• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • matoljor och matfett

Resultat för

Matoljor och matfett - Import och export

 1. WESTKOND INVEST CZ

  Tjeckiska republiken

  Verified by europages badge

  WestKond Invest CZ är stolta över sin nära relation med producenter som tillverkar de varor du är ute efter. Vårt företag har etablerat samarbeten med många olika tillverkare och utvinnare över hela världen, vilket främjar pålitliga relationer som prioriterar snabba leveranser, överlägsen kvalitet på varorna samt konkurrenskraftiga priser. Bland våra välrenommerade partners återfinns bland andra AAK Sweden AB, ISFS SDN BHD, POWEROAK GmbH, Gottschalk Palettenservice GmbH och andra väletablerade aktörer på världsmarknaden. Vårt mål är inte bara att leverera produkter och tjänster av högsta kvalitet, utan även att överträffa kundernas förväntningar och se till att de är nöjda med sin helhetsupplevelse. Vårt produktsortiment inkluderar solrosolja, träpellets och bakfett av högsta kvalitet.

 2. ROYALE LACROIX

  Belgien

  Verified by europages badge

  Sedan 1930 erbjuder Royale Lacroix sina margariner och och fetter för bordet, köket och för fackfolk däribland inom livsmedel, kexfabriker, konditorier, hantverksbagerier och industribagerier samt ett ekologiskt sortiment. I vårt konsumentsortiment finns bords- och matlagningsmargarin men även ett helt sortiment för att breda på bröd och smörgåsar. Ojämförliga smakintryckskvaliteter. Ofrånkomlig smak.

 3. PROTELUX

  Belgien

  Verified by europages badge

  Protelux ligger i Nevraumont i provinsen Luxemburg och arbetar med insamling och återvinning av oljor och matfetter samt slaktavfall. Vi köper upp och återvinner använt fett och frityrolja ur ett miljöperspektiv. Våra kunder är de som drar det längsta strået. Know-how, professionell organisation, snabb och omsorgsfull service. Begäran om hämtning / ersättning av fat med livsmedelsfett och livsmedelsolja görs på vår hemsida.

 4. VALMAX FRANCE

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget VALMAX FRANCE, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Matoljor och matfett. Företaget är även verksamt inom Vegetabiliska oljor, Import/Export - jordbruksprodukter, mjölk i pulverform, oljor, Rapsolja, Vegetabiliska oljor, Import/Export - jordbruksprodukter, Delikatessprodukter, och oil for food use. Företagets huvudkontor finns i Mougins, Frankrike.

 5. HUILERIE MORISSET

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget HUILERIE MORISSET, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Matoljor och matfett. Företaget är även verksamt inom Vegetabiliska oljor, Oljor, industri, Livsmedelstillsatser, Vegetabiliska oljor, Oljor, industri, Livsmedelstillsatser, och Extra jungfruolja. Företagets huvudkontor finns i Poursac, Frankrike.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. WASGAU ÖLMÜHLE GBR

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget WASGAU ÖLMÜHLE GBR, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Matoljor och matfett. Företagets huvudkontor finns i Hauenstein, Tyskland.

 2. SCHEDRO LLC

  Ukraina

  Verified by europages badge

  Företaget SCHEDRO LLC, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Margarin. Företaget är även verksamt inom Matoljor och matfett, Konfekt utan choklad, Matfetter, Vegetabiliska oljor, solrosolja, ketchup, majonnäs, Rafinirano sončnično olje, och Tomatsås. Företagets huvudkontor finns i Dnipro, Ukraina.

 3. CENTRAL ÉQUIPEMENTS

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget CENTRAL ÉQUIPEMENTS, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Olivolja. Företaget är även verksamt inom Vegetabiliska oljor, Oliver, Matoljor och matfett, distributör av olivolja, vegetabiliska oljor, oil for food use, olivolja, extra jungfrulig, Vegetabiliska oljor, och vegetabiliska livsmedelsoljor. Företagets huvudkontor finns i Evry-Courcouronnes, Frankrike.

 4. SAS SPRAY

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget SAS SPRAY, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Matoljor och matfett. Företaget är även verksamt inom solrosolja, Rafinirano sončnično olje, vegetabiliska oljor, och oil for food use. Företagets huvudkontor finns i Grimaud, Frankrike.

 5. CONTINENTAL FOODS

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget CONTINENTAL FOODS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Matoljor och matfett. Företaget är även verksamt inom Vegetabiliska oljor, Livsmedel - Import/Export, Råa vegetabiliska oljor, Oljor, industri, specerier, Rafinirano sončnično olje, solrosolja, Vegetabiliska oljor, och Livsmedel - Import/Export. Företagets huvudkontor finns i Villepinte, Frankrike.

 1. JOLIO LLC

  Georgien

  Verified by europages badge

  Företaget JOLIO LLC, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Matoljor och matfett. Företaget är även verksamt inom Vegetabiliska oljor, Import-export av olja, solrosolja, solrosfrön, olja och petroleumprodukter, mjöl av solrosfrön, Petroleum, Vegetabiliska oljor, och Import-export av olja. Företagets huvudkontor finns i Tbilisi, Georgien.

 2. LOGNIB FOOD

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget LOGNIB FOOD, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Matoljor och matfett. Företaget är även verksamt inom Olivolja, Vegetabiliska oljor, Råa vegetabiliska oljor, solrosolja, Rafinirano sončnično olje, förpackad olivolja, oil for food use, sunflower, och Olivolja. Företagets huvudkontor finns i Pierrefitte Sur Seine, Frankrike.

 1. AIGREMONT

  Belgien

  Verified by europages badge

  Företaget AIGREMONT, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Margarin. Företaget är även verksamt inom Matoljor och matfett, Vegetabiliska oljor, fett, Matoljor och matfett, Vegetabiliska oljor, livsmedelssmörjmedel, släppmedel, oxfett, och ister. Företagets huvudkontor finns i Awirs-Flemalle, Belgien.

 2. YUZHNY POLYUS

  Ryssland

  Yuzhny Polyus tillverkar ätbara oljor och fetter, vegetabiliska oljor och främst raffinerad solrosolja från regionen Krasnodar Krai. Vår fabrik tillverkar följande typer av solrosolja: "Yuzhny Polyus" för stekning, med neutral smak och utan doft; premiumoljan "Krasnodar Selected" med en utsökt smak; "Live Amber" för heta rätter, såser och bakning; Stekolja i flaskor om 5 liter. Vi producerar även sammanpressade solroskakor som kosttillskott för lantbruksdjur. Den vegetabiliska oljan "Yuzhny Polyus" tillverkas av solrosfrön som testas i vårt egna laboratorium. Vi erbjuder raffinerad och deodoriserad solrosolja, direkt från tillverkaren. Oljan kommer i flaskor packade i lådor på Europapallar (EPAL), eller i tankar/containrar för järnvägs- eller vägsfrakt. Vi kan även paketera oljan i flaskor och lådor med kundens logga.

 3. EFKO GROUP OF COMPANIES

  Ryssland

  Idag är EFKO en av de största livsmedelstillverkarna i Ryssland. Vi förser kunder och företag inom industriell livsmedelsbearbetning med solfröolja, margariner och fetter. Våra unika egenskaper som företag är vårt fokus på högkvalitativa produkter, innovation, individuellt bemötande och fokus på varje enskild kund. Vi har respekt för miljön och minimerar produktionsavfall samt använder resursparande teknik i varje steg av produktionen. Vi är stolta över att förse våra kunder med högkvalitativa råvaror som tillverkats i enighet med internationella standarder för säkerhet och kvalitet (vi är certifierade med bl a BRC, RSPO och Sedex).

