• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • kemisk gödsel

Resultat för

Kemisk gödsel - Import och export

 1. XEM ABONOS, S.L.

  Spanien

 2. ARFOC- GESTÃO DE INVESTIMENTOS UNIP. LDA

  Portugal

 3. LEMCORE B.V.

  Nederländerna

 4. RASENLAND PATTENSEN FREIHERR KNIGGE GMBH

  Tyskland

 5. PRODUCTION COMPANY PLATFORMA (PLATFORMEKS LLC)

  Ryssland

  Tillverkningsföretaget Platforma säljer petrokemikalier och tillhandahåller kemikalier för industri och livsmedelsbruk samt kemiska gödningsmedel från stora tillverkare i Ryssland, Kina och Europa. Företaget tillhandahåller råmaterial och derivat från organisk och ickeorganisk kemi: industriella kemikalier (mjukgörare, sulfaminsyra, frostskyddsvätska och råmaterial för dess tillverkning, osv); livsmedelskemikalier (natriumbensoat, bikarbonat osv); fodertillskott och gödningsmedel (kopparsulfat, kaustiksoda osv). Platforma har tillhandahållit ett brett utbud av kemiska produkter för export och import sedan 2007. Alla kemikalier är kvalitetscertifierade och enhetliga med internationella standarder. Produkterna förpackas utefter kundens önskemål i burkar, tunnor, kubiska IBC-behållare, tankbilar, väskor. Leverans av importerade/inhemska kemiska råmaterial som inte finns listade i katalogerna finns tillgänglig genom produktionsbeställning till tillverkningslokalen. Vi ger rabatter för bulkbeställningar.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. SOLVAY

  Belgien

  Solvay erbjuder ett brett sortiment produkter som bidrar till att förbättra livskvaliteten och dess kunders prestanda på marknader som konsumentvaror, bygg, bil, energi, vatten och miljö och elektronik. SOLVAY Chemicals är världens största producent av kristallsoda, väteperoxid och bikarbonat. Det är också en världsledare på specialprodukter som fluoriderade kemikalier. SOLVAY Plastics världens största producent av specialpolymerer och vinyler och har det bredaste tillgängliga plastutbudet. SOLVAY Rhodia är en av ledande företagen inom utvecklingen och framställningen av specialkemikalier och erbjdeur mervärdesprodukter och högpresterande lösningar för olika marknader, däribland bil, elektronik, smaker och dofter, hälsa, personlig och hushållsvård, konsument- och industrivaror.

 2. LLC SMOLNEFTEORGSINTEZ

  Ryssland

  Smolnefteorgsintez LLC är ett av de största företagen i Smolensk inom export av råolja och kemiska produkter; vi har en viktig roll i kringliggande regioners marknad för råoljeprodukter. Produkternas höga kvalitet gör dem lämpliga för export. Vi är verksamma på den ryska marknaden, men även i angränsande och mer avlägsna länder. Alla upplagda produkter är certifierade. Produkterna fraktas via järnväg, sjötransport eller väg. För att garantera att våra samarbetspartners erhåller produkterna sköter vi affärerna via remburs. Det går att skjuta upp betalning för exportfrakt med hjälp av aktiebolaget EXIAR.

 3. PAVONI & C. SPA

  Italien

  Företaget distribuerar huvudsakligen fytomedicin (det har representerat ICI Plant Protection i Sicilien i 39 år). I början av 1970-talet ombildades företaget till aktiebolag, byggde sin första fabrik och började producera speciella gödningsmedel. Det var Pavoni&C Spa som introducerade vissa gödningsmedel i Sicilien, såsom kaliumnitrat, ureafosfat, magnesiumnitrat och flytande NPK gödsel för gödning och bladsprutning.

 4. POLYPLASTAMBALAJ

  Turkiet

 5. AGROFEED TARIM GIDA INS LTD STI

  Turkiet

 1. DERETIL AGRONUTRITIONAL

  Spanien

 2. BEKATA EXPORT IMPORT LIMITED

  Turkiet

 1. KÜKÜRT VE ÜRE 46

  Turkiet

 2. PARTNER PF

  Ukraina

 3. BIOGREEN AGRO

  Turkiet

 4. MAX ITHALAT IHRACAT

  Turkiet

 5. DORRY GLOBAL CARE, S.L.

  Spanien

 6. FACTOR HUMUS - ABONOS, FERTILIZANTES & HUMUS

  Spanien

 7. ÇIMSAN

  Turkiet

 8. GALVET SP. ZO.O.

  Polen

 1. CROP CARE S.L.

  Spanien

 2. HABCO D.O.O.

  Slovenien

 3. WONDER LLC (PRODUCTEUR ENGRAIS FOLIAIRES EXPORT)

  Ukraina

 4. ASANTA TARIM

  Turkiet

 5. MERKEZ ANADOLU KIMYA

  Turkiet

 6. FERTIEX

  Spanien

 7. NAVSCAPE INTERMED SRL

  Rumänien

 8. NTCS GROUP LLC

  Uzbekistan

 9. RESOURCEGROUP

  Ukraina

 10. MINEREX SA

  Spanien