• Europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • matoljor och matfett

Resultat för

Matoljor och matfett - Import och export

 1. TPK VARNA, LLC

  Ryssland

  Verified by Europages badge

  TPK Varna LLC är ett livsmedelsföretag specialiserat på leverans av livsmedel under följande märken: "Tsar" (pasta, mjöl, gryn, flerkornsflingor, snabbflingor, gröt, havregryn, fryst deg, ätbar olja); "Soyuzpischeprom" (pasta) och "Healthy menu” (frukostflingor, pasta, hårt bröd, ätbar olja, fullkornsflingor, växtbaserade drycker). Företagets sortiment innefattar över hundra olika produktnamn som är välkända och älskade inte bara av kunder i den ryska federationen och länderna i tullunionen, utan även i USA, Kina, Kanada, Israel och Sydkorea. Produkttillverkaren ingår i det ryska registret över tillverkare och leverantörer av naturliga och miljövänliga produkter, och har erhållit priser från den internationella ekologistiftelsen. Vi använder modern utrustning i produktionen, så att våra produkter kan leva upp till världens högsta kvalitetsstandarder.

  Webbplats Open In New icon
 2. E.S.T.H.E.R. OILS E.U.

  Österrike

  Verified by Europages badge

  Esther Oils E.U är Österrikes bästa tillverkare av solrosolja, och exporterar solrosolja sedan många år tillbaka. Vår solrosolja håller högst kvalitet på marknaden. Vi levererar solrosolja inom Europa och till övriga världen till konkurrenskraftiga priser i följande förpackningar: bulk, fat, Flexitank, plastdunk, petflaska (finns även som kundanpassad förpackning). Vår solrosolja är avsedd för förtäring och certifieras genom en inspektion före leverans. Vi värdesätter regelbundna leveranser och vi har månatlig produktionskapacitet. Vår solrosolja används även som biodiesel inom energisektorn. Nedan finner du vårt utbud, våra specifikationer och våra standardarbetsmetoder. Vi erbjuder flytande frityrolja, fast frityrfett, fiskolja och jordnötsolja. ESTHER Oils EU har skapat och utvecklat ett exklusivt sortiment av frityroljor som är speciellt framtagna för hotellnäringen, industrin och hushållsändamål, och vi uppfyller de högsta kvalitetskraven. ESTHER Oils EU är ett ungt och innovativt företag. De har koll på behoven och kraven hos professionella restauranger och tar fram de bästa oljorna som uppfyller dessa krav.

  Webbplats Open In New icon
 3. EFKO GROUP OF COMPANIES

  Ryssland

  Verified by Europages badge

  Idag är EFKO en av de största livsmedelstillverkarna i Ryssland. Vi förser kunder och företag inom industriell livsmedelsbearbetning med solfröolja, margariner och fetter. Våra unika egenskaper som företag är vårt fokus på högkvalitativa produkter, innovation, individuellt bemötande och fokus på varje enskild kund. Vi har respekt för miljön och minimerar produktionsavfall samt använder resursparande teknik i varje steg av produktionen. Vi är stolta över att förse våra kunder med högkvalitativa råvaror som tillverkats i enighet med internationella standarder för säkerhet och kvalitet (vi är certifierade med bl a BRC, RSPO och Sedex).

  Webbplats Open In New icon
 4. POKROVSKY ZRM LLC

  Ryssland

  Verified by Europages badge

  Pokrovkas fabrik för vegetabiliska oljor (POKROVSKY ZRM LLC) tillverkar och levererar vegetabiliska oljor och råingredienser av sojabönor och raps. Fabriken bearbetar sojabönor och rapsfrön, och erbjuder följande produkter: - oraffinerad rapsolja för industriellt och kommersiellt bruk; - kakor av rapsfrön (används som proteintillskott för alla boskapssorter); - oraffinerad sojabönsolja för industriellt och kommersiellt bruk; - kakor av sojabönor (ett universellt högproteinfoder för djur och fjäderfän). POKROVSKY ZRM är en toppmodern fabrik som värdesätter den månghundraåriga traditionen inom tillverkning av vegetabiliska oljor. Vi använder enbart högkvalitativa råvaror med ryskt ursprung i produktionen. Alla steg i produktionsprocessen överses med strikta kvalitetskontroller. Vi nyttjar avancerad och sofistikerad utrustning, så att vi kan tillverka färdiga oljor och fetter som ligger i enighet inte bara med ryska regulationer, utan dessutom europeiska standarder. Oljekvaliteten övervakas i ett modern laboratorium. Vi exporterar och importerar jordbruksprodukter från och till länder i EU, Mellanöstern, Centralasien och kina, med kontainrar, tunnor och tankbilar. Företaget garanterar hög produktkvalitetet och fullgott utförande av alla delar av verksamheten.

  Webbplats Open In New icon
 5. ROYALE LACROIX

  Belgien

  Verified by Europages badge

  Sedan 1930 erbjuder Royale Lacroix sina margariner och och fetter för bordet, köket och för fackfolk däribland inom livsmedel, kexfabriker, konditorier, hantverksbagerier och industribagerier samt ett ekologiskt sortiment. I vårt konsumentsortiment finns bords- och matlagningsmargarin men även ett helt sortiment för att breda på bröd och smörgåsar. Ojämförliga smakintryckskvaliteter. Ofrånkomlig smak.

  Webbplats Open In New icon
Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på Europages.
 1. PROTELUX

  Belgien

  Verified by Europages badge

  Protelux ligger i Nevraumont i provinsen Luxemburg och arbetar med insamling och återvinning av oljor och matfetter samt slaktavfall. Vi köper upp och återvinner använt fett och frityrolja ur ett miljöperspektiv. Våra kunder är de som drar det längsta strået. Know-how, professionell organisation, snabb och omsorgsfull service. Begäran om hämtning / ersättning av fat med livsmedelsfett och livsmedelsolja görs på vår hemsida.

  Webbplats Open In New icon
 2. WASGAU ÖLMÜHLE GBR

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 3. LOGNIB FOOD

  Frankrike

  Verified by Europages badge
 4. AIGREMONT

  Belgien

  Verified by Europages badge
 5. YUZHNY POLYUS

  Ryssland

  Yuzhny Polyus tillverkar ätbara oljor och fetter, vegetabiliska oljor och främst raffinerad solrosolja från regionen Krasnodar Krai. Vår fabrik tillverkar följande typer av solrosolja: "Yuzhny Polyus" för stekning, med neutral smak och utan doft; premiumoljan "Krasnodar Selected" med en utsökt smak; "Live Amber" för heta rätter, såser och bakning; Stekolja i flaskor om 5 liter. Vi producerar även sammanpressade solroskakor som kosttillskott för lantbruksdjur. Den vegetabiliska oljan "Yuzhny Polyus" tillverkas av solrosfrön som testas i vårt egna laboratorium. Vi erbjuder raffinerad och deodoriserad solrosolja, direkt från tillverkaren. Oljan kommer i flaskor packade i lådor på Europapallar (EPAL), eller i tankar/containrar för järnvägs- eller vägsfrakt. Vi kan även paketera oljan i flaskor och lådor med kundens logga.

 1. MAYKIM YAG VE KIMYA SAN. TIC. A.S

  Turkiet

  Som en av de ledande tillverkarna av vegetabiliska matoljor och oljekemiska produkter, producerar MAY GROUP sina produkter enligt internationella standarder och exporterar i hela världen. Vi är stolta att berätta att våra produkter är av högsta kvalitet med olika förpackningsalternativ. Om ni informerar oss om produkten som intresserar er och er månatliga importvolym tillsammans med era kompletta företagsuppgifter, blir vi mer än lyckliga att skicka er vårt bästa kostnadsförslag. Vi importerar sur olja och raffinerad palmolja.

 2. OLEOSALAR COSECHEROS SL INENA

  Spanien

  OLEOSALAR COSECHEROS SL är ett företag grundat och bestående av oljeodlare i Salar-regionen. Hos OLEOSALAR, bereder vi och förädlar vår extra jungfruliga olivolja med stor omsorg och varsamhet. Hos OLEOSALAR, framställer vi extra jungfrulig olivolja ur vår egna produktion, direkt utifrån färska och sunda oliver av sorten Hojiblanca (80%) och Picual (20%), endast med hjälp av mekaniska processer. INENA är en homogen olja, med stor stabilitet.

 3. MATEO SA

  Spanien

  Mateo, S.A. grundades för mer än 20 år sedan av en grupp yrkesprofessionella som hade en dröm om att inta en viktig position inom olivoljeindustrin. Förpackning och export av livsmedelsoljor. MANOLETE - TEOLI - DULCE OLIVA - LA PISTA - AMAFLOR.

 4. OLEOFLOR ACEITE DE OLIVA VIRGEN

  Spanien

  Extra jungfrulig olivolja.

 5. EMER SP. Z O.O.

  Polen

  Våra bearbetningsanläggningar får sälja kött inom EU (Kategori A) och till tredje land. Vi har HACCP-certifikat och är certifierade enligt ISO 9001.

 6. FRESH LIVS

  Sverige

  Vi är ett familj företag som marknadsför livsmedelsprodukter i den skandinaviska marknadenbåde för storköks grossister och konsument.

 7. SLANT VENTURES INTERNATIONAL LTD

  Kamerun

 8. ZAAF BROKERAGE

  Turkiet

 9. ANTICO FRANTOIO TRAMPOLINI

  Italien

 10. ROGERIO LEAL & FILHOS S.A

  Portugal

 1. BASKOOP AGRICULTURAL DEVELOPMENT COOPERATIVE

  Turkiet

 2. CRUDE PALM OIL AMÉRICAS

  Spanien

 3. HAZELNATURA GIDA KOZMETIK SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI

  Turkiet

 4. ZDRAVNITZA (NEW S NET LTD)

  Bulgarien

 5. FRANTOIO OLEARIO PASSANNANTE MICHELE

  Italien

 6. FC IMPORT

  Frankrike

 7. ÖLMÜHLE SOLLING GMBH

  Tyskland

 8. OLEOVID

  Spanien

 9. AGRICAM SARL

  Kamerun

 10. SHOT ICE

  Tyskland

Filter

Resultat för

Matoljor och matfett - Import och export

Antal resultat

6 515 företag