• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • kvarts och kvartssand

Resultat för

Kvarts och kvartssand - Import och export

 1. CHEMEGRA CHEMISCHE UND MECHANISCHE GRANULATVERARBEITUNG GMBH & CO. KG

  Tyskland

  CHEMEGRA är din kompetenta partner för mekanisk behandling av diverse slagg för sandblästring (slaggbaserade blästringsmedel) och andra granulat för olika användningsområden. CHEMEGRA tar särskilt fram silikonfria engångsblästermedel i den kornstorlek och den förpackning du önskar. Dessa är till för bland annat till för sanering av broar för korrosionsskydd, ytbehandling av karosser, betongsanering, restaurering av fasader m.m. Tillverkning av blästermedel i olika kornstorlekar, grus och blästermedel för olika användningsområden, samt byggnadsmaterial för markförbättring och fyllning. Vi åtar oss kontraktspåfyllnings- och ompackningsuppdrag där vi förpackar ditt lösmaterial och dammande material på bara några dagar i Big Bags (flexibla storsäckar). Även på plats ute hos dig (mobila anläggningar).

 2. STROBEL QUARZSAND GMBH

  Tyskland

  Strobel Quarzsand har funnits i över 135 år. En lång tradition. Tack vare hög investeringsvilja och kontinuerligt innovationsarbete står vi väl rustade för framtidens utmaningar. Eftersom vi hela tiden investerar i företagets framtid har vi sedan generationer tillbaka lagt grunden för framtida framgångar. Det tillkommer ständigt nya användningsområden för kvartssand, vi har god tillgång på råvara under flera år framöver och levererar mycket hög produktkvalitet – med andra ord ser vi framtiden an med stor tillförsikt. Våra engagerade och välutbildade medarbetare omsätter de nya idéerna till praktik, så att vi kan fortsätta att tillgodose kundernas önskemål i många år framöver. På så vis säkrar vi företagets fortlevnad, ser till att våra anställda kan känna sig trygga och skapar fler arbetstillfällen.

 3. LLC ASL OYNA

  Uzbekistan

  ASL OYNA LLC är en ledande glasfabrik i Centralasien, som grundades 2009. Fabriken ligger i Uzbekistan i Tasjkent, i Sergelidistriktet. Kvartssand och dolomit för våra produkter hämtas från vårt eget stenbrott. Produktionskapaciteten i fabriken lutar sig mot utrustning med europeiskt ursprung: • Ugn nr. 1 - Heye Int. Gmbh (Tyskland) • 8-delade IS-maskiner - Heye Int. Gmbh • Ugn nr. 2 - Stara Glass S.p.A. (Italien) • 6-delade IS-maskiner - Bottero S.p.A. (Italien). Ugnarnas dagliga kapacitet uppgår i 270 ton glas - det innebär 560 000 flaskor om dagen, och 200 miljoner flaskor om året. Vi har implementerat avancerad NNPB-teknik sedan 2014, och det har minskat flaskornas vikt med i genomsnitt 15-20 %. Fram till idag har vi producerat över 450 olika former av glasbehållare. 2018 steg glasfabriken in i en ny tillväxtfas, och har implementerat internationella kvalitets- och livsmedelssäkerhetsstandarder sedan dess: ISO 9001: 2015, (FSSC) 22000, ISO 45001: 2018 och ISO 14001: 2015. 2022 lanserades kollektioner av dekorativa glasföremål, vilket har gjort det möjligt att tillhandahålla säkrare och miljövänligare typer av dekorativa föremål: - Värmeprägling - Vakuummetallisering av flaskor - Beläggning av glasbehållare - Dekorering av flaskor med silkesskärmstryck. Välj hög kvalitet och innovativ teknologi med ASL OYNA!

 4. DOLDTERRA INH. MARTIN DOLD

  Tyskland

 5. QUARZSAND GMBH NUDERSDORF

  Tyskland

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. HELIOS ITALQUARTZ

  Italien

 2. TRICURA GMBH & CO. KG

  Tyskland

 3. ZIEGLER & CO. GMBH MINERALSTOFFE

  Tyskland

 4. SUPPLIER

  Egypten

 5. MARBOLUX

  Luxemburg

 1. PROF. FEIERABEND GMBH

  Tyskland

 2. SIFUCEL SILICAS SA

  Portugal

 1. SHARPENING STONES INDUSTRY

  Grekland

 2. URALGRIT

  Ryssland

 3. ENGINEERING COMPANY FOR MINING KNOUZ

  Egypten

 4. KIESWERK HOHENFURCH STREIF GMBH & CO. KG

  Tyskland

 5. KALTUN MINING CO.

  Turkiet

 6. GYPSUM AND GROUPS TURKEY VDT

  Turkiet

 7. MAUERTECHNIK LÖBERITZ GMBH & CO. KG

  Tyskland

 8. SANBLAST JANUSZ BANDER

  Polen

 1. SIMIT SARL

  Tunisien

 2. JENS ROSNERSKI BAUSTOFFE UND ZOOLOGISCHER BEDARF

  Tyskland

 3. STE INDUSTRIE DES SABLE S.A.R.L

  Marocko

 4. PERSIANI ET FILS

  Frankrike

 5. HERAEUS QUARTZ UK LTD

  Förenade kungariket

 6. ARENAS SILICEAS.COM

  Spanien

 7. TIELEN GROUP

  Belgien

 8. LIANYUNGANG SUKE QUARTZ PRODUCTS SALES CO.,LTD.

  Kina

 9. CENTURY TRADE

  Spanien

 10. SABLO PIASKI KWARCOWE

  Polen