samlades i kooperativet i Contignano där de använt och behållit de typiska bearbetningsmetoderna: leverans av mjölk med speciella aromer som ges av örter som är typiska för betesmarkerna i Val d'Orcia, raffinerade lagringstider och framför allt en särskild omsorg för ostens kvalitet.

 5. HST MASCHINENBAU GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget HST MASCHINENBAU GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kolvpumpar. Företaget är även verksamt inom Drycker, Mjölk, mjölkprodukter, Drycker, och Mjölk. Företagets huvudkontor finns i Dassow, Tyskland.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. TERRA FOOD

  Ukraina

  Verified by europages badge

  Företaget TERRA FOOD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mjölk. Företagets huvudkontor finns i Kyiv, Ukraina.

 2. LATTERIA SOCIALE NUOVA

  Italien

  Varje dag producerar vi 16 formar med Parmiggiano Reggiano (upp till sex tusen om året), märkta med nummer 629. Vi säljer Parmiggiano Reggiano (och exporterar) utan mellanhänder. Till skillnad från andra i branschen har mejeriet Latteria Sociale Nuova aldrig slagits ihop med andra företag och vi har till och med välkomnat nya kompanjoner som vill stödja den bästa osten som finns i regionen Bibbiano.

 3. UCKAR SUT GIDA VE ZIRAI URUN. SAN VE TIC LTD. STI

  Turkiet

  Företaget UCKAR SUT GIDA VE ZIRAI URUN. SAN VE TIC LTD. STI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mjölk- och ostindustri - Maskiner och utrustning. Företaget är även verksamt inom Kyltankar, mjölk, konstgjorda frukter, Kyltankar, och Food grade mixer. Företagets huvudkontor finns i Konya, Turkiet.

 4. CASEIFICIO IGNALAT

  Italien

  Företaget CASEIFICIO IGNALAT, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mjölk. Företaget är även verksamt inom ost, mozzarella fior di latte, burrata, och caciocavallo. Företagets huvudkontor finns i Noci, Italien.

 5. CADÍ

  Spanien

  Företaget CADÍ, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ostar. Företaget är även verksamt inom Mjölkprodukter, Mjölk, ostproducenter, smör, Mjölkprodukter, och Mjölk. Företagets huvudkontor finns i La Seu D'urgell-Lleida, Spanien.

 1. SAUDAL GREEN

  Portugal

  Företaget SAUDAL GREEN, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Djupfryst kött. Företaget är även verksamt inom Socker, Olivolja, Mjölk, Viner, Socker, Olivolja, Mjölk, och Viner. Företagets huvudkontor finns i Lisboa, Portugal.

 2. CASEIFICIO DI GAVASSETO E RONCADELLA

  Italien

  Företaget CASEIFICIO DI GAVASSETO E RONCADELLA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mjölk. Företaget är även verksamt inom parmigiano reggiano, och ricotta. Företagets huvudkontor finns i Reggio Emilia, Italien.

 1. BULGARICA DAIRY

  Tjeckiska republiken

  Företaget BULGARICA DAIRY, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mjölk. Företaget är även verksamt inom grönsaker i parti, mjölkprodukter i parti, yoghurt ej smaksatt, och ostar i parti. Företagets huvudkontor finns i Prague, Tjeckiska republiken.

 2. MINA MINA - DAIRY PRODUCTS

  Belgien

  Företaget MINA MINA - DAIRY PRODUCTS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mjölkprodukter. Företaget är även verksamt inom Mjölk, mjölk i pulverform, sötad kondenserad mjölk, smör, och Mjölk. Företagets huvudkontor finns i Antwerp, Belgien.

 3. BOSSOK

  Luxemburg

  Företaget BOSSOK, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Kolsyrade och alkoholfria drycker. Företaget är även verksamt inom Mineralvatten, Kaffe, te, Mjölk, Mineralvatten, fruktjuice, Kaffe, te, och Mjölk. Företagets huvudkontor finns i Luxembourg, Luxemburg.

 4. BIODIA

  Belgien

  Företaget BIODIA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mjölk. Företaget är även verksamt inom Diet- och bionäring, mjölkkor, mjölkprodukter, Diet- och bionäring, och biologisk mjölk. Företagets huvudkontor finns i Brasschaat, Belgien.

