• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • bultar

Resultat för

Bultar - Import och export

 1. RIEGLER & CO.KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  RIEGLER & Co. KG är en innovativ partner inom tryckluftsteknik och pneumatik sedan mer än 80 år tillbaka och är idag en av de största leverantörerna i Tyskland. Sortimentet omfattar bl.a. serviceutrustning, tryckreglerare och filter för online-montering, specialolja för pneumatik, tryck- och temperaturmätning, ventiler och spärrventiler, kulventiler, cylindrar, slangbrottssäkringar, säkerhetsventiler, vakuumteknik, snabb- och säkerhetskopplingar, ljuddämpare, rördelar och kopplingar, slangvindor, slanghållare, slangar, blåspistoler, säkerhetsmunstycken och tillbehör. Mer än 35 000 produkter från A till Ö. Produktsortimentet RIEGLER SAFETY innehåller innovativa säkerhetsrelaterade och energieffektiva komponenter. Dessutom erbjuder RIEGLER färdiga systemlösningar och individuella moduler. Vi är din partner för avancerade krav. Enkel, bekväm och tillförlitlig hantering med rådgivning, utformning, konstruktion och kontroll.

 2. KALELILER CIVATA SAN VE TIC A.S / FASTENERS

  Turkiet

  Verified by europages badge

  KALELILER FASTENERS grundades 1995 och är en ledande tillverkare av fästanordningar i stål. Företaget är baserat i Ankara, Turkiet. Vi erbjuder produkter av hög kvalitet och har blivit en framstående global leverantör av fästanordningar. Med en 14 000 m2 stor produktionsanläggning, inklusive ett täckt område på 10 000 m2 i Ankara/Saray, förenar vi vårt gedigna arv med ett kundfokuserat synsätt. För oss på KALELILER FASTENERS är kundnöjdhet av största vikt. Vi är framstående inom tillverkning av skruvar, pinnbultar, ankarbultar och muttrar och använder metoder för både varmsmide och kallformning. Vår expertis omfattar olika typer av fästanordningar i stål och vi erbjuder både elförzinkade och varmförzinkade beläggningar. Vi är också specialiserade på geomet- och zink-nickelbeläggningar, med fokus på storskalig tillverkning av bultar och specialfästanordningar med hjälp av varmsmide. Vi levererar till en rad olika sektorer, såsom energiföretag, byggföretag, tillverkare av industridelar, stålbyggnad, byggnation på flygplatser, raffinaderier och maskinindustrin. Våra avancerade maskiner och utrustning gör att vi effektivt kan tillverka skräddarsydda delar av högsta kvalitet. Vi har kompetens inom automatisk skärning, varmsmide, kallformning, maskinbearbetning, valsgängning, värmebehandling, beläggningar och kvalitetskontroll. Under märket KLR erbjuder vi bultar och skruvar med gängor från M12 till M80, gängstänger och pinnbultar från M8 till M220 och muttrar från M20 till M80. Vi erbjuder också ankarbultar, U-bultar och J-bultar och har ett omfattande lager av olika fästanordningar. Kontakta oss för mer information!

 3. GERHARD STOLL GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vi är ett familjeföretag som i vårt säte i Pforzheim tillverkar och säljer precisions- och standarddelar, svarvade komponenter och halvfabrikat inom förbindnings-, vätske-, montage- och tillverkningsteknik. Vår kärnkompetens är tillverkning av svarvade komponenter, bland annat för bil- , el- och plastmaterialindustrin. Med vårt know-how som vi har skaffat oss under loppet av fem årtionden är vi en tillförlitlig partner för DIN-komponenter och kundanpassade lösningar. Vi har som mål att göra våra kunder nöjda. Det åstadkommer vi med konsekvent och omfattande kvalitetsstyrning med kontinuerlig förbättring som grundprincip. Våra produkter, processer och arbetsflöden står därför under ständig utvärdering. Trogna vår slogan ”Kvalitet sedan 1961“ satsar vi därför inte bara på eget know-how, till exempel med interna utbildnings- och fortbildningsinsatser och internt förslagssystem, utan vi engagerar oss också externt inom området Total Quality Management.

 4. JÄGER & FRESE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Tillverkning och försäljning av fästanordningar på en produktions- och lageryta på 3 600 kvadratmeter. Vi har kunder inom möbelindustrin, träindustrin och trapptillverkning, maskin- och apparatteknik, affärsinredning och hyllinredning samt sanitet och värme. Våra speciella tjänster: hög leveransfömåga och leveranser i tid, sammanställning, förpackning och montering av smådetaljer av metall och plast. Vår specialitet är tillverkning av höjdinställningsskruvar och möbelfötter av stål, rostfritt stål och plast. Programmet sträcker sig från M 8x10 mm till M 24x300 mm med alla vanliga ytor. Vi hjälper dig gärna vid teknisk nyutveckling och problem - tillsammans hittar vi en lösning.

 5. HIP HOMANN IMPORT & PRODUKTIONS GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vi har många års erfarenhet och ser till att du får "rätt fäste". Från våra säten Altenberge (Tyskland) och Kaohsiung (Taiwan) är vi verksamma i hela världen som systemleverantör för industriföretag. Fasta förbindelser! Med våra fästanordningar av högsta kvalitet monterar vi många olika komponenter och material så att de verkligen sitter. För att underlätta ännu mer för dig erbjuder vi dessutom personlig service och det mesta som rör skruvar, muttrar och annat som är bra att ha. Flexibel service! Vi levererar våra produkter till industriföretag i olika branscher från centrallagret i Altenberge och från vårt kontor i taiwanesiska Kaohsiung.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. ARTAFAST SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Certifierat företag. Sedan 1980 har Artafast i Sovico (MB) specialiserat sig på tillverkning av burmuttrar i rostfritt och i härdat stål, M3 till M12. Företaget tillverkar även fyrkantiga burmuttrar för jordning, burmuttrar med vingar och burskruvar med vingar.

 2. EICHSFELDER SCHRAUBENWERK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vår ledstjärna: Vi är ett oberoende, medelstort familjeföretag med en tydlig framtidsvision. Vi arbetar tillförlitligt och kvalitets-, miljö- och energimedvetet på alla plan. Med de produkter vi framställer lyckas vi skapa ”de bästa förbindelserna”. Denna vision för esw GROUP levandegör vi med våra kunder, leverantörer, medarbetare och samhällspartners. Vår vision: Vi är en ledande tillverkare av säkerhetsrelaterade komponenter till diverse tekniska applikationer. Vår affärsidé: Vi är en partner du kan lita på. Vi utvecklar, tillverkar och levererar innovativa produkter av metall och plast till nytta för våra kunder. Vi utökar vår internationella produktionskapacitet.

 3. POHL METALL GMBH

  Österrike

  Verified by europages badge

  Tillverkning av stansade detaljer, bockade tråddetaljer, fjädrar, rördelar samt yt- och värmebehandling. Ingenjörsbyrå inom maskinteknik – materialanalys – med röntgenspektrometer och gnistspektrometer. Företaget Pohl Metall, med säte i Ötztal-Bahnhof i Tyrolen/Österrike, kan erbjuda hög kompetens inom tillverkning och producerar metallprodukter tillverkade med metoderna stansning, bockning, pressning och rörbearbetning. Vi är din expertpartner när det handlar om tillverkning av små metallkomponenter till industrin och handeln. Hos oss tillverkas stansade och bockade komponenter, fjädrar, rördelar, vajertillbehör och monterade komponentgrupper. Vi stödjer våra kunder under hela vägen från prototyptillverkning och fram till storskalig serieproduktion. Till de tjänster inom metallbearbetning som vi utför på vår anläggning i Österrike hör även yt- och värmebehandling, emballering och kvalitetssäkring.

 4. SPECIAL BOLT

  Italien

  Verified by europages badge

  Special Bolt SRL är den idealiska partnern för följande industrisektorer: maskinteknik, varvsindustrin, schaktning, fordonsindustrin, installation av anläggningar osv. Skruvar och bultar, specialskruvar. Bultar och muttrar diam. 8-80. Långa varor. Tillverkar dragstänger, bultar, muttrar, skruvar och fästanordningar. Vi tillverkar även specialprodukter enligt ritning.

 5. SÜTHER & SCHÖN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Kärnverksamheten på Süther & Schön GmbH omfattar: försäljning av linfästen för transportörsystem, särskilt hissar, samt skenfästen av alla slag, gjutdelar av alla kvaliteter, klämplattor av stål särskilt för maskinteknik och spårburna fordon. I vårt sortiment ingår: linfästen för transportörsystem, hissar, skenfästen, kiländklämmor för luftledningar, fästen för alternativa lyftdon, brickor för fjäderdämpare och mycket mer.

 1. DELTA OFFICINA MECCANICA SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Delta Officina Meccanica grundades 1953 och har sitt säte i Desio, i provinsen Monza e Brianza. Vi är specialiserade på kallgjutning av stålskruvar enligt standard, insex eller sexkant (Torx), med metrisk gängning av kategori 8, 8 och 10, 9 på 2, 5 till 10 meter. På beställning kan vi tillverka specialdelar enligt ritning, utföra vänstervriden och oändlig gängskärning och tillverka valsade stänger med metrisk gängskärning. Utöver den italienska marknaden samarbetar vi sedan flera år tillbaka med de viktigaste handlarna inom branschen.

 2. JACOB GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Jacob är specialist på kabelgenomföringar. Vi erbjuder ett stor standardsortiment och ett tekniskt team för kundanpassade lösningar.

 1. SHUTDOWN FASTENERS AND SPECIALS BELGIUM

  Belgien

  Verified by europages badge

  SFSB: er huvudpartner (med 20 års erfarenhet) för alla brådskande/snabba leveranser av fästmaterial (bultar, muttrar skruv) med materialcertifiering EN 10204 3.1, enligt drwg/spec, i alla material. Offshore, energi, petrokemisk industri, tung industri; brådskande behov. Specialdetaljer på bara några timmar eller dagar: leveransmöjligheter inom hela Europa. inte bunden till någon tillverkare. ASTM-bultar, turbinbultar, högtemperaturbultar, DIN 2510 alla typer. alla diametrar, längder och typer av material.

 2. METAL-TECH

  Polen

  Verified by europages badge

  Företaget METAL-TECH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Färdiga metallprodukter. Företaget är även verksamt inom Svarvning av stål och metall, Fräsning av stål och metall, Slipning av stål och metall, Slipmaskiner - Verktygsmaskiner, Valsverk för järnhaltig metall, Gängningsverktyg, Böjning av stål och metall, Verktygsmaskiner för krökning, och Bultar. Företagets huvudkontor finns i Gniezno, Polen.

 3. TREX

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget TREX, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Skruvar. Företaget är även verksamt inom Bultar, Fixering - Material, huvudlös skruv, skruvar special, standardskruvar, Specialskruvar, skruvar av rostfritt, aluminiumskruvar, och tekniska skruvar. Företagets huvudkontor finns i Cholet, Frankrike.

 4. VINCIO EQUIPMENT

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget VINCIO EQUIPMENT, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Bultar. Företaget är även verksamt inom Pumpar, hydrauliska, Centrifugpumpar, Inköpscentraler, lackering, profiler, maskiner och utrustning, mekaniska delar, säkerhetsutrustning, och industriella maskiner. Företagets huvudkontor finns i Paris, Frankrike.

 5. TORLOPP INDUSTRIE- UND MESSTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget TORLOPP INDUSTRIE- UND MESSTECHNIK GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bultar. Företagets huvudkontor finns i Dägeling, Tyskland.

 6. NINGBO HONGYU METAL PRODUCTS CO., LTD

  Kina

  Verified by europages badge

  Företaget NINGBO HONGYU METAL PRODUCTS CO., LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bultar. Företaget är även verksamt inom Fästtappar, sexkantbultar, Skruvar och muttrar av rostfritt stål, självgängande skruvar special, skruvar för spånplattor, eye bolt, skruv med runt huvud, Fästmuttrar och -skruvar, och rostfria stift för taktila beläggningar. Företagets huvudkontor finns i Yuyao City,zhejiang, Kina.

 7. SOOCHOW ADVANCE INDUSTRIES CO., LTD.

  Kina

  Verified by europages badge

  Företaget SOOCHOW ADVANCE INDUSTRIES CO., LTD., är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Stål och metall - bearbetning. Företaget är även verksamt inom Svarvning av stål och metall, Fräsning av stål och metall, Allmän mekanik - Kontraktsbeställningar, Fästelement - metall, Fästtappar, Svarvning av stål och metall, Fräsning av stål och metall, Allmän mekanik - Kontraktsbeställningar, och små detaljer. Företagets huvudkontor finns i Suzhou, Kina.

 8. OTTO EICHHOFF GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget OTTO EICHHOFF GMBH & CO. KG, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Bultar. Företaget är även verksamt inom svarvade järnhandelsvaror, Nitbultar, Kallformade detaljer, plastskruv, Gängbussningar, spett, Distanshylsor, självlåsande skruvstift, och Skruvar enligt ritning. Företagets huvudkontor finns i Lüdenscheid, Tyskland.

 1. PANOZZO SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget PANOZZO SRL, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Plast - Produkter för industri. Företaget är även verksamt inom bultar, och plastartiklar. Företagets huvudkontor finns i Merate, Italien.

 2. INSERCO SAS

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget INSERCO SAS, är ett Agent/ Representant, som är verksamt inom sektorn för Bultar. Företagets huvudkontor finns i Saint Barthélemy D'anjou, Frankrike.

 3. BÖLLHOFF VERBINDUNGSTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget BÖLLHOFF VERBINDUNGSTECHNIK GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bultar. Företagets huvudkontor finns i Bielefeld, Tyskland.

 4. PETROLTECNICA SICILIANA

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget PETROLTECNICA SICILIANA, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Pumpar, hydrauliska. Företaget är även verksamt inom Varnostni ventili za vodovodne instalacije, Industrirörläggning, Bultar, oljehydrauliska ventiler, smidda skarvar, Varnostni ventili za vodovodne instalacije, Industrirörläggning, och Bultar. Företagets huvudkontor finns i Augusta, Italien.

 5. SCHMITTER HYDRAULIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget SCHMITTER HYDRAULIK GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Hydraulik - Anläggningar och apparater. Företaget är även verksamt inom Manometrar, adaptrar, hydraulfilter, hydraulikaggregat, hydraulkopplingar, hydraulpumpar, hydraulikslangar, hydrauliska domkrafter, och industrial hoses. Företagets huvudkontor finns i Hammelburg, Tyskland.

 6. DR. ING. F. KELLER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget DR. ING. F. KELLER GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bultar. Företagets huvudkontor finns i Hilpoltstein, Tyskland.

 7. ACTON S.A.

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget ACTON S.A., är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Fixering - Material. Företaget är även verksamt inom Industriella järnvaror, Överbyggnad, Muttrar, Gängade stänger, Bultar, skruvar för trä, Industriella järnvaror, tillverkning av bultar i rostfritt stål, och Överbyggnad. Företagets huvudkontor finns i L' Horme, Frankrike.

 8. PREMOEM GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget PREMOEM GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Tätningar och tätningsringar. Företaget är även verksamt inom Ventiler, hydrauliska, hydraulkopplingar, Hydraulic screw connections, Bultar, Ventiler, hydrauliska, backventil, och kulventiler. Företagets huvudkontor finns i Düsseldorf, Tyskland.

 9. YICI SCREW CO., LTD

  Taiwan R.O.C.

  Verified by europages badge

  Företaget YICI SCREW CO., LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Skruvar. Företaget är även verksamt inom skruvar special, Bultar, och Fästande. Företagets huvudkontor finns i Kaohsiung City, Taiwan R.O.C..

 10. INDEN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget INDEN GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bultar. Företagets huvudkontor finns i Flein, Tyskland.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
Filter

Resultat för

Bultar - Import och export

Antal resultat

12 755 Företag