• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • kedjor - tillbehör

Resultat för

Kedjor - tillbehör - Import och export

 1. BECHTEL GMBH

  Tyskland

  Leverantör av elevatorskopor, elevatorremmar, tallriksskruvar, kedjor till skaktransportörer, transportörskedjor för olika typer av transportörer och band, kedjehjul, återlöprullar, skruvblad, mellanlager, skruvspiraler

 2. WILHELM LÜSEBRINK GMBH

  Tyskland

  Vårt företag är sedan flera decennier en av de största tillverkarna av trådvaror i Europa. År 1852 tillverkade bysmeden Wilhelm Lüsebrink i Halver-Öckinghausen de första ögonbultarna med trägänga – en produkt som fortfarande är en av de viktigaste i vårt sortiment. I en väl avvägd blandning mellan traditionellt och modernt tillverkar och levererar vi idag från två anläggningar till kunder i hela världen. De senaste tillverkningsmetoderna och logistiklösningarna, ett absolut kvalitets- och leveranstidsåtagande och förmågan att vara flexibla och tillgodose kundernas önskemål är våra viktigaste konkurrensfördelar och grunden för att det företag som vi idag driver vidare i sjätte generationen kommer att blomstra under lång tid framöver. LÜSEBRINK – vi skruvar det rätt.

 3. XINGTAI TRADE (H. K.) CO., LTD

  Kina

  XingTai Trade (H. K.) CO., LTD ligger i NingBo, där ekonomin blomstrar och trafiken är framkomlig. Företaget grundades 2006 och specialiserar sig på kedjor med svetsade länkar, knutna kedjor, kulkedjor, plastkedjor, dekorationskedjor, upphängningskedjor, kedjeaccessoarer, riggningar, vajrar, hänglås, glasfiberprodukter samt andra utrustningsprodukter av plast. Vi arbetar efter ledorden jämbördighet och ömsesidig nytta, ärlighet och ära, effektiv och praktisk verksamhet samt innovation.

 4. THE MINIMAL!ST

  Armenien

  Företaget THE MINIMAL!ST, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Juveler. Företaget är även verksamt inom Kedjor - tillbehör, Förgyllning - Guldsmed, Kedjor - tillbehör, Förgyllning - Guldsmed, hängsmycken, örhängen, örhängen i silver, halsband, och hård sten. Företagets huvudkontor finns i Yerevan, Armenien.

 5. OTTO BALLSCHMIDT GMBH

  Tyskland

  Företaget OTTO BALLSCHMIDT GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Kedjor - tillbehör. Företagets huvudkontor finns i Leipzig, Tyskland.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. WARSTEINER EISENHAMMER GMBH

  Tyskland

  Företaget WARSTEINER EISENHAMMER GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kedjor - tillbehör. Företagets huvudkontor finns i Rüthen, Tyskland.

 2. PÖTZ & SAND GMBH & CO KG

  Tyskland

  Företaget PÖTZ & SAND GMBH & CO KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Tilläggsutrustning för vajrar. Företaget är även verksamt inom Plastkedjor, Kedjor - tillbehör, Trådfjädrar, Plastkedjor, Kedjor - tillbehör, och Trådfjädrar. Företagets huvudkontor finns i Monheim, Tyskland.

 3. HUBERT WALTERMANN EISENWARENFABRIK & GESENKSCHMIEDE GMBH & CO.

  Tyskland

  Hubert Waltermann Eisenwarenfabrik und Gesenkschmiede GmbH & Co. Er heltäckande partner för: Kabeltillbehör, kättingsystem, vajersystem för byggnader. Vårt företag är verksamt över hela världen. Vi exporterar våra produkter till alla världsdelar och åtnjuter ett förtroendefullt samarbete med våra partner hemma och i utlandet. Sedan 1982 har vi en filial i Frankrike som hittils varit mycket framgångsrik. Vårt företag har under loppet av de senaste årtiondena ständigt utvecklats vidare och lokaler och produktion har utökats. Företaget lever och frodas. Företagsledningen tas om hand av Waltermann-familjens tredje generation.

 4. PEGUET SA

  Frankrike

  PEGUET SA är specialiserade på tillverkning av karbinhakar av hög kvalitet tillverkade i Frankrike, för permanent och semipermanent fastkoppling, avsedda för olika industriella applikationer: fallskydd, säkring, underhållsarbete, arbete på rep, fritidsaktiviteter som : klättring, grottforskning, äventyrsparker, canyoning, m.m. PEGUET SA innoverar ständigt och har utvecklat ett särskilt sortiment av karbinhakar för PSU (personlig skyddsutrustning), certifierat enligt europeisk standard EN 362 och EN 12275. Sedan två generationer tillbaka kan PEGUET SA erbjuda lösningar på alla behov av säker fastkoppling och ett brett urval i fråga om dimensioner, former och material: förzinkat stål, rostfritt stål, zicral, aluminium, mässing. Våra karbinhakar Peguet med självfixerande lastkapacitet (C.U.)+ säkerhetsfaktor 5 används inom godshantering, fixering, säkerhet inom industrin, jordbruket, byggvaruhus, flygindustrin, bilindustrin och inom många andra branscher.

 5. KETTEN WÄLDER GMBH

  Tyskland

 1. ALFRED STRAUCH GMBH & CO. KG

  Tyskland

 2. GEBR. WITTLER GMBH & CO KG MASCHINENFABRIK

  Tyskland

 1. KG MARKETING LTD.

  Ungern

 2. TECHNOROPE.GMBH

  Tyskland

 3. CHAINERIES DE CHENECIERES

  Frankrike

 4. PRAMAC

  Frankrike

 5. ERMATEC AG

  Schweiz

 6. CASA DELLA CATENA DI TAMBURINI FABRIZIO

  Italien

 7. THE CROSBY GROUP

  Belgien

 8. GIUSEPPE ARRIGONI SAS

  Italien

 1. QINGDAO FINE METAL CO.LTD

  Kina

 2. CRANEPLEX LTD. LIFTING GEAR AND EQUIPMENT

  Förenade kungariket

 3. DISTAG IRELAND LTD

  Irland

 4. KJÆTTINGFABRIKEN AS

  Norge

 5. MEINOLF RICKERT E. K.

  Tyskland

 6. POSAMO - RETEZARNA, SPOL. S R.O.

  Tjeckiska republiken

 7. SUFAIR ACCESSORIES LIMITED

  Kina

 8. GLÖCKNER-SEILE GMBH

  Tyskland

 9. EBERT KETTENSPANNTECHNIK GMBH

  Tyskland

 10. SOLUCIONAMOS Y REPRESENTAMOS LTDA

  Columbia

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis