• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • mjölk

Resultat för

Mjölk - Import och export

 1. REGILAIT

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Régilait, grundat för 60 års sedan, är marknadsledande på mjölk i pulverform och en viktig aktör på marknaderna för kondenserad mjölk och barnmjölk. Régilait är verksamt i över 60 länder. Régilait säljer också söta drycker och bredbara smörgåspålägg. Régilait är ett dotterbolag till de två största franska mejerikooperativen (Laïta och Sodiaal) som samlar in mjölk från mer än 14 000 engagerade franska producenter som är passionerade av sitt yrke.

 2. CASEIFICIO VALD'ORCIA

  Italien

  Verified by europages badge

  Produktionen av Cacio di Pienza är en tradition som har rötter långt tillbaka i tiden och har överförts från generation till generation ända fram i våra dagar. Mjölkproducenterna samlades i kooperativet i Contignano där de använt och behållit de typiska bearbetningsmetoderna: leverans av mjölk med speciella aromer som ges av örter som är typiska för betesmarkerna i Val d'Orcia, raffinerade lagringstider och framför allt en särskild omsorg för ostens kvalitet.

 3. CASEIFICIO SEPERTINO

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget CASEIFICIO SEPERTINO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mjölk. Företaget är även verksamt inom Ostar, ost, färska ostar, Ostar, hårda ostar, mogna ostar, mogning, parmigiano reggiano, och grana padano. Företagets huvudkontor finns i Marene, Italien.

 4. HST MASCHINENBAU GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget HST MASCHINENBAU GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kolvpumpar. Företaget är även verksamt inom Drycker, Mjölk, mjölkprodukter, Drycker, och Mjölk. Företagets huvudkontor finns i Dassow, Tyskland.

 5. TERRA FOOD

  Ukraina

  Verified by europages badge

  Företaget TERRA FOOD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mjölk. Företaget är även verksamt inom Visable supports the Ukrainian companies, och Visable supports the Ukrainian companies. Företagets huvudkontor finns i Kyiv, Ukraina.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. LATTERIA SOCIALE NUOVA

  Italien

  Varje dag producerar vi 16 formar med Parmiggiano Reggiano (upp till sex tusen om året), märkta med nummer 629. Vi säljer Parmiggiano Reggiano (och exporterar) utan mellanhänder. Till skillnad från andra i branschen har mejeriet Latteria Sociale Nuova aldrig slagits ihop med andra företag och vi har till och med välkomnat nya kompanjoner som vill stödja den bästa osten som finns i regionen Bibbiano.

 2. UCKAR SUT GIDA VE ZIRAI URUN. SAN VE TIC LTD. STI

  Turkiet

  Företaget UCKAR SUT GIDA VE ZIRAI URUN. SAN VE TIC LTD. STI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mjölk- och ostindustri - Maskiner och utrustning. Företaget är även verksamt inom Kyltankar, mjölk, konstgjorda frukter, Kyltankar, och Food grade mixer. Företagets huvudkontor finns i Konya, Turkiet.

 3. CADÍ

  Spanien

  Företaget CADÍ, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ostar. Företaget är även verksamt inom Mjölkprodukter, Mjölk, ostproducenter, smör, Mjölkprodukter, och Mjölk. Företagets huvudkontor finns i La Seu D'urgell-Lleida, Spanien.

 4. CASEIFICIO IGNALAT

  Italien

  Företaget CASEIFICIO IGNALAT, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mjölk. Företaget är även verksamt inom ost, mozzarella fior di latte, burrata, och caciocavallo. Företagets huvudkontor finns i Noci, Italien.

 5. SAUDAL GREEN

  Portugal

  Företaget SAUDAL GREEN, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Djupfryst kött. Företaget är även verksamt inom Socker, Olivolja, Mjölk, Viner, Socker, Olivolja, Mjölk, och Viner. Företagets huvudkontor finns i Lisboa, Portugal.

 1. CASEIFICIO DI GAVASSETO E RONCADELLA

  Italien

  Företaget CASEIFICIO DI GAVASSETO E RONCADELLA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mjölk. Företaget är även verksamt inom parmigiano reggiano, och ricotta. Företagets huvudkontor finns i Reggio Emilia, Italien.

 2. BULGARICA DAIRY

  Tjeckiska republiken

  Företaget BULGARICA DAIRY, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mjölk. Företaget är även verksamt inom grönsaker i parti, mjölkprodukter i parti, yoghurt ej smaksatt, och ostar i parti. Företagets huvudkontor finns i Prague, Tjeckiska republiken.

 1. BOSSOK

  Luxemburg

  Företaget BOSSOK, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Kolsyrade och alkoholfria drycker. Företaget är även verksamt inom Mineralvatten, Kaffe, te, Mjölk, Mineralvatten, fruktjuice, Kaffe, te, och Mjölk. Företagets huvudkontor finns i Luxembourg, Luxemburg.

 2. MINA MINA - DAIRY PRODUCTS

  Belgien

  Företaget MINA MINA - DAIRY PRODUCTS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mjölkprodukter. Företaget är även verksamt inom Mjölk, mjölk i pulverform, sötad kondenserad mjölk, smör, och Mjölk. Företagets huvudkontor finns i Antwerp, Belgien.

 3. ZOTT GMBH & CO.

  Tyskland

  Företaget ZOTT GMBH & CO., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Ostar. Företaget är även verksamt inom Mjölkprodukter, Mjölk, Mjölkprodukter, glassdesserter, och Mjölk. Företagets huvudkontor finns i Mertingen, Tyskland.

 4. GRUPO SUCHEZ

  Spanien

  Företaget GRUPO SUCHEZ, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Livsmedel - Import/Export. Företaget är även verksamt inom Mjölk, oljor, socker, och Mjölk. Företagets huvudkontor finns i Madrid, Spanien.

 5. CASEIFICIO DI BENEDETTO

  Italien

  Företaget CASEIFICIO DI BENEDETTO, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Mjölk. Företaget är även verksamt inom buffelmozzarella, Hantverksmässigt utförande, mjölk - distribution, och spedition av varor. Företagets huvudkontor finns i Capaccio, Italien.

 6. EUROFIT

  Belgien

  Företaget EUROFIT, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Mjölk. Företaget är även verksamt inom Mjölkprodukter, Mjölkprodukter, pastöriserad mjölk ( uht ), sojamjölk, och ost. Företagets huvudkontor finns i Liege, Belgien.

 7. PARALLELE VITALE - HARAS DE LA VALLEE DES HAFLINGER

  Frankrike

  Företaget PARALLELE VITALE - HARAS DE LA VALLEE DES HAFLINGER, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mjölk. Företaget är även verksamt inom mjölk av hög kvalitet, och ekologisk mjölk med lång hållbarhet. Företagets huvudkontor finns i DEGRE, Frankrike.

 8. LAITNAA

  Frankrike

  Företaget LAITNAA, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Mjölk. Företaget är även verksamt inom Färsk mjölk, Färsk mjölk, och jordbrukskooperativ. Företagets huvudkontor finns i La Capelle En Thiérache, Frankrike.

 1. JLC SA

  Moldavien

  Företaget JLC SA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mjölk. Företaget är även verksamt inom Gräddfil, Gräddfil, glass, och små ostar. Företagets huvudkontor finns i Chisinau, Moldavien.

 2. DELYSIUM FOOD SERVICE

  Spanien

  Företaget DELYSIUM FOOD SERVICE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mjölk. Företagets huvudkontor finns i Rivas Vaciamadrid, Spanien.

 3. BIODIA

  Belgien

  Företaget BIODIA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mjölk. Företaget är även verksamt inom Diet- och bionäring, mjölkkor, mjölkprodukter, Diet- och bionäring, och biologisk mjölk. Företagets huvudkontor finns i Brasschaat, Belgien.

 4. COUNTY MILK PRODUCTS LIMITED

  Förenade kungariket

  Företaget COUNTY MILK PRODUCTS LIMITED, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Mjölk. Företaget är även verksamt inom kräm, mjölk i pulverform, kondenserad mjölk, och mjölkprodukter. Företagets huvudkontor finns i Wilmslow, Förenade kungariket.

 5. TRANSPORT GROEP GELDERLAND

  Nederländerna

  Företaget TRANSPORT GROEP GELDERLAND, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Mjölk. Företagets huvudkontor finns i Doetinchem, Nederländerna.

 6. MM PREKYBA

  Förenade kungariket

  Företaget MM PREKYBA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Organics - livsmedel. Företaget är även verksamt inom macadamianötter, pasta, och mjölk. Företagets huvudkontor finns i Vilnius, Förenade kungariket.

 7. PUREMOZARELLA

  Belgien

  Företaget PUREMOZARELLA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mjölk. Företaget är även verksamt inom Cheese for pizza. Företagets huvudkontor finns i Mol, Belgien.

 8. MURAD GROUP OF COMPANIES

  Tyskland

  Företaget MURAD GROUP OF COMPANIES, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Djupfryst kött. Företaget är även verksamt inom Olivolja, Jordbruksprodukter, viner, mjölk, Olivolja, och Jordbruksprodukter. Företagets huvudkontor finns i Nordrhein-Westfalen, Tyskland.

 9. BIANCHI ORIZZONTI SRL

  Italien

  Företaget BIANCHI ORIZZONTI SRL, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Mjölk. Företaget är även verksamt inom pastöriserad färsk mjölk, opastöriserad mjölk, och fil. Företagets huvudkontor finns i Pollena Trocchia, Italien.

 10. LACTURALE S.A.T.

  Spanien

  Företaget LACTURALE S.A.T., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mjölk. Företaget är även verksamt inom mjölk av hög kvalitet, pastöriserad mjölk ( uht ), och Komjölk. Företagets huvudkontor finns i Echeverri, Spanien.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
Filter

Resultat för

Mjölk - Import och export

Antal resultat

1 935 Företag