 5. DIANO LATTE S.R.L

  Italien

  Företaget DIANO LATTE S.R.L, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Mjölk. Företaget är även verksamt inom Färsk mjölk, mjölk - distribution, Komjölk, Färsk mjölk, och livsmedelstankar. Företagets huvudkontor finns i Sassano, Italien.

 6. EUROFIT

  Belgien

  Företaget EUROFIT, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Mjölk. Företaget är även verksamt inom Mjölkprodukter, Mjölkprodukter, pastöriserad mjölk ( uht ), sojamjölk, och ost. Företagets huvudkontor finns i Liege, Belgien.

 7. TRANSPORT GROEP GELDERLAND

  Nederländerna

  Företaget TRANSPORT GROEP GELDERLAND, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Mjölk. Företagets huvudkontor finns i Doetinchem, Nederländerna.

 8. ACTUEL TRADING NV

  Belgien

  Företaget ACTUEL TRADING NV, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Mjölk. Företaget är även verksamt inom Konfekt utan choklad, Kolsyrade drycker, läskedrycker, Konfekt utan choklad, alkoholhaltiga drycker, Kolsyrade drycker, läskedrycker, och chokladkakor. Företagets huvudkontor finns i 8620, Belgien.

 1. DELYSIUM FOOD SERVICE

  Spanien

  Företaget DELYSIUM FOOD SERVICE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mjölk. Företagets huvudkontor finns i Rivas Vaciamadrid, Spanien.

 2. PARALLELE VITALE - HARAS DE LA VALLEE DES HAFLINGER

  Frankrike

  Företaget PARALLELE VITALE - HARAS DE LA VALLEE DES HAFLINGER, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mjölk. Företaget är även verksamt inom mjölk av hög kvalitet, och ekologisk mjölk med lång hållbarhet. Företagets huvudkontor finns i DEGRE, Frankrike.

 3. ZOTT GMBH & CO.

  Tyskland

  Företaget ZOTT GMBH & CO., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Ostar. Företaget är även verksamt inom Mjölkprodukter, Mjölk, Mjölkprodukter, glassdesserter, och Mjölk. Företagets huvudkontor finns i Mertingen, Tyskland.

 4. MM PREKYBA

  Förenade kungariket

  Företaget MM PREKYBA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Organics - livsmedel. Företaget är även verksamt inom macadamianötter, pasta, och mjölk. Företagets huvudkontor finns i Vilnius, Förenade kungariket.

 5. COUNTY MILK PRODUCTS LIMITED

  Förenade kungariket

  Företaget COUNTY MILK PRODUCTS LIMITED, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Mjölk. Företaget är även verksamt inom kräm, mjölk i pulverform, kondenserad mjölk, och mjölkprodukter. Företagets huvudkontor finns i Wilmslow, Förenade kungariket.

 6. CASEIFICIO DI BENEDETTO

  Italien

  Företaget CASEIFICIO DI BENEDETTO, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Mjölk. Företaget är även verksamt inom buffelmozzarella, Hantverksmässigt utförande, mjölk - distribution, och spedition av varor. Företagets huvudkontor finns i Capaccio, Italien.

 7. JLC SA

  Moldavien

  Företaget JLC SA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mjölk. Företaget är även verksamt inom Gräddfil, Gräddfil, glass, och små ostar. Företagets huvudkontor finns i Chisinau, Moldavien.

 8. GRUPO SUCHEZ

  Spanien

  Företaget GRUPO SUCHEZ, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Livsmedel - Import/Export. Företaget är även verksamt inom Mjölk, oljor, socker, och Mjölk. Företagets huvudkontor finns i Madrid, Spanien.

 9. LAITNAA

  Frankrike

  Företaget LAITNAA, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Mjölk. Företaget är även verksamt inom Färsk mjölk, Färsk mjölk, och jordbrukskooperativ. Företagets huvudkontor finns i La Capelle En Thiérache, Frankrike.

 10. CASEIFICIO SEPERTINO

  Italien

  Företaget CASEIFICIO SEPERTINO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mjölk. Företaget är även verksamt inom Ostar, ost, färska ostar, Ostar, och hårda ostar. Företagets huvudkontor finns i Marene, Italien.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
Filter

Resultat för

Mjölk - Import och export

Antal resultat

1 948 Företag