• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • metallbeklädnad - järnhaltig metall

Resultat för

Metallbeklädnad - järnhaltig metall - Import och export

 1. VOSSE SP. Z O.O.

  Polen

  Verified by europages badge

  Konstruktör: delar och komponenter av stål, konstruktioner av lättmetall; färdiga produkter baserade på stållösningar. Vi utför på beställning: ståldetaljer till fasader av aluminiumstål och ventilerade fasader; detaljer till mindre arkitektur; detaljer till vägg- och taksystem; detaljer till solskyddssystem; balkonger, balustrader, belysningsarmaratur; inredningsdetaljer av stål. Vi levererar även fullständiga löpande band-lösningar. Vi utformar, tillverkar och monterar fullständiga produkter.

  Alla produkter för "metallbeklädnad - järnhaltig metall"

 2. SURFACE ENGINEERING ALLOY CO.

  Förenta Staterna

  Företaget SURFACE ENGINEERING ALLOY CO., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Metallbeklädnad - järnhaltig metall. Företagets huvudkontor finns i Saint Petersburg, Förenta Staterna.

 3. INDUSTRIA SEVILLANA DEL ZINC, S.C.

  Spanien

  Företaget INDUSTRIA SEVILLANA DEL ZINC, S.C., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Metallbeklädnad - järnhaltig metall. Företagets huvudkontor finns i Alcalá De Guadaira, Spanien.

 4. EREBUS

  Spanien

  Företaget EREBUS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Metallbeklädnad - järnhaltig metall. Företaget är även verksamt inom utegrillar. Företagets huvudkontor finns i La Florida, Spanien.

 5. EUROCHIPS&GIFTS GMBH

  Tyskland

  Företaget EUROCHIPS&GIFTS GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Profilstänger och stänger - järnhaltig metall. Företaget är även verksamt inom Metallbeklädnad - järnhaltig metall, Signalering - Plakat och skyltar, Plast - Produkter för industri, Skrivmaterial, Metallbeklädnad - järnhaltig metall, Signalering - Plakat och skyltar, Plast - Produkter för industri, och Skrivmaterial. Företagets huvudkontor finns i Heinsberg, Tyskland.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. CSS CLADDING

  Förenade kungariket

  Företaget CSS CLADDING, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Metallbeklädnad - järnhaltig metall. Företaget är även verksamt inom Byggnadsmaterial, Gradbeni materiali, metalliska muffar, panelfasader, Byggnadsmaterial, och Gradbeni materiali. Företagets huvudkontor finns i London, Förenade kungariket.

 2. A1 FACADES

  Förenade kungariket

  Företaget A1 FACADES, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Metallbeklädnad - järnhaltig metall. Företaget är även verksamt inom metalliska muffar, beklädnad av zink, PVC wall cladding, och Roof cladding. Företagets huvudkontor finns i London, Förenade kungariket.

 3. A1 CLADDING

  Förenade kungariket

  Företaget A1 CLADDING, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Metallbeklädnad - järnhaltig metall. Företaget är även verksamt inom metalliska muffar, Träfasad, PVC wall cladding, och Roof cladding. Företagets huvudkontor finns i London, Förenade kungariket.

 4. TÜBINGER MÜNZE KURT KETTERER EK

  Tyskland

  Företaget TÜBINGER MÜNZE KURT KETTERER EK, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Profilstänger och stänger - järnhaltig metall. Företaget är även verksamt inom Metallbeklädnad - järnhaltig metall, Signalering - Plakat och skyltar, Presenter, souvenirer och reklamartiklar, Reklamprodukter och artiklar, Metallbeklädnad - järnhaltig metall, Signalering - Plakat och skyltar, Presenter, souvenirer och reklamartiklar, och Reklamprodukter och artiklar. Företagets huvudkontor finns i Tübingen, Tyskland.

 5. ALUFORM PEKINTAS ALU. SAN. VE TIC. A.S.

  Turkiet

  Företaget ALUFORM PEKINTAS ALU. SAN. VE TIC. A.S., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Metallbeklädnad - järnhaltig metall. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 1. KISSING GMBH

  Tyskland

  Företaget KISSING GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Profilstänger och stänger - järnhaltig metall. Företaget är även verksamt inom Metallbeklädnad - järnhaltig metall, och Metallbeklädnad - järnhaltig metall. Företagets huvudkontor finns i Menden, Tyskland.

 2. EDM SPANWALL FACADES LTD

  Förenade kungariket

  Företaget EDM SPANWALL FACADES LTD, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Profilstänger och stänger - järnhaltig metall. Företaget är även verksamt inom Metallbeklädnad - järnhaltig metall, och Metallbeklädnad - järnhaltig metall. Företagets huvudkontor finns i Belfast, Förenade kungariket.

 1. TRION METAL SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI

  Turkiet

  Företaget TRION METAL SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Metallbeklädnad - järnhaltig metall. Företagets huvudkontor finns i Osmaniye, Turkiet.

 2. FIRTH STEELS LTD

  Förenade kungariket

  Företaget FIRTH STEELS LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Metallbeklädnad - järnhaltig metall. Företaget är även verksamt inom Broar - Konstruktion, och Broar - Konstruktion. Företagets huvudkontor finns i Heckmondwike, Förenade kungariket.

 3. CELKAP MANISA KROM CELIK SANAYI VE TICARET A S

  Turkiet

  Företaget CELKAP MANISA KROM CELIK SANAYI VE TICARET A S, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Profilstänger och stänger - järnhaltig metall. Företaget är även verksamt inom Metallbeklädnad - järnhaltig metall, och Metallbeklädnad - järnhaltig metall. Företagets huvudkontor finns i Manisa, Turkiet.

 4. TAFAME SA

  Spanien

  Företaget TAFAME SA, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Profilstänger och stänger - järnhaltig metall. Företaget är även verksamt inom Metallbeklädnad - järnhaltig metall, och Metallbeklädnad - järnhaltig metall. Företagets huvudkontor finns i Peralta, Spanien.

 5. P. J. QUINN LTD

  Irland

  Företaget P. J. QUINN LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Övertäckningar av byggnadsstrukturer - Arbeten. Företaget är även verksamt inom Metallbeklädnad - järnhaltig metall, och Metallbeklädnad - järnhaltig metall. Företagets huvudkontor finns i New Ross, Irland.

 6. AKGUN POLIURETAN VE BASINCLI METAL DOKUM SANAYI VE TICARET LTD STI

  Turkiet

  Företaget AKGUN POLIURETAN VE BASINCLI METAL DOKUM SANAYI VE TICARET LTD STI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Profilstänger och stänger - järnhaltig metall. Företaget är även verksamt inom Metallbeklädnad - järnhaltig metall, och Metallbeklädnad - järnhaltig metall. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 7. GREEN AIR PRODUCTS

  Förenade kungariket

  Företaget GREEN AIR PRODUCTS, är ett Underleverantör, som är verksamt inom sektorn för Metallbeklädnad - järnhaltig metall. Företagets huvudkontor finns i Manchester, Förenade kungariket.

 8. G. ALIPRANDINI

  Schweiz

  Företaget G. ALIPRANDINI, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Inklädning - järnfri metall. Företaget är även verksamt inom Metallbeklädnad - järnhaltig metall, och Metallbeklädnad - järnhaltig metall. Företagets huvudkontor finns i Anieres, Schweiz.

 1. GERARD F. MAY ROOFING LTD

  Irland

 2. CDC HIACRE SA

  Spanien

 3. JAMESTOWN CLADDING & PROFILING LTD

  Irland

 4. JUNTADO DE CHAPAS S.L.

  Spanien

 5. INDUSTRIAS AUXILIARES BEMBIBRE S. A.

  Spanien

 6. COINMETAL SA

  Spanien

 7. AUXEMEC S.L.

  Spanien

 8. COPIER MACHINERY

  Nederländerna

  Verified by europages badge

  Copier Machinery grundades 1997 och har kommit en lång väg från sin uppkomst i Giessen i Nederländerna. Vi tillhandahåller maskiner och helhetslösningar för metallrörstillverkning, med snabb och effektiv service, till hela världen. Vi har ett brett utbud av maskiner för rörskärning, böjning, rörändsbearbetning, svetsning och fasning med emfas på innovation, stabilitet, pålitlighet och hög kvalitet. Vi är experter på maskiner för industriell rörutformning. Vi är specialiserade på roterande svarvmaskiner (RTL). Vår målsättning är att identifiera kundens specifika problem och erbjuda en lösning. Den målsättningen är nyckeln till våra framgångar. Våra standardmaskiner kan därför bli modifierade för att passa kundens specifika behov. Genom våra kunskaper om marknaden, vår erfarenhet, vårt kundorienterade fokus och våra resurser har vi utformat, tillverkat och levererat över 400 rörmaskiner till över 40 länder.

 9. VIRO SCHMIEDETEILE FORGING GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Sedan 1982 tillverkar Viro högkvalitativa varmpressningsdelar inom rå- och färdigbearbetning för användningsområden med högsta krav på teknik. Tack vare vår kundorienterade företagspolitik, utvecklingen av nya produktområden och den höga innovationsgraden i kombination med enastående kunskap inom tillverkningsteknik är vi en framgångsrik aktör på den globala marknaden. VIRO tillverkar varmpressningsdelar av många olika typer som uppfyller de strängaste kriterierna. Utmärkt materialstruktur, enorm tryckhållfasthet och felfria ytor till lika låga produktionskostnader och med korta leveranstider. Våra högkvalitativa varmpressningsdelar används inom många branscher, som mät- och reglerteknik, företag inom elteknik, bil-, motorcykel- och cykelindustrin, värme- och sanitetsområdet, vattenmätarindustrin, kyl- och luftkonditioneringsteknik samt lås- och beslagtillverkning.

 10. BOAGAZ MANAGEMENT GMBH

  Österrike

  Verified by europages badge

  Installera gas effektivare – Det är BOAGAZ. Säkra er konkurrensfördel genom att använda BOAGAZ flexibla gasinstallationssystem. Material av hög kvalitet i kombination med teknisk sofistikation gör att ni kan arbeta effektivare och bekvämare, helt utan verktyg. Genom att använda de flexibla rören av rostfritt stål och de massiva fästena med dubbla tätningar drar ni nytta av högsta kvalitet och maximal säkerhet. BOAGAZ ger er möjligheten att utföra genomgående gasinstallationer utan anslutningsställen. Rören har redan i fabriken försetts med ett övergripande rostskydd och identifieras omedelbart som gasledningar. Särskilt låga investeringskostnader. Allt ni behöver för att montera systemen är en röravskärare för rostfritt stål, en avisoleringskniv samt en gaffelnyckel för att sätta dig anslutnings-/kopplingsstycket.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
Filter

Resultat för

Metallbeklädnad - järnhaltig metall - Import och export

Antal resultat

2 419 Företag