• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • kedjor - tillbehör

Resultat för

Kedjor - tillbehör - Import och export

 1. BECHTEL GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Leverantör av elevatorskopor, elevatorremmar, tallriksskruvar, kedjor till skaktransportörer, transportörskedjor för olika typer av transportörer och band, kedjehjul, återlöprullar, skruvblad, mellanlager, skruvspiraler

 2. WILHELM LÜSEBRINK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vårt företag är sedan flera decennier en av de största tillverkarna av trådvaror i Europa. År 1852 tillverkade bysmeden Wilhelm Lüsebrink i Halver-Öckinghausen de första ögonbultarna med trägänga – en produkt som fortfarande är en av de viktigaste i vårt sortiment. I en väl avvägd blandning mellan traditionellt och modernt tillverkar och levererar vi idag från två anläggningar till kunder i hela världen. De senaste tillverkningsmetoderna och logistiklösningarna, ett absolut kvalitets- och leveranstidsåtagande och förmågan att vara flexibla och tillgodose kundernas önskemål är våra viktigaste konkurrensfördelar och grunden för att det företag som vi idag driver vidare i sjätte generationen kommer att blomstra under lång tid framöver. LÜSEBRINK – vi skruvar det rätt.

 3. LABALABA COMPANY

  Turkiet

  Verified by europages badge

  Labalaba Accessories är en ledande smyckestillverkare från Turkiet som grundades 2018. Vi är stolta över att tillverka och skapa utsökta designer som utstrålar elegans och stil. Hos Labalaba Accessories får kreativiteten flöda fritt när vi tar fram våra designer och fångar dess innersta väsen genom egenfotograferade visuella koncept. Vår strävan efter kvalitet är tydlig då vi använder oss av mässing, koppar, metall och nickelfria material, vilket säkerställer att varje enskilt smycke är både vackert och hållbart. Ta en titt på våra förtjusande ringar, eleganta armband och noga utvalda smyckesset där elegans möter stil i perfekt harmoni. Upptäck vår unika kubdesign och ta dina accessoarer till en ny nivå med våra snygga hattar som har tagits fram med stor omsorg för att vara både moderiktiga och funktionella. Betona din halsringning med fantastiska halsband och upptäck vårt utbud av kroppsaccessoarer, som exempelvis handsmycken, benaccessoarer, magkedjor och bälten med antik silverplätering – alla framtagna för att smycka din kropp med stil och elegans. Labalaba Accessories fixar en glamorös hårstil med läckra håraccessoarer, och erbjuder snygga bälten och plånböcker som är både moderiktiga och funktionella. Vår verksamhet sträcker sig över en stor del av världen, från Spanien till Dubai, med kommission på ordrar som innehåller 1 000 artiklar i genomsnitt, vilket har lett till möjligheter i välrenommerade butiker och på kända mässor. Häng med oss på en resa fylld av elegans, passion och kreativitet.

 4. XINGTAI TRADE (H. K.) CO., LTD

  Kina

  Verified by europages badge

  XingTai Trade (H. K.) CO., LTD ligger i NingBo, där ekonomin blomstrar och trafiken är framkomlig. Företaget grundades 2006 och specialiserar sig på kedjor med svetsade länkar, knutna kedjor, kulkedjor, plastkedjor, dekorationskedjor, upphängningskedjor, kedjeaccessoarer, riggningar, vajrar, hänglås, glasfiberprodukter samt andra utrustningsprodukter av plast. Vi arbetar efter ledorden jämbördighet och ömsesidig nytta, ärlighet och ära, effektiv och praktisk verksamhet samt innovation.

 5. THE MINIMAL!ST

  Armenien

  Verified by europages badge

  Minimal! st är ett smyckesmärke som är känt för sina vackra smycken av 925 sterlingsilver. Smyckena säljs på berömda marknadsplatser, i nätbutiker och genom företagshandel. Sortimentet innefattar skira smycken: örhängen, halsband, amuletter, ringar, armband. Minima! st skapar skräddarsydda smycken för alla klienter över hela världen. Minimal! st använder enbart ädelmetaller för sina smycken: 925 sterlingsilver, 14K guld, rodium. Varje artikel har en unik markning.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. OTTO BALLSCHMIDT GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget OTTO BALLSCHMIDT GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Kedjor - tillbehör. Företagets huvudkontor finns i Leipzig, Tyskland.

 2. PÖTZ & SAND GMBH & CO KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget PÖTZ & SAND GMBH & CO KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Tilläggsutrustning för vajrar. Företaget är även verksamt inom Plastkedjor, Kedjor - tillbehör, Trådfjädrar, Plastkedjor, Kedjor - tillbehör, Trådbockningsdetaljer, kedjor i rostfritt stål, kedjor svetsade, och Schacklar. Företagets huvudkontor finns i Monheim, Tyskland.

 3. HUBERT WALTERMANN EISENWARENFABRIK & GESENKSCHMIEDE GMBH & CO.

  Tyskland

  Hubert Waltermann Eisenwarenfabrik und Gesenkschmiede GmbH & Co. Er heltäckande partner för: Kabeltillbehör, kättingsystem, vajersystem för byggnader. Vårt företag är verksamt över hela världen. Vi exporterar våra produkter till alla världsdelar och åtnjuter ett förtroendefullt samarbete med våra partner hemma och i utlandet. Sedan 1982 har vi en filial i Frankrike som hittils varit mycket framgångsrik. Vårt företag har under loppet av de senaste årtiondena ständigt utvecklats vidare och lokaler och produktion har utökats. Företaget lever och frodas. Företagsledningen tas om hand av Waltermann-familjens tredje generation.

 4. PEGUET SA

  Frankrike

  PEGUET SA är specialiserade på tillverkning av karbinhakar av hög kvalitet tillverkade i Frankrike, för permanent och semipermanent fastkoppling, avsedda för olika industriella applikationer: fallskydd, säkring, underhållsarbete, arbete på rep, fritidsaktiviteter som : klättring, grottforskning, äventyrsparker, canyoning, m.m. PEGUET SA innoverar ständigt och har utvecklat ett särskilt sortiment av karbinhakar för PSU (personlig skyddsutrustning), certifierat enligt europeisk standard EN 362 och EN 12275. Sedan två generationer tillbaka kan PEGUET SA erbjuda lösningar på alla behov av säker fastkoppling och ett brett urval i fråga om dimensioner, former och material: förzinkat stål, rostfritt stål, zicral, aluminium, mässing. Våra karbinhakar Peguet med självfixerande lastkapacitet (C.U.)+ säkerhetsfaktor 5 används inom godshantering, fixering, säkerhet inom industrin, jordbruket, byggvaruhus, flygindustrin, bilindustrin och inom många andra branscher.

 5. KETTEN WÄLDER GMBH

  Tyskland

  Företaget KETTEN WÄLDER GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Lyftanordningar - utrustning och tillbehör. Företaget är även verksamt inom Kedjor - tillbehör, Kedjetransportörer, Kedjor - tillbehör, Kedjetransportörer, kedjor i rostfritt stål, och Schacklar. Företagets huvudkontor finns i Bad Endorf, Tyskland.

 1. WARSTEINER EISENHAMMER GMBH

  Tyskland

  Företaget WARSTEINER EISENHAMMER GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kedjor - tillbehör. Företagets huvudkontor finns i Rüthen, Tyskland.

 2. ALFRED STRAUCH GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget ALFRED STRAUCH GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kedjor - tillbehör. Företagets huvudkontor finns i Saarbrücken, Tyskland.

 1. GEBR. WITTLER GMBH & CO KG MASCHINENFABRIK

  Tyskland

  Företaget GEBR. WITTLER GMBH & CO KG MASCHINENFABRIK, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kedjor - tillbehör. Företaget är även verksamt inom Spännskruv, Lyftremmar och lastning, Spännskruv, vevar, gängtappshållare, och Lyftremmar och lastning. Företagets huvudkontor finns i Bielefeld, Tyskland.

 2. CHEVALIER SA

  Frankrike

  Företaget CHEVALIER SA, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Tekniskt industriellt underhåll. Företaget är även verksamt inom Kedjor - tillbehör, Handverktyg utan motor, Kedjor - tillbehör, Mekaniska domkrafter, Handverktyg utan motor, och armatur. Företagets huvudkontor finns i Beaupréau, Frankrike.

 3. BLOUNT FRANCE

  Frankrike

  Företaget BLOUNT FRANCE, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Kedjor - tillbehör. Företaget är även verksamt inom kedjesågar. Företagets huvudkontor finns i Vaulx En Velin Cedex, Frankrike.

 4. CHAINERIES DE CHENECIERES

  Frankrike

  Företaget CHAINERIES DE CHENECIERES, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kedjor - tillbehör. Företaget är även verksamt inom järnhandelsprodukter. Företagets huvudkontor finns i Saint-Marc-Sur-Seine, Frankrike.

 5. KG MARKETING LTD.

  Ungern

  Företaget KG MARKETING LTD., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Kedjor - tillbehör. Företaget är även verksamt inom jordbrukskedjor, kedjor för transporter i jordbruket, och Kedjetillbehör, hög hållfasthet. Företagets huvudkontor finns i Pécs, Ungern.

 6. TECHNOROPE.GMBH

  Tyskland

  Företaget TECHNOROPE.GMBH, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Kedjor - tillbehör. Företaget är även verksamt inom slangbellor, och reservdelar och tillbehör för lyftning av handelsvaror. Företagets huvudkontor finns i Duisburg, Tyskland.

 7. ERMATEC AG

  Schweiz

  Företaget ERMATEC AG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kedjor - tillbehör. Företagets huvudkontor finns i Ermatingen, Schweiz.

 8. PRAMAC

  Frankrike

  Företaget PRAMAC, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Kedjor - tillbehör. Företaget är även verksamt inom Tilläggsutrustning för vajrar, metallsprintar, Tilläggsutrustning för vajrar, spännband, och järnhandelsvaror. Företagets huvudkontor finns i Challans, Frankrike.

 1. CASA DELLA CATENA DI TAMBURINI FABRIZIO

  Italien

  Företaget CASA DELLA CATENA DI TAMBURINI FABRIZIO, som är verksamt inom sektorn för Plastkedjor. Företaget är även verksamt inom Kedjor - tillbehör, Kedjor, Järn- och stålkedjor, Specialkedjor enligt ritning, Kedjor - tillbehör, Kedjor, Järn- och stålkedjor, och Specialkedjor enligt ritning. Företagets huvudkontor finns i Cadriano Di Granarolo (Bo), Italien.

 2. GLÖCKNER-SEILE GMBH

  Tyskland

  Företaget GLÖCKNER-SEILE GMBH, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Tilläggsutrustning för vajrar. Företaget är även verksamt inom Kedjor, Järn- och stålkedjor, Kedjor - tillbehör, Fixering - Material, Kedjor, Järn- och stålkedjor, Kedjor - tillbehör, och Fixering - Material. Företagets huvudkontor finns i Erfurt, Tyskland.

 3. THE CROSBY GROUP

  Belgien

  Företaget THE CROSBY GROUP, som är verksamt inom sektorn för Kedjor - tillbehör. Företaget är även verksamt inom Metallkrokar, Metallkrokar, och ringar. Företagets huvudkontor finns i Heist-Op-Den-Berg, Belgien.

 4. GIUSEPPE ARRIGONI SAS

  Italien

  Företaget GIUSEPPE ARRIGONI SAS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kedjor - tillbehör. Företaget är även verksamt inom ringar. Företagets huvudkontor finns i Lecco, Italien.

 5. POSAMO - RETEZARNA, SPOL. S R.O.

  Tjeckiska republiken

  Företaget POSAMO - RETEZARNA, SPOL. S R.O., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kedjor. Företaget är även verksamt inom Mekaniska transmissioner och komponenter, Kedjor - tillbehör, Järn- och stålkedjor, Mekaniska transmissioner och komponenter, Kedjor - tillbehör, och Järn- och stålkedjor. Företagets huvudkontor finns i Holice, Tjeckiska republiken.

 6. EBERT KETTENSPANNTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Företaget EBERT KETTENSPANNTECHNIK GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kedjor. Företaget är även verksamt inom Kedjor - tillbehör, och Kedjor - tillbehör. Företagets huvudkontor finns i Schkeuditz, Tyskland.

 7. CRANEPLEX LTD. LIFTING GEAR AND EQUIPMENT

  Förenade kungariket

  Företaget CRANEPLEX LTD. LIFTING GEAR AND EQUIPMENT, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Kedjor - tillbehör. Företagets huvudkontor finns i Cradley Heath, Förenade kungariket.

 8. SCHULTE & BECKER GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget SCHULTE & BECKER GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kedjor - tillbehör. Företaget är även verksamt inom Järn- och stålkedjor, och Järn- och stålkedjor. Företagets huvudkontor finns i Balve, Tyskland.

 9. DISTAG IRELAND LTD

  Irland

  Företaget DISTAG IRELAND LTD, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Kedjor - tillbehör. Företagets huvudkontor finns i Carlow, Irland.

 10. MEINOLF RICKERT E. K.

  Tyskland

  Företaget MEINOLF RICKERT E. K., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Kedjor. Företaget är även verksamt inom Kedjor - tillbehör, och Kedjor - tillbehör. Företagets huvudkontor finns i Schmallenberg, Tyskland.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis