• Europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • matfetter

Resultat för

Matfetter - Import och export

 1. NOREVO GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  Norevo GmbH är en globalt etablerad tillverkare och leverantör av naturliga råvaror och specialingredienser för livsmedels- och bryggeribranschen, läkemedels- och kosmetiksektorn och för tekniska applikationer. Från naturliga råvaror – gummi arabicum, agar-agar, honung, agavesirap, lakritsextrakt och vaxer – och fram till skräddarsydda kvaliteter och en produktserie som Confectionery Performers: Norevo levererar naturliga produkter och verksamma ingredienser i kombination med tekniskt kunnande och stöd till utveckling. Norevo är ett självständigt, internationellt företag med huvudkontor i Hamburg i Tyskland. Norevo har även en stor produktionsanläggning i norra Tyskland, med eget laboratorium och ett huvudlager för alla råvaror. Våra dotterbolag och övriga produktionsanläggningar finns i Ungern, Mexiko, Argentina, Kina och Hongkong.

  Webbplats Open In New icon
 2. MATTES KG

  Österrike

  Verified by Europages badge

  TRADING B.V. är ett privat handelsföretag i Nederländerna med huvudkontor i Rotterdam. Vi är fast beslutna att förse våra värdefulla kunder med globala affärslösningar, högkvalitativa märkesprodukter till överkomliga grossistpriser med de bästa logistiktjänsterna. Vi är en av Europas ledande handelsföretag, grossister och distributörer av drycker, inklusive läsk och energidrycker, alkoholhaltiga och alkoholfria öl, mjölk och mejeriprodukter inklusive barnmjölk, choklad och konfektyr, te och kaffe. Vi erbjuder företag över hela världen produkter från ledande tillverkare som Nestle, Heinz, Mars, Red Bull, Coca Cola, Tchibo och Ferrero. Vi har en omfattande leverantörskedja och goda relationer till olika tillverkare. Vi letar ständigt efter attraktiva och nischade produktkategorier och varumärken som är unika och intressanta för kunderna. Vi väljer tillförlitliga leverantörer som har produkter på lager och som är tillgängliga 48 timmar efter beställning. Vi är inte de första, vi är inte de enda, men vi är de bästa på att leverera FMCG-märken. Lika bra som om vi vore en del av ert eget företag. Vi är stolta över våra värderingar och letar ständigt efter nya affärsmöjligheter och innovativa lösningar för er.

  Webbplats Open In New icon
 3. EFKO GROUP OF COMPANIES

  Ryssland

  Verified by Europages badge

  Idag är EFKO en av de största livsmedelstillverkarna i Ryssland. Vi förser kunder och företag inom industriell livsmedelsbearbetning med solfröolja, margariner och fetter. Våra unika egenskaper som företag är vårt fokus på högkvalitativa produkter, innovation, individuellt bemötande och fokus på varje enskild kund. Vi har respekt för miljön och minimerar produktionsavfall samt använder resursparande teknik i varje steg av produktionen. Vi är stolta över att förse våra kunder med högkvalitativa råvaror som tillverkats i enighet med internationella standarder för säkerhet och kvalitet (vi är certifierade med bl a BRC, RSPO och Sedex).

  Webbplats Open In New icon
 4. MÜNZER BIOINDUSTRIE GMBH

  Österrike

  Verified by Europages badge
 5. DI.GI.MA.

  Italien

  Verified by Europages badge
Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på Europages.
 1. SANABIO GMBH

  Tyskland

  I drygt ett decennium har SanaBio GmbH levererat produkter och tjänster av hög kvalitet. Vi framställer och säljer växtbaserade rå- och hjälpämnen från kontrollerade ekologiska odlingar. Vårt produktsortiment omfattar matolja, olja för kosmetikatillverkning, eteriska oljor, aromextrakt, örter och kryddor. För oss är hållbarhet inte bara ett marknadsföringsargument utan något som genomsyrar hela vår verksamhet och ligger till grunden för alla beslut. Vår ekocertifiering (DE-ÖKO-013), våra HACCP-standarder och vår registrering som livsmedels- och fodertillverkare vittnar om våra arbetsmetoder. Dessutom erbjuder vi som komplett leverantör även kunskapstjänster. Vi bistår vid eller tar helt hand om anskaffningen, särskilt av ovanliga rå- och hjälpämnen. Där ingår urval av leverantör, pappersarbete vid import och kvalitetsbedömning. Vi framställer också färdiga produkter, allt enligt dina önskemål. Förutom detta kan vi också utföra säkerhetsanalyser av kosmetiska produkter.

 2. OTTO SCHACHINGER GES.M.B.H.

  Österrike

  Företaget: I vår nya fabrik producerar vi varor på modernaste vis och under stränga kvalitetskontroller enligt EU-direktiv. Förstklassiga råvaror bearbetas till populära fettprodukter. Vårt höglagerkylhus för EU-pallar är EU-certifierat. Temperatur: -28 °C Stapelhöjd: max 1, 8 m Överhäng stapelhöjd: max. 5 cm 1932 grundades charkuteriföretaget Schachinger och började med produktionen av fettprodukter. Efter andra världskriget utvecklades verksamheten. I slutet av 80-talet blev fettproduktionen en helt eget företag.

 3. VANDEMOORTELE BAKERY PRODUCTS GHISLENGHIEN

  Belgien

 4. QUENTARA(PVT) LTD

  Sri Lanka

 5. AZZAYT SLU

  Spanien

 1. SHEABUTTERGUYS

  Förenade kungariket

 2. MARIEM G

  Ukraina

 3. PHARMALIFE DE MEXICO S.A DE C.V.

  Mexiko

 4. MIXTRADE

  Polen

 5. GO.GUACAMOLE

  Mexiko

 6. GROUPE OLEUNA

  Ukraina

 7. NOSTIMADA.GR

  Grekland

 8. HOCHE BUTTER GMBH

  Tyskland

 9. ROBEL BELAY IMPORT & EXPORT

  Etiopien

 10. FIRMA PRODUKCYJNA -MARGARYNY

  Polen

 1. TIANA FAIRTRADE ORGANICS LTD.

  Förenade kungariket

 2. IMPORT S.R.O

  Tjeckiska republiken

 3. SALE SOLUTIONS S.R.L.

  Italien

 4. NICHOLA

  Sydafrika

 5. MONAK LTD

  Förenade kungariket

 6. TPK VARNA, LLC

  Ryssland

  Verified by Europages badge

  TPK Varna LLC är ett livsmedelsföretag specialiserat på leverans av livsmedel under följande märken: "Tsar" (pasta, mjöl, gryn, flerkornsflingor, snabbflingor, gröt, havregryn, fryst deg, ätbar olja); "Soyuzpischeprom" (pasta) och "Healthy menu” (frukostflingor, pasta, hårt bröd, ätbar olja, fullkornsflingor, växtbaserade drycker). Företagets sortiment innefattar över hundra olika produktnamn som är välkända och älskade inte bara av kunder i den ryska federationen och länderna i tullunionen, utan även i USA, Kina, Kanada, Israel och Sydkorea. Produkttillverkaren ingår i det ryska registret över tillverkare och leverantörer av naturliga och miljövänliga produkter, och har erhållit priser från den internationella ekologistiftelsen. Vi använder modern utrustning i produktionen, så att våra produkter kan leva upp till världens högsta kvalitetsstandarder.

  Webbplats Open In New icon
 7. MILLBAKER SAS

  Frankrike

  Verified by Europages badge

  Millbäker är ett 100 % franskt företag baserat i Champagne som tar fram och framställer ingredienslösningar för yrkesfolk inom brödbakning och positionerar sig som expert på vete-mjöl-bröd-branschen.\n\nVårt mål: utveckla varje ingrediens potential och smakrikedom, näring och teknik. \n\nUpptäck ett brett produktsortiment avsett för brödprodukter, konditorivaror: mjölblandningar, brödbakningsförbättrare, blandningar och förblandningar, tillsatser. De är alla utvecklade vid Technical Centre, ett verkligt innovationslaboratorium. Dessa produkter är till stor del formulerade på beställning och svarar på specifika kravspecifikationer. Företaget skapar också ett sortiment dietetiska och glädjebringande produkter för att föregripa morgondagens konsumentbehov. \n\nMillbäker ställer sin innovativa know-how om spannmålens groning till ert förfogande för att erbjuda ett komplett sortiment av grodda kärnor med surdeg.

  Webbplats Open In New icon
 8. E.S.T.H.E.R. OILS E.U.

  Österrike

  Verified by Europages badge

  Esther Oils E.U är Österrikes bästa tillverkare av solrosolja, och exporterar solrosolja sedan många år tillbaka. Vår solrosolja håller högst kvalitet på marknaden. Vi levererar solrosolja inom Europa och till övriga världen till konkurrenskraftiga priser i följande förpackningar: bulk, fat, Flexitank, plastdunk, petflaska (finns även som kundanpassad förpackning). Vår solrosolja är avsedd för förtäring och certifieras genom en inspektion före leverans. Vi värdesätter regelbundna leveranser och vi har månatlig produktionskapacitet. Vår solrosolja används även som biodiesel inom energisektorn. Nedan finner du vårt utbud, våra specifikationer och våra standardarbetsmetoder. Vi erbjuder flytande frityrolja, fast frityrfett, fiskolja och jordnötsolja. ESTHER Oils EU har skapat och utvecklat ett exklusivt sortiment av frityroljor som är speciellt framtagna för hotellnäringen, industrin och hushållsändamål, och vi uppfyller de högsta kvalitetskraven. ESTHER Oils EU är ett ungt och innovativt företag. De har koll på behoven och kraven hos professionella restauranger och tar fram de bästa oljorna som uppfyller dessa krav.

  Webbplats Open In New icon
 9. POKROVSKY ZRM LLC

  Ryssland

  Verified by Europages badge

  Pokrovkas fabrik för vegetabiliska oljor (POKROVSKY ZRM LLC) tillverkar och levererar vegetabiliska oljor och råingredienser av sojabönor och raps. Fabriken bearbetar sojabönor och rapsfrön, och erbjuder följande produkter: - oraffinerad rapsolja för industriellt och kommersiellt bruk; - kakor av rapsfrön (används som proteintillskott för alla boskapssorter); - oraffinerad sojabönsolja för industriellt och kommersiellt bruk; - kakor av sojabönor (ett universellt högproteinfoder för djur och fjäderfän). POKROVSKY ZRM är en toppmodern fabrik som värdesätter den månghundraåriga traditionen inom tillverkning av vegetabiliska oljor. Vi använder enbart högkvalitativa råvaror med ryskt ursprung i produktionen. Alla steg i produktionsprocessen överses med strikta kvalitetskontroller. Vi nyttjar avancerad och sofistikerad utrustning, så att vi kan tillverka färdiga oljor och fetter som ligger i enighet inte bara med ryska regulationer, utan dessutom europeiska standarder. Oljekvaliteten övervakas i ett modern laboratorium. Vi exporterar och importerar jordbruksprodukter från och till länder i EU, Mellanöstern, Centralasien och kina, med kontainrar, tunnor och tankbilar. Företaget garanterar hög produktkvalitetet och fullgott utförande av alla delar av verksamheten.

  Webbplats Open In New icon
 10. LEHA GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
Filter

Resultat för

Matfetter - Import och export

Antal resultat

6 543 företag