• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • kex och kaffebröd

Resultat för

Kex och kaffebröd - Import och export

 1. SEVAROME

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Verksamheten på Sévarome består i att skapa och tillverka söta livsmedelsaromer (vanilj, kaffe, citron, jordgubbe, kryddor, frukter, blommor, specialiteter), salta livsmedelsaromer (kökshjälpmedel), nötberedningar (pistascher, hasselnötter, smaksatta preparat), andra ingredienser (vaniljstång, livsmedelsfärg, stabilisatorer, texturmedel). Livsmedelsaromer för tillverkning av högkvalitativa livsmedelsprodukter. Vi samarbetar med stora kockar och vi saluför de bästa applikationerna för era största succéer. Vårt credo är vår passion för smaker, resultat och kundnöjdhet. SEVAROME: Kreation och tillverkning i Frankrike av livsmedelsaromer för glass, livsmedelsaromer för sorbet, livsmedelsaromer för choklad, av livsmedelsaromer för dietprodukter, livsmedelsaromer för te, livsmedelsaromer för kaffe, livsmedelsaromer för örtteer, aromer och naturaromer, färgämnen för livsmedel.

 2. INDUSTRIA NAVARRA DE CONFITERÍA

  Spanien

  Verified by europages badge

  Ett familjeföretag med mer än 50 års tradition inom framställningen av konditoriprodukter och kex under handelsnamnet Pastas y Bizcochos Gloria. Idag, hos INACO, har vi de senaste åren specialiserat oss på naturliga livsmedel med framställningen av ekologiska kex och torra kakor under märket BELSI genom att välja ut de bästa naturliga råvarorna, 100 % ekologiskt odlade, fullkornsmjöl, spannmål, torkad frukt och frön, jungfrulig olivolja och vetesirap som sötningsmedel. De ekologiska produkterna BELSI innehåller mycket fibrer, de är sunda och näringsrika och är garanterade av CPAEN (Rådet för ekologisk produktion i Navarra) under licenskod nr NA-E0013. Levererar: hälsoprodukter, livsmedel | näringsprodukter | bakverk | ekologiska livsmedel | cookies | kex till te | hälsokost | madeleines | gastronomiska produkter | dietiska konditorivaror | livsmedel.

 3. PROBAL INDUSTRIES BV

  Nederländerna

  Verified by europages badge

  Vi är en ledande leverantör av fruktjuicer, livsmedelsprodukter, drycker, mejeriprodukter, konfektyr, bebisprodukter och specerier. Vi är belägna i Nederländerna och Turkiet. Vi grundade företaget för årtionden sedan, och har nått stora framgångar som leverantör av renlivsmedelsprodukter till distributörer internationellt. För oss handlar det inte bara om försäljning. Att bygga och upprätthålla gedigna band med våra klienter är grunden för vår verksamhet. Vårt fokus är att förbättra utvecklingen av den logistiska strukturen för naturliga produkter, från källa till köpare. Vi gör det genom lösningar för marknadsföring, leverans och riskbedömningar. Vi nöjer oss inte bara med kvalitet. Med vår unika metodologi gör vi alla nöjda. Vi har ett brett sortiment, med produkter som: - Fruktjuicer - Livsmedelsprodukter - Drycker - Mejeriprodukter - Konfektyr - Bebisprodukter - Specerier. Kontakta oss för mer information!

 4. KALFANY SÜSSE WERBUNG GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  I över 35 år har Kalfany Süße Werbung GmbH utvecklat och tillverkat sötsaker som reklamartiklar för sina kunder. Det som började med ett konditori i Schwarzwald utvecklades under grundaren Pieter Schuberts kreativa hand till ett ledande företag inom reklamartiklar.

 5. CHRISTIE INTERNATIONAL LIMITED

  Förenade kungariket

  Verified by europages badge

  Christie International Ltd är beläget i sydöstra England och är den officiella avdelningen för outsourcad exportförsäljning åt ett antal FMCG-tillverkare inom livsmedel, drycker och produkter som inte är livsmedel baserade i Storbritannien. Det breda sortimentet av kategorier innefattar: Kakor av olika slag. Snacks och godis. Choklad. Frukostflingor. Teer. Konserverad frukt. Såser. Quinoa. Hälsokostsortiment. Oljor och sprayer. Källvatten. Personlig vård, hälsa och skönhet. Hushållsrengöring. Vi övertar rätten till produkten och utvecklar exportmarknader i samarbete med märkesägarna. Vi är mycket flexibla i och med att vi kan slå samman bandade kontainerbeställningar från våra partners i vår lokal i Storbritannien innan frakt ut till marknaden. Vi bistår med komplett dokumentation och alla förpackningsmärkningar som behövs. I vissa fall kan vi dessutom bidra till marknadsföringskostnader som kan krävas för att få inträde på marknaden.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. BLOOM&CIE

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget BLOOM&CIE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kex och kaffebröd. Företaget är även verksamt inom karameller, choklad, kakor, och kex. Företagets huvudkontor finns i Nice, Frankrike.

 2. PATAZA PTY LTD

  Australien

  Verified by europages badge

  Företaget PATAZA PTY LTD, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Import/Export - jordbruksprodukter. Företaget är även verksamt inom Organics - livsmedel, Kex och kaffebröd, Konfekt utan choklad, Drycker - Import/Export, Honung, macadamianötter, eucalyptushonung, Organics - livsmedel, och Viner - Australien. Företagets huvudkontor finns i Sydney, Australien.

 3. FLAVIE'S & CO

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget FLAVIE'S & CO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kex. Företaget är även verksamt inom Snacks, saltade, Kex och kaffebröd, salta kex, Snacks, saltade, produktion kex, och Kex och kaffebröd. Företagets huvudkontor finns i Plérin, Frankrike.

 4. LES OOOKIES PAR MAX&ZABOU DELICES

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget LES OOOKIES PAR MAX&ZABOU DELICES, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bakverk. Företaget är även verksamt inom Kex och kaffebröd, mjuka kex, hasselnötskakor, chokladkakor, och Kex och kaffebröd. Företagets huvudkontor finns i Saint-Germain-En-Laye, Frankrike.

 5. ALSACE BISCUITS TRADITION

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget ALSACE BISCUITS TRADITION, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kex och kaffebröd. Företaget är även verksamt inom Kex, Kex, Kex, Kex, müsli, och skorpor. Företagets huvudkontor finns i Geudertheim, Frankrike.

 1. BISCOTTIFICIO SARTORELLI

  Italien

  Vårt bageri grundades 1952 i Costalissoio, som är en liten bergsby, i den högsta delen av kommunen Santo Stefano di Cadore, mitt i Dolomiterna. Det särskiljer sig inom konfektyrsektorn tack vare produktionen av klassiska "I Sartorelli"-kakor, som med tiden har blivit en succé och är vår egna produkt av högsta kvalitet som är känd och uppskattad i hela Italien och utomlands. Vårt bageri specialiserar sig allt mer på att tillverka kakor som är erkänt utsökta. Vårt antika, dyrbara recept, en bakningsmetod som fortfarande baseras på hantverk, ingredienser av absolut högsta kvalitet utgör tillsammans våra produkters unika och originalitet. Ur kombinationen av det förflutna, representerat av den skickliga omarbetningen av recepten från förr, och nutiden, med all teknik och den modernaste produktionsmetoden, föds ett brett utbud av kakor för alla som satsar på kvalitet.

 2. SOFI BAKERY (MEGAPOLIS, LLC)

  Ryssland

  SOFI BAKERY – en kreativ verkstad. Här skapas godsaker av högsta kvalitet - dekorerade honungspepparkakor, godisstänger och karameller bakas för hand av ett proffsteam: bagare, konditorer, godistillverkare och konstnärer. SOFI BAKERY – konsten att skapa en gåva. Våra bagare bakar och dekorerar pepparkakorna helt för hand. Vi upprätthåller och utvecklar ständigt den ryska bakelsebranschens bästa traditioner. Vi använder bara naturliga råvaror av hög kvalitet i våra unika recept. SOFI BAKERY – nyckeln till framgång. Våra pepparkaksrecept baseras på uråldriga ryska traditioner som har blivit kompletterade med hemligheter från europeiska mästerbagare. Generösa mängder honung och kryddor (som ingefära, kanel, kakao med mera) ger våra pepparkakor den unika chokladfärgen, festlik smak och perfekt konsistens. Pepparkakor från SOFI är årets bästa produkt. De får guld!

 1. ALIMENTATION FINE DE FRANCE

  Frankrike

  Alimentation Fine de France är en fransk referens inom delikatessvaror tack vare en rigorös kvalitetspolitik: urval av produkterna på smakkriterier med stränga kvalitetskrav, vi undviker i högsta möjliga mån olika tillsatser, färgmedel, konserveringsmedel, och främjar användningsvänlighet och innovation inom ramarna för fransk matlagningstradition. Införande av total spårbarhet av produkterna (HACCP-standard) för bästa livsmedelssäkerhet. Denna kvalitetspolicy, kombinerad med ständiga kommersiella ansträngningar och en fördjupning av sortimenten, har gjort det möjligt att bredda kundkretsen till ansedda varuhus och export. Alimentation Fine de France erbjuder idag, under sina egna märken M. de Turenne, Atelier Turenne och Lou Bersac, ett sortiment på mer än 1 200 uppskattade kvalitetsprodukter, som förnyas varje halvår genom att tillskott av originella och exklusiva nyheter som exempelvis Selôvin.

 2. PAINS D'EPICES FORTWENGER

  Frankrike

  Det var 1768 som den unge Charles Fortwenger, bagarmästare, startade sin verksamhet i Gertwiller (Alsace) för att tillverka sina utsökta mjuka pepparkakor. Två sekel senare, tillverkas idag de beryktade mjuka pepparkakorna från Fortwenger med känsla för tradition, precis som deras skapare önskade: kvalitetsingredienser, en smula frosseri ... och en rejäl dos av know-how!

 3. BISCOTTI PAOLO FORTI SAS

  Italien

  Vi tar hand om våra produkter under alla produktionsfaserna: från valet av ingredienser, alltid äkta vara med hög kvalitet, till de olika genomförandefaserna och förpackningen. Vi väljer att förpacka våra produkter i tråg som skyddar dem mot stötar och skador med en genomskinlig film som gör att ni kan kontrollera gräddningsgraden. Allt detta för att ni ska få hem en god och vacker produkt… som om den nyss kommit ur ugnen!

 4. PANIFICIO BISCOTTIFICIO PINA FORTI

  Italien

  Sedan tre generationer, erbjuder vi er ljuvliga stunder med våra dagsfärska kex, som beretts med samma passion som förr. Mattutini, riccioli, pastine, tricotti, taralle, boudoir-kex, così chini med fikon och mandel, bauletti, burrì, gocciolosi, cookies, mandorlotti, reginette, fullkornscruscolotti och pancacao är enkla produkter som framställts genom att välja ut de bästa råvarorna och en produktionsprocess som vi vår kontrollerar längs hela kedjan.

 5. ANI BISCUITS FOOD IND. & TRADE CO.

  Turkiet

  ANI Biscuits Company grundades 1994. ANI Biscuits Company började med att producera kakor och kex. Tack vare en ständigt ökad försäljning har vårt företag investerat i nya och kvalitativa produkter. Företaget har blivit hedrade av handels- och industrikammaren i Istanbul för sin höga prestationsförmåga och för att blivit det näst största företaget i Turkiet. ANI Biscuits Company startade produktionen med 40 anställda men idag arbetar 1200 anställda i företaget.

 6. ALDIVA ALVIEN (MODERN CHOCOLATE)

  Turkiet

  Företaget ALDIVA ALVIEN (MODERN CHOCOLATE), är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Konfekt utan choklad. Företaget är även verksamt inom Kex och kaffebröd, våfflor, Kex och kaffebröd, och choklad. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 7. TARIFIQ FOODS LTD

  Förenade kungariket

  Företaget TARIFIQ FOODS LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kex och kaffebröd. Företaget är även verksamt inom Bröd och bakverk, bakverk, halal, Bröd och bakverk, och torkad pasta. Företagets huvudkontor finns i Peterborough, Förenade kungariket.

 8. AVIGAUF

  Belgien

  Företaget AVIGAUF, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bakverk. Företaget är även verksamt inom Kex och kaffebröd, våfflor, och Kex och kaffebröd. Företagets huvudkontor finns i Battice, Belgien.

 1. FOOD OF SICILY

  Spanien

  Företaget FOOD OF SICILY, som är verksamt inom sektorn för Frysta och djupfrysta livsmedel. Företaget är även verksamt inom Djupfrysta färdiga maträtter, Kex och kaffebröd, Djupfrysta färdiga maträtter, och Kex och kaffebröd. Företagets huvudkontor finns i Tenerife, Spanien.

 2. BISCUITERIE AFA

  Frankrike

  Företaget BISCUITERIE AFA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kex. Företaget är även verksamt inom Kex och kaffebröd, och Kex och kaffebröd. Företagets huvudkontor finns i Appietto, Frankrike.

 3. SARL PIVERT

  Frankrike

  Företaget SARL PIVERT, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Kex. Företaget är även verksamt inom Kex och kaffebröd, Diet- och bionäring, Kex och kaffebröd, Diet- och bionäring, och Kex utan tillsats av socker. Företagets huvudkontor finns i La Fouillade, Frankrike.

 4. PRESENTA DEUTSCHLAND GMBH

  Tyskland

  Företaget PRESENTA DEUTSCHLAND GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Kex och kaffebröd. Företagets huvudkontor finns i Landshut, Tyskland.

 5. 1ALS GMBH

  Tyskland

  Företaget 1ALS GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Kex och kaffebröd. Företagets huvudkontor finns i Alsbach-Hähnlein, Tyskland.

 6. LARK BISCUITS

  Turkiet

  Företaget LARK BISCUITS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kex och kaffebröd. Företaget är även verksamt inom Konfekt utan choklad, kexfabrik, våfflor, genuabröd, och Konfekt utan choklad. Företagets huvudkontor finns i Konya, Turkiet.

 7. LES MIRLIFLORES

  Frankrike

  Företaget LES MIRLIFLORES, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kex och kaffebröd. Företaget är även verksamt inom mandelbiskvier. Företagets huvudkontor finns i Montans, Frankrike.

 8. BARQUILLOS GONZALO RÍOS

  Spanien

  Företaget BARQUILLOS GONZALO RÍOS, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Glass och sorbet. Företaget är även verksamt inom Kex och kaffebröd, små rån för glasser, Kex och kaffebröd, bakelser för glass, och våfflor. Företagets huvudkontor finns i Santander-Cantabria, Spanien.

 9. ADICOR MEDIEN SERVICES GMBH

  Tyskland

  Företaget ADICOR MEDIEN SERVICES GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Kex och kaffebröd. Företagets huvudkontor finns i Darmstadt, Tyskland.

 10. HANF WHAT ELSE

  Tyskland

  Företaget HANF WHAT ELSE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kex och kaffebröd. Företagets huvudkontor finns i Regensburg, Tyskland.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis