• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • konserverade mollusker

Resultat för

Konserverade mollusker - Import och export

 1. EIRASMAR

  Spanien

  Företag som säljer musslor och bläckfisk. Vi säljer konserverade produkter.

 2. JEALSA

  Spanien

  Jealsa är ett spanskt familjeägt livsmedelsföretag som tillverkar och säljer, sedan mer än 60 år, fisk- och skaldjurskonserver.

 3. STRENA TRADING

  Spanien

  Företaget STRENA TRADING, är ett Agent/ Representant, som är verksamt inom sektorn för Konserverade mollusker. Företaget är även verksamt inom livsmedel, industry cleaner, honung, och vin i parti. Företagets huvudkontor finns i Madrid, Spanien.

 4. PORTOMAR

  Spanien

  Företaget PORTOMAR, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Konserverade mollusker. Företagets huvudkontor finns i Vilagarcia De Arosa, Spanien.

 5. FISHER TRADING COMPANY LLC

  Ukraina

  Företaget FISHER TRADING COMPANY LLC, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Djupfrysta skaldjur. Företaget är även verksamt inom behandlade fiskar och fiskeprodukter, och mollusker konserverade. Företagets huvudkontor finns i Odessa, Ukraina.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. SHRIMPS TRADE INTERNATIONAL

  Bangladesh

  Företaget SHRIMPS TRADE INTERNATIONAL, är ett Agent/ Representant, som är verksamt inom sektorn för Konserverade mollusker. Företagets huvudkontor finns i Khulna, Bangladesh.

 2. FALCAMAR - COMERCIO DE MARISCOS, LDA.

  Portugal

  Företaget FALCAMAR - COMERCIO DE MARISCOS, LDA., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fisk-, skaldjurs- och snigelkonserver. Företaget är även verksamt inom Konserverade mollusker, och Konserverade mollusker. Företagets huvudkontor finns i Labruge, Portugal.

 3. MYTILEA

  Frankrike

  Företaget MYTILEA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Konserverade mollusker. Företagets huvudkontor finns i Le Vivier Sur Mer, Frankrike.

 4. ITALMOLLUSCHI S.R.L.

  Italien

  Företaget ITALMOLLUSCHI S.R.L., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Konserverade mollusker. Företaget är även verksamt inom färska blötdjur, och skörd av mollusker. Företagets huvudkontor finns i Ischitella, Italien.

 5. ORBE SA

  Spanien

  Företaget ORBE SA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Konserverade mollusker. Företaget är även verksamt inom Fiskkonserver, Konserverade skaldjur, Fiskkonserver, och Konserverade skaldjur. Företagets huvudkontor finns i Vigo, Spanien.

 1. FRUITS OF THE SEA LTD

  Förenade kungariket

  Företaget FRUITS OF THE SEA LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Konserverade mollusker. Företagets huvudkontor finns i Shoeburyness, Förenade kungariket.

 2. AASF LTD

  Förenade kungariket

  Företaget AASF LTD, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Konserverade mollusker. Företagets huvudkontor finns i Kilkeel, Förenade kungariket.

 1. RALUN EXPORT

  Korea

  Företaget RALUN EXPORT, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Konserverade mollusker. Företaget är även verksamt inom formar, och hjärtmusslor förpackade. Företagets huvudkontor finns i Coronel, Korea.

 2. CELTARMOR

  Frankrike

  Företaget CELTARMOR, som är verksamt inom sektorn för Fisk-, skaldjurs- och snigelkonserver. Företaget är även verksamt inom Konserverade mollusker, och Konserverade mollusker. Företagets huvudkontor finns i Saint Quay Portrieux, Frankrike.

 3. CLUB INVESTMENT PROJECT

  Israel

  Företaget CLUB INVESTMENT PROJECT, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Konserverade mollusker. Företagets huvudkontor finns i Holon, Israel.

 4. LIMFJORDS-KOMPAGNIET A/S

  Danmark

  Företaget LIMFJORDS-KOMPAGNIET A/S, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Djupfryst fisk. Företaget är även verksamt inom Konserverade mollusker, och Konserverade mollusker. Företagets huvudkontor finns i Nykoebing M, Danmark.

 5. MIGRATE FROM MAGENTO TO SHOPIFY

  Spanien

  Företaget MIGRATE FROM MAGENTO TO SHOPIFY, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Konserverade mollusker. Företagets huvudkontor finns i Ávila, Spanien.

 6. ECCO SEAFOOD A/S

  Danmark

  Företaget ECCO SEAFOOD A/S, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Konserverade mollusker. Företaget är även verksamt inom Fisk-, skaldjurs- och snigelkonserver, Konserverade skaldjur, Fisk-, skaldjurs- och snigelkonserver, och Konserverade skaldjur. Företagets huvudkontor finns i Strandby, Danmark.

 7. ARKALE MAXKURTEGI CB

  Spanien

 8. DAN SHELLFISH A/S

  Danmark

 1. CONSERVAS MARINAS S.L.

  Spanien

 2. CONSERVAS CRUZ MAR SA

  Spanien

 3. STE AQUACULTURE JAOUEN

  Frankrike

 4. MANUEL VICENTE MOSQUERA E HIJOS SA

  Spanien

 5. ORKNEY FISHERMEN'S SOCIETY LTD

  Förenade kungariket

 6. LETT GROUP LTD

  Irland