 4. POKROVSKY ZRM LLC

  Ryssland

  Pokrovkas fabrik för vegetabiliska oljor (POKROVSKY ZRM LLC) tillverkar och levererar vegetabiliska oljor och råingredienser av sojabönor och raps. Fabriken bearbetar sojabönor och rapsfrön, och erbjuder följande produkter: - oraffinerad rapsolja för industriellt och kommersiellt bruk; - kakor av rapsfrön (används som proteintillskott för alla boskapssorter); - oraffinerad sojabönsolja för industriellt och kommersiellt bruk; - kakor av sojabönor (ett universellt högproteinfoder för djur och fjäderfän). POKROVSKY ZRM är en toppmodern fabrik som värdesätter den månghundraåriga traditionen inom tillverkning av vegetabiliska oljor. Vi använder enbart högkvalitativa råvaror med ryskt ursprung i produktionen. Alla steg i produktionsprocessen överses med strikta kvalitetskontroller. Vi nyttjar avancerad och sofistikerad utrustning, så att vi kan tillverka färdiga oljor och fetter som ligger i enighet inte bara med ryska regulationer, utan dessutom europeiska standarder. Oljekvaliteten övervakas i ett modern laboratorium. Vi exporterar och importerar jordbruksprodukter från och till länder i EU, Mellanöstern, Centralasien och kina, med kontainrar, tunnor och tankbilar. Företaget garanterar hög produktkvalitetet och fullgott utförande av alla delar av verksamheten.

 5. LEHA GMBH

  Tyskland

  LeHA GmbH är ett litet, innovativt företag i södra Sachsen-Anhalt med huvudkontor mitt i Tysklands nordligaste vinregion, Saale-Unstrut Tal. LeHA har varit verksamt på den tyska livsmedelsmarknaden sedan 2002 och kan blicka tillbaka på en riktig framgångssaga. Tack vare en hög innovationskraft har man hela tiden kunnat bygga ut och vidareutveckla produktportföljen. På så sätt utvecklades företaget från en lokal leverantör av laktosfri gräddersättning med växtbaserat innehåll till ett företag som är verksamt i hela Europa med en mängd olika äkta veganprodukter. Vårt märke Schlagfix är idag ett av de mest kända märkena för äkta växtbaserade mjölkersättningsprodukter. Ett särskilt kvalitetskännetecken hos Schlagfix-produkterna är deras unika autentiska smak och problemfria användbarhet som ofta ger kunden större möjligheter jämfört med animaliska produkter, vilket även tilltalar ”icke veganer”. Färre kalorier, helt kompatibelt, laktosfritt, utan gluten och kolesterol… Det finns många argument för produkter från Schlagfix. Bred representation i den tyska detaljhandeln har lett till en ständig tillväxt. Idag är våra kunder i Tyskland t.ex.: Edeka, REWE, Real, Kaufland, Globus, Bela, Metro, Tegut, Netto och Netto Stavenhagen. Vi är även leverantörer åt enskilda kliniker och sjukhus.

 6. MAYKIM YAG VE KIMYA SAN. TIC. A.S

  Turkiet

  Som en av de ledande tillverkarna av vegetabiliska matoljor och oljekemiska produkter, producerar MAY GROUP sina produkter enligt internationella standarder och exporterar i hela världen. Vi är stolta att berätta att våra produkter är av högsta kvalitet med olika förpackningsalternativ. Om ni informerar oss om produkten som intresserar er och er månatliga importvolym tillsammans med era kompletta företagsuppgifter, blir vi mer än lyckliga att skicka er vårt bästa kostnadsförslag. Vi importerar sur olja och raffinerad palmolja.

 7. OLEOSALAR COSECHEROS SL INENA

  Spanien

  OLEOSALAR COSECHEROS SL är ett företag grundat och bestående av oljeodlare i Salar-regionen. Hos OLEOSALAR, bereder vi och förädlar vår extra jungfruliga olivolja med stor omsorg och varsamhet. Hos OLEOSALAR, framställer vi extra jungfrulig olivolja ur vår egna produktion, direkt utifrån färska och sunda oliver av sorten Hojiblanca (80%) och Picual (20%), endast med hjälp av mekaniska processer. INENA är en homogen olja, med stor stabilitet.

 8. MATEO SA

  Spanien

  Mateo, S.A. grundades för mer än 20 år sedan av en grupp yrkesprofessionella som hade en dröm om att inta en viktig position inom olivoljeindustrin. Förpackning och export av livsmedelsoljor. MANOLETE - TEOLI - DULCE OLIVA - LA PISTA - AMAFLOR.

 1. OLEOFLOR ACEITE DE OLIVA VIRGEN

  Spanien

  Extra jungfrulig olivolja.

 2. EMER SP. Z O.O.

  Polen

  Våra bearbetningsanläggningar får sälja kött inom EU (Kategori A) och till tredje land. Vi har HACCP-certifikat och är certifierade enligt ISO 9001.

 3. FRESH LIVS

  Sverige

  Vi är ett familj företag som marknadsför livsmedelsprodukter i den skandinaviska marknadenbåde för storköks grossister och konsument.

 4. AGROTRAID-2000

  Ukraina

  Företaget AGROTRAID-2000, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Matoljor och matfett. Företaget är även verksamt inom Jordbruk - Import/Export, Import/Export - jordbruksprodukter, Agrifood industry, Jordbruk - Import/Export, fröolja, och Import/Export - jordbruksprodukter. Företagets huvudkontor finns i Bila Tserkva, Ukraina.

 5. ZAAF BROKERAGE

  Turkiet

  Företaget ZAAF BROKERAGE, är ett Underleverantör, som är verksamt inom sektorn för Matoljor och matfett. Företaget är även verksamt inom Vegetabiliska oljor, Import/Export - jordbruksprodukter, Vegetabiliska oljor, assistans import-export, Import/Export - jordbruksprodukter, och medlingsuppdrag import-export. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 6. SLANT VENTURES INTERNATIONAL LTD

  Kamerun

  Företaget SLANT VENTURES INTERNATIONAL LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Matoljor och matfett. Företaget är även verksamt inom Rapsolja, solrosolja, majsolja, och sojaolja. Företagets huvudkontor finns i Limbe, Kamerun.

 7. HAZELNATURA GIDA KOZMETIK SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI

  Turkiet

  Företaget HAZELNATURA GIDA KOZMETIK SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Matoljor och matfett. Företaget är även verksamt inom hasselnötter, och kallgjutning. Företagets huvudkontor finns i Giresun, Turkiet.

 8. ROGERIO LEAL & FILHOS S.A

  Portugal

  Företaget ROGERIO LEAL & FILHOS S.A, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Matoljor och matfett. Företaget är även verksamt inom margarin, och margarin för konditorier. Företagets huvudkontor finns i Arrifana, Santa Maria Da Feira, Portugal.

 9. ANTICO FRANTOIO TRAMPOLINI

  Italien

  Företaget ANTICO FRANTOIO TRAMPOLINI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Matoljor och matfett. Företaget är även verksamt inom Vegetabiliska oljor, Olivolja, Vegetabiliska oljor, och Olivolja. Företagets huvudkontor finns i Perugia, Italien.

 10. BASKOOP AGRICULTURAL DEVELOPMENT COOPERATIVE

  Turkiet

  Företaget BASKOOP AGRICULTURAL DEVELOPMENT COOPERATIVE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Essenser och aromer för parfymindustrin. Företaget är även verksamt inom Matoljor och matfett, Matoljor och matfett, och råvaror för kosmetika. Företagets huvudkontor finns i Afyonkarahisar, Turkiet.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
Filter

Resultat för

Matoljor och matfett - Import och export

Antal resultat

6 086 Företag