• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • kvarts och kvartssand

Resultat för

Kvarts och kvartssand - Import och export

 1. STROBEL QUARZSAND GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Strobel Quarzsand har funnits i över 135 år. En lång tradition. Tack vare hög investeringsvilja och kontinuerligt innovationsarbete står vi väl rustade för framtidens utmaningar. Eftersom vi hela tiden investerar i företagets framtid har vi sedan generationer tillbaka lagt grunden för framtida framgångar. Det tillkommer ständigt nya användningsområden för kvartssand, vi har god tillgång på råvara under flera år framöver och levererar mycket hög produktkvalitet – med andra ord ser vi framtiden an med stor tillförsikt. Våra engagerade och välutbildade medarbetare omsätter de nya idéerna till praktik, så att vi kan fortsätta att tillgodose kundernas önskemål i många år framöver. På så vis säkrar vi företagets fortlevnad, ser till att våra anställda kan känna sig trygga och skapar fler arbetstillfällen.

 2. CHEMEGRA CHEMISCHE UND MECHANISCHE GRANULATVERARBEITUNG GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  CHEMEGRA är din kompetenta partner för mekanisk behandling av diverse slagg för sandblästring (slaggbaserade blästringsmedel) och andra granulat för olika användningsområden. CHEMEGRA tar särskilt fram silikonfria engångsblästermedel i den kornstorlek och den förpackning du önskar. Dessa är till för bland annat till för sanering av broar för korrosionsskydd, ytbehandling av karosser, betongsanering, restaurering av fasader m.m. Tillverkning av blästermedel i olika kornstorlekar, grus och blästermedel för olika användningsområden, samt byggnadsmaterial för markförbättring och fyllning. Vi åtar oss kontraktspåfyllnings- och ompackningsuppdrag där vi förpackar ditt lösmaterial och dammande material på bara några dagar i Big Bags (flexibla storsäckar). Även på plats ute hos dig (mobila anläggningar).

 3. LLC ASL OYNA

  Uzbekistan

  Verified by europages badge

  ASL OYNA LLC är en ledande glasfabrik i Centralasien, som grundades 2009. Fabriken ligger i Uzbekistan i Tasjkent, i Sergelidistriktet. Kvartssand och dolomit för våra produkter hämtas från vårt eget stenbrott. Produktionskapaciteten i fabriken lutar sig mot utrustning med europeiskt ursprung: • Ugn nr. 1 - Heye Int. Gmbh (Tyskland) • 8-delade IS-maskiner - Heye Int. Gmbh • Ugn nr. 2 - Stara Glass S.p.A. (Italien) • 6-delade IS-maskiner - Bottero S.p.A. (Italien). Ugnarnas dagliga kapacitet uppgår i 270 ton glas - det innebär 560 000 flaskor om dagen, och 200 miljoner flaskor om året. Vi har implementerat avancerad NNPB-teknik sedan 2014, och det har minskat flaskornas vikt med i genomsnitt 15-20 %. Fram till idag har vi producerat över 450 olika former av glasbehållare. 2018 steg glasfabriken in i en ny tillväxtfas, och har implementerat internationella kvalitets- och livsmedelssäkerhetsstandarder sedan dess: ISO 9001: 2015, (FSSC) 22000, ISO 45001: 2018 och ISO 14001: 2015. 2022 lanserades kollektioner av dekorativa glasföremål, vilket har gjort det möjligt att tillhandahålla säkrare och miljövänligare typer av dekorativa föremål: - Värmeprägling - Vakuummetallisering av flaskor - Beläggning av glasbehållare - Dekorering av flaskor med silkesskärmstryck. Välj hög kvalitet och innovativ teknologi med ASL OYNA!

 4. DOLDTERRA INH. MARTIN DOLD

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget DOLDTERRA INH. MARTIN DOLD, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Kvarts och kvartssand. Företagets huvudkontor finns i Niedereschach, Tyskland.

 5. QUARZSAND GMBH NUDERSDORF

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget QUARZSAND GMBH NUDERSDORF, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kvarts och kvartssand. Företagets huvudkontor finns i Lutherstadt Wittenberg, Tyskland.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. HELIOS ITALQUARTZ

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget HELIOS ITALQUARTZ, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kvarts och kvartssand. Företaget är även verksamt inom kvartslampor, lampor tekniska, kvarts, och sfärisk och krossad kvarts. Företagets huvudkontor finns i Cambiago, Italien.

 2. TRICURA GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget TRICURA GMBH & CO. KG, är ett Agent/ Representant, som är verksamt inom sektorn för Kvarts och kvartssand. Företagets huvudkontor finns i Hude, Tyskland.

 3. ZIEGLER & CO. GMBH MINERALSTOFFE

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget ZIEGLER & CO. GMBH MINERALSTOFFE, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Kvarts och kvartssand. Företagets huvudkontor finns i Wunsiedel, Tyskland.

 4. MARBOLUX

  Luxemburg

  Företaget MARBOLUX, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kvarts och kvartssand. Företaget är även verksamt inom Granit, Marmor och naturliga stenar, arbetsbänkar för kök, Granit, Marmor och naturliga stenar, och keramik. Företagets huvudkontor finns i Pétange, Luxemburg.

 5. EUROTREX

  Luxemburg

  Företaget EUROTREX, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Kvarts och kvartssand. Företaget är även verksamt inom mineraler, natursten, logistik, och basalt. Företagets huvudkontor finns i Weiswampach, Luxemburg.

 1. NEWSTAR STONE CO.,LTD

  Kina

  Företaget NEWSTAR STONE CO.,LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kvarts och kvartssand. Företagets huvudkontor finns i Quanzhou, Kina.

 2. KIESWERK HOHENFURCH STREIF GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget KIESWERK HOHENFURCH STREIF GMBH & CO. KG, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Kvarts och kvartssand. Företagets huvudkontor finns i Hohenfurch, Tyskland.

 1. SHARPENING STONES INDUSTRY

  Grekland

  Företaget SHARPENING STONES INDUSTRY, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kvarts och kvartssand. Företaget är även verksamt inom kiseldioxid, och Kiselhaltig sand. Företagets huvudkontor finns i Herakleion, Grekland.

 2. FORSAN ELNIL

  Saudiarabien

  Företaget FORSAN ELNIL, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Kvarts och kvartssand. Företagets huvudkontor finns i Dmmam, Saudiarabien.

 3. SIFUCEL SILICAS SA

  Portugal

  Företaget SIFUCEL SILICAS SA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kvarts och kvartssand. Företaget är även verksamt inom Kiselhaltig sand, sand, grus och sten för vägbeläggning, sand för glastillverkning, och påfyllningsmaskiner för pulver. Företagets huvudkontor finns i Rio Maior, Portugal.

 4. PROF. FEIERABEND GMBH

  Tyskland

  Företaget PROF. FEIERABEND GMBH, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Kvarts och kvartssand. Företagets huvudkontor finns i Bochum, Tyskland.

 5. ENGINEERING COMPANY FOR MINING KNOUZ

  Egypten

  Företaget ENGINEERING COMPANY FOR MINING KNOUZ, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kvarts och kvartssand. Företaget är även verksamt inom Fältspat, silica sand, och kvarts. Företagets huvudkontor finns i Cairo, Egypten.

 6. URALGRIT

  Ryssland

  Företaget URALGRIT, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mekaniska slipmedel. Företaget är även verksamt inom Fartyg - Konstruktion, Kvarts och kvartssand, Naturliga slipmedel, Sandblästringsutrustning, Fartyg - Konstruktion, Kvarts och kvartssand, Naturliga slipmedel, och Sandblästringsutrustning. Företagets huvudkontor finns i Yekaterinburg, Ryssland.

 7. KALTUN MINING CO.

  Turkiet

  Företaget KALTUN MINING CO., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kvarts och kvartssand. Företaget är även verksamt inom Steklene konstrukcije, mineraler med kisel, Malmbrytning och utvinning av mineraler, Steklene konstrukcije, och färgtillverkning. Företagets huvudkontor finns i Aydin/turkey Türkiye, Turkiet.

 8. PERSIANI ET FILS

  Frankrike

  Företaget PERSIANI ET FILS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kvarts och kvartssand. Företaget är även verksamt inom Sand och grus, Trdi gradbeni materiali, Rivning - Företag, Grävning - Arbeten, Sand och grus, Trdi gradbeni materiali, Rivning - Företag, och Grävning - Arbeten. Företagets huvudkontor finns i Bort Les Orgues, Frankrike.

 1. SEMIQUARZ WAFER GMBH

  Tyskland

  Företaget SEMIQUARZ WAFER GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Olika mineraler och inerta för byggnadsindustri. Företaget är även verksamt inom Kvarts och kvartssand, Sand och grus, Marmor och naturliga stenar, Verktygsmaskiner - Bearbetning av metaller, Kvarts och kvartssand, Sand och grus, Marmor och naturliga stenar, och Verktygsmaskiner - Bearbetning av metaller. Företagets huvudkontor finns i Allershausen, Tyskland.

 2. GYPSUM AND GROUPS TURKEY VDT

  Turkiet

  Företaget GYPSUM AND GROUPS TURKEY VDT, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kvarts och kvartssand. Företagets huvudkontor finns i Merkezefendi, Turkiet.

 3. SIMIT SARL

  Tunisien

  Företaget SIMIT SARL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kvarts och kvartssand. Företaget är även verksamt inom sand, och sandblästring. Företagets huvudkontor finns i Tunis, Tunisien.

 4. BREMTHALER QUARZITWERK GMBH

  Tyskland

  Företaget BREMTHALER QUARZITWERK GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Olika mineraler och inerta för byggnadsindustri. Företaget är även verksamt inom Kvarts och kvartssand, Sand och grus, Marmor och naturliga stenar, Gruvor och schakt - Maskiner och utrustning, Kvarts och kvartssand, Sand och grus, Marmor och naturliga stenar, och Gruvor och schakt - Maskiner och utrustning. Företagets huvudkontor finns i Usingen, Tyskland.

 5. SUNG RIM EUROPE GMBH

  Tyskland

  Företaget SUNG RIM EUROPE GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Olika mineraler och inerta för byggnadsindustri. Företaget är även verksamt inom Kvarts och kvartssand, Snuddande lager, Maskiner och utrustning - begagnat och renoverat, Glas för tekniskt och industrimässigt bruk, Kvarts och kvartssand, Snuddande lager, Maskiner och utrustning - begagnat och renoverat, och Glas för tekniskt och industrimässigt bruk. Företagets huvudkontor finns i Bruchköbel, Tyskland.

 6. PANNONIA KIESGEWINNUNG GES.MBH

  Österrike

  Företaget PANNONIA KIESGEWINNUNG GES.MBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Olika mineraler och inerta för byggnadsindustri. Företaget är även verksamt inom Kvarts och kvartssand, Sand och grus, Marmor och naturliga stenar, Träklabbar, Kvarts och kvartssand, Sand och grus, Marmor och naturliga stenar, och Träklabbar. Företagets huvudkontor finns i Wien, Österrike.

 7. STE INDUSTRIE DES SABLE S.A.R.L

  Marocko

  Företaget STE INDUSTRIE DES SABLE S.A.R.L, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kvarts och kvartssand. Företagets huvudkontor finns i Marrakech, Marocko.

 8. POLLAK SANDWERKE GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget POLLAK SANDWERKE GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Olika mineraler och inerta för byggnadsindustri. Företaget är även verksamt inom Kvarts och kvartssand, Sand och grus, Marmor och naturliga stenar, Gruvor och schakt - Maskiner och utrustning, Kvarts och kvartssand, Sand och grus, Marmor och naturliga stenar, och Gruvor och schakt - Maskiner och utrustning. Företagets huvudkontor finns i Heideck, Tyskland.

 9. HÜBNER SPIELPLATZ-SERVICE UND WINTERSTREUMITTEL

  Tyskland

  Företaget HÜBNER SPIELPLATZ-SERVICE UND WINTERSTREUMITTEL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Blomsterodling. Företaget är även verksamt inom Plantskolor och skogsbruk, Textilplantor, Olika mineraler och inerta för byggnadsindustri, Kvarts och kvartssand, Plantskolor och skogsbruk, Textilplantor, Olika mineraler och inerta för byggnadsindustri, och Kvarts och kvartssand. Företagets huvudkontor finns i Berlin, Tyskland.

 10. HERAEUS QUARTZ UK LTD

  Förenade kungariket

  Företaget HERAEUS QUARTZ UK LTD, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Kvarts och kvartssand. Företaget är även verksamt inom kiseldioxid, och Silikat. Företagets huvudkontor finns i Wallsend, Förenade kungariket.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis