• Europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • livsmedelsspecialiteter

Resultat för

Livsmedelsspecialiteter - Import och export

 1. ILANGA NATURE

  Belgien

  Verified by Europages badge

  ILANGA NATURE är en producent av kryddor, honung från vilda bikupor, olivolja och frukt. Våra produkter täcks av en kvalitets- och spårbarhetsgaranti. ILANGA NATURE finner unika smaker i Madagaskar, på Mauritius, på Sardinien och produkter av högsta kvalitet att avsmaka i hela världen. Vi erbjuder er ett brett sortiment naturliga produkter under bästa förhållanden. Vi kan tillfredsställa era behov av naturliga och autentiska produkter med autentiskt lokal smak! Är ni verksamma inom restaurangsektorn? Eller äger ni en detaljhandelsbutik för kryddor? Delar ni våra värderingar och vår vision? Tycker ni att de naturliga produkterna är de bästa? Då har ni kommit rätt. Yrkesfolk som söker bästa kvalitet för priset kommer att bli nöjda. ILANGA NATURE erbjuder honung, kryddor, salter, socker, sylter och olivoljor i olika format. Lyhörda för era behov erbjuder vi de produkter som är bäst anpassade för er. Tveka inte att kontakta oss för mer information.

  Webbplats Open In New icon
 2. BHI NUTRINEO GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  Som private label-tillverkare för näringspulver och -drycker erbjuder vi alla tjänster du behöver på ett ställe. Nutrineo är en del av Uelzena-gruppen och kombinerar många års erfarenhet från mejeri- och livsmedelsbranschen med specialiserade lösningar för hälsokost och näringsprodukter. På området dietlivsmedel och idrottsnutrition är Nutrineo en innovativ partner. Oavsett vilket slags produkt ditt företag är intresserat av – pulver eller ready to drink – hittar Nutrineo rätt lösning. Som uppdragsproducent står Nutrineo för hela tillverkningsprocessen. från inköp av råvaror och förpackningsmaterial, produktion och förvaring fram till leverans av den färdiga varan. På så sätt kan Nutrineo garantera högsta möjliga kvalitet och leveranssäkerhet. Vi anpassar oss efter kundernas speciella önskemål och hjälper till med rådgivning utifrån våra expertkunskaper och de senaste vetenskapliga resultaten.

  Webbplats Open In New icon
 3. CHANFI IMPORT EXPORT

  Frankrike

  Verified by Europages badge

  Företaget CHANFI IMPORT/EXPORT är en grossist och distributör inom internationell import och export. Varorna som vi importerar och exporterar är avsedda för yrkesfolk på alla kontinenter. Jordbrukslivsmedel, hushållsapparater, konserver, alkoholfria drycker, vård och hygien, kosmetika. Samt tusentals märken som Coca-Cola, Fanta, Orangina och många fler. Tveka inte att kontakta oss för ytterligare information.

 4. DELEYER FOOD

  Nederländerna

  Verified by Europages badge

  DeLeyer Food grundades 1914 som en skorpfabrik. 2006 utvecklade vi ChocoWriters och producerar i nuläget ett stort urval av tårtdekorationer och ingredienser, mestadels för privata varumärken. Produktsortimentet innehåller naturliga (azo-fria) och syntetiska livsmedelsfärgämnen, färger för choklad, sockerpasta, glamourglaserad, skimrande gelé, fondantglasyr, tårtdekoration i tuber (ChocoWriters eller dekorationspennor med glittrig fyllning). Vi levererar till återförsäljare, grossister och varumärken.

  Webbplats Open In New icon
 5. CAUDALIE

  Frankrike

  Verified by Europages badge
Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på Europages.
 1. KA'YITI FOOD

  Frankrike

  Verified by Europages badge
 2. ZILOA

  Frankrike

  Verified by Europages badge
 3. SUNFLOWERFAMILY GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 4. HARTMANN & POPP GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 5. CASTELFOOD S.R.L.

  Italien

  Verified by Europages badge
 1. SAUCEN & GEWÜRZHANDEL, KLAUS LORENZ

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 2. FERME DE GREZELADE

  Frankrike

  Ferme de Grezelade ligger i Quercy-Périgord, en region där vi garanterar kulinariska produkter från det berömda franska köket. Vi är ett familjeföretag som specialiserat sig på framställning av konserver med anklever som råvara. Företaget producerar såväl färska produkter som egna konserver. Vi kan erbjuda anklever (i block, hel anklever och halvkokt anklever), ankbröstfiléer, confiteringar och färdiga rätter. Vi saluför även entrérätter som ank-rilleter och patéer med anklever, liksom specialiteter som konfiterad anka med apelsin och cassoulet från Lanzac. La Ferme de Grezelade kan även erbjuda ett stort sortiment presentförpackningar med produkter från regionen. Produkterna säljs i våra egna butiker, delikatessbutiker och restauranger. Under 2016 bygger vi ut gården med en konferensanläggning med restaurang.

 3. BAK KARDESLER LEBENSMITTELHANDELS GMBH

  Tyskland

  Familjeföretaget från Rhein-Neckar-regionen grundades 1986 av de fem Baklan-bröderna som detaljhandelsföretag. Det har utvecklats till ett internationellt företag som verkar världen över. Till Baktat-gruppen hör idag tolv företag med ca 1500 medarbetare. Det aktuella sortimentet omfattar 3000 produkter som finns tillgängliga i ca. 52 länder. Själva fundamentet för företaget är närheten till våra kunder och en förståelse för den multikulturella bakgrunden. Sedan öppningen av vår lilla huvudbutik i Mannheim erbjuder vi kunder med annan etnisk bakgrund livsmedel som passar just deras smak. Sedan 25 år producerar vi våra livsmedel med kärlek för att ge bästa kvalitet till våra konsumenter världen över!

 4. CÔTÉ-GOÛT

  Frankrike

  Efter 15 års expertis inom kommersiell restaurangverksamhet, kan Côté-Goûts team hjälpa er i era mest specifika procedurer med ett ständigt sökande efter kreativitet och kombinationer som inbjuder konsumenterna till en upptäcktsresa genom en värld av smaker. Tack vare vår industriella kompetens och vårt internationella nätverk producenter, kan vi svara på alla era behov, från små till stora serier. I ett mycket svårt ekonomsikt läge, i vilket know-how blivit sällsynt, i vilket råvarupriserna samtidigt rusar i höjden och arbetskostnaden stiger oavbrutet, har det blivit nödvändigt att tänka om vårt yrke inom restaurangbranschen. Med utgångspunkt från slutsatser, har Côté-Goût tänkt ut en lösning som ger restaurangkedjor, återförsäljare och inköpscentraler möjlighet att implementera lönsamma lösningar, och samtidigt bevara sin know-how och kravet på kvalitet.

 5. BHG GREENFIELD GMBH

  Österrike

  Greenfield Shop, eller BHG Greenfield GmbH, är en av de ledande webbutikerna och producenterna av CBD-oljor och andra hampaprodukter. Vi är ett familjeföretag som sedan 2016 står för hampaprodukter av högsta kvalitet och ser det som vår uppgift att presentera hur unik och användbar hampaplantan kan vara. Laboratorietestade cannabisoljor av bred- och fullspektrumtyp, fria från föroreningar. Oavsett om du är ute efter CBD-oljor för människor eller djur, hampate för avkoppling, hampablommor eller hampasticklingar så har du kommit rätt – och alla våra produkter tillverkas i Österrike. Läs mer om oss och våra produkter här!

 6. PRODOTTO TIPICO CAMAIORESE

  Italien

  Projektet uppstod ur kärleken som en invånare av Camaiore har för sin födelsebygd och har för syfte att värdesätta Camaiores territorium på alla vis: landet: främjande av gastronomihistoriska platser: återupptäckt av traditionella recept. Stöd åt hantverksföretag: på ett konkret sätt hjälpa alla lokala hantverksföretag som önskar ansluta sig till detta initiativ för att utveckla deras produktion och därmed också deras omsättning.

 7. TOP VIANDE

  Frankrike

  Franskt jordbrukslivsmedelsföretag för kött avsett för KHR: kaféer hotell restauranger … Vår flaggskeppsprodukt är äkta spareribs eller revbensspjäll av bästa kvalitet och som valts ut med största omsorg, avsedda för professionella inom restaurangbranschen. Specialist på styckning i portioner och förpackning av kött och vilt i vakuumförpackning. Vi erbjuder kockar ett skräddarsytt och kundanpassat arbete.

 8. KISALGADO, PRODUTOS ALIMENTARES CONGELADOS, LDA

  Portugal

  KISALGADO producerar frysta färdigrätter av hög kvalitet, med respekt för hantverkskunnande och den goda smaken av hemlagat. Vi är noga och måna om utvecklingen av våra produkter som alltid är välbalanserade ifråga om näringsvärdet. Vi prioriterar alltid goda traditionella smaker och kan garantera högsta kvalitet och livsmedelssäkerhet hos våra produkter. Bland annat producerar vi kroketten "francesinha" med fläskkött i sås, småpajer, rissoller, kroketter.

 9. CASA DI CECCO - SPÉCIALITÉS ITALIENNES -

  Frankrike

 10. EXOTIC CITY

  Belgien

 1. NIGAY

  Frankrike

 2. FOOODLE.IT

  Italien

 3. AKTÜRK GROUP

  Turkiet

 4. GOURMET PROVENCE

  Frankrike

 5. COME S.R.L.

  Italien

 6. L-ORIGINALE DI ANDREA ADANI

  Italien

 7. L'HEXAGONE

  Frankrike

 8. FLAVOURSBOX

  Portugal

 9. EMBUTIDOS LEFRAMA

  Spanien

 10. ITALIAN TASTE

  Italien