• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • konserverade oliver

Resultat för

Konserverade oliver - Import och export

 1. OLIO CALVI

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget OLIO CALVI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Olivolja. Företaget är även verksamt inom Konserverade oliver, Grönsaker inlagda i ättika och olja, Såser, Grönsaker inlagda i olja, Fisk-, skaldjurs- och snigelkonserver, Oliver, kvarnar, Konserverade oliver, och Grönsaker inlagda i ättika och olja. Företagets huvudkontor finns i Imperia, Italien.

 2. BHS OLIVES

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget BHS OLIVES, är ett Underleverantör, som är verksamt inom sektorn för Oliver. Företaget är även verksamt inom Olivolja, Konserverade oliver, Olivolja, Konserverade oliver, urkärnade oliver, Gröna oliver, marinerade gröna oliver, marinerade oliver, och Oliver med kärnor. Företagets huvudkontor finns i Vaulx-En-Velin, Frankrike.

 3. DEAS S.A. OLIVES PROCESSING, PACKING & EXPORTING

  Grekland

  DEAS SA är ett familjeägt företag som grundades 1996, och som omsätter över 30 miljoner euro. Det har vuxit från ett litet familjeföretag med egna olivlundar till ett av de största industriella bearbetningsföretagen. Vi exporterar alla slags oliver, hela, urkärnade, fyllda, skivade svarta och gröna, pastöriserade och glutenfria oliver av högsta kvalitet . Vi exporterar 100 % av vår produktion och kan stå till tjänst med all slags förpackning, förädling och paketering. Företaget är certifierat enligt BRC och IFS. Vi hör gärna från köpare. Mejla oss!

 4. ACEITUNAS KARINA SL

  Spanien

  Vi framställer fyllda gröna oliver med ansjovis, tonfisk, citron, chilipeppar, hela oliver, kärnade, svarta oliver, skivade, feta (med eller utan kärna, fyllda med vitlök, mandel och saltgurka) samt ett brett sortiment konserver i vinäger (minispett, saltgurka, smålökar, kapris, etc.).

 5. ACEITUNAS TORRENT SL

  Spanien

  När vi talar om Aceitunas Torrent måste vi gå tillbaka till år 1898, det år då familjen Torrents äventyr inom sektorn för bordsoliver. Idag är vi den fjärde generationen som driver företaget men målet är oförändrat: Den bästa kvaliteten i både produkter och tjänster. Vi arbetar med en förstklassig råvara, som vi behandlar med största omsorg. Slutprodukten är frukten av en lång process som förenar det bästa av hantverk, tradition och moderna metoder.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. COMOLIVE

  Frankrike

  COMOLIVE är specialiserade på oliver: oliver små förpackningar, oliver för catering och oliver för restauranger. Vi erbjuder även oliver som passar som tilltugg: beredda oliver, färserade oliver, oliver från marknaden samt smaksättare: kapris, lök, cornichoner, pickels, majskolvar och spansk peppar. Vi levererar också olivolja för tapenade, antipasti, etc. Under märket CRESPO produceras endast oliver som beretts enligt en unik know-how.

 2. SCA SOR ÁNGELA DE LA CRUZ

  Spanien

  Kryddning och förpackning av bordsoliver.

 3. ACEITUNAS EL MESTO

  Spanien

  Beredning och förpackning av bordsoliver. Konserver i vinäger.

 4. UNA AURORA OLIVE

  Turkiet

  Företaget UNA AURORA OLIVE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Konserverade oliver. Företaget är även verksamt inom svarta oliver, och Gröna oliver. Företagets huvudkontor finns i Izmir, Turkiet.

 5. MELIMNOS

  Grekland

  Företaget MELIMNOS, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Honung. Företaget är även verksamt inom Konserverade oliver, livsmedelsvaror, presentartiklar, Ren olivolja, och Konserverade oliver. Företagets huvudkontor finns i Nea Moudania, Grekland.

 1. ALCOLIVA

  Spanien

  Företaget ALCOLIVA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Konserverade oliver. Företaget är även verksamt inom produkter i vinäger. Företagets huvudkontor finns i Córdoba, Spanien.

 2. ACEITUNAS GRANJA LOS TUBOS

  Spanien

  Företaget ACEITUNAS GRANJA LOS TUBOS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Konserverade oliver. Företaget är även verksamt inom Oliver, och Oliver. Företagets huvudkontor finns i Orihuela, Spanien.

 1. PAPAGEORGE FAMILY S.A

  Grekland

  Företaget PAPAGEORGE FAMILY S.A, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Konserverade oliver. Företaget är även verksamt inom urkärnade oliver, och behandlade oliver. Företagets huvudkontor finns i Sparta, Grekland.

 2. EGE GIDA SOLENA

  Turkiet

  Företaget EGE GIDA SOLENA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Konserverade oliver. Företagets huvudkontor finns i Ankara, Turkiet.

 3. ACEITUNAS SARASA SA

  Spanien

  Företaget ACEITUNAS SARASA SA, som är verksamt inom sektorn för Konserverade oliver. Företaget är även verksamt inom Oliver, svarta oliver, Fyllda oliver, Oliver, och Bordsoliver. Företagets huvudkontor finns i Andosilla-Navarra, Spanien.

 4. SPECIAL FOODS INDUSTRY INTERNATIONAL

  Egypten

  Företaget SPECIAL FOODS INDUSTRY INTERNATIONAL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Konserverade oliver. Företaget är även verksamt inom svarta oliver. Företagets huvudkontor finns i Cairo, Egypten.

 5. KARRAS GROUP

  Belgien

  Företaget KARRAS GROUP, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Delicatessen. Företaget är även verksamt inom Konserverade oliver, profiteroller, och Konserverade oliver. Företagets huvudkontor finns i Fleurus, Belgien.

 6. PERE OLIVE

  Belgien

  Företaget PERE OLIVE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Oliver. Företaget är även verksamt inom Olivolja, Konserverade oliver, Olivolja, Konserverade oliver, urkärnade oliver, och Bordsoliver. Företagets huvudkontor finns i Seilles, Belgien.

 7. GLOBAL FOOD SOLUTIONS

  Spanien

  Företaget GLOBAL FOOD SOLUTIONS, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Konserverade oliver. Företagets huvudkontor finns i Murcia, Spanien.

 8. LADAS FOODS S.A

  Grekland

  Företaget LADAS FOODS S.A, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Oliver. Företaget är även verksamt inom Konserverade oliver, Fyllda oliver, behandlade oliver, Konserverade oliver, och oliver i saltlake. Företagets huvudkontor finns i Simantra, Grekland.

 1. GAIA OLIVES

  Grekland

  Företaget GAIA OLIVES, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Oliver. Företaget är även verksamt inom Konserverade oliver, svarta oliver, Gröna oliver, Konserverade oliver, och förpackade oliver. Företagets huvudkontor finns i Chalkidiki, Grekland.

 2. OLYMPION S.A.

  Grekland

  Företaget OLYMPION S.A., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Konserverade oliver. Företagets huvudkontor finns i Amaliada, Grekland.

 3. OLIVE WOOD CHAARI

  Tunisien

  Företaget OLIVE WOOD CHAARI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Konserverade oliver. Företagets huvudkontor finns i Sfax, Tunisien.

 4. ALCIDES MARQUES PEREIRA LOPES, LDA

  Portugal

  Företaget ALCIDES MARQUES PEREIRA LOPES, LDA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Konserverade oliver. Företaget är även verksamt inom svarta oliver. Företagets huvudkontor finns i Espinho, Portugal.

 5. JOLCA

  Spanien

  Företaget JOLCA, som är verksamt inom sektorn för Konserverade oliver. Företaget är även verksamt inom Bordsoliver, behandlade oliver, olivolja, extra jungfrulig, och oliver. Företagets huvudkontor finns i Sevilla, Spanien.

 6. THEION DORON - EXTRA VIRGIN OLIVE OIL

  Grekland

  Företaget THEION DORON - EXTRA VIRGIN OLIVE OIL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Olivolja. Företaget är även verksamt inom Konserverade oliver, biologisk extrajungfrulig olivolja, olivolja, extra jungfrulig, Konserverade oliver, och Ren olivolja. Företagets huvudkontor finns i Kalamata, Grekland.

 7. GEORG MANGOLD KG

  Österrike

  Företaget GEORG MANGOLD KG, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Färskt kött och fjäderfä. Företaget är även verksamt inom Konserverade oliver, Kött- och korvkonserver, Konserverat fläskkött, Konserverade grönsaker, Konserverade oliver, Kött- och korvkonserver, Konserverat fläskkött, och Konserverade grönsaker. Företagets huvudkontor finns i Weiler, Österrike.

 8. L'ESPRIT ET L'OLIVE

  Frankrike

  Företaget L'ESPRIT ET L'OLIVE, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Konserverade oliver. Företaget är även verksamt inom Provençalska artiklar. Företagets huvudkontor finns i Mougins, Frankrike.

 9. AMUZALVA S.L.

  Spanien

  Företaget AMUZALVA S.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Konserverade oliver. Företaget är även verksamt inom Oliver, och Oliver. Företagets huvudkontor finns i Almendralejo, Spanien.

 10. AGRO FOOD ASSA

  Marocko

  Företaget AGRO FOOD ASSA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Konserverade oliver. Företagets huvudkontor finns i Beni Mellal, Marocko.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis