• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • konserver

Resultat för

Konserver - Import och export

 1. AZA GLOBAL IMPEX B.V

  Nederländerna

  Verified by europages badge

  AZA Global Impex BV är specialiserade på import av ett brett utbud produkter som sourcas över hela världen. Vare sig du vill blåsa liv i ett nytt koncept eller behöver hjälp med att tillverka en specifik produkt, så är vårt hängivna team alltid redo. Ordet "nej" finns inte i vårt vokabulär; vi kommer hitta skräddarsydda lösningar som passar perfekt ihop med dina önskemål. Vi har kapacitet att sourca exklusiva produkter enkom för dig. Vårt mångfaldiga produktutbud innefattar blommor, smink, julförpackningar och ett brett sortiment av FMCG-varor. Vi förhandlar fram avtal som följer alla möjliga unika specifikationer. Vi tror på hållbarhet, och spelar en väsentlig roll inom återvinning. Vi förvandlar begagnade kläder till nya, innovativa produkter, som väskor eller skräddarsydda plagg. Om du behöver medicinsk utrustning eller utrustning för tandvård så har vi en vikt avdelning för att uppfylla alla dina behov. Inom livsmedelsprodukter är vi utrustade för att köpa in en uppsjö av olika artiklar, frysta som färska, bland annat grönsaker och fisk. Vi handlar enbart med etiskt tillverkade produkter som inte beblandats med barnarbete och som garanterar rättvisa löner för alla involverade arbetare. Utöver det har vi en aktiv strävan efter att skapa arbetsmöjigheter för familjer och bidra till den ekonomiska tillväxten i de områden vi är verksamma i.

 2. SA CONSERVERIE DU SUD

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Med mer än ett sekels erfarenhet och en unik know-how, utmärker sig Conserverie du Sud som den främsta tillverkaren av fläskpastejer och den enda med nationellt och internationellt renommé. Conserverie du Sud har ingått en lokal allians och får sitt fläskkött levererat från en lokal leverantör som är välkänd för sitt kravmärkta kött. Nyckeln till vår framgång är: smak, välbalanserad kryddning och behaglig textur! Med en know-how som gått från generation till generation, är produkterna framställda enligt traditionsenliga recept. Företaget är stolt att erbjuda naturliga produkter till sina konsumenter. Sedan 2021 har Conserverie du Sud certifierats enligt IFS version 8. IFS FOOD är en internationell referens som används för att uppskatta produkters och processers överensstämmelse i fråga om livsmedlens säkerhet och kvalitet. Conserverie du Sud har flera sortiment: - Label Rouge: utifrån frigående grisar, för färskt, fylligt, enastående och välsmakande kött. - AB intygar om en metod för jordbruksproduktion som respekterar naturliga system och cykler. -VPF: grisarna föds, föds upp, slaktas och förädlas i Frankrike. - IGP Porc du Sud-Ouest intygar att grisarna är födda, uppfödda, slaktade och förädlade i sydvästra Frankrike.

 3. DELFINO BATTISTA

  Italien

  Verified by europages badge

  Efter kriget etablerade Pasquale Battista ett litet laboratorium för livsmedelskonserver i Cetara, som han skötte med stor kärlek och stolthet fram till 1990-talet. Med tiden har våra produkters smak inte förändrats, liksom även produktionsfaserna och det noggranna utvalet av råvarorna. Alla dessa faser utförs med enorm noggrannhet för att se till att alla produktionsstandarder och gällande lagstiftning efterlevs.

 4. LA CASARECCIA

  Italien

  Verified by europages badge

  La Casareccia, med kontor på Via Stabia i Sant 'Antonio Abate (NA), är ett konserveringsföretag för livsmedel, från tomater till baljväxter, grönsaker utvalda och förpackade med största omsorg. Företaget uppfyller de standarder som krävs för UNI EN ISO 9001 - ACCREDIA - CERMET - BRC FOOD-certifieringar.

 5. BROKERAGE DI CLAUDIO ZENGA

  Italien

  Verified by europages badge

  FOOD BROKERAGE ITALIA erbjuder Made in Italy över hela världen. God italiensk pasta, fryst pizza, tomater (krossade, skalade tomater, färdiga såser etc.), torkad frukt, fruktjuicer och specialpastor (glutenfri pasta, dinkelpasta, ekologisk pasta, baljväxtpasta) I 30 år, vi tar hand om våra kunder, garanterar produktkvalitet, kommersiell effektivitet och assistans. ISO, IFS, BRC certifierade företag m.m. för att säkerställa internationella handelskrav.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. MAISON ANETH

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget MAISON ANETH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Grönsakskonserver. Företaget är även verksamt inom Konserver, Delicatessen, Såser, Konserver, Delicatessen, och Såser. Företagets huvudkontor finns i Vincennes, Frankrike.

 2. COPPOLA S.P.A.

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget COPPOLA S.P.A., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Konserver. Företaget är även verksamt inom Värmesteriliserade konserver, Livsmedel - Import/Export, fruktpuré, export livsmedelsprodukter, Värmesteriliserade konserver, och Livsmedel - Import/Export. Företagets huvudkontor finns i Scafati, Italien.

 3. CLAC

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget CLAC, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Konserver. Företaget är även verksamt inom EKOLOGISKT JORDBRUK, Soppor, Hantverk, Baljväxter, EKOLOGISKT JORDBRUK, Soppor, Delikatessprodukter, presentset, och beställningsarbete. Företagets huvudkontor finns i Cournon D'auvergne, Frankrike.

 4. HEMISSI FOOD SOURCE HB

  Sverige

  Handel och marknadsföring av livsmedels produkter. Vi samarbetar med producenter från hela världen, Vi är också leverantörer för Olivecoal (Ekologiska grill briketter) från Tunisien. Vi sköter alla beställningar samt handlingar på ett professionellt sätt, inget krångel. Ni önskar, vi uppfyller.

  Alla produkter för "konserver"
 5. WECK EUROPE

  Italien

  Hela sortimentet av burkar från WECK®, liksom övriga tillbehör (packningar, klämmor i rostfritt stål, lock, burklyftare, sterilkokare för hushållsbruk etc.) säljs i Frankrike genom MCM EMBALLAGES, auktoriserad återförsäljare. Burkvarumärket WECK® finns även representerat över hela Europa. Med mer än 100 års erfarenhet i bagaget har företaget WECK®, som uppfann glasburken för konservering, blivit en välkänd branschledare inom Europa när det gäller matkonservering. Burkar från WECK® innebär en besparing, eftersom de har mycket lång brukstid.

 1. LAS MARISMAS DE LÉBRIJA

  Spanien

  Produktion året runt av sticklingar för trädgårdsodling. Tillverkning och försäljning av tomatkoncentrat. Vår bomullsfiber är sanktionerad av över 25 års erfarenhet inom sektorn. Våra produkter: bomull, tomatkoncentrat, snittblommor, broccoli, morötter, solrosor. Våra produkter: Konserverade baljväxter och grönsaker. Blomsterodling. Sticklingar. Solrosor. Bomull. Snittblommor. Broccoli. Broccoli. Tomatkoncentrat. Morötter. Spannmål.

 2. DI GIUSEPPE PORCELLI

  Italien

  Företaget arbetar enligt tillverkningstekniker som är traditionella och hantverksmässiga, och vi strävar efter att växa genom att utöka vårt produktsortiment och hitta nya marknader, med hjälp av en ständigt pågående forsknings- och utvecklingsprocess som vi genomför för att på lång sikt kunna sälja våra produkter även i utlandet. Livasì är ett familjeföretag som bildats på initiativ av den tredje generationen.

 1. MEDITERRANEA BELFIORE SRL

  Italien

  Mediterranea Belfiore, jordbruk beläget i Cecina, i provinsen Livorno.

 2. EDELWEISS GROUPE

  Frankrike

  Företaget EDELWEISS GROUPE, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Solrosfrön. Företaget är även verksamt inom Kost och drycker - ingredienser, Vodka, Konserver, Kost och drycker - ingredienser, Vodka, och Rafinirano sončnično olje. Företagets huvudkontor finns i Geispolsheim, Frankrike.

 3. WECK UNITED KINGDOM

  Frankrike

  Företaget WECK UNITED KINGDOM, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Glasbuteljer och burkar. Företaget är även verksamt inom Värmesteriliserade konserver, Konserver, pr-artklar av bleckplåt och metall, Värmesteriliserade konserver, Konserver, och konserveringsburkar i glas. Företagets huvudkontor finns i Geispolsheim Gare, Frankrike.

 4. GOUT DE CANARD LTD

  Bulgarien

  Företaget GOUT DE CANARD LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Köttkonserver. Företaget är även verksamt inom Patéer och pastejer, Animaliska oljor och fett, Gåslever, Konserver, Patéer och pastejer, Animaliska oljor och fett, Gåslever, och Konserver. Företagets huvudkontor finns i Rakovski, Bulgarien.

