Millbäker är ett 100 % franskt företag baserat i Champagne som tar fram och framställer ingredienslösningar för yrkesfolk inom brödbakning och positionerar sig som expert på vete-mjöl-bröd-branschen.\n\nVårt mål: utveckla varje ingrediens potential och smakrikedom, näring och teknik. \n\nUpptäck ett brett produktsortiment avsett för brödprodukter, konditorivaror: mjölblandningar, brödbakningsförbättrare, blandningar och förblandningar, tillsatser. De är alla utvecklade vid Technical Centre, ett verkligt innovationslaboratorium. Dessa produkter är till stor del formulerade på beställning och svarar på specifika kravspecifikationer. Företaget skapar också ett sortiment dietetiska och glädjebringande produkter för att föregripa morgondagens konsumentbehov. \n\nMillbäker ställer sin innovativa know-how om spannmålens groning till ert förfogande för att erbjuda ett komplett sortiment av grodda kärnor med surdeg.

Företagets webbplats

  • Huvudsajt
  • Site en espagnol
  • Site en anglais

Företags sociala media

Översikt över produktkatalogen

Det finns ingen katalog i denna version.\nDäremot kan ni finna företagets kataloger i följande versioner:

  • Se katalogen

    Katalog på FRANSKA

Kompletterande info

Videoklipp

Nyckelsiffror

  • 11 – 50
    Antal anställda

Organisation

  • Företagets natur Företagets natur Säte, Moderbolag
  • Huvudverksamhet Huvudverksamhet Tillverkare/ Producent

Marknader och utbytesområde

Omland

Regional
Nationell
Europeisk
Internationell
täckt zon
zon utan täckning

Försäljningsinformation

Incoterms

Detta företag har inte fyllt i dessa uppgifter.

Betalningssätt

Detta företag har inte fyllt i dessa uppgifter.

Banker

Detta företag har inte fyllt i dessa uppgifter.

Senaste nytt om företaget

Verksamhetsområde

Bilder som postats av detta företag

  • Correcteurs de farine
  • Améliorants de panification
  • Création de Mixes et Prémixes

Nyckelord förknippade med detta företag

  • Livsmedel - Import/Export
  • Ingredienser för bröd och bakverk
  • Ekologiska ingredienser för brödbakning
  • Brödbakningsingredienser
  • Brödbakningsförbättrare
  • Ingredienslösningar för brödbakning
  • Förbättringar av kvarnmalning av mjöl
  • Hantverksmässiga och industriella förbättrare
  • Blandningar och förblandningar för specialbröd
  • Blandningar och förblandningar för konditorivaror och bakverk
  • Ingredienser för industri bageri konditori bakverk
  • Livsmedel dietetik näring och biologi
  • Rostade och mältade ingredienser
  • Ingredienser optimering industriprocesser
  • Rådgivning analyser och diagnos vete och mjöl
  • Ingredienser vegan
  • Emulgeringsmedel och enzymer
  • Grodda kärnor och groning
  • Optimering mjukhet och volym
  • Munkar chokladkex chokladkaka och muffins
  • Näringsoptimering och nutriscore
  • Bröd, formfranska och baguette
  • Bun burger brioche wiener
  • Ersättning av matfett och ägg
  • Brödtillsatser, bakverk och wienerbröd
  • Frögarnering
  • Mjölblandning
  • Beredningar för bröd, wienerbröd och bakelser
  • Formulering glutenfria ingredienser
  • ingredienser för konditorivaror
Utöka listan
4051 p v