• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • konserver

Resultat för

Konserver - Import och export

 1. MONDIAL DISTRIBUTION CI.CA SARL

  Frankrike

  Företaget MONDIAL DISTRIBUTION CI.CA SARL, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Import och export - agenturer. Företaget är även verksamt inom Margarin, Kryddor, KONFEKT, Ris, Gryn, Såser, Honung, Konserver, och Drycker. Företagets huvudkontor finns i Genas, Frankrike.

 2. CAFFÈ CORTESE

  Italien

  Året var 1956 och Carmine Cortese började sitt äventyr och gav ett namn till sin dröm: att sprida kaffekulturen och ge liv åt några av de bästa kaffeblandningarna på marknaden. Så föddes Caffè Cortese, inte bara ett varumärke, utan en ny idé om den mest populära drycken i världen. Genom produkternas höga kvalitet blev. Carmine, som alla brukade kalla honom, en referenspunkt inom kafferosterisektorn med sina blandningar av kaffebönor speciellt framställda för barer och malet kaffe att avnjuta i hemmen, eftersom han skänkte sina kunder fantastiska sensoriska upplevelser. I en kopp Caffè Cortese blir det möjligt att förnimma alla aromer, uppskatta den perfekta rostningen och smaka på de olika smakintensiteterna. Allt i full respekt för den napolitanska espressotraditionen och kulturen för de olika smakstilarna: ett kaffe som uppskattas överallt, med en krämig och aromatisk karaktär, som ska avnjutas nybryggt.

 3. LA CASARECCIA

  Italien

  La Casareccia, med kontor på Via Stabia i Sant 'Antonio Abate (NA), är ett konserveringsföretag för livsmedel, från tomater till baljväxter, grönsaker utvalda och förpackade med största omsorg. Företaget uppfyller de standarder som krävs för UNI EN ISO 9001 - ACCREDIA - CERMET - BRC FOOD-certifieringar.

 4. BROKERAGE DI CLAUDIO ZENGA

  Italien

  FOOD BROKERAGE ITALIA erbjuder Made in Italy över hela världen. God italiensk pasta, fryst pizza, tomater (krossade, skalade tomater, färdiga såser etc.), torkad frukt, fruktjuicer och specialpastor (glutenfri pasta, dinkelpasta, ekologisk pasta, baljväxtpasta) I 30 år, vi tar hand om våra kunder, garanterar produktkvalitet, kommersiell effektivitet och assistans. ISO, IFS, BRC certifierade företag m.m. för att säkerställa internationella handelskrav.

 5. EDELWEISS GROUPE

  Frankrike

  Företaget EDELWEISS GROUPE, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Solrosfrön. Företaget är även verksamt inom Kost och drycker - ingredienser, Vodka, Drycker - Import/Export, Viner, Bröd, Grönsakskonserver, Drycker, Alkohol, och Kaffe, te. Företagets huvudkontor finns i Geispolsheim, Frankrike.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. MAISON ANETH

  Frankrike

  Företaget MAISON ANETH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Grönsakskonserver. Företaget är även verksamt inom Konserver, Delicatessen, Såser, Konserver, Delicatessen, och Såser. Företagets huvudkontor finns i Vincennes, Frankrike.

 2. COPPOLA S.P.A.

  Italien

  Företaget COPPOLA S.P.A., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Konserver. Företaget är även verksamt inom Värmesteriliserade konserver, Livsmedel - Import/Export, fruktpuré, export livsmedelsprodukter, Värmesteriliserade konserver, och Livsmedel - Import/Export. Företagets huvudkontor finns i Scafati, Italien.

 3. CLAC

  Frankrike

  Företaget CLAC, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Konserver. Företaget är även verksamt inom EKOLOGISKT JORDBRUK, Soppor, Hantverk, Baljväxter, EKOLOGISKT JORDBRUK, Soppor, Delikatessprodukter, presentset, och beställningsarbete. Företagets huvudkontor finns i Cournon D'auvergne, Frankrike.

 4. SICILIA TENTAZIONI

  Italien

  Företaget SICILIA TENTAZIONI, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Livsmedelsspecialiteter. Företaget är även verksamt inom Konserver, Livsmedelsextrakt, regionala och typiska livsmedel, såser och kryddor, Konserver, pasta och krämiga såser, Livsmedelsextrakt, sylt, och pesto. Företagets huvudkontor finns i Giarre, Italien.

 5. HEMISSI FOOD SOURCE HB

  Sverige

  Handel och marknadsföring av livsmedels produkter. Vi samarbetar med producenter från hela världen, Vi är också leverantörer för Olivecoal (Ekologiska grill briketter) från Tunisien. Vi sköter alla beställningar samt handlingar på ett professionellt sätt, inget krångel. Ni önskar, vi uppfyller.

  Alla produkter för "konserver"

 1. WECK EUROPE

  Italien

  Hela sortimentet av burkar från WECK®, liksom övriga tillbehör (packningar, klämmor i rostfritt stål, lock, burklyftare, sterilkokare för hushållsbruk etc.) säljs i Frankrike genom MCM EMBALLAGES, auktoriserad återförsäljare. Burkvarumärket WECK® finns även representerat över hela Europa. Med mer än 100 års erfarenhet i bagaget har företaget WECK®, som uppfann glasburken för konservering, blivit en välkänd branschledare inom Europa när det gäller matkonservering. Burkar från WECK® innebär en besparing, eftersom de har mycket lång brukstid.

 2. LAS MARISMAS DE LÉBRIJA

  Spanien

  Produktion året runt av sticklingar för trädgårdsodling. Tillverkning och försäljning av tomatkoncentrat. Vår bomullsfiber är sanktionerad av över 25 års erfarenhet inom sektorn. Våra produkter: bomull, tomatkoncentrat, snittblommor, broccoli, morötter, solrosor. Våra produkter: Konserverade baljväxter och grönsaker. Blomsterodling. Sticklingar. Solrosor. Bomull. Snittblommor. Broccoli. Broccoli. Tomatkoncentrat. Morötter. Spannmål.

 1. DI GIUSEPPE PORCELLI

  Italien

  Företaget arbetar enligt tillverkningstekniker som är traditionella och hantverksmässiga, och vi strävar efter att växa genom att utöka vårt produktsortiment och hitta nya marknader, med hjälp av en ständigt pågående forsknings- och utvecklingsprocess som vi genomför för att på lång sikt kunna sälja våra produkter även i utlandet. Livasì är ett familjeföretag som bildats på initiativ av den tredje generationen.

 2. MEDITERRANEA BELFIORE SRL

  Italien

  Mediterranea Belfiore, jordbruk beläget i Cecina, i provinsen Livorno.

 3. WECK UNITED KINGDOM

  Frankrike

 4. GOUT DE CANARD LTD

  Bulgarien

 5. ONISS

  Ukraina

 6. ANCHOAS DE SANTOÑA

  Spanien

 7. WECK® FRANCE

  Frankrike

 8. ACC LLC

  Ukraina

 1. FORMED EQUIPMENTS

  Frankrike

 2. FÁBRICA DE PATATAS FRITAS LA SANTAMARÍA

  Spanien

 3. CUORE VERDE NATURA SRLS

  Italien

 4. LA NATURA DEL BOSCO SRLS

  Italien

 5. ONLY SICILIAN FOOD

  Italien

 6. SANFOOD ALIMENTACIÓN S.L.U.

  Spanien

 7. GECOM EXPORT SRL IMPORT EXPORT ITALIAN FOOD

  Italien

 8. LE TRIFOLE TARTUFI - TRUFFLES TRUFFE TRUFAS

  Italien

 9. WECK ESPAÑA

  Italien

 10. WECK NEDERLAND

  Italien

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
Filter

Resultat för

Konserver - Import och export

Antal resultat

1 899 Företag