• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • lätta metallkonstruktioner

Resultat för

Lätta metallkonstruktioner - Import och export

 1. GAL-STEEL

  Polen

  Gal Industrial i Zielona Gora (Lubuskie, Polen) grundades 2012 som ett enmansföretag inom stålkonstruktion. Med ökande beställningar växte utbudet av tjänster och jobb. På så sätt har företaget gått från ett enskilt företag till ett aktiebolag. Vi tillverkar och monterar kompletta stålkonstruktioner, och använder bara certifierade material med lämpliga godkännanden. Våra produkter innefattar balkonger, trappor, räcken, baldakiner, loftmöbler, trädgårdsmöbler och staket. Vår främsta produkt är balkonger, som vi kan installera i och på byggnader från förkrigstiden. Kunden får en trivsam yta, och bostaden ökar i värde. Våra konstruktioner designas från noll - från grunden till de avslutande detaljerna. Balkonggolven kan vara antingen genombrutna eller solida. Oftast använder vi bangkirai-plankor som golvplattor. Bangkirai är ett exotiskt trä som är motståndskraftigt mot nötning, skador och väderlek. Det kommer från Asien, Afrika och de amerikanska kontinenterna. Alla stålkomponenter är värmegalvaniserade och pulverlakerade med RAL-färger. Vi finns i Tyskland, Sverige, Storbritannien, Nederländerna och Österrike. Vi är certifierade för enighet med fabrikproduktionskontroll och svetsning, TÜV 2527. Kontakta oss gärna! Vi vill gärna hjälpa till!

 2. HORGES GMBH LAGERTECHNIK

  Tyskland

  Som tillverkare levererar vi stålhyllor av hög kvalitet till förmånliga priser. Vi har tillverkat hyllsystem av hög kvalitet i Thüringen i mer än 25 år. Hos oss finner ni kvalitetstestade stålhyllor, lagerhyllor, lagerhyllsystem och arkivhyllor till lager, verkstad och arkiv. Vi erbjuder våra hyllsystem förzinkade eller med plastbeläggning. Vi erbjuder lösningar inom industri, handel, hantverk och arkiv. Vi ritar hyllor som klickas eller skruvas ihop efter dina individuella önskemål och levererar för det mesta inom 48 timmar. Hos oss hittar du specialhyllor och hyllor för nästintill alla typer av lagervaror. Vi tar gärna också fram kompletta lösningar för hela ert lager. Vårt produktsortiment omfattar bland annat: Arkivhyllor, lagerhyllor, specialhyllor för diverse användningsområden, hyllsystem för tunga varor - hyllsystem, hyllanläggningar, laboratoriehyllor av rostfritt stål.

 3. ORION BAUSYSTEME GMBH

  Tyskland

  I jägaren som utgör stjärnbilden Orion ser vi en ledare som står för den taktik och den operativa och strategiska förmåga vi behöver. Att använda en stjärnbild som namn representerar vårt åtagande att förena nutiden med framtiden. Sedan grundandet 1980 respektive 1995 har ORION Bausysteme och ORION Stadtmöblierung utvecklats i takt med den ständiga förändringen i vårt marknadssegment "möbler i offentlig miljö". Vi ser inte förändring och mode som konstanta värden, utan som begrepp som ständigt varierar och utvecklas. Det är det som driver oss i vår ambition att uppfylla våra kunders krav och önskemål med passande produktutvecklingar och ständigt ligga steget före konkurrenterna. Ledstjärnan i vårt utvecklingsarbete har alltid varit att skapa nya produkter för marknaden, efter marknadens behov. Vårt mål är att erbjuda kunderna innovativa lösningar och alltid ha rollen som föregångare och trendsättare inom kreativ stadsdesign.

 4. OM GLOBAL TRADE CO. LTD.

  Turkiet

  OM Global Trade Co. Ltd. möter efterfrågan från den internationella marknaden tillsammans med lokala tillverkare inom kolstålsindustrin, och tillhandahåller smidig importverksamhet för internationella företag. Som ett växande företag vill vi möjliggöra för internationella företag att hitta rätt produkt med hög kvalitet till ett bra pris. Vår främsta leverantör, bland många andra, ärErkare Metal Products Inc., en tillverkare av nät- och stålprodukter med årtionden av erfarenhet inom sektorn. Med ett brett utbud av leverantörer kan vi erbjuda vår expertis inom specialbeställda stålprodukter och nyckelfärdiga lösningar för dina projekt inom stålkonstruktioner eller stängsel. Vi har starka leverantörer och en mångfald av alternativ för dina behov: •Stålkonstruktionsprojekt •Stängselprojekt •Tillfälliga stängsel •Rakbladsstängsel, BTO och CBT •Taggtrådsstängsel •Wire Mesh •3D- och 2D-nätpaneler •Metallportar för fordon och fotgängare •Monteringsdelar för solpaneler •Ståltillbehör och -framställning för vindkraftverksturbiner •Flyttbara lösningar för hantering av folksamlingar •Tåliga hyllsystem för lagerlokaler •Skyddsräcken för motorvägar, eller skräddarsydda projekt. Vårt nätverk med integrerade leverantörer möjliggör en flexibilitet i leverantörsurvalet och ger våra kunder organiserade och enkla importprocedurer. Med vårt hängivna, stabila och gensvarande förhållningssätt minskar riskerna med att importera från slumpmässiga leverantörer, och du får i stället uppleva hur smidigt det är att göra affärer med OM Global Trade.

 5. VOSSE SP. Z O.O.

  Polen

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. BASE GROUP SP Z O.O.

  Polen

 2. FER & NOX

  Belgien

 3. TEKSAM GMBH

  Tyskland

 4. SVS POLLERSYSTEME

  Tyskland

 5. HACHMANN ROHRBIEGETECHNIK GMBH & CO.KG

  Tyskland

 1. SDG GBR

  Tyskland

 2. FRATELLI BERTUZZI SRL

  Italien

 1. OFFICINE BERTAZZON SPA

  Italien

 2. SCHERER METALLTECHNIK GMBH

  Tyskland

 3. FR. PIPER GMBH & CO KG

  Tyskland

 4. RIEDEL GMBH

  Tyskland

 5. ECKERT & GRAF GMBH

  Tyskland

 6. MARCO BECKER BECKER INDUSTRIE SERVICE

  Tyskland

 7. M.D.F. S.R.L.

  Italien

 8. BELLERI S.R.L. UNIPERSONALE

  Italien

 1. PACH GESELLSCHAFT M.B.H.

  Österrike

 2. SPANNVERBUND BAUSYSTEME GMBH, IN ZUSAMMENARBEIT MIT WAAGNER-BIRO STAHLBAU AG

  Österrike

 3. TK ABSPERRTECHNIK INH.: THOMAS KARSCHAU

  Tyskland

 4. RONDOGARD OHG - WINTERGARTENSYSTEME

  Tyskland

 5. NAIDEKA, UAB

  Litauen

  NAIDEKA, UAB är ett metallbearbetningsföretag som erbjuder följande: CNC-bearbetning, CNC-fräsning, CNC-bockning, CNC-skärning, CNC-prägling, CNC-plasmaskärning, gasskärning, CNC-metallbearbetningsmaskin, legoarbeten med CNC-tillverkning och bearbetning, metallbearbetning, svetsning av stål, montering av delar, tillverkning av utrustning, verktygsframställning, metallprägling, tillverkning av svetsade konstruktioner, kallpressning av plåt, stålsvetsning, galvaniseringsarbeten, galvanisering, värmebehandling, tillverkning av svetsade strukturer.

 6. OTTO WEISLEITNER GES.M.B.H.

  Österrike

  Vi tar fram och konstruerar maskiner och specialmaskiner efter våra kunders behov. Sedan 1990-talet arbetar vi med CAD-arbetsplatser. Vi arbetar i första hand med produkter från Autodesk. I våra CNC-maskiner tillverkar vi små och stora maskindelar och komponenter, max. ø 760x3 100 mm. Oavsett om det gäller enskilda delar, små partier eller serietillverkning är vi samarbetspartnern för dig! Vi har lång erfarenhet inom fräsbearbetning av: - Stål och rostfria stålmaterial. - Lättmetaller som aluminium och titan. - Pulvermetallkomponenter av Ti, Al, Cr, Mo, Nb m.m. samt kombinationer av dessa. - Plastmaterial. - PVC, PTFE, PE, PA m.m. - 3-axlig, 4-axlig och 3D-bearbetning. - CAM-programmering/Hypermill, release 2018. - Planering och konstruktion av fixturanordningar. - Tillverkning av allt från enskilda delar till serietillverkning. Vi bygger även vattenskärningssystem.

 7. TIEMANN SCHUTZ-SYSTEME GMBH

  Tyskland

  Vår viktigaste uppgift är att skydda människor med våra produkter och att göra det säkert att arbeta vid maskiner. Vi är också mycket noga med att erbjuda god service till alla som kan ha nytta av våra produkter och tjänster så att både de och deras eventuella kunder känner sig nöjda. Vi ser alla våra kunder som individer. Därför strävar vi alltid efter att sätta oss in i kundens behov och arbeta fram en lösning tillsammans. Eftersom vi har ett stort ansvar gentemot våra kunder ställer vi också höga kvalitetskrav på oss själva. Till skyddssystem från TIEMANN används endast välbeprövade komponenter och material av högsta kvalitet. Det lönar sig alltid i långa loppet. För oss är det självklart att vår förmåga att tillgodose kundernas behov på bästa sätt är beroende av medarbetarnas kreativitet, kompetens, mångfald och förmåga att fungera som ett team.

 8. WOERTZ AG

  Schweiz

  Woertz står för kvalitet, innovation och ett tätt samarbete med sina kunder. Moderna byggnader är komplexa system där flera utmaningar måste lösas under ett och samma tak. Byggherrar och investerare kräver energieffektivitet, funktionalitet, modularitet och flexibla användningsmöjligheter. Projektplaneringen och genomförandet måste därför uppfylla strikta kvalitetskrav. Dessutom tillkommer stor press på att hålla sig till tidsramarna och hålla nere kostnaderna. För det krävs två saker: människa och teknik. När saker och ting blir avancerat hjälper vi våra kunder med intelligenta lösningar. Som ledande tillverkare av kompletta installationssystem och komponenter inom elinstallationer kan vi erbjuda kvalitet, innovation och ett tätt samarbete med våra kunder. Hos oss samlas en mängd olika teknikområden under ett och samma tak. På så sätt har vi möjlighet att uppfylla våra kunders önskemål med ett brett och behovsorienterat sortiment av produkter och system. Det som lämnar Woertz är ekonomiskt hållbart, estetiskt tilltalande och tillförlitligt.

 9. SB TECHNO METALL GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Vi är ett framgångsrikt medelstort företag i tyska Münsterland som inriktar oss på lösningar inom rörteknik. Hos oss drar du som kund nytta av våra långa erfarenhet av konstruktions- och tillverkningsteknik, och kan även beställa specialtillverkade produkter. Vi erbjuder både serietillverkning och speciallösningar. Vad du än är ute efter har du i oss hittat en partner som tänker på kraven i just din bransch. Vi är ett framgångsrikt medelstort företag i tyska Münsterland som inriktar oss på lösningar inom rörteknik. Hos oss drar du som kund nytta av våra långa erfarenhet av konstruktions- och tillverkningsteknik, och kan även beställa specialtillverkade produkter. Vi ser fram emot att höra från dig!

 10. DREMEC BEFESTIGUNGSELEMENTE GMBH

  Tyskland

  Vårt företag strävar efter att skapa ett förtroligt och nära samarbete med våra kunder och erbjuda dem facklig kompetens, rådgivning och ett trevligt bemötande. Därmed vill vi inte tillhöra de bästa i branschen enbart vad gäller användandet av den senaste tekniken och logistiken, utan även vad gäller vårt innovativa tänk. Våra kunders önskemål och nöjdhet kommer alltid först. Varje medarbetare utför därför varje uppgift med stort engagemang och på utsatt tid. Ordning och reda inom företagets alla områden gör det möjligt att hålla högsta kvalitet på alla arbeten och produkter. Ekonomisk lagring och planering av råmaterial och färdiga produkter ska dessutom möjliggöra en optimal leveransberedskap genom en kontinuerlig produktion. Tack vare vår närvaro på den internationella marknaden kan vi säkerställa optimal service och tillförlitlighet.

Filter

Resultat för

Lätta metallkonstruktioner - Import och export

Antal resultat

34 026 företag