• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • mjölk

Resultat för

Mjölk - Import och export

 1. BELGOMILK IA SA

  Grekland

  Belgo-Milk är en ledande organisation inom jordbruk och boskapsavel. Företaget grundades 1996 och har över 25 års erfarenhet av kommersiella aktiviteter. 2005 investerade vi i framtiden genom att skapa ett chefsteam dedikerat till att utveckla en ny produktionsenhet med specialisering inom ett mångfald av kategorier. Företaget har prisvänlig boskap, konventionella byggnader, lagerlokaler, mjölkningsstationer, bås, utfodringsband, kvarnar, silos, ostmejerier och kylningstankar. Belgo-Milk arbetar med flera boskapssorter av hög kvalitet, som lacunefår, ASSAF och Friesland. Det gör att vi tillhandahåller de bästa möjliga mjölkprodukterna. Företaget använder TYROBOX®, ett avancerat system som understöder kvaliteten och säkerheten hos produkterna. Vi är dedikerade till perfektion och innovation, och fortsätter tillhandahålla produkter och service av hög kvalitet till sina kunder.

 2. REGILAIT

  Frankrike

  Régilait, grundat för 60 års sedan, är marknadsledande på mjölk i pulverform och en viktig aktör på marknaderna för kondenserad mjölk och barnmjölk. Régilait är verksamt i över 60 länder. Régilait säljer också söta drycker och bredbara smörgåspålägg. Régilait är ett dotterbolag till de två största franska mejerikooperativen (Laïta och Sodiaal) som samlar in mjölk från mer än 14 000 engagerade franska producenter som är passionerade av sitt yrke.

 3. CASEIFICIO VALD'ORCIA

  Italien

  Produktionen av Cacio di Pienza är en tradition som har rötter långt tillbaka i tiden och har överförts från generation till generation ända fram i våra dagar. Mjölkproducenterna samlades i kooperativet i Contignano där de använt och behållit de typiska bearbetningsmetoderna: leverans av mjölk med speciella aromer som ges av örter som är typiska för betesmarkerna i Val d'Orcia, raffinerade lagringstider och framför allt en särskild omsorg för ostens kvalitet.

 4. CASEIFICIO SEPERTINO

  Italien

 5. HST MASCHINENBAU GMBH

  Tyskland

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. LATTERIA SOCIALE NUOVA

  Italien

  Varje dag producerar vi 16 formar med Parmiggiano Reggiano (upp till sex tusen om året), märkta med nummer 629. Vi säljer Parmiggiano Reggiano (och exporterar) utan mellanhänder. Till skillnad från andra i branschen har mejeriet Latteria Sociale Nuova aldrig slagits ihop med andra företag och vi har till och med välkomnat nya kompanjoner som vill stödja den bästa osten som finns i regionen Bibbiano.

 2. CASEIFICIO IGNALAT

  Italien

 3. CADÍ

  Spanien

 4. SAUDAL GREEN

  Portugal

 5. CASEIFICIO DI GAVASSETO E RONCADELLA

  Italien

 1. MINA MINA - DAIRY PRODUCTS

  Belgien

 2. BULGARICA DAIRY

  Tjeckiska republiken

 1. BOSSOK

  Luxemburg

 2. MM PREKYBA

  Förenade kungariket

 3. DELYSIUM FOOD SERVICE

  Spanien

 4. PARALLELE VITALE - HARAS DE LA VALLEE DES HAFLINGER

  Frankrike

 5. BIODIA

  Belgien

 6. CASEIFICIO DI BENEDETTO

  Italien

 7. ETÜD TEKNIK PROJE VE MÜHENDISLIK

  Turkiet

 8. COUNTY MILK PRODUCTS LIMITED

  Förenade kungariket

 1. TRANSPORT GROEP GELDERLAND

  Nederländerna

 2. LLC "TERRA FOOD"

  Ukraina

 3. DUAL CORE

  Spanien

 4. TUREXPORT

  Turkiet

 5. RURAL FUTURO

  Portugal

 6. JUTECA, S.L.

  Spanien

 7. IFT

  Frankrike

 8. LACTURALE S.A.T.

  Spanien

 9. FORM GRUP MAKINA

  Turkiet

 10. ITALIAN BUFFALO MILK

  Italien

Filter

Resultat för

Mjölk - Import och export

Antal resultat

1 747 företag