• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • metallbeklädnad - järnhaltig metall

Resultat för

Metallbeklädnad - järnhaltig metall - Import och export

 1. VOSSE SP. Z O.O.

  Polen

 2. EREBUS

  Spanien

 3. CSS CLADDING

  Förenade kungariket

 4. INDUSTRIA SEVILLANA DEL ZINC, S.C.

  Spanien

 5. A1 FACADES

  Förenade kungariket

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. A1 CLADDING

  Förenade kungariket

 2. ALUFORM PEKINTAS ALU. SAN. VE TIC. A.S.

  Turkiet

 3. TRION METAL SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI

  Turkiet

 4. EDM SPANWALL FACADES LTD

  Förenade kungariket

 5. KISSING GMBH

  Tyskland

 1. P. J. QUINN LTD

  Irland

 2. JAMESTOWN CLADDING & PROFILING LTD

  Irland

 1. GREEN AIR PRODUCTS

  Förenade kungariket

 2. GERARD F. MAY ROOFING LTD

  Irland

 3. SURFACE ENGINEERING ALLOY CO.

  Förenta Staterna

 4. COINMETAL SA

  Spanien

 5. AUXEMEC S.L.

  Spanien

 6. CELKAP MANISA KROM CELIK SANAYI VE TICARET A S

  Turkiet

 7. EUROCHIPS&GIFTS GMBH

  Tyskland

 8. TAFAME SA

  Spanien

 1. CDC HIACRE SA

  Spanien

 2. FIRTH STEELS LTD

  Förenade kungariket

 3. TÜBINGER MÜNZE KURT KETTERER EK

  Tyskland

 4. AKGUN POLIURETAN VE BASINCLI METAL DOKUM SANAYI VE TICARET LTD STI

  Turkiet

 5. JUNTADO DE CHAPAS S.L.

  Spanien

 6. INDUSTRIAS AUXILIARES BEMBIBRE S. A.

  Spanien

 7. G. ALIPRANDINI

  Schweiz

 8. COPIER MACHINERY

  Nederländerna

  Copier Machinery grundades 1997 och har kommit en lång väg från sin uppkomst i Giessen i Nederländerna. Vi tillhandahåller maskiner och helhetslösningar för metallrörstillverkning, med snabb och effektiv service, till hela världen. Vi har ett brett utbud av maskiner för rörskärning, böjning, rörändsbearbetning, svetsning och fasning med emfas på innovation, stabilitet, pålitlighet och hög kvalitet. Vi är experter på maskiner för industriell rörutformning. Vi är specialiserade på roterande svarvmaskiner (RTL). Vår målsättning är att identifiera kundens specifika problem och erbjuda en lösning. Den målsättningen är nyckeln till våra framgångar. Våra standardmaskiner kan därför bli modifierade för att passa kundens specifika behov. Genom våra kunskaper om marknaden, vår erfarenhet, vårt kundorienterade fokus och våra resurser har vi utformat, tillverkat och levererat över 400 rörmaskiner till över 40 länder.

 9. SIMER SAC METAL SHEET PROCESSING & FORKLIFT

  Turkiet

  Simer Sac Metal Processing & Lift är ett företag i Turkiet som specialiserar sig på skärning och böjning med CNC, samt tillverkning av lyftmaskiner. Med våra många års erfarenhet kan vi bemöta alla kundernas krav. Som Simer Sac Metal Processing Center kan vi utföra laserskärning, plasmaskärning, laserskärning av profiler och rör, optisk skärning, kantpressar, rörböjning, rörbearbetning med CNC, robotsvetsning och plåtböjning inom våra egna lokaler. Vi kan bemöta alla klienters krav kring skärning och böjning med CNC. Dessutom erbjuder vi plåtförsäljning inom ett stängt område på 5 000 kvadratmeter. Som Simer Lift utformar och tillverkar vi säkra lyftsystem med material av allra bästa kvalitet. Vi strävar alltid efter befintliga standarder och högre. Simerlift har en noggrant planerad produktion och använder åratal av erfarenhet och kunskap som utvecklats genom lång forskning och utveckling samt tester. Vi garanterar att ett lyftsystem från Simerlift kommer innebära högteknologiska produkter, lång livstid, god service och reservdelsgaranti. Vår vision är att bli ett globalt märke inom industrin för lyftmaskiner. Vi siktar högt och fokuserar på de allra högsta standarderna. Vi är dedikerade till att möta de allra högsta kvalitetskraven. Vårt uppdrag: Att möta kraven och förväntningarna hos våra kunder och intressenter, samtidigt som vi tillverkar miljövänliga, konkurrenskraftiga produkter och tjänster.

 10. TRANSCERAM GMBH

  Tyskland

  Tillverkning av hårdmetallformdelar och eroderingsblock – även korrosionsbeständiga – hårdmetallämnen och halvfabrikat; tillverkning av ritningsdetaljer av hårdmetall, kiselkarbid och andra tekniska keramer enligt kundens specifikationer; Slitdelar av hårdmetall och teknisk keramik för pumpar (glidringar, glidlager, krympringar, ventiler, kolvar osv) efter ritning; Metall-keramik-komponenter och genomföringar (försäljning) materialportfölj: Hårdmetall (volframkarbid); Hårdmetall korrosionsfri; Kiselkarbid (SSiC & SiSiC); Zirkonoxid (ZrO2); Kiselnitrid (Si3N4); Aluminiumoxid (Al2O3); Metallimpregnerad grafit. Precisionsslipning för hårdmaterial och hårda ytskikt; Plan-, kors-, rund- och koordinatslipning, plan- och rundpolering; Fogtekniker: Krympning, lödning, limning. Våra produkter: Keramik för tekniska applikationer, högprestandakeramik, glidlager av keramik, slitagedel av hårdmetall för maskiner, råämnen av hårdmetall, keramikglidringar

Filter

Resultat för

Metallbeklädnad - järnhaltig metall - Import och export

Antal resultat

2 450 företag