• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • lätta metallkonstruktioner

Resultat för

Lätta metallkonstruktioner - Import och export

 1. HORGES GMBH LAGERTECHNIK

  Tyskland

  Som tillverkare levererar vi stålhyllor av hög kvalitet till förmånliga priser. Vi har tillverkat hyllsystem av hög kvalitet i Thüringen i mer än 25 år. Hos oss finner ni kvalitetstestade stålhyllor, lagerhyllor, lagerhyllsystem och arkivhyllor till lager, verkstad och arkiv. Vi erbjuder våra hyllsystem förzinkade eller med plastbeläggning. Vi erbjuder lösningar inom industri, handel, hantverk och arkiv. Vi ritar hyllor som klickas eller skruvas ihop efter dina individuella önskemål och levererar för det mesta inom 48 timmar. Hos oss hittar du specialhyllor och hyllor för nästintill alla typer av lagervaror. Vi tar gärna också fram kompletta lösningar för hela ert lager. Vårt produktsortiment omfattar bland annat: Arkivhyllor, lagerhyllor, specialhyllor för diverse användningsområden, hyllsystem för tunga varor - hyllsystem, hyllanläggningar, laboratoriehyllor av rostfritt stål.

 2. ORION BAUSYSTEME GMBH

  Tyskland

  I jägaren som utgör stjärnbilden Orion ser vi en ledare som står för den taktik och den operativa och strategiska förmåga vi behöver. Att använda en stjärnbild som namn representerar vårt åtagande att förena nutiden med framtiden. Sedan grundandet 1980 respektive 1995 har ORION Bausysteme och ORION Stadtmöblierung utvecklats i takt med den ständiga förändringen i vårt marknadssegment "möbler i offentlig miljö". Vi ser inte förändring och mode som konstanta värden, utan som begrepp som ständigt varierar och utvecklas. Det är det som driver oss i vår ambition att uppfylla våra kunders krav och önskemål med passande produktutvecklingar och ständigt ligga steget före konkurrenterna. Ledstjärnan i vårt utvecklingsarbete har alltid varit att skapa nya produkter för marknaden, efter marknadens behov. Vårt mål är att erbjuda kunderna innovativa lösningar och alltid ha rollen som föregångare och trendsättare inom kreativ stadsdesign.

 3. GAL-STEEL

  Polen

  Gal Industrial i Zielona Gora (Lubuskie, Polen) grundades 2012 som ett enmansföretag inom stålkonstruktion. Med ökande beställningar växte utbudet av tjänster och jobb. På så sätt har företaget gått från ett enskilt företag till ett aktiebolag. Vi tillverkar och monterar kompletta stålkonstruktioner, och använder bara certifierade material med lämpliga godkännanden. Våra produkter innefattar balkonger, trappor, räcken, baldakiner, loftmöbler, trädgårdsmöbler och staket. Vår främsta produkt är balkonger, som vi kan installera i och på byggnader från förkrigstiden. Kunden får en trivsam yta, och bostaden ökar i värde. Våra konstruktioner designas från noll - från grunden till de avslutande detaljerna. Balkonggolven kan vara antingen genombrutna eller solida. Oftast använder vi bangkirai-plankor som golvplattor. Bangkirai är ett exotiskt trä som är motståndskraftigt mot nötning, skador och väderlek. Det kommer från Asien, Afrika och de amerikanska kontinenterna. Alla stålkomponenter är värmegalvaniserade och pulverlakerade med RAL-färger. Vi finns i Tyskland, Sverige, Storbritannien, Nederländerna och Österrike. Vi är certifierade för enighet med fabrikproduktionskontroll och svetsning, TÜV 2527. Kontakta oss gärna! Vi vill gärna hjälpa till!

 4. VOSSE SP. Z O.O.

  Polen

 5. BASE GROUP SP Z O.O.

  Polen

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. FER & NOX

  Belgien

 2. FRATELLI BERTUZZI SRL

  Italien

 3. SDG GBR

  Tyskland

 4. HACHMANN ROHRBIEGETECHNIK GMBH & CO.KG

  Tyskland

 5. TEKSAM GMBH

  Tyskland

 1. SVS POLLERSYSTEME

  Tyskland

 2. OFFICINE BERTAZZON SPA

  Italien

 1. SCHERER METALLTECHNIK GMBH

  Tyskland

 2. FR. PIPER GMBH & CO KG

  Tyskland

 3. ECKERT & GRAF GMBH

  Tyskland

 4. RIEDEL GMBH

  Tyskland

 5. MARCO BECKER BECKER INDUSTRIE SERVICE

  Tyskland

 6. BELLERI S.R.L. UNIPERSONALE

  Italien

 7. M.D.F. S.R.L.

  Italien

 8. TK ABSPERRTECHNIK INH.: THOMAS KARSCHAU

  Tyskland

 1. NET D.O.O.

  Slovenien

 2. VTW VERKEHRSTECHNIK E.K.

  Tyskland

 3. SPANNVERBUND BAUSYSTEME GMBH, IN ZUSAMMENARBEIT MIT WAAGNER-BIRO STAHLBAU AG

  Österrike

 4. PACH GESELLSCHAFT M.B.H.

  Österrike

 5. RONDOGARD OHG - WINTERGARTENSYSTEME

  Tyskland

 6. NAIDEKA, UAB

  Litauen

  NAIDEKA, UAB är ett metallbearbetningsföretag som erbjuder följande: CNC-bearbetning, CNC-fräsning, CNC-bockning, CNC-skärning, CNC-prägling, CNC-plasmaskärning, gasskärning, CNC-metallbearbetningsmaskin, legoarbeten med CNC-tillverkning och bearbetning, metallbearbetning, svetsning av stål, montering av delar, tillverkning av utrustning, verktygsframställning, metallprägling, tillverkning av svetsade konstruktioner, kallpressning av plåt, stålsvetsning, galvaniseringsarbeten, galvanisering, värmebehandling, tillverkning av svetsade strukturer.

 7. OTTO WEISLEITNER GES.M.B.H.

  Österrike

  Vi tar fram och konstruerar maskiner och specialmaskiner efter våra kunders behov. Sedan 1990-talet arbetar vi med CAD-arbetsplatser. Vi arbetar i första hand med produkter från Autodesk. I våra CNC-maskiner tillverkar vi små och stora maskindelar och komponenter, max. ø 760x3 100 mm. Oavsett om det gäller enskilda delar, små partier eller serietillverkning är vi samarbetspartnern för dig! Vi har lång erfarenhet inom fräsbearbetning av: - Stål och rostfria stålmaterial. - Lättmetaller som aluminium och titan. - Pulvermetallkomponenter av Ti, Al, Cr, Mo, Nb m.m. samt kombinationer av dessa. - Plastmaterial. - PVC, PTFE, PE, PA m.m. - 3-axlig, 4-axlig och 3D-bearbetning. - CAM-programmering/Hypermill, release 2018. - Planering och konstruktion av fixturanordningar. - Tillverkning av allt från enskilda delar till serietillverkning. Vi bygger även vattenskärningssystem.

 8. TIEMANN SCHUTZ-SYSTEME GMBH

  Tyskland

  Vår viktigaste uppgift är att skydda människor med våra produkter och att göra det säkert att arbeta vid maskiner. Vi är också mycket noga med att erbjuda god service till alla som kan ha nytta av våra produkter och tjänster så att både de och deras eventuella kunder känner sig nöjda. Vi ser alla våra kunder som individer. Därför strävar vi alltid efter att sätta oss in i kundens behov och arbeta fram en lösning tillsammans. Eftersom vi har ett stort ansvar gentemot våra kunder ställer vi också höga kvalitetskrav på oss själva. Till skyddssystem från TIEMANN används endast välbeprövade komponenter och material av högsta kvalitet. Det lönar sig alltid i långa loppet. För oss är det självklart att vår förmåga att tillgodose kundernas behov på bästa sätt är beroende av medarbetarnas kreativitet, kompetens, mångfald och förmåga att fungera som ett team.

 9. WOERTZ AG

  Schweiz

  Woertz står för kvalitet, innovation och ett tätt samarbete med sina kunder. Moderna byggnader är komplexa system där flera utmaningar måste lösas under ett och samma tak. Byggherrar och investerare kräver energieffektivitet, funktionalitet, modularitet och flexibla användningsmöjligheter. Projektplaneringen och genomförandet måste därför uppfylla strikta kvalitetskrav. Dessutom tillkommer stor press på att hålla sig till tidsramarna och hålla nere kostnaderna. För det krävs två saker: människa och teknik. När saker och ting blir avancerat hjälper vi våra kunder med intelligenta lösningar. Som ledande tillverkare av kompletta installationssystem och komponenter inom elinstallationer kan vi erbjuda kvalitet, innovation och ett tätt samarbete med våra kunder. Hos oss samlas en mängd olika teknikområden under ett och samma tak. På så sätt har vi möjlighet att uppfylla våra kunders önskemål med ett brett och behovsorienterat sortiment av produkter och system. Det som lämnar Woertz är ekonomiskt hållbart, estetiskt tilltalande och tillförlitligt.

 10. SPETSENERGOSTROY, LLC

  Ryssland

  SpetsEnergoStroy LLC hanterat alla typer av elinstallationer. Vi utför alla arbeten i enighet med säkerhetsföreskrifter. Företaget arbetar även med: Tillverkning av snabbresta tältkonstruktioner. Tälten används vid mässor, i tillverkningsindustrin, i byggbranschen och som boskapsskydd. Fördelarna med tältkonstruktionerna är: Konstnadseffektivitet: Den lätta vikten hos de tunna stålstrukturerna kräver inte en massiv grund; Det krävs ingen lyftutrustning för att sätta upp de lätta stålprofilerna; Monteringen går snabbt; Låg värmeledning med temperaturprofiler; De kan monteras under alla årstider. Tillverkning av utskjutningsstationer: Utskjutningsstationerna representerar en bruksmodell inom rörledningstransport och används inom gas- olje- och petrokemisk industri för utskjutning av rengöringspluggar och diagnostiska verktyg in i rörledningen.

Filter

Resultat för

Lätta metallkonstruktioner - Import och export

Antal resultat

38 144 företag