• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • konserverade oliver

Resultat för

Konserverade oliver - Import och export

 1. BHS OLIVES

  Frankrike

 2. PIETRO CASAMASSIMA

  Italien

 3. DEAS S.A. OLIVES PROCESSING, PACKING & EXPORTING

  Grekland

  DEAS SA är ett familjeägt företag som grundades 1996, och som omsätter över 30 miljoner euro. Det har vuxit från ett litet familjeföretag med egna olivlundar till ett av de största industriella bearbetningsföretagen. Vi exporterar alla slags oliver, hela, urkärnade, fyllda, skivade svarta och gröna, pastöriserade och glutenfria oliver av högsta kvalitet . Vi exporterar 100 % av vår produktion och kan stå till tjänst med all slags förpackning, förädling och paketering. Företaget är certifierat enligt BRC och IFS. Vi hör gärna från köpare. Mejla oss!

 4. ACEITUNAS TORRENT SL

  Spanien

  När vi talar om Aceitunas Torrent måste vi gå tillbaka till år 1898, det år då familjen Torrents äventyr inom sektorn för bordsoliver. Idag är vi den fjärde generationen som driver företaget men målet är oförändrat: Den bästa kvaliteten i både produkter och tjänster. Vi arbetar med en förstklassig råvara, som vi behandlar med största omsorg. Slutprodukten är frukten av en lång process som förenar det bästa av hantverk, tradition och moderna metoder.

 5. COMOLIVE

  Frankrike

  COMOLIVE är specialiserade på oliver: oliver små förpackningar, oliver för catering och oliver för restauranger. Vi erbjuder även oliver som passar som tilltugg: beredda oliver, färserade oliver, oliver från marknaden samt smaksättare: kapris, lök, cornichoner, pickels, majskolvar och spansk peppar. Vi levererar också olivolja för tapenade, antipasti, etc. Under märket CRESPO produceras endast oliver som beretts enligt en unik know-how.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. ACEITUNAS KARINA SL

  Spanien

  Vi framställer fyllda gröna oliver med ansjovis, tonfisk, citron, chilipeppar, hela oliver, kärnade, svarta oliver, skivade, feta (med eller utan kärna, fyllda med vitlök, mandel och saltgurka) samt ett brett sortiment konserver i vinäger (minispett, saltgurka, smålökar, kapris, etc.).

 2. SAS EUGENE BRUNEL

  Frankrike

  Olivkonservfabrik grundat 1912 av Eugène BRUNEL. Den tillhör samma familj sedan tre generationer. Vår produktionsenhet är belägen mitt bland olivlundarna Picholine du Gard, i Marguerittes. Vi förädlar och bearbetar oliverna på plats och försöker att anpassa oss till den nya marknaden genom att innovera och modernisera så mycket som möjligt vårt sortiment burkar på 37 och 72 cl, bredbara på 21 cl, 200 g-bägare och hinkar med försegling på 400 g. Deltar i mässan Sial och Shira med Sud de France

 3. ACEITUNAS EL MESTO

  Spanien

  Beredning och förpackning av bordsoliver. Konserver i vinäger.

 4. UNA AURORA OLIVE

  Turkiet

 5. SARL LOLIVINE

  Frankrike

 1. ALCOLIVA

  Spanien

 2. ACEITUNAS GRANJA LOS TUBOS

  Spanien

 1. PAPAGEORGE FAMILY S.A

  Grekland

 2. ACEITUNAS SARASA SA

  Spanien

 3. SPECIAL FOODS INDUSTRY INTERNATIONAL

  Egypten

 4. PERE OLIVE

  Belgien

 5. OLYMPION S.A.

  Grekland

 6. EGE GIDA SOLENA

  Turkiet

 7. ALCIDES MARQUES PEREIRA LOPES, LDA

  Portugal

 8. LADAS FOODS S.A

  Grekland

 1. OLIVE WOOD CHAARI

  Tunisien

 2. ACEITUNAS CAMPOTORO

  Spanien

 3. THEION DORON - EXTRA VIRGIN OLIVE OIL

  Grekland

 4. GLOBAL FOOD SOLUTIONS

  Spanien

 5. GAIA OLIVES

  Grekland

 6. KARRAS GROUP

  Belgien

 7. JOLCA

  Spanien

 8. AMUZALVA S.L.

  Spanien

 9. AGRO FOOD ASSA

  Marocko

 10. L'ESPRIT ET L'OLIVE

  Frankrike