 5. ONISS

  Ukraina

  Företaget ONISS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Konserver. Företaget är även verksamt inom Svamp, konservering av grönsaker, och Svamp. Företagets huvudkontor finns i Odessa, Ukraina.

 6. WECK® FRANCE

  Frankrike

  Företaget WECK® FRANCE, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Glasbuteljer och burkar. Företaget är även verksamt inom Konserver, burkar för konservering, tillbehör för WECK-burkar, konserveringsburkar i glas, och Konserver. Företagets huvudkontor finns i Geispolsheim-Gare, Frankrike.

 7. ANCHOAS DE SANTOÑA

  Spanien

  Företaget ANCHOAS DE SANTOÑA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Konserver. Företaget är även verksamt inom ansjovis, marinerad ansjovis i olivolja, och konzervirani sardoni. Företagets huvudkontor finns i Santoña (cantabria), Spanien.

 8. ACC LLC

  Ukraina

  Företaget ACC LLC, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Konserver. Företaget är även verksamt inom pastej tomater, tomatjuice, hackade tomater, och Tomatsås. Företagets huvudkontor finns i Krivoy Rog, Ukraina.

 1. FÁBRICA DE PATATAS FRITAS LA SANTAMARÍA

  Spanien

  Företaget FÁBRICA DE PATATAS FRITAS LA SANTAMARÍA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Potatisflingor och -preparat. Företaget är även verksamt inom pommes frites, torkad frukt, och konserver. Företagets huvudkontor finns i Pinto-Madrid, Spanien.

 2. ONLY SICILIAN FOOD

  Italien

  Företaget ONLY SICILIAN FOOD, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Konserver. Företaget är även verksamt inom Livsmedel - Import/Export, såser, såser och kryddor, hantverksmässigt framställd öl, och Livsmedel - Import/Export. Företagets huvudkontor finns i Catania, Italien.

 3. CUORE VERDE NATURA SRLS

  Italien

  Företaget CUORE VERDE NATURA SRLS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Konserver. Företaget är även verksamt inom såser och kryddor. Företagets huvudkontor finns i Fratta Todina, Italien.

 4. MEANDROS LLC

  Ukraina

  Företaget MEANDROS LLC, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Olivolja. Företaget är även verksamt inom Matfetter, solrosolja, Konserver, Matfetter, och Rafinirano sončnično olje. Företagets huvudkontor finns i Kyiv, Ukraina.

 5. LE TRIFOLE TARTUFI - TRUFFLES TRUFFE TRUFAS

  Italien

  Företaget LE TRIFOLE TARTUFI - TRUFFLES TRUFFE TRUFAS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Konserver. Företaget är även verksamt inom livsmedel med tryffel, tryffel, tryffelsås, och tryffel. Företagets huvudkontor finns i San Marzano Oliveto, Italien.

 6. GECOM EXPORT SRL IMPORT EXPORT ITALIAN FOOD

  Italien

  Företaget GECOM EXPORT SRL IMPORT EXPORT ITALIAN FOOD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Livsmedel - Import/Export. Företaget är även verksamt inom Konserver, och Konserver. Företagets huvudkontor finns i Nocera Inferiore, Italien.

 7. SANFOOD ALIMENTACIÓN S.L.U.

  Spanien

  Företaget SANFOOD ALIMENTACIÓN S.L.U., är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Konserver. Företaget är även verksamt inom import livsmedel. Företagets huvudkontor finns i Murcia, Spanien.

 8. WECK ESPAÑA

  Italien

  Företaget WECK ESPAÑA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Glasbuteljer och burkar. Företaget är även verksamt inom Konserver, och Konserver. Företagets huvudkontor finns i Trieste, Italien.

 9. MARKELBACH EN CORNE

  Belgien

  Företaget MARKELBACH EN CORNE, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Kakao och choklad. Företaget är även verksamt inom KONFEKT, valnötter utan skal, Konserver, KONFEKT, och förpackning av torkad frukt. Företagets huvudkontor finns i Wilrijk, Belgien.

 10. HISAR TOMATO PASTE AND CANNED FOODS

  Turkiet

  Företaget HISAR TOMATO PASTE AND CANNED FOODS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Konserver. Företaget är även verksamt inom fyllda risbollar, och grönsaker i vinäger. Företagets huvudkontor finns i Izmir, Turkiet.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis