• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • matfetter

Resultat för

Matfetter - Import och export

 1. NOREVO GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Norevo GmbH är en globalt etablerad tillverkare och leverantör av naturliga råvaror och specialingredienser för livsmedels- och bryggeribranschen, läkemedels- och kosmetiksektorn och för tekniska applikationer. Från naturliga råvaror – gummi arabicum, agar-agar, honung, agavesirap, lakritsextrakt och vaxer – och fram till skräddarsydda kvaliteter och en produktserie som Confectionery Performers: Norevo levererar naturliga produkter och verksamma ingredienser i kombination med tekniskt kunnande och stöd till utveckling. Norevo är ett självständigt, internationellt företag med huvudkontor i Hamburg i Tyskland. Norevo har även en stor produktionsanläggning i norra Tyskland, med eget laboratorium och ett huvudlager för alla råvaror. Våra dotterbolag och övriga produktionsanläggningar finns i Ungern, Mexiko, Argentina, Kina och Hongkong.

 2. CORNILLE SAS

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Sedan 2001 är CORNILLÉ en expert på behandlingen av samprodukter från nötkreatur och samlar årligen in 120 000 ton råmaterial i Västra Frankrike hos sina partner, slakthus och styckningsanläggningar inom koncernen AGROMOUSQUETAIRES (SVA Jean Rozé) och BIGARD. Dessa produkter omvandlas till fetter, torkade proteiner och benmineraler. CORNILLÉ har valt att respektera brukshierarkin genom att privilegierar de mest relevanta användningarna och med högsta samhällsmervärde för sina processer, som människoföda, produktionsdjursfoder, husdjursfoder, oljekemi, biodrivmedel och gödningsmedel. CORNILLÉ åtar sig att verka med sina partner för att minska sitt koldioxidavtryck och att bidra till cirkulär ekonomi baserad på användningen av förnybara och hållbara resurser: • användning av förnybara resurser insamlade i Frankrike + förädling till 100 % av produkter av ekologiskt ursprung. • produktion av proteiner och fetter av ekologiskt ursprung med svagare koldioxidavtryck än importerade proteiner och vegetabiliska oljor (soja, palmolja). • optimering av vår energi- och vattenförbrukning + permanent minskning av vår miljöpåverkan. T.ex.: koldioxidlös ånga från energiåtervinning av vårt avfall. • För 70 % av våra värmebehov, som ersättning för fossila energikällor, användning av koldioxidlös ånga producerad av företaget SAVE.

 3. FOODCOM S.A.

  Polen

  Verified by europages badge

  Vi är ett handelsföretag inom livsmedelsindustrin. Vi är inriktade på handel med mejeriprodukter; vegetabiliska proteiner; livsmedels- och fodertillsatser. Vi riktar oss till företag inom B2B. Tack vare vårt professionella team har vi fått många lojala handelspartners och fortsätter att växa. 2019 vann vi det prestigefulla priset för snabbast växande företag inom livsmedelssektorn i Polen. För närvarande är företaget registrerat i fyra europeiska länder - Polen, Tyskland, Nederländerna och Italien.

 4. SCHEDRO LLC

  Ukraina

  Verified by europages badge

  Företaget SCHEDRO LLC, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Margarin. Företaget är även verksamt inom Matoljor och matfett, Konfekt utan choklad, Matfetter, Vegetabiliska oljor, solrosolja, ketchup, majonnäs, Rafinirano sončnično olje, och Tomatsås. Företagets huvudkontor finns i Dnipro, Ukraina.

 5. MÜNZER BIOINDUSTRIE GMBH

  Österrike

  Verified by europages badge

  Företaget MÜNZER BIOINDUSTRIE GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Matfetter. Företagets huvudkontor finns i Sinabelkirchen, Österrike.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. DI.GI.MA.

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget DI.GI.MA., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Matfetter. Företaget är även verksamt inom Mjöl och gryn, Bakverk, Järnvaror, Hotell, animaliska livsmedelsfetter, zooteknisk föda, Mjöl och gryn, livsmedelsmjöl, och Bakverk. Företagets huvudkontor finns i Villanterio, Italien.

 2. SANABIO GMBH

  Tyskland

  I drygt ett decennium har SanaBio GmbH levererat produkter och tjänster av hög kvalitet. Vi framställer och säljer växtbaserade rå- och hjälpämnen från kontrollerade ekologiska odlingar. Vårt produktsortiment omfattar matolja, olja för kosmetikatillverkning, eteriska oljor, aromextrakt, örter och kryddor. För oss är hållbarhet inte bara ett marknadsföringsargument utan något som genomsyrar hela vår verksamhet och ligger till grunden för alla beslut. Vår ekocertifiering (DE-ÖKO-013), våra HACCP-standarder och vår registrering som livsmedels- och fodertillverkare vittnar om våra arbetsmetoder. Dessutom erbjuder vi som komplett leverantör även kunskapstjänster. Vi bistår vid eller tar helt hand om anskaffningen, särskilt av ovanliga rå- och hjälpämnen. Där ingår urval av leverantör, pappersarbete vid import och kvalitetsbedömning. Vi framställer också färdiga produkter, allt enligt dina önskemål. Förutom detta kan vi också utföra säkerhetsanalyser av kosmetiska produkter.

 3. OTTO SCHACHINGER GES.M.B.H.

  Österrike

  Företaget: I vår nya fabrik producerar vi varor på modernaste vis och under stränga kvalitetskontroller enligt EU-direktiv. Förstklassiga råvaror bearbetas till populära fettprodukter. Vårt höglagerkylhus för EU-pallar är EU-certifierat. Temperatur: -28 °C Stapelhöjd: max 1, 8 m Överhäng stapelhöjd: max. 5 cm 1932 grundades charkuteriföretaget Schachinger och började med produktionen av fettprodukter. Efter andra världskriget utvecklades verksamheten. I slutet av 80-talet blev fettproduktionen en helt eget företag.

 4. EFKO GROUP OF COMPANIES

  Ryssland

  Idag är EFKO en av de största livsmedelstillverkarna i Ryssland. Vi förser kunder och företag inom industriell livsmedelsbearbetning med solfröolja, margariner och fetter. Våra unika egenskaper som företag är vårt fokus på högkvalitativa produkter, innovation, individuellt bemötande och fokus på varje enskild kund. Vi har respekt för miljön och minimerar produktionsavfall samt använder resursparande teknik i varje steg av produktionen. Vi är stolta över att förse våra kunder med högkvalitativa råvaror som tillverkats i enighet med internationella standarder för säkerhet och kvalitet (vi är certifierade med bl a BRC, RSPO och Sedex).

 5. UPT GROUP SP. Z O.O

  Polen

  Företaget UPT GROUP SP. Z O.O, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Matoljor och matfett. Företaget är även verksamt inom Matfetter, solrosolja, specerier, Matfetter, och Rafinirano sončnično olje. Företagets huvudkontor finns i Warsaw, Polen.

 1. QUENTARA(PVT) LTD

  Sri Lanka

  Företaget QUENTARA(PVT) LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Matfetter. Företagets huvudkontor finns i Colombo, Sri Lanka.

 2. GLOBIQUE TRADING EXPORT

  Turkiet

  Företaget GLOBIQUE TRADING EXPORT, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Matfetter. Företaget är även verksamt inom solrosolja, frukt och grönsaker, armerade dörrar, och livsmedelsindustrin. Företagets huvudkontor finns i Antalya, Turkiet.

 1. BEKO GMBH

  Tyskland

  Företaget BEKO GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Matfetter. Företaget är även verksamt inom Margarin, Margarin, och solrosolja. Företagets huvudkontor finns i München, Tyskland.

 2. VANDEMOORTELE BAKERY PRODUCTS GHISLENGHIEN

  Belgien

  Företaget VANDEMOORTELE BAKERY PRODUCTS GHISLENGHIEN, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Matfetter. Företaget är även verksamt inom Margarin, Wienerbröd, såser, djupfrysta bageriprodukter, Margarin, och Wienerbröd. Företagets huvudkontor finns i Ghislenghien, Belgien.

 3. SHEABUTTERGUYS

  Förenade kungariket

  Företaget SHEABUTTERGUYS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Matfetter. Företagets huvudkontor finns i London, Förenade kungariket.

 4. AZZAYT SLU

  Spanien

  Företaget AZZAYT SLU, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Matfetter. Företagets huvudkontor finns i Malaga, Spanien.

 5. JA OIL RECYCLING CORP

  Förenta Staterna

  Företaget JA OIL RECYCLING CORP, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Vegetabiliska oljor. Företaget är även verksamt inom Matfetter, Oljor - Återvinning och återanvändning, ister, Matfetter, och Oljor - Återvinning och återanvändning. Företagets huvudkontor finns i Bayamon, Förenta Staterna.

 6. MIXTRADE

  Polen

  Företaget MIXTRADE, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Matfetter. Företaget är även verksamt inom livsmedelsoljor och fetter. Företagets huvudkontor finns i Lublin, Polen.

 7. EXELIXIS TRADING INTERNATIONAL LTD

  Malta

  Företaget EXELIXIS TRADING INTERNATIONAL LTD, är ett Agent/ Representant, som är verksamt inom sektorn för Solrosfrön. Företaget är även verksamt inom Matfetter, Import/Export - jordbruksprodukter, mjölig, frön för raps, Matfetter, och Import/Export - jordbruksprodukter. Företagets huvudkontor finns i Sliema, Malta.

 8. GO.GUACAMOLE

  Mexiko

  Företaget GO.GUACAMOLE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Matfetter. Företagets huvudkontor finns i Jalisco, Mexiko.

 1. PHARMALIFE DE MEXICO S.A DE C.V.

  Mexiko

  Företaget PHARMALIFE DE MEXICO S.A DE C.V., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Matfetter. Företagets huvudkontor finns i Zapopan, Mexiko.

 2. MARIEM G

  Ukraina

  Företaget MARIEM G, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Matfetter. Företaget är även verksamt inom Honung, Valnötskärnor, och Honung. Företagets huvudkontor finns i Mykolaev, Ukraina.

 3. HOCHE BUTTER GMBH

  Tyskland

  Företaget HOCHE BUTTER GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Matfetter. Företagets huvudkontor finns i Uelzen, Tyskland.

 4. NOSTIMADA.GR

  Grekland

  Företaget NOSTIMADA.GR, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Matfetter. Företaget är även verksamt inom Aromer för matlagning, och lunchkuponger. Företagets huvudkontor finns i Athens, Grekland.

 5. ROBEL BELAY IMPORT & EXPORT

  Etiopien

  Företaget ROBEL BELAY IMPORT & EXPORT, är ett Agent/ Representant, som är verksamt inom sektorn för Matfetter. Företagets huvudkontor finns i Addis Ababa, Etiopien.

 6. GROUPE OLEUNA

  Ukraina

  Företaget GROUPE OLEUNA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Matfetter. Företaget är även verksamt inom Rapsolja. Företagets huvudkontor finns i Kharkiv, Ukraina.

 7. FIRMA PRODUKCYJNA -MARGARYNY

  Polen

  Företaget FIRMA PRODUKCYJNA -MARGARYNY, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Matfetter. Företaget är även verksamt inom margarin. Företagets huvudkontor finns i Gliwice, Polen.

 8. TIANA FAIRTRADE ORGANICS LTD.

  Förenade kungariket

  Företaget TIANA FAIRTRADE ORGANICS LTD., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Matfetter. Företagets huvudkontor finns i Harrow, Förenade kungariket.

 9. IMPORT S.R.O

  Tjeckiska republiken

  Företaget IMPORT S.R.O, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Matfetter. Företaget är även verksamt inom ris basmati. Företagets huvudkontor finns i Praha 1, Tjeckiska republiken.

 10. MONAK LTD

  Förenade kungariket

  Företaget MONAK LTD, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Matfetter. Företagets huvudkontor finns i Wembley Middlesex, Förenade kungariket.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
Filter

Resultat för

Matfetter - Import och export

Antal resultat

6 108 Företag