• Europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • kemisk gödsel

Resultat för

Kemisk gödsel - Import och export

 1. LLC SMOLNEFTEORGSINTEZ

  Ryssland

  Verified by Europages badge

  Smolnefteorgsintez LLC är ett av de största företagen i Smolensk inom export av råolja och kemiska produkter; vi har en viktig roll i kringliggande regioners marknad för råoljeprodukter. Produkternas höga kvalitet gör dem lämpliga för export. Vi är verksamma på den ryska marknaden, men även i angränsande och mer avlägsna länder. Alla upplagda produkter är certifierade. Produkterna fraktas via järnväg, sjötransport eller väg. För att garantera att våra samarbetspartners erhåller produkterna sköter vi affärerna via remburs. Det går att skjuta upp betalning för exportfrakt med hjälp av aktiebolaget EXIAR.

  Webbplats Open In New icon
 2. XEM ABONOS, S.L.

  Spanien

  Verified by Europages badge
 3. RASENLAND PATTENSEN FREIHERR KNIGGE GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 4. LEMCORE B.V.

  Nederländerna

  Verified by Europages badge
 5. SOLVAY

  Belgien

  Solvay erbjuder ett brett sortiment produkter som bidrar till att förbättra livskvaliteten och dess kunders prestanda på marknader som konsumentvaror, bygg, bil, energi, vatten och miljö och elektronik. SOLVAY Chemicals är världens största producent av kristallsoda, väteperoxid och bikarbonat. Det är också en världsledare på specialprodukter som fluoriderade kemikalier. SOLVAY Plastics världens största producent av specialpolymerer och vinyler och har det bredaste tillgängliga plastutbudet. SOLVAY Rhodia är en av ledande företagen inom utvecklingen och framställningen av specialkemikalier och erbjdeur mervärdesprodukter och högpresterande lösningar för olika marknader, däribland bil, elektronik, smaker och dofter, hälsa, personlig och hushållsvård, konsument- och industrivaror.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på Europages.
 1. PRODUCTION COMPANY PLATFORMA (PLATFORMEKS LLC)

  Ryssland

  Tillverkningsföretaget Platforma säljer petrokemikalier och tillhandahåller kemikalier för industri och livsmedelsbruk samt kemiska gödningsmedel från stora tillverkare i Ryssland, Kina och Europa. Företaget tillhandahåller råmaterial och derivat från organisk och ickeorganisk kemi: industriella kemikalier (mjukgörare, sulfaminsyra, frostskyddsvätska och råmaterial för dess tillverkning, osv); livsmedelskemikalier (natriumbensoat, bikarbonat osv); fodertillskott och gödningsmedel (kopparsulfat, kaustiksoda osv). Platforma har tillhandahållit ett brett utbud av kemiska produkter för export och import sedan 2007. Alla kemikalier är kvalitetscertifierade och enhetliga med internationella standarder. Produkterna förpackas utefter kundens önskemål i burkar, tunnor, kubiska IBC-behållare, tankbilar, väskor. Leverans av importerade/inhemska kemiska råmaterial som inte finns listade i katalogerna finns tillgänglig genom produktionsbeställning till tillverkningslokalen. Vi ger rabatter för bulkbeställningar.

 2. ZAKŁADY AZOTOWE W TARNOWIE-MOŚCICACH S.A.

  Polen

  Azoty Tarnów är en tillförlitlig och erkänt företag, vars värde bygger på förmågan att skapa varaktiga affärsförhållanden baserade på partnerskap och ömsesidig förståelse av behoven. Företaget verkar inom tillverkningen av, tjänster i samband med och handel med byggmaterial, råmaterial för deras produktion och minerala gödningsmedel. Azoty Tarnów är en integrerad producent av polyamid 6 (PA6) under varunamnet Tarnamid ®.

 3. PAVONI & C. SPA

  Italien

  Företaget distribuerar huvudsakligen fytomedicin (det har representerat ICI Plant Protection i Sicilien i 39 år). I början av 1970-talet ombildades företaget till aktiebolag, byggde sin första fabrik och började producera speciella gödningsmedel. Det var Pavoni&C Spa som introducerade vissa gödningsmedel i Sicilien, såsom kaliumnitrat, ureafosfat, magnesiumnitrat och flytande NPK gödsel för gödning och bladsprutning.

 4. ATOM-NK

  Ryssland

 5. ODES KÜKÜRT

  Turkiet

 1. AGROFEED TARIM GIDA INS LTD STI

  Turkiet

 2. DERETIL AGRONUTRITIONAL

  Spanien

 3. PARTNER PF

  Ukraina

 4. BIOGREEN AGRO

  Turkiet

 5. KAPROS CHARALAMPOS AND PARTNERS CO

  Grekland

 6. AGRARES IBERIA SL

  Spanien

 7. CARBOTECNIA

  Spanien

 8. NAGRO AGRICULTURAL PRODUCTS

  Turkiet

 9. CROP CARE S.L.

  Spanien

 10. NTCS GROUP LLC

  Uzbekistan

 1. UNIKEYTERRA

  Turkiet

 2. WONDER LLC (PRODUCTEUR ENGRAIS FOLIAIRES EXPORT)

  Ukraina

 3. WILLMAS SRL

  Italien

 4. QUIMICAS MERISTEM SL

  Spanien

 5. DISTRIBUCIÓN DEL LEVANTE BIOVAL S.L.

  Spanien

 6. DORRY GLOBAL CARE, S.L.

  Spanien

 7. COMERCIAL MIDA AGROTIENDAS

  Spanien

 8. FACTOR HUMUS - ABONOS, FERTILIZANTES & HUMUS

  Spanien

 9. MERKEZ ANADOLU KIMYA

  Turkiet

 10. ÇIMSAN

  Turkiet