• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • livsmedelsspecialiteter

Resultat för

Livsmedelsspecialiteter - Import och export

 1. HUBCYCLE

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Hubcycle är ett nystartat företag som har utvecklat en upcyclingstruktur baserad på växter, dvs. genom att återvinna avfall (fruktskal eller linkakor, till exempel) för att erbjuda det åt andra industrier för återanvändning. Deras mål är att skapa ett verkligt hållbart, världsomspännande nätverk, inom vilket produktionen av biprodukter kan tillfredsställa förfrågan efter ansvarsfulla och rena vegetabiliska ingredienser. Hubcycle för samman industrier som inte förbrukar samma del av en växt genom att återvinna livsmedels- och växtavfall till innovativa råämnen för livsmedels- och personvårdsprodukter. Tveka inte att kontakta oss för mer information.

 2. SAS MERCURYA TRADING

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Vi levererar: oljeväxter, solrosolja, raps, soja, majs. Mejeriprodukter, pulver, UHT europeisk produktion samt oljeväxter från jordbrukskooperativ. Vi innehar märkena: African Queen. Europa Milk, Sunflower Queen oil, Stella Rosa Palma d'Oro. Mercurya France, företag inom jordbrukslivsmedel etablerat i Nice, på den mytomspunna Promenade des Anglais som är med på Unescos världsarvslista. Vi är inte något multinationellt företag men ett företag med socialt ansvar som stöder utvecklingen av samhällena med vilka vi arbetar, i synnerhet i Afrika och i utvecklingsländer. Vi gör nämligen allt i vår förmåga för att etablera långvariga relationer med våra kunder och med våra leverantörer genom att förstå deras önskemål och behandla dem rättvist och med respekt. Vi är inga producenter utan utanordnare, och i den egenskapen har vi våra egna märke. Vi selekterar noggrant producenterna med vilka vi sammanställer en rigorös kravspecifikation. Mercurya France gör det till en hederssak att erbjuda sina kunder en service av hög kvalitet. Medvetna om den internationella handelns krav på snabbhet och flexibilitet, gör vi allt vi kan för att svara på deras behov. Det är bl.a. genom vår stora erfarenhet på fältet som vi har byggt vår devis "Arbeta bra och få det känt".

 3. MAISON BOTEH

  Frankrike

  Verified by europages badge

  MAISON BOTEH är ett familjeföretag grundat av en moder och hennes son, specialiserat på delikatessprodukter med persiska/iranska smaker. Våra produkter är hantverksmässigt framställda och blandar kreativitet med passion för iranska köket. Vi erbjuder också två andra tjänster: Framtagning av produkter utan märke och sourcing av produkter made in France. Ytterligare detaljer nedan: Vi har flera aktiviteter: 1/ Försäljning av produkterna MAISON BOTEH : • En unik produkt: Det svarta guldet, pasta på svart citron från Iran, • Sylter med persiska smaker (se produkter). - Tillgängliga i format: Retail eller HORECA: Mellan 100 och 500 g / Hotellbranschen: 28 g, 42 g, - Ekologiskt möjligt, - Certifieringar IFS • Kryddor (saffran, sumak m.m.), nötter (pistasch, vildmandel m.m.) eller frystorkad frukt (frystorkade jordgubbar, frystorkad mango från Iran, - Ekologiskt möjligt. 2/ Leverantör av produkter utan märke: - Vi skapar recept för er. - Vi tar fram etiketten tillsammans om ni inte har någon grafisk designer. - Vi hjälper er att sammanställa kravspecifikationerna. 3/ Sourcing av gastronomiska produkter Made in France: - Ett nätverk av partner ger oss möjlighet att hjälpa er i ert sökande efter produkter made in France. Olja, smaksättare, sylter m.m. Med la MAISON BOTEH är allt möjligt. Vi erbjuder skräddarsydda tjänster för att på bästa vis svara på era förväntningar och behov.

 4. CHANFI IMPORT/EXPORT

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget CHANFI IMPORT/EXPORT är en grossist och distributör inom internationell import och export. Varorna som vi importerar och exporterar är avsedda för yrkesfolk på alla kontinenter. Jordbrukslivsmedel, hushållsapparater, konserver, alkoholfria drycker, vård och hygien, kosmetika. Samt tusentals märken som Coca-Cola, Fanta, Orangina och många fler. Tveka inte att kontakta oss för ytterligare information.

 5. SETHNESS ROQUETTE

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Sedan 1880 är företaget Sethness Roquette specialiserat på tillverkning av bränt socker som används i olika former (flytande, pasta, pulver eller splitter) för hantverkare och livsmedelsindustrier. Tack vare en internationell närvaro, med sina 4 produktionsanläggningar, har Sethness Roquette lyckats nå en ledande ställning inom tillverkningen av bränt socker. SOCKERKULÖRER: Sockerkulörer är de mest använda färgämnena som används inom livsmedelsindustrin. Erkända för sin kvalitet, erbjuder sockerkulörer olika lösliga lösningar för alla typer av tillämpningar för att standardisera färgen. BURNT SUGARS : I flytande eller pulverform, är bränt socker karamelliserat socker som ger en smak och/eller en kolafärg till livsmedelsprodukter. AROMATISKA KOLOR: Aromatisk kola är resultatet av kontrollerad värmning av livsmedelssocker. I flytande eller fast form ger den en mer eller mindre stark kolasmak beroende på slutbehovet. Beroende på kokningen kan man således ta fram kolor med honungssmak, traditionell smak eller mer kryddade. SPECIALKOLOR: Specialkolorna samlar en stor familj kolor som kan gå från ljus kola, salt smörkola, vegan, med minskad sockerhalt … Dessa kolor, i form av pasta eller splitter, erbjuder en unik textur och smak för varje produkt. Diverse ingredienser kan användas (honung, mjölk, grädde, choklad, smör, vegetabiliska fetter …).

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. IS COMMODITY

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Hur vi gör: 1 Förfrågan 2 Prisintervall 3 AVGIFTSFÖRKLARING 4 Prisförslag 5 ICPO 6 Finansieringsbevis (SWA) 7 Betalning (TT i förskott 30 %) 8 Sändning 9 Dokumentleverans ( FCA, FOB, CIF ) 10 Betalning (LC, TT, förskott 70 %)

 2. MUDRAC SRLS

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget MUDRAC SRLS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Olivolja. Företaget är även verksamt inom Livsmedel - Import/Export, Pasta, Delicatessen, Livsmedelsspecialiteter, Kött och charkuterivaror, hemmagjord olja, olivolja, extra jungfrulig, producent av olivolja, och export av olivolja. Företagets huvudkontor finns i Castellamare, Italien.

 3. SA CONSERVERIE DU SUD

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Med mer än ett sekels erfarenhet och en unik know-how, utmärker sig Conserverie du Sud som den främsta tillverkaren av fläskpastejer och den enda med nationellt och internationellt renommé. Conserverie du Sud har ingått en lokal allians och får sitt fläskkött levererat från en lokal leverantör som är välkänd för sitt kravmärkta kött. Nyckeln till vår framgång är: smak, välbalanserad kryddning och behaglig textur! Med en know-how som gått från generation till generation, är produkterna framställda enligt traditionsenliga recept. Företaget är stolt att erbjuda naturliga produkter till sina konsumenter. Sedan 2021 har Conserverie du Sud certifierats enligt IFS version 8. IFS FOOD är en internationell referens som används för att uppskatta produkters och processers överensstämmelse i fråga om livsmedlens säkerhet och kvalitet. Conserverie du Sud har flera sortiment: - Label Rouge: utifrån frigående grisar, för färskt, fylligt, enastående och välsmakande kött. - AB intygar om en metod för jordbruksproduktion som respekterar naturliga system och cykler. -VPF: grisarna föds, föds upp, slaktas och förädlas i Frankrike. - IGP Porc du Sud-Ouest intygar att grisarna är födda, uppfödda, slaktade och förädlade i sydvästra Frankrike.

 4. HWB NUSSWELT GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vi kombinerar produkter, expertis och kapacitet vid våra tre anläggningar i Tyskland. Allt är möjligt – med den senaste tekniken. Nötter av hög kvalitet bearbetas till vanliga former hos oss: de hackas, hyvlas, görs till spån, görs till pasta, pulverisera, rostas, saltas, hålls naturella, karamelliseras eller blir till krokant. Vi är även specialister på förpackningar – om det så är för detalj- eller partihandel, eller för industrin. Med våra förpackningslösningar är möjligheterna nästintill oändliga. Företagets historia går tillbaka till 1990. I sann hansatradition reser vi sedan flera årtionden över hela världen för att skaffa de bästa råvarorna direkt från källan. I decennier har vi handlat med kryddor och torkad frukt. Idag dominerar nötter av alla de slag vårt produktsortiment. Tillsammans med Moll-Marzipan i Berlin och König Backmittel i Werl har vi dessutom stabila systerbolag som kan förädla våra produkter ännu bättre och erbjuda konkurrenskraftiga produkter.

 5. GOURMANDISES MÉDIÉVALES

  Frankrike

  Verified by europages badge

  GOURMANDISES MEDIEVALES, hantverksmässig, medeltida kexfabrik etablerad i PROVINS, i Parisområdet, erbjuder ett brett sortiment traditionella och originella kex och kakor. Dame Corinne bjuder på en verklig resa genom tiden och historien, och aktualiserar recept från medeltiden. En värld av läckerheter i vilken kökskonst och historia går hand i hand! Alla våra kex och kakor är utan färgämnen, utan syntetiska smakämnen, utan konserveringsmedel, och de ingredienser som används kommer från ekologiskt jordbruk. Upptäck vår sortiment kex gjorda enligt historiska recept som kommer att hänföra era kunder: - keltiska kakor, - medeltida macaroner, - medeltida marsipaner, - pepparkaksbröd. Våra kex säljs redan i Frankrike och i Europa, i synnerhet på historiska platser. Söker ni efter en present som smakar gott, är originell och som kommer att göra intryck genom sin egenhet? Vi hjälper er att utveckla er marknadsföringsstrategi: - skapa kundlojalitet, - tacka affärspartner. Önskar ni skänka gourmetlådor (jul/nyår, företagsfest, seminarier)? Dame Corinne erbjuder skräddarsydda förslag för att era medarbetare och kunder m.m. ska avnjuta våra godsaker. En individualiserad present? Sätt personlig prägel på era kex. Kexen tillverkas för hand för att svara på era förväntningar och behov. Kontakta oss för ytterligare information om våra olika medeltida recept som inspirerats av gamla manuskript. Dame Corinne svarar snabbt på era förfrågningar.

 1. DELFINO BATTISTA

  Italien

  Verified by europages badge

  Efter kriget etablerade Pasquale Battista ett litet laboratorium för livsmedelskonserver i Cetara, som han skötte med stor kärlek och stolthet fram till 1990-talet. Med tiden har våra produkters smak inte förändrats, liksom även produktionsfaserna och det noggranna utvalet av råvarorna. Alla dessa faser utförs med enorm noggrannhet för att se till att alla produktionsstandarder och gällande lagstiftning efterlevs.

 2. DELEYER FOOD

  Nederländerna

  Verified by europages badge

  DeLeyer Food grundades 1914 som en skorpfabrik. 2006 utvecklade vi ChocoWriters och producerar i nuläget ett stort urval av tårtdekorationer och ingredienser, mestadels för privata varumärken. Produktsortimentet innehåller naturliga (azo-fria) och syntetiska livsmedelsfärgämnen, färger för choklad, sockerpasta, glamourglaserad, skimrande gelé, fondantglasyr, tårtdekoration i tuber (ChocoWriters eller dekorationspennor med glittrig fyllning). Vi levererar till återförsäljare, grossister och varumärken.

 1. CONFISERIE SPAGNOLO

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget CONFISERIE SPAGNOLO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för KONFEKT. Företaget är även verksamt inom Livsmedelsspecialiteter, Livsmedelsspecialiteter, och Delikatessprodukter. Företagets huvudkontor finns i Villarembert, Frankrike.

 2. COUP D'BARRE

  Belgien

  Verified by europages badge

  Företaget COUP D'BARRE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Diet- och bionäring. Företaget är även verksamt inom Sports kost, Livsmedelsspecialiteter, livsmedel, Sports kost, och Livsmedelsspecialiteter. Företagets huvudkontor finns i Woluwe-Saint-Pierre, Belgien.

 3. EXOTIC CITY

  Belgien

  Verified by europages badge

  Företaget EXOTIC CITY, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Livsmedelsspecialiteter. Företaget är även verksamt inom Ris, Livsmedel - Import/Export, Import/Export - jordbruksprodukter, Drycker - Import/Export, Kaffe, te, Kryddor, Frukt och grönsaker - Import/export, Djupfrysta grönsaker, och Djupfryst frukt. Företagets huvudkontor finns i Alleur, Belgien.

 4. RAYA - PRODUITS ALIMENTAIRE D'IRAN

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget RAYA - PRODUITS ALIMENTAIRE D'IRAN, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Torkad frukt. Företaget är även verksamt inom Kryddor, Livsmedelsspecialiteter, Livsmedel - Import/Export, saffran, torkade fikon, fikon, dadlar, pistascher, och livsmedelsindustrin. Företagets huvudkontor finns i Lyon, Frankrike.

 5. CHIPS LA 76

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget CHIPS LA 76, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Potatis. Företaget är även verksamt inom Livsmedelsspecialiteter, Potatischips, livsmedel, och Livsmedelsspecialiteter. Företagets huvudkontor finns i Allouville-Bellefosse, Frankrike.

 6. PRECOFOOD S.L.

  Spanien

  Verified by europages badge

  Företaget PRECOFOOD S.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Djupfrysta pizzor. Företaget är även verksamt inom Ravioli, Livsmedelsspecialiteter, djupfrysta bageriprodukter, fryst pasta, Frysning, Ravioli, Livsmedelsspecialiteter, och food distribution. Företagets huvudkontor finns i Malaga, Spanien.

 7. CHHAN

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget CHHAN, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Livsmedelsspecialiteter. Företaget är även verksamt inom asiatiska kök, vårrullar, handel, lokala produkter, artiklar för catering, hantverksmässiga laboratorier, Livsmedel - Specialiteter, och kantonesiskt ris. Företagets huvudkontor finns i La Talaudière, Frankrike.

 8. HELENE DELICES GRECS

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget HELENE DELICES GRECS, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Livsmedelsspecialiteter. Företaget är även verksamt inom Livsmedel - Import/Export, Olivolja, Kryddor, Delikatessprodukter, Livsmedel - Import/Export, biologisk extrajungfrulig olivolja, Grško oljčno olje, Greek Olive Oil Extra Virgin, och Olivolja. Företagets huvudkontor finns i Cologne, Frankrike.

 1. ZILOA

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget ZILOA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Diet- och bionäring. Företaget är även verksamt inom Livsmedelsspecialiteter, Livsmedelsbearbetning, müsli, energikaka, Livsmedelsspecialiteter, torkade livsmedel, och Livsmedelsbearbetning. Företagets huvudkontor finns i Rambouillet, Frankrike.

 2. SOLUTIVE

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget SOLUTIVE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Livsmedelsspecialiteter. Företaget är även verksamt inom Livsmedelstillsatser, livsmedelsingredienser, Livsmedelstillsatser, naturliga förtjockningsmedel, livsmedelsindustrin, och Agrifood industry. Företagets huvudkontor finns i Josselin, Frankrike.

 3. HARTMANN & POPP GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget HARTMANN & POPP GMBH & CO. KG, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Livsmedelsspecialiteter. Företagets huvudkontor finns i Hamburg, Tyskland.

 4. FERME DE GREZELADE

  Frankrike

  Ferme de Grezelade ligger i Quercy-Périgord, en region där vi garanterar kulinariska produkter från det berömda franska köket. Vi är ett familjeföretag som specialiserat sig på framställning av konserver med anklever som råvara. Företaget producerar såväl färska produkter som egna konserver. Vi kan erbjuda anklever (i block, hel anklever och halvkokt anklever), ankbröstfiléer, confiteringar och färdiga rätter. Vi saluför även entrérätter som ank-rilleter och patéer med anklever, liksom specialiteter som konfiterad anka med apelsin och cassoulet från Lanzac. La Ferme de Grezelade kan även erbjuda ett stort sortiment presentförpackningar med produkter från regionen. Produkterna säljs i våra egna butiker, delikatessbutiker och restauranger. Under 2016 bygger vi ut gården med en konferensanläggning med restaurang.

 5. BHI NUTRINEO GMBH

  Tyskland

  Som private label-tillverkare för näringspulver och -drycker erbjuder vi alla tjänster du behöver på ett ställe. Nutrineo är en del av Uelzena-gruppen och kombinerar många års erfarenhet från mejeri- och livsmedelsbranschen med specialiserade lösningar för hälsokost och näringsprodukter. På området dietlivsmedel och idrottsnutrition är Nutrineo en innovativ partner. Oavsett vilket slags produkt ditt företag är intresserat av – pulver eller ready to drink – hittar Nutrineo rätt lösning. Som uppdragsproducent står Nutrineo för hela tillverkningsprocessen. från inköp av råvaror och förpackningsmaterial, produktion och förvaring fram till leverans av den färdiga varan. På så sätt kan Nutrineo garantera högsta möjliga kvalitet och leveranssäkerhet. Vi anpassar oss efter kundernas speciella önskemål och hjälper till med rådgivning utifrån våra expertkunskaper och de senaste vetenskapliga resultaten.

 6. BAK KARDESLER LEBENSMITTELHANDELS GMBH

  Tyskland

  Familjeföretaget från Rhein-Neckar-regionen grundades 1986 av de fem Baklan-bröderna som detaljhandelsföretag. Det har utvecklats till ett internationellt företag som verkar världen över. Till Baktat-gruppen hör idag tolv företag med ca 1500 medarbetare. Det aktuella sortimentet omfattar 3000 produkter som finns tillgängliga i ca. 52 länder. Själva fundamentet för företaget är närheten till våra kunder och en förståelse för den multikulturella bakgrunden. Sedan öppningen av vår lilla huvudbutik i Mannheim erbjuder vi kunder med annan etnisk bakgrund livsmedel som passar just deras smak. Sedan 25 år producerar vi våra livsmedel med kärlek för att ge bästa kvalitet till våra konsumenter världen över!

 7. BHG GREENFIELD GMBH

  Österrike

  Greenfield Shop, eller BHG Greenfield GmbH, är en av de ledande webbutikerna och producenterna av CBD-oljor och andra hampaprodukter. Vi är ett familjeföretag som sedan 2016 står för hampaprodukter av högsta kvalitet och ser det som vår uppgift att presentera hur unik och användbar hampaplantan kan vara. Laboratorietestade cannabisoljor av bred- och fullspektrumtyp, fria från föroreningar. Oavsett om du är ute efter CBD-oljor för människor eller djur, hampate för avkoppling, hampablommor eller hampasticklingar så har du kommit rätt – och alla våra produkter tillverkas i Österrike. Läs mer om oss och våra produkter här!

 8. PRODOTTO TIPICO CAMAIORESE

  Italien

  Projektet uppstod ur kärleken som en invånare av Camaiore har för sin födelsebygd och har för syfte att värdesätta Camaiores territorium på alla vis: landet: främjande av gastronomihistoriska platser: återupptäckt av traditionella recept. Stöd åt hantverksföretag: på ett konkret sätt hjälpa alla lokala hantverksföretag som önskar ansluta sig till detta initiativ för att utveckla deras produktion och därmed också deras omsättning.

 9. KISALGADO, PRODUTOS ALIMENTARES CONGELADOS, LDA

  Portugal

  KISALGADO producerar frysta färdigrätter av hög kvalitet, med respekt för hantverkskunnande och den goda smaken av hemlagat. Vi är noga och måna om utvecklingen av våra produkter som alltid är välbalanserade ifråga om näringsvärdet. Vi prioriterar alltid goda traditionella smaker och kan garantera högsta kvalitet och livsmedelssäkerhet hos våra produkter. Bland annat producerar vi kroketten "francesinha" med fläskkött i sås, småpajer, rissoller, kroketter.

 10. CASA DI CECCO - SPÉCIALITÉS ITALIENNES -

  Frankrike

  Företaget CASA DI CECCO - SPÉCIALITÉS ITALIENNES -, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Livsmedelsspecialiteter. Företaget är även verksamt inom det italienska köket. Företagets huvudkontor finns i Sainte Florine, Frankrike.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis