• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • matfetter

Resultat för

Matfetter - Import och export

 1. NOREVO GMBH

  Tyskland

  Norevo GmbH är en globalt etablerad tillverkare och leverantör av naturliga råvaror och specialingredienser för livsmedels- och bryggeribranschen, läkemedels- och kosmetiksektorn och för tekniska applikationer. Från naturliga råvaror – gummi arabicum, agar-agar, honung, agavesirap, lakritsextrakt och vaxer – och fram till skräddarsydda kvaliteter och en produktserie som Confectionery Performers: Norevo levererar naturliga produkter och verksamma ingredienser i kombination med tekniskt kunnande och stöd till utveckling. Norevo är ett självständigt, internationellt företag med huvudkontor i Hamburg i Tyskland. Norevo har även en stor produktionsanläggning i norra Tyskland, med eget laboratorium och ett huvudlager för alla råvaror. Våra dotterbolag och övriga produktionsanläggningar finns i Ungern, Mexiko, Argentina, Kina och Hongkong.

 2. CORNILLE SAS

  Frankrike

  Sedan 2001 är CORNILLÉ en expert på behandlingen av samprodukter från nötkreatur och samlar årligen in 120 000 ton råmaterial i Västra Frankrike hos sina partner, slakthus och styckningsanläggningar inom koncernen AGROMOUSQUETAIRES (SVA Jean Rozé) och BIGARD. Dessa produkter omvandlas till fetter, torkade proteiner och benmineraler. CORNILLÉ har valt att respektera brukshierarkin genom att privilegierar de mest relevanta användningarna och med högsta samhällsmervärde för sina processer, som människoföda, produktionsdjursfoder, husdjursfoder, oljekemi, biodrivmedel och gödningsmedel. CORNILLÉ åtar sig att verka med sina partner för att minska sitt koldioxidavtryck och att bidra till cirkulär ekonomi baserad på användningen av förnybara och hållbara resurser: • användning av förnybara resurser insamlade i Frankrike + förädling till 100 % av produkter av ekologiskt ursprung. • produktion av proteiner och fetter av ekologiskt ursprung med svagare koldioxidavtryck än importerade proteiner och vegetabiliska oljor (soja, palmolja). • optimering av vår energi- och vattenförbrukning + permanent minskning av vår miljöpåverkan. T.ex.: koldioxidlös ånga från energiåtervinning av vårt avfall. • För 70 % av våra värmebehov, som ersättning för fossila energikällor, användning av koldioxidlös ånga producerad av företaget SAVE.

 3. FOODCOM S.A.

  Polen

  Vi är ett handelsföretag inom livsmedelsindustrin. Vi är inriktade på handel med mejeriprodukter; vegetabiliska proteiner; livsmedels- och fodertillsatser. Vi riktar oss till företag inom B2B. Tack vare vårt professionella team har vi fått många lojala handelspartners och fortsätter att växa. 2019 vann vi det prestigefulla priset för snabbast växande företag inom livsmedelssektorn i Polen. För närvarande är företaget registrerat i fyra europeiska länder - Polen, Tyskland, Nederländerna och Italien.

 4. MÜNZER BIOINDUSTRIE GMBH

  Österrike

 5. BEKO GMBH

  Tyskland

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. DI.GI.MA.

  Italien

 2. SANABIO GMBH

  Tyskland

  I drygt ett decennium har SanaBio GmbH levererat produkter och tjänster av hög kvalitet. Vi framställer och säljer växtbaserade rå- och hjälpämnen från kontrollerade ekologiska odlingar. Vårt produktsortiment omfattar matolja, olja för kosmetikatillverkning, eteriska oljor, aromextrakt, örter och kryddor. För oss är hållbarhet inte bara ett marknadsföringsargument utan något som genomsyrar hela vår verksamhet och ligger till grunden för alla beslut. Vår ekocertifiering (DE-ÖKO-013), våra HACCP-standarder och vår registrering som livsmedels- och fodertillverkare vittnar om våra arbetsmetoder. Dessutom erbjuder vi som komplett leverantör även kunskapstjänster. Vi bistår vid eller tar helt hand om anskaffningen, särskilt av ovanliga rå- och hjälpämnen. Där ingår urval av leverantör, pappersarbete vid import och kvalitetsbedömning. Vi framställer också färdiga produkter, allt enligt dina önskemål. Förutom detta kan vi också utföra säkerhetsanalyser av kosmetiska produkter.

 3. OTTO SCHACHINGER GES.M.B.H.

  Österrike

  Företaget: I vår nya fabrik producerar vi varor på modernaste vis och under stränga kvalitetskontroller enligt EU-direktiv. Förstklassiga råvaror bearbetas till populära fettprodukter. Vårt höglagerkylhus för EU-pallar är EU-certifierat. Temperatur: -28 °C Stapelhöjd: max 1, 8 m Överhäng stapelhöjd: max. 5 cm 1932 grundades charkuteriföretaget Schachinger och började med produktionen av fettprodukter. Efter andra världskriget utvecklades verksamheten. I slutet av 80-talet blev fettproduktionen en helt eget företag.

 4. EFKO GROUP OF COMPANIES

  Ryssland

  Idag är EFKO en av de största livsmedelstillverkarna i Ryssland. Vi förser kunder och företag inom industriell livsmedelsbearbetning med solfröolja, margariner och fetter. Våra unika egenskaper som företag är vårt fokus på högkvalitativa produkter, innovation, individuellt bemötande och fokus på varje enskild kund. Vi har respekt för miljön och minimerar produktionsavfall samt använder resursparande teknik i varje steg av produktionen. Vi är stolta över att förse våra kunder med högkvalitativa råvaror som tillverkats i enighet med internationella standarder för säkerhet och kvalitet (vi är certifierade med bl a BRC, RSPO och Sedex).

 5. VANDEMOORTELE BAKERY PRODUCTS GHISLENGHIEN

  Belgien

 1. UPT GROUP SP. Z O.O

  Polen

 2. QUENTARA(PVT) LTD

  Sri Lanka

 1. AZZAYT SLU

  Spanien

 2. SHEABUTTERGUYS

  Förenade kungariket

 3. GO.GUACAMOLE

  Mexiko

 4. PHARMALIFE DE MEXICO S.A DE C.V.

  Mexiko

 5. EXELIXIS TRADING INTERNATIONAL LTD

  Malta

 6. JA OIL RECYCLING CORP

  Förenta Staterna

 7. MIXTRADE

  Polen

 8. HOCHE BUTTER GMBH

  Tyskland

 1. GROUPE OLEUNA

  Ukraina

 2. ROBEL BELAY IMPORT & EXPORT

  Etiopien

 3. FIRMA PRODUKCYJNA -MARGARYNY

  Polen

 4. TIANA FAIRTRADE ORGANICS LTD.

  Förenade kungariket

 5. IMPORT S.R.O

  Tjeckiska republiken

 6. NICHOLA

  Sydafrika

 7. MONAK LTD

  Förenade kungariket

 8. MARIEM G

  Ukraina

 9. SALE SOLUTIONS S.R.L.

  Italien

 10. NOSTIMADA.GR

  Grekland

Filter

Resultat för

Matfetter - Import och export

Antal resultat

6 082 företag