• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • bultar

Resultat för

Bultar - Import och export

 1. RIEGLER & CO.KG

  Tyskland

  RIEGLER & Co. KG är en innovativ partner inom tryckluftsteknik och pneumatik sedan mer än 80 år tillbaka och är idag en av de största leverantörerna i Tyskland. Sortimentet omfattar bl.a. serviceutrustning, tryckreglerare och filter för online-montering, specialolja för pneumatik, tryck- och temperaturmätning, ventiler och spärrventiler, kulventiler, cylindrar, slangbrottssäkringar, säkerhetsventiler, vakuumteknik, snabb- och säkerhetskopplingar, ljuddämpare, rördelar och kopplingar, slangvindor, slanghållare, slangar, blåspistoler, säkerhetsmunstycken och tillbehör. Mer än 35 000 produkter från A till Ö. Produktsortimentet RIEGLER SAFETY innehåller innovativa säkerhetsrelaterade och energieffektiva komponenter. Dessutom erbjuder RIEGLER färdiga systemlösningar och individuella moduler. Vi är din partner för avancerade krav. Enkel, bekväm och tillförlitlig hantering med rådgivning, utformning, konstruktion och kontroll.

 2. OZKA ENDUSTRIYEL

  Turkiet

  Företagsgruppen Ozka har över trettio års erfarenhet av att forma metall. Våra företags målsättning är att vara en partner snarare än en leverantör. Vi tillhandahåller skräddarsydda lösningar. Alla våra företag och team arbetar för 100 % kundnöjdhet. Vi garanterar felfria produkter med våra automatierade och manuella kvalitetskontroller. OZKA Industrial solutions är ett lösningsorienterat företag för specifika produktionslinjer inom stansning, kallformning, montering och nollvision. OZKA Heaters är det enda företaget i Turkiet som tillverkar bärbara gasvärmare. OZKA Kitchenwares specialiserar sig på aluminiumstekpannor och andra köksgeråd. OZKA Stamping formar alla sorters metallplåtar med bland annat värmebehandling och plätering. Besök vår grupphemsida och klicka på det relevanta företaget för mer information.

 3. OTTO EICHHOFF GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Som företag har vi över 100 års erfarenhet av tillverkning och partihandel med fästelement och därför kan vi hjälpa dig med bra mycket mer än många andra. Hör gärna av dig och berätta om dina planer. Vi har ett komplett sortiment av skruvar och fästanordningar och erbjuder all specialtillverkning på samma ställ, t.ex.: Skruvar från 30 000 st. som strängpressdetaljer, mindre serier tillverkar vi bland annat i våra automatsvarvar. Prototyptillverkning, ritningsdelar och mönstertillverkning enligt VDA. Svarvade skruvar för direktskruvning i plast och pressgjutna produkter – för alla gängtyper. Skärande bearbetning av levererade skruvar. Vi betraktar alltid våra kunder som individer. Vi satsar på ett bra samarbete för att nå gemensamma framgångar! Kundstruktur: fordonsindustri (T1 – T3), elektronik och elektroteknik, maskiner och anläggningar, hushållsmaskiner, nyttofordonsindustri, byggindustri, medicinteknik, försvar.

 4. JÄGER & FRESE GMBH

  Tyskland

  Tillverkning och försäljning av fästanordningar på en produktions- och lageryta på 3 600 kvadratmeter. Vi har kunder inom möbelindustrin, träindustrin och trapptillverkning, maskin- och apparatteknik, affärsinredning och hyllinredning samt sanitet och värme. Våra speciella tjänster: hög leveransfömåga och leveranser i tid, sammanställning, förpackning och montering av smådetaljer av metall och plast. Vår specialitet är tillverkning av höjdinställningsskruvar och möbelfötter av stål, rostfritt stål och plast. Programmet sträcker sig från M 8x10 mm till M 24x300 mm med alla vanliga ytor. Vi hjälper dig gärna vid teknisk nyutveckling och problem - tillsammans hittar vi en lösning.

 5. ALSTERTALER SCHRAUBEN & PRÄZISIONSTEILE GMBH

  Tyskland

  Specialist med lång erfarenhet av att leverera produkter som uppfyller mycket högt ställda kvalitetskrav. Levererar till följande branscher: Bil-, fartygs- och flygplanstillverkning, maskin- och armaturteknik, kärn- och vindkraftsteknik, medicin- och marinteknik, flyg- och rymdindustrin, trappbyggen, möbelindustrin, metall- och mässbyggen, elektronik, klimatteknik, hantverk och handel. Vi levererar precisionsdetaljer världen över, direkt till dina fabriker eller byggen. Leverans exakt på överenskommet datum. Kompetens, service och flexibilitet är våra främsta styrkor. alstertaler schrauben & präzisionsteile gmbh levererar produkter över hela världen!

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. GERHARD STOLL GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Vi är ett familjeföretag som i vårt säte i Pforzheim tillverkar och säljer precisions- och standarddelar, svarvade komponenter och halvfabrikat inom förbindnings-, vätske-, montage- och tillverkningsteknik. Vår kärnkompetens är tillverkning av svarvade komponenter, bland annat för bil- , el- och plastmaterialindustrin. Med vårt know-how som vi har skaffat oss under loppet av fem årtionden är vi en tillförlitlig partner för DIN-komponenter och kundanpassade lösningar. Vi har som mål att göra våra kunder nöjda. Det åstadkommer vi med konsekvent och omfattande kvalitetsstyrning med kontinuerlig förbättring som grundprincip. Våra produkter, processer och arbetsflöden står därför under ständig utvärdering. Trogna vår slogan ”Kvalitet sedan 1961“ satsar vi därför inte bara på eget know-how, till exempel med interna utbildnings- och fortbildningsinsatser och internt förslagssystem, utan vi engagerar oss också externt inom området Total Quality Management.

 2. HIP HOMANN IMPORT & PRODUKTIONS GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Vi har många års erfarenhet och ser till att du får "rätt fäste". Från våra säten Altenberge (Tyskland) och Kaohsiung (Taiwan) är vi verksamma i hela världen som systemleverantör för industriföretag. Fasta förbindelser! Med våra fästanordningar av högsta kvalitet monterar vi många olika komponenter och material så att de verkligen sitter. För att underlätta ännu mer för dig erbjuder vi dessutom personlig service och det mesta som rör skruvar, muttrar och annat som är bra att ha. Flexibel service! Vi levererar våra produkter till industriföretag i olika branscher från centrallagret i Altenberge och från vårt kontor i taiwanesiska Kaohsiung.

 3. KIPP ITALIA SRL

  Italien

  HEINRICH KIPP WERK tillverkar spännteknik, standardelement och manöverdelar. Vi har en stor maskinpark i Tyskland där tillverkningen sker. Genom den stora egentillverkningen kan vi erbjuda standarddelar, komponentgrupper och speciallösningar. I produktsortimentet ingår 65 000 delar som snabbt levereras via vårt logistikcenter. Produkterna är utvecklade helt i egen regi och testas flera gånger under vår kvalitetssäkring. Alla fungerar tillförlitligt, håller länge och finns i lager länge. Ergonomi och stabilitet står i centrum för all ny utveckling. I våra KIPP-kataloger hittar du bara produkter som vi tror på till 100 %. Det garanterar vårt traditionsrika, ägarledda företag.

 4. ARTAFAST SNC

  Italien

  Certifierat företag. Sedan 1980 har Artafast i Sovico (MB) specialiserat sig på tillverkning av burmuttrar i rostfritt och i härdat stål, M3 till M12. Företaget tillverkar även fyrkantiga burmuttrar för jordning, burmuttrar med vingar och burskruvar med vingar.

 5. EICHSFELDER SCHRAUBENWERK GMBH

  Tyskland

  Vår ledstjärna: Vi är ett oberoende, medelstort familjeföretag med en tydlig framtidsvision. Vi arbetar tillförlitligt och kvalitets-, miljö- och energimedvetet på alla plan. Med de produkter vi framställer lyckas vi skapa ”de bästa förbindelserna”. Denna vision för esw GROUP levandegör vi med våra kunder, leverantörer, medarbetare och samhällspartners. Vår vision: Vi är en ledande tillverkare av säkerhetsrelaterade komponenter till diverse tekniska applikationer. Vår affärsidé: Vi är en partner du kan lita på. Vi utvecklar, tillverkar och levererar innovativa produkter av metall och plast till nytta för våra kunder. Vi utökar vår internationella produktionskapacitet.

 1. POHL METALL GMBH

  Österrike

  Tillverkning av stansade detaljer, bockade tråddetaljer, fjädrar, rördelar samt yt- och värmebehandling. Ingenjörsbyrå inom maskinteknik – materialanalys – med röntgenspektrometer och gnistspektrometer. Företaget Pohl Metall, med säte i Ötztal-Bahnhof i Tyrolen/Österrike, kan erbjuda hög kompetens inom tillverkning och producerar metallprodukter tillverkade med metoderna stansning, bockning, pressning och rörbearbetning. Vi är din expertpartner när det handlar om tillverkning av små metallkomponenter till industrin och handeln. Hos oss tillverkas stansade och bockade komponenter, fjädrar, rördelar, vajertillbehör och monterade komponentgrupper. Vi stödjer våra kunder under hela vägen från prototyptillverkning och fram till storskalig serieproduktion. Till de tjänster inom metallbearbetning som vi utför på vår anläggning i Österrike hör även yt- och värmebehandling, emballering och kvalitetssäkring.

 2. SPECIAL BOLT

  Italien

  Special Bolt SRL är den idealiska partnern för följande industrisektorer: maskinteknik, varvsindustrin, schaktning, fordonsindustrin, installation av anläggningar osv. Skruvar och bultar, specialskruvar. Bultar och muttrar diam. 8-80. Långa varor. Tillverkar dragstänger, bultar, muttrar, skruvar och fästanordningar. Vi tillverkar även specialprodukter enligt ritning.

 1. DELTA OFFICINA MECCANICA SRL

  Italien

  Delta Officina Meccanica grundades 1953 och har sitt säte i Desio, i provinsen Monza e Brianza. Vi är specialiserade på kallgjutning av stålskruvar enligt standard, insex eller sexkant (Torx), med metrisk gängning av kategori 8, 8 och 10, 9 på 2, 5 till 10 meter. På beställning kan vi tillverka specialdelar enligt ritning, utföra vänstervriden och oändlig gängskärning och tillverka valsade stänger med metrisk gängskärning. Utöver den italienska marknaden samarbetar vi sedan flera år tillbaka med de viktigaste handlarna inom branschen.

 2. SÜTHER & SCHÖN GMBH

  Tyskland

  Kärnverksamheten på Süther & Schön GmbH omfattar: försäljning av linfästen för transportörsystem, särskilt hissar, samt skenfästen av alla slag, gjutdelar av alla kvaliteter, klämplattor av stål särskilt för maskinteknik och spårburna fordon. I vårt sortiment ingår: linfästen för transportörsystem, hissar, skenfästen, kiländklämmor för luftledningar, fästen för alternativa lyftdon, brickor för fjäderdämpare och mycket mer.

 3. JACOB GMBH

  Tyskland

  Jacob är specialist på kabelgenomföringar. Vi erbjuder ett stor standardsortiment och ett tekniskt team för kundanpassade lösningar.

 4. SHUTDOWN FASTENERS AND SPECIALS BELGIUM

  Belgien

  SFSB: er huvudpartner (med 20 års erfarenhet) för alla brådskande/snabba leveranser av fästmaterial (bultar, muttrar skruv) med materialcertifiering EN 10204 3.1, enligt drwg/spec, i alla material. Offshore, energi, petrokemisk industri, tung industri; brådskande behov. Specialdetaljer på bara några timmar eller dagar: leveransmöjligheter inom hela Europa. inte bunden till någon tillverkare. ASTM-bultar, turbinbultar, högtemperaturbultar, DIN 2510 alla typer. alla diametrar, längder och typer av material.

 5. TORLOPP INDUSTRIE- UND MESSTECHNIK GMBH

  Tyskland

 6. SOOCHOW ADVANCE INDUSTRIES CO., LTD.

  Kina

 7. NINGBO HONGYU METAL PRODUCTS CO., LTD

  Kina

 8. SCHMITTER HYDRAULIK GMBH

  Tyskland

 1. PETROLTECNICA SICILIANA

  Italien

 2. ACTON S.A.

  Frankrike

 3. DR. ING. F. KELLER GMBH

  Tyskland

 4. INSERCO SAS

  Tyskland

 5. MS SYSTEC SYSTEMTECHNOLOGIE INH. MARGIT SCHMIDT

  Tyskland

 6. BÖLLHOFF VERBINDUNGSTECHNIK GMBH

  Tyskland

 7. PANOZZO SRL

  Italien

 8. YICI SCREW CO., LTD

  Taiwan R.O.C.

 9. PREMOEM GMBH

  Tyskland

 10. BOLZENSCHWEISSTECHNIK BSK + BTV GMBH

  Tyskland

Filter

Resultat för

Bultar - Import och export

Antal resultat

12 853 företag