• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • kemisk gödsel

Resultat för

Kemisk gödsel - Import och export

 1. SCANDINAVIAN CHEMICALS INTERNATIONAL AB

  Sverige

  Verified by europages badge

  Skandikem är en ledande global leverantör av specialiserade kemikalier för olika industrier. Med innovation och hållbarhet som ledord erbjuder vi ett omfattande sortiment av högkvalitativa kemikalier och tjänster som är utformade för våra klienters unika behov. Företaget är byggt på en grund av expertis, pålitlighet och kundnöjdhet. På Skandikem förstår vi vikten vid kemikaliers roll i framsteg inom ett otal olika sektorer. Vårt mångfaldiga produktsortiment sträcker sig över områden som läkemedel, personlig vård, industriell tillverkning, jordbruk och många fler. Vi har ett nära samarbete med våra kunder för att utveckla skräddarsydda lösningar som förhöjer deras processer, förbättrar deras effektivitet och understödjer deras tillväxt. Innovation är vår verksamhets hjärta. Vi investerar i toppmodern forskning och utveckling för att fortsätta ligga i framkant när det gäller kemiska framsteg. Genom att ständigt utforska nya möjligheter och testa gränser skträvar vi efter att utveckla hållbara och miljövänliga lösningar som lever upp till de föränderliga behoven hos industrierna vi riktar oss till. Vår globala närvaro låter oss betjäna kunder över hela världen. Med en stadig leveranskedja och effektiva distributionskanaler kan vi leverera våra produkter snabbt och säkert, oavsett geografiska gränser. Skandikem bidrar till sina klienters framgångar och tillväxter, både lokalt och internationellt.

 2. JADAM

  Portugal

  Verified by europages badge

  JADAM är ett registerrat varumärke från Wizard Puzzle-Unipessoal LDA som specialiserar sig inom lagerdistribution och knyter samman betydande internationella tillverkare av kemiskt råmaterial med klienter på lokala marknader och tillverkare av slutprodukter. Vi tillhandahåller fosforit, natriumkarbonat, kaustiksoda, saltsyra, natriumhypoklorit, N46 Urea gödsel, trippel superfosfat (TSP), sulfur och mycket mer. Utforska vår katalog för att få reda på mer om våra produkter

 3. ATMOSFER MACHINERY

  Turkiet

  Verified by europages badge

  Företaget ATMOSFER MACHINERY, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Behandling av vatten - Apparater och anläggningar. Företaget är även verksamt inom Vattenavsaltningsutrustning, Kemi - Import/Export, Kemisk gödsel, Kemikalier - basprodukter och derivat, Fetter, industri, Vattenreningsprodukter, Avsaltningsanläggningar för havsvatten, Vattenavsaltningsutrustning, och homogeniseringsmaskiner. Företagets huvudkontor finns i Etimesgut/ankara, Turkiet.

 4. XEM ABONOS, S.L.

  Spanien

  Verified by europages badge

  Företaget XEM ABONOS, S.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kemisk gödsel. Företaget är även verksamt inom surhetsreglerande medel, organiska gödningsmedel, pesticider för marker och miljön, gödning med mineral och spårämnen, svampbekämpningsmedel för marker och miljön, gödningsmedel, aminosyror, bakteriedödande medel för marker och miljön, och jordkorrigeringsmedel. Företagets huvudkontor finns i Xeraco (valencia), Spanien.

 5. ARFOC- GESTÃO DE INVESTIMENTOS UNIP. LDA

  Portugal

  Verified by europages badge

  Företaget ARFOC- GESTÃO DE INVESTIMENTOS UNIP. LDA, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Kemisk gödsel. Företaget är även verksamt inom Viner, Kemi - Import/Export, Kemikalier - basprodukter och derivat, kemikalier för läkemedelsindustrin, rött vin, kemiska tillsatser för livsmedels- och konservindustrin, kemiska tillsatser, rosévin, och mousserande. Företagets huvudkontor finns i Azurara, Portugal.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. LEMCORE B.V.

  Nederländerna

  Verified by europages badge

  Företaget LEMCORE B.V., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Kemisk gödsel. Företagets huvudkontor finns i Amsterdam, Nederländerna.

 2. PRODUCTION COMPANY PLATFORMA (PLATFORMEKS LLC)

  Ryssland

  Tillverkningsföretaget Platforma säljer petrokemikalier och tillhandahåller kemikalier för industri och livsmedelsbruk samt kemiska gödningsmedel från stora tillverkare i Ryssland, Kina och Europa. Företaget tillhandahåller råmaterial och derivat från organisk och ickeorganisk kemi: industriella kemikalier (mjukgörare, sulfaminsyra, frostskyddsvätska och råmaterial för dess tillverkning, osv); livsmedelskemikalier (natriumbensoat, bikarbonat osv); fodertillskott och gödningsmedel (kopparsulfat, kaustiksoda osv). Platforma har tillhandahållit ett brett utbud av kemiska produkter för export och import sedan 2007. Alla kemikalier är kvalitetscertifierade och enhetliga med internationella standarder. Produkterna förpackas utefter kundens önskemål i burkar, tunnor, kubiska IBC-behållare, tankbilar, väskor. Leverans av importerade/inhemska kemiska råmaterial som inte finns listade i katalogerna finns tillgänglig genom produktionsbeställning till tillverkningslokalen. Vi ger rabatter för bulkbeställningar.

 3. AGRIFLUIDE S.L.

  Spanien

  Agrifluide är ett företag dedikerat till produktion och marknadsföring av flytande gödselmedel, med mer än 40 års erfarenhet. Vår mångåriga erfarenhet av hantering av flytande gödselmedel, de nya framstegen inom kemiteknik och den mest avancerade tekniken gör att vi fortsätter att vara ett av de ledande företagen inom jordbrukssektorn. Agrifluide produkter har en differentierande komponent som är PHC, en viktig stimulans i den vegetativa utvecklingen av växten. Det är en organo-mineralförening, exklusiv för Grupo Agrifluide, vars huvudkomponent är polyhydroxikarboxylsyror eller organiska syror (fulvinsyra respektive humussyror) med låg molekylvikt och omedelbar agronomisk verkan. Bland fördelarna med PHC sticker följande ut: • Minimerar näringsförluster. • Maximerar effektiviteten hos gödselmedel • Ökar katjonbyteskapaciteten • Stärker växten inför motgångar Tack vare våra fyra fabriker (i Sevilla och Albacete) lyckas Grupo Agrifluide distribuera mer än 60 000 ton per år. Alla våra produkter kan distribueras i förpackningar med: • 1000 liter • 20 liter • 10 liter • 5 liter

 4. LLC SMOLNEFTEORGSINTEZ

  Ryssland

  Smolnefteorgsintez LLC är ett av de största företagen i Smolensk inom export av råolja och kemiska produkter; vi har en viktig roll i kringliggande regioners marknad för råoljeprodukter. Produkternas höga kvalitet gör dem lämpliga för export. Vi är verksamma på den ryska marknaden, men även i angränsande och mer avlägsna länder. Alla upplagda produkter är certifierade. Produkterna fraktas via järnväg, sjötransport eller väg. För att garantera att våra samarbetspartners erhåller produkterna sköter vi affärerna via remburs. Det går att skjuta upp betalning för exportfrakt med hjälp av aktiebolaget EXIAR.

 5. SOLVAY

  Belgien

  Solvay erbjuder ett brett sortiment produkter som bidrar till att förbättra livskvaliteten och dess kunders prestanda på marknader som konsumentvaror, bygg, bil, energi, vatten och miljö och elektronik. SOLVAY Chemicals är världens största producent av kristallsoda, väteperoxid och bikarbonat. Det är också en världsledare på specialprodukter som fluoriderade kemikalier. SOLVAY Plastics världens största producent av specialpolymerer och vinyler och har det bredaste tillgängliga plastutbudet. SOLVAY Rhodia är en av ledande företagen inom utvecklingen och framställningen av specialkemikalier och erbjdeur mervärdesprodukter och högpresterande lösningar för olika marknader, däribland bil, elektronik, smaker och dofter, hälsa, personlig och hushållsvård, konsument- och industrivaror.

 1. ZAKŁADY AZOTOWE W TARNOWIE-MOŚCICACH S.A.

  Polen

  Azoty Tarnów är en tillförlitlig och erkänt företag, vars värde bygger på förmågan att skapa varaktiga affärsförhållanden baserade på partnerskap och ömsesidig förståelse av behoven. Företaget verkar inom tillverkningen av, tjänster i samband med och handel med byggmaterial, råmaterial för deras produktion och minerala gödningsmedel. Azoty Tarnów är en integrerad producent av polyamid 6 (PA6) under varunamnet Tarnamid ®.

 2. MAX ITHALAT IHRACAT

  Turkiet

  Företaget MAX ITHALAT IHRACAT, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kemisk gödsel. Företaget är även verksamt inom organiska gödningsmedel, och Naturliga gödningsämnen. Företagets huvudkontor finns i Antakay, Turkiet.

 1. POLYPLASTAMBALAJ

  Turkiet

  Företaget POLYPLASTAMBALAJ, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gödsel och produkter för jordförbättring. Företaget är även verksamt inom Kemisk gödsel, och Kemisk gödsel. Företagets huvudkontor finns i Konya, Turkiet.

 2. OGSAS ORGANIK GÜBRE SAN. A.S.

  Turkiet

  Företaget OGSAS ORGANIK GÜBRE SAN. A.S., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kemisk gödsel. Företaget är även verksamt inom organiska gödningsmedel, Ecological farming, Jordbrukstillsatser, och Gödningsmedel för blomlådor. Företagets huvudkontor finns i Erzincan, Turkiet.

 3. DERETIL AGRONUTRITIONAL

  Spanien

  Företaget DERETIL AGRONUTRITIONAL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kemisk gödsel. Företaget är även verksamt inom järn. Företagets huvudkontor finns i Barcelona, Spanien.

 4. AGROFEED TARIM GIDA INS LTD STI

  Turkiet

  Företaget AGROFEED TARIM GIDA INS LTD STI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kemisk gödsel. Företaget är även verksamt inom organiska gödningsmedel. Företagets huvudkontor finns i Antalya, Turkiet.

 5. AGRO BULL PRODUCTS FOR NATURE, S.L.

  Spanien

  Företaget AGRO BULL PRODUCTS FOR NATURE, S.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kemisk gödsel. Företaget är även verksamt inom Naturgödsel, tillverkning av organiska gödningmedel, Naturgödsel, biostimulatorer - gödningsämnen, och gödningsmedel. Företagets huvudkontor finns i Aielo De Malferti, Spanien.

 6. BEKATA EXPORT IMPORT LIMITED

  Turkiet

  Företaget BEKATA EXPORT IMPORT LIMITED, är ett Agent/ Representant, som är verksamt inom sektorn för Kemisk gödsel. Företaget är även verksamt inom jonbytande hartser, gödningsmedel, kemiskt svavel, och råsocker. Företagets huvudkontor finns i Denizli, Turkiet.

 7. KÜKÜRT VE ÜRE 46

  Turkiet

  Företaget KÜKÜRT VE ÜRE 46, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Kemisk gödsel. Företaget är även verksamt inom kemiskt svavel. Företagets huvudkontor finns i Manisa, Turkiet.

 8. NANOFARM KIMYA VE TARIM PAZ. SAN. TIC. LTD. ŞTI.

  Turkiet

  Företaget NANOFARM KIMYA VE TARIM PAZ. SAN. TIC. LTD. ŞTI., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kemisk gödsel. Företaget är även verksamt inom gödning med mineral och spårämnen, organiska gödningsmedel, och krokodilväskor. Företagets huvudkontor finns i Antalya, Turkiet.

 1. AGROALKIMIA

  Spanien

  Företaget AGROALKIMIA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kemisk gödsel. Företagets huvudkontor finns i Adra, Spanien.

 2. BIOGREEN AGRO

  Turkiet

  Företaget BIOGREEN AGRO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kemisk gödsel. Företaget är även verksamt inom Växtskyddsprodukter, svampdödande medel och pesticider, Kmetijski insekticid, Svamp- och bakteriebekämpningsmedel, och Växtskyddsprodukter, svampdödande medel och pesticider. Företagets huvudkontor finns i antalya, Turkiet.

 3. MERKEZ ANADOLU KIMYA

  Turkiet

  Företaget MERKEZ ANADOLU KIMYA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gödsel och produkter för jordförbättring. Företaget är även verksamt inom Kemisk gödsel, organiska gödningsmedel, växtskyddsprodukter, specialgödning, och Kemisk gödsel. Företagets huvudkontor finns i Dosemealti Antalya, Turkiet.

 4. FERTIEX

  Spanien

  Företaget FERTIEX, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kemisk gödsel. Företagets huvudkontor finns i Don Benito, Spanien.

 5. WILLMAS SRL

  Italien

  Företaget WILLMAS SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kemisk gödsel. Företagets huvudkontor finns i Castiglione Olona, Italien.

 6. RESOURCEGROUP

  Ukraina

  Företaget RESOURCEGROUP, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Kemisk gödsel. Företaget är även verksamt inom Kol, Stål, Handel med stålindustriprodukter, Bränsle, Kol, Stål, och Handel med stålindustriprodukter. Företagets huvudkontor finns i Kyiv, Ukraina.

 7. ÇIMSAN

  Turkiet

  Företaget ÇIMSAN, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kemisk gödsel. Företaget är även verksamt inom ekologiska gödningsmedel, flytande gödningsmedel, och specialgödning. Företagets huvudkontor finns i Antalya, Turkiet.

 8. CARBOTECNIA

  Spanien

  Företaget CARBOTECNIA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kemisk gödsel. Företaget är även verksamt inom organiska gödningsmedel, och Kalciumgödning. Företagets huvudkontor finns i Manzanares, Spanien.

 9. BASEKIM KIMYASAL URUNLER

  Turkiet

  Företaget BASEKIM KIMYASAL URUNLER, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mineraliska oxider och peroxider. Företaget är även verksamt inom Kemisk gödsel, och Kemisk gödsel. Företagets huvudkontor finns i Ankara, Turkiet.

 10. SECTOR TARIM

  Turkiet

  Företaget SECTOR TARIM, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kemisk gödsel. Företagets huvudkontor finns i Konya, Turkiet.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis